Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kármen!
Nagyon sajnálom szegény Norbit!Sok erőt és kitartást nektek!Drukkolok nagyon!Gyógypuszik mennek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsuzsu!

Nekem Dr. Borthaiser Zoltán csinálta a genetikai UH-t. Komolyan mondom, nőgyógyász még nem volt ilyen normális velem :) Csak lestem, hogy ilyet is érdemlek :lol:
Vendég

Bakker, szegény Norbika!! :( :( :( :(
Nem tudok mást, csak mielőbbi nagyon gyors gyógyulást kívánni Neki!!!!!!

Zsuzsu :)
Megnéztem, nekem a 24. héten hallgatott először szívhangot a doki, előtte a védőnőmet kértem -17 hetesen először -- hogy hallgassuk meg, de alig találtuk meg, mindig elúszkált! :lol:
Szóval, ha megkéred, biztos megpróbálja meghalgatni, de nem biztos, hogy sikerül...meg elég recsegős is a gépe. 8)
Sajnálom Ábit, Botinak is volt tavaly kruppja. Mi akkor vettük meg a hideg párásítót. Ifén télen minden este ment, meg most is bekapcsoltam, hogy beteg.
Amit Enikő írt azokat próbáld meg, hűvösebb szoba, meg emeld meg fejrészen az ágyat!
Mi anno Pulmicort puffot kaptunk, és Rectodelt kúpot.

Bibi :)
Jaj, annyira sajnálom Barnit -meg Téged is... :(
Remélem azért sikerül Neki minnél gyorsabban beszoknia!!

Gira :)
Pedig mostanában már elkerültek minket a betegségek, már kezdtem örülni! :roll:
De mostmár egész lazán veszem, hihetetlen, de ebbe is bele lehet szokni... :?

Kép
Kép
zituska28

sziasztok

karmen nagyon drukkolok!

mi még nem megyünk születés hetére. még mindig elvagyunk a mi kis születésünkkel :roll: :)

a 6 hetes kontroll vizsgálaton mi van? bocsi ez fura kérdés lesz, de nem tudom megfogalmazni jobban, és érdekel :roll: :oops: : vizsgálat, és mindent megnéz, meg kitapogat, meg hasat nyomkod, mellet néz??? és fájni fog??? már előre nyafogok, ha rágondolok :roll: (bár rágondolásban itthon edzésben vagyok, mert mióta hazajöttünk a kórházból folyamatosan kapok ajánlatokat :oops: , csak győzem visszautasítani :D . de legalább nőnek tekint és nem nézi az üres pocakom.

jelentem ma hajnalban először szopizott 100-t(még mindig csak kevesebbet). hurrá! (azért mérem, mert gyógyszerész vagyok és ez a méricske bizti valami defekt :oops: )
és egy általam nagyon cukinak tartott kép és puszika minden betegnek
toncsi
Kép

toncsi80

Karmen: :cry: :oops: Ez tenyleg szornyu, csak remelni merem, hogy azert legalabb nincsenek...vagy csak kis fajdalmai a Norbinak. Szoritunk nektek es gyors gyogyulast!!!!! :D

Toncsi: :wink: ...ez a leanyzo egyre szebb!!!! A 6 hetes vizsgalat...nekem mindent neztek, hasat nyomogattak, mellet nem mert szoptattam...tul lehet elni!!! :oops:

Bibi: :roll: a bolcsi...nem egyszeru, sajnalom, hogy a Barni rosszul viseli, igy neked sem lehet egyszeru...en meg sirtam is...es a vegen nem vallaltam be a munkat...igaz a Teo nem volt nyugos, mondjuk o meg csak 9 honapos, ilyenkor meg konnyebben viselik a beszoktatast. Nalunk en nem birtam! :evil:

