Zsófi, te is az Imrében fogsz szülni, ugye? De nem hiszem, hogy találkozunk, mert én augusztus végére vagyok kiírva és a megérzésem azt sugja, hogy szeptember lesz, mire előbújik a baba. Majd szépen végigizgulhatom itt mindenki szülését
Pöttöm, próbáld kihasználni azidődet most olyan dolgokra, amire máskor nem volt (és halkan mondom, nem lesz) időd. Pl. találkozni ismerősökkel, kiállításra, színházba, moziba, ahova szeretsz járni. Vagy valamilyen tanfolyamra, meg a neten is sok szórakozási, ismerkedési lehetőséget lehet találni. Majd meglátod, hogy fognak hiányozni a nyugodt, unalmas percek nemsokára
Niki, Ritus nagyon jók a felvételek! Én is szeretnék még egyszer elmenni 4D-re, még nem találtam ki, hogy mikor.
Tegnap voltam vérvételen, horror volt a Fehérvár úti rendelő
kismamákat soron kívűl fogadnak, így váőrtam majd egy órát, az éhségtől már szédelegtem. Arról nem is beszélve, hogy alig tudtam megközeloíteni a nagy dugóban, a parkolás meg nem volt egyszerű a környéken. El is határoztam, hogy oda nem megyek többet, ha lehet, a cukorterhelést is inkább megcsináltatom majd a magán laborban. A jó az egészben viszont, hogy minden értékem tökéletes lett! A toxoplazmára viszont még várni kell vagy egy hetet.
Julcsi, várom majd a ciprisu beszámolót! Még nem tettem le egy nyaralásról, csak nem tudom hováő menjünk, majd egy jó kis last minute-ra benevezünk hirtelen.
Barbi, jobbulást, remélem már teljesen rendbejöttél. Gyerekek mellett, meg pocakkal nagyon rossz betegeskedni.
Kórházba Tenát és eldobható bugyit érdemes vinni, császár után is, mert a sebúgyis be lesz kötve. Meg hálóinget az első napokra, még ha a pizsamát preferáljátok is, mint én előtte. Én a Tescoban vettem két kb 1000 Ft-os hálóinget anno. Semmi kismamás, csak nagyobb méret, az egyik spagettipántos, de a pánt megkötős, ezért simán lehet nyitni fent. másik meg gombolós elől, sima pamut, nagyon jól szolgáltak.
Aprooka, sajnálom, hogy ilyen helyen dolgozol, de legalább nem fog hiányozni a munkád, ha már otthon leszel
Hétvégén menjetek sokat a friss levegőre kirándulni, nagyon jót tesz mind a testnek, mind a léleknek
Holnap én is elküldöm a fiukat kirándulni, mert én szeretnék a cicámmal lenni, de vasárnap is kirándulunk, páromnak szerveztem meglepi szülinapi bulit vidéken, már csak feltünés nélkül el kell csalnom majd oda
(bocs a hibákért, de vacak ez a billentyűzet, mert most is csavargunk, persze
)