Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Erősen zombisodó mamik most ne olvassák tovább: fél 8 után éjféli kaja, utána 3/4 7kor kelt, és 9kor visszaaludt!!!Kép Amióta megvan Kevin, még sose aludtam 6,5 órát egyben!! Hát, nekem nagyon bejött 2 hete a sírnihagyás, nem is volt vészes, max 10 perc, 6-8 éjszaka, és azóta egyre jobbak az éjszakák, mosolyogva ébredt ma reggel isKép
Szerintem ő is pihentebb.

Franyó
Anka nagyon édi. Ahogy nézem, én a céklát kihagyom majd a menübőlKép

Vera,
Mi 2-3 hós kora közt naponta végigcsináltuk a néhány bekarikázott gyakorlatot, de nem eccerre, hanem a nap folyamán. Elvileg 4x20 percet kellett volna, de én nem voltam olyan fegyelmezett, mint Mariannék. Meg elkezdtem hason tartani, és 2 hét múlva tök szépen emelte a fejét, szóval lazább voltam, meg 3 hónaposan már egy másik doki egészségesnek találta.Kép Most nov végén van kontroll, mi most heti 1 Dévényt és heti 1 gyógytornát csinálunk. Inkább a biztonság kedvéért, meg addig, amíg a rosz leletet adó dokinénit is meggyőzzük. Kép(3,5 hónaposan már ő is kifejezett javulást látott, már rikább a kontroll.)
Szóval ha kicsit el van maradva, még nem feltétlenül van baj, de azért jobb, ha kezelik, tornázik stb.
Ja, én úgy tudom, hogy a csípőt VAGY ortopédus ellenőrzi VAGY uh-val csinálják. A koponya+hasi uh-ra rutinból küldött minket a gyerekdoki, és aszonta, hogy nem kell külön ortopédiára menni, ha a csípőt is kéri. Én dönthettem, így uh-val nézték 1 helyen.

Andi
Hogy ez a Danigyerek milyen nagyfiús! Kép A felső képen meg sem ismertem a kis vigyorit.

Réka
Gratula a klassz kontrollhoz.Kép

Ildi
Sajna nekem a bal kezemről leműtött ganglion (kifolyt és betokosodott ínfolyadék) vissszanőtt a megerőltetéstől, és már a jobb kézfejem is rendszeresen fáj, már bejelentkeztem a dokimhoz. Szóval cipelném én a gyerkőcöt, de eccerűen túl nehéz, és tönkremegy a kezemKép Azt nem tudom, hogy ezt a gangliont hogy műttetem le, igaz, csókos doki már aznap hazaenged, de mégis. Kép
Isten őrizz, hogy vitakozzak egy tapasztaltabb anyukával, de nálunk pl tuti csak arról volt szó éjjel, hogy Kevin egy kis foglalkozásra vágyott, vizecske, egy simogatás...Nagyon megértettem az igényét, 4,5 hónapig, aztán inkább aludni szerettem volna éjjel. Szóval tuti igazad van, de egy határig. Ez a határ persze mindenkinél más, nálam már átléptük, és továbbfejlődtünk, legnagyobb örömömreKép
Ancsi nagyon édi!!!Kép

Kaska
Vilcsi nagyon aranyos, szerintem tiszta anyja. Kép Bár apáját nem ismerem, Lőrinc is tiszta Beu volt, amíg nem láttam a férjét (mármint Beuét, nem LőrincétKép)

Franyó
Csacsiproject még nincs elindítva, valszeg senkinek nem nagyon fog kelleni, legalábbis eddig. Kevinnek is ráér 1. szülinapjáig. Kép

Maci, Toffi,
Ti felfedeztétek már, hogy a piac melletti "Ovibolt" tele van hobbicuccokkal? De télleg, a gipszfestéktől kezdve a sablonokig, raffiáig, ragasztók, öntőformák,stb, télleg minden.
Tökre örültem, mert 1 helyen volt minden. Tegnap a Mu.otthon utcai hobbyápiszban pl nem volt gipsz. Kevin gipszben tapi-és mancslenyomatokat ajándékoz a rokonságnak karácsonyra, ahhoz kellettek.Kép

Ma reggelre hascsikarásokkal dúdított hasmenésem lett.Kép Eddig 3 szelet sovány sonkán tengődtem, most sütöm a krumplit héjában. Kép De nem baj, legalább belendül a fogyókúrámKép
Magnesia Phosphoricát diagnosztizáltam magamnak, már egy kicsit jobb, de még nem az igazi...
pusza
Elli
ellimami
 
 


Kösz a gyógyító drukkokat, de még mindig nehezen szuszog szegény Julka. Eldöntöttem, hogy nem viszem vírusos dokiváróba. Ott is kb. kiszívnák az orrát+felírnának orrcseppet, ezt meg én is tudom. Most bevásárlási fáradalmait alussza kint, az is haladás, hogy a friss levegőn kidugult az orra.

ZuluKép kösz az infrás emlékeztetőt! Hogy eddig miért nem jutott eszembe! El is rohantam lámpát venni (az előző tönkrement a tavasszal) Hátha használ.

ToffiKép gratula a felüléshez! Minden kezdet nehéz, mondá Garfiel, utána már könnyen megy. Barna orrcsepp Nasogutta argentum névre hallgat, patikusi készítmény, ezt kapta Julka a nyáron, amikor beduzzadt az orrmandulája.

IldiKép gyógyulást Ancsinak! Tudod, hogy van egy Cebion nevű C-vitamin folyadék, cseppentős? Bocs, ha tudod, de volt már olyan friss anyuka ismerős aki visszakérdezett, hogy az mi?

ElliKép gyógyulást. Smecta? Nálunk nagyon szokott használni. Gyerekeknek is, nekem is. Mancslenyomat szuper ötlet!

MaciKép habtapiKép nem viszed vissza?

ZsuzsiKép gyógybogyót szopizó MikiKép hagymabogyó sajnos nincs Gödöllőn, jövő hétre hoznák, remélem, addig meggyógyul. Találtam egy részletes homeós oldalt, http://www.malorg.hu/tipego/homeopatia.htm
megvolt neked?

Ja, bankkártya. Főbankos ismerősnek pl. nincs, annyira bízik benne. Könnyű neki, ő munkaidőben juthat a pénzéhezKép Nekünk kettő van, az egyikről csak kis pénzt lehet alkalmanként leemelni és vásárolni, a másikkal csak OTP előtti automatából veszünk ki pénzt.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Tegnap irtam és nem elveszett most kezdem előről.Kép

Először is BOLDOG NÉVNAPOT A MARCIKNAK!!!!

Ádi köszöni a bókokat Kép


Mariann
Nekünk is van egy plafonig érőnk lehet hogy rá kellene bíznom a férjemre Kép

Tina
Niki a mosdokagylóba nagyon aranyos Kép

Elli
Kevin taps :- De ügyi .Én is próbálom tanitani de még nincs sikerélmény Kép

Norka
Jázi hintás kép: nagyon ari kis vigyori Kép

Kaska:
Éjszakák Kép Anyatejes bajusz imádni való lehetett Kép
Tejci miatt ne izgulj én is mindig azt mondtam hogy csak fél éves koráig húzzuk ki és tessék 9 hónapos lesz és még ma is a fő dolog a szopizás.
Nállam is voltak hullámvölgyek amikor kicsit kevesebb volt de aztán helyreállt a dolog.
Ádi mindig is nagyon sűrűn szopizott lehet hogy annak köszönhető. Nem tudom.

Nállunk ismét nem akarom elkiabálni de második napja csak reggel negyed 6-kor kelt fel (este 8-tól) szopi és visszafeküdt 1/2 8-ig.
De jó lenne ha igy maradna. Kép

Kangi
Az tuti hogy lusta az én csöpségem is .
Ő viszon már fél éves kora óta stabilan ül.Persze eleinte próbáltam nem ültetgetni de mindhiába addig hisztizett amig nem ülhetett.
Most is igy szeret játszadozni.Fekve alig van és szerintem azért is lesz neki nehezebb a mászás.Bár néha elnyújtózik a játékokért és akkor hasalva el van egy kicsit .
Keze-lába az állandóan jár azzal nincs gond soxor túl sokat is.

