Új privát üzeneted érkezett!

Jesszus mennyit írtatok! mosogatás halasztva Kép

Andi
psandi
 
 


hali Lányok,

Hízós tippeket köszönöm, asszem béres cseppnél meg a B vitaminnál maradok, mintha az anno eccer már bejött volna. Hogy nem jutott eddig az eszembe???
mindenki másnak, aki próbált még segíteni: Sajnos már régóta nem szoptatok, anyósom minden nap hozza a főt kaját. Még a kedvenceim is cserben hagynak pl megrendelem a pizzát, de mire ideér, már nem teccik és megvárja apáját Kép Vérképemmel soha nem volt gond.


Myssnia,
Még hogy egy kocka Milka nem élvezet - fel vagyok háborodva. Igenis élvezet, tessék megvenni méregdrágán egy egész táblát, és abból csak egy kockát egyél, a többi apájáé lehet - hadd gazdagodjon a cégem, a végén még nem lesz munkahelyem, ha ilyen kifogásokkal jöttök Kép

Megyek a gyogyiba, veszek hízókúrás szereket magamnak Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Nahát ilyet, feltettem képeket, és eltűntek Kép. Akkor még egyszer:

Egyik pillanatban még békésen nézeget...
Kép

...a másikban meg már hopp, fenn is van a polcon:
Kép

Ilyen, amikor céklás krumpli van ebédre:
Kép

És ilyen, amikor egyszerűen csak jókislány (mert azért ilyen is van):
Kép

F.
franyo
 
 

 
 

Marciknak (Mariann, Sofka,)
Boldog névnapot!
Kép

Kangi,
Kistesó projekt!?Kép
A szilva és a szőlő is hashajtó hatású...

Orsoly,
Lackó-képekKép

Szilvi,
Ti nem vagytok benne a táblábanKép
Roni sem áll vagy mászik még. Szerintem még ne aggódj, csak kényelmes a drága.Kép

Mariann,
London, de jó nektek!!!
Nálunk is a párom szadizza a növényeket (persze a beleegyezésemmel).

Tina,
Édes a lányodKép
Még, még, még képeket!

Toffi,
Remélem hamar elmúlik Szandinál a testvérféltékenység. Drukkkk!

Azúr,
Még van pár matrica-ötletem (Még három kisablak, három meseKép), De biztosan nem birom ki karácsonyi motívumok nélkülKép
Roni is csinált "hidat", szerintem ez a (hátról hasra) forgás bevezetője.

Norka,
Roni is harinaciban randalírozik itthon. Nem olyan meleg mint a nadrág vagy rugi, és mégsem nyúzza le annyira a bőrét a padló.Kép
Jazi édes, jó a hintaKép Hogy gyártottad?

Kaska,
Legalább megnyugodhatsz, hogy nem az éhség miatt ébred VilcsiKép
Én is voltam szemészeten. Kiderült hogy nincs gyulladás, de a piros gumó mégsem múlt el. Kaptam újabb krémet. Kíváncsi vagyok a tieddel mit tudnak csinálni. Legfeljebb én is oda megyek majd szemészhezKép
Panaszkodj csak. Már az is segít, ha kiönti az ember ami a bögyében van.

Franyó,
Ezek szerint szépen fejlődik AnkaKép Édes lehet ahogy menekülKép
Újabb protkóigényKép
Hogy csináltad a kukoricadarát?
Képek szuperekKép

PsAndi,
Voltunk a szemészeten. Dokibácsi azt mondta, hogy csak látszatkancsalság (lapos orrnyereg...stb miatt). Másfél éves korában menjünk vissza.

Heppi,
Drukk a hízókúrához!

Mennem kell, mert telefont várok.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Először is mindenkinek köszi a segítséget, tippeket.

Hát ma délelőtt én egy kicsit kiakadtam, szerintem már nagyon fáradt vagyok.Kép Éjszaka Bence kétóránként kelt, de 2 után pl. 3kor is. Próbáltam cumival, simivel megnyugtatni, ringattam, de nem volt jó, cicit akart. És evett is rendesen, mintha 2kor nem is szopizott volna.
Ezek után reggel 7kor felébredt és fél 12ig nem volt hajlandó elaludni. Szinte küzd azért hogy le ne csukódjon a szeme pedig már tök vörös volt, és dörzsölte is, ha épp eltalálta a kezével.Kép Olyan aranyos, már egyre többször próbálja betömni az öklét a szájába, de még gyakran célt téveszt.
Miután már sírva hívtam fel a férjem hogy nem tudom mit csináljak, mert nagyon kivagyok, azt mondta tegyem ki az erkélyre. Hát alig hogy a sapit rátettem, beájult. Aludt is vagy másfél órát a levegőn, de mikor behoztam, természetesen felébredt és ha beteszem a kiságyba, sír. Tíz percet nincs el magában. Viszont tudom hogy csak azt szeretné ha a kezemben lehetne egész nap, mert a folyamatos nyekergésbe néha egy eltévedt örömsikoly is bekerülKép
Viszont így az én délelőttre tervezett pihenésemnek lőttek, mert állandóan rohangáltam figyelgetni. De legalább ő aludt egy kicsit!

Na megyek megvigasztalom, utána folytatom...

Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Julka még mindig taknyol, ha látnátok, hogy néz ki a barna orrcsepptől. Ma nem mentünk tornáraKép

ToffiKép anno azt mondta a Bethesdában a sebész, hogy a köldökgyűrűt helyi érzéstelenítéssel, felszívódó zsinórral összehúzzák. Majd tavasszal.

AzurKép szerintem is OK a homorítás. Ha valami baja lenne, sírna. Biokertészet biztos nem ez, ha megtalálom a papírt, megírom a címüket.

KangiKép igazad van kistesó ügyben, a 2 év ideális, bár az eleje idegbajKép Én Julkát máris sajnálom, hogy kimarad a tesóöldöklésből. Édes kamilla szerintem is pfúj, de elég belőle egy-két kiskanálnyi, ennyit sem tudsz a szájába erőszakolni?

FranyóKép mi a baja a szakinak a sima kukoricadarával? TakarításKép mindenféle daránál. Anka édes továbbra isKép

ElliKép ha-ha, megnyugszol, ha már szalad? és mi van a beszéddel, finommozgással, a fáról való leeséssel stb.? Na jó, nem riogatlak, csak poénkodom.

