Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Kismamák!

Felesleges anyatejet, illetve tejtestvért keresek 2008. április 12-én született harmadik kisbabámnak.

Első gyermekemnél derült ki, hogy nem fejlődtek ki a tejmirigyek a mellemben, emiatt nem tudom a saját tejemmel táplálni egyik babámat sem.
Nagyon szeretném, ha a harmadik gyermekemnek még kevesebb tápszert kellene innia, mint a nővéreinek. Nekik is voltak tejtestvéreik.

Olyan Édesanyát keresek, aki

- a felesleges anyatejet lefejte-fagyasztotta, de a babája nem itta/issza meg valami miatt, ezért csak a helyet foglalja a fagyasztóban. Szívesen átveszem, elhozom Budapesten, Solymár-Pilis környékén vagy a pesti oldal vonzáskörzetében.

- Aki a maga megnyugtatására lefeji a tejet, hogy biztosan elég legyen, de a gyűjtőbe nem akarja beadni. Ebben az esetben tejgyűjtő zacskót vagy üvegeket szívesen adok.

Minden felajánlást köszönettel veszek, és privát üzenetben várok!
Nekünk minden csepp anyatej fontos…

Nuska
nuska1
 
 


Sziasztok,

Zizi, köszi mégegyszer a könyveket, azóta is bújom ezt a suttogósat, remélem tanulok belőle valamit.ma elmentünk a Bölcsöde utcai bölcsibe, nagyon klassz helyen van, ki kell találnom melyikbe is adnám be szivesebben, a Thökölybe vagy ide.

A teknős különben lehet, hogy a saját lábán ment oda, nekem volt vizi is meg szárazföldi is.Utóbbit én is az utcán találtam, úgy fogadtam be, de többször lelépett tőlem is, a szomszédok hozták mindíg vissza.(ez még a szüleim kertes házában történt, nem itt a Hungárián:)

Olyan ügyesen megy már emi, nagyon sokat nőtt amióta láttuk:)
Remélem nem lesz tejallergiája.

Karin, köszi a gratulációt, hellyel -közzel alakul az alvásunk.

Jaj de jó, hogy itt a hosszú hétvége:)

Üdv,
Szilvi
KépKép
pirike74
 
 


Sziasztok!
Szilvi, ma sétáltunk és láttam egy bölcsit, ami kb. ugyanolyan messze van, mint a Bölcsőde utcai. A Bácskai utcában van, a 18-ban ha jól emlékszem. Kívülről nagyon szép (jövő szeptemberig még van idő, ha esetleg meg akarod még nézni). És nagyon édi gyerekek voltak az udvaron : )) Én mondjuk inkább preferálnám a Bölcsőde utcait a Thököly helyett, talán mégis ott csendesebb és kevesebb az autó.
Képzeljétek, nálunk tegnap 2 helyre is betörtek a házban! Úgyhogy most újult erővel koncentrálok az összes zár bezárására!
És örömmel jelentem, Emi már 6 önálló lépésnél tart, és utána mindig megtapsolja magát, nagyon cukorfalat!
Bea, hogy sikerült a sminktetkó?
Mindenkinek jó hosszú pihenőt!
Üdv! Zizi

KépKép
tothzi
 
 

 
 

Gratula Eminek, nagyon ügyes!

Köszi a bölcsis tippet, oda is elmegyek és lemérem kb menyi idő lenne oda bevinni reggelente.A Thököly valóban riasztóan benne van a dzsumbujban, de a dadusok nagyon aranyosak voltak, pedig csak érdeklődni mentünk be.Zizi, Te mikor kezded majd beszoktatni Emit ha januárban mész dolgozni?

Én most itt variálok, mert jövő június végén lesz 2 éves, szeptemberig kiveszem a felhalmozódott szabikat-legalábbis gondolom így van- szeptemberben beszoktatás, és októbertől vissza,megyek, ha jól kalkulálok.Te hogy csinálod majd?

Köszi azt infót, hogy betörtek, a mi lépcsőházunk mostanában nyugis, van riasztónk meg rács meg minden mégis be vagyok sz...va, lévén már voltak benn.De gondolom majd ebbe a lépcsőházba is beköszönnek...tutira szervezetten dolgoznak.

Jó hétvégét kívánok, teljen hosszan!!
Sz
pirike74
 
 


Sziasztok

Huuh Emi nagyon menne mar a vilagba, biztos nagyon edes !!!


Mira egesz heten bent alszik napkozben 8) 8) Nemsajnalom a orakhosszu szetakat, volt hogy 1.5 ora seta utan elaludt a kocsiban, es aludt vagy 15 percet... En meg lejartam a labam es szar se csinaltam othon. Most is van hogy alszik 15 percet de legalab nemkell maszkalnom :roll:

Bolcsode utcai-t sztm megnezem meg en is a jovo heten, de itt nekem az Ilosvain van a legkozzeleb. Ha barmi van 1 perc es ott vagyok. Mindig nagyon varom hogy valamien szulot elkapjak a bejaratnal es kikerdezzem de meg nemmertem. Viszont hetfon van a beiratkozas... na mindegy majd meglatom mien belul es ha nemteccik nekem se a Miranak, akkor elviszem a Bacskaiba, az picit odeb van tolunk, de gyalog is kb 15 perc max.
Megvan a lakcimkartyan is..


Bea elfelejtettem szolni hogy holnap reggel lesz a varosligetben a kozlekedesi muzeumnal szovjet auto talalkozzo vagy mi az izze... ferjem uzente a tiednek hogy ha erdekli...

Csajok mi holnap huzunk szuleimhez. Pihizek egyet ;) A ferjecskem pentektol vasarnapig cseheknel lesz vlmi velorex turan, de mar lassan kezdem megszokni ezeket a veteranos marhasagokat...

Mindenkinek nagyon szuper hosszu hetveget.


K & M

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok!


Van ma Magyarországon egy olyan befektetési forma, melyet az állam nem nagyon reklámoz. Ennek az a lényege, hogy folyószámlánkon havonta elhelyezzünk összeget és a 30%-át az állam melléteszi (alanyi jogon jár mindenkinek).
És még kamatozik is a pénzünk.
Amennyiben nem hallottál még róla írok részletes tájékoztatót.
Akit tudsz értesíts erről a lehetőségről, hogy minél többen ki tudják használni a lehetőségeket.

