Hali.
Edit, te nagyon ügyi vagy, nagyon tetszik a műved.
Gabci, a fotódtól nem ijedtünk meg, de tény, hogy most Ádiról előnyösebb felvételek készültek.
Nagyon helyes, ahogy hintázik.
Prücsi képei is szuperek, a fürdős arckifejezés nagyon ismerős, Marci is pont ilyen képet szokott vágni!
És Petra a piros kalapkában, nagyon nyerő!
Kriszti, nagyon örülök a fejleményeknek, apukád ügyes, meg persze te is!
Mi is csak most váltottunk 2-es tápira.
Marcinak kemény 13 dekát sikerült híznia 1 hónap alatt.
Igaz ebből két hétig beteg volt.
Most azt mondta a védőnőnk, hogy minden nap ehet husit, a doki viszont csak 10 hónapos kora körül javasolja a túrót, joghurtot.
Anett, remélem már jobban vagy! Férjedet nevelgessed még.
Zsu, tök bejött? Már én is gondoltam megpróbálom.
Mogyo, hajrá Németország! Én is csak pár évig tudnám elképzelni, hogy ott éljek, de arra tök jó, hogy egyenesbe jöjjön az ember.
Gyed-ről csak annyit, hogy mindenkinek igaza van, de én azért nem tartom szerencsésnek ha Nyugat-Európához hasonlítjuk magunkat, mert ott átlagos körülmények között apuka fizetéséből jóval kényelmesebben megél egy család akkor is, ha anyuka egy fillért nem kap. Tehát ők ezzel nincsenek visszakényszerítve dolgozni, nálunk viszont szerintem kevesebb a szerencsés, aki egy fizetésből meg tudna élni.
Jutta, ne add fel, amíg ki nem derítik mi a baj, ne szállj le a fehér köpenyesekről! Írjál, hogy van Dorka? Sok puszi szegénykének.
Ja, Timi egy pesti sóbarlang, hátha van itt vmi rokonság, vagy egyéb lehetőség ahol meg tudnátok szállni.
http://www.sobarlangok.hu
Jobbulást Bibuskának, nagyon sajnálom szegényt.
Jó éjt.