Sziasztok!
Pár napig nélkülöznöm kellett a számítógépem..kicsit meghalt
tegnap este hozta haza a férjem, most már teljes gőzzel tudom használni
Most nézem, h milyen béna lett a kép amit feltettem. Szerintem nagyon lekicsinyítettem..megpróbálom mégegyszer. Remélem most majd jobb lesz!
Karin! Nagyon helyesek vagytok! Mira tüneményes csajszi
Mi nem járunk játszótérre, de ezután majd kinézünk
Nagyon ügyes a kislányod, h már feláll a járókában! Barnusom is gyakorolja, de ő még nem hajlandó kinyújtani a lábait csakis törökülésből próbálja magát felhúzni és a két térdén egyensúlyoz miközben nagyon erősen kapaszkodik a járóka rácsaiba
Tényleg nagyon jó az előke, én is megnézem az IKEA-ban – Barnusnak is elkel egy ilyen szkafander
Zita! Ügyes volt Emi, h alig sírt az oltáskor. Ez milyen szuri volt?
Nálunk nagy ordítások vannak, de még oltás sem kell hozzá
elég lefektetnem a fiam a doki elé, becsukja a szemét és ordít..nehogy véletlenül kontaktust lehessen vele teremteni!! elég nagy színész a srác!
Egyébként tényleg hatalmas a fiam, vmikor április elején voltunk tanácsadáson, akkor volt 80cm
Remélem ez a növekedési ütem alábbhagy, mert nem győzöm a rucikat cserélni!
Szilvi! Szegény Léna, biztos nagyon megviselik azok a foagacskák..meg gondolom Titeket is
Nem lehet egyszerű ez a 2-3 óránkénti ébredés…akkor mi nagyon szerencsések vagyunk, kb január óta a fiam teljes egészében átalussza az éjszakát, persze voltak kivételek, de nem volt vészes. Most amikor az alsó kettő kibújt akkor volt jópár sírós éjszakánk, de mostanra már megint visszaállt a megszokott rend. Viszont a legújabb, ami kb 4-5 napja tart, az az, h elalszik és kb 1óra múlva ordítva felébred, felül, és ordít..de vigasztalhatatlanul..nem tudom semmivel sem lenyugtatni csak ha szopizik
Bár tegnap elmaradt ez a cirkusz..biztos nagyon elfáradt
állatkerben voltunk..
A hétvégén Orfűre megyünk, ez lesz a fiam első ottalvós bulija
kíváncsi leszek hogy fogja bírni.
Puszi mindenkinek és szép hétvégét!
H&B