Franyó
Anka fogocskázás Kép Nagyon aranyos lehet Kép
Én is szeretnék már Kép
A képek se semmik .Polcra mászás Kép
CéklaevésKép Tényleg én még nem is adtam neki céklát.Hogy szoktad elkészíteni ?
A hintát mi a Metroba vettük elég occso volt 1200 Ft. Ajtófélfára szerelhető.

Maci_2
Benne vagyunk már a táblában te nem kaptad még azt meg ?
A szemed remélem jobban van már .

Vera
Nem alvó Bence Kép
Nyugodj meg és próbálj pihenni . Mondom én sose tudtam napközbe mindig volt fontosabb dolgom. Pedig még netünk se volt .
Ádinak is volt ilyen időszaka amikor nappal olyan nehezen akart elaludni.Mondjuk ővele este sose volt gond ha fel is kelt csak evett és már aludt is. Olyan nem volt hogy éjszaka ne aludjon vagy sirjon valamiért. Most látom milyen jó fiam is van , kímél.
Kitartás (tudom marha nehéz), de biztos változni fog a helyzet.
Nekem is rossz szokásom sajna hogy az első nyekergésre ugrok de most hogy már nagyobb próbálok minél késöbb, kissebb-nagyobb sikerrel.
Minket is automatice küldtek csipő UH-ra.Utána még asszem 2 x voltunk ell-en.
Agyhártyagyuszi ellen már mi is kaptunk szurit de ez valami plussz ami nem kötelező csak ajánlott és ezt csak 1 éves kor után lehet beadni.Doki szerint.Nem tudom, de legközelebb rákédezek.

Psandi
De szép Dani és milyen ügyi pedig ő is fiatalabb mint Ádi. Tisztára kivagyok hogy minden gyerköc ilyen ügyes Kép már csak mi vagyunk ilyen lustik. Kép

RÉka
De jó hogy nincs semmi probléma Danival Kép biztos januárban is minden rendben lesz.

PIldi
7 fogú Ancsi Kép
Akár magamat hallanám.Mármint abban hogy Ádám is
próbálgat felállni, állandóan csimpszkodik belém és fel is húzza magát amint megtud kaparintani.
Nállunk is pont az a gond (asszem már irtam, de mindegy) hogy nem tudom hogy fog felállni.Járókának olyan sűrű a "luka" hogy nem bir belekapaszkodni, a kiságynál becsúszik a rácsok közé a lába, a bútoroktól se sokat remélhet. Kép
Hasraforduláshoz szintén kell minimum egy távirányitó amiért érdemes egyáltalán megmozdulni.

Myssnia
Szili belehúzott ám fogügyileg. Kép

Urszila
Mélt köszi Kép

Maci_2
OK.Látom ROni is kezd már csimpaszkodni.
Most ez a sláger Kép

Zulu
Bankkártya Kép Még jó hogy meglett Kép

Zsuzsi
Lábad Kép Mostmár majdcsak javulásnak indul.Ennyi szenvedés után megérdemelnéd már.
Ugytudom te nagy homeos vagy. Kép
Tudnál segíteni? Egy barinémnak kellene valami bogyó (vagyis a kisfiának ) 9 hónapos és este majd minden órában fent van .Valószinü a foga.
Tisztára kivan már. Szerinted van valami szer rá.

Vera
Libero ügyben nállunk is ez volt.Mi is azt használunk és 1 kg-val mindig kevesebbet számolj.
Tehát amikor Ádi 5 kilós volt (6 hetesen)
akkor már a következő méretet kellett használnunk (asszem 7-14 kg)
Most 9 és fél kiló és 10-16 kg használjuk. Kép


Toffi
Ádi is csak a reggeli friss pelusba tud nyomni.
Hiába okosak ezek a lurkók. Kép

Most egyenlőre "ennyi" . Jó hosszura sikerültem és még igy se sikerült mindenkire reagálnom majd megpróbálok még este jönni.

Minden babának mielőbbi javulás .

Szilvi
szedem
 
 

 
 

Sziasztok Kép
csak gyors bejelentkezés: endokrinológián minden rendben, ez az eltérés semmiség, tavasszal nézzünk újra egy vérképet. Hurráááááá!!!! KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!
Maci2,
Kukoricadara: ahogy Zulu és Sofka írták, kb. 1 deci vízhez 1 kanál darát adtam, besuttyintottam a mikróba (Urszila jótanácsa), egyszer-kétszer kinyitottam a mikró ajtaját, és picit átkavartam, majd, amikor már puhának éreztem a darát (kóstolgattam, olyan lett végül, mint a tejbegríz), akkor kivettem. Amikor picit kihűlt, összekevertem pépesített gyümivel, és így adtam uzsira a lánynak.

Urszila,
szegény Julka Kép. Drukk, hogy kilábaljatok ebből. Brrr.
Hogy a szakinak mi baja volt a darával, nem derült ki, csak visszakérdezett állítólag, hogy "a Milupa-félét?", mire a férjem mondta, hogy nem, hanem sima kukoricadarát, erre csodálkozott. Nem mondott semmit. Férj meg nem kérdezte Kép. De akkor most már tényleg megnyugodtam, hogy ehetőt adtam a lánynak Kép.

Vera,
a céklás cucc szerintem nem nagyon jön ki semmivel Kép, én ezért is raktam köré azt a rossz konyharuhát, amit a képen látsz. Plusz alatta még volt egy nejlon-partedli, csak hogy a nedvességgel se menjen át a ruhájára Kép, szóval bebiztosítottam magam. Ja, és egy-két hónapja már csak fehér bodykat veszek neki KépKépKép, hogy tudjam hipózni.
A kakifoltokkal nekem is meggyűlt a bajom egyszer-kétszer, szenvedtem velük, nem is sok sikerrel. Mostanában szerencsére nem ért ilyen baleset minket.
Másik kérdésedre: Anka mindent elég korán kezdett csinálni, szóval nem ő az etalon, Sofka szerint ő javítja a statisztikát Kép, négy és fél hónaposan ült fel támaszkodva, öt és fél hónaposan felállt. Most egy picit azért visszavett a tempóból, mert ezek szerint már legalább rohangálnia kéne, de azért itt még nem tartunk Kép.

PsAndi,
nagyon kis husi ez a Dani, mekkorát nőtt, mióta nem láttam!!! Nagyon ügyes!!! Kép

Réka,
köszi a hinta-infót! Azt hiszem, mi is ilyet fogunk venni!

Zulu,
bankkártya Kép, de jó, hogy meglett! Én passzolom a kérdést, hogy hozzáférhetnek-e az adatokhoz, fogalmam sincs, szerintem hívd fel a bankot, és tőlük kérdezd!

Norka,
kiscsajszid zabálnivaló, látszik, hogy élvezi a hintát!!!

PIldi,
hétfogú Ancsid van? Hűűűűha!!! Az igen! Párat kölcsönadhatnátok! Kép Nagyon ari a képen, én még nem is láttam eddig képet róla!

Elli,
köszi Kép

Kaska,
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű ez a lány!!! Tényleg! El se tudom hinni, hogy úgy kikészíti az anyját, ahogy írtad! Kép Olyan kis ártatlan! Nagyon rég mutattál már képet róla, mekkorát nőtt!!! Kérünk még képet, sokat-sokat!!!!

F.
franyo
 
 


Szilvi,
látom, most írtál te is Kép. Szóval cékla: megfőzöm puhára, krumplit is puhára, összeturmixolom. Nekem van lefagyasztva pépesített pipicici jégkockatartóban, abból egyet kiolvasztottam, és belekutyultam azt is. Picit sóztam, mert Anka úgy jobban szereti. Ja, és reszeltem rá egy pici trappistasajtot is. De ez volt az első próba nekünk is, asszem több is követi majd, mert úgy láttam, ízlett, hatalmas adagot bevágott!!! Ja, céklából tettem túl sokat, egy közepes krumplihoz csak egy pici cékla kb. harmadát raktam.

Kangi,
hurrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!

F.
franyo
 
 


Céklából NEM tettem túl sokat... Kép

F.
franyo
 
 


Kangi
De jóóó!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép
E
ellimami
 
 


Kangi!
Hurrrrráááááá!

Elli!
Lehet mégis csacsiznék. Hogy áll a csacsi-projekt?

