Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Veráska: Most aztán menj valahogy orvoshoz, hónod alatt a gyermekeddel!!!!! Biztos segít a doki asszisztense lefoglalni, vagy valaki...Velm ilyen nem volt, de naggyon durva lehet! Ja, amit írtál, arra csak egy tanácsom van, elvenni amin összevesznek! Tök mindegy, ki kezdte, meg kié....Én ezt szoktam amikor megy a veszekedés. és még hozzá is teszem, megtanuljátok, hogy nem veszünk össze játékon! :? Szerintem elég emberbarát, a rokon se fog ezen megsértődni.

Juca: A-ha, nekem, mint szőkének, ez már magas....De biztos jó, ahoyg csináltátok.

Meteor: Jéé, nálunk ők vannak a nagyobb, és mikor még Máté volt csak, akkor is a nagyobb lett az ő szobája. Látod, tudat alatti lakber. vér! :D

Gabella: Nagggyon bódogságos szülinapot, mindig megelőzitek Noit 2 nappal! :lol: Édi a fürdőruci.

Alziza: nekem is fáj a fogam, jajjj, nem akarok fogorvost, inkább egy szülés! :roll:

Mentem.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Colett, Alziza, Nancsa! Akkor mi lesz a szombattal?

(Egyelőre nekünk nincs pénzünk, de drukkoljatok, hogy addigra legyen!)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!!

Azzal kezdem, hogy nagyon sok képet raktatok fel és szuperjók! Imádom nézni őket. Most vettem én is egy pár nyári rucit Noéminek a Tesco-ban, ha felébred, rápróbálom, felfotózom és felteszem este. Jaj, remélem jók lesznek a rucik...

Benia:
Jézusom én még nézni sem bírom ezt a magas körhintát. A repülő?... hát minden elismerésem Blaninak. Édesek Benivel. Hogy múlik ténlyeg az idő. Mikor még mondtad, hogy nem beszél semmit Beni és most meg aztán mindent. A fiúk már csak ilyenek. Zorán sem szólt 2 éves koráig eg szót sem, aztán mondatokban kezdte.

MESIKE!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁIG!!!


Kép

Ezt már csak úgy név nélkül írom mindenkinek:
Most vettem ezt az ampullás kálciumot. Mindennap egy ampulla mehet az itókába? Én most adtam neki egyet. (Bár vény nélkül kaptam, de ez titok... :oops: )

Úristen! Mit akartam még...
Ja!
BENIA:
Ti hol is voltatok Debrecenben? Mert mi most foglaltunk le szállást 3 éjszakára és 131.000 lóvé volt + az autó parkolásáért naponta 1.500-at kell fizetni. Szerintem ez gáz, hogy a szállóvendégeknek fizetni kell az autóért.
Leírnád a honlap címét?
(Sportmellcsit kaptam, köszi. Jó kis kidobás volt, mert kettőt vettem 12 ezerért és csak egy hétig kellett hordanom. Most meg már kifejezetten tiltott.)

Na, megyek, még elpakolom a kivasalt rucikat, meg megnézelődöm a Noémi új rucijait. Ja és gondolkodom, hogy mit akartam még írni.

Ui: Ez a basszus szó elég ragadós úgy látom. Én a múltkor valamire mondtam, de nem is tudtam, hogy a Noémi fülel. Utána valamikor egyszer leejtettem a telefonom, erre a Noémi fennhangon, hogy: basszus. És tisztán kimondta. A kutyafáját a kis boszikámnak. Olyan kis cserfes lett, hogy ajjaj.

Erika

Kép
viera
 
 

 
 

Bocsi, hogy ilyen hűtlen kutya vagyok, de még mindig tanulok! :oops:

Csak azért jöttem, hogy:


MESKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Köszi a köszöntést továbbra is, és a fotó dicseket is köszi!

Era! Basszus... Múltkor a párom szólt rám, hogy túl sokat használom... Csak sajnos néha ennél csúnyábbakat is használok...

Tescos ruci biztos szupi, annyira szépek vannak! A fürdőrucit is onnan kaptuk.

Mesi délelőtt a nadrágra is ráhúzta, úgy rohangált. Vicces volt!

Meteor! Jó a játszóteres sztori! Nekem is folyt a könnyem a nevetéstől!

Veráska! Látott már doki? Mesélj!

Benianya! Blani irtó bátor nőci! Nem semmi!

Kis dumások nagyon édesek lehetnek!

Zalán fotója is cukker! Olyan édes kis pofija van!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Viera!
Az aquaparkban voltunk, a neten megtalálod. Össze van kötve egy szállodával, de sajna annak nem tudom a nevét, de azt igen, hogy húzós árak vannak, visznt irtó jó a konyhájuk, és ingyenes csúszdapark hazsnálat van. Ez az autóparkolás téma nagyon durva, 3x 1500 ft-ot én van, hogy 2 hétig költök. Jó, most extre spór van, és vagy sajt vagy felvágott, de sokallom a parkolást!
Csajok, ki vagyok akadva, hogy miylen drága lett minden! Egyszer csak azt vesszük észre, hogy elfogyott a piz és még sehol a hó vége! Őrület, főleg igy, hogy mindketten bérből élünk, tehát nincs maszek mellékes. Brühaha :cry: :cry:
Utálom ezt a nihillt. :twisted: :evil: :twisted:

Gab!Nagyon jó ez a fürdőruci!!!!!!!!
Alzia, Te még fogfájósan is jól nézel ki, és miylen vékony vagy, nekem az ilyen testhelyzetekben buggyan a hájacska. :oops:
Kis hizelgőd is cukker nagyon!!!Oylan kis édesek, ne,sokára meg már ciki lesz velünk kézenfogva menniük. Addig is nyunyuzzukki magunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4Olyna jó idő van, napoztam. Benit is jól bekentem 30 as faktorral, ha mennek Blaniért apával meg ne égjen a kis hurkás keze.

Vikcky,
köszi a kádas infókat!
Veráska! ez nem vicc hallod e! Azonnal dokkencs, bármi áron!!!!!!!!!Vidd dávidot is, hamarabb bejutsz!!!!!!!!

