Helló Csajok!
Mostanában este tudok csak jönni.Ma is be kellett mennem a munkahelyemre, és ez az egész hónap erről fog szólni. Aztán itthon meg a mosás-vasalás (első adag kisruha), pakolás, gyerekszoba rendezgetés. Na és pihenni is kellene.
Köszönöm szépen mindenkitől a gratulációt, igen lányt szerettem volna nagyon. És lányt is éreztem első pillanattól fogva. Szóval határtalan a boldogságom, és még fel sem tudom fogni igazán, hogy kiscsaj lakik odabent. Az orvostól 3-szor is megkérdeztem, hogy menniyre biztos. Azt mondta 100%, szóval remélem nem kukacosodunk be utólagosan...
Honey: irigyellek, én is már úúúúúgy várom azt a pillanatot, hogy APA megérezze a kislánya rugdosását. Este amikor ráteszi a kezét a pocimra, akkor abbahagyja a mozgolódást, mindig-mindig-mindig
Hogy bírják ezek a kis manócskák megkülönböztetni, hogy apa vagy anya teszi oda a kezét???? Ezt nem értem!
Szeder: örülök, hogy minden rendben van az UH-n. Nekem meg egy héttel fiatalabbnak mondták a babát tegnap. 534 gramm.
Nostawen: nekem is nagy hasam lett, és úgy látom, mintha napról napra nagyobb lenne. Komolyan, minden nap csak csodálom magam a tükörben! Na és szinte minden ember megkérdezi mikor szülök (melóhelyemen az ügyfelek, boltban a pénztáros) Érdekes, 1-2 hete még nem kérdezte senki.
Ma elég kellemetlenül éreztem magamat a nagy hasam miatt. Jobb oldalamon van a fejecskéje, és egyszerűen annyira feszíti az oldalamat, hogy csak na. Ma nem nagyon mozgolódott el onnan, így egész nap húzódik, fáj, nyom.
Kezem-lábam kicsit dagad. Inkább a kezemen vettem észre. És még alvás-pihenés után sem akar elmúlni.
Igyekszem idő előtt nem nagyon bedagadni, mert nem akarok itt feküdni a hátralévő kb. 4 hónapban felpolcolt lábakkal. Csak nem tudom hogyan lehet a dagadást megelőzni. Egyet hallottam: csökkenteni kell a sóbevitelt, mert az megköti a vizet a szervezetben.
Monee: örülünk, hogy jelentkeztél. Megy a drukk a 4D-hez. Biztos minden rendben lesz.
Nekem nem volt szerencsém arcnézegetés ügyben, mert Törpillám aludt a vizsgálat alatt, és nem akart megmoccanni sem. Így csak egy nagyon rossz szögből láttam az arcának az egyik felét. Nagyon édes pisze orra van. Meg a lábinkóját láttam, aztán mást nem nagyon.
Lolababa: nem szorultál ki a tábliból, Minyu biztos visszatesz. Csak voltak sokan a táblázatban, akik már jó ideje nem jelentkeztek, és őket kihagyta a sorból. Most, hogy jelentkeztél, biztosan visszarak.
Minyu: légyszike küldj nekem egy táblit az emilemre, mert az enyém is nagyon régi, és akarom jelölgetni az iwiwes bandát! Köszi
Ha nincs meg már a címem, akkor szólj!