Urszila!
Karikár mi az Obiban vettük és szerintem jó, mert könnyen szét lehet csavarozni és vissza, tehát ha nagyon belelendülne a hintázásba akkor sem esik ki.Kép

KAska!
Rengeteget nőtt Vilcsi! Régen láttam róla képet. És persze tündéri!!!Kép

Ildi, Norka!
Természetesen a ti babáitok is gyönyörűek!!!!!KépKépKép

Toffi!
Üléshez nagy gratula!!!Kép Nálunk is ezzel próbálkozik, de többnyire koppanás a végeKép

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Véletlenül Mildibé 3-as tápszert vettem (babatej), amit 9 hónaps kórtól lehetne adni. Még csak jövő héten lesz 9 hónapos, szerintetek adható Szilárdnak már?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Csak végigfutottam a termést.

Kangi,
HUUUUUURRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ és gratula

Myssnia,
A babák nem nézik a naptárat, adj neki nyugodtan és ha reggelig semmi elváltozás a bőrén, akkor mehet ezerrel Kép

Megyek, mert fürödni szeretnék

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Myssnia Kép
szerintem is megpróbálhatod.

Lányok Kép
nagyon köszönöm a drukkokat. Még a székletminta elemzése hátravan, ma azt is beadtam (tegnap ugye Beuéknál telt meg a vándortégely Kép), aztán meglátjuk. Eszeget a lány, de egyelőre nem fenyegeet bennünket az anyagi csőd KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi
Ez jó hír, örülök neki! Pusszantás a kis gyönyörűségnek!

Heppi
Köszi, akkor este tesztelés. NEm is a naptár végett Kép, csak hát annyi mindere ráírják például, hogy 4 hónapos kortól, stb...
Leírás szerint laktatóbb, majd meglátjuk éjszaka. Kép
Bár most fáj az ínye, sírdogált is.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Kangi
Eccere írtunk. A jó hír Julcsira vonatkozik persze. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Kangi,
de jó hírek!Kép Szerintem kakiban sem lesz semmiKép.
Nézd a dolog jó oldalát, nem fog kienni titeket a vagyonotokból. (mint az én MacámKép)

Myssnia,
szerintem is mehet. Csak nézd meg előtte, átfolyik-e a cumin rendesen, mert ez sűrűbb elvileg. Mi jól megszívtuk anno, Malinak bekészítettem estére, kellőképp éhes is volt, és szegénynek csak horpadt a homloka, de egy csepp táp nem folyt át azon a kicsi likon.

Na még jövök majdKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu Kép
aha, kamaszkorában Apacukát is már inkább ruházták volna, mintsem etessék Kép

Lányok Kép
olyan izgi, Julcsi felülési kísérleteket végez, féloldalt feltámaszkodik Kép Olyan cuki! Ezen kívül négykézlábból gyakran áll lábujjhegyre, mármint a keze azért lent van Kép Ettől aztán időnként felborul, mint gumiszamár Kép

Pussz, mert itt köszköpülködik a gép körül

Kangi
kangi
 
 


Sofka,
küldtem mélt a képekkel, de visszadobta, hogy tele van a postaládádKép. Kicsinyítsem le?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Kangi! Hurráááááá!!!!!!!!!Kép


Ma autóztam KépKépKép, főztem (kéééétfogásosat), mikor Lőrinc végre elaludt, átjött szomszédnéni, netezés elmaradtKépKépKép Majd jövök, most fürdést kíván prücsi! Szerintem fáj a foga, olyan fura fejeket vágott. A már kibújt fogacska olyan ferde! Nálatok egyenes? Már akinél már van fog. (De bonyolult vagyok.)

Beu
beu
 
 


Szia Lányok!

Marcipán köszöni a jókívánságokat!!! Remélhetőleg ennyi kedves gondolattól áttör végre mind a húsz foga. 8mert annyira szenved, amúgy férfimód, hogy szerintem ez a minimum, ami várható). Éjjel alvás helyett sírdogált, egész család nekemesett reggel: micsináltálazzalaszegénygyerekkel. Viszont ma már eszegetett, (a kupaktanács szerint tápot kellett vóna kapnia, de én megétettem tejpéppel, meg főzelékkel, meg két kanálka joghurttal. Mindegyikből csúszott. Leginkább a jogi, mert azt én akartam volna enni. És ettem uu-t is, remélem semmi tejgond nem lesz. Tápszerhez nem fűlik a fogam, míg nem muszáj. Szerintem különben is, aki éhes, az megeszi a főzeléket. Is.

Beu, Marcipán két foga v alakot formáz. Autóhoz gratula, fog ez menni!

KAngi! Hurrá!!!!!Kép
Találtam Neked egy remek könyvet, majd valahogy átadom. (Na még egy falatot a címe). Ügyes Julcsi-kolbász. Nem tököl a mászással, egyből járni fog!

Valaki kérdezett vaj kontra margarin ügyben. Nálunk teavaj van, mert a margarint utálják. Még az eve bords vagy mi a szösz jön be néha, meg a sajtkrémek.

Franyó, Anka még mindig nincs lemaradva. Kép és nagyon szépen eszik. Még céklát is. Lányok mindig festeni próbáltak vele! Puliszkát lehet csinálni kukoricalisztből is. Nem tom mi a különbség, de változatosság.. Mildipép brrrr. Ma reggel kaptam egyet a válság enyhítésére. A szaga borzasztó. De kölök tátogott rá. Lehet, mégis elcserélték a kórházban? Bezzeg a jó kis zabpehely (láttam a cora katalógusban, sokkal olcsóbb mint a cba-ban) nem kell neki.

Urszila, sok gyógypuszi Julkának. Én sem mentem volna gégészetre. Ilyen a 3. gyerek sorsa. Sok vírus, de legalább edződik az immunrendszerük. Szegénykék. (Nálunk kevert orrcsepp: nasivin, neomycin, esetleg effedrin, elég gyorsan hat, de receptköteles.)


Zulu, kitakarítom a ládát. Macóka cumija ittmaradt. Hogy fogtok aludni?

Kaska, Viola itt olyan ártatlannak tűnik. Nehéz elhinni, amiket mesélsz. De ilyenek ezek a kölkök.

NA többre nincs erőm, Mindenkinek nyugodt éjszakát. Magunknak is. (Du. négy körül majdnem elaludtam, miközben egyik térdemen Marci lovagolt, és félkézzel vonatot (! Zulu) rajzoltam Orsinak. Megyek, megpróbálok addig hunyni, míg lehet.

sofka
sofka
 
 


Beu,
ügyi vagy!Kép Tegnap már nem tudtam írni, de megcsodáltam Lőrincet ismétKép. Micsináltok ezzel a gyerekkel, hogy mindig ilyen nevetős? Nekem ne is gyere mindenféle zombis dolgokkal, mert úgysem hiszem elKép.

Sofka,
megint próbálkoztam, egyelőre egyet küldtem próbaképp. Cumit észre sem vettük, mindig van nálam egy halom cumcum, kocsiban, babakocsiban, zsebben, stb., itthon meg vagy 10, Malackától levetett jószágKép. VonatKép.

Kaska,
gyönyörű a csaj!Kép És milyen ártatlan szemekkel nézKép. Mondjuk enyimek is nagyon jó demóverzióval rendelkeznek.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Tegnap sajna nem tudtam jönni, rengeteget írtatok azóta, nem győztem visszaolvasni.Két napja nálunk is szörnyű az éjszaka. Este 23-éjfélig elalszik Robó, de utánna tiszta nyűgi, vagy a cicin lógna, vagy éppen játszani lenne kedve. Szerintetek lehet, hogy attól is van ez, mert napközben néha többet alszik(2-3 óra délelőtt éás délután , persze ez csak a levegőn...)Ilyen cicilógós éjszakákon mindig tarok tőle, hogy elég e még a tejcim, de aztán elmúlik a parázásom....Nagyon fáradt vagyok már én is, jó lenne legalább pár órácskát aludni már.Most gyorsan írok, aztán irány az ágy.

Tina: édes Niki fotójaKép.

Ellimami: csaxsaikór írnál bővebben, vszínű lamaradtam róla nagyon.Kevin tapsijaKép, alváshoz gratulaKép.

Zulu: kártya: nem tudnak róla szerintem semmiféle infót leolvasni.4 agyarKép.

Toffi: felüléshez gatula, biztosan tündériKép.

Tündér: nincs képed az sk-s játékról? Kiváncsi vagyok rá.

Azur: Kezelés milyen volt?Homorításról látom írtak már, igaz Robó kisebb sokkal, de már nála is elkezdődött és főképpen a kézben, megnyugtató a sokok amit írtak róla.