Ti is ott tartotok, hogy pislogni sem lehet a gyerek mellett, mert egy szempillantás alatt csinál valami nem rosszat, de brutálisat?Tiszta stressz vagyok, nehogy megégessse magát, nehogy megigya a mosószert...Extrán vigyázok, de pl épp a mosást raktam be, amikor Blaninak hajat kellett gyártani, Beni meg oditott ha kicsuktuk a fürdőből. A kis komisz meg egy copfozás alatt magára boritotta a foltisztitót! Azután, hogy bekapcsolta és áthőszabályzózta a mosógépet!!!
A konyhában a lábam alatt befurakszik a tűzhelyhez mig kevergetek és le akarja venni a kaját mert ő már éhes!!!!!!Hgy az utcai vakmerő, félelemet nem ismerő próbálkozásokat már ne is emlitsem. 2x repedt fel a szája 2 nap alatt ugyanazon a helyen, még, jó, hogy a fogai megvannak.
Csajok, tiszta életveszély, és még Beni nem is rossz, nem üt vág, nem agressziv, csak kiváncsi. Tegnap a körömvirág balzsamot kente szét magán és a kanapén(ki sem jött sajna :twisted: ), de hát miért nem pisilek gyorsabban-majd kisérletezett, hogy a májkrémes kenyér és a vize milyen elegyet alkot! Atyám, miért nem mondta senki, hogy a fiúk ennyire mások!!!!!?????Ha újracsinálnám, előbb lenne fiam és aztán lányom-micsoda mennyei nyugalommal élnénk most a kis drága, angyal, nyugodt Blanival, miután megedződtünk Beni 7 évén.

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Köszi,hogy így aggódtok!Holnap megyek dokihoz,anyu válalta holnapra a felügyeletet.Jól le is cseszett,hogy még nem mentem dokihoz.Remélem nem kapok gipszet,mert egyáltalán nem tudom hogy keveredek haza akkor.Apa most messze dolgozik.Na de majd lesz valahogy.De azért most jól rám ijesztettetek.Anno a hugomnak volt inszalag szakadása és tudom mit szenvedet,főleg gipszben,mert augusztus lévén beledagadt a lába.

Megjött a törpémnek a várépítő homokozója,de pont most kezdett zuhogni az eső :roll: Most egyenlőre lufizik,de ha megunja nem tudom mi lesz :evil:

Colett!Értem én és pont ezért nem is engedem,hogy pl.hogy ha kint van a kiscsaj akkor Dávid kihozza a traktorját,mert az tuti veszekedés.De a kiscsaj megy be a garázsba érte,csak azért mert az a Dávidé.Ha mi nem vagyunk kint akkor mikor ők, akkor is hisztizik a Dávid cuccaiért.Meg mikor egyforma motorjuk van akkor miért kell neki csak a Dávidé?Az én gyerekem nem veszi el tőle a játékait,sőt mindig mondja"az a Koribabáé".És nem is az hogy elveszi,hanem a motorról lelöki.A homokozóvödör is csak addig kell neki amíg megszerzi aztán lerakja,de ha Dávid érte megy akkor mint egy fúria neki ugrik Dávidnak,holott neki is van.Lehet csak engem érint ilyen érzékenyen a dolog,mert mi mindig tiszteletben tartjuk ami a másiké és Dávidot is erre neveljük(sok rossz tapasztalat),de nem tudunk egy jót játszani odakinn mert mindig van valami affér.Pedig Dáviddal tök jól lehet homokvárat építeni,meg már csinálja a homokformákat,de azt is mindig vagy szét tiporja,vagy elsöpri a lány.Komolyan mondom,hogy merő egy gonoszság az egész gyerek.Anyja is ilyen.Na témát lezárom.Ezt át kell élni nap mint nap,hogy valaki igazán értse miről beszélek.Még annyi,ezek után mi vagyunk a rosszak,mert a mi gyerekünknek több mindene van,és ha ők nem tudnak valamit megvenni akkor mi se vegyük meg.Csak ez nem így működik.Nálunk nagyon várt gyerek Dávid,hisz tudjátok,de ott csak azért jött a gyerek,mert a kisasszonynak kifele állt már a szekérrúd,meg ne kelljen elmenni dolgozni + mert nekünk is lesz.

Gab!Nagyon jó a fürdő rucis kép.Irtó jól áll Mesinek!!!!

Alziza!Foorvos?! :roll: Én dettó úgy vagyok mint te.Csak legvégső esetben.Édes a törpéd!Enyim sajna nem ilyen bújós,sőt utálja ha mi bújunk.

Juca!Nagyon tetszik Kinga ágya!Jó,hogy megalszik benne.Mi még mindig küszködünk Dáviddal e téren :cry:

Na még jövök,csak úgy nézem egy kicsit mehetünk homokozni,csak zápor volt.

Kép
Kép
veráska
 
 


Drága Mesi! Szaladtunk haza, hogy köszöntsünk ezen a szép napon! Isten éltessen nagyon sokáig! Sok puszi (és klassz az új fürdőruhád :wink: )
Vendég
 


Hali.

Viera, ahogy Gab írta, mi is Calcimuscot adunk (ez egyébként kálcium injekció, de adható orálisan is). Napi egy ampulla, fél-fél adagra osztva, az antibiotikumos kiskupából ala natúr simán megissza a drágám. De erősen gondolkozom azon, hogy áttérünk a pezsgőtablettára, de eddig mindig elfelejtettem megkérdezni az orvosunkat, hogy azt hogy adagoljam. :?
Fogra nincs ötletem, Petinek a négy szemfoga, és a négy hátsó őrlője hiányzik, de a szemfogainál már fehéredik az ínye.

Juca, jó az ágy! :)

Oriandy, ez szuper hírek, akkor GO!!!

Bénianyu, szerintem semmit nem jelent. Nálunk is volt ilyen párszor az utóbbi időkben, pedig kicsinek soha, de soha nem csinált hasonlót! Szóval én nem hiszem, hogy ez a tudatosság jele lenne. Nálunk ez újabban abban nyilvánul meg, hogy fürdés után törölközés helyett Peti lemászik az ágyról, és rácsüccsen a bilire, belepisil. De nem mindig, csak néha. De kezdetnek nem rossz...
Na látod, nem kell aggódni Beni beszélőkéje miatt. Én viszont egyre jobban agyalok Petivel kapcsolatban, nemrég olvastam is egy cikket ezzel kapcsolatban, hogyha 2,5 éves korára nem beszél, akkor irány a szaki. De egyszerűen én már nem tudok többet tenni, mert beszélünk hozzá, magyarázunk neki, ő meg finoman fogalmazva tojik a fejünkre.