Eniko: :roll: remelem Zalannak nincs semmi komoly baja...a Teonak sincs sok etvagya mostansag, tegnap csak tejet akart, ma mar ebedelt egy kicsit...a doki azt mondja a foga, ki tudja, vagy csak a meleg! :oops:
Jo hosszu a kisfiad, Teo 49 cm.rel es 3 kg 3450 g-al szuletett, ma merte a doki neni, 72 cm, (2 cm-ert not), de viszont nem hizott semmit csak 8 kg 350 g. A doki azt mondta normalis, meg sokat mozog...ami igaz, meg a fal mellett is fel akar allni, meg maszik ezerrel! :wink:
Normalis, hogy nem hizott...???
:roll:

zsuzsu: :cry: Jobbulast Abelnak...nagyon sajnalom a kis pasit... Te jol vagy? 8)

Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Toncsi: 6 hetes vizsgálaton nekem anno a doki uh-t csinált (de lehet hogy azt nem, nem emlékszem), megvizsgált, cicnyomkodás nem volt, hisz szoptattam. Meg beszéltünk a fogamzásgátlásról. Ennyi. De majd szerdán megyek, elmondom ha más is volt :lol:
Édes a lánykád. Anyatejkiütése Grétinek is volt, és neki is kb. ilyen idősen mint most Hédinek. Kb. 2 hét és elmúlt, örökre. Semmit nem csináltam vele.

Karmenékhez hozzá se tudok szólni. Nagyon sajnálom ami velük történik :( Sokat gondolok rájuk, Norbinak drukkok mennek!!!!!!!!!

Bibi: Uhh, gáz lehet ez a beszoktatás. De miért ellenkezik ennyire Barni?!?!?! Dumálókája még mindig fenomenális :)

Enikő: Zalánnak is jobbulást! Hihetetlen nagyfiú már! Nagyon édesek a gyerekek! Viola lefogyott, nem? Dupla hintáztatás jó :)Bogi kész nő.
Anno mikor kérdezted nem írtam, de jó éjszakánk volt. Levi 1x ébred.

Szilde: Majd élménybeszámolj, nagyon érdekel hogy vagytok :)

Zsuzsu: Jobbulást az egész családnak. Szegény Ábel :(

Levente szombaton (5 hetes volt) 4820 gramm volt. (3380-al született) Zabagép. Hasfájás alakul, amióta odafigyelek, és nem teszem minden nyekkre cicire, azóta normalizálódott a helyzet.
Gréti még mindig imádja a tesót, néha inkább arra kell figyelni, hogy ne szeresse túl...
Éjszakáink jók, nem panaszkodom, 1x ébred Levipók, és alszik is vissza szopizás után.
Gréti várja az ovit nagyon, imád gyerekek közt lenni, nagyon kis társasági ember lett. Én meg nem győzök csodálkozni, hogy felnőtt a kicsi lányunk. Tegnap szülinapi buliban voltunk egy kispajtásánál, aki 9 nappal idősebb nála. Volt sok gyerek (10 db. 3 év körüli meg pár nagyobb), gondoltam Gréti majd szégyenlős lesz. Hát nem. Első pillanatban ment közéjük (csak az ünnepeltet ismerte), társalgott, játszott, nagyon jól érezte magát.
Az időhúzós értelmetlen hisztijeitől égnek áll a hajam, de hát senki nem lehet tökéletes, még a lányom se 8) :lol: :lol: :lol:
Ma megkaptuk az értesítést, felvették abba az oviba ahová szántuk.

Megmutatom a csemetéket:

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Enikő!
Valami terpini szuzpenziót kaptunk (úgy készítették a gyógyitárban), Zyrtec cseppet, Rectodelt kúpot ha fulladna, Sedotussin kúpot és Ca 500mg-os pezsi tablit.
Napközben kicsit köhécselt, aludt 4 órát egyetlen köhintés nélkül. A kedve jó, hiszti is van :lol:

Sajnálom az autót,,,,,,,,,Zalánnak gyógyulást!!!!!

Zituska!
Köszi az infót a szívhangról! Még mindig a recsegős ketyeréje van??! :D :D Próba-cseresznye....
Ábel hason alszik, amióta hazahoztuk. Kispárnája is van. Háton nem alszik, max. oldalán a rács mellett.....
Kiszellőztettem és most alszanak.......az Urammal együtt :oops: :lol: Én azt hittem vidéken nem kell hidegpárásító...... :o :o

Gira!
Örülök, h szép élményeid vannak az UH-ról!!!!!! :wink: :wink:

Bea!
CSODASZÉPEK A GYERMEKEID!!!!!!!!!!
Eszterékkel mi ujság??????? NAGYON HIÁNYOZNAK!!!!!!!!!

