Sziasztok Lányok,
MESIKÉNEK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! HIHETETLEN GYÖNYÖRŰ KISLÁNY!!!
Viera: jók a rucik, egy kicsit tényleg nagyok, de mindent meg lehet oldani. Én is holnap akarok benézni néhány üzletbe, mert Marcinak nincs egyetlen olyan nacija sem, ami vékony kis vászonanyagból lenne tavaszra, nyárra. Remélem találok vmit.
Egyébként nagyon szép fogaid vannak, egyenletesek
. Az ékszer is tuti benne. Ilyenkor kifúrják a fogat és úgy teszik be, vagy hogy történik???
Noi nagyon hasonlít rád, de gondolom ezt már sokan mondták
!
Gab: tényleg nagyon jó a fürdőrucija Meskének!!!
Ha lesz időd, akkor tényleg össze kellene állítani, hogy végül is ki jön a talira. Kb. mennyit kell fizetni családonként a helyfoglalásért????
Benianya: Marci egész nyugis ahhoz képest, amilyen kalandokban nektek részetek van
. Tegnap ugyan eltörtünk egy poharat, de több is veszett már Mohácsnál...
Beni nagyon ügyes, hogy már ennyi szót ismer. Nálunk a legújabb a gaz, amit a "messzi" mami tanított neki, a pusz = puszi, Zsuzsu = Isti huga, gongó = dongó
meg egy csomó minden, ami most nem jut eszembe
. Ez a hétvége termése volt.
Szeretgetős kép nagyon édes, olyan jó testvérek lehetnek
!
Meteor: tényleg nagyon jó, hogy leírtad ezeket a dolgokat és gondolkodóba is ejtettél, mert ugye nálunk is a nagyobb szoba a szülőké, de arra gondoltunk, ha nem sikerül elköltöznünk, akkor cserélünk. Lehet, hogy már az elején nem így kellett volna, mert az ugye egy festést is magával vonz (jó kis gyerekes tapéta a kisszobában
) .
Alziza: tényleg jól nézel ki fogfájás ide vagy oda
. Gyönyörű a kis Zalán ezekkel a kis szőke fürtökkel.
Veráska: kiváncsi vagyok, hogy mit mond az orvos. Vigyázz magadra, sajnálom, hogy te sem jössz a talira.
Reni: szolidarítok veled és én is mindjárt megyek tanulni
!
Oriandy: nem tudtunk menni Kalandvárosba, mert ugyan nem írtam, de anyósomékhoz hétvégén már úgy utaztunk, hogy Marcinak magas láza volt ott meg még csak tetőzte (39,8). Azóta köhög és folyamatosan folyik az orra...
Én vagyok a hibás, mert múlt héten, amikor sétáltunk a belvárosban megrekedt a meleg, de fújt a szél, én hülye meg levettem róla a dzsekijét. Meg is lett az eredménye. Hétvégére szeretném kikúrálni szegényt.
Ágy: IKEA jó ötlet, körülnézek a honlapon, de nem fűzök nagy reményt hozzá, hogy lesz normális ágy 70*140-es méretben
.
Ma egy kicsit feldobtam a hangulatomat és megvettem a kismamarucimhoz az anyagot a lagzira
, sőt varrónőt is találtam. Remélem tényleg elvállalja, vasárnap megyek hozzá, mert szegény anyukám most nincs olyan passzban, hogy varrjon...
.
Szandált és övet szeretnék még venni, aztán tuti lesz! (Legalábbis remélem...).
Na most megyek, mert miért is ne, ma sem tanultam még semmit és most állok neki
. Nem tudom meddig bírom... Ti töltsétek kellemesebben az estét.