Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

A lányok csak akkor látták mikor megszületet
Kép Kép Kép Kép
anha

A képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Zsuzsa!!! Milyen picike!!!! :) De mégis gyönyörű!!! Teljesen egészséges!!!!!! :D:D:D De örülök nektek!!!! :D:D:D

Happy vagyok nagyon!!!

Kép
Kép
encu

MAi kép:

Kép Üldögélek!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Encu tök jo pofa Karcsika .
anha

Sziasztok!
Engem nem akart beengedni a babanet! :evil:
Most meg szörnyű, hogyan adja be! :shock:

Zsuzsa!
Örülök, hogy már a kezedben tarthattadat, bizti szuper volt.Nagyon tündéri a fiacskád!

Encu!
Gyönyörű Kiskarcsi itt nézegetjük Flórával És Tamással! :wink:
Gratulálunk a csücsöléshez, hát már nagyon várható volt, mert feküdni nem akart és majd kiugrott a kezemből! :lol:

Niki!
Nemtudlak visszaolvasni, mert az előbb is visszaléptem az előző oldalra és nem akrt beengedmi, így csak írok neked, hogy ma este 6-kor is megyek tornára tarts velem ha ráérsz!!!!!!!

Móni!
Gyors elolvasásom alatt csak annyit láttam, hogy nagy fogyasztók vagytok! :lol:
Én megmondom őszintén, hogy a popsitörlőt egyre többet hanyagoljuk, mert manó olyat kakil, hogy csak a bő víz segít rajta, így ritkábban használunk popsitörlőt, de a krém nálunk is fogy, mert Flóra is kencézik! :oops:

Megyek, mert dolog van!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Móni
Hát ki tudja mi lesz, ha Marci nagyobb lesz, lehet mi is ipari fogyasztók leszünk krémből!
Popsitörlő: nekünk 3 csomag 72 db-os kell kb egy hónapra.
Ezeken sztem nem lehet spórloni :lol: kell és kéééész! :D
Banános kép még nincs, de ha eszembe jut,, akkor ma csinálok, vagy ha meg tudjuk várni a banánevéssel apát akkor megkérem, hogy csináljon ő. :)

Zsuzsa
Itt is gratulálok a szép pici fiadhoz! :wink: Nagyon ügyes, hogy már egyedül lélegzik, nagyon erős baba!
Majd mesélj, mi volt a szállítással!!!! Remélem minden rendben megy!

Encu
Tök jó, hogy kint voltatok egész nap! Most "irigykedek" a kert miatt, most sírom vissza, hogy ezelőtt mindig kertesben laktunk :roll:
Nagggyon ügyes Karcsika, hogy már ül!!!! :shock: :D Nagyon szép kisfiú, lassan majd úgy kell levakarnod a csajokat róla!!!! :wink: :lol:

Na megyek, hátha tudok valamit haladni, amig Marci alszik, 100ezer dolgom van :shock:

szisszka

Sziasztok, micsoda pangás van..!!!!

Köszönjük a dícséretet ;)

Merre vagytok????

Kép
Kép
encu

Biztos mindenki kint volt egész nap :)

Mi 6 óta ejtőzünk, zenét hallgattunk, meg megnéztünk 2 új Született Feleségek részt :) anyák napjás volt, olyan szép volt :)
Tök fura volt viszont, hogy ott május 2. vasárnapját emlegették! Amerikában május 2. vasárnapján van anyák napja ezek szerint???! :oops: :roll:
Most megyek mert vár egy új Lost és két új House :P

szisszka

Szép szombat reggelt!

Merre merre???? :lol: :lol:

szisszka

hmmm :shock: :shock: :shock:

szisszka

Sziasztok!

Tesóka!

Gratulálok! Nagyon szépen ül Karcsika! :D :D

Na felkelt a Ricsi, mennem kell, este még lehet benézek :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Háááát, nem mondanám, hogy ezerrel telnek az oldalak ;)

Merre vagytok, lányok???

