Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú, Dorka, ezen most megint nagyon felhúztam magam! Mégis mit képzel egy ilyen orvos? Miért kell az egyébként is aggódó anyukát lecseszni? Egyébként is, hogy valósítod meg, hogy csak 1 fokot húzol le? Ha lázas, beadod a kúpot, gyógyszert, nem tudhatod, meddig viszi le neki!!! Áhhh!
Egyébként meg úgy gondolom, hogy minden gyerek más, és máshogy reagál gyógyszerre. Van akinek célszerű pl. egyből az antibiotikumot elkezdni, van ahol simán el lehet halasztani, ha még mindig nem megy le a láza.

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee!
Hát honnan tudtuk volna, hoyg hóferdülő van, ha nem is látjuk a vonalzót??????????? :wink: na de akkor utólag :oops: pusszancs a kishölgynek a pufi kis arcára
Kép

Annalucusnak is:
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Tudtam hogy rád számíthatok a témában!

de a vajákos asszonyunk (Szilbee) mit szól mindehhez? elvégre neki már vannak egészen testközeli élményei si....tényleg mi lett a múltkori Szolkatás álmodból?

Dorka!
Na ja, azt hoyg oldod meg, hoyg csak egy fokot menjen le? ezt én sem értem, meg ki volt ez a nagyon kedves, most már írd meg! hoyg kihez NE menjünk!

A lázról én azt olvastam, hogy 38,5 felett kötelező vele törődni....én már 38,2-nél beszarok, hogy akkor most mi van....

Ja újabb infóm van Katusról, ma még nem jöttek haza, majd pénteken du-án... :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és köszi a köszöntést, én elfelejtettem, ha jön a postás és aláírat valamit, általában akkor tudom, hoyg hanyadika van.... :oops:

Dorka!
Nem gondolkodtál még a közös postán? Evcaruci....nekem is van most a ksoárban ruhám, de most megvárom a hétvégei töltést is....

Judit,
Kép
Kép
bbj

No az almakóstoláson túl vagyunk! :oops: Eddig bírtuk! :lol: :lol:

Azt kell mondjam, hogy megérte várni! Leventét először kb. 5 hósan kóstoltattuk. Ég és föld a két reakció, pedig csak 1 hó különbséggel adtuk az almát.

Levente anno, fanyalgott, kifolyatta a cuccot. Ha egy pici pép került a lé mellé már lökte ki a száján.

Dave pedig csak nyelte mint kacsa azt a bizonyosat. Utána neki is ált a megmaradt almának. Forgácsolta a kis fogával és ette is rendesen. Nem volt se félrenyelés, se prüszkölés. Úgy bereszelte a saját szájába azt a kevéske almát, hogy csak na. :lol:

No most ennyi. Reakcijózni nem tudok... :oops: hulla vok kissé.. bár ez nem újság, no meg mindenki így van ezzel (gondolom).
A fiúk szokás szerint taknyosak. Dave-nél nem vészes, Levente meg már hetek óta... köhögés nonstop... ma mentünk dokinőhöz, de mire sorra kerültünk volna, elhúzta a csíkot, gondolom haza...

Majd jövök, ha már jobban bírom tartani az iramot. Pussz!
szilbee

Judit! Nem tudom... Szolkata bizti jobban tudja! :) De mostanában is elég pocsék dolgokat álmodok... :? :? Reggel mikor éredek, kiráz tőle a hideg...

Dorka! Kép
szilbee

Na jól beégtem, Anna Lucusnak boldog hófordulót! Kép

Már majdnem dukál neki egy egész gyertya. :D

Őőőő...mit is írjak Rékámról. Lassan szervezzük (-em) neki a keresztelőt, rucit kellene venni (kellemes feladat), plébániára menni (kellemes feladat), kaját szervezni (kellemetlen feladat)...

Életveszélyesen gurul, pörög, forog, szeret hason lenni :shock: , ha apa hazajön, széles vigyorral fogadja. Nyugodt, türelmes cuki falat. Imádom. Naná, az én gyerekem. :lol:

Kóstoltunk almát, az almalevet cseppmentesen, nagyon ügyesen nyeli, a reszelt almával még nem kötött nagyon mély barátságot, szereti, szereti....azza még azért várunk. Hat hóig most almát kap csak, utána sem esünk neki a zöldséges szekrénynek a kamrában.

