Új privát üzeneted érkezett!

[quote="banya"]( írta:banyaHa ráérzel a kendőre, kis gyakorlás után csak nézelődni jössz majd szép hordozókat, de le nem cserlénéd a tiéd semmi pénzért. ///ezt egy kendőagyú mondja, igen, tudom, meitai fejek most felszisszentek :D///


Banya, részemről nem így van, pedig vad Mei Tai-os vagyok. :D Ugyanolyan gyönyörrel nézem a kendőket is, sajnálom, hogy én nem tudtam kötözni (valószínűleg már nem is váltok MT-ról kendőre)
Tökéletesen megértem, hogy valaki inkább kendőorientált, és hiába van szuper MT-ja, mégis szívesebben hordoz kendőben.
Így jó! :)

kamcsatka
 
 


Orsi, főleg téged kérdelek:
Én mégis azt hiszem, hogy érdemes felhajtani a bodyt a Pötyin, mert tegnap apa úgy vitte TOmit és a gyerek könnyebben kitette a kezét. Amikor csak simán vette fel, nem tette ki. És nehezen is szedtem elő a karjait, hogy megpróbáljam. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy talán rövid a fiam teste, nem tudom, de mintha kényelmesebb lenne neki rövidebbre hajtva. Nem fotóztam, pedig jó lett volna a különbséget látni. Majd legközelebb...

Viszont szuper hir, hogy apa tegnap maga kérte, hogy hadd vigye el TOmit az erdőbe kicsit a hordozóban. Annyira örültem, alig bírtam leplezni :). Asszem 3x is újrakötöttük, hogy tutira kényelmes legyen. Először simán, aztán felhajtva - hátul megkötve, aztán mintha lecsúszott volna, ezért apa kérte, hogy emeljük meg TOmit, ekkor inkább visszahoztam előre a köteleket, igy jobban tartotta a gyerek fenekét. És vagy félórát mentek benne. Hazafelé meg sétált, ill. futott papikája után a kis túrázó! :D
Faggattam, hogy milyen érzés volt, nem vágott-e de csak röviden, elégedetten mondta, hogy jó volt ! Ez nagy szó!!!

Bocs, hogy ennyire lelkes vagyok, de muszáj leírnom, mekkora örömöt ad ez a MT nekünk! Csak még bele kell tanulni...

Kriszti
Ja, itt egy édes kép, csomót szaladgált Tomi Kisvakonddal a hátán: Kép

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Kriszti, Kisvakondot hol szereztétek?

Hordozók és hordozottak gyönyörűek :D :D

KépKép
KépKép
safrany
 
 

 
 

Liv731: kérlek ennek a kötözésnek a pontos leírását megadnád? nekem ugyanilyen Lívia drapp rug.kendőm van (jelenleg elfekvőben), és a csomagolásában anno hozzáadott kötözési móddal használtam, de emlékeim szerint nem így nézett ki. a te módszered nagyon tetszik!

az összes feltett fotón látható baba, mama, papa szívderítő! (mondjuk nekem még mindig a kedvenc fotóm erről a topikról a sültkrumpli család, már nem tudom kié volt, de imádtam :D )
gale
 
 


Liv731: Nekem is nagyon tetszik ez a kötözési mód, olyan biztonságban van a baba a képen, hogy kifejezetten jó ránézni:)))) Ilyet szeretnék majd én is kötözni:) (rögtön az első napokban elkezdve a dolgot)
Vendég
 


Kriszti, egyértelmű, ha Te úgy érzed, jobb úgy, akkor csináljátok úgy!!! Nagyon örülök az apukás hordozós dolognak, nálunk Kamilla sajnos nem akarja...

kamcsatka
 
 


Ja, Orsi, amúgy kérdeztem is volna, csak aztán belemerültem a dumálásba....
Szóval ugye ez a B. már újfajta? Azaz a derékrészt másképp kell felkötni? Nem kell teljesen lefele hajtani, mint másféle MT-knál, hanem a bamberoo felirat kifelé nézzen, ugye? És csak ezek után emeled fel a bodyt? Mert nekem vhogy ez a fura, mintha épp igy lenne kicsit alacsonyabban a gyerek. Bár, az is igaz, hogy az én széles csipőmön sokkal jobban, magasabban ül TOmi mint az apja derekán....
Mindegy, jó lesz ez, csak gyakorolni kell :)

A kisvakondot a játékdzsungelben vettük, Pólus center. De megvettük az utsó kettőt (egyik tarcsi), volt még másik kisvakond is de azok olyan bénák voltak!!!!! :roll: Ez meg mint a mesében....