Most eszem valamit, meg megyünk anyósékhoz szülinapot ünnepelni, aztán még jövök, de azért jó lenne, ha mindenki hírt adna magáról... :roll: :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Végre tudok normálisan netezni! :D
Vettünk új gépet, meg monitort, már nagyon kellett, mert ugyebár mi nem tudunk meglenni gép nélkül. :roll:

Zsuzsa!
Nagyon szépek vagytok!!!
Olyan jó látni, hogy végre a karodban van Kornél baba, és hogy mosolyogsz!!! :D :D

Encu!
Karcsika nagyon tündéri, és nagyon ügyi baba!!! :D :D
Hétfőn megyünk papirokat intézni! Jössz??? :D

Gabó!
Ebbe a hónapba már nem tudok menni tornázni akármennyire is szeretnénk, mert nagyon kiköltekeztünk. :?
Két hét múlva meg Nonó szülinapja is lesz , szóval most nem fog menni! :(

Lányok jó lenne már talizni! Olyan régen láttam már mindenkit!!! :wink:

Kép
niki+baba

Sziasztok

Kornélnál jol ment az átszállitás mostmár semilyen légzésegitöt nem kap csak ilyen vitaminokat 25milit eszik . és elérte ujra a születési suyát ma 1450g mértek .

Ezek a képk tegnap meg ma készültek .
ja és már ruhát is kapot . Kép Kép Kép

És ma nem a lusta növér volt igy megfoghatam egy 10 percre kb
anha

Lányok azt akartam még kérdezni hogy van tejem de olyan let min a viz alig fehér mitöl lehet sötéteb szine??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
anha

Sziasztok!!

Niki, nem tudom, mert megyek tanácsadásra és délután masszázsra... nemtom belefér-e... :roll:

Zsuzsa!! Nagyon szép Kornél!! Egyáltalán nem tűnik koraszülöttnek!! És nagyon jó, hogy ilyen szépen hízik! A tejről nem tudom, hogy hogy lehet zsírosítani, kérdezz meg egy nővérkét, hogy egyáltalán gond-e, ha olyan...lehet, hogy túl sokat fejtél, és a szervezeted úgy értékeli, hogy hígabb tej kell a babódnak...de nem bizti..

LÁnyok! Nagyon pang a topik...mi az oka???

Kép
Kép
encu

Encu

köszi . megkérdezem holnap az tuti hogy sok van hála az égnek és 3 oránként felyek kivéve ha uton vagyok .
anha

Encu

léci irjál nekem msn mert eltüntél . tölem
anha

Zsuzsa! Próbáltam, nem vagy... :shock: :lol:

Jól teszed, hogy fejsz ;)

Kép
Kép
encu

Encu akkor majd probálkozom hogy visszavarázsoljalak. :lol:
anha

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, kapcsolom a gépet csak gondoltam benézek hogy mi a helyzett errefelé :wink:

Zsuzsa!

A koraszülött nőknek a teje más állagú mint a normál időre szülteké! Mások a korababa igényei és ehhez alkalmazkodik a tej összetétele! Talán nem véletlen hogy hígabb, hogy megterhelné még a pociját a jó zsíros tej, nem? :roll: Szerintem ez normális, ne aggódj!

Nagyyon aranyos Kornél! Szép formás baba! :D

Megyek mert reggel korán kelünk, jó éjt!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

jav.: nem a nő kora hanem a baba :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa! Ok ;)

Tesóka! Milyen nőnek milyen kora??? :lol:
Holnap reggel megyünk tanácsadásra! Ideje, már 6 és fél hónapos lesz KArcsika ;)
Ma megmértem: 7930gramm, kivi vagyok, hogy holnap mennyit mutat majd a mérleg ;)

Jó éjt, remélem kicsit feléled a topik... :roll: :)

Kép
Kép
encu

Tesóka! :lol: hagyjuk, a végén még sikerülne helyesen leírnom amit gondolok :lol: :wink:
Mi is holnap megyünk tanácsadásra, 8-ra. Apa megy be oltatni, én addig elrobogok belgyógyira, csak a mérésnél segétkezem :)

Tényleg haldoklunk, de gondolom a jó idő miatt. Mindenki csavizik ezerrel :roll:

Tali??????????????????? :roll: :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor van esély, hogy összefutunk ;)

TALI!!!!! Legyen már!!!!!!!!!!!!! ;)

Na, megyek készülni ;)

Kép
Kép
encu

Állandóan lefagy a gépünk :twisted: Ezért nem írtam...

