Sziasztok!
Tegnap hazaértünka nyaralásból.
Sajna, nem volt túl jó időnk, de szerencsére csak annyiban akadályozott minket, hogy nem tudtuk kipróbálni a kinti medencéket
. Azonban így is volt bőven mit csinálni. A benti medencékből alig lehetett Mátét kiimádni, nagyon élvezte. Szerencsére játékról sem kellett gondoskodni, mert a medence mellett és kint a homokozóban is játékok hada várta a kis gyerkőcöket. Máté szerintem egész álló nap bent lett volna a medencében, és biztosan megnyerte volna az "öntözőkannával merjük ki az egész medencét" versenyt, ha lett volna ilyen
.
Amikor nem az uszodában voltunk (és nem aludtunk, vagy ettünk), akkor Bobóországban múlattuk az időt. Ott is nagyon jól érezte magát a kicsikém, meg persze ott több lehetőség volt ismerkedni, és más gyerekekkel játszani. Egy nagy emeletes játszótér volt ez az egész, ahová a szülők is felmászhattak
, mert bár védőháló volt mindenütt, az ördög sohasem alszik, és ha valaki, akkor biztosan az én csemetém lett volna az, aki össze tudja magát törni a védelem ellenére is
. Ezért én vagy a férjem becsületesen másztunk a Máté után, hogy a legmagasabb pontról együtt csússzunk le a kanyargós, fedett csúszdán a számtalan labda közé
.
A reggeli és a vacsora benne foglaltatott az árban, és mindkettő bőséges volt. Svédasztalszerűen volt megoldva, mindenki annyit evett, amennyit akart. Finoman főztek, és tényleg nagyon nagy volt a választék. A babáknak volt külön gyerekkaja, de a bébiknek bébiételből is lehetett választani.
Bár nem valami olcsó hely, tényleg a gyerekek kedvenc helye lehet, az ő szempontjukból tökéletes (meg a szülőkéből is). Ha valaki nyaralni akar menni, ide igazán érdemes. A neten lehet árajánlatot kérni és üdülési csekket is elfogadnak.
www.kolping.hotel.hu
Timcse!
Már feltetted egyszer ezt a kérdést, és én is válaszoltam rá. Nem szeretném ismételni magam, az előző oldalon megtalálhatod, hogy szerintem ki tud segíteni (netes tanácsadó). Szerintem érdemes rákérdezni, talán így a legegyszerűbb!