Bibi!
Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!

matteo!
Köszi a kérdésed n már jobban vagyok. Szedem az antibiót.
Nagyon ügyes Teo!!!!!!!!! :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hát ma nem voltatok valami közlékenyek :)
Engem is elért a panaszkodhatnék... A férjemnek tegnap volt az első éjszakai műszakja. Én bátor és merész :shock: fel se fogtam, hogy ez mit fog jelenteni ma. :shock: Hát anyáááám... hogy a francba kell csendbentartani két viháncoló libuskát??? És ha hisztiznek? Enikőőőőőőő, te ezt hogy csinálod, hogy a párod tudjon aludni?
Vendég

Gira: Hát sztem neked egyszerűbb mert van udvarotok, ahova ki tudtok menni, vagy a csajokat ki tudod rakni...
Hétköznap nem vészes, mert a csajok elmennek dógozóba reggel és csak délután jönnek haza illetve egyenesen a játszóra megyünk az oviból és onnan fel, addigra apa felébred. Hétvége, na az gatya :( főleg így hogy nincs autónk... :?

Pont ez a hete volt éjszakás, tegnap is dolgozott éjjel, ma is egész nap a kisszobába dekkoltunk a csajokkal+pasival. :? Ráadásul éjjel semmit se aludtam, naon fájt a hasam, hánytam is, meg fájt a hasam, rázott a hideg....stb délelőtt nem bírtam levinni őket a játszóra :oops: Délután megpróbáltam én is aludni velük, de nem jött össze :(
Délelőtt főztem marhahúsból levest, második maradt tegnapról.. ilyenkor ha éjszakás hete van, megpróbálok 2 napra előre főzni...mert szinte lehetetelenség úgy főzni, hogy közbe a gyerekek ölik egymást... :evil: :o Muszáj ott lennem velük, mert Vius veszélyt jelent a másik kettőre.... ma pl amíg Zalánt tettem tisztába, Vius kivett egy kést a szárítóból és ijesztgette vele Bogit. Élvezte ahogy Bogi visít miatta :( :x teljesen kész voltam :cry: ...És nem érti, hogy miért veszélyes!Egyszerűen nem lehet elmagyarázni neki... :cry: Pedig már annyiszor elmondtam neki (tű, olló, kés...stb, sőt meg is szúrtam már tűvel az ujját picit,amikor varrtam, hogy szemléltessem a dolgot, de sz¤rt se ért :? ) Lövésem sincs, hogyan tudnám neki elmagyarázni. A nevelés csődje vagyok... :oops: :cry: áááááááááááááááááááááá

Na visszatérve a témára, gyakice ilyenkor amikor apa éjszakás, egész nap a gyerekekkel vagyok, de úgy hogy együtt játszunk, ha kimegyek főzni kiültetem őket a konyhába rajzolnak addig... Ha nincs főznivaló bemegyünk a gyerekszobába és játszunk.... Játszótér, bevásárlás is jó időeltöltés...Akkor vagyok bajban ha rossz idő van és nem lehet lemenni... az nagyon rossz :( Délbe ebéd, utána alvás, Bogi már nem alszik, vele kiülünk a konyhába társasozunk addig amíg az aprók alszanak. Aztán ébrednek,játék, uzsi, és irány a játszótér. És mire feljövünk olyan 6-fél7 fele addigra apa felébred már....és nyűgös, és fáradt és minden baja van.... Derohadtul utálom amikor éjszakás :evil: :evil: :evil:

Kitartás hozzá Nektek :wink: ++++++++++++++++++++++++

Zsuzsu: Rectodelt nekünk is van, az jó, de csak legvésgő esetben adjad be neki, lórugás szteroid van benne... Hogy vagytok mára?? Okés Ábel?