Miller Krisztina
70/317-4947
mkrisz
 
 


BEAAAAAAAAA
segitsegg!!!

itt maradtam anyueknal Szlovakian, es elfelejtettem hogy a bolcsi beiratkozas van a heten!! Megtenned hogy megnezed szerdan es csutortok mikor van ? vagy esetleg penteken lesz e egyatalan ?
Csak szerdan terveztem vissza menni delelot, total ki ment a fejembol


Koszi elore is

Karin

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok!
Karin, én ma voltam a bölcsiben, és (nálunk legalábbis) nem csak egy nap van beiratkozás, hanem egész héten. Ma csak odaadták a formanyomtatványt, a gyerek adatit ki kell tölteni, meg apu-anyu munkáltatójával aláíratni, meg a védőnővel. Szóval szerintem szerdán sem késel még le semmiről, ne aggódj! Nálunk június közepén hirdetik ki, hogy kit vettek fel.
Mindenesetre én megint extra adag aggodalommal jöttem el, bár a bölcsivezető szimpi volt, de egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy Emi bölcsis lesz, és egy bölcsis dadus lesz a második anyukája!
Arról ne is beszéljünk, hogy pár hónap alatt le kell szoktatnom a szopis elalvásról, mert most csak az működik! Te mit fogsz csinálni, Karin?
Szilvi, a beszoktatást én szeretném minél tovább húzni, jó lenne csak október-novemberben kezdeni. Mivel egyszerre csak 2 új gyerek mehet egy csoportba és minima 2 hét a beszoktatás, a bölcsivezető azt mondta, hogy a beiratkozáskor kell a gondozónőkkel az anyukáknak megegyezni, hogy kinek sürgős kinek nem.
A hétvégén a játszón beszéltem egy anyukával és ő azt mesélte, hogy tavaly a Bácskai utcai bölcsiben kezdtek, de nagyon rossz gondozók voltak, úgyhogy néhány hét után ők és mások is kivették a gyerekeket. A Bölcsőde utcai állítólag jó bölcsi.
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok,

Zizi köszi a tippet, akkor a Bácskait meg sem nézem, marad a Bölcsi utcai meg a Thököly, bár a hosszú hétvégén Petivel lemértük kb.mindkettő ugyanolyan távolság tőlünk, tehát akkor inkáb a Bölcsi utcai, zöld környezet.

Én is úgy tudom, hogy a beiratkozások egész héten vannak a bölcsikben, legalábbis ott ahol én érdeklődtem úgy volt.

Zizi, akkor okt-novemberben kezdesz beszoktatni és januárban állsz munkába?
Ne is mondd, én már most be vagyok tojva, hogy magzatomat be kell adnom a bölcsibe, szerintem nekem nehezebben fog menni mint neki, legalábbis remélem.El kell kezdeni hozzászokni sajnos.

Később benézek még, most megyek relaxálni gyermek alszik, kimentünk sétálni, 5 perc múlva eleredt az eső sajna, úgyhogy benn vagyunk:(
pirike74
 
 


Sziasztok

felhivtam ma a bolcsoded, jovo het pentek az utolso nap.. Remelem addigra vissza jutunk....
Miram ugyanis lebetegedet. Taknyol es ugy erzem hoemelkedese is van. Szerintem nem a fogai miat, unaketosom lanyatol kaphatta el :( Atkozom magam amiat hgy hagytam magam lebeszelni a pneumokokok elleni olytasrol ! :evil: :evil: Amint haza erunk kiiratom neki.

Zita jo hogy szoltal a Bacskairol... oda vezetett volna a masik turam.
En a Rona parki bolcsirol is jokat hallotam mulkor az orvosi rendeloben.

Na sziasztok,
karin

KépKép
karinca
 
 


Zita
Eminek lassan szulinapja lesz ? :) Mit terveztek neki ? Miranak dupla neve napja van majus 10-en, fogalmam sincs mit kapjon.

Mira kapot estere egy viburcolt de ugyan olyan nyugi volt mint addig ugyhogy lefekves elot kapot egy panadolt is... Lehet tulsagba viszem az aggodast egy kis nathanal is, de fene tudja.
Enni, se szopizni nemakar, alig aludt egesz nap, orditot ha szoptatni akartam. Csak tarcsam en vagy az anyum. ha engem latt addig nem nyugszik ha nembujhat a hajamba vagy csak egyszeruen tarcsam es beszeljek neki.

Na jo ejt, inkab lefekszem mert felek ez az ejszaka is olyan szar lesz mint az elozo. A kisagyban matrac ala raktam par konyvet hogy magasan legyen a fejecsekeje, bar ahogy horkol most is nemhiszem hogy barmit is segit neki. Aromalampaba meg pont nincs eukaliptus olaj anyunal...

KépKép
karinca
 
 


Elfelejtettem valaszolni a szopi elalvashoz... Zita fogalmam sincs hogy lesz. Egyellore orulok neki hogy egyatalan igy elalaszik bent. Meg par honapig meg kell hogy tarcsam ezt az alapotot. Mivel csak julius 30-an lesz 1 eves, nemtervezem addig elvalasztani (ha persze nemakar majd magatol -bar nemugy nez ki...) - szoval a lenyeg hogy meg legalab nyar elejeig igy lesz napkozben. Probalok majd minnel tobb szilard kajat adni neki napkozben, es ha majd eljon az ideje az egyszeri napi alvashoz akkor majd csak lesz olyan is hogy elalszik szopi nelkul. Ha nem akkor csak fel napot marad a bolcsiben :lol: :lol: :lol:

Amugy nekem is nagyon nehez elkepzelni hogy mi lesz ha majd oda jar. Egyatalan nemis akarom hogy oda mennyen, de a hulye kis lakas miat meg egy baby-sist is nehez lenne elkepzelni hogy ott van napkozben. En ugy talaltam ki magamnak hogy ha Miranak teccik az elejen es szivesen fogg jarni a gyerekek koze, akkor 4 ora delelot ott lesz es en valalok akkor 6 oras munka idot, ha viszont nemteccik neki vagy nekem akkor marad ugy ahogy most van. A penz jol jonne, de a gyerekem az elso helyen, munka meg megvar, es ha nem van mas ceg is ahol ki tudok bontakozni :roll:

Egyebkent a baratnom meselt hogy mien nyavajakat hord haza a kislanya az ovodabol... utoljara gilisztak voltak... botranyos..

Amugy az ilyen koru gyrekeknek a bolcsibe lehet meg pelus vagy hogy van ez olyankor?

KépKép
karinca
 
 


sziasztok!
Hát ez nekem még le sem esett, hogy ha ősszel kezdünk beszoktatni, akkor még nem muszáj ott aludnia, elég csak december-januártól, és akkor még van egypár hónapunk! Nálunk Emi napközben már csak délben szopizik az alváshoz. Nem, hinném, hogy Mira magától lemondana a szopiról ilyen hamar , nálunk is én hagytam el a de és du szopikat, hogy fokozatosan álljunk le, ne egyik napról a másikra. Ennél maradunk még egy darabig, aztán nyáron majd próbálkozunk a szopimentes elalvással.
Egyébként ma megint felvillanyozódtam, Emi olyan jól elvolt a játszón a többi gyerekkel, na jó még nem játszik velük, ahhoz kicsi, de nézegeti őket, megpróbál utánuk menni meg elvenni a motorjukat : ) Szilvi, 2 évesen meg már olyan nagy lesz Léna, van olyan gyerkőc akinek már direkt szüksége van gyerektársaságra, különben szétszedi anyuka idegeit.
Emi szülinapja 11-én lesz de most tartottuk családi körben, nagyszülőkkel, Tesómmal, mert úgyis ezt értékeli egyelőre, a hétvilágra szóló partik még ráérnek. Ajándékokat is kapott, de torta majd 11-én lesz. Gondoltam sütök piskótát, mert azt már ehet, és teszek rá párolt gyümiket mert azt is imádja. Persze van olyan barátnőm, aki 1 éves fiának macska alakú marcipános -túrós tortát kreált, de én nem strapálom magam ennyire.
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Na hello lányok,

képzeljétek, tegnap letettem a gyermeket 8.30-kor aludni , legközelebb 3.30-kor kelt fel, utána pedig 6.30-kor.Nem hiszem, hogy ilyen volt már nálunk, vagy ha igen akkor marha régen lehetett:)hétvégén meg egyik éjjel 2,5 órát kellett visszaaltatni éjjel, úgyhogy van ilyen is meg olyan is sajnos.