Veráska, nagyon sajnálom a dolgot. Szerintem nincs arra jó megoldás, hogy mi hasonló helyzetekben a teendő. Mondjuk szokták mondani, hogy majd megoldják egymást közt, persze ezalatt azt is értem, hogy nem úgy, hogy közben anyuka-apuka drukkol, hogy üssed kislányom, üssed, hanem szépen, ketten.
Ja és igen, irány az orvos!!!! Nem játék, főleg, ha már kétszer is kifordult a térded.

Gab, Meskét Isten éltesse sokáig!!!
Fürdőruci szuper, én Petinek nem oly rég fürdőgatyát vettem, de még nem próbáltam rá. 86-os, de Petinek elég keszeg a feneke, szerintem jó lesz rá.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


MESKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hali!

Gab!
Teccóban én is láttam ugyanilyen fürdőrucit. De nem akartam semmit sem venni, csak műanyagtányért, meg poharat a kerti grillezésekhez, meg az oviba a gyereknapra, évzáróra.
Ehhez képest megint vettem egy garnitúraa ruhát Noéminek. Viszonylag azért jól jártam vele, mert három darab kis top volt egybe csomizva kb. 1700 pénzérét, meg két darab kisnaci, az is ennyiért asszem. De lehet, hog az 990 volt.

Ja, egyébként ezeket le is fotóztam, csak le kell kicsinyítenem, az még idő. 18-24 éves korig vettem a rucikat és nagy rá. Hihetetlen. De majd a topnak a vállából visszavarratok, (nem vágatom el, mert jó lesz jövőre) a naciba meg csak egy kicsit erősebb gumi kell.

Benia:
Igen, szeirntem ugyanezt a szállodát néztem én is.
Elég húzós az ára, de engem legjobban ez a parkolás bosszant.
Noémi nem csinált még ilyen kis huncutságokat, mint Beni. Hát mondom, hogy fiúból van. Ajjaj, lesz még gondod. Kisgyerek-kis gond, nagy gyerek-nagy gond. Soha nem hittem el, de most elhiszem.

Ex:
Fú, akkor elbakkeroltam. Egy kis lötyibe, kb. fél decibe belezuhintottam egy egész ampullát és megitattam Noémivel. De nincs semmi baja tőle szerencsére. Sőt, tök jót aludt délután. :D

Veráska:
Menjél dokihoz, mert tényleg nem vicc. Bár ez csak egy hasonlat, de amikor Noémivel terhes voltam, elájultam a boltban a pénztárnál. De szó szerint a földre vágódtam. Úgy szedtek fel. Nem fájt semmim, márminthogy sem a fejem nem csattant, sem a hasamra nem estem rá, hanem a könyökömre. Azóta nem tudok könyökölni!!! Szerintem valami porcleválás, vagy hasonló.
El kéne nekem is menni ezzel, de hát.... (erre nincs időm :lol: )

Na, megyek képeket kicsinyíteni, aztán majd felrakom őket.

Erika

Kép
viera
 
 


No, akkor itt vannak a képek. Sok lesz, lapozhattok. Előre annyit, hogy a Noémi cofisképei Benianyunak és Gabinak.

Kép
Kép
Kép
Kép (hátulról göndör hajacska)
Kép (oldalról is göndör hajacska)
Kép Elhiszitek, hogy Zorán ekkora lett? Én nem :(
Kép Édes-édes tündérek
Kép Itt látszik, hogy nagy a rucika, kissé szexi lett. A szája meg durcis.
Kép Igaz, nem idevaló, de ha nem haragszotok, ezt is feltettem. Nem tudom mennyire látszik, de ha ki van nagyítva, tiszta szőr az arcom. Nehogy valaki kinagyítsa, mert lehet borzadni!!!

Erika

Kép
viera
 
 


Valamiért nem tette fel az egyik képet, megpróbálom újra. És olyan kicsik lettek.
Kép
Na, most talán...

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen sokan lemondtátok a talit. :(
Gabi, ha lesz időd, egy táblázatot időpontot és helyet felrkasz újra? Csak a gyengébbek kedvéért. :wink: :lol:

Benianya, aranyos vagy, köszi. Dolgoztam igen, de itthonról. Gyermekeid gyönyörűek.
Amiről írtál, szerintem az nem gond. Ne izgulj! Én gyerekem is keni szét, amit talál. :lol: Ma azt csinálta, hogy nem titokban kente, hanem odahozta hozzám a körömvirágkrémet, kinyitotta, de nem nyúlt bele, hanem skubizta, hogy mit reagálok. Olyan nehéz ilyenkor komolynak maradni. Olyan kis értelmesek már, de persze ez magával hozzá a csintalanságot is. :)

Alziza, remélem ti jöttök a talira! Jó lenne megismerkedni!
Veráska, nagyon sajnállak! Jobbulást! Nagyon szerettelek volna megismerni titeket. :( Nyáron Siófokon összefuthatnánk. Tuti lemegyünk 1-2 napra pancsizni.

Ágy: mi még nem vettünk. De olyat szeretnék, ami körbe szivacsból van és puha. Nem tudjátok hol lehet ilyet kapni? Néztem egy helyen, fú de csalódás volt. Interneten szupi kép, élőben egy silány gagyi. Az ára nem volt silány. :evil:
Gabi, azt hiszem nektek ilyen szivacsos van, ugye? Hogy vált be, hol vettétek?
Én félnék még ilyen magas ágyat venni.

Meteor, írhatnál gyakrabban klassz lakberendezési ötleteket, nagyon érdekes. Amúgy elégedett vagyok magunkkal, egyik ágy sincs ablak közelében (de csak, hogy ne süssön a nap a szemünkbe 8) .

