Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Prücsi!
Egek, nem tudtál aludni?
Szuperek a képek!
Ölelkezős kép akár egy újságban is szerepelhetne, annyira tökéletes.

Zsu!
Gondolom, nagy reszelőn, lereszeled a tököt, majd enyhén sós vízben megfőzöd...Én úgy kezdeném mint a töklevest, vagy a főzeléket...Utána lehet sűrísíteni húsival, vagy tápival. Bár elég furi lehet. Próbáld ki inkább a konzervet. Én ha adnék Ákosnak ,akkor már kész levest turmixolnám egy kicsit össze. De tuti nem adsz még Pankának tejfölös habarást. Csersznye, ha idény, akkor csak kóstolgatni, haja nélkül, 2-3 db max egyszere, mert nagyon pufaszt, és könnyen megfájdul a pocak.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Képzeld pont tegnap mértem le a nayakam és 2,5 cm-el kisebb. Tehát csak jó a gyógyszer. Kb. 1 hónap múlva megyek vissza, akkor labor és tovább állítgatják a gyógyszert.
Házépítés most áll, bár talán ma már tényleg bent lesznek a nyilászárók, mert az már ki van fizetve. Egyelőre várjuk a lakás árának a befolyását, mert addig mi sem tudunk lépni. Pl. szocpol nuku, míg a nevünkön a lakás....Sajnos ritka aki zsebből fizet....

Prücsi!
Tábla, dehogy baj, sőt örülök, hogy egyből kaptál rá. :wink:

Jutta!
Jujj, ez nem hangzik valami jól. Sajnálom.

Timi!
Pont kérdezni akartam, akkor a só szoba most miylen?
Jobbulást nektek is.

Anett!
Neked is gyors javulást. Nekem mindenki hiányzik, de nem mindig jutok ide, már olvasni se. :(

Ági!
"sima" orrsfolyásra adtak antit? Én csak orrfolyással nem vinném a gyereket az orvoshoz, félő, hogy ott kap el még valamit. Bébi luff? Borsmentás kenőcs a hátra, nálunk ilyenkor nagyon jó a fiúknak.

Gabcii!
Ákos is csak kiságyban áll fel és a járókában, de akkor csak, ha ül előtte. Hidd el, semmivel sem vagytok elmaradva.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szasztok!!!!!!!!! CSak nagyon gyors bekukk, mert szalad a lakás, őméltósága hercegkisasszony hajlandó volt elaludni. :wink:

Minden kis beteg Babácskának (és persze Anettnak) nagyon gyors jobbulást kívánunk, innen a távolból. Tűnjön már el az összes nyavalya!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juttának meg nagyon nagyon nagy kitartást, lehet hogy én már dunának mentem volna.... :x :cry:
Na megyek dolgomra, még jövök.
Többiek?????? Móni????????????
Ja és Prücsike, télleg hiányoztál, komolyan, depi múlóban, de azé még ne kiabáljuk el.
Nagyfiad és kisfiad is gyönyörűek, de vigyázz, B nagyon korán kezdi...... :lol:

kikuka

Sziasztok!

Prücsi: dehogy nem hiányoztál!
Ismét jobbulást nektek! B nagyon aranyos a kislánnyal :D
Ábelen nem is látszik,hogy beteg. Ez az ölelkezős kép nagyon tetszik.Meg az új avatar kép is tutti!
Mogyo: Ágikának is jobbulást. A tesódéknak saját ház, vagy bérlik?
Ciripke: a képek és a hszek alapján nekem az jön le, hogy nagyon szeretik egymást a gyerekeid és tökéletes a családi idill.
Anett: húú, nagyon nehéz lehet betegen Esztizni egyedül. A férjednek és Anyósodnak hatalmas feketepont!!! :evil:
Gyógyulj meg hamar.
Mennem kell kakátlanítani, folyt köv

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket!

Mennyi itt a beteg! Mindenkinek jobbulást, kicsiknek, nagyoknak!

