Sziasztok!!
Montinak nagyon szorítok!!
Szerintem csak a magasabb vérnyomás nem lehet toxémia......
Linácska!
nagyon drukkolok!!!!!
Juca!
Szupi a szoba! Babaágy hol lesz???
mimi!
Neked is drukk!!
kislibus!
Lehet, h jót tenne, ha más munkád lenne. Látsz valami más lehetőséget??
Bocsi a többiektől, Ábel itt banditázik. Idemásolom, amit a várandós topicba írtam:
Mi:
Tegnap reggel Uh. Uge kikönyörögtem a reggeli időpontot. 5-en vártuk a dokimat.... Szerencsére első voltam. Sajna tényleg vastag a hasfalam és nehezen látta (én konkrétan alig és nagyon megnyomkodta a vizsgálófejjel a pocakom, fájt rendesen). A lényeg, ha amit látott ott minden rendben. 1 héttel kissebnek irta a gép. (megnéztem a táblázatba és tényleg 18 hetesnek felelnek meg az adatok). Súlyt nem becsült. A BPD 48,1.... Nézegette a lába közét is. Előszőr azt mondta, tuti kislány, de visszatér rá. Visszatért... tuti fiúcska....... nem tudom mit higgyek, de barátkozom a fiúsanyuka léttel. Ábelnél én választottam nevet, most apa fog. Jelen pillanatban a Konstantin Bence tűnik befutónak. Apa szerint méltóságos a Nagy Konstantin név....Elfogadom, mert a jelentése is jó...szilárd, állhatatos...
Azért nem mondtam le, h kislányom születik. Jól kibőgtem persze magam. Főleg amiatt voltam elkenődve, mert tudom, h a férjem szeretne kislányt és Ő annyira jó ember, h nagyon megérdemelné. Kicsit bánt, h nem vagyok képes lánnyal megajándékozni. A férjem persze vígasztalt, az a fontos, h egészséges és jöhet a harmadik....
Jövő szerdán megint Uh, újra megnézi, hátha jobban lát mindent. (persze nem a lábaközét kukkoljuk, sokkal inkább a szívét, arcát)
Bocsi, a litániáért!!!!!!