Ennyi nagyjából....
jaimee1

hali,

Judit, én írtam boldog hófordulót, nnnna....
Jaimee, viszont 12-én nem írtam Réka babának... :oops: De télleg rég írtál, és hát nem volt szem előtt a vonalzód....
Kép

Szilbee: ezt nem értem... voltak még betegek, de elment??? :shock: Akkor holnap megint emntek, vagy mi lesz?
Örülök, ha bejött Dévnek az alma, Szabi sem nyomta-tolta kiflé a szájából sosem, ez jó jel!

Évi, ne húzd fel magad.... Igazad van, nekem is ez juott eszembe, hogy hoygan fogom kivitelezni az 1 fok csökkentést: először negyed kúp-várok-lázmérés-újabb negyed kúp-várok-mérés-gyerek alszik-nem kap semmit... vagy hogy???
Amúgy a babóval aranyos és alapos volt dokiéni, csak már másodjára éreztem magam szar, és tájékozatlan anyának nála...
Hát, ezt az infót is raktározom, de megnyugtató, hogy ha még ezt a variációt (mármint csak 1 fokot csökkentsünk) ti sem hallottátok...
köszi az együttérzést mindnekinek!

Judit, jöhet a közös pócsta!! MAjd holnap egyeztetünk!

Niki, miért kell bent maradnia még Katusnak? Ugye azért nincs nagy gond? +++++

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee!
Húú ez tényleg durva! még vannak betegek, aztán ő meg hazabaktat, sé nem szólt utána senki, hyog nem jószántukból vagyunk itt, hallja-e? Jajjjjj.

Jaj de jó, hoyg nyeli! egyébként n is ezt tapasztaltam a két gyerek közti óriási különbséget-e téren.. sztem már tényleg a tapasztalat... mi is taknyosak vagyunk megent... leti ma kezdte, szóval pénteki oltás sztornó.

Jaimee!
Mit akarsz főzni/rendelni, háynan lesztek? meg mikor lesz pontosan? Gréti hányt a reszelt almától, még most sem merek neki adni...

Dorka!
OK! Akkor majd megdumcsizzuk a postát!

hát sztem nyomd fel azt a kúpot, nem hiszem, hoyg a gyereknek bejönne, ha 4-5 alkalommal nyomnám fel neki, nem beszélve, hoyg faragcsikálva sem lesz oylan jó, mint az eredeti, Grétivel jártam úgy egyszer, hoyg megakadt a gyűrűk között, úgy kétségbeestem, hoyg azt sem tudtam toljam tovább, vagy kihalásszam valahoyg...soha többet nem feleztem/negyedeltem....

na jó éjszakát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka, Judit, Jaimee, köszönjük :wink:

Hm, én nagyon szemezek az Evcarucin a 92-es méretű angel+early "retrós" összeállítással (marhára tessen :mrgreen: ), de még nagyos lenne... jövőre meg mán kicsis...

Téllegmán, elmaradósainkkal miújság? HM?

Nah, a lélek-téma... Én nem csak a lélekvándorlásban, hanem az angyalokban is hiszek - meg még sok másban is 8) Én nem (csak) lelkekre gondolok a konkrét pontra nézelődés és mosolygás kapcsán, hanem angyalokra; pontosabban a sajátjára :)

Ejh, ennyit bírtam...namajd máskor is :wink: Jóccak.

Judit
Kép

Kép
balwin

Betti puszil Mindenkit! Tegnap óta nem kelhet és oldalra nem fordulhat. :( Ha többet tud, majd izen még!

Nagyon rossz az a háton fekvés... :( Én is nagyon nehezen bírtam anno.

Hmm hát a dokinőnek lejárt a műszaka. Bár már csak mi voltunk.. persze lehet hogy beteghez rohant. Ezt nem lehet tudni. Én annyira nem voltam bosszús, mert vhogy mindig ez van, mikor nem tudunk dokinővel előre beszélni (nem tudta gondolom felvenni a telefonját). Szóvál már belekalkuláltam a potya utat... Ma de-t újra próbáljuk...
szilbee

Zsófi babának és Szoncsinak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

AnnaLuca Boldog Hófordulót!!!

Leti!
Neked is Boldog Hóferdülőt!

Zsófi!Szoncsi!
Boldog Névnapot!!!!

Én is hiszek minden ilyenben!
Lélekvándorlás,szellemek........és még sorolhatnám :oops:

Láz!Erről még nem hallottam az tudom hogy 38,5-től csiilapítani kell de az alatt nem,de ezt is az első betegség után mondta a védőnő

Kép

Kép
katlina

Szép reggelt!