Vince már négykézláb ringatja a hátsóját, és már bekússza a nappalit :D

Csajok legyen már tali :D
Encu, kerti parti, akkor nem teszünk semmit tönkre :lol:

Zsuzsa, nagyon édes Kornél baba :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tényleg, kerti parti :D Tesóka, találd már ki hogy mikor legyen!!!!! :wink:

Barbi!

Nagyon ügyi Vince :D :D

Tesóka!

Na, mi volt a tanácsadáson?

A Ricsi még mindig 11-12 kiló között mozog, most 11,7 kg. Oltásnál volt egy kis sírás apa szerint :D

Én meg megint megszívtam. Nem jó beutalót kaptam, így mehetek vissza új beutalóért hogy fogadjanak a belgyógyászaton. És mikorra kaptam ott időpontot??? Hétfő délre :shock: Király nagyon, ebédidő. Mindegy viszem magammal a Ricsit és csinálok szenyót az útra :roll: :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Encu!
Kérlek hívd fel az Ancsát és egyeztessetek, mert mi ma pestre megyünk meghívót vinni!
Próbáltam már hívni, de még nem vette föl, így rád bízom!

Képzeljétek tegnao Flóra este 8-kor elaludt és reggel7-kor kelt! 8)
Utána megmutattam a kivonulós zenénket amire lassúztam vele és elaludt a kezemben, azóta is húzza a lóbőrt :roll:
Ha valakit érdekel erre a zenére fogunk kimenni:http://www.youtube.com/watch?v=-T8hLdiO8Ro

Na bogyóka éledezik!

Kép
gabriel79

Gabó!

Jajj de kiváncsi vagyok 8) Felkel a Ricsi és meghallgatjuk :D

Vannak friss képeink, teszek fel kettőt 8)
Kép Mostanában így szivat a Ricsi ha elmegyek zuhanyozni, tekergeti a melegvíz csapot :twisted: :lol:

Kép Encu, most már tessék kitűzni a tali időpontját! Irgum-burgum! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most számoltam hogy 11 hetesen megyek a 12. heti nyakiredős uhra :shock: érdekes, ha visszarendel egy hét múlva is, kinyírom a dokit :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

eltűntetek !!!!!! :shock: merre tekeregtek?? :wink: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok! Tök sokat írtam, erre elszállt a net... :( Úghogy rövidtett verzió:

Karcsika 8020gramm és 69cm (szerintem több :) ). Meg volt dícsérve! :) De hasra még mindig nem akar fordulni... Nem para? :roll:

Tesóka! Tessék találni egy minenkinek-jó időpintot!!!! :D:D

Barbi! Kérünk fényképes dokumentációt a legújabb mutatványról!!!! És nem hiszem el, hogy ennyire le vagyunk maradva ;););) !!!

Gabó! Köszi az infót, már intéztem is! :)
Jó meghívószétszórást! Ideje volt ;)

Többiek????

Kép
Kép
encu

Tesóka! Édi a Ricsi!!!

Adokid meg nemnormális!!! :roll: :shock:

Kép
Kép
encu

Tesóka, köszi :lol:

Azért remélem normális a doki :wink: nagyon számolgatott, tekerte a naptárt :roll: megkapja a seggberúgást, főleg hogy 8000 ft-ot gombol le, így az 16e lesz :shock:

Gyönyörűek Karcsika adatai, nem csodálom hogy megdícsérték :D

Minden baba más ütemben fejlődik! Szerintem még nem para hogy nem forog hasra, majd ráérez a szépségére. A dokitól amúgy kérdezted ezt a forgást?