Kaska: tejci elfogyástól én is mindig tartok, főleg mikor a védőnő azt mondja, hogy vékony Robó, holott 2500 hoztuk haza és most 17 hetesen 6250 ami szerintem bőven jó, meg mindig azzal fáraszt, hogy hogy lehet ilyen vékony nőnek ennyi teje.... Kényeztetés: én is tartok tőle , sokszor elbizonytalanodom, de aztán belátom, hogy ilyen piciket még nem lahet kényeztetni, de olyan kis huncut, hogy a jót nagyon könnyen megszokja, sőt követeli!Remélem csini lettél!Viola nagyon édi a fotókon.

Kangi: ANTSZ-re miért kellett mintát küldeni. Remélem nem lesz semmi gond.

Franyó: édi lehen Anna fogócska közebn, rengeteget foglalkozol veleKép.Fotók nagyon édik, főleg a mászós és a jókislányKép.

Psandi: köszi az infókat, Dani aranyos a fotókon nagyonKép.

Heppi: jó hízókurát, sikerüljön mielőbb felszedni pár kg-t.

Réka: nyügi miattKép, nálunk is megy, bár ez nem nyugtató tudom.

PIldi: köszi ait az elkényeztetésról írtál, mindig tudsz megnyugtató sorokat írni.7 fogú AncsiKép, édik a fotókKép.

Mano: fogacskához gratula és kevés nyügit hozzá.

Sofka. Marcinak kicsit megkésve, boldog névnapot.

Gombóc: rteméelm Zsombinál mielőbb elmúlik a sírás.

Marian: Marci ari lehet dumcsi közbenKép.SzobanövényKépBoldog névnapot utólag MarcinakKép.

Vera: látom sok jó tanáccsal láttak már, el nagyon aranyosak az anyukák ittKép. Remélem megnyugodtál már.Benci képe nagyon édi, nem sokára nagyobb lesz mint a tigrisKép.Örülök, hogy jók a babarucikKép.

Myssnia: az egyik turit megtaláltam, de az csak hétfőn van már nyitva, a másik nem régi bútorolt helyén van? Én béna végigsétáltam a sétányon, de ott nem volt semmi, mire rájöttem, hogy az hol is kezdődhet...Ennyit rólam.Azért remélem ennek ellenére talizol egy hót fáradt leamotizált anyukával?Köszi a turis helyeket.


Norkini: szorítok a rutinhoz, ügyi legyél.Jázi ari lehet , hogy elmaradt egyedülKép.Képek nagyon jók, hinta is tuti jóKép.

Beu: vásárlásstopKép.Büfiről köszi az infótKép.Fotók nagyon jók, micsoda mosolya vanKép.

Urszila: tejszaporítos mailt nekem is elküldenéd? köszike.Örülök a jobb éjszakátoknak. Julkának jobbulást!

Nadine: a képeket még mindig nem tudom megnézni, lehet én vagyok a béna?Barátnőd megszült már?

Maci2: örülök, hogy a szemészeten nem volt gondKép.Nem mész még vissza dolgozni ugye?

Orsoly: Lackó bogár szemei lenyűgözőekKép.

Szilvi: szerintem sem kell semmit erőltetni a babáknál, majd mindent csinálgatnak ha eljön az ideje.örülök a babakocsiban történő alváshozKép.Ádi édes nagyon és mennyi foga van, nem semmiKép.

Zsuzsi74: sikátorba eltévedésKép. Sokat elgondolkodok ám a teljesítményeden, lenyűgöző, minden elismerésem a tiéd!!

Remélem nem hagytam ki senkit. Igyekszem mielőbb jönni újra, bár mostanában nincs időm semmire .Lakás szalad, vasalni valók hegyekben állnak tovább is van mondjam még...?

Mindenkinek nyugodt éjszakát, kevés nyügit, beteg babócáknak jobbulást!

Anita+harmadjárasikerültelaludniRobó
anita77
 
 


PIldi,
Jobbulást Ancsinak!
KépKép

Kaska,
Képek édesekKép

Elli,
Nem voltam még az oviboltban, de majd benézekKép
Jobbulást!

Urszila,
Annál azért lustább vagyok, meg legalább nem nyeli le. Csak bosszantó, azért írtam, hogy más figyeljen rá. AZ első, amit régebben vettünk, meg nem egy síkban van, azaz pár forma vastagabb. És azt sem cseréltük ki.

Szilvi,
Megkaptam az új táblátKép

Kangi,
Hurrá!!!!KépKépKép
Drukk a kaki-elemzéshez!
Ügyes JulcsiKép

Franyó,
köszi a kukoricadarás infótKép

Sofka,
Szenved még Marcipán?Kép

Ma csak ennyi.

Maci_2
maci_2
 
 


Kaska
Kép Kép Nagyon érdeklődő ez a tekintet Kép

Kangi
De jó hogy jó lett az eredmény Kép

Franyo
Kukoricadarát azt hiszem holnap én is kipróbálom Kép Majd látjuk hogy hogy díjazza a csemetém . Most látom leírtad a céklát is .Köszi .Tesztelem azt is. Kép


Elli
Hasmenés Kép
Mancslenyomat nem rossz ötlet biztos örülni fognak neki.

Beu
A fog először nállunk is ferde volt utána beáll egyenesbe.Bár az egyik alsó még egy nagyon picit ferdécske.

Most lelépek .
Szilvi
szedem
 
 


Anita,
szerintem simán lehet, hogy nap közben kialussza magát Robóka. Azt hiszem, Gömb Lilikéje csinálta ezt egy időben, felcserélte a nappalt az éjszakával.
Súly miatt nehogy hagyd magad megijeszteni, védnéni kicsit túlaggódja a dolgokat. Macka 3.5-tel született, és 6 hósan volt 6.2 kiló, tehát jóval kevesebbet hízott havi átlagban, nem duplázott fél évesen, triplázni sem fog egyévesen, csak talán mire oviba megyKép.

Urszila,
használt a lámpa Julkának?

Elli,
jobbulást!Kép Gipsznyomatot hogy csinálod? Tavaly megpróbáltam, de Macókám azzal a lendülettel tette is be a szájába a gipszet, Malacka pedig képtelen volt addig mozdulatlanul benne tartani a mancsát, amig megköt. Idén is nekifutnék (sose adom felKép), léccilécci mondd meg a titkot!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Nézem a COra játékkatalógusát, semmi új a nagyoknak. Teljesen ötlettelen vagyok. Én vagyok telhetetlen, vagy a játéktervezők 0-ák? Akinek nagyobb gyereke van, mit kap karácsonyra???

Nagyok ma színházban voltak, Négyszögletű kerek erdő, Madách, nagyon feldobódva jöttek haza. Jó, hogy tanerőkben még van annyi lelkesedés és erő, hogy elvigyék őketKép

KangiKép hurráKépKépKép

IldiKép végre kép AncsirólKép

ZuluKép használtegy kicsit, de jobb lenne, ha nem üvöltene közben. És persze belenéz. Nemtom,hogy az gáz-e, a többiek nagyobbak voltak, amikor használni kényszerültünk, már meg lehetett magyarázni, hogy ne nézzenek bele. Ma este kamillát is inhaláltunk, csak azt sem elég hosszasanKép

AnitaKép mél megy.

KaskaKép rég nem láttam Violát, meg sem ismernémKép Saját fotó frizuráról?Kép

Urszila
urszila
 
 


FranyóKép nálunk is ízlett a céklaKép és pont úgy nézett ki Julka, mint AnkaKép

ZuluKép gipsznél egy kicsit gyorsabb, ha temperás tenyeret-talpat nyom a kölyök egy kartonlapra. Oviban szokták csinálni.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Csak most tudtam leülni a gép elé, reggel próbáltam benézni, de idáig nem juttam el.