Móni, gyere má' be a kertből! :lol:
Prücsi köszi a pü-t majd, ráérsz vele ám :lol: Már voltam ott egyszer terhesen, cséten (csapatépítő tréning :lol: ), de akkor kihalt volt minden, meg nem tudom, hogy gyerekágyat pl kell-e vinni, ilyesmik. És én is hiányoltalak :lol:
Mogyo:ha már egyszer tanultál németül, menni fog az! Meg németül tudsz úgy is beszélni, (ha ügyi vagy, és nem is beszélsz sokat :wink: ) hogy nem jönnek rá, h külföldi vagy! És melyik városba is mentek? Most nem emlékszem, hogy írtad, vagy miért rémlik Drezda? :roll:
Kati: a napszemüvel kapcs csak azért írtam, mert szerintem könnyen hozzászokik a szem, meg elkényelmesedik. De ha nincs sokat rajta... És a saját példámból írom.
Anett: a Te férjeddel lehet beszélni, a múltkorában már sikerült, szóval csak rajta! És jobbulást!
Jolka: én gondoltam, h nem Ákos az, azért annyira nem egyformák :lol: De jó, hogy használ a gyógyi, hajrá!!!
Jolka: kitartás... és ne hagyd magad lerázni, mondd meg a dokiknak, hogy a majd kinövi duma nálad nem jön be, vizsgálják ki!
Zsu: és Te nem tartasz a második szüléstől? Nagyon vagesz vagy, hogy már most be tudnál - akár gondolatban is - vállalni egy másodikat! Nekem még kell hozzá egy kis idő!

No, megyek élvezem tovább a jó vidéki levegőt :lol: Ja, és megkaptam a gyedet, vagy mit, 65 ropi! Dejó, hogy mindegy, hogy előtte mennyit kerestem!!! :evil: :evil: És adóztam. Mondjon le mindenki, aki ezt kitalálta!! :evil:

KépKép
1macsek

Prücsi, új avatarok? Király!
És a képek is! Ábel olyan kis mosolygós mindig, kivéve, mikor Benedek macerálja! B-nek jó izlése van, helyes a kiscsaj! :wink:
1:13...már nem is kommentálom :lol: :P

Jolka, köszi, akkor megfőzöm a tököt. Tejfölöst semmiképp az allergiája miatt, tápszerrel csinálok ilyeneket.
Örülök, hogy javulgatsz! Ez a probléma teljesen elmúlik, vagy állandóan szedned kell a gyógyszert?

Jutta, mikor mentek a kórházba? Hogy van Dorka?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Macsek, nekem is megjött az első tiszta gyed, 70.000 Ft. Még 2 normális hétvégi Cora-s bevásárlásra se futja! Aki egyedül neveli a gyerekét, az éhenhal, vagy mi?
Most hol vagyok tulajdonképp? Ez a nyaralótok?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nem én hol vagyok, hanem ti hol vagytok :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sok-sok gyógypuszi mindenkinek!

Aztért kap antibigyót mert picit piros a torka a csajnak!

Hát kontrétan nem tudom hol laknak de nagyon messzi mejd megkérdem! :D
Hát bérelik a házat és a munkahely ad albérlettámogaást mert családos!
Igy mi is kapunk majd!
Igy alig kell belefizetni a házba!

Prücsi: képek csodásak és szépek vagytok .Hát kb. 3 óra alatt sikerül összehoznom és abból felet kint van felem a csaj ha birja ha nem akkor apával bent a lakásban!

Kép

Kép
mogyoland

Zsu: irigyellek a gyedért!
Én nem tudom még de 50000 ft alatt lesz!

