Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Montinak nagyon szorítok!!

Szerintem csak a magasabb vérnyomás nem lehet toxémia......

Linácska!
nagyon drukkolok!!!!!

Juca!
Szupi a szoba! Babaágy hol lesz???

mimi!
Neked is drukk!!

kislibus!
Lehet, h jót tenne, ha más munkád lenne. Látsz valami más lehetőséget??

Bocsi a többiektől, Ábel itt banditázik. Idemásolom, amit a várandós topicba írtam:

Mi:
Tegnap reggel Uh. Uge kikönyörögtem a reggeli időpontot. 5-en vártuk a dokimat.... Szerencsére első voltam. Sajna tényleg vastag a hasfalam és nehezen látta (én konkrétan alig és nagyon megnyomkodta a vizsgálófejjel a pocakom, fájt rendesen). A lényeg, ha amit látott ott minden rendben. 1 héttel kissebnek irta a gép. (megnéztem a táblázatba és tényleg 18 hetesnek felelnek meg az adatok). Súlyt nem becsült. A BPD 48,1.... Nézegette a lába közét is. Előszőr azt mondta, tuti kislány, de visszatér rá. Visszatért... tuti fiúcska....... nem tudom mit higgyek, de barátkozom a fiúsanyuka léttel. Ábelnél én választottam nevet, most apa fog. Jelen pillanatban a Konstantin Bence tűnik befutónak. Apa szerint méltóságos a Nagy Konstantin név....Elfogadom, mert a jelentése is jó...szilárd, állhatatos...
Azért nem mondtam le, h kislányom születik. Jól kibőgtem persze magam. Főleg amiatt voltam elkenődve, mert tudom, h a férjem szeretne kislányt és Ő annyira jó ember, h nagyon megérdemelné. Kicsit bánt, h nem vagyok képes lánnyal megajándékozni. A férjem persze vígasztalt, az a fontos, h egészséges és jöhet a harmadik.... :oops: :wink:
Jövő szerdán megint Uh, újra megnézi, hátha jobban lát mindent. (persze nem a lábaközét kukkoljuk, sokkal inkább a szívét, arcát)

Bocsi, a litániáért!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Mimi, nem durva a kérdés.
Nem néztem meg a babát.Amikor megszületett, ott volt a lábam között a kórteremben, le voltam takarva.Én meg csak bőgni tudtam egyfolytában.Aztán meg elvittek a műtőbe, és elaltattak.
Így utólag kicsit bánom, hogy nem néztem meg, bár az hiszem, akkor még nehezebb lenne most.Így is megnézegetem a neten a 19 hetes babák képeit, hogy ilyen volt az enyém is, de ha megnéztem volna, az a kép maradt volna meg az agyamban, az szörnyű lenne, azt hiszem.
A dokit kérdeztem utána, hogy milyen nemű volt, de nem emlékezett, azt mondta,inkább csak az arcát látta.Ezen azóta is elbőgöm magam, hogy volt már arca, milyen helyes arca lehetett, hát még ha láttam volna...
Azt hiszem, jobb így nekem.

Zsuzsu, örülök, hogy minden rendben van, az a lényeg, hogy egészséges legyen!Elhiszem, hogy csalódnál, ha nem kislány, de tényleg, majd a következő az lesz! :wink:

Monti?Mi a helyzet?
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu!

Montinál már régen játszott az ödéma, és a magas vérnyomás is. Fehérje tényleg csak a végjátékban van, amikor a vesék feladják a harcot. :evil: Szóval ezért figyelik ennyire őket.

Ágy, ha megnézed a képet, akkor a jobb sarokban az ajtótól jobbra látod (a macis), csak pelenkázó van rajta, így komódnak néz ki. A szoba így két ágyból áll, még polcokat fogunk feltenni.

Sajnálom, hogy nem tudta rendesen megnézni a doki a babát.

Kislibus!

Hát tegnap jókat vigyorogtam. :lol:

Lina!

Uh-val nem nézte meg a doki, hogy mi az ábra? Az viszont nagyon jó, hogy erősebb sereget küldtetek. :lol:

Mennem kell, ha lesz időm beugrok.

tjuca

Luca: Hidd el jobb ezigy hogy nem látad mert még fájdalmassab let volna nekemis meg akarták mutatni de kértem a dokit hogy ne és nemis akkartam tudni még a nemét sem lehet hogy még a padlon lenék mindig jobb igy és énis sirok amikor senki nem lát :cry:
De nem adjuk fel és menni kell tovább.