Urszila
A CORA-s katalógus egy nagy szar, már bocs. Én ma voltam kint habtapit akartam venni a lánynak a 72 db-ost. Nem volt belőle, 1 darab se, a 36 meg olyan volt, mint egy normál méretű (33*33 cm) még négyfele vágva. De ezt elfelejtették beleírni. És nagyon sok játék meg se érkezett. De lehet, hogy csak itt Debrecenben nem, máshol van. Mondjuk egyedül a Peugeot 206-os tetszett nagyon, abból még volt 2. Majd próbálok hatni a lány keresztapjára, úgy is kocsiőrült, hogy a 2 szülinapjára olyat vehet Kép

Maci_2
Barátosnémnak köszi a Drukkot, de egyelőre nem úgy néz ki, mint aki szülni készül Kép A baba feje még teljesen fent van, már elég nagynak saccolták súlyra (3500 felett), az elős babt is ennyinek mondták neki, de a 41. héten. Most nem tudja mi lesz, mert az elsőt császárral szülte a baba rossz szívhangja miatt és még nem dőlt el szülhet e simán. Sajnos nem tudják mennyire tud tágulni, mert mikor beindult az első szülése leesett a szívhangja a 2* nyakáratekeredett köldökzsinór miatt, és még gerincérzéstelenítésre se volt idő.

Kangi
De jó!!!!!!!!!!!!! Julcsinak sincs semmi baja!!!!!! Kérünk szépen fotókat a felülni készülő lánykádról!!!

Na mára ennyi voltam leragad a szemem. Holnap próbálok reggel benézni, márha őzsarnoksága megenged számomra.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Szilvi: valóban, dettó mint Ancsi!!!

Kangi: na, jól van, végre egy jóhir!! A lábraállás négykézláb ismerős, Ancsi is igy kezdte (majd jön az, hogy a kezével felkinlódik a lábadra és ott csinálja ugyanezt, aztán egyre feljebb, s egyszer csak rájössz, hogy tkp. felállt egyedül a gyerkőc!)

Urszila: na látod, mondasz te újat is! Én c vitamint előszeretettel zöldségből gyümölcsből adok inkább, bár a nagyoknak tablettában szoktam, de házidoki győzköd, hogy a felszivódása sokkal jobb a természetesnek. Ancsi most c vitaminos anyatejet kapKép (megettem vagy 400 mg-ot, remélem kapott belőle ő is bővenKép) Julkának jobbulást!! Én se vittem Ancsit orvoshoz, rendelőbe inkább nem megyek, egy enyhe lázas (esténként popsiban max 38,2) takonykórért meg negyedik gyereknél iderángatni a doktornénit...Kép

FOtó gratulákat, gyógyuláskivánságokat köszönjük!

Na bedőlök, mert csajszikám már egyet keltett, félek ma sűrűbb éjjele lesz.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Jaj tényleg. A karácsonyi a nagyoknak: (Urszila):
könyv, legó (StarWars) minden mennyiségben. Játékboltokat egyébként már kibeleztük, vagy van, vagy nem értelmes. Előtte mentek ilyenek, hogy távcső, mikroszkóp, társasok dögivel, kirakók. Meg vannak néha ilyen kisérletezős társasfélék (kis elektrotechnikus, kis kémikus vagy hasonlók) bár még nem vettünk ilyet, de néha terveztem. Párom már tavaly lebeszélt róla, hogy Ilcsinek (akkor még csak 7,5 év) további babás dolgot vegyek. Juszt is meg fogom venni Ancsinak majd a 80-100 cm-es óriás babát, hamár Ilcsinél kimaradtKép.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Zulu! Köszi, köszi, köszi! Tényleg elég kiegyensúlyozott gyerek. Néha zombigyártó csak. Most fogacska előtt volt egy kis nyüszi, de nem volt vészes. Azóta megint rendes csávó. Ma pl. csak egyszer ébredt, és fél nyolcig aludt. Ezer éve nem volt ilyen. Nappal meg jár kel a lakásban, pakolászik, motyorászik, tök szépen játszik. Néha sírdogál, de könnyű megnyugtatni. Most már kezdem megszokni ezt az új állapotot (hogy mindig a nyomában kell lenni, figyelni), és nagyon élvezem. BankkártyaKép

Kangi! Jó kis csaj lesz Julcsi: szép vékony, kockás hasizmokkal. Amit a pasik zabálnak!Kép
Gyönyörű hajkoronájával és zárt szájú mosolyával fogja őket megbabonázni Kép Erre a mosolyra edz most minden felkínált kanálnál Kép Julcsinak a patakparti levegő tett jót. Kakival kínlódó anyukák! Hozzátok gyermekeiket Beuhoz kakilni!Kép

Sofka ! Ha már kegyetlenül jól vezetek, nem menekülsz, úgyis meglátogatunk. Még azt is tudjuk, hol laktok.Kép Most a fogzás miatt nem szopik Marcipán, vagy nincs tejed? Nem értem, biztos lemaradtam, de most visszaolvasok, és remélem, megtalálom a választ. De úúúúgyse fogom kitörölniKép Mi az az eve bords?

Réka! Nem lett beteg Dani? Menni fog az az ülés hamarosan. A koppanások zaja meg lassan hozzátartozik az élethez. Az azt követő bömbié isKép Most olvasom a jó híreket kontroll ügyben. Szuper!

Szilvi! Ne aggódj, hogy Ádi lustibb. Majd beindul. Nálunk úgy állt fel Lőrinc, hogy látszott, hogy már próbálgatja, több helyen is, többek között a hordozójába kapaszkodva, ami akadályként torlaszolta el a szoba egyik sarkát. Mikor ezt felfedeztük, akkor mögéültünk, és megfogtuk az ülést. Kitartóan próbálkozott tovább, aztán sikerült. De szerintem úgyis talál olyan helyet, ahol feláll, ha már itt az ideje.

Elli! Hát nagyon jól sikerült a gyermek alvásra nevelése. Hat és fél óra! Hát én is ki tudja mikor. Nálunk is rutin UH volt, mind a három, de ez nem kötelező, az ortopédia viszont kötelező volt. Sütitől nem volt semmi bajunk, szerintem neked sem attól volt. (Remélem, már jól vagy.) Én ugyanis alaposan leteszteltem, majdnem hármat ettem. Kép Csacsi: Nekünk is ráérne mondjuk szülinapi ajándéknak, de addig lesz az olcsóbbik? Vagy ha nem, akkor Te tudsz majd ilyet szerezni? Mert az egyéves szülinapok nem egyszerre lesznek Kép

Kaska! Nagyon édes a kiscsaj! Azt hiszem, én még nem is láttamKép Már olyan régóta akartam kérdezni, hogy birkózol az oldalról pelenkázással, minden gonosz, beleszólós jóslatom ellenére?

Ildi! Ancsát se nagyon látjuk! Se élőben, se fotón. Pedig igazán szép kislány. Remélem, így maradnak az éjszakák! Elkényeztetés ügyben teljesen egyetértettem veled, ezidáig. Lőrinc tényleg, de tényleg könnyű gyerek, ha néha sír, véletlenül sem gondoltam arra, hogy sírni hagyjam, mert olyan ritkán fordult elő. De szerintem van egy pont, amikor elkezdődnek a játszmák. Akkor már oda kell figyelni, hogy hogyan tovább. Nem biztos, hogy sírni hagyás kell, lehet, hogy másképp kell megvívni a harcokat, de ilyenek vannak. Én egész határozottan érzem, hogy Lőrincnek megjelent az akarata. Ettől persze nem lett rossz gyerek, sőt, még mindig hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan, amilyen. Az mondjuk téged igazol, hogy egyszer akartam nevelni, akkor is kiderült, hogy a foga miatt volt nyűgös.Kép Na persze te jóval több tapasztalattal nyilatkozhatsz a témábanKép Fogakhoz, felálláshoz gratula!

Maci! Micsoda dolog a habtapi! Tényleg vidd vissza! Mondjuk a szemeket és hasonló apró darabokat azonnal ki fogsz szedni. Én legalábbis kiszedtem. De azért mégis. Műszaki beállítottságú a lányKép

Toffi! Üléshez nagy gratula. Szerintem rájött az ízére, és rövidesen meg fogja ismételni. Apa ajándékaKép Két fiad vanKép? Boldog névnapot neki.

Manó! Mit mondtak Emmának a gégészeten?