Kép

Kép
mogyoland

Nekem is kerekedtek a szemeim a járandóságom láttán.
(én csak így hívom, mert úgy látszik, ennyi jár az "unatkozó, baba kocsit toligáló kismamáknak". Nem is tudom, hol olvastam ezt)
70.000 az enyém is.
Timi: nagyon sajnállak, és a lányokat is. A sószoba valszeg azért használni fog ám nekik. Csak most megjött az allergia szezon a jó idővel. Nekem is taknyom nyálam egybe folyik, viszked a szemem, orrnyálkahártyám, torkom és a szabadban köhögök. Tudom ez nem vígasztal téged.
Azért ha Bibukát kicserélnénk Ádival 1 napra, neked sem lenne ám nyugtod. Kúszva elér mindent és 2 másodpercre sem áll meg keze lába, közben mondja a magáét álló nap és ha elveszel tőle vmi nem szabad dolgot, megy a hiszti. :D
Zsu: Panka valóban nagyon szépen ül, már megjegyeztem én is. Meghiszem azt, hogy büszke vagy rá!
Prücsi: olyan jó, hogy ért a doktornénitek a homeopátiához. Leírnád mégegyszer az allergia elleni homeós bogyik nevét?
Zsu: minek 2 évet várni a tesóval? Még melegében el kéne kezdeni a dolgot :D
Mi egyelőre beérjük Ádival, nem tervezzük a tesót.
Jutta: ez nagyon brutál.Mégis tej allergia lenne? De fölösleges találgatni, ezt már nem szabad annyiban hagyni.

Kép
Kép
gabcii

Tegnap parkoztunk, hintáztunk és megvolt az első uzsizás is a szabadban.
Ádika úgy élvezte. Rakok képeket

Mindnet megkóstolok, megrágok
Kép
Anyával (nem megijedni)
Kép
Hintázom
Kép
Kép

Kép
Kép
gabcii

2. Jolka=Jutta! az előző hsz-ben!

Zsu: Anyukámék laknak itt. És Budakeszi. Azért remélem, még alakul nekem a gyed összege...
Most megyek, és keresek itt egy bébihintás játszóteret! :arrow:

KépKép
1macsek

sziasztok

köszi a gyóógypuszikat,küldjetek még,mert Bibu rosszul van :-(

http://www.somadrin.hu/

ilyen oldatot vettünk,ki van terítve a szobába ,3 edénybe.vagy hat vagy nem,próbálunk ott aludni egész éjjel,de nem egyszerű.

megyek,mert elaludt Bibuka és megígértem Majának hogy játszunk
Vendég

Gabcii: jaaaaj, milyen cuki Ádika! Nagyon vagi kis szerelése van!

KépKép
1macsek

Timi!

tőlünk megy a gyógypuszi Bibunak. KITARTÁST!

Kép
Kép
gabcii

Timi!!!!!!!!!!!!!!!!! Innen a nyócból is nagyon sok gyógypuszi megy Bibunak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (és Majcinak is)))
Nagyon csodállak ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kikuka

Timi!!!!!!!!!!!!!!!!! Innen a nyócból is nagyon sok gyógypuszi megy Bibunak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (és Majcinak is)))
Nagyon csodállak ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kikuka

köszi
alig tud aludni,úgy köhög :-(

Kikuka
nagyon jó az avatarod

Gabci Ádika még mindig kis csücsöri szépség :-)

Maja Eperkét néz
Vendég

Sziasztok!

Ha Dunának nem is mentem, de jóóóól összevesztem Apával, aki még 2 napja is azzal kábított, hogy az hogy Dorkának még mindig fáj a pocakja az "normális" és vannak ilyen gyerekek...

Persze most azt mondta, hogy nem is mondott ilyet, én meg kb örjöngtem...

Most elviszi Dorkát sétálni!

Lemondtam a mai napi látogatógat, hétvégén meg nem megyünk sehova (Debrecenbe mentünk volna esküvőre, de olyan gyerekkel, aki két napja minden alkalommal üvölt a babakocsiban és ki kell venni, nem megyek seohova)...