Elkezdett fájni a derekam, gyorsan ledőlök, mert még mindig alszik a Ricsi!!! :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Nem vesztem el, sőt át sem alakultam! :wink:
Zajlik az élet felénk is mint mindenhol! Ez a hónap ugyanis a rohangálások hónapja! Bálintot folyamatosan vinni kell a szemészetre, a múlt héten vissza a Péterffybe, ahol nem csinálnak semmit, de meg kell jelenni bizonyos időközönként! Holnap Margit kórház fejlődésneurológiai kontroll, csütörtökön ismét szemészet, jövő héten szerdán Debrecen...
Szépen híznak a fiúk! Bálint 3520g, Dávid 4710g. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabó!
Tök szép a zene, libabőrös lettem mikor meghallottam! :oops:

Encu!
Nem tudom mikor fogunk sétálni, de lehet, hogy (már ha lesz) a ntalira odaérnénk... :wink: :wink:

Móni!
Nem is kérdeztem szerintem azóta: benne volt minden újság és könyv a szatyorban? Ha nem szóljál és keresem! :roll:

Zsuzsa!
Remélem minden rendben Kortnéllal! Ha tudunk segíteni bármiben szólj!

Most mennem kell, mert hívnak a másik szobából! :D
rnecsi

Encu, tudod majd ha lesz új gépünk, rakok fel képeket :) Vince meg még nem ül meg, tényleg minden baba eltérően fejlődik. Szép súlya van Karcsikának :)

Móni! Nem hívod fel a dokid, hogy biztos jókor mentek, kétszer menni azért mégsem kellene :roll: Egyébként én nem emlékszem, hogy vinni kellett volna beutalót a belgyógyászatra :shock: :roll: Ricsi súlya pedig ne csodálkozz, hogy stagnál, amennyit mozog, nem? Még így is átlagon felüli :roll: Jók a képek :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Úgy emlékszem hogy a 11-13. hét között kell megcsinálni a nyakiredőt, remélem nem csak bemesélem magamnak :roll: Hát igazából azért nem bánnám a két uh-t, jó nézegetni, csak felutazni meg fizetni :? :roll: 8)

Csilla!

Basszus mennyit kell rohangálnotok!?! :shock: :shock: :evil: Akinek nincs kocsija, az hogy oldja meg?? Ezek hülyék, már bocsi :roll:

Megkapták a fiúk az oltást? Volt sírás?

Amióta hazahoztuk a pakkot, bele sem néztem :oops: :oops: :oops: Alján van a könyv, az érdekelne, de ahhoz ki kell rámolni azt a rengeteg újságot, úgyhogy inább hozzá sem nyúlok :oops:

Barbi!

Nem aggódom ám a súlya miatt :wink: Anna is mondta hogy 2 éves korra kell elérni a 12 kilót :roll:
Tényleg egész nap rohangál, reggeltől estig, energiabomba :shock: :D És mennyit zabál :shock: Mert van hogy tényleg zabál, tegnap három fogást végig evett ebédre. Húsileves egy tányérral, egy tányér petrezselymes krumpli és egy pohár puding desszertnek :shock: :oops: :D

viszont örülök, mert eddig úgy néz ki hogy nem lesz dagi gyerek, szeret mozogni. Remélem így is marad, de nem is hagyom hogy elhízzon :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Felkelt a Ricsi :D és vissza is aludt :shock: Mi van vele????? :roll:

Belgyógyászatra kell beutaló, sajnos :? Az enyémre meg az van írva, hogy ekg-t csináljanak nem belgyógyis kivizsgálást, úgyhogy át kell iratnom mert ez nem tetszett nekik :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csak nem úszom meg én sem az SZTK-! Le kell vinni a fiúkat a doktornőhöz, hogy megállapítsa, hogy megkaphatják-e végre a védőoltást! Szép hetük lesz! Holnap Margit kórház, szerdán tanácsadás + szuri, csütörtökön szemészet...
Lehet egyébként utazgatni a szuri után???
rnecsi

Sziasztok!