Urszila
urszila
 
 


Heppi Kép
akkor is. Most lehet, hogy lenne gond, ráadásul a standard vérképbe nem tartozik bele a pajzsmirigy-hormonok (TSH, T3, T4) vizsgálata.
Figyi, egy szuri, és megnyugszol!

Urszila Kép
betegJulka Kép pusszpusszneki!!!
Kamilla: zéró, nuku, nulla, amit bele tudok tenni, még mindig semmi kaki, ebdelni sem evett, pedig jól kitoltam 1-ig.

Pussz, most én eszem
Kangi
kangi
 
 


Lányok!

Marcikám mindenkinek köszöni a névnapi köszöntést!!!!!KépKépKépKép

Orsoly! Gomboc!
Ha nem nagy kérés irnátok nekem is néhány szót a Dévényes tapasztalataitokról?Lenne néhány kérdésem,technikai jellegű.
m.grof@freemail.hu

Itt teljesen megbolondult az idő, olyan mintha késő tavasz lenne,meleg van,és semmi eső!Remélem marad a hétvégére is Londonba.
Ja már akartam irni,hogy a skyeuro nagyon kedvező árban kinálja a londoni ,párizsi,repjegyeket Bp-ről,a Ferihegy 1-ről.

Mariann&Marci
Mariann
 


Na újra itt vagyok...

Szóval köszi a segítségeteketKép

Elli!
Köszi a mélt a gyakorlatokkal.Kép Nagyon örülök neki, mert igazán nem is tudtam hol fogjunk hozzá. Ma este már el is kezdjük. Ezt naponta hányszor kell csinálni?
Amúgy Bence hason alszik, éjjel szinte végig. Akkor mondjuk félkómásan teszem be, olyankor nem sír, de nappal rögtön fúrja az ágyat.

Myssnia!
Tudom hogy ti is sokat szenvedtek az éjszakák miatt, pedig Szilárd már sokkal nagyobb mint Bence. Ezek szerint ne is reménykedjek hogy idővel jobb lesz? Az az igazság hogy Bence el lett kapatva, de nagyon!
Már az első nyekergésre ugrok, pedig tudom hogy nem kéne.
Vicsorítós Szilárd nagyon édesKép Elárulom hogy amíg Bence nem született meg, a mi gépünkön Szilárd volt a háttér, annyira tetszikKép

Próbáltatok már a Babashopból rendelni? Én pénteken küldtem el onnan rendelést, és ma már hozzák is, kíváncsi leszek a minőségére.

Zsuzsi!
Köszi a megnyugtatástKép
Miki nagyon aranyos abban a harisnyában.
Áruld már el, Neked honnan van ennyi energiád?!KépKép 3 gyerek, netezés, és amint láttam nagyon jó dolgokat is alkotszKép Nekem egy gyerek mellett is néha csak egy piskótára futja.
Pedig én is úgy indultam hogy 3 gyereket szeretnék, de lehet csak ez az egy lesz...

És a gyerekek köldöksérvével mi lett? Csináltatok vele valamit? Nekem mintha úgy rémlene hogy a doki valami 3 éves kort emlegetett, hogy akkor műtik. De közben a Kismamában egy féléves kisfiúról írták hogy megműtötték. És most volt itt a védőnő, szerinte is félévesen meg kell csinálni ha addig nem javulKép
Amúgy Bence szerintem elég lusta, ugyanis a fejét is emelte régen, és ha olyan kedve van, akkor nagyon tudja követni a tárgyakat a fejével. Ha az apukája kezében van, és beszélek, akkor pedig keres engem. Úgyhogy remélem nem lesz baj!

Beu!
Nem nagyon értem hogy bennünket miért nem küldtek csípő uh-ra. Abban bízom hogy nincs olyan nagy baj, mert akkor csak adtak volna egy beutalót. Majd 2 hét múlva kiderül, addig tornázunk ezerrel és hordjuk a terpeszpelust.
Bencét én is imádom gyömöszölni, de csak mostanában mertük egy kicsit jobban nyúzni, mert eddig nagyon kis ropi volt, még megfogni is féltem. De ma már 4kiló70deka!
Lőrincet viszont már naggggyon lehet gyömöszölni, nagyon aranyos, főleg a második kép tetszik. Az a mosoly!Kép

Urszila!
Fogalmam sincs milyen az ha laza vkinek a köldökgyűrűje. Nekünk a doki azt mondta hogy ez sérv sajnaKép A múlt héten viszont nem tudta megnézni, mert le volt ragasztva, de jövő szerdán megmutatom neki.

Maci2!
Mi is beoltatjuk Bencét agyhártyagyull. ellen, pedig nagyon sajnálom hogy már megint szurit kap. A 2hónaposnál még levegőt is elfelejtett venniKép
Én is épp tegnap voltam bent a munkahelyemen, hát a kollégák hiányoznak, de a munka abszolúte nem!
Mondjuk nem is gondolok még rá hogy mi lesz ha vissza kell mennem.

Nadine!
Nagyon klasszak a babauszis képek, látszik hogy Zsani hogy élveziKép
Én is szeretnék már menni. Remélem januártól már mehetünk!

Orsoly!
Lackó napról-napra gyönyörűbb, pedig már picinek is az voltKép Azok a szemek! Kitől örökölte?

Mariann!
KösziKép Elli elküldte nekem azokat a gyakorlatokat amiket ti is csináltok (Katona), ma este elkezdjük aztán meglátjuk mi lesz.
Örülök hogy Marci ilyen jól fejlődik! Kép

Szilvi!
Nekünk azt mondta a doki hogy az agyhártyagyull.elleni oltást minél hamarabb érdemes beadni, mert ha közösségbe megy, találkozik más babákkal. Mi az elsőt most kapjuk 2,5 hónaposan, a másodikat pedig 4,5 hónaposan.

Tina!
Kép nagyon édiKép

Azur!
KösziKép Remélem Artúrral is minden rendben lesz!Kép
Nekünk a csípőszűrés 2 percig tartott, megállapította hogy kötött a csípője, tornáztassuk+terpeszpelus, 4 hét múlva kontroll és kész.Kép Csodálkoztam is, és nem igazán értem hogy miért nem küldtek el minket uh-ra. A védőnő szerint ha baj lenne, akkor elküldött volna, lehet csak megelőzésképpen adta. De ez engem nem nyugtat meg, mert ha így lenne minden baba kapna. A Katona-féle tornát ma elkezdjük, hála EllinekKép

Toffifee!
Köszi neked isKép Babaúszásnak utánajárunk, úgy gondoltam hogy januártól már mi is vihetnénk, ha minden jól alakul.