Matteo: Én úgy vettem észre hogy a kölkek vagy nyúlnak, vagy híznak :lol: A kettőt együtt nem sűrűn csinálják.. Egyik hónapba a tanácsadáskor a hossza gyarapodik meg, következő hónapban a súlya :) Sztem Teo a képek alapján is teljesen jóóóóó béb, minden tekintetben :D :lol: :wink:

Bea, Toncsi: naon cukkerek a gyerekek :D :D

Jóéjt enikő L csicsika, kivan purcanva....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eniko: :lol: koszi a biztatast...en jobban szerettem volna ha hizik is egy kicsit, mostanaban nyugos nincs mindig nagy etvagya...szerintem a 3. foga...ami nem akar kibujni. (legalabbis remelem. hogy ,,csak" az). :oops:

Zsuzsa: Remelem mar jobban vagytok.. :wink: :lol:
Bea: Nagyon edik a csemetek... :lol: :lol:

:twisted: Nem egyszeru valoban ...amikor apa hianyzik vagy eppen aludnia kell, nekem csak a Teoka van, de igy sem egyszeru...nem lehet egy gyerekjatek ugye akinek tobb gyerkoccel kell megkuzdeni. :oops:
:x A honap vegetol apa csak aludni fog hazajarni, indul a nyari hajos szezon...meg vasarnap is szabadnap nelkul, nem lesz egyszeru, ugye anyos nem segit, csak eljon jatszani a Teoval (altalaban mikor altatom)...anya ugye otthon van... :roll:

:lol: 8) :D Eleg a panaszkodasbol, itt va egy ket kepecske a krapakomrol... Kép
Kép Kép Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

A hétvégén Kanizsán voltunk, előadtunk egy képzésen, amit középiskolás diákoknak szerveztek. Nagyon jól éreztük magunkat. Többen mentünk ismerősök, Lali keresztszüleivel. Törpi nagyon jól bírta a strapát, szuperül aludt az új utazóágyában is a panzióban. :lol:

Enikő, tegnap egész nap Palicson voltunk! Voltunk az állatkertben, meg sétáltunk a tó körül, nagyon nagyon szép és hatalmas, én azt hittem, sokkal kisebb. Ebédetünk egy étteremben a tóparton, na az nagyon car volt, 2 és fél óra alatt végeztünk, olyan "gyors" volt a kiszolgálás. Emiatt hazafelé elcsúsztunk, fél hatkor indultunk, hogy fürcsire hazaérjünk, na mindjárt este 9-re haza is értünk, két órát vártunk a határon. :twisted: Lalit meg kellett szoptatnom a kocsiban, így bírta csak ki. Persze csúszott az egész éjszakánk, fél 11re aludt el, hajnal 3-reggel 7-ig négyszer kelt fel. :twisted: Szidtam is rendesen a határőröket. :twisted: :twisted: :twisted:

Lali két napja új "szavakat" mond, a legjobb a bű. Még csücsörít is hozzá. :lol:

Karmenékről semmi hír??? Szegény Norbika, úgy sajnálom. :cry:

Anett, én úgy döntöttem, prevenar nélkül semmiképp nem viszem Lalit úszni, mire megkapja őket, ősz lesz, szóval ha megyünk is, csak jövőre majd, de nagyon meggondolom. Ha belegondolsz, az oké, hogy a gyerekekről vinni kell orvosi igazolást, hogy nem betegek, de vajon hány felnőtt megy be kísérőként úgy a vízbe, hogy pl lábgombája vagy folyása van??? :roll: Azért örülök, hogy Málna élvezi, biztos nagyon jót tesz neki, és kívánom, hoyg ne szedjetek össze semmit. :wink:

Ja 2010-től beépül a prevenar az oltási rendbe a kötelezők közé. Azt nem értem, ha már most tudják, hogy 2 év múlva kötelező lesz, mért nem lehet már most beépíteni, vagy mondjuk 2009-től??? :evil:

Szuper utazóágyat vettünk a Micimackóban, 15.990 volt, emelőbetétes, van hozzá pelenkázó és szúnyogháló, lecipzározható az oldala.

a panzióban
Kép
utazóágyban
Kép
elefánttal
Kép
pávával
Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi!
NAgyon édesek vagytok az utolsó képen Lalival! :D Az utazóágyatok is szuper!Igazad van,én sem vinném Prevenar nélkül usziba,de Málna már megkapta az elsőt,a másodikat júni 4-én kapja!Miért vártok őszig vele????Hát nagyon remélem,hogy minden szülőnek van annyi felelősségérzete,hogy gombás patával nem jön a vízbe,márcsak a saját gyereke miatt sem!Télem ősszel én sem vinném,nem is fogom,csak most tavasz-nyáron,és én is nagyon bízom benne,hogy nem kapunk el semmit,mindig ezen hezitálok én is,meg hogy a fülével lesz vmi a víztől!Na.de remélem nem és csak a hasznát látjuk neki!