Megvettem ma a kullancs elleni oltást. Telefonáltam a dokinéninek, felírta és bedobta a postaládába. Amin csodálkoztam, hogy kettőt írt fel. Nem hármat kell ebből beadni??? :roll:

Megyek pihizni, jó éjt!
Vendég
 


Oriandy!!!
Nehogy megsértődj, mert nem írtam név szerint Neked!!!
Majd úgyis tárgyalunk MSN-en. Oksa?
De nagyon örülök az eredményednek.
Bakker, jön a nyár..., jönnek a méhecskék, legyecskék. Csak be kell őket kapni.

Hú, nehogy megharagudj ezért, csak örömködök.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera, azta, mekkorák már a lurkók! Gyönyörű haja van Noinak! :) Én nem tudom kinagyítani a képet, de nem is értem? Hol van szőr? Te képzelődsz! :lol: :wink:
Vendég
 


KIMIKE!!!!

Várj még, mindjárt mutatok valamit.
A hugim kislányának ilyen ágya van. Szerintem tök jó, csak én más színben képzelném el.

Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Ja, ezt az ágyat a neten találták, de szerintem Ikeás.
Meg kellene nézni a gyerekágyak, vagy valami ilyesmi honlapot. És nem is volt drága. Meg nagyon jól tisztítható.
Mondjuk én (mivel kislány a drága) én valami vidámabb színt képzeltem volna el. Nem valami csiri-csárét, csak pont nem kéket. Sárgát valamivel kombinálva, vagy mittudomén. Én most különben nagyon híve vagyok a sárga-neonzöld(amilyen a Zorán pólója a képen)-rózsaszín kombinációnak.
Vettem is ilyen díszeket Nonotka szobájába is, ZOránéba is, persze oda kéket sárgával és zölddel, a konyhába meg sárgát, narancsot. Már két hete, csak még nem raktam fel.
Hát, fel kéne másznom létrára, de nem merek...

(Hát a szőröket akkor láttam, mikor még nagy volt a kép és kicsinyítettem. Tiszta ideges lettem, hogy ha ki tudjátok nagyítani, akkor rögtön mindenki lelép és még aludni sem fogtok tudni.)
Próbáljátok ki!
Na, jó, eldugulok, mert hülyeségekkel töltöm az oldalt.

Erika

Kép
viera
 
 


Sehol senki?
Én visszajöttem, Ti meg elmentek. :cry: :cry:

Erika

Kép
viera
 
 


Na nem má...., ne én legyek már az uccsó!

Erika

Kép
viera
 
 


Viera, semmi baj ha egyben adtad oda. De holnap lehetőleg oszd ketté. :)
Hallod, te aztán nagyon előre vásárolsz. :D --> 18-24 éves korig
Figyi, a porcleválással sajna nem nagyon tudnak mit kezdeni, nekem is van a bal könyökömnél, annyi volt, hogy mikor megtörtént a baj, egy ideig a nyakamban kellett hordanom a kezemet...azóta is érzékenyebb a bal könyököm, viszont a porc már elvándorolt. :o
Csúcs haja van Noéminak!
Jó a fogékszered. Teljesen megújultál az utóbbi időben!

Kimike, de igen, három szuri van kullancs elleniből, de ebből kettőt kell egymáshoz közeli időpontban beadni (tehát egy hónap eltéréssel), ezek már védettséget adnak, a harmadikat elég egy év múlva beadatni a manóknak.

Na mára ennyi voltam, de ezt a képet meg kell osztanom veletek, hiába, kényelmes kölköm van.


Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok,

MESIKÉNEK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! HIHETETLEN GYÖNYÖRŰ KISLÁNY!!!



Viera: jók a rucik, egy kicsit tényleg nagyok, de mindent meg lehet oldani. Én is holnap akarok benézni néhány üzletbe, mert Marcinak nincs egyetlen olyan nacija sem, ami vékony kis vászonanyagból lenne tavaszra, nyárra. Remélem találok vmit.

Egyébként nagyon szép fogaid vannak, egyenletesek :) . Az ékszer is tuti benne. Ilyenkor kifúrják a fogat és úgy teszik be, vagy hogy történik???
Noi nagyon hasonlít rád, de gondolom ezt már sokan mondták :) !

Gab: tényleg nagyon jó a fürdőrucija Meskének!!!
Ha lesz időd, akkor tényleg össze kellene állítani, hogy végül is ki jön a talira. Kb. mennyit kell fizetni családonként a helyfoglalásért????

Benianya: Marci egész nyugis ahhoz képest, amilyen kalandokban nektek részetek van :lol: . Tegnap ugyan eltörtünk egy poharat, de több is veszett már Mohácsnál...
Beni nagyon ügyes, hogy már ennyi szót ismer. Nálunk a legújabb a gaz, amit a "messzi" mami tanított neki, a pusz = puszi, Zsuzsu = Isti huga, gongó = dongó :) meg egy csomó minden, ami most nem jut eszembe :) . Ez a hétvége termése volt.
Szeretgetős kép nagyon édes, olyan jó testvérek lehetnek :P !

Meteor: tényleg nagyon jó, hogy leírtad ezeket a dolgokat és gondolkodóba is ejtettél, mert ugye nálunk is a nagyobb szoba a szülőké, de arra gondoltunk, ha nem sikerül elköltöznünk, akkor cserélünk. Lehet, hogy már az elején nem így kellett volna, mert az ugye egy festést is magával vonz (jó kis gyerekes tapéta a kisszobában :) ) .

Alziza: tényleg jól nézel ki fogfájás ide vagy oda :) . Gyönyörű a kis Zalán ezekkel a kis szőke fürtökkel.

Veráska: kiváncsi vagyok, hogy mit mond az orvos. Vigyázz magadra, sajnálom, hogy te sem jössz a talira.

Reni: szolidarítok veled és én is mindjárt megyek tanulni :( !

Oriandy: nem tudtunk menni Kalandvárosba, mert ugyan nem írtam, de anyósomékhoz hétvégén már úgy utaztunk, hogy Marcinak magas láza volt ott meg még csak tetőzte (39,8). Azóta köhög és folyamatosan folyik az orra...
Én vagyok a hibás, mert múlt héten, amikor sétáltunk a belvárosban megrekedt a meleg, de fújt a szél, én hülye meg levettem róla a dzsekijét. Meg is lett az eredménye. Hétvégére szeretném kikúrálni szegényt.