Kaska!
Ti hova jártok baba-mama tornára?

Franyó!
Köszi a bókot Bence nevében isKép
Ti sem panaszkodhattokKép Anka is gyönyörű, nagyon kis huncut, és hihetetlen hogy mennyire ügyes. Ő mindent ilyen korán kezdett el csinálni?
A céklás krumpli nem semmiKép
Ez hogy jön ki a cuccokból?

Én újabban a kakifoltokkal vagyok gondban, mert Bence naponta egyszer kakil, de akkor sokszor bokáig folyik, és nem jön ki a ruhákból. Pedig mosás előtt beáztatom Vanishbe+mosószerbe, és még így se.Kép

Na ezt most elküldöm, bocsi ha valakit kihagytam, de ébredezik a gyermek. Nem volt egy óra alvásKép
És mindjárt hozzák a babarucikat isKépKép

Üdv: Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok, próbálok képet feltenni

Kép

Andi
psandi
 
 


kicsit nagy lett, bocsi, de úgy belejöttem , teszek fel mégegyet

Kép

Andi
psandi
 
 


Andi!

Nagyon kis tündér Dani!És milyen ügyes már!



Na lelépünk, egy nagyot sétálunk az erdőben ebben a gyönyörű időben.

Mariann
Mariann
 


Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokatKép NAgyon aranyosak vagytokKép

Másodszor pedig
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT MARCINAK ÉS MARCIPÁNNAK!Kép

Harmadszor: Köszönöm a drukkokat kórház ügyben, segítettek, mert jól sikerült. Az aranyos doki néni volt és megint nagyon kedves volt. És annyi sok jót mondott, hogy egyből jobb kedvem lett. Azt mondta csak rossznak, hogy kicsit ökölben van még a keze és maki módjára fog, de ki lehet provokálni nála, hogy ne ezt tegye, lehet csak rossz beidegződés. Mindenestre kell még vissza mennünk, de csak januárban. Hurrá!

Anita, Andi, Franyó, Orsoly, Szilvi, Tina, Norka, Beu, Vera!Kép (Remélem nem hagytam ki senkit!)
Babócák nagyon édesekKép Olyan jó nézegetni őket. Amikor olvasni nics időm a képeket akkor is mindig megnézemKép És máris jobb kedvem leszKép

Myssnia!
Köszönjük a bókot, Szili is nagy csibész! És olyan édes!Kép

Franyó!
Hinta: Cora-ban vettük, kb. 1600 forintért. A madzagon csak két karika van, mi vettünk hozzá furdancsos kampót meg szétnyitható fémkarikát és az ajtófélfába fúrtuk. Dani nagyon imádja, múltkor párnákat tettem bele neki és bealudt hinta közben. Jó mert két kis karika érintkezik csak, ezáltal kicsi a súrlódás és elég sokáig leng egy lökéstől!

Ildi!
Dani is nagyon sokat hidalt, szerintem csak tornázik, meg erősíti magát, ne aggódjKép Így lesznek egyre ügyibbekKép

Elli, Toffi!
Bocs, higy tegnap olyan gyorsan eltűntem, de apukám kint várt ránk. Kiadtam neki Danit és gondoltam szépen lassan felöltözöm, de a hirtelen beáramló 10 anyuka meggyőzött, hogy inkább húzzam ela csíkot.Bocsi!

Elli!
Azt hiszem le kell íratkoznom csacsilistáról, mert kinéztem egy röfögő, nyávogó... szintetizátor szerűséget és apa azt mondta válasszak. És erről tudom, hogy Daninak nagyon tetszene, mert voltunk Mikkamakkában és ott ez nagyon bejött neki. Csacsi sincs teljesen eltemetve, csak várok egy kicsit amíg Dodo nagyobb lesz.

Sajnos ennyire futotta csak, mert Dani egész nap nagyon nyügi, és nem tudom mi van vele, de semmi sem jó neki, félek betegség lappang benne. Remélem nem kopp.kopp.

Akiknek nem írtam, majd igyekszem pótolni.

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Megint sikerült lemaradnom...
Babák tündériek mind. Már lassan én is teszek fel egyet, csak előbb kicsinyiteni kell, és ahhoz át kell bootolnom (linuxban van netem, windowsban van fotó kezelésem, scannerem, brrr)

Már megint jön a pildinéni, szóval: nem lehet elkapatni, meg elrontani egy pici gyerkőcöt azzal, ha reagálunk az igényeire!! Tudom, hogy látszólag úgy néz ki, de a valóság az, hogy ilyenkor azt tanulja meg, hogy érdemes kommunikálnia, meghallgatást nyer, lesz bizalma a világ felé! Társadalmunk rossz beidegződése, hogy ha a gyerek kézben van, az valami elrontás. Anno majomkorunkban az volt a normális, hogy anyánkba csimpaszkodtunk állandóan! 9 hónapig odabent volt az a baba, az volt neki a természetes, hogy meleg van, mozgás van stb. nem várható el tőle, hogy erről teljesen lemondjon! És tkp az éjjeli ébredéssel is az van, hgoy nem azért ébred éjjel, mert rosszat akar, mert bosszantani akar, hanem mert problémája van (anyahiány, hasfájás, szomjúság vagy bármi más), és megoldást kér, segitséget kér hozzá!
Tudom, vizet prédikálok meg bort iszok,én se győzöm mindig, de mos Ancsinál nagyon igyekszem, és igyekszem megértő lenni.

Vera: sérvek között nagyon nagy szórás van, a köldöksérv közülük tán a legártatlanabb. Biztos, hogy a félévesen műtendő babának is köldök sérve volt,? Mert pl. lágyéksérv sokkal sűrgősebb (veszélyesebb) tud lenni. Nálunk kisebb fiamnál kb 2 hét leragasztás eredményes volt, de lehet,h ogy csak kinőtte és ragasztás nélkül is kinőtte volna.

Csacsi:nekem ráér tavasszal, ahogy elgondolom, azért igazán hazsnálni akkor tudja majd, ha már önállóan közlekedni is tud. És kivárnék, hátha valahol olcsó is lesz!