Matteo!
Teo nagyon édi kis vagány! :D

Bea!
Gréti csudaszép és Levi nagyon cukker! :D
Toncsi Hédije dettó! :D
20140113113746

Sziasztok!!

Enikő!
Nem irigyellek........ Azért javul Vius ugye????
Mi köszi jól vagyunk, szerintem nem krupp volt, csak én pánikoltam be nagyon. Azóta sem köhögött úgy. Nappal köhécsel és kicsit rekedt, de semmi több. Megtanult pótkerekes bicajjal menni és most nagyon élvezi. Apa szalad utánna :lol: :lol: :lol: Holnaptól én fogok hehe :lol: :lol:
pocaklakó ficánkolgat, nagyon örülünk neki. Tegnap a szomszédasszonnyal kimentünk a bababörzére. Most a koricsarnokban volt, sokkal nagyobb helyen és sokkal kultúráltabban. Ábelnek vettem nyári vékony nacikat. Kifelé jövet rákattantunk a kürtöskalácsra. Isteni finom volt, de pár óra múlva úgy égett a gyomrom, h megbántam a móhóságomat :cry: :cry:

Szilcsi!
Annyira édes Lali!! Te is csini vagy!!!!!!

matteó!
Azért vagyunk, h segítsünk! Biztosan nehéz egyedül a babával Tündéri Teo, a napszemüveges kép csúcs!!!!

Vidám napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

szilcsi: nagyon edi a Lali baba...es te is nagyon jol nezel ki. Gratula a Lali szokincsehez!!! :lol:

Zsuzsu: Orulok, hogy Abel jol van...meg te is, a krtoskalacs meg...hat igen idonkent meg lehet engedni, meg ha utana egy kicsit meg is szenvedsz erte, ha legkozelebb eszel, gondolj ram, en mar egy par eve, hogy nem eszem (2 tuti, mivel 2006-ban voltam otthon utoljra). Koszi a dicseretet...szerintem is szep a kisfiam!!! :lol:

Anett: Koszi a dicsero szavakat...vagany kis pasim van! Malna...gondolom jol van es rendszeresen kakil...es jo uszast!!! En is gondolkoztam az uszason...de annyi gond volt a futyinkkel, inkabb kivarjuk a jobb idot es a tengerben probalkozunk. :lol:

Karmenekrol semmi hir??? :cry:
Kép

sziasztok
matteo0808

csak gyors bekukk.
gira: azt hiszem te írtad a hízáshoz a hsz-t, enyém lányom 2680 gr-mal született és 1 évesen volt 7200 gr, szval én is tudom mi az a nemhízás, ráadásul ma 15 hónapos és kb most 8 kg!!!

Kép
gyanixi

Gyanixi!

Hajna most 21 hós, és 10 kg-t már lehet, hogy elérte :lol: De már abszolút nem aggódok emiatt, mert makkegészséges :) Egyáltalán nem is szoktam erőltetni az evést. Ha nem, nem.

Szilcsi!

Azért az a Prevenar nem tündérbalzsam :? Se a gomba ellen nem véd, sem a hüvelyi fertőzés ellen.
Komolyan, nektek milyen kép él a fejetekben erről az oltásról? Ne csak a reklámokat, meg a szponzoráló honlapokat nézzétek meg, hanem kicsit a dolgok mögé is!
Csak érdekességképp írom, nem vitatéma, hogy én semmi pénzért nem adatnám be a gyerekeimnek.
Vendég

