Sziasztok!
Szandra,
Értettem, olvastam- írok....
Hihetetlen, hogy Edinát is le tudtátok fotózni és még látszik is rajta, hogy pózol. Eszméletlen, Vicust nem tudtuk volna így leültetni, max. az ölemben, de akkor is ilyedt képet vágna. Hogy értétek el, hogy még mosolyogjon is, és hogy ilyen nyugodtan üljön? DE Komolyan! Nem térek magamhoz! Nagyon édesek! Büszkék lehettek rájuk!
Velünk minden oké. Most csak olyan "para" van rajtam, hogy biztos, hogy mindent elintéztem??? Még vannak folyamatban lévő dolgok, mint pl. a mézeskalácsok (köszönőajándék) május végére lesznek kész, a marcipánfigurák a tortára jövőhét péntekre. Kedden intézem az italnagykert. Majd ha megvan a marcipánfigura le kell vigyem a cukrásznak és még a virágoshoz kell beugorjak. Szóval azért van mivel foglalkozni. De végülis minden megvan (remélem).
Vicuskámnak kijött a négy szemfoga, vagyis a hegyük kinn van. Megint megy a hasa a fogzástól és megint kicsípte a popsiját. Senki sem tud rá semmit, csak ha már kicsípte akkor mivel kenjük. De nem lehetne megelőzni, mindig az a válasz, hogy nem. Ez örület!!!! Úgy sajnálom szegénykémet. Állva kellett fürdetnem.
Vicuskám ruhájáról nincs fotó. Amikor megyünk 2-án ruhapróbára, majd csinálok róla képet.
Az én ruhámról felteszek képet, de sok minden nem látszik.
A babáink csodásak, ha nem bánjátok én is felraknék a hercegnőmről egy képet.
Nálunk nagy ablakcserék voltak, és még jövőhéten egy ablakot átalakítanak teraszajtóvá, szóval jönnek falat bontani. Éljen
Annyit takarítottam, hogy én már úgy megyek itthon mint valami zombi. A párom elment biciklitúrára, körbebiciklizik a Balatont, már harmadjára. Hétfőn jönnek haza. Addig végig az anyukámékkal vagyunk. Holnap kirándulunk, hogy hova még kérdéses. Én csak aludnék és aludnék.
Tényleg csajok nem tud valaki egy jó ortopédust itt a XVIII-ban? Mert a térdem nagyon fáj, és úgy recseg, ha behajlítom, mintha ezer darabból lenne. Ez már régi dolog, de most eléggé kiújúlt, szeretném megnézetni. Ha tud valaki ajánlani azt megköszönném.
Hexina,
Hanna Sára még mindig tünemény. Nagyon jó rólatok az a kép! Vicusnak gépiszonya van!
Mazsuzs,
Hogy van a második vonalzód? Készülget?
Na ezt már nem mosod le magadról, csak ha tényleg összehoztok egy második picurkát!
Hajrá!
Noémib,
Üdv közöttünk. Jellemző ránk, hogy nagyon szeretünk szüléstörténeteket olvasgatni és képeket nézegetni a gyönyörűbbnél gyönyörűbb babákról. Szóval Te már az egyiket teljesítetted, a képen a csajszik nagyon édesek, most jöhetne a következő, amit nagyon szeretünk....
Na jó most már eldugulok,mert leájulok a székről.
Jó éjszakát mindenkinek és jó hétvégét kívánok!