Minden hófordulósnak utólag is boldog időtelést kívánok! Bocsi (én ezeket annyira nem tudom figyelni :oops: )

Zsófinak és Szonjának boldog névnapot! És a tegnapi névsorolvasásból kimaradt Kati... most jöttem rá, ahogy Dorkát olvastam... ezer bocsi...tényleg Kati, merre jársz?

Dorka: nem láttalak Titeket, csak szoktatok itt utalni rá, hogy taliztok...abból gondoltam :lol: Hogy van Szabi? Milyen volt az éjszakátok? Bence egyenlőre szeretettel viseltetik a Ketteske iránt..., de hát mit is érthet belőle... anya pocakjában van pici baba, anyára vigyázni kell, nem ugrálunk a hasán stb... :roll: De lelkesnek tűnik :lol: Nálatok babaprojekt? Nagy a csönd... :lol:

Bbj: jut eszembe (számtalan szebbnél szebb gondolta :lol: ) és nálatok Hármaska? Nem jöttem rá én sem az álomra... Majd tegyél fel képet a Csini csajról az új rucijában.

Láz: hát nekünk annyit mondott a doki néni anno, amikor először volt lázas B., hogy 37,5-ig semmi, csak figyelni. Ha fölé megy, akkor viszont adni lázcsillapítót. Az a baj a lázzal, hogy nagyon megterheli a szívet, maradandó szívkárosodás is lehet tőle. Szerintem (bár nem tudom... majd anyám megkérdezem) a láz maga nem öli a bacikat, csak jelzi, hogy dolgozik az immunrendszer. Ja és a végbél kúp hamarabb szívódik fel a bélen keresztül, mint a szájon át adott, azért javasolt magas láz esetén azt adni. De olyat még én sem hallottam, hogy 1 fokot lehet csak csökkenteni... ez hülyeség...kiszámíthatatlan (szerintem). (Ja, anyámnak a kiskori sokszori magas láza miatt szívritmuszavara maradt vissza...azt mondja)

Csípésre is írjatok légyszi, a gyerekem megőrül. Most Fenistil cseppet adtam neki..., de iszonyat, ahogy vakarózik és mondja, hogy fáj... :roll:

BalwinJudit: rosszullét-ügyileg már sokkal jobb, de este vacsora utántól még mindig fetrengek.... anyósom mondta tegnap telóba, hogy rosszul állok hozzá, mert megérez mindent a gyerek. Mondom, nem gondolok én úgy rá, mint az összes szenvedésem okozójára, szeretem, de attól még nem vagyok jól... és nem vagyok hajlandó azt mondani, hogy minden frankó... úgy ki tud akasztani.

Kép

Kép
szolkata

Szerintem a 38,5, az már túl magas... azt túl nehéz a szívnek kezelni.

Szilbee: ez a körzetes (vagy hogy mondjam) doki néni volt? :roll: Hát én nagyon csodálkozom ezen... és nem vagy bosszús... :roll: Leventének vége már az immunerősítő kúrának?

Nem tudom, réinti-e valamelyik fiús anyukát, de például B.-nek születése óta a jobb oldalon a nyakán van egy nyirokcsomó duzzanat...most már hogy nagyobb, nem annyir alátszik, de ott van, nem múlt el. Állítólag nem kell különösebben aggódni, mert fiúknál előfordul. Most viszont a doki nénink elküldött vérvételre és fül-orr-gégészhez. Kíváncsi leszek (bár tudom, hogy semmit nem fognak találni :lol: ). Másnál van ilyen?

Kép

Kép
szolkata

Jaóreggelt :)

Felzörgettek nyóckor az alfanovások, ma van hőizéleolvasás :roll: Nem engedtem be, mer a gyerek még alszik (6 körül aludt vissza)...mondom jöjjön vissza egy óra múlva...ez minnyán letelik, Hunci még alszik, de mán nem fogom elzavarni :|

Zsófinak és Szonjának Boldog Névnapot! :D

Napuffneki, pedig ezt az láz-okosságot valamelyik babásmamás újságban olvastam...

Jah, annyiszor akartam már kérdezni: a hő, amiket írtok, popsiban mért, vagy nem?? Merhogy az fél fok plusz. De már ebben sem vagyok biztos :lol: Szal ha 38,5 a határ, akkor a popóban mért hőnek 39-nek kő lenni?

Kata, miket gondol rólad anyósod?! :lol:
Csípésre sajna én nemtok semmi hasznosat...de ha valakinek van ötlete, én is szívesen olvasom :) Szívbajt kaptam, amikor megláttam Hunci ruháján azt a dögöt :? Nehogymá mekkóstolja!

