Na újra itt vagyok...
Szóval köszi a segítségeteket
Elli!
Köszi a mélt a gyakorlatokkal.
Nagyon örülök neki, mert igazán nem is tudtam hol fogjunk hozzá. Ma este már el is kezdjük. Ezt naponta hányszor kell csinálni?
Amúgy Bence hason alszik, éjjel szinte végig. Akkor mondjuk félkómásan teszem be, olyankor nem sír, de nappal rögtön fúrja az ágyat.
Myssnia!
Tudom hogy ti is sokat szenvedtek az éjszakák miatt, pedig Szilárd már sokkal nagyobb mint Bence. Ezek szerint ne is reménykedjek hogy idővel jobb lesz? Az az igazság hogy Bence el lett kapatva, de nagyon!
Már az első nyekergésre ugrok, pedig tudom hogy nem kéne.
Vicsorítós Szilárd nagyon édes
Elárulom hogy amíg Bence nem született meg, a mi gépünkön Szilárd volt a háttér, annyira tetszik
Próbáltatok már a Babashopból rendelni? Én pénteken küldtem el onnan rendelést, és ma már hozzák is, kíváncsi leszek a minőségére.
Zsuzsi!
Köszi a megnyugtatást
Miki nagyon aranyos abban a harisnyában.
Áruld már el, Neked honnan van ennyi energiád?!
3 gyerek, netezés, és amint láttam nagyon jó dolgokat is alkotsz
Nekem egy gyerek mellett is néha csak egy piskótára futja.
Pedig én is úgy indultam hogy 3 gyereket szeretnék, de lehet csak ez az egy lesz...
És a gyerekek köldöksérvével mi lett? Csináltatok vele valamit? Nekem mintha úgy rémlene hogy a doki valami 3 éves kort emlegetett, hogy akkor műtik. De közben a Kismamában egy féléves kisfiúról írták hogy megműtötték. És most volt itt a védőnő, szerinte is félévesen meg kell csinálni ha addig nem javul
Amúgy Bence szerintem elég lusta, ugyanis a fejét is emelte régen, és ha olyan kedve van, akkor nagyon tudja követni a tárgyakat a fejével. Ha az apukája kezében van, és beszélek, akkor pedig keres engem. Úgyhogy remélem nem lesz baj!
Beu!
Nem nagyon értem hogy bennünket miért nem küldtek csípő uh-ra. Abban bízom hogy nincs olyan nagy baj, mert akkor csak adtak volna egy beutalót. Majd 2 hét múlva kiderül, addig tornázunk ezerrel és hordjuk a terpeszpelust.
Bencét én is imádom gyömöszölni, de csak mostanában mertük egy kicsit jobban nyúzni, mert eddig nagyon kis ropi volt, még megfogni is féltem. De ma már 4kiló70deka!
Lőrincet viszont már naggggyon lehet gyömöszölni, nagyon aranyos, főleg a második kép tetszik. Az a mosoly!
Urszila!
Fogalmam sincs milyen az ha laza vkinek a köldökgyűrűje. Nekünk a doki azt mondta hogy ez sérv sajna
A múlt héten viszont nem tudta megnézni, mert le volt ragasztva, de jövő szerdán megmutatom neki.
Maci2!
Mi is beoltatjuk Bencét agyhártyagyull. ellen, pedig nagyon sajnálom hogy már megint szurit kap. A 2hónaposnál még levegőt is elfelejtett venni
Én is épp tegnap voltam bent a munkahelyemen, hát a kollégák hiányoznak, de a munka abszolúte nem!
Mondjuk nem is gondolok még rá hogy mi lesz ha vissza kell mennem.
Nadine!
Nagyon klasszak a babauszis képek, látszik hogy Zsani hogy élvezi
Én is szeretnék már menni. Remélem januártól már mehetünk!
Orsoly!
Lackó napról-napra gyönyörűbb, pedig már picinek is az volt
Azok a szemek! Kitől örökölte?
Mariann!
Köszi
Elli elküldte nekem azokat a gyakorlatokat amiket ti is csináltok (Katona), ma este elkezdjük aztán meglátjuk mi lesz.
Örülök hogy Marci ilyen jól fejlődik!
Szilvi!
Nekünk azt mondta a doki hogy az agyhártyagyull.elleni oltást minél hamarabb érdemes beadni, mert ha közösségbe megy, találkozik más babákkal. Mi az elsőt most kapjuk 2,5 hónaposan, a másodikat pedig 4,5 hónaposan.
Tina!
Kép nagyon édi
Azur!
Köszi
Remélem Artúrral is minden rendben lesz!
Nekünk a csípőszűrés 2 percig tartott, megállapította hogy kötött a csípője, tornáztassuk+terpeszpelus, 4 hét múlva kontroll és kész.
Csodálkoztam is, és nem igazán értem hogy miért nem küldtek el minket uh-ra. A védőnő szerint ha baj lenne, akkor elküldött volna, lehet csak megelőzésképpen adta. De ez engem nem nyugtat meg, mert ha így lenne minden baba kapna. A Katona-féle tornát ma elkezdjük, hála Ellinek
Toffifee!
Köszi neked is
Babaúszásnak utánajárunk, úgy gondoltam hogy januártól már mi is vihetnénk, ha minden jól alakul.
Kaska!
Ti hova jártok baba-mama tornára?
Franyó!
Köszi a bókot Bence nevében is
Ti sem panaszkodhattok
Anka is gyönyörű, nagyon kis huncut, és hihetetlen hogy mennyire ügyes. Ő mindent ilyen korán kezdett el csinálni?
A céklás krumpli nem semmi
Ez hogy jön ki a cuccokból?
Én újabban a kakifoltokkal vagyok gondban, mert Bence naponta egyszer kakil, de akkor sokszor bokáig folyik, és nem jön ki a ruhákból. Pedig mosás előtt beáztatom Vanishbe+mosószerbe, és még így se.
Na ezt most elküldöm, bocsi ha valakit kihagytam, de ébredezik a gyermek. Nem volt egy óra alvás
És mindjárt hozzák a babarucikat is
Üdv: Vera