És Orsi, a júniusi klubból elhozza nekem Varda a rugalmas zöldet, valamint ha nem gond, rendelek FIXEN egy XL-es BM-et tőled, és azt is add neki léci :) Köszi, fizetés helyben. Pötyi. Köszi, köszi :D. Szivecske meg minden...

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Lányok! A próbára adott gyapjú és polár külsőkről még mindig nincs semmi tapasztalat? Addig nem merek nekiállni a továbbiak varrásának!
:cry:

KépKép
Kép
ilkuchta
 
 


OFF: Banya, ha esetleg van kedved elmondani, akkor mondd: mit gondolsz, mit "rontottál" te el?

Liv: úgy szeretem ezt a fotót! :) Ahogy átrajzolódik Sári lábacskája... mintha a bőröd lenne ez a kendő! :)

Lányok, akinek van rugalmas és szövött is: elővettétek a szövöttet addig, amíg jó volt a rugalmas? Vagy amíg lehetett, addig csak rugalmasoztatok? Mert Zsizsa pl. tudom, hogy nagy rugalmas-rajongó volt ;)

KépKép
livus
 
 


Ja, és ha használtátok a szövöttet is kicsivel, akkor mikor miért azt és nem a rugalmasat? Köszi! :)

KépKép
livus
 
 


gale,
nekem is ugyanilyen rugalmas kendőm van, és benne van az útmutatóban ez a kötés. Megpróbálom bescanneltetni a hétvégén, ha sikerül, átküldöm.

Livus,
ugyan kendőt kérdeztél, de egy kicsit hasonló szerintem a rugalmas kendő - MT kérdés is. Ma a Bamberoo-ban volt a kicsi. Tökéletesen belepasszol, hozzámsimul, jól tartja, a fejecskéjét is, békában a kis lába, szóval minden rendben vele. Én nem is számítottam rá, hogy ilyen kis babának is ennyire tökéletes.
De úgy döntöttem, amíg lehet, a rugalmas kendőt fogom használni. Valahogy az anyag puhasága miatt mégis jobb érzés benne ölelni a babót, mint a más anyagú Bamberoo-ban. A rugalmas kendőben annyira a testem része, hogy szinte elfelejtem, hogy már nem odabent van. A simogatásánál is ugyanez az érzés az anyaga miatt.
Persze, azt hiszem időnként nem fogok ellenállni a Bamberoo-nak sem. :lol:

Móni
norsi
 
 


Liv, nagyon tuti ez a kep tenyleg!

Livus, elovettem a szovottet mikor kimostam a rugalmast :lol: Plusz nehanyszor kivancsisagbol, h milyen erzes, es egesz mas!
Amig lehetett a rugalmast hasznaltam, imadtam, h ilyen konnyen bele lehet varazsolni a kendobe, szorosra kotve ugy, h nincs az az erzesem, h bele gyomoszolom.
A rugalmassal sokkal konnyebb (jol) megkotni az elol zsebeset, az is elony volt nekem.

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Eszter, vakondot sztem minden jatekboltban talalsz.
saara
 
 


Banya, nekem
a nandu jó kendő(főleg ár/érték arányt tekintve).
a lana sokkal jobb
a legjobb pedig egy lana volna ellaroo szinekben, (de lehet, hogy ezt biopamuttal és környezetebarát festékekkel nem lehet)

Liv :D ez a kép!!! 8)

Kriszti :lol: talán megbocsátjuk neked itt a hordozós fórumon, hogy ilyen lelkes vagy hehe. Cuki a vakondos kissrác :wink:

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok lányok! Mi minden történt itt!

Először is: gratulálok minden boldog Bamberoo tulajdonosnak! Nagyon szépek vagytok! Az ízlésbeli különbségekről: látom, valamiért sokan odavannak a majmos mintáért, nekem bevallom, nagyon nem kellene. Sokkal jobban tetszenek a pöttyösök! Pont ez a jó, hogy van sokféle...

Livus! Neked is gratulálok a Timbuktuhoz, gyönyörű és szépek vagytok így együtt hárman! (A táskád honnan van?)