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt!

Ismét egy gyors bekukk :shock: :lol:

Reagálni nem is tudok, Katának nagyon sok gyógypuszi, Bettinek is mielőbbi gyógyulást kívánok! Szolkata, anyóssal ne foglalkozz, már csak ilyenek :roll:

Névnaposoknak, hófordulósoknak sok boldogságot!

Útibeszámolóval - természetesen- sehogy nem állok, de ma este igyekszem képeket hozni az új fürdő(k) látványtervéből.

És egy kis dicsekvés: Máté bejutott a Herman Ottó Környezetismereti Verseny országos döntőjére, ami jún. 1-én lesz a Műszaki Egyetemen! :oops: :lol: Igaz, nekem kell felkészíteni és elkísérni, de egy percig sem bánom, legalább gyakorolom egy kicsit a tanári hivatásom is...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

SZONJÁNAK Kép ÉS ZSÓFINAK IS Kép BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szonjának és Zsófinak boldog névnapot!
Kép

Kata: Ekkora hülyeséget, amit az anyósod mond (rossz hozzáállás ügyben)...már ne haragudj! :evil: Ha ez így lenne, Rékát kirázná a hideg tőlem és kérné az állami gondozásba vételt, amint beszélni tud.

Na, asszem ritkábban jövök, tegnap Dorka dokija húzott fel, most meg Kata anyósa....Jógáznom kellene, rosszak az idegeim. :?
jaimee1

Betti üzent, nem engedik ma haza a kórházból, mert kiderült, hogy mégsem leválás volt a térdében ,ahogy a doki hitte, hanem gyulladásos eredetű letapadások. SZóval feküdnie kell, pihenni, még nem tudja, mikor mehet haza. Fájdalmai szerencsére nem nagyon vannak. El van szegénykém szontyolodva...Bettike várja otthon. Mondtam neki, hogy mindenki puszilja!
jaimee1

Sziasztok!

Zsófinak!
Kép

Szonjának!

Kép

majd még jövök, elmentünk höcögni....

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja evcarucin töltés lányos most!!!! semmi jót nem leütni a kezemről!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lucának! Boldog Hófordulót! :D
Kép

Zsófinak és Szonjának! Boldog Névnapot! :D
Kép
szilbee

Voltunk dokinál. Levente most már tényleg gyógyulgat. Nem fogjátok elhinni, de mióta issza a kubut, enyhült a köhögés és alig kell orrot szívni. És ezt úgy elvágólag produkálta. Mondtam a dokinőnek, hogy mióta több répát fogyaszt (mert ugye a kububan is az vagyon... meg ezek után adtuk neki nyersen is) sokat.. nagyon sokat javult az állapota. Kérdeztem, hogy ez mitől lehet? Hogy függ össze a kettő? (Azt ugye tudtam, hogy kipucolja a szervezetet... de ennyi...) Mondta, hogy igen, az antioxidánsok miatt lehet ez!! :D
Hát ezek után tutira nem fogom még csak párolni se a répát! :D
No és Dávidot is lestátuszolta... 69 cm és 9300 g. Végreee lassult a gyarapodás!! 8)
Viszont menni kell ortopédiára a farredői nincsenek egyvonalban. Aztán a szemészetet is meg kell látogatnunk, mert egyre szebben kancsalít (családi örökség). Ja igen... a bcg még nega. Azt a tüdőgondozóban nézik és oltják újra ha kell. No ennyi.. Lesz mit csinálnunk a jövő héten...
szilbee

Sziasztok!

Szonjának mi is boldog névnapot kívánunk! Tényleg, Kati, mi van Veletek, miért nem írsz ?

Köszönjük szépen a köszöntéseket...nagyon drágák vagytok! De az a helyzet, hogy a közelgő gyereknapra való tekintettel mi a szeptemberi Zsófia napot ünnepeljük. De azért még egyszer köszi mindenkinek! :D

Boldog hófordulót Rékának, Letinek, Annalucusnak utólag :oops: Szabinak, Robinak, Dávidnak, Balázsnak előre is!

Ne haragudjatok, nem tudok többet írni..Zsófi nem hagy!

