Gira: Hát sztem neked egyszerűbb mert van udvarotok, ahova ki tudtok menni, vagy a csajokat ki tudod rakni...
Hétköznap nem vészes, mert a csajok elmennek dógozóba reggel és csak délután jönnek haza illetve egyenesen a játszóra megyünk az oviból és onnan fel, addigra apa felébred. Hétvége, na az gatya
főleg így hogy nincs autónk...
Pont ez a hete volt éjszakás, tegnap is dolgozott éjjel, ma is egész nap a kisszobába dekkoltunk a csajokkal+pasival.
Ráadásul éjjel semmit se aludtam, naon fájt a hasam, hánytam is, meg fájt a hasam, rázott a hideg....stb délelőtt nem bírtam levinni őket a játszóra
Délután megpróbáltam én is aludni velük, de nem jött össze
Délelőtt főztem marhahúsból levest, második maradt tegnapról.. ilyenkor ha éjszakás hete van, megpróbálok 2 napra előre főzni...mert szinte lehetetelenség úgy főzni, hogy közbe a gyerekek ölik egymást...
Muszáj ott lennem velük, mert Vius veszélyt jelent a másik kettőre.... ma pl amíg Zalánt tettem tisztába, Vius kivett egy kést a szárítóból és ijesztgette vele Bogit. Élvezte ahogy Bogi visít miatta
teljesen kész voltam
...És nem érti, hogy miért veszélyes!Egyszerűen nem lehet elmagyarázni neki...
Pedig már annyiszor elmondtam neki (tű, olló, kés...stb, sőt meg is szúrtam már tűvel az ujját picit,amikor varrtam, hogy szemléltessem a dolgot, de sz¤rt se ért
) Lövésem sincs, hogyan tudnám neki elmagyarázni. A nevelés csődje vagyok...
áááááááááááááááááááááá
Na visszatérve a témára, gyakice ilyenkor amikor apa éjszakás, egész nap a gyerekekkel vagyok, de úgy hogy együtt játszunk, ha kimegyek főzni kiültetem őket a konyhába rajzolnak addig... Ha nincs főznivaló bemegyünk a gyerekszobába és játszunk.... Játszótér, bevásárlás is jó időeltöltés...Akkor vagyok bajban ha rossz idő van és nem lehet lemenni... az nagyon rossz
Délbe ebéd, utána alvás, Bogi már nem alszik, vele kiülünk a konyhába társasozunk addig amíg az aprók alszanak. Aztán ébrednek,játék, uzsi, és irány a játszótér. És mire feljövünk olyan 6-fél7 fele addigra apa felébred már....és nyűgös, és fáradt és minden baja van.... Derohadtul utálom amikor éjszakás
Kitartás hozzá Nektek
++++++++++++++++++++++++
Zsuzsu: Rectodelt nekünk is van, az jó, de csak legvésgő esetben adjad be neki, lórugás szteroid van benne... Hogy vagytok mára?? Okés Ábel?
Matteo: Én úgy vettem észre hogy a kölkek vagy nyúlnak, vagy híznak
A kettőt együtt nem sűrűn csinálják.. Egyik hónapba a tanácsadáskor a hossza gyarapodik meg, következő hónapban a súlya
Sztem Teo a képek alapján is teljesen jóóóóó béb, minden tekintetben
Bea, Toncsi: naon cukkerek a gyerekek
Jóéjt enikő L csicsika, kivan purcanva....