Karin, a matrac megemelése mindenképp jó, nekem is az vát be amikor a gyerek meg volt fázva és taknyolt, jól megemeltem egy kemény párnával, tudott aludni,előtte folyt le a torkán a cucc és mindíg köhögött.

Zizi, köszi a bátorítást, remélem már 2 évesen nagyon nagy lesz, külöben már most is igényli a gyerektársaságot, szerintem engem már un is néha.A szülinapot mi is majd lightosan fogjuk ünnepelni, habár apja nevenapján született, úgyhogy lehet, hogy nagyobb party lesz.
Amióta beszéltünk és mondtad, hogy mindíg főzöl én is kedvet kaptam, mindennap főzök neki, sokkal szívesebben eszi, többet is mint eddig.Nem nagy még a repertoár, nincs is sokfajta zöldség, de eszi mint kacsa a nokedlit.)
Ma vettem neki egy Falcon cipőt, kelett egy amit nem tud lerúgni,mondjuk a homokozó nem tudom menyire fog tetszeni a cipőnek, tegnap ugyanis beleengedtem az Újvilág játszón és egy kissráccal nagyon jól elvoltak, mondjuk tele is volt homokkal a szája, hiába néztem árgusul...


Lányok, ti mit tudtok a szocpolról?Gondolkozunk Petyával, hogy bele kéne vágni egy újépítésű lakásba itt Zuglóban kihasználni a szocpolt meg állítólag vannak kedvezmények ha újat vesz az ember nem használta?

Utána akarunk nézni, de gondoltam megkérdezem, hátha tudtok valamit róla.


Sziasztok!

Szilvi

KépKép
pirike74
 
 


Sziasztok!
Karin, még azt akartam írni, hogy jobbulást Mirának! A pneumo oltás meg egy sima megfázástól úgyse védi meg, és most már ne siess beadatni, mert szeptembertől ingyenes lesz, úgyhogy érdemes azt kivárni. Ráadásul egyéves kor után már csak 2x kell oltani, 1 év alatt 3szor.
Szilvi, én is a neten néztem utána a szocpolnak, itt egy link:
https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/onlin ... 070100.jsp
Más kedvezményről nem tudok új lakásra, de ha van szólj nekem is!
Mi a "méltányolható lakásigény"re megadott építési költség miatt fogunk szívni, mert a megadott összegből képtelenség házat építeni. Pedig nem akarunk semmi extrát, csak falat-ajtót-ablakot.
A homokozóval mi is küzdünk, a lakás már tele van homokkal, hiába porszívózok. De ott legalább kiélhetik magukat, Emi is unja már a négy falat meg engem néha.
Nekünk is kell majd nagyobb cipő, a Falconnal vigyázz barátnőmnek lejött a talpa, pedig még nem is jár a gyerek, őrizd meg a számlát jól. De reméljük csak "egyedi" hiba volt.
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok!

Zita, állítólag olyan kedvezmény van még, hogy illetéket új lakásra/házra csak 15 milla felett kell fizetni, ami elég jó, lévén, hogy illeték gyanánt marha sokat be kell fizetni.A szocpolt meg is nézem,köszi a linket!!

A blokkot megörzöm, gyanítom nem lesz tuti minőség ez a kiscsuka, de kellett már egy ami pont jó a lábára, és nem tudja lerúgni.

Ma megyünk beadatni ezt az önkormányzatos vakcinát, remélem nem viseli meg nagyon.

Jobbulást Mirának, remélem jobban van már!

Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok Lányok !!

Hú zürős volt az élet mostanában ezért csak most jöttem a géphez!

Karinca:Bocsánat de csak most olvastam az üzidet a bölcsiről és ezért nem reagáltam le a kérésedet..valami fejlemény?

Nálunk bölcsi mizéria volt a héten:hétfőn bementünk és elhoztuk a papírokat :shock: kaptunk egy csomó házi feladatotpl:mind a kettőnk munkahelyéről igazolás ..védönői KÖRNYEZET TANULMÁNY :roll: Kolos jelenleg 14.8 kg és 88 cm egézséges izomgombóc mondta a védőnő....
Utána ezekkel a papírokkal vissza a bölcsibe és most VÁRUNK.hogy majd jöjjön a válasz felvették e vagy sem.

Szept van beszoktatás remélem 2 hét és minden okés lesz és akkor szept 15 megyek vissza dolgozni.

Szabi:engem is ráakartak beszélni h vegyem ki az összes szabit de nemet mondtam rá csak 2 hétig leszek szabin amikor a Kolos beszoktatáson lesz .A többit meg tartógatom decemberig mert TUTTI :cry: H AMINT KÖZÖSSÉGBE MEGY ELKAP VMI BACIKÁT ÉS AKKOR NEMAKAROK TÁPPÉNZRE MENNI STB...

jA ÉS EGYÉBKÉNT FIGYELMEZTETETT a könyvelő a cégnél h a GYES t nekem kell megigényelni az Államkincstárnál..sajna még egy felesleges időpocsékolás miért nem intézi a munkahely ahogyan eddig!!

Sminktetoválás:okés volt a szem szép lett nem kell rajta csak minimálisat javítani de a szemőlőkőt még erősíteni kell.
Nemajánlom senkinek a szemtetkót mert majdnem bepisiltem annyira fájt pedig bírom a fájdalmat!De még igy is megdicsért a kozmetikus h mások nembírják ennyire.

Hétvégén pénteken szülinapoztam és utána lementünk anyóshoz amit kikellett volna hagyni na de mindegy..