Énisénisénis tekergek errefelé, csak írni nem volt időm.
Marci nagyon belelendült ebbe a habtapi evésbe!
Bár egy időre sikerült lefoglalnom, egy fél literes üvegbe tettem egy kevés vizet, meg meggyszörpöt, azzal úúúúgy elvolt :lol: :P

Zsuzsa
Tündéri a kis Kornél! Nagyon szép baba, nagyon szépen hízik, fejlődik, nemsokára már a lányokkal fog rohangálni :lol:
Tejci: nem tudom, mitől van, hogy átlátszóbb :? Nekem is szokott változni :roll:

Encu
Amúgy nálam is eltűntél msn-ről :roll:
Gratula Karcsikának a szép súlyhoz, szerintem nem baj, hogy nem forog, viszont nagyon nagyon szépen ül!!!!!

Barbi
Gratulálok Vincének, a négykézláb popóringatáshoz, és a kúszáshoz! Édes lehet nagyon :)

Móni
A pasijaid hősök :wink: Ügyin megoldották a szurit! Viszont olyan durva, hogy ennyit kell rohangálnod dokikhoz!!! :shock:
Édes a Ricsi a képeken! Egyre nagyfiúsabb!!!
Ja, és megnéztem neked, én is 11 hetesen voltam a nyakiredős uh-n! Bár nem tudom, itt mi a szokás vagy hogy vannak a dolgok. Nekem nem volt gáz, hogy a 11. héten csinálták. Mondjuk nekem a nőgyógyim nem csinált uh-t, nekem uh-ra mindig külön kellett menni szonográfushoz!

Gabó
Szép a zene, amit választottatok! :)
Jajj, úgy elkezdtem én is nosztalgiázni :) Nekünk kb. fél órányi zenét kellett vinni a szertartásra, a polgárira.

Csilla
Nem semmi mennyit kell rohangálnotok ide-oda! és mindezt két babóval, hát le a kalappal, nem lehet könnyű!!!
Húha, szépen híznak a te fiaid is ám!!!!

Na, még rólunk annyit, hogy ma csináltam Marcinak almalevet, a pépet meg eltettem. Ma kóstoltuk a krumplit, hát a la nature egyáltalán nem jött be :lol: Aztán próbáltam úgy hogy tettem hozzá egy kis tejcit, akkor is fintorgás volt ezerrel. Úgyhogy fogtam magam és tettem hozzá almapépet, így már bevágott belőle egy nagy adaggal :lol: :lol: :lol:

Ja, ÉS MIKOR LESZ A TALI???? :D :lol:

Najó, mostmár eldugulok... :oops: :oops: :oops:

szisszka

Sziasztok!

Nonónak már 7 foga van! Felül kijött az a kettő, ami már régen megvolt neki duzzadva, de egyáltalán nem volt nyűgi tőle! :lol:
Nem tom írtam-e már, de ha fogom a kézet, akkor már szépen totyog! Olyan nagyfiú már!!! :roll: Ja és én is megmértem itthon Nonót, és 9550grammos :D !

Encu!
Mi voltunk elintézni Nonónak az útlevelet, 2 évig érvényes neki! :D
Milyen volt a masszázs??? Láttuk Karcsit ahogy sétált Karcsikával!! :wink:

Gabó!
Nagyon jó alvó lett Flóra! Bárcsak Nonó is ilyen lenne!
Élvezitek, Tamással a meghívók szétszórását?
Én nagyon élveztem annó!!!!! :lol:
Nekem is nagyon tetszik a bevonuló zenétek!!!!!!! :D

Móni!
Már 12 hetes vagy???????? :shock: :shock:
Megy az idő rendesen!!!!!!!!!!!!!! :wink:
A második a kép a nyerő nálam, tiszta macsó Ricsike! :lol:

Csilla!
Te aztán nem unatkozol!!! :roll:
Nagyon szép súlyban vannak már a fiúk! :wink:

Kép
niki+baba

Csilla! Nektek sem egyszerű....basszus... :shock:

Szisz! Nem szoktam messengerre menni, mert gyakran ledob... :( Bááár, innen is, de hát ez van... szar ez a net :roll:
Igen, szépen ül, egész sokáig tudja tartani magát, de azért még van hova fejlődni ;)
Ügyi a Marci, hogy ilyen ügyesen kajál! :)

Niki! Szuper!!! Akkor egyre krokodilabb a Nonó is! :):) Nemsokára lábszárcsontokkal fogja hajtani a csajairól a csávókat :D:D Előre kuncogok. :D:D
Nagyon jó volt a masszázs!!! Karcsi hazajött és egyből azt mondta, hogy kisimultam! :)

Na, nem is mondtam..Karcsikának feltépte a dokinéni a fütyibőrét... szegénykémnek nagyon piros de nem tűnik úgy, hogy fájna... :(

MEgyek,mert fáj a pocakom...