Kép
v.e.judit

Zsuzsa: Halotad mi történt nálunk Mórán elképesztö emberek élnek nem? :evil:

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Montiról nincs hír??? :shock:

Luca,
megértem. Igazából lehet , h én is így lettem volna, ha velem történik ilyesmi. Anno az egyetemen azt tanultuk pszichológiából, h ilyen esetben a későbbi feldolgozás szempontjából "jó" ha az anya láthatja a halott babát. (sőt más esetben halott hozzátartozót) Ez úgy bennem maradt, h azért kérdeztem rá... :oops:

Mert ha látod,kézzelfoghatóvá válik, és attól könnyebb búcsúzni. (a sógórnőm sem nézte meg anno, a 20 hetes babájukat, de ott szörnyű testi fogyatékok is voltak)

Persze ez mind elmélet, aki ezt átéli maga dönt és szenved mindenképp, én sem tudom , h velem h lett volna... :cry:

Köszi, h leírtad!

Kép
zmimi

Most csak mobilról a lényeg: MIND A NÉGY MEGREPEDT:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: gratula a tüszöknek csak igy tovább. :P

Kép
v.e.judit

Lina! egy 4-es ikrek jó lesz??? :lol:
Volt egy e-mail, ami egy időben körbejárt , hogy akartak egy harmadik babát. Ez volt a címe, és lett hatosikrek.... :shock: :shock: :D
Vendég

Lina, szuper!Hajrá kiskatonák!

Ne ítéljetek el, de én azért azt kívánom Neked, hogy ne legyenek ikrek...
Egy baba legyen, és egészséges.Ez a normális.

Mimi, komolyan nem tudom, mi lett volna a jobb, ha megnézem, vagy ha nem.Én meg éppen úgy érzem, hogy talán azért sikerül hamarabb feldolgozni, mert nem láttam, konkrétan nem tudom, mit siratok, csak sejtem.Ha láttam volna a kis arcát, a testét, szerintem rosszabb lenne.Én attól a látványtól biztos nem tudnék megszabadulni soha.
Ha ez a baba rendben megszületett volna, akkor a bent levő kis angyalkát biztos megnéztem volna, de így, hogy egy sem maradt, nem bírtam megnézni Őket...

Montiról nem tudunk semmit...jaj, de sokat gondolok Rájuk!
Lehet, hogy írok Neki sms-t...vagy ne zavarjam?De lehet, hogy jólesne Neki, nem?
Vendég

Luca!

Nagyon jól tetted, hogy nem nézted meg a kisbabát. Annak idején Én is így csináltam. :oops: :cry:

Zsuzsu!

Örülök, minden rendben van veletek! :D
Vendég

Luca, asszem én sem néztem volna meg. Szerintem is mindig azzal a képpel kelnél feküdnél, amit láttál-volna.
Nekünk is virágzik a borsónk:-) Nekünk 5000nm-es a telkünkm azon van egy 160nm-es ház, a többi fű, meg gyümifák, és egy fólia, meg némi veteményes :lol:
Vendég

Kacika: örülök hogy van másnakis kertje én nagyon szeretem csinálni és olyan öröm leszedni mert tudja az ember hogy az te csináltad .800 nm akert. van mit csinálni :P

Kép
v.e.judit

Kacika, abba a kertbe bele lehet szakadni!
Ahhoz már megérdemelnék egy olyan ráülős fűnyírót!
Nekem is van egy pici fóliasátram.12 db paprika palánta fér bele...
A házunk meg 50 nm.Nekünk mindenünk pici. :lol:

Kérdeztétek, mit csinálok a vakonddal: ha meglátom a túrást, slaggal azonnal visszaküldöm a földet, és így csak egy pici luk marad a közepén, de az egy idő után nem látszik...
Összetaposni nem szabad, akkor púp lesz ott.

Írtam Montinak.
Válaszolt, azt írja, hogy szépen megy lefelé a vérnyomása, már csak 140/90, és reméli, hogy hétvégére hazaengedik.
Monti, mi is szorítunk Neked!

Csajok, aki így járt, mint én, utána mikor jött meg először?
Úgy, mint a korai vetélésnél?
Nekem a 8 hetesnél 28 napra jött meg, de akkor nem kaptam oxitocint, és nem szedtem Bromocriptint.Most mire számíthatok?
Vendég

Luca!

Nekem újra 5 hét elteltével jött meg először.
Vendég

Luca: nekemis 28napra jöt meg a 20 hetes terhesség elvetélése után.