Na lehúzom magam a WC-n... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Prücsi

tündériek a képek :-)

remélem nálatok már vége a betegségnek

szerencsések vagytok,sajnos nálunk mintkét lánynál szövődményes egy kis orrfolyás :-( én is mindig várok egy-két napot aztán csak egyre rosszabb lesz :-( nálunk semmi hókuszpókusz,homeo nem segít sajnos :-(

Jutta
kitartás,megelsz a vizsgálat és kiderül mi van.Én szabályosan megkönnyebbültem Majánál is és Bibunál is hogy akkor legalább kezelik őket,ha pl az ügyeletre vagy házidokihoz vittük volna azt mondták volna ez van,hörghurut,majd kinővi,ez a doki viszont asztmaként kezeli,na hogy miért pont nekes írtam ezt le nem tudom,de szóval legyen meg Dorkáak is a vizsgálat és kiderül,nem kell tovább találgatni mi mitől van

drukkk
Vendég

Gabci, ez az allergia ritka szemét dolog lehet, nálunk szerencsére senkinek nincs a családban (ill nekem napallergiám van és ugye Pankának tej, de ez nem ide sorolandó), de látom a környezetemben, hogy hogy szenvednek tőle az emberek! Meddig tart ez neked? Egész nyáron?
Azért várunk 2 évet, mert állitólag ez az ideális korkülönbség a tesók között, nomeg azért jó lenne, ha Panka kicsit nagyobb és értelmesebb lenne.
Az 1. képen uzsonnázik Ádi? :P :lol: 8) Nagyon édes a hintában a kis farmer szerelésben és sapiban! Nincs valahol nálatok bébihinta? Én félnék, hogy ebből kiesik :roll:

Jutta, fel a fejjel! Inkább apát húzd le a wc-n! :lol:

Panka 2 órája alszik, gondolom azért, mert tegnap éjjel nem akart aludni, nagyon jó kedve volt, valamikor 10 után aludt el, de már 6-kor fent volt. Persze anyukája jó fáradt és neki délelőtt itt a házimunka, de majd talán ma éjjel kialszom magam :lol:
Sül már a brownies, Ciripke, eszembe jutottál! Remélem fini lesz, holnapra sütöm a vendégeknek.

És Bibusnak is megy a gyógypuszi. Voltatok ma orvosnál? Vagy nem készültetek?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na elaludt mninő, miután ma 3x kakilt, ez már nem volt nyákos...

Apát lehet tényleg lehúzom a WC-n! Konkrétan ő, és a házi doki mondogatta / mondogatja hónapok óta, hogy majd kinövi, meg ez "normális"... bár a házi dokikb 2 hónapja legalább már nem mondja ezt, csak széttárja a kezét... meg elküldött gasztrora... mi meg mentünk is, meg nem is... jó, oké én is hülye voltam!!

Zsu, nálatok anno hogy volt??? (bár Ti elég hamar lerendeztétek a dologot) Volt ilyen hol jobb, hol rosszabb?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, voltak jobb időszakok, volt, hogy 2 hétig teljesen tünetmentes volt, akkor én is bizakodó voltam, aztán mint derült égből a villámcsapás megint ott volt a vér. Jobb túl lenni rajta, hidd el!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Anett, jobbulást, nincsen könnyű dolgod szegény, reméljük hamarosan rendbejössz.
Jutta, szegény Dorka! Ettetek mostanában valami újdonságot, ami tejes lehet? Mindenképp vizsgáltasd mostmár ki Dorkát, ez nem játék, ne hagyd annyiban, hogy a házidoki nem áll a helyzet magaslatán.
Timi, Nektek is jobbulást! Videó nagyon édes (csak Majáról láttam, Bibust nem találtam).
Macsek, Vilkó megtáltosodott! Biztos nem lesz semmi gond vele később sem, ilyenre ne is gondolj (tanulás, beszéd stb).
Gabci, Ádi nagyon édesen hintázik!
Én a délelőtti (ill mostanában reggeli, 8-kor már indulunk is) séta előtt házimunkázom. Ébredés és indulás között 2 óra telik el, ebbe annyi minden belefér :) Nadin-etetés, öltöztetés, zuhany, reggeli, mosogatás, mosás berakás, porszívózás, összepakolás. Főzni csak Nadinnak főzök amikor hazajöttünk. Nagyobb takarítást (a mindennapi porszívózáson kívül) 2-3 napra elosztva csinálok csak a délutáni alvás alatt, ill akkor amikor itt van apukám :?
Zsu, milyen etetőszéket vettél? Mi is meg akarjuk már venni, szombatra ütemeztük be. Tököt miért akarsz ennyire adni Pankának?
Prücsi, Nektek is jobbulást! Képek lélegzetelállítóak, fiúk nagyon édesek, valaki pedig nagyon jó fotós nálatok :lol:
Outdoor tali: mikor, hol?