Kép
Kép
encu

Írtam egy csomót és elszállt, most nem írom le mégegyszer, majd holnap :oops:

TEsóka, bizti hátrahúzta teljesen?? :shock: A 6 hóson csak óvatosan szokta megnézni hogy mi van, ezen meglepődtem amit írtál :shock: :(

Holnap jövök, jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Moni köszi az infot erre nem is gondoltam .Ezen átsiklotam . hogykorában jött.

Na és van jo meg rossz hirem . melyiket kéritek elsöre?
Rossz Kornélnak vasárnap északa légzésproblémái voltak visszarakták Szondára . Dr szerint éretlen a tüdeje ezért . mert ögye neki nem tudot lemenni a tüdöérlelö . szoval most kap valami gyogyszert .

A jo hir meg az hogy nem látnak roszabodást agyviz terén ugyhogy elveteték jövöhétig a mütétet . Hétfön uh megin
Azt mona a föorvos hogy kb 40 nap mire kijöhet mert átlagosan 10-20 g hiznak egy nap . ez átlag szoval Kornél nem jöhet ki 2400 g ig mert nagyon éretlenül jött szintén utalva hogy neki semmi életfelkészitö gyogyszert nem tudot megkapni . Ja és azt is monta hogy . örüljünk hogy élünk . És ne eröltesünk semmit nem mint ha edig eröltetem volna valamit is legalábis én mindig azt csináltam amit ök montak . A Dr erre monta hogy csak eröle szol . Érdekes ilyenkor mindig elgondolkodom hogy mit talhatak odaben mert ezt a szöveget mindegyik elmonta . hogy szerencsénk van .
anha

Encu! Ugye csak óvatosan csinálta? Nekünk is megnézte a dokinéni a kukiját, mert én mondtam, hogy szerintem szűk, a hozzáértő :oops: , de szerencsére tök normális, egy kicsit Vincének is hátrahúzta, egy kicsit piros volt de másnapra már rendben volt. Karcsikának is biztos hamar meggyógyul.

Csilla, tényleg hogy bírjátok ezt a lótás futást? Még egy nyugodt hetetek nem volt :roll:

Móni, Ricsi az oltástól volt aluszékony, nem?

Megyek, mert lehet berobogunk a munkahelyemre, megmutatom a kislegényt :)

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Tesóka, nem tudom, de eléggé fáj nekem, amit csinált...lehet, hogy csak meg akarta nézni, mert egyből sikerült neki, lehet, hogy csak egy enyhe letapadás volt... nemtom... Ma reggel még piros volt neki,de nem fáj..

Barbi! Hol kell megjelenned a legifjabb szépfiúddal? :)

Egész jól aludtunk! :) (KOPKOPKOP!!!!) És Karcsika meg sem nyikkant ezektől a bazinagydörgésektől... :shock: Pedig az ablaka is nyitva volt...

Zsuzsa! Nem lesz semmi gond, ránézésre teljesen érett a Kornél!! És hiphop elmegy az a hónap, csak minden legyen rendben!! És miért ne lenne?! Az meg, hogy szerencsétek volt, az biztos... Hála Istennek időben észrevettétek/ték a bajt!!!!
A légzés meg majd stabilizálódik...még nagyon fejletlen a tüdeje, ez bizti.. Ez türelemjáték, kitartás!!!

Merre vagytok? Ma talán mindenki jön, mert nincs túl jó idő ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! :D

Szisz!