Kép

Kép
ditke2007

Ma ezer dolgom volt van lesz, de azért... kezdődik a legnagyobb baromság, amit az anyukák így évvége fele kitalálnak...ma odajött hozzám az egyik anyuka, hoyg akkor ugyan adjak már be 800 Ft-ot, mert az óvónéniknek veszünk valamit. mondom ok. és mit, meg kinek...erre SZOBASZÖKŐKÚT a két óvónéninek, (mondjuk nekünk ebből az egyik tavaly június óta nem dolgozik, szóval mi nem is ismerjük, de azért vegyek neki valamit :shock:) teljesen kiakadtam... egyrészről az ajándék mivolta bosszant.. már megbocsásson de mi a bánatos ....nak szobaszökőkutat, nem beszélve ha van neki, meg egyáltalán, honnan tudja hoyg illik -e a lakásba meg lesz-e helye, meg még egy csomó ellenérvem lenne (bár úgy hallottam, a másik csoport, valami étkészletet vesz, én mondjuk tuti a fejükhöz vágnám nem beszélve ha az elmúlt tíz
évben kapott ötöt, előnyben a lányos anyukák stafírung!... iylen megfontolásból nem engedek mégcsak ruhát sem venni a gyerekeknek, mert honnan tudja mi az én ízlésem...) én biztos jobban örülnék egy gravírozott tollnak, amin esteleg rajta van az évszám (netalán még használni is tudom, ami maga a mennyország), vagy ha mindenki a fotózáson eggyel több képet kér, és berendezzük egy albumba, alatta valamilyen idézettel, vagy csak a nevével.... olcsóbb is, maradandóbb is, és EMLÉK, nem egy kicseszett SZOBASZÖKŐKÚT!!!!!

Pedagógusok, ti mit szóltok? minek örültetek, ha már kaptatok valamit?

meg nem hiszem ,hyog nekem kell berendezni/felszerelni az óvónéni/tanítónéni lakását...ez nem erről szól... ez egy gesztus, nem kell egymást túllicitálni.. jövőre már aranyláncot kell venni, netalán befizetünk egy utazást, autót?

ma lesz szülői, és ezt lehet közlöm a csajjal is (mégha többet nem is köszön) sajnos köpni nyelni nem tudtam attól, amit mondott, majd tovarobogott, én meg itt dohogok magamban, hoyg már megint miylen ...csöggel kerültem össze....KÉSZ.

tessék HOZZÁSZÓLNI, hoyg én vagyok már megint hülye, vagy...

na jól kipanaszkodtam magamat, mindjárt dobom a szoknyis fotót!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: teljesen igazad van. Én ha szobaszökőkutat kapnék, azzal a lendülettel raknám el a szekrény mélyére... én minden ilyet porfogónak tartok, meg giccsnek. Bár télen azt mondják jó, mert párásítani lehet vele... no de ennyi. Neked jobb ötleteid vannak.

Dorka: délelőtt...fogadjunk már megen csajozni mentetek... :lol:

Bettinek jobbulást... a fő, hogy kiderült az igazi probléma. Kitartás!

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: Kubu... hm, tök jó. Nem is gondolnám. Én is veszek, nem tom GB mit szól hozzá.

Anyós: és ez csak egy(!) volt a tegnapiak(!) közül... de nem izgat, mert simán visszaszólok, ha én másképp gondolok valamit... biztosan neki is én vagyok a szíve csücske... :?

Kép

Kép
szolkata

Én, mint pedagógus alapból utálom az ilyen ajándékozósdit! :x

Az persze más, ha a gyerekektől kapok egy hand-made ajándékot... Mai napig is őrzök egy ilyen tolltartót.

Kata! Még 2 adagnyi immuerősítő van... aztán 1 hós szün. A dokinéni nem körzetes. De igazából nem olyan aki csak úgy ott hagy minket. Szerintem meg volt az oka, hogy elsietett. :( Remélem nem vmi komoly gyerek.gond miatt...

No menek most már dolgomra... eleget ücsörögtem!

Szép Napot! 8)
szilbee

No még vmi...

Nem hiszem, hogy alapból a kubu a megoldás. Bizti nem csodaszer. Szerintem gyümölcscentrifugával simán elő lehet állítani ilyen italt, csak figyelni kell, hogy az ember honnan szerzi a répát.

Mindenesetre utánajártam és találtam a Béta-Karotin jótékony hatásairól egy cikket.
8)
szilbee

Szobaszökőkút.... :roll: :roll: Jó hogy nem kitömött tigris életnagyságban....Istenem, hogy jut ilyen az emberek eszébe? És mi is az alkalom? Csak úúúúgy? Vagy ped. napra? Judit, neked tök jó ötleteid vannak. Állj a sarkadra!