Ancsit mától 7 fogúnak itélem.
Próbálgat felállni, belénk kapaszkodva-ránk mászva, meg egy csomag pelust, mint lépcsőt használva a kanapé mellett is, tkp egyszer-kétszer már tök egyedül is sikerült neki. (rácsok nincsenek a közelben, járókát 2 hónapja összecsuktam ,mert benne nincs el, kiságy meg messze, lépcsőn túl...) Feltérdelni már kifejezetten simán megy neki. Hasraforduláshoz meg még sokszor rá kell ébreszteni, hogy hahó te ezt tudod ám!

Hid: Ancsi is csinálja, sőt igy halad háton a feje irányába is. Szerintem is normális dolog.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Hali
A szombati felső fogat, már követte két társa, most egyszerre 3 fog nyomul felül. Szilárd belehúzott fogilag. Kép

Szilvi
Semmi kellemetlen mellékhatása nem volt a szurinak, úgyhogy ha csak ez tart vissza, akkor ne félj.

VeraKép
Húúú, most aztán hájjal kenegettél! Kép

mennem kell, éhes a kölök

m
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Hali,

Kangi,
Most elkezdtem az AktiválMax-ot szedni. Azt mondta a nő, hogy ha egy héten belül nem észlelek változást, akkor nézessem meg a vérképem. Asszem egy hét még belefér Kép De azért köszi a tippet, végül is "szakember" is erre jutott (nem te voltál az? Kép )

Vera,
Az én barinőm is panaszkodott anno, hogy az anyatejes babájának a ruhái mindig kakifoltosak, és nem tudja kimosni (a ruhákat tőlünk kapják). Mondtam neki, hogy ha nálunk vmi gyanús folt (kaki, kaja stb) van a ruhán, én akkor 60 fokon mosom, és a mosószerhez adok egy kanál Vanish OxiActiont. Ez még soha nem hagyott cserben, és neki is nagyon bevált.

Mozgásfejlődésről még annyit, hogy volt egy idő, amikor Orsi hátravetette a fejét, és tekergette oldalra, totál úgy, mint Steve Wonder. Akkoriban elmentünk a gyógytornász barinőmhöz, aki megnyugtatott, ez semmi bajt nem jelent, sőt. Ezzel erősíti a csuklyás és hátizmait. Előtte már tök ügyesen tartotta a fejét, és ez engem akkoriban nagyon nyugtalanított. Szal, csak nyugi, idővel elhagyta Kép

Csajok,
Úgy tűnik, mára kicserélték a lányomat. Délelőtt aludt kb 2 órát, délután nem egész egyet, most megint alszik Kép És ma már totál nem idegesítettem magam a kajálása miatt sem. Megcsináltam neki a tápiadagját, és elmondtam neki: "Kislányom, nem kell mindet megenni, csak amennyi jólesik!" Minden evésre egész szépen evett Kép Ilyenkor mindig megjön az életkedvem. Már csak egy kevés kell, és akkor takarítani, vasalni is fogok, na meg rendet rakni a szekrényekbe, elrakni az akkor már remélhetőleg bevasalt ruhákat, és végre nem a szárítóról fogunk öltözködni Kép

most viszont beáztatom habtestemet egy fincsi fürdőbe, amíg nyugi van Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak nagyjából tudtam átfutni a mai nem kicsi termést, hát volt ma pörgés rendesen.

Marci babáknak boldog névnapot! Kép

Megnyugvással konstatáltam, hogy nemcsak Ilang süvöltött ma egész nap! Az éjszaka is kész horror volt, napközben szinte semmi alvás, csak nyüglödés és sírás... Kép

Hát ki is készültem rendesen.

Sk. játék: vastag fóliára (amit prezentációkhoz használnak)színes üvegfestékkel különféle figurákat, mintákat festek, ezeket kivágom és damillal felerösítem a lámpára úgy, hogy lehessen pörgetni. Színes, csillog, mozog, szóval igazi vizuális csemege a cseperedö csöpségeknek, és még sokba sem kerül. (az idö amig elkészül az ami sok Kép )

Na megyek mert itt ordít a karomban, és azt hiszem becsavarodom mára....

Puszi, és jó éjt

Tündér
Tündér
 


Sziasztok,

Boldog névnapot kívánok Rékának, és összes Marcinknak!Kép

Magzataim még nem alszanak, azt hiszem, oda a mai vasalásKép.

Heppi,
akkor ez egy szép nap volt!Kép

Réka,
de jóKép, januárra bizti kinövi Dani a rossz beidegződéseketKép.

Vera,
nagyon édes Bencikéd van!Kép
Usziba úgy tudom, az első DiPerTe után lehet menni, de ez nem tuti. Korababánál nekem nem javasolta a gyerekdoki, mert az az anyag, amivel a vizet fertőtlenítik, fokozza az asztma kialakulásának esélyét. De a saját dokitokat mindenképp kérdezd meg, ő ismeri Bencét, biztos tud segíteniKép.

Franyó,
látom nem unatkozolKép. Nagyon szépséges a kiscsaj!

Andi,
gratu Daninak az ücsörgéshez!Kép
Képek szupik!

na eddig hagytak, bocsánat, hogy mostanság ilyen szétszórt vagyokKép.

pusz

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!
Na mit szoltok? Mar megint itt vagyok! Kép
Koszonjuk a dicsereteket!

Franyo
Anka Kép
Jazi is pont ilyen kek fedot szokott csocsalni. De tenyleg! Kép
En csajszimnak adok mar regota kuk.darat es nagyon szereti. Szerintem nem egyedi eset...
Maci2
Vettuk a hintat a babaszoba.hu-n. Azaz nem hazi gyartmany. De bevalt! Kép

Vera
Sajna nincs tanacsom Kép Remelem azert Te is tudsz aludni valamicsket!!!

Urszila
Julkanak jobbulast! Kép

Mariann
Tavasz Kép

Andi
Kepek Kép

Heppi
De jo,hogy vidam vagy! Kép

Nalunk ma szabalyos bolondokhaza volt, Jazi (ugye Lorinctol megtanulva Kép ) siman atbattyog a kuszobon es egesz nap a kutya utan koslat. Aki hagyja magat,meg még ra is tesz 1 lapattal. Nyalogatja Jazi fulet (aki tartja hozza persze a fejet es vigyorog ezerrel Kép ), kutya J. olebe fexik, J. a kuszobot nyalogatja stb. Ma azt hittem beadom a kulcsot. De komolyan...
Este egeszsegugy oktatas volt, neni csak hadart, mi meg neztunk nagyokat. Mire jo ez? :0/
Nem irtatok vaj kontra margarin temaban!!!