Köszi az infót, közben kiderítettem tutira, hogy jó a 11. hét is :P Úgyhogy most már teljesen megnyugodtam, na meg jövőhét hétfőn megyek belgyógyira, ott meg úgyis meglessük a babót :D :D :D 8)
A sima krumpli anno a Ricsinek sem ízlett, nekünk is alma-krumpli verzói vált be, attól édeskés lett szerintem :P

Aranyos lehet Marci ahogy eszi a habtapit :lol: Jót mosolyogtam a málnaszörpis játékon, milyen nagy kincs tud lenni egy flakon :D

Barbi!

Nem tudom miért aludt ennyit a Ricsi :roll: lehet tényleg az oltástól :)
Hű én még be sem vittem a Ricsit a melóhelyemre :oops: ráadásul kéne lassan közölnöm hogy terhes is vagyok, de azt sem tudom hogy kinek és hova menjek. Elköltözött a melóhely, főnökváltások voltak meg mindenkit kirúgtak-áthelyeztek :lol: :twisted: És persze hogy azokkal tartom a kapcsolatott főleg akik már nem dolgoznak ott :oops: De majd nyáron megoldom :P

Vincét most viszed először? Mit szoltak hozzá? Bizti olvadozott mindenki :wink: :D

Tesóka!

Ha nem fáj neki akkor reméljük nem is volt olyan drasztikus az a felrántás :) Azért kenegesd neki nehogy letapadjon vagy hegesedjen :wink:
Most eszembe jutott hogy ránk még vár egy jó kis fütyiműtét :evil: :cry:

Zsuzsa!

Vannak ilyen tuskó orvosok, akik mindig a legrosszabbat hangoztatják, érzéketlen tuskók. Persze hogy örüljön az ember hogy egyáltalán életben maradt a babája egy ekkora vészhelyzet után de akkor is lehetnének egy kicsit empatikusabbak.

Szerintem is szép, fejlett babának néz ki Kornél. Bízz a fiadban, látod mennyire akar élni, tudja a dolgát, néha segíteni kell neki, de szépen hízik, próbál egyedül lélegezni, pedig mint írtad nem kapott semmi segítséget (gyógyit). Erős ügyes fiú, csak még segíteni kell neki, de hamar erőre kap és jöhet majd haza :wink:

Niki!

Aztaa, 7 foga van már Nonónak :shock: :D :D Szépen növeszgeti őket :D És gyönyörűen hízik! :D :D

HOgy áltok a darabos kajcsikkal, azóta próbáltad neki adni?

Szerintem nálatok is lassan bekövetkezik az hogy egyszercsak elfelejt Nonó felébredni éjjel! Az egy éves kor nagy változást szokott hozni e téren a legtöbb babánál. A Ricsi is kb. 2 hónapja aludja át az éjszakát, csak nagy ritkán kel ha melege van.

Gabó!

Szép a zene! :D
Flóra hogy viseli a mai napot, nem akar kimenni? Most látom elállt az eső :D Remélem kisüt :D :D

Még akartam írni valamit de kiment a fejemből :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó, én is meghallgattam! ;) Asszem lesz majd sírás-rívás a nagy meghatottságtól ;) De majd elmeséled ;) :D

Tesóka! Kenegetem ám! Nem szeretném, ha többszörösen át kellene élnem ezt ;)
Ricsinek le van tapadva, vagy szűkülete van? :roll:

De izé egy idő van... :shock: :? :lol:

Kép
Kép
encu

Szűk :cry: és általában a szűkület alatt letapadás is van, bár az oldódhat huzogatás nélkül is. Egyenlőre várunk, hátha javul a helyzet, de eddig még nem sokat változott a dolog :? Hát ez van, majd túl leszünk ezen is, soha nagyobb baja ne legy, igaz :D

Tényleg izé idő van, de mintha egyre tisztulna az ég :D

TAli: senki nem írt időpontot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

Akkor kezdem én: jövőhéten hétfő és kedd kivételével bármely nap, utána való héten bármely nap ráérünk. Kezdetnek ennyi :wink:
Tesóka, nektek hogy jó, végül is hozzátok mennénk :roll: :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?