Livi, ti is!

Évuska! Én iszonyúan felháborodtam a főorvos úr szavain. (Különösen az akasztott ki, hogy a testközel az anyának fontos. Nem is kommentálom tovább. :( )

Viru
Kép
viru
 
 


Livus,
jaja, jól tudod! :wink: :D Jajjjj, gyönyörű ez a Timbuktu! :) És olyan vidámak vagytok a képen! :D

Én is kíváncsi lennék egy Lana-Didy-Hoppediz összehasonlításra, vagy ilyen szinten már csak a kedvenc szín a döntő?

Zsizsa
zsizsa
 
 


Köszi a bókokat :) meg a rugalmas kontra szövött véleményeket. Ha valakinek van még tapasztalata, ne tartsa magában! :)

Igazából azon agyalok, hogy lehet, hogy kár volt ennyire hosszút rendelni a Hppsból. :roll: Mert nekem azért van óriáskendőm (5,4 :shock: Nandum 5,2 volt), hogy az elöl keresztezettet elöl tudjam megcsomózni. Nekem ez nagyon jó volt annak idején Bogival, és úgy voltam vele, hogy ha csak fél év is, amíg így használom, de addig olyan nagy könnyebbség volt, hogy elöl csomózhattam, hogy így szeretném a következő gyerekkel is. Ezért lett ilyen hosszú a Timb.
De most meg arra gondolok, hogy ha a következő gyerekkel meg rugalmasozok az elején, akkor tök felesleges, hogy a H. ennyire hosszú legyen :roll: Mert a batyuhoz persze iszonyú hosszú: csak húzom a földön és ki tudja hányszor tekerem körbe a derekamon (mert mondanom se kell, nem 20 centivel hosszabb a Nandunál :? )
Csípőkötésnél ugyanez...
Szóval a lerövidítésén gondolkodom... (Végülis ha nagyon bele akarom tenni a picit, bele tudom úgy is, hogy hátul csomózom meg)
Nem tudom... Szerintetek levágassam?
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de nagyon gondolkodom ezen a kérdésen, kíváncsi lennék a véleményetekre! :)

Viru: táskám már régebről van (amúgy Aranypók)

Zsizsa: Egy lényeges különbséget rögtön tudok: A hopps nem biopamut (van belőle az is, de alapjáraton nem az. Lana, Didy úgy tudom, mind bio.)

KépKép
livus
 
 


Sziasztok!
most sikerül először gép elé ülnöm: jelentem, hogy máj. 8-án császármetszéssel megszületett Flóra, 4750 g és 60 cm. Kedden jöttünk haza, azóta egyfolytában szoptatok, mert még nem igazán indult be a termelés, az igények meg nagyok:)
Jól vagyunk mind a ketten, megkaptam a barátnőmtől a beígért kendőt is (Carolino - már elfelejtettem, azt miért nem tartják jónak? a szövése miatt?), meg kaptam egy használt Parenting Concepts Sling Ezee hordozót is, egyszer próbáltam bele a bébit, de nagyon furán feküdt/csavarodott benne, úh gyorsan kivettem.. Meg persze már teljesen elfelejtettem mindent, amit az Ági-tanfolyamon tanultam, még a sima elöl keresztet sem tudtam rendesen megkötni, aztán meg Flórát nem tudtam beletenni. Várom nagyon a köv. klubot...
Olga
oola_2008
 
 


Olga: de jó! GRATULÁLOK!!! :) Jól vagytok? Épp tegnap gondoltam rád, mi lehet veletek :)

Carolino szövése jó, próbálgasd bátran! :)

KépKép
livus
 
 


Olga, gratulálunk a nagylányhoz! Most csak kicsit össze vagy kavarodva, majd szépen minden a helyére fog kerülni, ne aggódj! Ha el mersz majd jönni a klubb a picivel, biztos, hogy vlaki meg fogja tudni mutatni, hogy kell!

