Kavics!
Mi kimértük hőmérővel az ajánlott 32-33 fokot. A ded még bírta is, de aztán apa, aki később a nagykádban vele fürdött, vhogy nem csípte ezt a hőfokot.
Na onnantól 40 fok, mostmeg már habfürdő is! És víz alól jön fel Hab Bence és dumál (anya keze mint Breki Béka, tetején a rárakódó habbal) Marhára élvezi!
Jut eszembe! Ha felhőtlen gyermeki kacajt és boldogságot akartok látni, vegyetek tecsós buborékfújót! Hidegfrontos napokon életmentő!
Viccek jók!
Csakegy!
Vasalás és hajtogatás terén én is így vagyok, csak én a komód, mindent elnyelő fiókjaiba teszem a cuccot, amikor elő akarom venni, úgyis csak beletúrok!
Nálatok is rend a lelke mindennek? Miután kimászott az ágyából, vissza kell cippzárazni az ajtót (most anyuéknál az utazóágyban alszik), kajához hozza a műanyagszéket és az asztalt, kézmosáshoz a fellépőt.
Csak az elölhagyott játékait nem szedi össze. De ezen majd igyekszünk változtatni.
Érdekes lehet Lilla produkciója. És ha közben vki hátulról alátartana egy lapátot?
Gergő a bilire nálunk csak ruhástul és játékból ül rá, de egyébként már - igaz csak menet közben - szól, h. "püpü" és fogja a pelusát, ha pisil.
Kakálni még mindig csak állva hajlandó, nem is gugol le, úgyhogy még mindig nem tudom elképzelni, h. hogyan lesz ebből bilizés, de nyáron kiderül! Egyenlőre erősen rázza a fejét, ha szólok, h. a bilire kéne ülni közben. Inkább nem erőltetem.
Most tanul bólogatni. A nemet intés már egy hónapja megy. Nem is tudom miért?
Most kezd utánozni. Marha aranyos!
Tanulunk tornázni, nyújtózkodás már megy, oldalsó középtartást nem érti, leguggolni leguggol. előbb-utóbb menni fog.
És imád mondókákat hallgatni. Ugyanazt kb. 80X, mert mutat a számra, h. replay, és nincs mese ismételni kell, más nem jó!
Gratula a kistesóhoz, meg a dokidhoz is!
Azé' kell az UHU, mert illik csinálni egy 0.-at, h. nem méhenkívüli v. nem iker-e, nincs-e vmi egyéb komplikáció, később kicsit nehezebb az ilyet felfedezni (lásd tavaly meghalt egy csaj!). Szóval örülj neki, h. lelkiismeretes dokid van!
Norka!
Én majd egyéniben indulok. Amilyen szenilis vagyok, már rég elfelejtettem a kérdéseket is, nemhogy a válaszokat!
(Egyébként most olvastam, h. létezik terhességi szenilitás, csak az okát nem tudják még. Azt tudom, h. nem a terhességen való ábrándozás okozza.
Inkább vmi hormonális difi lehet.)
Ti hogy csináltátok ezt a szobatisztaság dolgot?
Hajni!
Sajnálom, h. ilyen szarul vagy. Talán NoSpát?
Sokféle nyűgöm volt már (emberorvosi ló vagyok, Kaviccsal már kielemeztük), de gyomorgörcsöm még nem igazán.
Jobbulást!
(A privikre holnap válaszolok, ígérem! Ma elfelejtettem.
)