B.
Majd kicsit később még jővők

Kép
beataa
 
 


ui:Ilosvay bölcsi száma.061/2520144
DE HÍÁBA HÍVOM CSAK HPF JELEZ

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!
Bea, a bölcsis rohangálás nálunk is a heti program része volt, plusz a védőnő se bíztatott, mondván, hogy a bölcsiben a 2 év felettieket részesítik előnyben, mert ugye ott anyuka már csak gyest kap és nem gyedet (tehát rászorultabb).
Valahol olvastam, de még nem volt időm utána nézni-kérdezni, hogy nagyon vigyázni kell, kérsz e gyes-t a munkavégzés mellett. Mert ha táppénzre kell menni, márpedig bölcsi mellett biztos kell majd, akkor valahogy a gyes a táppénz alapja , nem a fizetésed, tehát nagggyon kevés pénzt kapsz. Nem pontosan így van-e, de ha valaki tudja írja meg.
Szilvi, köszi az infot, miránk ez nem érvényes, mert építkezünk, mi a telekre kellene illetéket fizetnünk, ha nem építenénk rá 4 éven belül.
Mi is ma kaptunk volna oltást, de elhalasztottam, mert biztos most lázasodott volna be Emi mert elutazunk holnap. Így elestünk az ingyenességtől sajna : ( de inkább nem kockáztatok.
Üdv! ZIta

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok,

Csak most találtam erre az oldalra, szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet...itt élünk mi is Zuglóban, a kisfiam most 9 hónapos, igazi pasi! - kissé elfogult vagyok...na de ki nem az... :oops:
Az Erzsébettel párhuzamos utcában lakunk, sokat sétálunk főleg a ligetben vagy itt a környéken, de azért már jó lenne nem csak egyedül róni a köröket...:)

Heni
o.heni
 
 


Sziasztok !
O.heni szia itt köztünk...mi a Szatmárban lakunk aZ Erzsébettel párhuzamosan.

Tothzi:hu ez a gyes táppénz dolog érdekes nem is tudtam de jó lenne ha vki okos megírná miképpen mükődik!Még jó h nemengedtem az összes szabimat kivetetni
B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok

O.Heni - udv koztunk. Mi a furesz/erzsebet sarkanal lakunk...

Bea - koszi de mar hivtam kedden a bolcsit, jovo pentekig lehet beiratni a babakat.

A Gyed, gyes... stb - nalunk sem nemintezi mar a ceg :evil: :evil: pedig ez igy nagyon kenyelmes volt... De nekem most nemjar a gyes, csak a fizetesemet kapom es csak ha Mirka betoltote az 1 evet akkor kerhetem meg... ugye mert dolgozo anyanak aki fel ev utan vissza megy dolgozni az allambacsi nemfizet egy fityinget sem... miert is kene ugye ? :evil: :evil: :evil:

Amugy ma voltam dokinal a kicsi lanyommal, itt szlovakian. Hat elvileg a fogai jonnek - a folso ketto, de annak ellenere total folyik meg a taknya es be gyullad a torka is... Raadasul vlmitol kivan pattogva a pofija es a nyaka is. Kaptunk szirupot, kenocsot ..
De igy nemmehetek vele sehova hosszab utra (legalab nemkell az anyoshoz menni most hosszu hetvegere :roll: ...) En is elkaptam, de semmi veszes.
Anyuek szeretlek neki fel hintat a cserezsnye fara, naaaaagyon elvezi, homokozni meg nemvolt, de majdha jobban lesz elviszem az ilosvayin.

Legyetek jok, es jo hetveget mindenkinek!!

Karin

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok!
Üdv Heni! Végre nem Kolos lesz az egyedüli fiú itt! Mi Szilvivel a Hungária Egressy sarkon lakunk. Az elfogultság természetes, én is mindig megállapítom, hogy Emese a legszebb és legjobb baba a világon (bocsi Lányok! azért Mira és Léna is nagyon klassz csajszi ) :oops: ) Hogy hívják a kisfiút? Ha tudsz tegyél fel képet is!
Karin, nekem mondták, hogy a fogzás gyakran jár ilyen taknyossággal, valamiért a fogzással járó gyulladás segíti a bacik megtelepedését állítólag.
Bea, szerintem jövő héten felhívom a cégnél a béreseket, ők biztos tudják, hogy működik ez és majd megírom.
Mi megyünk családostul a Mátrába pihizni. Lesz is mit, ma du 2 órát ültem Emivel a dugóban, már a hajamat téptem, aztán ő is az övét, úgyhogy a ligetnél muszáj voltam megállni és levegőztetni kicsit, hogy abbahagyja az őrjöngést.
Jó hétvégét mindenkinek!
Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok,

Lénának is most jön a felső kettő foga, ő is taknyolt pár hete és az ő arcán is van kipattogás, írt fel a doki krémet, de én a Sudocremmel megpróbálom először az már előtte is segített.

Ez a Gyes téma elég aggasztó, na de ha az ember megy vissza melózni kapja a fizut, túl szép lenne, ha kapnánk mellé azt a fantasztikus 26 ezret is, ne álmodozzunk, Magyarországon élünk, ugye...

Zita boldog szülinapot kívánunk Eminek, Isten éltesse, nőjön nagyra és aludjon jó sokat :))
Megkaptuk az oltást, a Somodi marhára kitett magáért bábozott is meg minden csak keveset sírt Léna, picit bedagadt a combján a helye de nem lett lázas hál Istennek.Nem szeretek abba a rendelőbe járni, néha nagyon gáz alakokkal van tele, most is beszólt egy paraszt nő, neheztelt, hogy mi is Somodira várunk, azt mondta, na hál Istennek...gyerekkel a kezemben nem fogok visszaszólni, de nagyon nehezemre esett, komolyan...
Heni, üdv itt, gratula a kisfiadhoz.

Jó hétvégét!Sziasztok,

Szilvi


KépKép
pirike74
 
 


Sziasztok!

Még nem sikerült minden hozzászólást elolvasnom....de nagyon igyekszem.. :oops:

Karin! Nálunk is hasonló tünetei vannak a fogzásnak. Hááát volt minden az alsó kettő érkezésekor: hol a láza szaladt fel, hol a hasa ment, aztán a tetőpont a pöttyök voltak.. szegény gyerkőcöm teste úgy nézett ki, mintha csalánba hempergett volna..kaptunk antibiotikumot és hál' Istennek két nap múlva elmúlt. Most a felső kettő van soron, most nincs láz, se pöttyök, viszont hasmenés, szipogás igen..bár mindezek ellenére tök jó közérzete van a srácomnak, úgyhogy szerencsésnek mondhatom magunkat :D
A Fűrész-Erzsébet sarkán laktok?? :shock: Mi is..csak itt a Ráskay végén..nem lehet, h már találkoztunk is??? Én: hosszú barna haj szőke melírral (mostanában mindig copfban mert a fiam előszeretettel tépkedi, másrészt meg kiengedett hajjal meg sem ismer :oops: ) a fiam vörös haj, fehér bőr, kék szem, narancssárga-szürge PP babakocsi..mhh??