Néhány info: a mamami.hu-n lehetőség nyílt a klubos dolgok külön kezelésére. Idemásolok néhány topikot, amit esetleg érdekelhet titeket:
Jelenkezés a júniusi klubra (szerintem 20 fő az abszolút maximum) : http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=72

Klubos hordozók könytára, képes: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=20

Klubos hordozók kölcsönzési nyilvántartása, jelentkezés a hordozókra: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=49

A már visszahozott hordozókról képes beszámolók (még szerény):
http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=50


És jelenleg azon dolgozunk, hogy ezt a könytárat bővítsük, megpróbálunk további adományokat szerezni különböző hordozóeszköz-gyártóktól, forgalmazóktól!

kamcsatka
 
 


Gratula Olga! Varjuk a kepeket :D
smzsgalf
 
 


ideirom az eddigi zold gypsy Mama tapasztalatokat:)

nagyon konnyen meg tudtam kotni az SHBC-t
viszont hosszu tavon nem volt kenyelmes, huzta a vallam. Valoszinuleg a kiscsaj mar nagy hozza. Mert bar nem annyira rugalmas, azert rugalmasabb, mint a szovott. Eva (hordozokendo.hu:)) is kiprobalta a masfel evesevel es neki sem volt hosszu tavon kenyelmes ekkoraval mar.

Kép

Szine nekem is nagyon tetszik. Erdoben jol elrejt:)

Biobaba
biobaba
 
 


Biobaba, de szépek vagytok ti is :)
Olga, gratulálok - és milyen szép neve van :)
Majd írok összehasonlítást lana vs. indióról, egyelőre nincs időm...
Livus, ha legközelebb találkozunk, kipróbálom Timbuktut egy kötés erejéig, tök kíváncsi vagyok :D

KépKép
KépKép
safrany
 
 


Biobaba, köszönöm a beszámolót, bemásolthatom a mamami-s topikba?
Gyönyörű ez a kép!
És most már teljesen bizonyos, hogy ekkora babával nem érdemes használni, talán 6 hónapos korig? Vagy rövid távol nagyobbal. Viszont élőben az a szín nagyon szép.

kamcsatka
 
 


óóó Biobaba de gyönyörűek vagytok!!!

Olga, én is gratulálok!!! A carolino szövésével semmi baj nincs. Lazuljatok pihizzetek, uzsgyi be az ágyba. Nemsokára dől majd a tej. Klubban meg tuti kapsz segítséget.

Livus, LE NE VÁGD :shock:
az egyszerű háti kötéshez kell a legkevesebb anyag, ne de kell majd neked más kötés is ám. gyerek egyre nehezebb lesz. idők, érzések változnak. különben is kimostad már???

KépKép
savitri
 
 


http://www.bohem-mama.hu

Ajánlanám, nektek ezt az oldalt, találtok rajta, egy babazsákot, amit, Én sokáig használtam az Ádámmal, mostanában, a hátamra szoktam "kötni", és úgy közlekedünk. Nagyon hasznos, és nem kell a kötözéssel bajlodni. :D :D :D

Kép
verocska73
 
 


Livus,
elfelejtettem, az az édi bárányka honnan van?
A táskára azt hittem, Girasol, ilyesmit szeretnék tőlük...

Viru
Kép
viru
 
 


A második mondatot is lekicsinyítettem, komolyan!!! :o

Viru
Kép
viru
 
 


--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok,

én is szeretném bemutatni legújabb szerelmemet,egy kamcsatka -féle bamberoot - mi már csak ilyen márkahűek vagyunk (már legalábbis az eladó tekintetében)

Addig nem akartam írni,amíg hosszabb útra ki nem próbálom,de ma megvolt a nagy teszt, délelőtt 2 órás séta az Állatkertben - Eszter lányom honorálta a befektetést,végignézelődte,aludta,kalimpálta az egész utat,tudtam csak a fiammal foglalkozni,mert szinte észrevétlenül simult rám a lányom,feledtetve,hogy ruhástól bizony már 8kg-ra rúg.

Szóval a választás tökéletes volt -és hogy megérte e?100%-osan

(Az állatkertes képek sajnos nem sikerültek,ezeket már otthon készítettem)

biobaba: olyan gyönyörű ez a kép :P


Kép Kép [/img]

KépKép
KépKép
Jucus
cassyo76
 
 


Olga, nagy-nagy gratula! :D :D
Adj idot magadnak, menni fog! most tenyleg fontosabb a pihenes!

Biobaba, ez a kep........... :o nagyon szepek vagytok!
meg sem probaltam a hatamra rakni a kiscsajt a zold csodaval :?

Orsi, Piroska 4,5 hos, mar vele sem volt olyan kenyelmes (6 kilo folott van).

