Sziasztok!
Énisénisénis tekergek errefelé, csak írni nem volt időm.
Marci nagyon belelendült ebbe a habtapi evésbe!
Bár egy időre sikerült lefoglalnom, egy fél literes üvegbe tettem egy kevés vizet, meg meggyszörpöt, azzal úúúúgy elvolt
Zsuzsa
Tündéri a kis Kornél! Nagyon szép baba, nagyon szépen hízik, fejlődik, nemsokára már a lányokkal fog rohangálni
Tejci: nem tudom, mitől van, hogy átlátszóbb
Nekem is szokott változni
Encu
Amúgy nálam is eltűntél msn-ről
Gratula Karcsikának a szép súlyhoz, szerintem nem baj, hogy nem forog, viszont nagyon nagyon szépen ül!!!!!
Barbi
Gratulálok Vincének, a négykézláb popóringatáshoz, és a kúszáshoz! Édes lehet nagyon
Móni
A pasijaid hősök
Ügyin megoldották a szurit! Viszont olyan durva, hogy ennyit kell rohangálnod dokikhoz!!!
Édes a Ricsi a képeken! Egyre nagyfiúsabb!!!
Ja, és megnéztem neked, én is 11 hetesen voltam a nyakiredős uh-n! Bár nem tudom, itt mi a szokás vagy hogy vannak a dolgok. Nekem nem volt gáz, hogy a 11. héten csinálták. Mondjuk nekem a nőgyógyim nem csinált uh-t, nekem uh-ra mindig külön kellett menni szonográfushoz!
Gabó
Szép a zene, amit választottatok!
Jajj, úgy elkezdtem én is nosztalgiázni
Nekünk kb. fél órányi zenét kellett vinni a szertartásra, a polgárira.
Csilla
Nem semmi mennyit kell rohangálnotok ide-oda! és mindezt két babóval, hát le a kalappal, nem lehet könnyű!!!
Húha, szépen híznak a te fiaid is ám!!!!
Na, még rólunk annyit, hogy ma csináltam Marcinak almalevet, a pépet meg eltettem. Ma kóstoltuk a krumplit, hát a la nature egyáltalán nem jött be
Aztán próbáltam úgy hogy tettem hozzá egy kis tejcit, akkor is fintorgás volt ezerrel. Úgyhogy fogtam magam és tettem hozzá almapépet, így már bevágott belőle egy nagy adaggal
Ja, ÉS MIKOR LESZ A TALI????
Najó, mostmár eldugulok...