Kép
v.e.judit

Köszi!
Ha 28 napnál pár nappal előbb jön meg, az nem jó, mert akkor nem tudok elmenni kontrollra, gondolom, úgy nem nyerő...
Ha meg 5 hétre jön meg, belerondít a pár napos júniusi pihenésünkbe, mert végre fürödni szeretnék már egy jót!!!
Tehát 28-29. napra kellene megjönnie, és marha gyorsan elmúlnia. :lol:
Vendég

Luca,

jó, h adtál hírt Montiról! Örülök, h javul! :lol:

Tegnap apósék itt voltak, állítólag ők piszoár-tablettát tesznek a lukba+víz... :shock: szegény vakond...

de a férjemnek tetszett az ötlet. :twisted:

Lina!
Ez szuper! A 4 tüsző még azért nem jelent rögtön 4 babát!
Reméljük a természet bölcsen+biztonságosan végzi a dolgát! :wink:

Kép
zmimi

most, h visszaolvastam, még jó, h utaltam a vakondra...

ki tudja ki milyen lukra gondolt volna... :shock: :twisted:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Juca! No min derültél??? de bármi is volt, örülök, hogy kellemes perceket szerezhettem! :D

Zsuzsu! Ha lenne más kilátásban azt csinálnám már. Most még csak tanulni se tudok semmit, mert fizetős lenne és épp beleugrani készülünk a hitelbe..
És hogy Tirzus, vagy Konstantin van a pocidban az már nem lényges, fő hogy megvan és egészséges lesz!!! Még lesz lehetőségetek tirzusra, a kiscsajnak meg legfeljebb dupla védelmező badyguardja lesz. :lol:

Lina! Megy a drukk, de bocsi, max. két babához!!! :)

Luca! Jól tetted, hogy nem nézted meg!!! Videófilmen mutattak nekünk elvetélt babákat a fősulin. Egy hétig nem tudtam magam hova rakni utána, pedig csak videó volt... :(

Jaj lányok én is alig várom a kertemet!!! Már tervezgetem hova mi fog kerülni és olyan jó lesz, ha a mevalósítást is elkezdhetem!!! Majd jövök tanácsot kérni :wink:

Kép
kislibus

sziasztok!
monti remélem minden rendben van a vérnyomásoddal már?!

Luca jobb is,hogy nem láttad a bab arcát m soha nem tudnál megnyugodni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!

Csak megnyugtatásként, nem is láthattad volna! Az én babám is burokban született, de semmit nem lehetett belőle látni! Én nem néztem meg, csak megsimogattam a kis buksiját, de a szülésznőt kérdeztem, hogy milyen, mert valahol szerettem volna megnézni, ha esetleg olyan választ kapok, hogy szép vagy, hogy milyen nemű, akkor megnéztem volna, de nem látott semmit a magzatvíztől! Bár nem tom neked elfolyt-e és ha igen akkor lehet-e bármit látni! Nekem az volt még iszonyú, hogy a méhlepény nem vált le és mikor másztam fel a mészárszékre megfogtam a babát, mert féltem, hogy kiesik és éreztem, hogy még akkor is mozog, remeg! :cry: Szóval nehéz ezen túllépni, bármennyi idő is telik el, de minden nappal jobb az biztos!

Montinak nagyon drukkolok! Lehet, hogy már Marcival jön haza! :wink:
gröni

Gröni, sikerült intézni valamit?Már ez a harmadik hely, ahol kérdezem...
Vendég

Luca!

Te írtál sms-t? Akkor minnyá megnézem! Bocsi! :oops:
gröni

Igen, burokban született.
És még az is nagyon megviselt, hogy éreztem a lábam között, olyan sokáig ott volt!
Engem egy pasi rakott át a mészárszékre, fogott engem, a babát, meg az infúziót.Attól féltem, elhagyjuk a bébit...Erősen kellett kapaszkodnom a pasi nyakába.
Vendég

Igen, én írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Vendég

Majd szerdán megyek, addig nem tudok mit csinálni! De biztos vagyok benne, hogy sikerrel járok! Addig úgysem jövök el! :roll: :lol:
gröni

Nekem a műtőben senki nem segített! :cry: Ott voltak vagy 10-en, de csak néztek! :cry:
gröni

nekem mikor volt januárba a vetélésem én is éreztem,hogy ott a baba a lábam közt,már éreztem,hogy jönni akar kifele mert székelési ingerem volt ,már a magzatvíz is elfolyt de az még az éjjel,de szartak rám! :( :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gröni, Te honnét szedtél szülésznőt?Nekem nem adtak!
Vendég

Ne hari, lusta voltam kimászni az ágyból! :oops: Nem gondoltam, hogy te vagy....
gröni

Nem tom, egyszercsak bejött a doki egy nővel és mondta, hogy ő fog rám vigyázni! A fityegőjén láttam, hogy xy szülésznő! Csak innen tom, hogy az volt! Szerintem egy ennyi idős terhességnél már egy sima nőgyógyászati nővér annyit ér, mint halottnak a csók! Bár a szülésznővel sem mentem sokra! :evil:
gröni

Nita!