Megjött az Evcás csomagom, :P csodaédes holmik, majd dobok fotót a hétvégén, ha ráaggatom őket a lányra, most száradnak éppen a teraszon. I db napozó és 1 db kötényruha.
jaimee1

Csajok! Tud vki ajánlani ortopéd magán dokit? telszámmal együtt?

Novemberre kaptunk időpontot a hagyományos rendelésre!! Jó mi?? :lol:
szilbee

Szilbee: nem semmi! :roll: Addig meg amelyik gyereknek tényleg baja van, rögzüljön a hiba?! Örök életre?! Sajnos én nem tudok.

Kép

Kép
szolkata

Szilbe!
és mondtad, hoyg sos meg gyerek, meg izébizé? A szomszédék így bevégódtak valami három hét múlva.... ha nem akkor az a pasi, aki egyébként is a gyerekrendelésen van, az állítólag jó.. ha máshol nem, a kórházban bizti megmondják...

na mindjárt adok a gyerekeknek kubut, hátha... oylan semmiylen orrfolyásuk van, de azért van....

Köszi a biztatást, most a szomszédasszonynak is kisírtam magam.. tavaly náluk is uez a cirkusz ment, ped napra, egész éves munkaköszönet... meg aballagó ovisok, meg mittomén....

egyik barátnőmtől meg azt hallottam, hoyg na mondjuk azok középiskolások voltak, hoyg az of. KÉRT egy mosógépet..naná, hoyg nem kapott! következő oszálytól vajon mit kért volna?

Jaimee!
Én is mindjárt szétnézek az evcán, remélem hagytatok valamit...
várom a képeket, mindjárt én is dobom, csak kikapcsoltam az előbb a gépet, véletlenül a jelre nyomta, bezzeg máskor nyomogatom órákig akkor sem tudom ott kikapcsolni....

Szami!
Jaj de ügyes fiú ez a Máté! Gratu neki! Egyik verseny a másik után...

Márti!
Jók a telszámok?

Balwin!
Én sosem mértem popóba, odaültettem elém, aztán úgy a hónaljban....én a tisztát mértem.. nem is értettem, hyog mikor kérdezte a doki, hoyg tisztán? mondom miylen tisztán, hyog levontam-e, mondom mit, hát a popsiból...nem ott mérem :shock:

voltak a hőizébizék? felköltötték Lucust?

Kata!
Nekem kb 8 éves korom óta van a jobb oldalon a nyakamon egy gümő, nem észrevehető, csak kitapintható, még semmi baj nem volt vele... egyzser észrevettem, hyog van...

Csípésre uazokat adom/kenem, mint Te... többet/jobbat nemtok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kisgizi motoron, ami azóta tönkrement. Kép Kép A szoknyi

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee! Kövesdi György (az ifjabb) nézte 2x is Szabit, nagyon rendes, kedves, alapos doki! Tel.számot nem tudok, de a Baross u. 24 sz. alatt rendel, egy méteráru bolt van a kapulajban, ott kell bemenni, és csak szerdán 16-17-ig rendel. 3000 Ft egy vizsgálat! A zrínyi u. és a Mária u. közé esik a 24. szám.
Jó sok helyre elküldött benneteket dokinlni! Negatív a BCG??? :shock: Mitől lehet? Muszáj újraoltani?
Szemésznek meg Tóth Saroltát ajánlanám, SZTK-ban is rendel, meg magánként a cvikke roptikában, bár nem tudom, hogy itt vannak-e megfelelő eszközei pici babókhoz.

Evcát én mér nem kaptam meg??? :?

Judit, én is a saját készítésű, pl. fotós dolgoknak örülök: kaptam már én is szép fotókeretbe tett osztályképet, bele volt gravírozva, hogy "köszönünk mindent"... Ez sokkal szebb, én is utálom a szobaszökőkutat... engem a hideg rázna ki egy ilyen ajándéktól! Sztem szólj mindenképp!
Jók a képek, Kis- és Nagygiziről is!

Kata, te merre száguldoztál?? :) Megismertelek ám, csak kicsit lassan esett le a tantusz! Szokásos reggeli-délelőtti sétára indultunk.

Judit, ha a végbélben mérem, akkor levonok én is fél fokot, de a dokinéninek úgy szoktam mondani, hogy "39.3 végbélben...", így tuti nincs félreértés. de Éjjel csak 1mp-es lézeressel mérem, amit Szilbeeék is kaptak, abból nem kell levonni, meg azt fülbe is lehet tenni, abból sem kell vonogatni.

Mit is akartam még???

Kép
Kép
dorkáék

jah, igen!
találkoztunk Olgával, tanul ezerrel 21 (!) vizsgája lesz!!!!!