Zita! Boldog 1. szülinapot Eminek! :) Hogy telt az ünneplés? És milyen volt a Mátrában? Merre jártatok? Én oda valósi vagyok, vagyis pontosabban csak a közelébe..és ott dolgoztam Gyöngyösön pár évet...Most is ott töltöttük ezt a három napot, ma délután jöttünk vissza. Barnabásom imád anyuméknál lenni: kutya, macska, teknős, hinta..olyankor teljesen el van varázsolva!
Gyes témában igaz lehet amit írtál, én ezt találtam ha érdekel (2.hozzászólás): http://www.adoforum.hu/tema/6573/munkav ... es-mellett

Bea! Mi is a Román dokihoz járunk :) bár az első pár találkozás teljes kiborulás volt részemről és már ott tartottam, h másik dokit keresek..de mára totál megváltozott minden és már nagyon szeretjük!
Az ajtós sztorid nagyon merész! Nekem is van klassz emlékem a zárunkkal kapcsolatosan: még pocakosan vásárolni indultam, amikor kiderült, h a férjem nem találja a kulcsát..teljes pánik, tuti, h vhol a kocsinál kiesett a zsebéből, itt a házunknál akkor még javában építkezések folytak, jöttek-mentek az emberek..nem mertünk kockáztatni kicseréltük még aznap gyorsan, ez a kis malőr mindössze 25ezerbe került.....aznap este meglett a kulcs....az emberemmel aznap nem beszéltem...

töltök fel egy képet a fiamról :)

Szép estét Mindenkinek!
H&B
o.heni
 
 


Kép Barnabás
o.heni
 
 


Sziasztok

Emesenek nagyon boldog szulinapot, sok sok puszit kuldunk !!!!



Heni - szerintem lehetseges hogy talalkoztunk.... :)))
Nemjartok ki az Ilosvay jaccoterre ?
Nekem hosszu szoke hajam van es en is coffolok, ugyan az az indok nalunk is :) A babakocsink fekete nagyon szeles kerekekkel es sarvedokkel :roll: a lanyom meg szokesbarnas kekszemu. es naaaaaaaagyon tud sikitozni (atalaban oromeben vagy csak ugy hogy teljen az ido :) De ezt mar az Emi is probalta utannozni, Zita nagy oromere nemment neki annyira ellesen :lol: :lol: :lol:
Nyugottan stoppolj le ha latsz

Vegre kibujt a foga, de a masik mar uton van, ugyhoghy csak szopizunk. Nemhajlando semmit sem enni. Meg taknyol, de mar ugy mennek vele usziba, holnap van idopontuk de nemtom mit csinaljak vele.


Kép Mi ketten



Legyetek jok,

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok Lányok!
Mindenkinek köszi a gratulációkat! A szülinap jól telt, majd teszek fel képet - ha jut időm feltölteni. A Ti képeitek nagyon jók! Heni, Barni sokkal idősebbnek látszik a képen, nagyon komoly férfiú! Karin, hol szerezted a jó kis előkét Mirának? Én is ilyet vadászom, de eddik csak olyat láttam aminek lebeg az újja, nem gumis, úgy meg mi értelme? (Ugye nem Szlovákiában vettétek?!)
Heni, köszi a gyeses infot, akkor most jól meg kell fontolni, hogy az ember mit csinál, mert a minimálbér utáni táppénz édeskevés. Jó neked, hogy mátrai vagy - vagy gyöngyösi? közel a hegyek és azt mi nagyon csípjük. Mit dolgoztál ott?
Mi Mátraszentistvánon találtunk még télen egy jó apartmanházat, ott voltunk megint.
Szegény Karin, nem lehet most könnyű Mirával! Elmentetek végül usziba? Mi már nagyon várjuk a nyarat, hogy mehessünk Balcsira, van már cuki fürdőbugyija Eminek kettő is!
Szilvi, remélem mi sem járunk rosszabbul az oltással, holnap megyünk, kíváncsi vagyok a bábjátékra : )))
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok

Zita ez az eloke IKEAs... ketto van egy csomagban, azthiszem igen, szlovakian vettuk de vann nekik itt is :lol: :lol:

Usziba nemvittem el, annyira taknyol megint es meg jobban kipattogot az arcocskaja. Most alszik, ma mar 3x huzza a lobort, de gondolom megint csak 30 percig max..
Enni semmit nemakar, csak anya tejet. Tegnap voltunk tanacsadason es 74cm es 9.5 kilo... a dokineni azt monta hogy neizguljak ezen, van mibol fogynia :evil:

Amugy tegnap felalt a jarokaban (felhuzta magat a fogantyujaba - ilyen kis muanyag karikak vannak a sarkaiban). es ma mar rendesen probalgatta azt hogy a masik karikat is eleri es oda totyogot, vagy seggre eset, annyira izgi neki, tok orult maganak amikor elerte vegre es nemeset el, utana ezt gyakorolta vagy fel orat amig meg nem unta.

Bea
merre vagytok ? ma nemvoltatok reggel a jaccon... jovo heten nemmegyunk ki ligetbe ha mar ilyen jo idok vannak ?
csajok is gondolom ott kovalyognak minden nap :lol:

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok,

nekem is kell egy ilyen előke, meg is nézem az IKEAban, mindíg minden csupa kaja, főleg a céklát és spenótot illetve egyéb erős szinű kajákat maszatolja Léna nagy előszeretettel:)

Elindult a felső 3-as 4-es foga is, hiába, ha valami egyszer beindul...az éjszakáinkat inkább nem részletezném, visszatértek a 2-3 óránkénti kelések, úgyl átszik minden fognál így lesz eztán.

Mostanában sokat járunk az Újvilág téri játszóra, közel is van, meg valahogy barátságosabb mint a városligeti.Zizi, ti merre szoktatok menni?
Kiváncsi vagyok Somodi milyen bravúrral áll ma elő nektek a szurinál:)

Holnap jelentkezem, hogy visszaadjam a könyveket!

Sz.
pirike74
 
 


Sziasztok!
Karin, köszi az előke tippet! És gratula Mirának a felálláshoz, olyan édesek, amikor örülnek, hogy már mi mindent tudnak : ))
Mi mostanában felváltva megyünk a Ligetbe meg az Újvilág játszóra. Az Újvilág tényleg barátságosabb, de a ligetben több az EMinek való játék.
Na, Somodinak kifogyott a mókatára, Eminek csak simán benyomta a szurit. Szerencsére csak picit sírt. Szilvi, gondolom más dolgotok támadt délután, azért nem hívtál. Nekem jövő péntekig ráérnek a könyvek, akkor akarom visszaadni a Suttogót a barátnőmnek. Találtál valami okosat a könyvekben?
Kitartást mindenkinek a fogzáshoz, Eminek most kezd pöttyös lenni az arca : ((
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok!

Pár napig nélkülöznöm kellett a számítógépem..kicsit meghalt :( tegnap este hozta haza a férjem, most már teljes gőzzel tudom használni :lol:

Most nézem, h milyen béna lett a kép amit feltettem. Szerintem nagyon lekicsinyítettem..megpróbálom mégegyszer. Remélem most majd jobb lesz!