Nadin fronton több történés is van:
- megeszi a főzeléket, az áttörést apukám érte el, aki megetette vele azalatt amíg kimentem megkötni a kutyát (anyuéknál). Azóta is megeszi, tőlem is (kopp-kopp)
- váltottunk kettes tápira este
- lehet, h ezek következménye, hogy átalussza az éjszakát (kopp-kopp)
- gyönyörűen felül, egyenes háttal, támaszkodás nélkül
- és feláll kapaszkodva.

KépKép
kertikiri

Sziasztok,

Jutta:
jobbulást Dorkának, remélem mostmár kiderül, h mitől van . :(

Prücsi:
nagyon jók a képek.

csajok, én eddig ehhez a gyed/gyes stb... témához nem szóltam, de most írnék pár sort.
Először is: sztem ez egy lehetőség amivel vagy él az ember vagy nem, nem kötelező elfogadni. 2. Mo-on 3 évig fizetnek, van ahol 4 hétig..
és ez, h azért adják a gyedet mert, h neveljük a gyereket ez elég vicces, nem?? olyan, mintha a nyugdíjas meg azért kapná a nyugdíjat mert otthon van????? ez elég röhejes lenne így.
ez azért van, mert évekig fizettünk tb-t és ezért ezt a szolgáltatást igénybe vehetjük. ha akarjuk, mert mondom, nem kötelező. :oops:
ne én eldugultam. :oops: :twisted: :twisted:

úúggyyy fáj a torkom. :=

Kép
Kép
h@jni

mármint úgy értettem, h a nyugdíjasnak azért fizetnének, h otthon van.

Kép
Kép
h@jni

Gabcii:
jaaaj, de cuki Ádi. :)

Kép
Kép
h@jni

Zsu
tegnap voltunk dokinál,úgy sajnálom a kiscsajt,csak sír,nyüszít,csúnyán reszelősen vagy nem is tudom hogy köhög, a melle húz,remélem rosszabb nem lesz

Kiri
felraktam megint a felállós videót,nem tudom hova tűnt
Vendég

kéne vasalnom,szerintetek van kedvem,erőm???legszívesebben kifutnék a világból,de minimum lehibernálnám magam
Vendég

Timi:
és akkor most mindkét csajnak allergia, vagy nem jól értem?

Kép
Kép
h@jni

Kriszti, nagyon gyorsan fejlődik Nadin, lassan el is indul :lol:
Kettes tápira már rég váltani kellett volna, nem? Az 1-es csak 6 hóig jó, nem?
Peg Perego etetőszéket vettünk, ez volt a legolcsóbb a 10e forintos alap verzió után. Dönthető a háttámlája, passzol a szine a lakásba ( :D ), biztonságos és kényelmes Pankának. Több székbe is beültettem az üzletben, de ebben ült a legjobban.
Tököt nem erőltetem, csak vettem szombaton a piacon bébitököt, mert a védőnő mondta, hogy lehet azt is, csak nem tudtam hogy főzzem meg. Már kész, ha felkel a csaj adom is neki.

Hajni, gyed témában nem értünk egyet. Én életemben már annyi TB-t kifizettem, hogy most már jó lenne belőle valamit viszontlátni, de ez a 70e ft arányban sincs az eddigi jövedelmemmel/levonásokkal. OK, ne adjanak annyit, mint eddig, de a 70e ft-os plafont valahol kicsit feljebb kéne meghúzni, mert ebből csak éhenhalni lehet.

