Zulu! Köszi, köszi, köszi! Tényleg elég kiegyensúlyozott gyerek. Néha zombigyártó csak. Most fogacska előtt volt egy kis nyüszi, de nem volt vészes. Azóta megint rendes csávó. Ma pl. csak egyszer ébredt, és fél nyolcig aludt. Ezer éve nem volt ilyen. Nappal meg jár kel a lakásban, pakolászik, motyorászik, tök szépen játszik. Néha sírdogál, de könnyű megnyugtatni. Most már kezdem megszokni ezt az új állapotot (hogy mindig a nyomában kell lenni, figyelni), és nagyon élvezem. Bankkártya
Kangi! Jó kis csaj lesz Julcsi: szép vékony, kockás hasizmokkal. Amit a pasik zabálnak!
Gyönyörű hajkoronájával és zárt szájú mosolyával fogja őket megbabonázni
Erre a mosolyra edz most minden felkínált kanálnál
Julcsinak a patakparti levegő tett jót. Kakival kínlódó anyukák! Hozzátok gyermekeiket Beuhoz kakilni!
Sofka ! Ha már kegyetlenül jól vezetek, nem menekülsz, úgyis meglátogatunk. Még azt is tudjuk, hol laktok.
Most a fogzás miatt nem szopik Marcipán, vagy nincs tejed? Nem értem, biztos lemaradtam, de most visszaolvasok, és remélem, megtalálom a választ. De úúúúgyse fogom kitörölni
Mi az az eve bords?
Réka! Nem lett beteg Dani? Menni fog az az ülés hamarosan. A koppanások zaja meg lassan hozzátartozik az élethez. Az azt követő bömbié is
Most olvasom a jó híreket kontroll ügyben. Szuper!
Szilvi! Ne aggódj, hogy Ádi lustibb. Majd beindul. Nálunk úgy állt fel Lőrinc, hogy látszott, hogy már próbálgatja, több helyen is, többek között a hordozójába kapaszkodva, ami akadályként torlaszolta el a szoba egyik sarkát. Mikor ezt felfedeztük, akkor mögéültünk, és megfogtuk az ülést. Kitartóan próbálkozott tovább, aztán sikerült. De szerintem úgyis talál olyan helyet, ahol feláll, ha már itt az ideje.
Elli! Hát nagyon jól sikerült a gyermek alvásra nevelése. Hat és fél óra! Hát én is ki tudja mikor. Nálunk is rutin UH volt, mind a három, de ez nem kötelező, az ortopédia viszont kötelező volt. Sütitől nem volt semmi bajunk, szerintem neked sem attól volt. (Remélem, már jól vagy.) Én ugyanis alaposan leteszteltem, majdnem hármat ettem.
Csacsi: Nekünk is ráérne mondjuk szülinapi ajándéknak, de addig lesz az olcsóbbik? Vagy ha nem, akkor Te tudsz majd ilyet szerezni? Mert az egyéves szülinapok nem egyszerre lesznek
Kaska! Nagyon édes a kiscsaj! Azt hiszem, én még nem is láttam
Már olyan régóta akartam kérdezni, hogy birkózol az oldalról pelenkázással, minden gonosz, beleszólós jóslatom ellenére?
Ildi! Ancsát se nagyon látjuk! Se élőben, se fotón. Pedig igazán szép kislány. Remélem, így maradnak az éjszakák! Elkényeztetés ügyben teljesen egyetértettem veled, ezidáig. Lőrinc tényleg, de tényleg könnyű gyerek, ha néha sír, véletlenül sem gondoltam arra, hogy sírni hagyjam, mert olyan ritkán fordult elő. De szerintem van egy pont, amikor elkezdődnek a játszmák. Akkor már oda kell figyelni, hogy hogyan tovább. Nem biztos, hogy sírni hagyás kell, lehet, hogy másképp kell megvívni a harcokat, de ilyenek vannak. Én egész határozottan érzem, hogy Lőrincnek megjelent az akarata. Ettől persze nem lett rossz gyerek, sőt, még mindig hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan, amilyen. Az mondjuk téged igazol, hogy egyszer akartam nevelni, akkor is kiderült, hogy a foga miatt volt nyűgös.
Na persze te jóval több tapasztalattal nyilatkozhatsz a témában
Fogakhoz, felálláshoz gratula!
