Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket!
Mennyi itt a beteg! Mindenkinek jobbulást, kicsiknek, nagyoknak!
Móni, gyere má' be a kertből!
Prücsi köszi a pü-t majd, ráérsz vele ám
Már voltam ott egyszer terhesen, cséten (csapatépítő tréning
), de akkor kihalt volt minden, meg nem tudom, hogy gyerekágyat pl kell-e vinni, ilyesmik. És én is hiányoltalak
Mogyo:ha már egyszer tanultál németül, menni fog az! Meg németül tudsz úgy is beszélni, (ha ügyi vagy, és nem is beszélsz sokat
) hogy nem jönnek rá, h külföldi vagy! És melyik városba is mentek? Most nem emlékszem, hogy írtad, vagy miért rémlik Drezda?
Kati: a napszemüvel kapcs csak azért írtam, mert szerintem könnyen hozzászokik a szem, meg elkényelmesedik. De ha nincs sokat rajta... És a saját példámból írom.
Anett: a Te férjeddel lehet beszélni, a múltkorában már sikerült, szóval csak rajta! És jobbulást!
Jolka: én gondoltam, h nem Ákos az, azért annyira nem egyformák
De jó, hogy használ a gyógyi, hajrá!!!
Jolka: kitartás... és ne hagyd magad lerázni, mondd meg a dokiknak, hogy a majd kinövi duma nálad nem jön be, vizsgálják ki!
Zsu: és Te nem tartasz a második szüléstől? Nagyon vagesz vagy, hogy már most be tudnál - akár gondolatban is - vállalni egy másodikat! Nekem még kell hozzá egy kis idő!
No, megyek élvezem tovább a jó vidéki levegőt
Ja, és megkaptam a gyedet, vagy mit, 65 ropi! Dejó, hogy mindegy, hogy előtte mennyit kerestem!!!
És adóztam. Mondjon le mindenki, aki ezt kitalálta!!