Karin! Nagyon helyesek vagytok! Mira tüneményes csajszi :D Mi nem járunk játszótérre, de ezután majd kinézünk :D
Nagyon ügyes a kislányod, h már feláll a járókában! Barnusom is gyakorolja, de ő még nem hajlandó kinyújtani a lábait csakis törökülésből próbálja magát felhúzni és a két térdén egyensúlyoz miközben nagyon erősen kapaszkodik a járóka rácsaiba :D
Tényleg nagyon jó az előke, én is megnézem az IKEA-ban – Barnusnak is elkel egy ilyen szkafander :lol:

Zita! Ügyes volt Emi, h alig sírt az oltáskor. Ez milyen szuri volt?
Nálunk nagy ordítások vannak, de még oltás sem kell hozzá :cry: elég lefektetnem a fiam a doki elé, becsukja a szemét és ordít..nehogy véletlenül kontaktust lehessen vele teremteni!! elég nagy színész a srác!
Egyébként tényleg hatalmas a fiam, vmikor április elején voltunk tanácsadáson, akkor volt 80cm :shock: Remélem ez a növekedési ütem alábbhagy, mert nem győzöm a rucikat cserélni!

Szilvi! Szegény Léna, biztos nagyon megviselik azok a foagacskák..meg gondolom Titeket is :( Nem lehet egyszerű ez a 2-3 óránkénti ébredés…akkor mi nagyon szerencsések vagyunk, kb január óta a fiam teljes egészében átalussza az éjszakát, persze voltak kivételek, de nem volt vészes. Most amikor az alsó kettő kibújt akkor volt jópár sírós éjszakánk, de mostanra már megint visszaállt a megszokott rend. Viszont a legújabb, ami kb 4-5 napja tart, az az, h elalszik és kb 1óra múlva ordítva felébred, felül, és ordít..de vigasztalhatatlanul..nem tudom semmivel sem lenyugtatni csak ha szopizik :? Bár tegnap elmaradt ez a cirkusz..biztos nagyon elfáradt :D állatkerben voltunk..

A hétvégén Orfűre megyünk, ez lesz a fiam első ottalvós bulija :D kíváncsi leszek hogy fogja bírni.

Puszi mindenkinek és szép hétvégét!
H&B
o.heni
 
 


Kép Barnus megint :D
o.heni
 
 


Sziasztok,

Heni, nagyon édes a kisfiad, kész férfi nagyon komolyban nyomja:)
A Barnabás név nekem amúgy mindíg is a szivem csücske volt, nagyon tetszik!

Zizi,

úgy emlékeztem,azt beszéltük hogy pénteken -azaz ma- hívlak, írok is mindjárt sms-t mikor jó nektek, átviszem a könyveket vagy talizhatunk a megszokott korcsma előtt. Jók voltak a könyvek, rájöttem, hogy gyakorlatilag mindent kipróbáltam már altatás címszó alatt a tíz hónap alatt:)

Tegnap vettem pár turis cuccott nagyságának,játszós kisgatyákat meg pár napozót, nem követem el azt a hibát mégegyszer, hogy szép nadrágban engedem be a homokozóba, a szép nadrág a múlté... a Falcon cipőnek sem tett jót a homok mondhatom...jó pap is holtig tanul.

Karin,

gratulálunk Mirkának, nagyon ügyi, olyan drágák mikor felállnak, én még meg is könnyeztem a Lénáét,jó látni, hogyan fejlődnek.
:lol:

Foghelyzetünk a következő, az 5-6-os jön fenn,4 már kinn van, csak elfelejtettem számolni ezért az elírás.Most éjjel 6 órát aludt egyfolytában-:):)- aztán 3 óránként kelt. néha fel-felsír, de nem ébred fel-Rendeltem 2 homeós szert az USA-ból, már két napja kapja, vsz azoknak köszönhető a változás, vagy csak a csillagok pillanatnyi állásának:)



Sziasztok,

Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok

nalunk semmi valtozas, tovabra is taknyolunk es a 4-ik fogg erosen nyomodik... Ma 5-utan viszem a Kiss doktornohoz, mar 2 hete folyik az orra, nemmerek mar neki bele cseppenteni semmit.

Reggel bevidtem a bejelenktezo lapot a bolcsibe es kifele menet telyesult egy regi vagyom hogy beszeljek egy szulovel aki oda jarati a gyereket :) Egy aranyos kislany megalt a babakocsi ele es megkerdezte mi a neve :lol: Aztan jol kikerdeztem hogy szeret e oda jarni, mienek a nenik, stb stb... apukaja nagyon bobeszedu volt - annyit mondot : nagyon kedvesek es szeret a pici oda jarni. Ennyi az info az ilosvay bolcsirol..... :D

Na megyek tovab dolgozni, anyuek itt vannak es elvittek a csopseget jaccora. (Huh Bea megver ha meglatja a taknyos Mirat a jaccoteren....) de nemtudtam oket lealitani.

KépKép
karinca
 
 


PS: koszi a gratulaciokat, en is elkonyeztem mikor eloszor felalt igy rendesen. Azota nincs megalas....
ja vettunk szonyeget... csuszik neki a padlo, ma is mar pofara eset miutan felalt (meg mielot leraktuk :roll: )

KépKép
karinca
 
 


[quote="o.heni"] írta:o.heniBarnus megint :D


Annyira ismeros nekem ez a fiucska. szerintem tuti lattalak mar benneteket

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok


Kicsit megkésve de itt vagyok én is

Karinca:tényleg jó h a csöpség már felállt,nálunk ugy volt h amikor Kolos elindult mindent felszettem a földről h ne gátoljam a szőnyeg nemjött be hanem OLYAN ZOKNIT VETTEM NEKI AMIN TAPPANCSOK VANNAK ja meg mezítlább járattam de akkor nyár volt majdnem 40 C

Kicsit sűrű volt a mai napom is,kiakartam menni a játszóra ezért reggel elviharzottam a piacra a dédivel és utána a posta "megszívatott"már ellnézést 45 percet voltam ott 2 csekkel.Már majdbem hazaértem amikor ez a fránya szél vmit belevitt a szemembe és nemakart kijönni.Hiába könnyeztem semmi csak iritált
Akkor teliztem a Hermina rendelőbe ahol közölték !!!12ig van rendelés mert du áramszünet lesz itt is meg az Örsi rendelőbe is.. :? kollektíva????tehát vagy most megyek vagy soha és itt a hétvége!
tEHÁT ROBOGÁS A GYEREKKEL EZERREL A RENDELŐBE AKI PERSZE TILTAKOZOTT MERT A JÁTSZÓ VOLT BEÍGÉRVE.....

Na mindegy bevan gyulladva a szemem és cseppet kaptam

Nem volt benne semmi elvileg hanem a tetoválás(kedden ujra mentem mert nem volt teljesen ok )begyulladt és ahol megpattant az ér fertőzés let....na erről ennyit


Férjem ma letűz anyóshoz én bojkottálom és nem megyek vele viszont holnap megyek szurkolni a Flora futásnál a hugomnak NEM NEM ÉN NEM FUTOK csak én vagyok a ruhatár és szurkoló csapat neki

Jó lenne összefutni már mindenkivel!