Ez olyan borzalmas, de jobb így! Már ami a testi dolgokat illeti, lelkileg sokkal rosszabb, nehezebb feldolgozni! :cry:
gröni

Engem egy pasas rakott át, mindenestől.Neked egyedül kellett átmásznod?
Vendég

Hát, egy vetélés mindig borzasztó, bármikor is történik!
Sok időnek el kell telni, mire az ember magához tér.
Vendég

Mintha valaki fogta volna az infuziót, de már abban sem vagyok biztos, hogy nem én fogtam azt is! Senki nem segített! Viszont ami előtte, utána volt arra én nem panaszkodhatok, kivéve persze a szülésznőt, mert tényleg annyira emberségesek voltak! Kérdezted a mensit, nekem is időben jött meg!
gröni

Gröni, én láttam a nőgyógyászaton olyan szobát, hogy ügyeletes szülésznő, vagy valami hasonló.
És este beszélgettem is egy csajjal,mondtam, hogy szedje ki a kezemből a branült, mert rohadtul fáj. Ő is gyógyszertári asszisztensnek tanult, mint én, csak utána még elvégezte a szülésznőit is, mert nem talált állást patikában.
De Ő éjjel volt ott, nappal hol volt???Egy aranyos kis nővérke volt, aki az információs pultnál szokott lenni, na, Ő rendes volt velem, Ő hozott No-Spa injekciót..
De az égvilágon senki más nem segített rajtam.
Vendég

nekem át kellett volna mászni a műtős ágyra de a betegszállító olyan rendes volt és átrakott!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én úgy éreztem, nagyon magamra hagytak.A műtő nekem megváltás volt már.
Úristen, akinek napokig tart, mint Neked is, hogy bírja ki?
Az az oxitocin marha gonosz jószág!Nekem minden fájás egybe ért, egyetlen másodperc szünet sem volt.
Vendég

Hát, Nita, őszintén szólva, velem is a betegszállító volt a legrendesebb. :cry:
Kétszer is vitt...meg az a doki is nagyon rendes volt, aki a feltöltést csinálta...Gröni, Te tudod, ki...mégsem kellett volna lehánynod, de most már mindegy.. :oops:
Vendég

lányok mára én ucsúzom mert a nap kiszívott nagyon és majd elalszom!
puszi,jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát, nekem is picin múlott, hogy nem téptem ki az ágyrácsot! De érdekes, hogy a második, ahol már nyitva voltam, könnyebb és rövidebb volt! Nem szenvedetem azzal a babával sokat, de lelkileg az egész sokkal rosszabb volt! Élt, mozgott, úgy éltem át az egészet, mint egy szülést! :cry:

Most összezavartál! Le is hánytam vagy csak majdnem? :roll: 8)
gröni

Köszi a drukkokat. Én is igazából egy egészséges babának örülnék.

Amúgy a 4 megrepedt tüszőn kívül ma semmi jó nem történt velünk. Sőt!!! Felmondott az albérlőm, és a kocsinkat lezúzták miközben parkolt. Se egy betétlap se semmi. A férjem szegény még most várja a rendőröket. Pesten. Hogy mikor fogom látni?????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita, jó éjt!

Tuti nem fürödhetek én még egy nagy kád forró vízben???
Annyira szeretnék!!!
Vendég

Gröni, a zebrára hánytál, éppen a dokibácsi elé...de nem érdemelte meg... :lol:
Amikor a második babával nyitva voltál, akkor is adtak oxitocint?

Lina, sajnálom az autót...meg az albérlőt is.
De azért a 4 megrepedt tüsző nem semmi ám!!!
Vendég

Nem tom Luca, nekem 6 hetet mondtak, ennek már több, mint két éve, azóta sem fürödtem! Így én nem vagyok mérvadó! :roll: Két-három hét telt el ugye?

Linácska!

Nagyon szorítok nektek!
gröni

6 hét???? Jaj, de hosszú!Idén még nem fürödhettem...
Kedden volt 2 hete.
Vendég

Ááá, tudtam én, hogy nem hánytam le csak majdnem! De mostanában olyan szenilis vagyok! :oops: 8) Igen, akkor is kaptam, mert alapvetően a vetélés nem indult meg, de nem kellett volna sokat várni, hogy spontán beinduljon, viszont én minél előbb túl akartam lenni rajta, ez az én döntésem volt!
gröni

A második babánál 4 hetet mondtak, de az lényegtelen volt, mert nem is akartam fürödni! Szerintem ha már nem vérzel és nincs hüvely panaszod, megpróbálhatod! :roll:
gröni

Nekem meg szerintem meglett volna anélkül is, sokkal kíméletesebben!Ha valaki vette volna a fáradtságot, hogy megvizsgáljon reggel...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?