Ágy: IKEA jó ötlet, körülnézek a honlapon, de nem fűzök nagy reményt hozzá, hogy lesz normális ágy 70*140-es méretben :( .

Ma egy kicsit feldobtam a hangulatomat és megvettem a kismamarucimhoz az anyagot a lagzira :) , sőt varrónőt is találtam. Remélem tényleg elvállalja, vasárnap megyek hozzá, mert szegény anyukám most nincs olyan passzban, hogy varrjon... :( .
Szandált és övet szeretnék még venni, aztán tuti lesz! (Legalábbis remélem...).

Na most megyek, mert miért is ne, ma sem tanultam még semmit és most állok neki :( . Nem tudom meddig bírom... Ti töltsétek kellemesebben az estét.

Eni
marcy
 
 


Ex!
És az ampulla másik felét hová tegyem?Hűtőbe lealufóliázva a tetejét, vagy hogy?
Én azt hittem, hogy jó lesz a ruci, hát azért már 2 éves lesz. 18-24 hóig szerintem ideális. Mindegy átalakíttatom.

Pussz.

Erika

Kép
viera
 
 


Ex: nagyon jó a kép, na és ez a göndör frizura :lol: !!! Egy kislány megirigyelhetné :) !

Eni
marcy
 
 


Sziasztok

Colett
Én már bejelentkeztem!Kedden megyek fogorvoshoz! :?
De ha rá gondolok görcsben a gyomrom!De most elhatároztam,h megcsináltatom az összeset ami rossz!Muszály,mert így is leég a pofámról a bőr,h így elhanyagoltam :oops:

Miért van ez,h az ember ennyire fél a fogdokitól????

Benianya
na azért ez a kép csalóka,nekem is van hájam csak itt valahogy jól sikerült álcázni! :wink:

Marcy
Az ikeában van hosszabítható ágy!Összetolod-kihúzod!

Viera
Jók a képek!

Ex
Nálad is!

Mi megyünk a talira!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors életjel magunkról - rég jártam erre...

Attila 2008.04.08-án megszületett, sajnos nagyér transzpozícióval (fel voltak cserélődve a szív főerei) és egy luk is volt a szívén, de szerencsére tudtak rajta segíteni, 13 naposan elvégeztek rajta egy komoly szívműtétet, azóta lábadozunk, lassan talán felsejlik a hazamenetel napja....:)

Teszek egy-két képet... Kép Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok,

Klarka: sajnálom, ami a kisfiaddal történt, ilyenkor mindig én is rettegek egy kicsit, hogy minden rendben legyen :( .
Nagyon szép kisfiú és hogy mosolyog :P , remélem, hogy csak egy rossz álom lesz az egész és nyoma sem lesz 2-3 éves korában :) .
Gyere gyakrabban, ha már otthon lesztek.

Puszi

Eni
marcy
 
 


sziasztok

Klarka
Sajnálom!
Zalánnak "csak" a botalloja van nyitva,de ez is borzasztó volt amikor mondták.El tudom képzelni Te mit éreztél!
De a képet látva vidám baba! :lol: nagyon szép!
A nagyfiad is persze!
Remélem minél előbb hazamehettek!

Marcy
Megnézted az IKEÁs ágyat?
Egyész kicsitől egész nagyig állítható!Szerintem tök jó!
Vendég
 


Klarka!

Nagyon sok szeretettel gratulálok a pici fiadhoz és nagyon szorítok minél hamarabb rendbe jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok csajócák!

Szóval így állunk:
Kép

Colett és Nancsa azt írta, még nem 100 %, de ha minden ok, jönnek. Kitti a hétfői újabb megkeresésemre még nem reagált, ahogy Tandika sem, de szerintem ők jönnek, ottvannak a szomszédban.

Tehát akkor találkozunk 10-kor a Kincses Sziget Játszóházban. A linken pontos cím és kis térkép is van!


Aki tud sütni, hozzon sütit, aki gondolja, a saját részre kaját, meg mindenki valami innivalót. Mentes vizet, rostos lötyit, esetleg magunknak szénsavasat is.

Fényképezőgép kötelező!

A termet 14 óráig foglaltuk le, össz. 15000-be kerül, egyelőre nem családra bontva, hanem főre számoltam a fizetnivalót.

Mit felejtettem ki? (Anyagiakhoz továbbra is drukkokat kérek, mert nagyon nem akar semmi összejönni... :cry: )

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Klarka! Ezer drukk, hogy mostmár minden rendben legyen a picikéddel! Nagyon szép gyerekek mindketten!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok

Gabella
Jó lenne ha jönnétek!!
Most már olyan kevesen vagyunk! :(

Viszont kérnék tőletek valamit!
valakivel cseréljünk számot aki jön,mert én még nem ismerek senkit személyesen és nem akarok ott állni mint egy birka!
Csak ha nem gond!
Vendég
 


Látom, sehol senki!

Akinek még nem köszöntem meg, köszi a köszöntéseket Meském nevében!

Kimike! Ágy ügyben én azt mondhatom, hogy rettentően elégedett vagyok a Lackó kis keretes ágyával. A miénk még annyira se dizájnos, mint amit Era mutatott, de nagyon jó! Csak akkora az "ajtaja", hogy én már nem tudok beleülni, csak úgy félig, Lackó sosem esett ki, igaz, 3 évesen kapta. Viszont ő sokáig (4 éves koráig pelusos volt éjszakára, és még utána is sokszor előfordult, hogy bepisilt, ilyenkor nem túl ideális egy ilyen ágy, de a matrac nem ázott, ugyanis elővigyázatosak voltunk, a lepedő alatt (még most is) van neki egy viaszos vászon terítő, így "csak" az ágynemű lett pisis, ha helyzet volt. Nagyon kis szupi ágy, nem tudom, Mesi örökli-e, vagy neki is kell egy hasonlót venni, mert Lackónak nem nagyon akaródzik kiköltözni. Egyébként valami 18000-ért vettük, semmi márka, Csongrádon egy Gyári bútorbolt nevű helyen, a név elárulja, hogy közvetlen egy gyártótól szállítanak. És sima szivacs ágy, vászon kárpittal, de 2 és fél év alatt még mindig olyan, mint egy új!