Ilosvay bölcsiről ja sok infó nincsen,Tegnap teliztek a munkahelyemről jött volna vissza egy anyuka is de nemvették felk a gyerekét ezért kényszer pihin van de ennyi pénzből nem sok jővője lesz.Mondjuk amugy sem keresünk sokat hihihi

Csak azt nem értem h nekem azt mondták julius végén adnak választ akkor a többiek honnan tudják h felvették e vagy sem a gyereket a bölcsibe?Neked karinca mit mondtak?

B.

Kép
beataa
 
 


UI.Annak idején a Kolosnak vettünk zöld békáés tányéros poharas előkét az ikeában és 1* volt hajlandó felvenni mert nyomta a husos nyakát :oops: maradtunk a nagy pelenkánál azt meg bedobom a 70c és szia

Kép
beataa
 
 


1*sem volt hajlandó

Kép
beataa
 
 


Sziasztok

Bea sajnalom a szemed :( remelem hamar meggyogul. Szegeny Kolosnak mar biztos jaccoter hianya lehet.
Bolcsibe nemmontak semmit, de ahogy neztek ram es a lanyomra semmi eselyunk nemvolt naluk :))) A vezetoneni a full-rozsaszinben megjeleno lanyomra megkerdezte hogy kisfiu vagy kislany :?: :?: :?:

Azt a zold bekas izet lattam en is, de az nagyon kemeny, ez meg puhacska. Mira mar elore nyujtja a kezecskeit bele :)

A szonyeg egyellore bevalt mert igy legalab pikpak felhuzta magat es aldogalt a kanapenal, iszonyatosan csuszos a padlo, hiaba a tapados zokni :( De nagyon ugyesen is esik :)
Bili kakilasra szoktatom, az is megy mar neki, szerintem meg mar inkab kibirja csak nehogy ossze kennye a segget a pelusban :lol:
Minden ebredes utan raultetem - es picit eljaccunk, olvasgatunk es addig megcsinalja a dolgat :) meg orul is maganak kozben es vigyorog minden fele :)))

Az en ferjem holnap veteranborzere megy, nemakarok vele menni es csak delutan jon, ughoyg szabad program (mennek mar vasarolni ha nemlennek total minuszos :roll: :roll: ) de Miranak folyik meg a taknya ezerrel ugyhogy no way...

Ja a dokineni irt ki neki Garasone - szem es fulcseppet :!: :!: :evil: :evil: Ezt nemertettem meg hogy hogyan segit a taknyan... vagy a patikaba csesztek el ? mar keson vettem eszre es nemtudtam vissza menni, persze a ferjem meg a muhelyebe (utalom ha ott van ejszakakon att - egyszer le is fogom csekkolni hogy tenyleg ott van e :? :wink: )

Na jo ejt mindenkinek.

K&M

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok !

Na a férjem itthagyott a gyerek alszik nekem meg nem megy EGYEDÜL tiszta pszicho nem?

karinca már sokan mondták hogy nem okés a vezetőnő az Ilosvayba és egyébként a Mira tiszta kislány.
Nálunk a Kolos bojkottálja a bilit főleg amióta kicsi a fenekére mert nyomja és nemfér rá.
Hol lejhet olyan régi hagyományos flinc flanc mentes bilit kapni ,semmi formatervezés stb??
Van egy zöld vizilósunk v kék már nem emlékszem ha vkinek kell ingyen adom!
A bölcsibe azt mondták nem kell paráznom ha nemakar bilire ülni,sőt mostanában a wc érdekli ugyhogy wc szükítőt fogok szerintemn venni neki,azt hol lehet venni?Bababoltban?

Holnap reggel piacozok és du Városligetben Flóra futás!

A szemem már most jobb a cseppektől

Na jó éjt mindenkinek

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!
Az előbb egy csomót írtam, de elszállt! :(
Bea, jobbulást a szemednek! Jól sikerült a szurkolás? Nekem egész nap fájt a szívem, mert az elmúlt 1 évben kb. 4szer bírtam lemenni futni :( De most megint szilárdan elhatároztam, hogy heti kétszer megpróblok, csak legyen aki vigyáz Emire!
Karin, próbáltál Mirának mindenféle kaját és semmit nem kér? Eminek egy ilyen megfázás után volt, hogy csak darabosat volt hajlandó enni, kanalasat nem de szerencsére már elmúlt. További jó gyógyulást!
Heni, milyen volt az első kiruccanás Barnabásnak? Jó időtök volt, biztos jókat sétálhattatok!
További szép napokat mindenkinek! Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok !

Remélem a jó idő mindenkit kicsalogat a szabadba és jót sétáltok!

Totzhzi:velem is előfordult már h ezerrel írtam aztán elszállt!Tudom elkellene menteni de....örülők ha a gyerek miatt van 2 perc és irok ezerrel ahogy jőn....

Tegnap jó volt a szurkolás szerencsére a Juventusn sátor mellett mindig kint vannak az EZERSZIGET játékbolt eladói szupi játékokkal h m,eghozzák a vásárláshoz a kedvet ...jó ötlet egyébként....és igy a gyerek tegnap végig játszótta a napot a JAVA ÉPÍTŐ LOGIKAI JÁTÉKKAL...MEGSEM MERTEM KÉRDEZNI MENNYIBE KERÜL..
Ott voltak gimis fiuk akik szívesen rohangáltak körbe körbe a Kolossal a dönperrel fűnyíróval stb...mig én a ruhatár szerepét láttam el a tesómnak és barátnőinek.

:lol: Hurrá a hugom végig futótta Ő LETT AZ UTSÓ!!! :roll: de legalább végigfutotta.
Mindig lassan megy de megteszi én meg semmi :cry:

Jővőhéten megysek egy Diatetikushoz mert ronda kövér lettem az utóbbi 2 évben 25 kg felesleggel és ez ellen tenni kell vmit.Igazság az h a gyerek mellett én nemtudok mozogni leszámítva a napi rohanásokat intézkesdéseket!!

Karinca:mostanában a Kolos nemeszik semmit a foga miatt csak szárított mazsolát (abból a szebbik görög fajtát veszem neki ....

MA HAJNALBAN REBARBARÁS PITÉT CSINÁLTAM életemben 1*Kolos imádja pedig iszonyú savanyú+kivit és almát is raktam mellé....
Csak kellene vmi szupi cserepes pite sütőforma amim van nem okés...és a vasesdényben 1* vettem olcsóbb fajtát amiMEGADTA MAGÁT TERMÉSZETESEN.. :cry:

MINDENKINEK JÓ VASÁRNAPOT

B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok

Bea, gratula a hugodnak hogy vegig mente !!! a lenyeg a reszvet. Mi is ott setalgattunk de hamar meguntuk a zajongo zene miat, total az agyunkra ment. Picit hintazunk aztan nagy orditassal elaltattuk Mirat aki 1.15 hosszan aludt a babakocsiban. ennyit egyhuzomba bent sem aludt meg sose..
Meg mindig taknyol, de mar jobb, a pattincsok is mar picit jobbak.