Gira, lehet, hogy én voltam félreérthető. :? Nem úgy értettem, hogy a Prevenar véd a gomba és egyebektől. Több veszélye van az úszásnak szerintem. Az egyik, amitől a legjobban tartok, a fülgyulladás, és erre pont Karmenék példája világított rá - bár lehet, nem attól lett Norbi beteg, de én azért nem kockáztatnék. A másik veszély, hogy az oltás ellenére, ami kivédi ugyan nagy valószínűséggel a fülgyulát, de a felnőttektől vagy másik gyerektől bármilyen gombát vagy egyebet össze lehet szedni.
Abban a meleg vízben, nyirkos közegben sokkal könnyebben megmaradnak a kórokozók.
Ha kicsit erősebb Lali immunrendszere, talán elviszem majd úszni.
Gondolj csak bele, hogy csak ebben a topikban pl hányan adatták be a rotát, mikor Dancsi kisfiai betegek lettek!
És nyilván nem véletlen, hogy beépítik a kötelezők közé a Prevenart, szóval olyan rossz dolog nem lehet. Az meg a te dolgod, hogy nem adatod be. Mindenki másképp gondolja, mást adat be, vagy egyáltalán nem adat be semmit. Mi ezt úgy látjuk jónak a férjemmel, ha Lali megkapja. Ja és semmilyen reklámot vagy honlapot nem néztem erről, se szórólapot, csak körbekérdeztem az ismerősöket a tapasztalatokról, meg a doktornéninket, és ez alapján döntöttünk. Ha a reklám alapján döntenénk, a rota lett volna az első, mert a csapból is a rota elleni oltás folyik. Azt viszont nem adatjuk be, feleslegesnek tartom, annyi vállfaja van a vírusnak és baromi drága is.

Anett, nem várunk őszig, csak őszre kapja meg mind a hármat. Június-július-augusztus, így jön ki a 3. Azért nem akarunk várni őszig, mert a nyáron szeretnénk majd vizes helyre menni nyaralni, legyen egy alapvető védettsége.

Köszi a dicséreteket, hát én egyre inkább bálnának érzem magam, nagyon hízok a szoptatás óta, pár kiló még és annyi leszek, mint amennyivel szültem. :oops: Olyan étvágyam van, hogy döbbenet.

Zsuzsu, kürtőskalács ide is jöhetne, én is imádom. :wink: A rennie nekem bejött gyomorégés ellen,mikor terhes voltam.

Matteo, nagyon irigyellek titeket a tenger miatt. Bár gondolom, nem vigasztal, ha honvágyad van. :(

Enikő, még mindig csodállak, hogy bírod 3 gyerekkel. :shock: Autó???

Kép
szilcsi

Sziasztok! :)

Szilcsi :)
Nagyon szépek vagytok Lali babával!! :D
A kilók nem látszanak! :wink: Egyébként én is ugyanígy vagyok, hízok mint a malac, iszonyú, mennyit eszek, és rettenetesen kívánom az édességet! :oops: De mindegy ez a nyár rámegy erre, jövő nyárra meg újra a régi leszek! :lol:
A Prevenart mi is be fogjuk adatni, és az agyhártya gyulladás ellenit is, sőőőt, még a bárányhimlő ellenit is! Gondoljon bárki azt, amit akar, nem kockáztatunk, Apánk sokat utazik, mindenfelé, bármit hazahozhat, meg Boti is kezdi az ovit, ő is haza fog hozni egy csomó mindent...
Rotát mi is csak Noéminek adattuk be, Boti nem kapta meg anno, mert kicsinek nem volt gyerekközösségben, de most Noémi veszélyeztettebb, mert Boti hazahozhatja a bölcsiből, oviból, és ő még nagyon kicsi, hamarabb kiszáradhat, Botit már "annyira" nem venné le a lábáról.

Kürtőskalács az én ízlelőbimbóimat is felzaklatta! :lol:
Legyen a táskádban egy doboz Rennie ilyen esetekre! :wink:
(Ábi rucik érdekelnek még?)