Na kaptok egy kutyacsontragos kepet (persze mindketten azt ragjak. Ki kell hasznalni, h 2 vege van...)
Kép
Es meg1 hintas vigyori
Kép

Jo ejt
Norka & kutyapasztor Jazi
norkini
 
 


Lányok!

Esélyem sincs visszaolvasniKép Emma rágó foga után mosta 2 alsó szemfoga nő, nyügi a köbön. Láz szerencsére ezzel nincs, anyhe hőemelkedés néha.Kép
Holnap megyek Chaomillát beszerezni, mert már nem bírjuk így.

Plusz síráskor valami iszonyú hangja van, mint az aasztmásoknak, de csak ha sír, a doki néni szerint a hangszálai, kapott kálciumot, de nem tudom tényleg csak ez e a bajKép Most vettünk neki hifegpárásítót, hátha az is használ.
Minden éjjel kel 1x , általában inni, hát kivagyunk, pedig tudom hogy még ez sem sok, de ő sose kelt eddig éjjel.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Heppi Kép
nem én vótam a szaki Kép, de ha vérképre kerül a sor, ne feledd megemlíteni a pajzsmirigy-ügyet, nehogy véletlenül kimaradjon!!!

Norka Kép
nahát, micsoda csajszi, eleszi szegény kutyi csontját! Aggyatok má enni neki! Kép
Küszöbjárásról ma hallottam, Beuéknl voltunk vizitába' KépKépKép

Myssnia Kép
lassan több foga lesz Szilinek, mint haja KépKépKép
Auu, de pofátlan vagyok! Viszont mentségemree szolgál, hogy láthatóan a szőlő savanyú, hiszen hiába a hajkorona Julcsi fején, ha foga még mutatóba se ekad Kép Úgyhogy bocsi KépKépKép Gratula a sokfogú klasszpasinak!

Pildi Kép
hétfogú Ancsi KépKépKép Már mindenkinek foga van, mint a gereblyének, csak mi vagyunk fogatlan banyák Kép(na jó, Roni kivétel)

Julcsi délután Beuéknál nagy keservvel világra hozta a háromnapos kakit Kép Gyorsan el is tettem belőle a holnapi ANTSZ-vizsgálatra.

Jön a butulásom. Megyek nézni.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Haliho!
Ilyen meg nem volt, egesz nap nem tudtam leulni a gephez! Most meg mar hulla faradt vagyok!
Ovodaban skarlat-jarvany van! Szupi!
Egesz nap tele volt a fejem azzal, hogy mirol akarok majd irni, most meg minden elszallt!

Kangi,
Humorod latom kezd visszaterni! Kép

Miki koszoni a bokokat kis csampas csikos csulkeire vonatkozolag!

Ma meglatogatott minket kedvenc szulesznenink, persze kolykom jatszotta a jofiut, mosolygott, gagyaraszott, mint aki soha nem is csinal egyebet! A kis szarhazi!
Igy atfutva a mai termest egy csomo helyes kis gyerkocot lattam, egyik bebi edibb, mint a masik!

Raz a hideg az almossagtol, ugyhogy forro zuhi es agy! Pedig uvegfesteni akartam...mar hetek ota...

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Mártonoknak Rékáknak boldog névnapot!

Toffi öcsédnek boldog szülinapot!

Manó, szegény Emma Kép

Urszila,
Julkanak jobbulást

Norka, kutyapásztor lányod nagyon édes,ilyen képet látva sajnálom igazán,hogy Borinak nincs kutyabarátja.

Mindenkinek akartam ma irni, de Bori 10 percenkent nyöszörög felveszem es visszaalszik de ugy nez ki rossz ejszakánk lesz, inkább megyek aludni amig lehet.

Ari
ari
 
 


Julka mind jobban bedugulKép és nem akar szopizniKép Nem értem, semmi baja egyébként. A két nagy menekül, amikor szívom az orrát, nem bírják a kínzást. Ha így marad, holnap orr-fül-gége, de ráz tőle a hideg, az egész rendelőintézet tele ilyenkor vírusos emberekkel.

Marcinak, Marcipánnak boldog névnapot!KépKépKép

MariannKép ide is jöhetne egy kis meleg.

NorkaKép szerintem vaj is, margarin is. Mert ugyibár a vaj az tejtermék, a margarin meg növényi zsiradék. Bár doki nénink most mondta, hogy 1 éves korig semmi tejtermék. Ez most a legújabb trend. Margarinból viszont csak sima Ráma, állítólag a többi minden izé-bizével preparált. A Ráma is, ha tejszínes, joghurtos stb. Kutyás, hintás Jázi ééédesKép

IldiKép ma Julka is elkezdte a feltérdelést! Kép hol marad???

KangiKép drukk, hogy ANTSZ ne találjon semmit.

VeraKép fehér ruháknál Clorox ezer öblítéssel. Milyen pelust használtok? Nálunk a Libero jött be, 2x, 3x folyt csak ki.

TinaKép patikája válogatja, hol van UU, hol nincs. De általában megrendelik.

SzilviKép mél mindjárt megy.

Urszila
urszila
 
 


RékaKép milyen jó ötlet a 2 karika a hintánál. Nagyok a kertben átlag 2 hetente használnak el egyet. Hol lehet kapni szétnyitható fémkarikát?

Urszila
urszila
 
 


Mondanom sem kell, hogy a várt telefonhívás (munkahelyről) elmaradtKép

Vera,
AlvásKép Kitartás!
Megkaptad a babarucikat? Milyenek?

PsAndi,
Képek édesekKép

Réka,
Ez jó hírKép

Mariann,
Jó időt ide isKép

PIldi,
Nagyon ügyes AncsiKép

Myssnia,
Gratula a fogakhozKép

Tündér,
Én a teliholdra gyanakszom.

Norka,
KutyapásztorKép

Manó,
Szegény Emma, megkínozzák ezek a fogak.Kép

Kangi,
Végre kakiKép
Franyó Ankája is protkóesélyesKép

Zsuzsi,
Pihenj csak, fáradtan az üvegfestés sem az igaziKép

Ari,
Drukk, hogy ne legyen rossz éjszakátok!

Urszila,
Szegény Julkának a mielőbbi gyógyuláshoz megadrukkk!!!!