Rajtam is van legalab 10 kilo ami felesleges :(((( ugyhogy meg is beszeltem a ferjemmel hogy 2x hetente atmegyek a fila-ba alakformalasra :lol: :lol: azt monta reggel 7-8 vigyaz a Mirara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ugyhogy hajra... na kivancsi vagyok hogy fogom magam ravenni de majd kiderul. Ilyen koveren nemmehetek a srandra :roll:

En imadom a rebarbaras recepteket, de sajna csak a nagyim szokta csinalni, most mar a sutoje nemmukodik es mar nagyon oreg is. Elkerhetem majd a receptjet ?
koszi elore is.

Jo vasarnapot!!

K

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok,

Hazaértünk. Nagyon szuper idő volt, és ami a legjobb, hogy Barnabás annyira jól érezte magát! :lol: mindenkivel haverkodott..irtó helyes volt!

Bea, nagyon ügyes a tesód! le a kalappal előtte, h ilyen kitartó! Bár nekem lenne negyed annyi akaraterőm...csak én naggggggggyon lusta vagyok! :roll: Max séta. Ezért is vettem egy éves bérletet az állatkertbe, így Barnabással sétálgatunk..ez még megy :oops:
A kilók nálam sem állnak vmi fényesen :roll: A szülés óta rajtam maradt 10kg és azt a párat nem is számolom hozzá amennyivel többel kezdtem a terhességet..az ugri-bugri nekem nem jön be, sajnos hamar feladom ha elfáradok! Kíváncsi vagyok mit fog tanácsolni a szakember, beszámolsz majd nekünk? hátha rajtunk is segít.. :wink:
Az egyik barátnőm vmi 90napos diétát csinál (már sokadszorra - ő erre esküszik), állítólag nagyon hatásos. Ezt lehet, h ki fogom próbálni majd vmikor, bár még nem csináltam semmi diétát..de most igencsak itt az ideje!

Karin, remélem sikerül átjárnod a filába! Ezt én is megpróbáltam, jópár hónapja megbeszéltük a férjemmel, h péntek esténként kapok tőle egy szabad órát és átjárhatok pilatesre, ő pedig "cserébe" szerdánként focizni járhat...mondanom sem kell, h egyetlen egyszer!!jutottam át, viszont azóta férjem már profi focista..

Heni
o.heni
 
 


Sziasztok

Heni, ha a ferjed profi focista mar akkor hadd vigyazzon a kicsire szerdan is ;)))

Nalam az a baj hogy ha szabadom van akkor dolgozom. Amugy mar reg atmentem volna ugribugrira - na meg persze olyan dzsuvas a tornacipom hogy elobb mosni kene :roll: De holnap jon anyum ugyhogy majd tudok dolgozni akkor is ha Mira nemalszik es hatha eljutok legalab a fodraszhoz is (utoljara novemberbe latta ollo a hajamat :roll: )

Csajok mi tegnap is a ligetbe voltunk a honvedseg napjan... mondanom sem kell hogy a ferjem mint volt katona (januarban szerelt le) - mindenkivel lealt beszelgetni, de azert jo volt. Delutanra meg megvoltunk hivva a baratnomhoz de a lanyunk ugy gondolta hogy tul faradt a hetvegei programbol hogy 2 orat aludt egyhuzomba amit meg kb csecsemo koraban sikerult utoljara napkozben :lol: :lol: ugyhogy lottek a vendegsegnek is...
na mindegy.
Mar legyen jo meleg, ugy mennek mar balcsira (ehelyet ezen a hetvegen anyoslatogas - most mi megyunk hozzajuk :? :? )

Na szep napot mindenkinek,

K

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok !

90 napost én is csináltam és szupi csak hamar viszajönnek a kg és most én min 20 kg akarok lefogyni és azért előbb elmegyek dr nénihez aztán majd a saját fejem után csinálom...
ja mozogni kellene csakhiogy max 7től 87ig lehet és utána meg rohanás a gyerek után de ha szeptemberbe felveszik a bölcsibe akkor 8ra járok dolgozóba áés este 6.30érünk majd haza a férjem meg 8 vagy 9re és akkor semmi erőm nem lesz

Egyébként is ülő munkán leszek stb...
Majd mesélekmilyen volt a diatetikus,csodákat nem várok:ne egyek ezt azt semmit,ne főzzek stb,....semmi magyar kaja csak zöldség és sovány .......haláli

Ma kigazoltam a ház előtti részt majd belehaltam a sok kutyaszar bűzétől .....
B.

Ja Kolos ma pisilt 1* bilibe,eddig nem és nem erőltetem mert ha akarv akkor ugy is majd odamegy

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Annyira klassz, h esik…….brrrrr…ez most pont úgy néz ki, mintha nem is akarna soha elállni! Lehet, h egész nap a lakásban kell maradnunk?! Na neeeeee!

Bea, Kolos nagyon ügyes, h bilibe pisilt!

Karin, reméljük a munka mellett a fodrász is belefér a mai napba :wink: tényleg, megkérdezhetem, h kihez jársz? Vagy esetleg lányok tudtok ajánlani vmi ügyeskezű fodrászt itt a környéken? Már nekem is igen-igen aktuális lenne egy vágás, de az én fodrászom éppen e hónapban szül.

Képzeljétek, tegnap belevágtam ebbe a 90napos dologba..háááááát a délelőtt az borzasztó volt, alig bírtam ki, h csak gyümit lehet enni, viszont a mindmegette-n olvastam, h a sós mogyi is ebbe a kategóriába tartozik, így ettem kb két marék mogyit is, így egy ici-picit elviselhetőbbé tette, viszont a délután már sokkal jobb volt húst-hússal ehettem :lol:

Most olvastam vissza a korábbi hsz-okat, és látom, h jártok Ringatóra. Mostanában is jártok? Mi is voltunk már párszor - Barnabásom nagyon, de nagyon élvezi! :D viszont a mai sajnos lehet, h kimarad.

H&B
o.heni
 
 


Sziasztok !!

Voltam fodrasznal !!! :) itt az Erzsebet kir. es a furesz. sarka kozeleben. A pekseg mellet. Nagyon aranyosak voltak, nekem csak rovidites volt, nemtudom amugy mennyire ugyesek, en elegedet vagyok. es nemis volt tul draga, 3200,- sztm eleg jo ar. Budan a Podium Hairba kb a duplajat szoktam othagyni, de mondjuk ott vasalas is volt, itt most nem. Mivel ugye siettem :)

Heni ugy nezem a gyerkocein kb egy idosek :) Mira csak par nappal idoseb tole. Hol szultel ? En a SOTE 1.szamun.

Ringatora csak 1x sikerult elmennem, nekunk is teccet, de pont az alvas idoben van ugyhogy nemjarunk, lehet majd kesob.


Zizi, Szilvi ? csajok jol vannak ? Mi usjag feletek ?

KépKép
karinca
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?