Zsuzsi! Mindössze ennyit találtam rengeteg sok könyvünkben:
Az ókeresztény Szent Márton (meghalt 400k.) a pannóniai Sabaria városában született, de egy legenda miatt pannonhalmát mosdják születési helynek. Később tours-i püspök lett.
Megállapítom, hogy a házi könyvtár immáron fölöslegessé válik az internet korában. (Csak a beteges ragaszkodásom ne lenne a nyomtatott betűhöz!)Ezt találtam.
http://www.gyhf.hu/2001-es%20utcaba/sztmarton.htm
Csak átfutottam, de úgy látom libákról nincs szó benne.
Na de majd itt megtalálod:
http://www.sopron.hu/netelkedo/2/v38/szmarton.htm
Drukk, hogy a lábad végre meggyógyuljon! Bogyórágó MikiKép

Gombóc! Ugye nincs baj, hogy nem tudsz jönni? Baba-mama klubban mi történik? Kíváncsi vagyok a Tücsökzene milyen lesz. Jó szórakozást! Szep.szorKép

Maci! Roni is próbálkozik a felállással? Gratula! Mire decemberben találkozunk a talin (jöttök?) egy csomó álló, ülő, mászó baba fog bulizni? Na és persze pakolni!

Elli Jól meggondoltad?????KépKépKép

Apropó tali: Mikulás előtt nem tartunk még egy hétköznapi, délelőtti talit? Többeknek nem jó a hétvége, másoknak a délután. Jövő hét elején a Cserepesházban??????

Ari! Hogy aludtatok?

Norka! Örülök, hogy segíthettünkJ (bűvös határ átlépése) Kutyás kép valami király, hintásokon meg nagyon szépséges Jázi. És tényleg élveziKép

Heppi! Örülök, hogy pozitívan látod a dolgokat. Mi nem a szárítóról öltözködünk, hanem a vasalnivalós kosárbólKép

Myssnia! Hú, fogmanó kisajátította Szilárdot! Gratula!

Andi! Én sem ismertem meg Danit az első képen. A második viszont tipikus. Így ücsörög????? Nagyon ügyes. És cukorfalat.

Vera! Csípőuh: nem automatikus, Zuglóban küldenek, mert itt szereztek valami gépet. Gyömöszölés: igen, már nagyon tutin lehet gyúrni a kis hurkásat, isteni. Köszi a dicséretet. Gratula Bencus súlyához! Kisebb korában Lőrinc is sokat aludt az erkélyen, de most már bonyolult, mert szopi közben alszik el, utána meg nem tudom felöltöztetni és kitenni. Így viszont átlag ¾ órát alszik, hosszabbat meg csak séta közben. Viszont ma elaludt az autóban, felhoztam és a hordozóban kitettem az erkélyre, gyönyörűen sütött a nap, és úgy aludt, mint a bunda. Csak fel kellett ébresztenem, sajna. Az viszont igaz, hogy így Te nem tudsz pihenni. Vagy énKép

Franyó! Képek jaj de nagyon édesek! Jó kislányKép Anka nappali elfoglaltsága kísértetiesen hasonlít Lőrincére. Kép Ő akkor szalad veszettül előre, mikor azt mondom erélyes hangon: Lőrinc, szabad neked oda menned? Vagy valami hasonlót. Akkor aztán beindul. Kép Kukoricadara rövidesen ki lesz próbálva, csak be kell szereznem.

Urszila! Én is akarok négyszögletű kerek erdőt!!!! Mi lenne, ha valami programra kapnának bérletet, vagy jegyet, vagy valami ilyesmi. Csak úgy eszembe jutott a színház kapcsán. Vagy előfizetést valami újságra, amit szeretnek. Szegény Julkának még mindig jobbulást.

Csucsuka! Merre vagy??? Csak táblicskun keresztül érintkezel velünk?

Na, csak egy napot nem voltam, aztán tessék, hogy lemaradtam. Most már befejezem. Biztos tele van hibával, de nem bírom végigolvasni, olyan hosszú lett. Bocsi. Kép

Jó éjt, Beu
beu
 
 


Ez több mint hosszú!

Momo! Remélem, nem dőlsz ki teljesenKépKép Apropó: hol vagy???

B.
beu
 
 


Csak egy roppant gyors bejelentkezés, így éjjeli munka közben, csak első szerettem volna lenniKép

Manó, Szilvi!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!KépKépKép

Elli!
NAGYON BOLDOG 5 HÓNAPOSSÁGOT KEVINNEKKépKépKépKép
Hihetetlen hogy repül az idő!

Ennyi, holnap jövök bővebbenKép

Réka
muki
 
 


Sziasztok,

Köszi szépen mindenkinek a hidalásos infót Kép
Nemhogy örülnék,hogy Artúr legalább valamit csinál mégha nem is forog,én még itt aggódok Kép

Orsoly,
Köszi a hidalásos fotót. Kép Artúr még nem csinálja ilyen profin,csak a feneke emelkedik,a lába meg a nyaka nem ,de majd belejön!
Kedden megvolt az első Dévényes kezelés. Egy nagy teremben voltunk,ahol 3 nagyobb szőnyeg volt és mellettünk is épp kezelés folyt.Hát Artúr az 50 percből (ennyi volt a tiszta kezelésidő,10 perc szünet meg vigasztalás) kb 35-40et végigsírt Kép Ez nem érintett váratlanul,mert mondta a gyógytornásznő,hogy ez várható meg Elli is írta (köszi Elli Kép) de eléggé megviselt. Persze tudom,hogy ez hasznos,meg hogy túl kell rajta esni stb stb de olyan nehezen tudom hallgatni a sírását,persze úgy,hogy közben folyton mosolyogtam rá meg mondogattam,hogy nincs semmi baj és bíztattam de közben legszívesebben magamhoz öleltem volna. Na mindegy,hátha legközelebb már jobb lesz.
Szóval a gyógytornásznéni Artúr nyakát,gerince menti izmokat,karját,vállát kezelte úgy,hogy Artúr az ölében ült illetve hason feküdt. Ezen kívül forgatta is,úgy hogy egyik lábát keresztbe téve serkentette az ellentétes irányba hasra fordulásra (ezt a Katona féle tornán is csinálták). Illetve a kitámasztást gyakorolták úgy,hogy Artúr hasa a néni combján volt,hát ez nem nagyon ment,szegény Artúr feje sokszor padlót fogott,nem elég erősek a kar ill vállizmai,hogy megtartsák a mellkasát meg persze a fejét.
Hetente 1szer járunk majd ezután. Ma pedig fél 10re megyünk a Dévény Alapítvány saját neurológusa fogja vizsgálni.

Ne haragudjatok,hogy többet nem írok,majd megpróbálok jönni,ha hazajöttünk.
Kérdés: itt nálunk mínusz 4 fok van,kb 9kor indulunk,szerintetek hány fokig merjem babakocsiban tolni (van műbárány bundazsák) és gyalog menni (kb 20 perc az út) és hány foknál hívjak taxit?

Sziasztok,
Ildi
azur
 
 


Sziasztok!

Nahát Ráka, milyen gyors vagyKép!


Manó és Szilvi
Mi is is boldog névnapot kívánunk!KépKép

Elli
Boldog 5 hósságot KevinnekKépKép

Megyünk sétálni, mert nem bír Zsombi elaludni, így meg bele fog fagyni a babakocsiba. Meg kell keresni a kesztyűmet, tegnap hozzáfagytam a tolókarhozKép

Szép napot mindenkinekKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


És olvastam ámKép, csak kimaradt:

Kangi
Csatlakozom a "Hurrrrááááááá" táborhoz, én is örülök a jó hírnekKép

Toffi
toffifee
 
 


Beu Kép
gondolod, hogy Mona Lisa is rossz evő volt kölyökkorában??? Kép

Manó Kép
Szilvi Kép
boldog névnapot!!!

Anita Kép
sarjadzó gomba volt a székleben, azt lesi most az ANTSZ, hogy mennyi, sok-e, kevés-e.