Timi, dobd át anyósnak a vasalnivalót, mondd meg neki, hogy Majci szülinapjára vasalja ki, nem kerül semmibe :P

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, még annyit, hogy Nadin reggel 2 órát elvan egyedül, amig Te házimunkázol??? Én csak azalatt tudok valamit csinálni, ha alszik, különben végig ott kell lennem vele, hiába eljátszik egyedül, akkor is ott kell ülnöm. De az "eljátszik egyedül" is rövid ideig tart!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
de miért 70 ezret kapsz? a határ bruttó 96600 ft, én abból kaptam meg nettó 81190 ft-ot. és maxot kapok, mert én is sok tb-t kifizettem. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Zsu!
Nem maximált gyedet kapsz? Vagy nem kérted a 9eft adókedvezményt? Év közben is lehet kérni....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni, a brutto stimmel, de több levonásom van. 17e adóelőleg és 9e tb.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, mi ez az adókedvezmény?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
de miért vonnak le ennyit?

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Te szenerncsés helyzetben vagy, Van állásod, dolgozhatsz két gyerkőc mellett, mert rugalmas, van segítséged, jól keres a férjed, és nagyon ügyes vagy.
Ugyan én is maximáltat kapok, de ha visszamennék dolgozni, akkor se kapnék többet, legfeljebb, ha nem tanár lennék, vagy kapnék szakpótlékot, osztályt, túlórát, de ezt inkább már minimalizálják.

Én örülök, hogy Magyarországon élek, és magam nevelhetem a gyerkeimet, és nem kell pár hó után dolgozni menni, és idegenre bízni a gyerekemet.

Nem is válaszoltam még, Manó fején zsepi volt, más nem volt dédinél...:)
A hajamba nekem anno nem tettek póthajat. Ez az 1 óra is sok volt. Na meg, ránézésre se voltak bizalomgerjesztők...Férjem befizetett, ő lement a partra és meg két terebéjes fekető nő lábai közt ültem, és hallgattam, mit összecsacsognak a saját nyelvükön...:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ha évi kereseted nem haladja meg, a nem tudom pontosan mennyit....kb 2 milliót, akkor havonta 9.eft jár. Ezt a MÁK.-nál kérni/nyilatkozni, (vagy aki a keresetedet bérszámfejti) kell.
Lényegében 9eft-al kevesebb adót kell fizetni. De nem akarok hülyeséget írni. Így én is 80 valamennyit kapok....Mikor a gyed-es papírt leadtad, volt is ilyen pont a nyokmtatványon, most nem kellett külön nyilatkozni...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

De ezt évközben is megteheted, a következő gyed már több lesz, a többi ami kimaradt, azt majd jövőre az adóbevallás után visszakapod. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni
nem asztmatikus hörghurut,vírus és nem tudnak kitisztulni és rámegy az érzékeny hörgőikre, agy kinövik vagy asztmások maradnak,lesznek :-(

bizony te szerencsés vagy ügyes is

bár én most úgy érzem annyi amennyi ,de ezeket az éveket nem lehet kárpótolni,bár ha dolgoznék 5000 ftal kapnák többet.

szegény Bibuka nagyon ki van :-(
Vendég

Mentem... jók legyetek, kellemes hétvégét mindnekinek!
Mi Mutiék leszünk....

Timi!
Megy a gyógypuszi a csajoknak.....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jaj csajok, ugyan már... ez nem szerencse kérdése... :evil: :evil: :evil:
mikor terhesen még az utolsó nap is az irodában voltam azt senki nem irigyelte, de mindegy is... :twisted:

én akkor is ezt mondanám, ha nem dolgoznék, ha 40-t kapnék stb...
ez egy lehetőség amit kaphatunk, és örülni kell neki, nem mérgelődni.
itt megvan a választás joga, h vagy otthon maradsz havi x ezerért és beéred ezzel, vagy visszamész dolgozni..
sok helyen pl. ausztria, usa, franciaország stb.. nincs választásod. ill. van.. maradhatsz otthon 0 ft-t. és ott is fizetnek nem is kevés tb-t.
De tényleg nem kell ezen vitázni, csak gondoltam leírom a másik oldalt is.