Roni délután piócát játszott, rám tapadt. Le sem tehettem. Estére kicsit jobb kedve lett. És túl vagyunk az első felkapaszkodási próbánKép. Kis segítséggel (lábtámasz) sikerült rajtam felkapaszkodnia állásba.Kép Persze közben szinte letépte rólam a pólótKép

Maci_2
maci_2
 
 


Norka,
Megnéztem a képeket, nagyon édes Jazi. A grimasz is haláliKép

Nadine,
A te képeid még "feldolgozás alatt" állnak.Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Urszila,
szegény JulkaKépKépKép. Remélem most már gyors javulás következik! Infrázni nem próbáltad?

Norka,
nagyon édesek a csonton huzakodó cimborák!Kép

Manó,
Emmának is jobbulást!Kép Szegényt hogy megkínozzák ezek a fogacskákKép.

Mariann,
de jó, ari vagy, biztos sikerült egy picit megnyugtatnod LaurátKép, nagyon kétségbe volt esve szegényKép. Marci egy sikersztoriKépKépKép.

Kicsit off.
Ma sikeresen otthagytam egy könyvesboltban a bankkártyámat (Malackával súlyosbítva tértem be). Ráadásul csak este vettem észre, és anyukámnak kellett érte menni, mert hozzájuk közelebb van az üzlet. (lám, az anyai feladatok nem érnek véget sohaKép)
Pénz nem nagyon volt rajta, de ugye nem lehet olyan adatokat megtudni egy kártyából, hogy később lekaphassanak a számlámról némi pénzt? Lehet, hogy hülye kérdés, abszolút ostoba vagyok a témában, csak féltem az anyanázsomatKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sofka
ne haragudj, persze a TE Marcidnak is boldog névnapot (aszittem, ő Marcell, de most ellenőriztem) és Márton!!

Andi
psandi
 
 


Ja, elfelejtettem.
Protira gyűjtő csajokKép!
Nyugtasson titeket a tény, hogy Macókám a kezdeti nehézségek után 4 agyarat is kinövesztett másfél hónap alattKépKépKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Bocsi csajok, inkabb csak vegigfutottam a termest, uhhogy rovid leszekKép

Mariann: irtam mailtKép

Ildi, na milyen volt a devenyes torna? Lacko hidalt mint allat, minnya keresek neked kepet, ilyet csinal Artur is? Allitolag a hypotonia miatt van...Kép Ettol sokkal nagyobb hidakat is csinalt am, csak sose birtam lekapniKép

Kép

Vera! Lacko szemei (gyakorlatilag mindeneKép) apai orokseg.

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Marcika! Marcipán! Boldog névnapot kívánunk!

Kép

Beu+Lőrinc
beu
 
 


MAci_2
Tudom, hogy feldolgozás alatt állnaka képeink, de ha rákattintasz akkor megmutatja nagyban, csak a kicsi képeket nem jeleníti meg Kép Most néztem meg, és most kicsi piros X-ek vanak, de működik a nagy kép
a link mégegyszer: http://kep.tar.hu/nadine/index.phtml?aid=27577669&beginnum=84

Most megyek aludni, holnap megyünk barátosnéhoz, 39 hetes terhes, 2. baba, már elvileg szülhetne is Kép, így kipihenem magam előre.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Jaj! Képeket is mind megcsodáltam. Édesek a babók!!!
B.
beu
 
 


Sziasztok,

MArciknak, Rekaknak boldog nevnapot. Kép
Tovabba koszi a Zsombi gratulakat. Kép

Ne haragudjatok, most nekem sincs tul nagy lelkierom olvasgatni es topicolni, ig ycsak gyors bejelentkezesre es egy-ket valaszra futja.

Kangi,
HIPP spenot volt a kakicsalogato.

Marcibanyi terhez kozel lakoknak. Ma voltunk Baba-mama klubon, tok jo volt. Tucsokzenere csut. 9-kor megyunk. Allitolag mondokakat fogunk tanulni, 30 perc egy foglalkozas.

Kepek szupik, minden babo edes! KépKép

ZSombin kitort a szep. szorongas (szerintem), egy lepest se tudok mellole mozdulni, mert ordiba van. Kép Meg a lakasban, tole 3 meterre is ordit. Kép

Aki kerdezte, uj lakas jo, csak meg be kell laknunk. Es hat senkit se ismerek a kornyeken meg, bar igyekszem baratkozo arckifejezest olteni ZSombisetaltatas kozben. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Lányok !

MÁRTONOM MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNI A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉST!!!!!KépKépKépKépKépKép


Mariann&Marci
Mariann
 


Orsoly,
Nagyon muveszi ez a kep Lackorol! Latom a BCG-je neki is szep!

Zulu,
Bankkartyat elvileg le lehet masolni egy muanyag lapra, de nem hiszem, hogy a konyvesboltban erre specializalodtak volna. Ezt altalaban vendeglato helyeken szoktak megtenni gyanutlan kulfoldiek kartyaival.

Marton-naprol tud valaki valamit? Ugy remlik az ipse "magyar" volt, es jocselekedetei miatt puspokke(?) akartak valasztani, de mivel o nem akarta, a ludak koze bujt, akik elarultak ot. Es mindezt a mai Szombathely teruleten. Bolcseszek, torteneszek, mi az igazsag?

Mennunk kell mindjart az oviba!
Holnap kocsi szervizbe megy, ferjem szerint villog az olajszint jelzo. Nekem nem csinalja, de inkabb megnezetjuk, mint ne legyen kocsink. Igy viszont gyalog- es biciklikakukkok leszunk mind a ketten. Itt kemeny minuszok vannak, Mariann, hogy lehet, hogy Belgiumban meg jo az ido?

Labam az meg katasztrofa, mar minden hulyeseget kiprobaltam, most mar csak a szuleszno nagy potencialu homeobogyojaban bizom. Tegnap meg kepes voltam ezekert felorat oda, es uennyit vissza autozni, jol el is tevedtem Offenbach kis sikatoraiban.

Urszila,
Sajna mostanaban mintha meg annyi idom se lenne, mint mikor mind a ketten itthon voltak, pedig olyan szivesen irnek neked "idezeteket" a homeos konyvbol. Most csak annyi jut eszembe, ha hig az orrfolyas, tehat folyamatosan ki is folyik a trutyi, akkor Cepa-t (Allium Cepa, alias hagyma) adhatsz neki, C30- igy barmilyet. C30-bol csak naponta egyszer 3 bogyot, alacsonyabbol lehet gyakrabban. Mondjuk.
Amugy a Boiron-os bogyok szerintem nem tul jok gyereknek. Meg Gyurinak sem tudom megmagyarazni, hogy szopogassa amig el nem olvad. Igy nem er sokat. A nemet es az osztrak bogyok meg kivulrol vannak futtatva a szerrel, igy azokat kezbe nem szabad fogni, de legalabb megnyugtat, hogy nem baj ha lenyeli, a cucc mar a nyelven van. Miki tegnap ejszaka almaban ragozott 2 Boironos bogyon, annyira rohejes volt! Kozben meg a pici ujjaval neha vissza is tolta, amikor kicsuszott. Es kozben aludt!
Megyek, mert Gyuri a vecen tronol, es mindjart orditani fog, hogy kesz van!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Szép napsütéses napot...