Sofka Kép
joghurtevő Marcipán Kép

Elli Kép
irigy! iriiiigy! Én nem merem sírni hagyni, félek, hogy éhes Kép Persze nappal kellene ennie a kis kutyakolbásznak, nem éjjel! Nappal meg szájbecsuk! A bitang!
Na, ha hétfőn korrekt gyarapodást mérnek a védőnőninél, akkor lehet, hogy én is visszaállok a ridegtartásra. Egyszer már sikerült.
Apacukát meg kiadom albérletbe addig Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok,

Réka
Nagyon édi vagy, köszi!
Szamárproject most úgy áll, hogy majd mindenki kivár tavaszig, hátha lesz olcsóbb, amit Virág nézett ki, és a forgalmazóval is kapcsolatba lépett. Amit én tudok szerezni az ugyan tuti, de 6ezer pénz. Igazából ez bármikor áll, nem idényfüggő, a fitneszoktató barátnőm tud bemenni a fittnes-akadémiára (vagy mittudoménhovaKép) azok hozzák be, és ő tud venni, mezei halandó nem. De semmi akadálya, bármikor, bárkinek intézem szívesen. Ha kell karácsonyra, akkor kb nov végén kell neki szólnom, hogy legyen ideje bemenni, elhozni, átadni stb. Nagyjából így áll, de majd pénteken az uszin megbeszéljük, oké?Kép

Urszila
Van itthon Smecta, eccer próbáltam, de annyira gáz volt az íze, hogy azóta bármi mást csak azt ne.Kép Tegnap este még gáz volt, de most reggelre jobban lettem. Kopp-kopp.Kép

Szilvi
Szerintem ne izgulj, megtalálják a lurkók a módját, hogy felálljanak, ha akarnakKép

Zulu
HorpadthomlokKépKépKép

Anita
Valaki felrakott egy képet, (asszem Zsófi??!!) amin a kölök egy gumiból készült állaton lovagolt. Többen gondoltak ilyet venni karácsonyra, a többit lásd fentebb.Kép

Zulu
Háát, tegnap megpróbáltam a lenyomatot-egyedül. Na. Azt nem kellett volnaKép Szóval egyrészt kétemberes.
Másrészt a TERV: van egy képkeret-öntőformám. Annak a külsejébe (tehát nem a rendeltetésszerű helyre, hanem kívülre, ahol a kép lenne) öntöttem kb 0,5-1 cm-es gipszréteket, hagytam kicsit kötni, hogy olyan félkemény legyen, belenyomtam, (nem kell tartogatni) ottmaradt a helye. Na, ha ez megköt, arccal befelé belerakom a formába és körbeöntöm, így kész a keret is. Én a keretet meg a nyomatot tervezem átfesteni színnel.
A gond nem a nyomat vagy a kötés volt, hanem nem tudtam eccere tartani a 8,5 kilót, ujjakat egyenesíteni, nyomni, formát tartani, hogy le ne verjük, figyelni a nyomat mélységére (ha nagyon nyomod, eltűnik alóta a gipszKép)... Szóval egyedül ne!Kép
Ha mégse menne, marad a gyerek-arcfestékbe mártott mancs/tapi, azt lelamináljuk és csinálok hozzá keretet. Majd beszámolok, melyik sikerült.
Ja, látom Urszila is írtaKép

Beu
Csacsi lásd fentebb, akármikorKép Jöttök holnap usziba?
Tali: nálunk szerencsére elég kevés pakolható dolog van "odalent". Könyveim meg még a pincében pihennek (férjem szerint maradhatnak is, minek felhozni, úgyis kiolvastam már őketKép) CD-k fent, szóval jöhetnek a lurkók. Egyelőre nagyobb gondom, hogy a gyerekszobában még nincs szőnyeg, és az a hely is jó lenne majd a babáknak/mamáknak, mert ugyanakkora szoba, mint a nappali. De dec-ig még megoldom ezt a kérdéstKép De jó, hogy eszembe jutott, le is mérem a max szőnyegméretetKép
Ja, és a Cserepestali is okés, ránk számíthaccKép

Kevin 5 hónapos szülinapján kívül nem történik velünk semmiKép vagy Kép? Viszont lehet, hogy ma elszaladok a kozmihoz bundátlanítani (7végén házassági évforduló!!KépKép) és megnézem azt a fránya szőnyeget is.Kép

pusza
Elli
ellimami
 
 


Beu!

Nem az a baj, hogy nem szopik, az, amikor éjjel óránként. Apája megállapította, hogy nyilván éhes, tápot neki. én meg vívódom. Mert ha éhes lenne, akkor nappal miért nem eszik főzeléket, mifenét. Ráadásul két napig már a kanál látványától sírva fakadt. Aztán tegnap bejött neki ami a hűtőből jött egyenesen. Sal valszeg a fogai. Zulu féle képeken láttam is, amit élőben soha, hogy lent is be van dagadva a két kettes. EZ összesítve hat dagadás.
Ma éjjel aludtunk!!! Így tejpara csillapítva. És reggel megevett egy egész adag tutti-frutti pépet. Brrr. Most meg szimmterikus kúszással tekereg az asztal alatt, előszerettel ráncigálva a székeket. Egyelőre még nem borultak rá, bár tegnap a mobilja rászakadt a járókában. Volt nagy bőgés, én meg nagykorúvá nyilvánítottam Őfelségét. és leszereltem eme csecsemőknek való játékot.

Elli, hasmenésed jobban vanm? Kevin boldog 5. hónapot!<!--attachment: napraforg_-44010.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*2.1**napraforg%f3%2ebmp --><center><pre>
Kép
napraforgó.bmp (2.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szilviknek pedig boldog névnapot!!

Azúr, nyugodtan kocsizzatok. Nagy mínuszokban nem szabad egyedül hagyni kint aludni. (Ha rá-ránézel, és jó melegen be van öltöztetve, akkor is kitehetedm ha hajlasz, csak nézegesd gyakran. Ha nagy a hideg, nálunk műbirka alá megy egy nagy takaró, úgy csinálunk matrjoskát a gyerekből, mert akkor kezük, válluk sem fázhat. Nagggyon szépek olyankor. Tegnap ebayon nyertünk egy digigépet, ha végre meglesz majd csinálok Neked képet a kis múmiáról!!

Zulu, ezeket a képeket hogyan lehet kicsinyíteni? Mert Marcipán piilanatnyilag nem fér el a képernyőn. Orsi úgy belejött a lógásba, hogy ma sem ment oviba. viszont nagyon nyugodt. és reggel fél nyolcig húzta a lóbőrt, így én is csak hétkor keltem, most naggyon fitt vagyok.

Orsoly, én pogit kikapom a hűtőből, kinyújtom, kiszaggatom, és meleg sütőbe vele. Te hogy csináltad? Vagy egyszerűen csak a hidegkúti levegő, meg a babanetes társulat hiányzott a tökéletes zamathoz?

Csípőuh-ra azt mondta dokinénink, hogy művelt nyugaton azzal kezdenek, aztán a problémás eseteket nézi meg az ortopédus, mert igazából az ő szeme a biztos. Hát nálunk fordítva vagyon. nekem mindhárom kölöknél volt uh, mert terhelt a család. HálIstennek nem találtak semmit. A hasi és koponyát Marcival (apgar 6, 8) kihagytuk, mivel nem voltam járóképes. Azért lehet, hogy egyszer majd megejtjük, mert az Ördög szeme már csupa csipa a kialvatlanságtól, de mi nem hagyjuk magunkat.

Tali lehetne mondjuk kedd? Mert akkor nincs délben oviba rohanás. De csak ha mindenkinek jó.

Urszila,m nálunk a nagyoknak kariara duplovonat. Katának lehet lesz lego clickits is, majd megszemlélem. Könyv, Carcassone társas. Legalább lesz mivel játszani a szünetben. Orsi meg kap egy babakocsit, olllyan mint az igazi, Quellle-akciós. eddig még csak négy volt, de egy sem műxik jól. Hátha. Ja, és szeretne egy beszélő babát. Azt még megfontolja a Jesszuska. Kata meg Nicis dolgokat. Ez most az osztályban a sláger. Mikor elsősök voltak, a babyborn volt, abból kettő gubbaszt a sarokban. A Carcassone mellet a Catan (?) telepesei még jópofa tárasas. Majd utánanézek.

Anita, remélem csak a kedvezőtlen csillagállás nem hagyta aludni a fiút. Mi már dumoltunk, remélem Ti is!!

Asszem főzök egyet. A héten már kétszer volt pizza, és ma végülis nem vagyok teljesen zombi.

Szép napot (a fényviszonyokból úgy tűnik, már alakul!)

sofka
sofka
 
 


Toffi, Kangi,
nektek is köszikeKép
De ez még nem is igazi szülinap, még egy fél gyertyát sem érKép
E
ellimami
 
 


Azúrildi
Szerintem bárhány fokig tolhatod, ha beöltözteted. A vastag bundazsák alá én most
body+harisnya+termorugi+vastagabb kabátkát adok, persze sapka. Ezt még azért lehet fokozni mínuszban. Egyelőre 2 réteg+bundazsák jáccik sétáltatásnál. Később jöhet az anorák is akár a zsák alá. Kép
üdv
E
ellimami
 
 


Sziasztok!