Viera! Fonalakról van kép, majd jelentkezz, és mutatom! Noi nagyon kis helyes! De már csak a haja hasonlít Mesire, az arca már nagyon más! Tiszta anyja! :wink: Jó a fogékszered! (Majdnem azt írtam, a fogköved 8) :oops: :lol: )

Oriandy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Továbbra is drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És kell is a gyógyi mellé, hogy higgy benne! Biztos hatni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Fú! Nekem is csak Oriandy, Era meg Meteor száma van meg, ők meg pont nem jönnek!

Priviben küldök számot! (Mert megmozgatok minden követ, hogy meg tudjuk tankolni az autót! :wink: ) Ja, az újat, mert megvan a Ford, apa ma hozza haza! :) De nagy élmény ám egy 15 éves autó! :wink:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


sziasztok!

Már rég írtam. Igazából most sem nagyon tehetném meg, lomtalanítás alkalmából szétszedtük a vacak polcrendszert amit após csinált rég és nagyon nagy a kupi...
De írok pár sort, mert elfelejtettek... :)

Gratulálok a szülinaposoknak! De hamar eltelt ez a 2 év! Vencel is nemsokára...hihetetlen!

Klarka! Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon szép baba. És biztos erős is! Remélem hamar túljutottok ezen a nehézségen!

Marcy! Részvétem a nagymamid miatt! Egysze rég olvastam, de akkor nem tudtam írni.

Minden nap adódik valami, amiért nem tudok jönni. Mostanában pl. vendégek voltak, meg barátnőmnek született meg a 3. gyerkőce, kisfiú. Műszakiztatás alkalmával betelt a forgalmink, rendőr kekeckedett utazáés alkalmával, nehezen kaptunk időpontot az okmányirodán, aztán kiderült hogy még a törzskönyvön is a leánykori nevem van, a sok lóvé után még 6ezer meg még 1 délelőtt elment, de megvan a forgalmi. Meg az új gyerekorvoshoz menet eltévedtünk, lekéstünk az időpontról, még 1 izgi nap stb. Szóval minden nap ki vagyok purcanva.
Állandóan Vencel allergiáján agyalok. Nem elég az ekcéma, mostmár szinte mindentől kiütése lesz, vakarózik. A dokik meg nem vesznek komolyan, mert nem is olyan csúnya a bőre....

Vencel nagyon édi, de 3 órás kintlét után is hisztivel jövünk haza. Persze elindulni is nehéz. :)
Tegnap a dokitól hazafelé jövet benéztünk az Ikeába, bár féltem tőle, mert legutóbb kellemetlen volt ott a szitu. Hát, 1 órán keresztül vonatozott, meg egy csomórt rohangált, Hazafelé segített vinni a szatyrot és a pénztárnál is kivárta a sort. A Villamoson sem akart rohangálni és simán elaludt, mikor hazaértünk. Olyan jó kisfiú volt. Hagyta magát pelenkázni stb. Milyen könnyű lenne, ha mindig ilyen "rendes" lenne. Akkor csak babázgatnék itthon. :) De helyette keményen melózom. Egy peluscsere is feladja a leckét, a játszótér korlátaiból is szabadulna, meg a fürcsiből kikönyörgés, utána krémezés, öltöztetés pl. katasztrófa.
De ennek ellenére tündi-bündi helyes kis srác.

Hétvégén anyukámék 30. házassági évfordulója, jönnek hozzánk pénteken, aztán mennek Szentendrére 2 napra , mi is elnézünk hozzájuk. Nektek is szép hétvégét, jó talizást!

Puszi mindenkinek:

Mári

Kép
mári
 
 


Még kimaradt: kullancs elleni szuri felirattam, de még nem váltottam ki. Doki nem figyelmeztetett, hogy ellenjavallt tojásallergiásoknak...ha most beadatom, hiába diétáztunk hónapok óta ( nem hiába, mert még rondább lenne a bőre), még több idő kell hogy esetleg "elfelejtse" a szervezete az allergiát. Lehet nem kellene terhelni vele az immunrendszerét, mire hatni kezd a szuri, a kullancsszezon felén túlvagyunk, meg csak nem lesz fertőzött az a kullancs, meg nem is kirándulunk mostanság, meg csak észrevesszük és ki tudjuk venni...szóval nem kapja meg a szurit, arra jutottam.

Ja! Elromlott a sütőnk. Most nem csináltatjuk meg... bár utana nézek, lehet nem is olyan drága.

Mári

Kép
mári
 
 


Alziza: küldtem privit :) .

Eni
marcy
 
 


Mári: este reagálok, csak most rohanok!!!

Eni
marcy
 
 


Klarka!Gratulálok a pici fiadhoz,györönyörű gyerek!!Andris is az,és hogy meg nőtt!Remélem most már túl juttok a nehezén és mehettek haza.

Kimike!Tali nyáron lezsírozva! :lol: Mi már megkaptuk a kullancs elleni szurit.Encepurt kapott Dávid mert a másikat akkor épp nem lehetett beszerezni sehol.Abból kettőt kapott,a harmadikat egy év múlva aztán a többit csak 5 évente.Nem tudom ti melyiket irattátok fel,de ez így van.

Na majd még vissza olvasok,csak gyors átfutottam,úgyhogy bocsi a többiektől este jövök.Még anyuéknál vagyok,1-kor végeztem a dokinál reggel óta.
Lábamról:Szóval betett ez a ficam neki,de nem ez a probléma,hanem nagyon csúnyán el van kopva a porc a térdemben és mellette elég előre haladott meszesedést is talált a doki,szóval ez a probléma.Megnyugtattak jobb lesz de nem sokkal a fájdalom maradni fog csak valamivel enyhébb lesz. :cry: Ha nem ficamodik ki a lábam még évekig észre sem veszik :roll: Pihenés,borogatás,fásli,jobbat nem tudnak.

További szép napot mindenkinek!

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Na, most szállt el az írományom.
Mindenkinek név szerint reagálok, de oldalanként fogok, mert félek, hogy megint feleslegesen írok.