Munkás reggel van.Dorka bölcsiben, pedig szegény 3 óra óta fent van. Olyan csúnyán köhögött, de láza reggel nem volt, csak este, 38,4 fülben, kapott kúpót megvallom őszintén én a fogacskájára tippeltem, mert extra nyáladzásba kezdett, mikor kente be az ínyét akkor mindik lökte kifelé az újjam a szájából. Így most ismét nem tudom mi van.

Ahogy elnézem fog ügyben már mindenki megelőzött bennünket, csak mi vagyunk kis fogatlanok..

Na és van egy kis hasi masi is tegnap 4* volt kicsit hígabb...
De viszont bevágta az alma banán csírkehúsos bébikaját rekord idő alatt.

Nincs valammi tippetek?
Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Jó reggeltKép

Egész kipihent vagyok, most nagyon jó éjszakánk voltKép Bence 9kor aludt el, és csak 2kor, fél 6kor ébredt, és még mindig alszikKép
Na ezzel már meglennék elégedveKép ha mindig így lenne...

Urszila!
Fehér ruháknál oké a Clorox, de ez kék volt.Kép Majd kipróbálom a Vanish Oxy Actiont, hátha az kihozza.
Mi is Liberot használunk, (3-6 kilóig), Bence még nincs 5kiló, de hátul a derekánál folyik ki, pedig tök magasra húzom. De gondolom ahogy fekszik, még nyomja is fel.
Bár újabban az ölemben folyik ki a kaki, mert naponta 1szer valamelyik délutáni szopinál rottyant egy nagyot, és még le sem teszem már folyikKép

Maci2!
Igen, tegnap megkaptam a ruhákat, a babashop ügyvezetője hozta el személyesen. Nagyon jó minőségűek, szép élénk a színük is, csak sajna 68asat rendeltem, és nagyon nagyok. Már 62eseket hordunk, de vmelyik már épp hogy jó, gondoltam rendelem az eggyel nagyobbat.
Hááát, majd karácsony körül már remélem rá tudom adniKép

Na ébredezik a manócska, egész sokáig bírta. Most jön a neheze, a délelőttök mindig zűrösekKép

Sziasztok: Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


manó2!

Mi meg most visszük Emmát gégészetre, mert nagyon nem tetszik a hangja sírás közbenKép Amúgy semmi más tünete. Képzeld nem ébredt éjjel, így hogy ment a párásító.Kép

Remélem Dorka meggyógyul ha,ar és tényleg csak a foga.
Milyen vitamint szedtek? Elfelejtettem a nevét.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Elli,
küldtem mailt, kettőt is!!!

F.
franyo
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, reggel felült Zsombi!Kép Igaz, véletlenül, mert a nagy kutyázás közben félretette a fenekét, de ültKép! Olyan aranyos volt, csak pislogott, hogy ilyenkor mi van, aztán egyszer csak eldőltKép

Elli
Nem az én barátnőm a modell, a párom barátjának menyasszonyaKép. Egyébként utálom, ha engem fényképeznek.
Méleket megkaptam, köszi!!!
Nekünk ráér tavaszig a csacsi! Zsombi ajándéka uis megvanKép

Ildi
Zsombi is homorít, a fürdőkádban is, szerintem csak tetszik neki, mit tud (kivéve, amikor hiszti közben csinálja, mert mi olyat is tudunk ámKép)

Norka
Zsombi is harisnyában nyomul itthon, pedig neki is van nadrágjaKépKép
Vaj vagy margarin? Sztem tök mindegy, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. (én margarint kennék)
Hintás kép szupiKép Kutyával közösen csontot rágós isKép

Kaska
Biztosan volt már óla szó, de az alvás póz változtatás nem jött be Vilcsinek? Zsombinak igen, amióta hason alszik, kevesebbszer ébred (ált. csak egyszer vagy kétszer), akkor van gáz, ha én hamarabb elalszok és elmarad a hasrafordítás
Vagány zombiKépKép frizu milyen?

Kangi
Köszi mindkét gyerek nevébenKép
Kaki-csalogatásra dunsztom sincs, amióta fogzik Zsombi, naponta rendszeresen van (minden reggel a friss, tiszta pelóbaKép), előtte heti egy volt és semmivel nem tudtam meggyorsítani. Úgyhogy megy a drukk, hogy az őszibaris Sinlac segítsen! Most olvasom, hogy sikerült...

Franyo
Klassz lehet a közös játék, én már nagyon váromKép
Köszönjük a dicséreteketKép
Képek nagyon jóóókKép Főleg a céklás krumplisKép

Urszila
Barna orrcsepp??? Még mindig megy Julkának a gyors-jobbulás drukk!!

Andi
Édes kis pasasKépKép

Réka
Én hiányoltalak kicsit, de elég sokáig szaunáztunk, gondoltuk, már otthon vagytokKép

PIldi
Gratula a hétfogú AncsihozKép Milyen ügyesKép

Myssnia
Versenyfogzás?Kép

Heppi
Kicserélt OrsiKép

Manó
Drukk, hogy gyorsan kibújjanak azok a fogacskák!!

Zsuzsi
A mi ovinkban két hete volt egy (!) skarlátos gyerkőc, naná, pont Szandi csoportjában, de senki más nem lett beteg.

Ari
Köszönöm öcsém nevében isKép Egyébként most eléggé ki vagyok rá akadva, de szerencsére csak jó soká fogom látni, addig lenyugszokKép

Maci_2
Gratula az első álláshozKép

Zulu
BankkártyaKép, megvan???

Sofka
Én is boldog névnapot kívánok Marcidnak!!!