Matteo :)
Nagyon helyes a kispasid! :D
Magány miatt megértelek, az én párom is szinte csak aludni jár haza.. :(
Nagyon nehéz lehet egyedül, távol a szüleidtől! :(

Tegnap sms-eztünk Zitával! :)
Jól vannak, csak fáradtam, mert még kicsit kevesebb a tejcsi mint kéne, Szandi sűrűn eszik, ezért az éjjelek is húzósak.
Remélem nem haragszik meg érte, ha megosztom Veletek a képet, amit Szandiról küldött! :)
Kép

Nem túl nagy, telefonon küldte, de azért látszik, milyen kis szépség! :D

Boti Péntek estére belázasodott megint, 39 volt a láza. Benyomtam neki egy kúpot, amit pár perc múlva kikakkantott. :? Nem tudtam, mit csináljak, mennyi szívódhatott fel a kúpból - a betegtájékoztatóban az a fontos tény nem szerepel, hogy mennyi idő alatt szívódik fel a kúp - aztán végül telefonos segítséget kértem (köszi Enikő :D ), és beadtam neki szájon át Panadol szirupot, láz lement, azóta sincs szerencsére! :)
Másnap az unokatesóm - aki ápolónő volt a gyerekkórházban - mondta, hogy ha 10 perc után kakkant a gyerek a kúp beadása után, akkor már nem kell, más, mert felszívódik addigra. Ha hamarabb, akkor lehet neki vagy más hatóanyagút adni, vagy 1 fél kúpot megint.
Mostmár ezt is tudjuk...

Kicsinyítek néhány képet, és lebombázlak velük Benneteket nemsoká! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Karmenékről van valami hír??

Én alig élek nem is fárasztalak benneteket a hülyeségeimmel....

Szilcsi!

Engem is érdekelt volna Palics de így mostmár 3 gyerekkel nem tudom bele merjek e vágni.....

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi!

Ok! :) De hol olvastad/hallottad, hogy kötelező lesz?

Zituska!

Én nem is merek kúppal kísérletezni, mert nálunk mindig kikakilják... de ez így megnyugtató... ezek szerint csak a hordozóanyagot kakilják ki???
Vendég

Teszek én is 2 képet a Mucikámról!

Gira!
Én a híradóba hallottam,hogy kötelező lesz,szeptembertől meg ingyenes,kötelező csak jövőre!Az összes környező országba kötelező védőoltás!De nem csodaszer,ebben tök igazad van.A férjem tiszta úgy gondolja mint Te! :) Csak én egy beszari anyuka vagyok,és beadatom,az Ő egyetértése nélkül!

Kép
Kép
20140113113746

Gira, a doktornénink mondta, hogy 2010-től kötelező lesz, szeptembertől pedig ingyenes.

Anett, én is beszrai anyuka vagyok, csak nálunk a párom is beszari apuka. :lol: Ő szíve szerint az összeset beadatná, na de azt azért mégsem. :D Málna nagyon édes, olyan aranyos kis pufi pofija van, puszilnivaló! :D Tök jó a feliratos pólója, hol vettétek?

Kúpkikakilás nálunk is volt, a célpont az én állam volt - kúpostól-kakistól. :lol: Apropó, hogy lehet a kúpot anélkül szétvágni, hogy ezer pici apró darabra esne szét??? :?

Zitacicu, panaszkodj nyugodtan. Sok a meló? Szerintem nyugodtan vágjatok bele a kirándulásba, csak olyankor,amikor nincs nagy forgalom a határon. Ha párod is megy, tuti elbírtok a gyerkőcökkel. És tényleg nagyon szép, csupa zöld, fa meg virág az egész, csak éppen pelenkázó nincs sehol.

Zitus, még mindig a torokgyula kínozza Botit? :( Az édességet én is bármilyen mennyiségben, sütit, mindent, ami hizlal. Sokszor megeszem apa maradékát is, vagy eleve többet szedek, mint ő. :oops: Sosem voltam még ekkora, de most engem sem érdekel, majd jövő nyárra megint vékony leszek. :D Apával azon nevettünk, amikor megismerkedtünk 6 és fél éve, pont 15 kilóval voltam könnyebb. :shock: :o Bárányhimlő ellenit mi is beadatjuk majd.

Olyan sokan nem írnak mostanában. :( Bibi, Melinda, Norus, Enikő, Hefe, Dancsi, Zozo.......... ??????????????????????????????

