Tudod akkora amunkanélküliség! Na jó ez morbid volt! Ez mostanában már teljesen normális dolog nálunk, sajnos. Már másról sem szól a híradó, hogy milyen szar világban élünk...
Én szerintem nem fogom kivárni az egy évet, ha ...
Elmegyek arra a klinikára amiről a Benó írt és ha kizártak mindent, legalább megnyugszom. Miért kéne az ottani orvosoknak tudni, hogy mióta próbálkozunk? Esküvő után hagyok még egy kis időt, hogy lenyudjak, de ősszel tuti megyek valamerre.
Beszéltem a párommal. Még mindig hülye kedve van. Azt mondja, hogy olyan munkát adtak neki ma,amit nem szeret. Hát aztán. Nekem sincs minden nap egyforma tananyagom, meg a gyerekek sem egyformák minden nap! A vasárnapom után akkor nekem mit kellett volna csinálnom? Nem szeretem az ilyen csinált problémákat!
Húúú ez tipikus! Ha nincs baj, csinálok magamnak! Ismerős
Ilyen esetekben szoktam mondani a páromnak, hogy üljön be egy pár napra az irodába és utána jöjjön haza és megmutatom milyen jó, mikor az ember még itthon is fancsali, duzzogó képet vág!
Most pedig úgy döntöttem,hogy haragszom rá,mert amikor fél hétkor megjött,minden előzmény nélkül csak morgottmeg káromkodott. És tudja jól, hogy haragszom a káromkodásra. Rögtön ott is hagytam őt.
Most meg próbáltam vele beszélni,de csak az orra alatt motyog,nem érteni mit mond. Hát megint faképnél hagytam őt a konyhában. Duzzogjon!
Flóra, tényleg összekéne kötni Őket!!!! Te engedsz és utána mész, Ő pedig még egy lapáttal rátesz! És a legjobb, hogy fel sem fogja milyen szar ez a másiknak!
Na ez az. Nekem is elég egész nap a gyerekek nyafogását,kiabálását hallgatni. Itthon szeretema nyugalmat, a vidámságot. Nincs kedvem ilyen kitalált problémákat oldogatni.
Igen. Most pedig elnyúlt a sarokpadon. Szerintem már el is aludt. Ha felébresztem,hogy jöjjön aludni, akkor morogni fog, hogy hagyjam őt. Ha nem ébresztem, akkor az lesz a baj,hogy nem pihente ki magát,mert hagytam őt ott aludni.
Ők nem is megoldást várnak, ez egyszerűen szerintem csak adott pillanatban így jó nekik. Nincsenek tekintettel a másikra. És ha megnyugszanak, nem értik mi baja a másiknak!
Én mindig mondom neki, hogy a munkahelyi problémákat elmondhatja,hogy adja ki magából, de ennyi. A családra ne vetítse ki.Elmondja és lapozunk. Én úgysem oldom meg.
Én ha valamit mondok is,akkor is csak elmesélem és aztán már csak mosolygok veleés jókedvűen beszélgetek. Nem értem,miért kell munkából rosszkedvűen megjönni és a családot belevonni ebbe a búbánatba.
Ja, értem. Viszont azt is írják,hogy kicsit pé előtt jobb együtt lenni,mert a pete egyes irodalmak szerint csak 12 órán át képes megtermékenyülni. Tehát ha tudod melyik nap volt,az még nem elég. Mert pl. reggel volt,de csak este voltatok együtt, addigra már nem volt termékeny. Szörnyű, ugye?
Én ezt már egyáltalán nem tudom időzíteni. Mert péelőtt legyünk együtt,pé-kor is legyünk együtt,de pé előtt jobb ha 2 naponként vagyunk csak, mert akkor erősek a spermák. Viszont, ha csak 2 naponként vagyunk,akkor esetleg pont pé-re már nincs ott életképes sperma. Ha naponként,akkor meg nem lesz erős,életképes a sperma. Akkor most mi legyen?
Én komolyan nem tudom,hogyan lett három fiam. Pedig a volt férjemmel keveset voltunk együtt. Vagy olyan sokáig életben maradtak a katonái, vagy még fiatalabbak voltunk, én is jobban működtem.
Én már nem is próbálom időzíteni. Nekem az ismerőseim között mindenkinek spontán jött össze. Ők mind ilyen ügyesek voltak? Nem hiszem el, hogy akiknek már évek óta nem nem sikerül, nem próbáltak meg mindent. Ekkor-akkor, alulról- felülről...
Várni kell! Ok. De csináljanak meg minden kivizsgálást fél év után, persze ingyen. Úgyis mindig azt hallani, hogy milyen kevés gyerek születik. Hát egy abortusz jóval olcsóbb, mint ezek a vizsgálatok együtt véve!
Én is megyek mert holnap a bankot is intéznem kell, így korábban kell mennem.
Az én Drágám (most nagyon jóban vagyunk ) elment haza és csak szombaton jön vissza. MOndjuk én dolgozom egész nap, de hiányzik, ám!