Judit, akkor megrendelem a rucit, írjam be a közleményhez a ti címeteket? Vagy hogy kéne, ti hogy szoktátok?

Kép
Kép
dorkáék

Judit, hát, nem semmi ez a szobaszökőkút ötlet... :roll: Én mint szülő és mint pedagógus is hidegrázást kapnék tőle.... Szólj nyugodtan, ez igen erős túlzásnak tűnik.

Ha minden jól alakul, pénteken utalja az OTP a hitelünket, meg mi is fizetünk a tulajnak, úgyhogy holnap ilyenkorra 93 %-ban kifiztjük az új lakást. Már kiválasztottuk a két fürdőbe a csempét is, az alsó nem egy hagyományos lesz, ahogy már korábban is írtam, bordó-tört fehér-fekete. Teszek róla két képet. Az első felülnézeti.

Kép

Kép

Sajnos a WC-t nem lehet külön tenni, pedig az jó lett volna. Bár így is örültünk, hogy ebbe az icurka-picurka fürdőbe minden belefért.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, elolvastam, de reagálni nem igen van időm.
Hulla vagyok :?

El szerettem volna köszönni, mert holnap ebéd után úgy döntöttem átmegyünk anyósomékhoz Csongival. Délelőttre még van intézni valóm, de nem hiszem, hogy ráérek netezni.

Na, de azért egy szösszenet az ovis témához. Nálunk kb. egy szál virág szokás, illetve a ballagóktól kapnak ajándékot az óvónénik. Én megkérdeztem tőlük, hogy mit szeretnének, de nem nyilatkoztak. Így mivel Csongi mondta, hogy mondták neki, hogy nincs róla focis képük, előhívatok nekik, beleteszem egy képkeretbe, és Csongival autogrammoztatom :lol:
Illetve megkapják CD-n (ha meg tudom oldani) azokat a videófelvételeket, amiket a 4 év alatt készítettem.

A Jósikából hallottam, hogy ott fényképalbumot készítenek az ovis képekből.

Nagy ajándékot hülyeségnek tartok, főleg a váza, kávéskészlet, étkészlet variációkat... és egyébként sem gondolom, hogy év végén ekkora ajándékok kellenének!

Kicsi Kata hogy lehet? Remélem holnap már otthon lesz!

Évi és
Kép
csongianya

Judit! A Gizik csuda helyesek! :D
Ed majd megjelenik személyesen is az ortopédián. Próbál vmit intézni... mert azé nem azért fizetjük a TB-t hogy magán-hoz kelljen járni. De ha más nincs, akkor oda megyünk (magán rendelésre).

Dorka! Köszi! :) Dokinő (mint utóbb kiderült) Kövesdi számát adta meg, de nem volt elérhető. Viszont most már legalább tudjuk, hogy van a rendelője! :D No majd mondom tesódnak a szemészt is. A BCG nem"tom mitől lehet. De nem feltétlen oltják újra. Petri (a másik tobpikból) Timijének ilyen volt a BCG-je.. neki is volt egy kis göb, de más semmi és nem kellett újra oltani. Dave-nél is ilyen... Hát remélem megússza.
Szabi jól van? Meggyógyult már?
Ja tényleg! Azt tervezzük, hogy anyudéknál sátrazunk a hétvégén, ha olyan lesz az idő és megtaláljuk a sátrat. Nincs kedvetek nektek is kint aludni? :)

Szamóca! Szép lesz!

Évi! Jó pihizést! 8)

Olga! Kitrartást a vizsgákhoz! :( :( :( Úristen mennyi.... :shock: :(

Ildi! Neked is ... szintúgy!!

Az evcás cuccokat mág én se kaptam meg... :(
szilbee

Sziasztok!

Hú, most rendeltem az evcaruciból, van még valaki, ahová beszállhatnék a postázásra??? Ja, és ne is kérdezzétek, természetesen Ronaldo mezt rendeltem és egy fehér focigatyát hozzá! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Megvagyunk mi is!
Láttuk mi is Olgát a corában de apa rohant mint mindíg én meg utána,meg láttuk Dorkáékat is akkor meg már fizettünk!

Vettünk bicó ülést(igaz ez már szülinapi ajándék a mamiéktól csak előre hoztuk)
Medencét,meg úszógumit azt a beleülőset
(apa nem hiszem hogy visz egy hónapig vásárolni)

Ajándék osztás!
Hát a mi sulinkban ez menő volt!
Én különösen rühhelem az ilyen dolgot,nem kell a tanár lakását berendezni,csak szuvenírt adni neki

Kép

Kép
katlina

Szami: Tetszik! :wink: Olyan japános. Már el is képzeltem milyen jót olvasgatnék ott az ajtó mögött. Bár Réka óta ez megszünt. Folyton ordítok ki, Mindjárt jövööööök!