Eszter, mar nagyon varom az osszehasonlitasodat! :)
saara
 
 


Most tudtam csak viszaolvasni,

Olga,gratulálok a kicsi lányhoz,nagyon szép nevet kapott :)

A mérete miatt lett császár?

Eszter lányom 4270 gr-al született,és hatalmas étvágya volt,pár nap kellett míg úgy beindult a tejem,hogy ki tudja elégíteni az igényeit,de majd beindul Nálatok is,ne félj! :wink:

KépKép
KépKép
Jucus
cassyo76
 
 


visza =vissza

KépKép
KépKép
Jucus
cassyo76
 
 


Olga! Irigy-irigy!! És Grautua! Szép nagy babó lett, remélem, a császár nem viselt meg nagyon...Lelkileg. Én most törekszem a spontán szülésre!Jövő héten talán ki is derül :) .
A zöld rugalmast pedig be is fogjuk avatni!

Jucus! Ez a kord MT (te hogyan nevezted el?) nagyon illik ám hozzátok! És örülök, hogy ennyire jól sikerült a bevetés... Talán mi is eljutunk még idén az állatkertbe, akkor TOminak visszük a Pötyit, Danival meg Seide ;).

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Aki kitalálja a helyes megfejtést, kap egy grautuát! :) :D :lol:

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Biobaba nagyon szepek vagytok! Szinte müveszi ez a kep! :D
smzsgalf
 
 


Olga! Gratulálok! Pihenjetek sokat és élvezzétek egymást a pici lányoddal! :D

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle
 
 


Orsi, felteheted.

Szerintem nagyobbnal is OK, mert konnyen fel lehet kotni, csak turazni nem indulnek el benne.

Biobaba
biobaba
 
 


Nagyon felfutott az MT, egy csomó embernek lett hirtelen :) Orsi, téged érdemes lenne valami PR ügyben alkalmazni :)

laeres
 
 


Biobaba!

Ezzel a fotóval tényleg lehet kedvet csinálni a kendőzéshez!

Jucus,
az én lányom is rágja a fülem az Állatkertért, de még nem mertem bevállalni. Lehet, hogy Bamberoo-val kell menni? :lol:
Jól áll Nektek!

Móni
norsi
 
 


Péter, áááá, sajnos csak akkor működik a dolog, ha olyat kell reklámoznom, amit szeretek és tudom, hogy jó.
Vagyis gazdag nem ebből leszek.
De a kommunikációs dolgok jól szoktak menni.

kamcsatka
 
 


Olga, gratulálok! Gyors felépülést kívánok! pihenj sokat, a tejcsi be fog indulni. Kérünk majd képet a kicsiről!

Lányok, csodaszépek a képek!!! Minden baba (és mama) gyönyörű!!!

Jelentem, nálunk is örömmel hordozza Apa is a legényt, és így nekem is könnyebb :). Ha végre sikerül megoldanom, teszek majd fel képeket is magunkról.

Eszter
ikra
 
 


http://www.bohem-mama.hu/album/index.php

Nagyon szép képeket találtok ezen az oldalon, a képeket látván.., hátha kedvet kaptok, hogy bohém mamák legyetek...

:D :) :D puszi :D

Kép
verocska73
 
 


SZiasztok,
csak gyorsan...


Olga,
én is szeretettel gratulálok! Nem semmi méret!!!!! (Tudtad, hogy I. Ildi kislánya is Flóra lett? És én is gondolkoztam rajta ennek a babának, de így családon belül mégse legyen kettő. Viszont találtuk neki másik szép nevet.)


Livus,
nem tudom, én annyira nem sajnálnám levágni, hanem előre eltervezném, hogy mi legyen a maradék anyagból (kis övtáska, pelus-tasak a gyereknek, tartó magának a kendőnek...)


Én leszek bohém-mama, már meg is van, Timót vittem benne kétszer, de igazából a kicsinek vettem.
A használat közbeni tapasztalatokat majd szept./okt. tájékán írom meg. Volt nálam egy 3 kilós demo-baba (amit én varrtam rendelésre), őt próbáltam bölcsőpózban beletenni, háááááát.... :roll: De lehet, hogy csak ügyetlen voltam, mert nem szoktam még meg. A párnázott karikásban tökéletesen ment anno Timóval. Hogy a Bohém-mamával hoyg megy majd, meglátjuk élesben.) Az is fura, hogy nyilván határeset vagyok méretileg. És azért vettem végül az M-est és nem az s-est, mert jön az ősz-tél, és dzsekire fogom felvenni. Pólóra viszont kicsit nagy. (De az s-esbe alig bírtam Timót belegyömöszölni, és a barátnőm szerint a szükséges méret nem a gyerektől függ, tehát ő is a nagyobbat javasolta.