Marcy:
Igen, Noémi egyre jobban hasonlít rám. Ám a göndör fürtjeivel nehéz bánni, nekem jobban tetszene az egyenes. De hát evvan. Nekem is göndör igazából, csak ki van kémiailag is egyenesítve és vasalva is.
Rucikkal egyébként befaragtam. Ma néztem meg, hogy ugyebár három top egybe volt csomizva, és az volt ráírva, hogy 12-18-hóig.
De ezek közül csak egy volt ekkor a méret. Az pont jó rá. Mindegy hát mégis csak teccós, majd hozzáigazítom ahhoz az egyhez a többit. A naciknak örülök, mert olyan minták vannak bennük, hogy mindegyik felsőkkel lehet kombinálni. Sőt még a tavalyiakkal is. (Merthogy tavaly is nagyobbakat vettem)
Fog: Á, nem szép egyformák, csak a képen látszik. És nem is szép fehérek. Most épp azon vagoyk, hogy teljesen rendberakatom mindegy, utána egy jó kis fehérítés és kész. A fogbigyót pedig csak ragasztják, kb. 15 perc az egész. Évekig eltarthat.

No, betelt az egyik oldal, lapoznom kell, minnyá jövök...

Erika

Kép
viera
 
 


Klarka:
Nagyon édes a bébi!!!!
Gratula.
Örülök, hogy a gyors segítség sikeres volt (hülyeség, hát még Te hogy örülhetsz.)
Gyönyörű kisbaba.
Legyetek nagyon boldogok, kis család.

Gab!
Fonalról minnyá nyilatkozok, csak nem tudom, hogy hová tetted fel őket, hogy megnézzem. De megkeresem. Igen, Noémi kezd egy kicist más lenni, mint Meske, talán Mesinek a pofija kerekebb. De mostmár a hajuk sem annyira egyforma szerintem, a Mesijé sötétebb.

Mári:
Vencel hogy áll a tejallergiával?
Egyébként a mi dokink hároméves kor alatt nem adja be a kullancs ellenit. Nem akarok hülyeséget írni, de így emlékszem, mert mi négyévesen adattuk be neki. Ja, mármint Zoránnak.

Veráska:
Jaj, ez nem annyira jó hír a lábaddal kapcsolatban!!!
Hát én ezek után el sem merek menni a könyökömmel. Még a végén találnak ott valami súlyos dolgot. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. De nagyon helyes, hogy elmentél, legalább megtudtad, hogy mi a baj.

Marcy:
Bocsi, de nem nem tudtam... Őszinte részvétem a Mamid miatt. Én imádom az enyémet. Sajna az egyik már évekkel ezelőtt ment el, de a másik még él. Viszont én már nagyon-nagyon félek és sokat gondolok Rá, pedig nagyon ritkán találkoznk. Az egész gyerekkorom nyarát ott töltöttem.
Jaj, nem írok ilyet, mert én ilyenkor elkezdek bőgni. Hogy miért nem lehetek újra az ő házába, ő meg sütne-főzne, kötni és horgolni tanítana, stb. Imádom.
(Nem akarlak felzaklatni, csak kijött belőlem.)

Na, most megint betelt egy oldal, megnézem írt-e még ma valaki valamit..., ha igen, akkor lapozok tovább. :D

Erika

Kép
viera
 
 


Csajok, én lassan befejezem az írást, mert nagyon szarakodik itt a net.

Még leírok egy mai történetet, de nem vidám.
Egy álltó helyében a Noémi úgy elesett a nappaliban, hogy beverte afejét. nem volt nagy ütés (szerintem), meg tényleg csak állt és úgy esett el, de nagyon sírt.
Annyira, hogy felvettem, de nem hagyta abba, hanem megint elvesztette az eszméletét. (Egyszer már volt ilyen kb. két hónapja)
persze azonnal felkaptam, nem érdekelt semmi, hogy velem mi lesz.
(mert 2 kg-nál nem emelhetek többet).
De mikor éreztem, hogy nem áll fel, hanem úgy elengedi magát, tudtam, hogy baj van. Szóval felkaptam, fújtam rá nagy levegőt, semmi, becsukta a szemét. Akkora pofonokat adtam neki, de tényleg csak azért, hogy segítsek neki, hogy végre felébredt. Akkor rohantam vele a konyhába, hidegvizzel lemostam a pofiját. Nagynehezen megnyugodott (én nem, azóta sem), utána nem fájt neki semmi, de kb. 10 percig olyan kis csendes volt.
Egyébként nem az ütéstől volt az eszméletvesztés, hanem az oxigénhiány miatt. Kb. 2-3 mp-ig. tartott.
Csajok!!! Ezt soha ne éljétek át. Csak tartottam ott, mint aki... be volt csukva a szeme.
Én meg remegtem.

Na, be is fejeztem, mert tiszta ideg lettem megint.
Lényeg, hogy utána egyenesen járt, tehát nemszédelgett, meg jó kedve volt és délután nem aludt többet az átlagnál. Tehát megúsztuk.

Na, elköszönök, mert nekem mindig leáll a net...
Sziasztok.

Erika

Kép
viera
 
 


Hú Viera....

És ezzel már voltatok dokinál?
Vendég
 


Sziasztok!

Meskének Nagyon Boldog Szülinapot!

Klarka: Gratula a babához és jobbulást Neki!!!

Viera: Ez borzalmas lehetett :(:(:( Föleg Neked igy kivülröl hiszen Te láttad, a gyerekek jobban birják a strapát ált. mint mi :(

Nekünk se volt egyszerü napunk: Fanni a lakásban, indulás elött az álló (nincs hely haladni vele az elötérben) motorral eldölt vagy ilyesmi (a szobában kerestem valamit, indultunk volna épp) arra jöttem ,ki,h sir és tiszta vér az arca...Lemostam, nagy nehezen láttam meg végre,h honnan is ered: a felsö elsö fogak felett lévö szalag szakadt el...