Egyébként enyém Apa is Marci, úgyhogy tegnap nálunk is ajándékozás voltKép. Reggel olyan álmos voltam, hogy elfelejtettem a táskájába rejteni a fő ajándékot, gyorsan írtam egy sms-t, hát nem visszajött vigyorogva a meglepiértKépKép

Kis betegeknek jobbulást kívánok!!!
Ma is szép nap leszKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Vettünk Roninak 2 csomag habtapilapot. Az egyik csomagból kispórolták az állatok szemeit.Kép

Nadine,
Barátosnédnak drukk!

Roni éppen a kazettát szedi ki a videóból. Tévedtem, visszarakta. Sőt, el is indítottaKép

Zsuzsi,
Drukk, hogy a lábad rendbe jöjjön!
Édes lehetett az álmában gyógybogyót rágcsáló MikiKép

Manó2,
Dorkát is szívesen látjuk a protkós babák klubjábanKép
Drukk, hogy "csak" a foga legyen!

Vera,
Inkább nagy legyen! Meglátod hamar belenő. Ha már feszül Ronin egy méret, akkor a következőt adom rá, még ha kicsit lötyög isKép

Toffi,
Nagyon ügyes ZsombiKép
Roni még csak félig fekve ül. Hason fekvésből oldalra fordulva kicsit maga alá húzza a lábát és egy kézzel támaszkodik.
Boldog névnapot a párodnak!

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást! (Ancsi is taknyos, enyhe lázzal esténként, orvos még nem látta, nem sietem el...)

Zsombinak gratula a csücsüléshez, majd rájön, hogy ezt direkt is akarja!Kép

Igéretemhez hiven rakok egy képet, kb egy hónapos (nincs digigép, előhivás, scannelés stb).

Lányok kop-kop 3 éjjel egymás után csak 2-2-szer keltünk, nekem ez már szuper az elmúlt hetek után! Mondjuk alig evett hozzátápit, félek ez az oka, meg a takonykór, meg reménykedem, hátha túl van a fogán és azért (bár még egy 8. esedékes lesz, de egyelőre nem látom, igaz az alsókat nem is szoktam csak egy-egy nappal előtte észrevenni)

Sziasztok:Ildi és Ancsi Kép

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Utolag is boldog nevnapot kivanok Rekanak, Marcinak es Marcipannak! Kép Kép Kép

76Vera,
Kispesten jarunk tornara, a Wekerlei Gyermekhazba (Petur utca). nagyreszt inkabb mamatorna, de a kozepen van egy kis babanyuzas :-)))

Kozepes ejszakank volt igy matracon, kisagyban vacak lett volna.

Fodrasz megvolt, fejem virul :-))) Jovo hetre bejelentkeztem fogdokibacsihoz :-)

Vaganyzombi tegnap este kepekkel bibelodott. Telipakoltam az albumubkat a maradek regi, de jo kepekkel, ezek meg ugy 3 honapos kora korul keszultek. Megnezhetitek itt: http://babanet.hu/album/main.php?album=552

Elkezdtem uj albumhoz valogatni, mert 3,5 honapos koraban itt volt egy hetig aposek digigepe, es irgalmatlan mennyisegu foto van :-))) csak nehez szelektalni!
Viszont onnan jutott eszembe, hogy megint itt van a gep es keszulnek a kepek :-)))

Megprobalok igy onerobol kepet beilleszteni!

Egy friss portre tegnaprol: Kép

Csak jokat! :-)))

Kaska
kaska
 
 


Bocsi, legkozelebb osszenyomom meg kisebbre...

Tenyleg, nem tudjatok, hany babanetes albuma lehet max az embernek? ;-)

Kaska
kaska
 
 


Hali Mindenkinek,

Norka,
ha kenyérre akarod tenni, akkor én a vajra szavazok, ha főzéshez, akkor én váltogatnám a zsiradékot (napraforgó olaj, kukorica olaj, oliva olaj, margarin, szalonna zsír stb). Én adtam már Orsinak olyat, hogy bagett szeleteket megkentem nagyon vékonyan teavajja, arra icipici reszelt pannóniát raktam (kicsit belenyomkodtam, hogy ne essen le) és simán zabálta két pofára.

Zulu,
Bankkártya témában kicsit szkeptikus vagyok. Amikor mi csináltattunk magunknak direkt úgy állíttatuk be, hogy amikor fizetünk, ne kelljen megadni a pinkódot. Állítólag ilyenkor "nyitod" kis a számlaadatokat, és leszívhatnak egy csomó infót. Szóval mi olyan helyen, ahol kérik a kódot, és hiába mondjuk, hogy nekünk nem kell a kódot beütni, ragaszkodnak hozzá, már inkább kp-val fizetünk.

Mindenki másnak is szerettem volna írni, de a jány nem díjazza az ötletet, úgyhogy megyek

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Na, a telhetetlenseg. Felrakok meg egyet, legalabb tesztelem a meretezest...

Elefantfalo: Kép

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen jártam itt nálatok, megpróbáltam visszaolvasgatni, de képtelenség mindent elolvasni.emlékeztetőűl van 2 gyönyörű fiam Máté 4.5 éves és Gergő aki 6 hónapos. Most már egyre több időm lesz és sűrűbben fogok hozzátok látogatni.

Zsuzsi!
Túl vgyunk a műtéten, nov. 6-án műttötte Gergőt Verebély prof. Hála istennek nagyon jól silkerült a műtét nagyon szép záróizmot találtak nálla.
Már itthon vagyunk, de még minden héten mennünk kell fel Bp-re és kb. 5-6 hét múlva lesz neki a záró műtét ami után végérvényeseen el tudjuk felejteni ezt az egészet.
Nem tudom elégszer megköszönni, hogy segítettél, mert ha te nem ajánlod Verebélly professzort akkor még mindig nem lennénk túl a műtét egyik felén. Nagyon köszi még egyszer.

Vera76!
Én is a Vanish oxy action-t szoktam használni, ha nagyon makacsa a folt akkor és úgy szoktam, hogy a vanishből csinálok egy kis paszta szerűséget és rá teszem a foltra, így szoktam hagyni kb. 1-2 óráig és utánna mosom ki, de tenni szoktam a mosóporhoz is egy kis vanisht. Próbáld ki nekem ez mindig bejött.

Sziasztok
Krisztaa
krisztaa
 


Maci_2
Köszi a névnapitKép
Videós RoniKép
HabtapiKép

Kaska
Gyönyörű VilkaKép

Elli
Tök jó lett a süti, én már teszteltem Kép, remélem, a családnak is tetszeni fogKép

Mennem kell, valószínűleg sétálni, mert itt fent nem megy ma az elalvás (pedig tonna házi van angolból)
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?