Azúr: bölcsiben minusz 5 ig altatják kint őket! 20 percet simán kibirKép Az arcát-ha kilóg- kend be valami zsiros krémmel előtte, azt meg tudja csipni a hideg nálunk.

Beu, Elli: ezt a szövegemet a sirás-elkényeztetés stbről nem azért irtam, mert én vagyok a nagy okos, sőt! Inkább azért, mert igy talán könnyebb azoknak, akik szivük mélyén felvennék-szoptatnák-dédelgetnék de közben félnek, hogy ez most nem jó igy. Nem is eredeti a duma, Pele szokott hasonlókat mondani, onnan adoptáltam. És én is úgy voltam anno Gergővel, hogy 7 hósan nem birtam tovább azéjjeli 7-8 kelést, egy hét alatt leszokott róla (sirdogálás nem felvevéssel). De valahogy most Ancsival nincs szivem ilyesmire.

Urszila: még egy eszembe jutott, Andrisnak: Hatalom kártya. (Ősök városa) www.beholder.hu-nál tudsz utána nézni, rendelni is. Bálint kb 3 éve kapott, azóta teljesen bele van esve a dologba, állandóan kér újabbat. Ez is egy kicsit olyan szerepjáték féle fantasy.

Sziasztok.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Csak bekukkatok gyorsan:

Zulu, Heppi
Babatej bevállt, mind kiszítta Kép, szerintem izlett neki. Sőt alig akarta kiadni az üveget a kezéből.

Kangi
Gratula Julkának!

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Csak bekukkatok gyorsan:

Zulu, Heppi
Babatej bevállt, mind kiszítta Kép, szerintem izlett neki. Sőt alig akarta kiadni az üveget a kezéből.

Kangi
Gratula Julcsinaknak!

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Szépen elrontottam, a végéra csak összehozom.
Csak bekukkatok gyorsan:

Zulu, Heppi
Babatej bevállt, mind kiszítta Kép, szerintem izlett neki. Sőt alig akarta kiadni az üveget a kezéből.

Kangi
Gratula Julcsinak!

Anita
Mikor szoktatok de sétálni? Mi 9-10 körül. Ha jó nektek, akkor találkozzunk valahol. Margit Sziget?


m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Ildi! Nem gondoltam, hogy Te vagy a nagy okos, inkább azt, hogy több a tapasztalatod. És csak reagáltam a gondolatmenetedre.Kép Te mit szólsz egy cserepesházi talihoz? A múltkor azt mondtad, oda el tudnátok jönni.

Beu
beu
 
 


Érdekes, éjszaka alig van bedugulva, nappal viszont tele. Most elkezdtem C-vitamint csöppenteni az orrába, nyálkahártya regenerációnak, magamnak is szoktam, és doki barátnőm szerint is max. nem használ.

ElliKép ízlések és pofonokKép A gyerekeim szeretik a SmectátKép 5 hónapos szülinaphoz gratula! 5/12-ed gyertyaKép

SofkaKép Clickits nálunk is megrendelve. Láttam még Planetárium játékot, majd megnézem élőben, előszőr persze Andrisra gondoltam, de talán Zsuzsi kapja meg, ne csak Andris kapjon "komoly" dolgokat. Olyan babakocsit Zsuzsi is szeretne, de van lestrapált rendesKép Nicis???nemtom milyen, őrület náluk még nincs szerencsére. Carcassone társas mit tud? Nálunk bejött a Labirintus, még én is gondolkodom közbenKép Tuti-frutti pép? milyen az? Nagykorúsághoz gratulaKép

IldiKép természetes C tényleg jobb, csak hát nem eszik annyit Julka, hogy úgy turbózzam. Interneten olvastam, hogy a skorbut nyom nélkül gyógyul természetes C-s kezelés után, a mesterségessel viszont az érfalakon meglátszik a nyoma. Kérdés, hogy miért különbözik a hatásuk, mikor a vegyile uazok? Nem én kérdem, a kutatókKép
Én több robot Legot nem veszek, 1x összerakja és passz. Kiszámoltam, 20 ezer ft áll hiába. Mikroszkóp már van, kis akármihez meg lehet, hogy még nem elég érettek.

BeuKép bérlet jó ötlet, de majd szülinapra, most már nem hiszem, hogy van. Operába szeretnének menni, de jegy tavaszraKép

NadineKép csak ötletekért néztem a Corát, itt sem kapható minden, amit hírdetnek. Múltkor árúrakodó srác elárulta, hogy valamiből 4 db volt, elvégre írják, hogy a készlet erejéigKép Friss gyereknek könnyű ajándékot venniKép, de majd meglátod, hogy vannak olyan életkorok, amikor semmi újat nem látsz, csak pl. a 100. babát vehetnéd meg.

SzilviKép boldog névnapot!

Urszila
urszila
 
 


Sofka! Urszila! Nagyok nem leskelődnek a babaneten???? Mert akkor oda a meglepi!Kép

Sofka! Nem csoda, hogy Marcipán szenved! Ennyi fogacska egyszerre!

Elli! Megyünk holnap, igen. Ti is? Jó lenne, mert egyedül öltözni, meg babát öltöztetni szörnyű. Tegnap pótoltunk, teljesen kiakadtam. Vagyunk bent négyen az öltözőben, egy csaj a mikroszkópikus méretű padon tárolja a hordozóban a bébit, véletlenül sem rakja le a földre, én viszont a ruháimat csak oda tudom. Lőrinc a járókában, ahol Zolika folyamatosan üti, ill. harapja. Szegény annyira megdöbbent, hogy még sírni sem bírt egy darabig, csak kapaszkodott a járóka szélébe. Az anyja meg mondta, hogy vigyázzak rá, nehogy kárt tegyen benne a fia. Jó fej. Majd bejön az ötödik csaj, és mivel a babája rákézd sírni, ott helyben leül megszoptatni. Közben jönnek a következő csoportba a csajok. Pisilni már csak Lőrinccel tudtam, aki végigüvöltötte az akciót. Ajtót persze nem lehet magamra zárni. Kész voltam. Most először voltunk egyedül, hát borzalmas. Ha ti is vagytok, legalább felváltva csinálhatjuk.
Boldog hófordulót Kevinnek!

Mona Lisa zabagép volt, de Julcsit nem ilyennek szeretnénk látni. Viszont Mona Lisának nincsenek fogai, csak ezt senki nem tudja. Pedig, ha egyszer kacagnaKép

Mi az a Smecta???

Boldog névnapot a Szilviknek!

Beu
beu
 
 


Szilvi, Manó,
Boldog névnapot!

Anita,
Hát téged sem kényeztet a babád. Nem tudom mi lehet, de Roni is elég rosszul alszik mostanában (pedig napközben sem alszik sokat).
Jobb éjszakákat nektek!
A hétfői munkahelyi látogatás után még kevesebb kedvem lenne dolgozni. Csak néha hiányzik valami más jellegű elfoglaltság. De most azt gondolom, kibírom még egy darabigKép

Urszila,
A fiadnak nincs ötletem, talán könyv. A lányod mit szólna valami kreatív hobbys dologhoz? Vannak jó készletek (kit), pl.: textilfestő, matrica, szalvéta-technika, gyöngyfűző, gyertya, gipsz...stb.

Nadine,
Akkor pláne drukk a sima szüléshez!

Beu,
Csak jóindulattal lehet állás-próbának nevezni amit Roni művelKép Ülni is próbálgat, de hamar eldőlKép De decemberig még van idő.
Műszaki beállítottságát már korábban is észrevettük (videókamera).

Azúr,
Már én is gondolkodtam ezen. Ha felöltözteted és figyeled, hogy nem fázik... De a többiek biztosan tudjákKép

Elli,
Gratula az 5 hóhozKép

Kangi,
Alvásraszoktatásnál nálunk is ugyanez van.

Kincsem sír, majd jövök még.

Maci_2
maci_2
 
 


Szilvi, Manó,
Bocsi, a nagy kapkodásban lemaradt a virág:
Kép

Mariann,
Kérésedre íme egy friss kép Roniról. Képzeld, egyedül ki tudott jönni a szék alól.Kép
Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Maci! De édes! Látom, Ti is formáljátok a lakást a gyerekhezKép Olyan érdekes nézni, ahogy szembetalálkoznak egy problémával, és küzdenek. Lőrinc tegnap ki akarta nyitni a behajtott ajtót, de pont előtte ült. Mit melózott!!!! Végül csak összejött.Kép
B.
beu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?