Futás a gyerekfogászatra, neki ugyan egy hangja nem volt, az ecsetelésnél is (vele épp az a baj, h nagy a fájdalomtürö képessége, és úgy kell lesni, h most kicsit esett vagy "Rambózik"). Majd begyógyul,össze nem nől, de állitólag alapból hosszabb volt picit az a rész, más gyereknek szájsebész metszi be, na ezt ö igy diploma nélkül megoldotta, de azért szólhatott volna... :? A fogai megúszták :!:

Holnap kontroll.
Én nem vagyok egy rosszullevős tipus, de mikor hazaértünk akkor jött ki szerintem, hát az ájulás kerülgetett :roll:

Nagyon várom a talit és enyhén szólva idegesit,hogy csak benézünk,mivel ez 2 laza héttel elöbb be volt tervezve mint a rászervezett családi progi...Az is jó lesz biztos, de akkkorisss! 8)

Én sem ismerek senkit személyesen, priviben iwiw vagy telcsicsere itt is jól jönne :)

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak név szerint igy hajnalban:
Igen, ijesztő volt, de már volt ilyen Noéminél. Hajlamos rá, azt mondta az orvos, hogy lesz máskor is, ugyanezek a teendők. Mármint, csak akkor, hogyha az ütés után még sir. Tehát ha azonnal eszméletét veszti, akkor rögtön hivjam őt.

Csak azért irok most két sor, mert visszaolvastam és azt láttam, hogy kihagytam, hogy miután lehiggadtam, mert ahhoz azért kellett idő, hogy egyáltalán a telefont meg tudjam fogni, annyira remegett a kezem, felhivtam a dokit, aki ugyanazokat mondta, mint anno, mikor először történt ilyen. Tehát figyeljem és ha estig tapasztalok akármi szokatlant rögtön hivjam fel.
Tudjátok, hogy állandóan minden apróságért rögtön hivom.

Ja, azt sem irtam, hogy este, magára hagytam egy kicsit, mármint hogy mi a konyhában voltunk Zoránnal, ő meg Zorci szobájában. Túl nagy volt a csend, mondom megnézem már mit csinál. Imád a Zorán szobájában pakolászni. Hát mit látok, áll az ágy tetején (!!!)!!!
Csajok 5 lépcsőn ment fel és állt az ágy tetején, amihez azért nem túl nagy a bukórács, hogy onnan ne zúgjon le mindennek tetejére.
Na, akkor ugyebár szépen le kellett csalogatni, mert ha rászólok, vagy felmászok, tuti, hog leugrik.
Akkor is meg voltam ijedve, de a kiborulásomat tartogattam estére. Hát akkora már tiszta depis lettem, hogy ez a gyerek önveszélyes, meg hogy nem tudok rá vigyázni, meg stb. De hát nem lehetekmindek egyes percben egy kétéves gyerek sarkában. Komolyan mondom, egyre veszélyesebb. Pedig mostmár az udvarra is egyedül kijáratos, ha épp bent van dolgom, mert az egész udvart látom a nappaliból és a konyhából. de ezek után...

Kilépek bocsi, mert mindig elszáll az irásom. Mostmár nem küzdök vele, csak ezt le akartam mindenképpen irni, hogy nehogy azt higyjétek, hogy nem hivtam orvost... :?

Erika

Kép
viera
 
 


Colett Noikájának nagyon boldog 2.szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!

Kép

Andiék

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de szerdán nem volt net, meg tanultam, tegnap vizsgáztam, meg a változatosság kedvéért nem volt net. :twisted:

Szóval TALIRA MEGYÜNK!!! :P :P :P

Ma húzós napom lesz, mert tegnap nem voltam és összegyűlt a sok munka, de azért megpróbálok majd reagálni mindenre.

Ja és a nagy hír: Zoló két napja minden alkalommal pisil a bilibe, ha ráültetjük! :P El sem hiszem. Úgy örülünk!!! :P


nancsa
 
 


Helló!


Szóval, ma ezerrel megy az ünneplés, ha uram hazajön a Tecsóból, elmegyünk élményfürdeni, Esztergomba, Máté is, nem ment oviba, ő is ünnepel! Aztán estére vacsi, torta, jönnek Anyuék, nővérem köszönteni.

Gab: Tali 99 %, csak most nem nagyon látok tovább a mai napnál, annyi a tennivaló még....Holnap szusszannák veletek!

Viera: Hű, szegény te, meg Noémi! na, eén lányom tegnap egy csúszdára mászott, elég magas, az még nem lenne baj, csak volt olyan lecsúszó rész(tód, mint a tűzoltók lecsúszója), és ő ott le akart egyedül csúszni. Akkorár kiabáltam, hogy neeee, hogy szerencsére megijedt, és visszament. Az egész játszótér ledermedt....Naggyon nem érzik a veszélyt.


Megyek, pakolok.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Era! Megvan a fonal, szerintem marha jó lesz! Bocs, hogy telefonban nem kérdeztem, csak nem akartam nagyon zavarni, de Noi ugye azóta jól van? Nem lehetett egyszerű!

Nancsa! Juhé! De jó, hogy jöttök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Colett! Akkor ma hajrá, holnap meg gyertek, hátha tudsz lazítani egy csöppet!

Veráska! Jaj, nem egyszerű a láb-helyzet! És ezzel mit lehet csinálni? Vagy már marad így?

Noémi! Nagyon boldog második szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na, csakcsajokban megint olyan okosságokat mond ez a nő, hogy csak na!

"Ha egy baba nem alussza át az éjszakát, azt a szülők rontják el, mert fölkapkodják... kisbabát ölben elaltatni nem szabad... minden szoktatás kérdése... ha sír, nem vesszük ki, csak megsimogatjuk, és kimegyünk pár percre..."

És mindezt mosolyogva! :evil: :shock: :?

Nem hiszitek el, de tegnap Mesinek nem találtam értelmes ruhát. Olyan hirtelen jött a nyár, hogy nincs egy rövidujjú bodyja. Van pár póló, még Lackóról, de azok meg már nem olyan szépek, meg kicsit szekrényszagúak, nem akartam abban elvinni az oviba. Sürgősen venni kell neki nyári cuccokat!

Tegnap Laci hazahozta a kocsit, kb. 5-kor hazaért, Mesit 7-kor úgy kellett kirángatni, annyira tetszett neki. Lackó is örült, rajongott, kipróbált mindent, de ő már szolídabban.

Csajok! Ugye süt valaki valamit? Mert nekem nem tudom, honnan lesz rá időm!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?