Timi:
hát reméljük kinővik a lányok. Én is bízom benne, h Marci is kifogja a bőrbetegségét. kedden megyünk kontrollra.

Kép
Kép
h@jni

ez a hülye lobonca is lefogom neki vágni a csába :evil:
Vendég

Sziasztok!

2 nagy hírem van!

1. Léninek meg van a második fogacskája, a jobb alsó kis "tulipán".
2. Ma ebédre egy üveg zsenge répafőzit evett csirkehússal és ivott még 50 ml-nyi tápszert!!!

Képzeljétek, ma reggel voltunk bölcsi nézőben. Pontosabban, egyik barátnőmnek van ismerőse az egyik bölcsiben és most szólt nekünk, hogy ha 2009. év vége felé szeretnék, hogy oda járjanak a lányaink most menjünk felíratkozni. Na meg is tettük :( Hogy megy e Léni bölcsibe, vagy nem még az idő eldönti, de benne vagyunk a kosárban:)

A GYED-em nekem is a max. bruttóban jobban hangzik,mint nettóban, de mit szóljon az az anyuka, aki ennek csak egy részét kapja meg. Nekem van egy barátnőm, akinek terhessége alatt lejárt a szerződése és természetesen ahogy ez szokás nem hosszabbították meg neki. Így olyan szerencsétlen helyzetbe került, hogy nem kap GYED-et a TGYÁS után csak a 27.000-es GYEST....pedig jól keresett, csak bevállalta a gyermeket...és így járt!

Én teljesen elégedett vagyok az életünk minden részével. Boldog vagyok hogy anya lehetek és persze itthon a babámmal. Timi tényleg igazad van, ezeket az éveket nem lehet megvenni...

Megyek mert leég a kajám:)
Vendég

Hajni
teljesen igazad van nem kötelező,én azért is mondom,hogy kíbírjuk ennyivel ezt az időt aztán majd megyek dolgozni,többért,hogy menniyért többért azt majd meglátjuk.kilátások szerint nem sokkal többért,bár most hogy Maja sztmásnak lett nyílvánítva asszem kisiskolás koráig jár rá a gyes,hú de jó :-(jó lenne valami itthoni munka vagy valami vállalkozás ahol a magam ura vagyok :-)

azért vagy szerencsés mert rugalmas munkahelyed van ami jól fizet,beoszthatod a munkát, a gyerkeidet pedig nem a bölcsis dada neveli hanem te és az anyukád ami szerintem nagyon jó.

ha valaki ajánlana egy ilyen munkát anyum meg vállalná a lányokat én is szívesen elvállalnám
:D

hát remélem kinövik épp most nézek még sóbarlangot Erdélybe van állítólag nagyon hat

valaki?volt estleg?
http://www.salinapraid.ro/hu/turism2.php
na megint sír :cry:
Vendég

Hajni, ebben igazad van, viszont ott olyan munkahelyek vannak (leglábbis a mi cégünknél mindenhol Ny-Európában), hogy 4-6 órában dolgoznak csak szülés után, és naponta x-szer elmehetnek szoptatni + akárhány nap plusz szabadságot kapnak, és még sorolhatnám. Nálunk nem igazán van 4-6 órás állás, legalábbis az én pozimban nincs.
A véleményünk meg különbözhet, nem? :wink:

Jolka, lehet, hogy nekem nem jár ez az adókedvezmény, de majd megérdeklődöm. Vagy legfeljebb év végén visszakapom.
Jó 7végét nektek!

Ne értsetek félre, nem a gyed-emből élünk, csak megszoktam, hogy 19 éves korom óta saját magamat tartom el, most meg eltartanak...nesze neked feminizmus! :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, ide csak Majcit vihetitek, Bibust nem, láttad?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?