Na, igény van rám.
h_szilvi
 
 


Ja, és Verocska, OFF
szerintem szívesen vesszük a reklámot, ha nem érezzük úgy, hoyg csak és kizárólag ezért nézel be ide.
Ha mesélsz magadról, a hordozásról, hoyg találtál a Bohém-mamára, van-e közöd az elkészítéséhez (mert a "tulaj" tudtommal egy Andrea nevű anyuka), stb., stb. Akkor mindjárt van ember is a reklám mögött, aki hitelessé, de lagálábbis emberközelivé teszi az amúgy jó és baromi szép terméket... :D :D :D
ON
h_szilvi
 
 


Bocs, egy masik geprol irok, nem tudok mindent beutni, amit akarok...

Biobaba, gyonyoru a foto! :) hany kilo a picur kb :?:

Lili, kimostam igen, keveset ment is ossze. miert ne vagjam le :?: Tied mekkora :?:

Viru, a baranyt turiztam

Jucus, jok a kepek! :)

Szilvi, igen en is ugy gondoltam, hogy a leeso anyagbol keszulne valami szep. vagy tobb szep :wink:

KépKép
livus
 
 


[quote="gale"]L írta:galeiv731: kérlek ennek a kötözésnek a pontos leírását megadnád? nekem ugyanilyen Lívia drapp rug.kendőm van (jelenleg elfekvőben), és a csomagolásában anno hozzáadott kötözési móddal használtam, de emlékeim szerint nem így nézett ki.

Ez ugyanaz a kötés, amit Lívia ajánl itt. Kicsit jobban el van igazgatva talán.
Biobaba, szuperek vagytok, nagyon szép ez a zöld, hát még a gyerek! Jucus, a bamberoo nagyon retro! :D
Olga: gratula! Hú, mekkora gyerek!!! :shock: A szoptatáshoz kitartást!

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731
 
 


Livus, 9 kilo biztos lehet, legalabbis 3 honapja annyi volt:)

Biobaba
biobaba
 
 


Olga,
mi is gratulálunk Flóra érkezéséhez!! sok boldogságot a családnak, sok tejcsit mamának-babának!! sok szopitól meg lsz ám sok tejcsi!! :wink:

Livus, Biobaba, Cassyo,
nagyon szépek vagytok!!

Nandu: mi is 9 hónapot használtuk és amíg nem tudtuk, hogy van jobb, addig imádtuk is!!! :lol: :lol:
de mostmár a 10+-os fiam nagy súlyt jelent, a háti kötözésnél vág, így felmerült a váltás..
és hát elcsábultunk egy bamberooval :lol: :lol: :lol:

doki bácsi: én nem laikusként azt érzem, hogy mindenki mindent olyan jól tud... :twisted: főleg, ami nem a szakmája, soha nem olvasott utána, főleg nem próbálta!!
úgyhogy: én a gyermekorvost max. a betegségekről kérdezem..
persze tudom, bízni kell a fehér köpenyesekben..

bezzeg a kenguruban kifordítva betett gyerekek a használatiban is benne vannak, holott na az természet-ellenesnek tűnik már ránézésre is!!! :shock:

Kriszti,
szerintem idővel ráérez, hogy lehet kiszabadítania a kezét a bambiból
legalábbis Miklós már rájött, és simán megy a tradi kötés mellett is
mi most 86-os bodyt hordunk, de a kortársakhoz mértem hosszú a gyerök.. szóval menni fog!! :wink:

annyira cukik a gyerekek saját "hordozottjaik" társaságában!!!!!!!

Szép napot Mindekinek!!

KépKép
Kép
gyuzso
 
 


Livus, szavazni ér?
Mert akkor az eselegesen levágott részből legyen kendőtartó táska! :-)

kamcsatka
 
 


Tényleg, Bohémmamát megkérdezzük egy szponzoráció erejéig? Hogy nincs-e elfekvő erszényük klubhordozó céljából? Mert az aztán az igazi reklám! :D

kamcsatka
 
 

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?