Evca: Kedden utaltam, ma szállítottak.

Judit: Nagyon helyesek a lányok! :P

Olga: Jó tanulást!
jaimee1

Sziasztok!

Hazajöttünk. Köszi mindenkinek az érdeklődést.

Kata szépen gyógyul, szerencsre már pár napja jól van, csak az antibogyót vénásan kapta és ma járt le a 7 nap. Szerencsénk volt, mert a doktornénink elég hamar rájött, hogy nagy a gyulladás és hamar elkezdték a kezelést. Orosz Ági tényleg nagyon alapos és óvatos, nagyon jó orvos szerintem.

Én eléggé kivagyok, nagyon fáradt vagyok és feszült, majd összszedem magam és írok.

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni

Niki! De jó, hogy otthon vagytok! Gyors gyógyulást és jó pihenést kívánok! Aztán érdekelne milyen tapasztalatokat szereztél a kórházról... talán változott az évek alatt?

Évi és
Kép
csongianya

Na lányok hozzám beszállhattok evcaruci ügyben! írjátok bele a közleménybe bbjuditnak posta, aztán nekem is hoyg mi mennyi és mi a nicknevetek, hoyg tudjam írni a közleménybe... még szétnézek hoyg mit töltött most, aztán lerendezem. Ha jó így és akkor a jövő hét utáni héten beviszem Szolnokra.. , mert most nem lesz vas-tól szerdáig, és csak csütörtökön postáz.

na majd jövök, megyek fürdetni magam vagyok, Misi elment méheket pakolni....

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja akartam írni, hogy Katusék itthon vannak, de Niki beelőzött! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee, remélem minden okés lesz, majd beszélünk még addig!

Judit, akkor én rendelek evcától, 800 pénz, egy db zöld pulcsi, Dorka név alatt futok, asszem... (Mi más lehetne?)

Niki, akkor sok-sok vidám percet-órát-napot kívánunk, és remélem teljesen rendebjöttetek!

Évi, jó utat!!! :)

Anna, itthon már?

Ditke, PÜ!!!

Kép
Kép
dorkáék

megen én:

Katlina, mér nem kiabáltál ránk?? :lol: Jó lett volna talizni!!
Biciülésről majd számolj be!

Szilbee, a hétvégét még nem tom, Peti most vált, még káosz egy kcsit, mi hogy alakul! Ja, szombat este megen színház anyósommal, ez a tuti! valszeg megen náluk alszunk majd! Anyáék szombat hajnalban érkeznek, majd vas. tervezzük, hogy kimegyünk! de még semmi nem bizti...

Kép
Kép
dorkáék

Niki! Mindkettőtöknek könnyebb napokat, a csöpp lánynak jó egészséget, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

Jaimee, a tapintása is olyan, mintha lakkozott fa lenne, pedig csempe! Nagyon-nagyon tetszik! Tudom, nem szokványos és biztos van, aki meglepődik (majd), de mi beleszerettünk... Olvasás: van egy láda, vagyis kosár könyvem, ami csak a nemlétező szabadidőmre vár :lol: Ja, és nálunk már csak párosan megy az jön velem és hallgatja... és vihog rajta... :lol:

Olga, normálisak ezek?! :shock: 21 vizsga????!!!! Te jó ég! Hát, kitartást hozzá!

Judit, anyukámat lenyűgözték a gyerkőceid! Pedig látott már egy-két szépséget :wink: Azt mondta, klónoztátok őket :lol:

Évi, képzeld voltunk a Barcelona stadionjánál, Mátét le is fényképeztem a kapuban, nagy Barca drukker :lol: Fiad kinek szurkol?

Dorka, Katlina, képek a fiúkról? csak hogy még mindig annyira hasonlítanak-e? :lol:

Szilbee, jövő hétre sok sikert az orvosoknál és kevés várakozást, a sátorozáshoz meg jó időt Nektek!

Balwin, vannak új képek a kedvenc barátnénkról? Ó, és még mindig dicsekszem! Máté egy másik környezetismereti versenyen, a Zöld békán meg a megyei fordulóba jutott be, hétfőn viszi a tanító néni két negyedikessel Pestre!

Ditke, ez a legjobb: most is és szeptemberben is :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?