Köszi a bókokat
meg a rugalmas kontra szövött véleményeket. Ha valakinek van még tapasztalata, ne tartsa magában!
Igazából azon agyalok, hogy lehet, hogy kár volt ennyire hosszút rendelni a Hppsból.
Mert nekem azért van óriáskendőm (5,4
Nandum 5,2 volt), hogy az elöl keresztezettet elöl tudjam megcsomózni. Nekem ez nagyon jó volt annak idején Bogival, és úgy voltam vele, hogy ha csak fél év is, amíg így használom, de addig olyan nagy könnyebbség volt, hogy elöl csomózhattam, hogy így szeretném a következő gyerekkel is. Ezért lett ilyen hosszú a Timb.
De most meg arra gondolok, hogy ha a következő gyerekkel meg rugalmasozok az elején, akkor tök felesleges, hogy a H. ennyire hosszú legyen
Mert a batyuhoz persze iszonyú hosszú: csak húzom a földön és ki tudja hányszor tekerem körbe a derekamon (mert mondanom se kell, nem 20 centivel hosszabb a Nandunál
)
Csípőkötésnél ugyanez...
Szóval a lerövidítésén gondolkodom... (Végülis ha nagyon bele akarom tenni a picit, bele tudom úgy is, hogy hátul csomózom meg)
Nem tudom... Szerintetek levágassam?
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de nagyon gondolkodom ezen a kérdésen, kíváncsi lennék a véleményetekre!
Viru: táskám már régebről van (amúgy Aranypók)
Zsizsa: Egy lényeges különbséget rögtön tudok: A hopps nem biopamut (van belőle az is, de alapjáraton nem az. Lana, Didy úgy tudom, mind bio.)