sziasztok. egyenlőre jól vagyunk. Merem mondani, hogy mindketten, mert a cicim feszül és a hányingerem elég intenzív ahhoz, hogy ne csak képzelődésnek gondoljam. Na és a szagok!
Örületbe kergetnek.
Ami a legérdekesebb, hogy ma annyira kivánós voltam. Hamburger, sültkrumplival, muffin cukros, tejszínes szósszal. Szóval energia kell a picikémnek ezerrel és ezt meg is kapta:) Apa gondoskodott róla
Szerencsére a hasam sem fáj, csak azok a bizonyos szalagok nyúlnak, itt ott egy két szurkálás, de ez végig volt, úgyhogy emiatt nem aggódok. Tudom már, hogy milyen, amikor görcsöl, a 6.héten volt ilyen is.
De hiába csak csütörtökön kellene mennem uh-ra én hétfőn azért elmegyek, megnézetem. Max megkérdezem, hogy menjek e vissza csütörtökön is. A barnázás is enyhébb, mint tegnap volt, persze szinte egész nap feküdtem - döglöttem a kanapén. Szegény anyuéknak (mivel még mindig nem tudják, hogy babát várunk) azt kellett mondanom, hogy rossz a gyomrom és nem tudok elmenni hozzájuk, inkább pihennék itthon. Persze küldött egy halom kaját, így a főzés is meg van oldva.
Szedem ezerrel a bogyókat, és sok C vitamint, szerintem ezek is segítenek. Igyekszem azért nem gondolni rossz dolgokra, de szerintem csak hétfőn fogok megnyugodni, ha látom ficánkolni a babát az uhon.
Addig is szorítsatok nekünk, hogy minden rendben legyen. Mi pedig mindent megteszünk, hogy rajtunk ne múljon semmi.