Maci! Micsoda dolog a habtapi! Tényleg vidd vissza! Mondjuk a szemeket és hasonló apró darabokat azonnal ki fogsz szedni. Én legalábbis kiszedtem. De azért mégis. Műszaki beállítottságú a lány
Toffi! Üléshez nagy gratula. Szerintem rájött az ízére, és rövidesen meg fogja ismételni. Apa ajándéka
Két fiad van
? Boldog névnapot neki.
Manó! Mit mondtak Emmának a gégészeten?
Zsuzsi! Mindössze ennyit találtam rengeteg sok könyvünkben:
Az ókeresztény Szent Márton (meghalt 400k.) a pannóniai Sabaria városában született, de egy legenda miatt pannonhalmát mosdják születési helynek. Később tours-i püspök lett.
Megállapítom, hogy a házi könyvtár immáron fölöslegessé válik az internet korában. (Csak a beteges ragaszkodásom ne lenne a nyomtatott betűhöz!)Ezt találtam.
http://www.gyhf.hu/2001-es%20utcaba/sztmarton.htm Csak átfutottam, de úgy látom libákról nincs szó benne.
Na de majd itt megtalálod:
http://www.sopron.hu/netelkedo/2/v38/szmarton.htm Drukk, hogy a lábad végre meggyógyuljon! Bogyórágó Miki
Gombóc! Ugye nincs baj, hogy nem tudsz jönni? Baba-mama klubban mi történik? Kíváncsi vagyok a Tücsökzene milyen lesz. Jó szórakozást! Szep.szor
Maci! Roni is próbálkozik a felállással? Gratula! Mire decemberben találkozunk a talin (jöttök?) egy csomó álló, ülő, mászó baba fog bulizni? Na és persze pakolni!
Elli Jól meggondoltad?????
Apropó tali: Mikulás előtt nem tartunk még egy hétköznapi, délelőtti talit? Többeknek nem jó a hétvége, másoknak a délután. Jövő hét elején a Cserepesházban??????
Ari! Hogy aludtatok?
Norka! Örülök, hogy segíthettünkJ (bűvös határ átlépése) Kutyás kép valami király, hintásokon meg nagyon szépséges Jázi. És tényleg élvezi
Heppi! Örülök, hogy pozitívan látod a dolgokat. Mi nem a szárítóról öltözködünk, hanem a vasalnivalós kosárból
Myssnia! Hú, fogmanó kisajátította Szilárdot! Gratula!
Andi! Én sem ismertem meg Danit az első képen. A második viszont tipikus. Így ücsörög????? Nagyon ügyes. És cukorfalat.
Vera! Csípőuh: nem automatikus, Zuglóban küldenek, mert itt szereztek valami gépet. Gyömöszölés: igen, már nagyon tutin lehet gyúrni a kis hurkásat, isteni. Köszi a dicséretet. Gratula Bencus súlyához! Kisebb korában Lőrinc is sokat aludt az erkélyen, de most már bonyolult, mert szopi közben alszik el, utána meg nem tudom felöltöztetni és kitenni. Így viszont átlag ¾ órát alszik, hosszabbat meg csak séta közben. Viszont ma elaludt az autóban, felhoztam és a hordozóban kitettem az erkélyre, gyönyörűen sütött a nap, és úgy aludt, mint a bunda. Csak fel kellett ébresztenem, sajna. Az viszont igaz, hogy így Te nem tudsz pihenni. Vagy én
Franyó! Képek jaj de nagyon édesek! Jó kislány
Anka nappali elfoglaltsága kísértetiesen hasonlít Lőrincére.
Ő akkor szalad veszettül előre, mikor azt mondom erélyes hangon: Lőrinc, szabad neked oda menned? Vagy valami hasonlót. Akkor aztán beindul.
Kukoricadara rövidesen ki lesz próbálva, csak be kell szereznem.
Urszila! Én is akarok négyszögletű kerek erdőt!!!! Mi lenne, ha valami programra kapnának bérletet, vagy jegyet, vagy valami ilyesmi. Csak úgy eszembe jutott a színház kapcsán. Vagy előfizetést valami újságra, amit szeretnek. Szegény Julkának még mindig jobbulást.
Csucsuka! Merre vagy??? Csak táblicskun keresztül érintkezel velünk?
Na, csak egy napot nem voltam, aztán tessék, hogy lemaradtam. Most már befejezem. Biztos tele van hibával, de nem bírom végigolvasni, olyan hosszú lett. Bocsi.
Jó éjt, Beu