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Huh, nagyon régen írtam már nektek, eléggé el vagyunk ülve. Igaz az olvasással nem vagyok elmaradva, azt valahogy könnyebb beszorítani délben az alvásidőben.

Kedves friss kismamák (Zita és Edit)!
Sok boldogságot kivánok a megnövekedett családotokhoz, sok tejet és sok pihenéssel töltött éjszakát!
Kismanók!
Legyetek nagyon egészségesek és okozzatok sok boldog percet a családotoknak!

Kedves kisbetegek, ti mihamarabb gyógyuljatok meg!!!

Drága pocakosok!
Viseljétek minél könnyebben az elkövetkező napokat, heteket, hónapokat!

Rólunk:
Talán elmondhatjuk, hogy 9 (problémamentes, egy kissé rázós) hónap után megszületett a régi, de új házunk és mától örülünk neki 1000-rel mint macska ama bizonyos testrészének :)
Pocok egész jól viselte az építkezés mindenféle viszontagságát. Elmúlt 1,5 éves. 11 kg és 83 cm (bár szerintem több). Van 16 foga. Ha jó kedve van mondogatja a szavak első szótagját, utánoz (jelen esetben vakol, fúr, kalapál és porszívóz, nem is tudom miért :)). Nagyon szeret az udvaron lenni és mindenben benne lenni (ma épp a nemesvakolat szépségeivel ismerkedett). Már volt két olyan éjszakánk amit egymás után átaludt :roll: Bár vannak olyanok is, amiket vele kell egy darabig töltenem, mert semmi baja sincs, csak magányos és nem engedi, hogy kiosonjak mellőle.
Lassacskán el-elkezdünk gondolkodni a kistesó projecten, bár bevallom félek tőle nagyon. Újra fel kell nőni a nagy feladatra. Zolival már viszonylag könnyű, legalábbis nem kell a széltől is óvni (bár ma már az első prezúr is megvolt, mert rövidnadrágban takart el az udvaron a betonon). Megvan a napirend, a rituálék, az alvási szokások.

Már korábban is szerettem volna kérdezni, hogy mit tegyünk az ellen, ha azt vesszük észre hogy fél a gyerekektől? Nincs hasonló korú gyerkőc a közelben, 4 hete a Ringatót is szinte végig sikította, már-már szégyeltem is magam. Szóval csajok vannak ötletek?

Végezetül néhány kép rólunk:

Kép
Rend a lelke mindennek

Kép
Hu, de kipirosodtam

Kép
Mekkorák ezek a lábbelik

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok Lányok!

Szeretném megköszönni a prevanaros hozzászólásokat, felírattam, mi teljes áron kapjuk meg, mert az én Kislányom aug végén tölti a három évet. Valami olyasmit vettem ki dokinéni szavaiból, hogy ha fiatalabb lenne akkor kapná féláron. Plusz felírattam neki a kullancsellenit is én ezt fontosnak tartom, nagyon sok fertőzött kullancs van.

Nagyon szép fotókat tettetek fel tényleg minden Baba gyönyörű. Engem a holnapi naptól felvettek dolgozni, nagyon boldog vagyok, sokáig kerestem jan. óta, de végül sikerült. Igaz 3 hónap próbaidő, de igyekszem megfelelni. Én már teljesen kivoltam, hogy nem kapok állást, elég nehézkesen sikerült.

Azt szeretném még kérdezni, hogy a 20 fog után a következők mikor bújnak ki, mert az én Lányom fogzós tüneteket produkál?!

Kívánok mindenkinek szép napot!

Üdv: Jones
jones

Szilcsi :)
Igen, a torokgyula volt még Botinál, de most napok óta kutya baja, kicsit köhög hurutosan, meg piros még kicsit a torka.
Adom neki a lándzsás utifüvet, meg fújom a torkát tantumverdével, és c vitamint kap. Úgy tűnik, ennyivel megússzuk..
Hát igen, én 20!! kilóval voltam kevesebb, mikor megismerkedtünk 10 éve a párommal. Annyi már sosem leszek, ha 10-15 kilcsitől megszabadulok jövő nyárra, már boldog leszek! Az meg sikerülni fog, mert tavaly - mielőtt terhes lettem - 3 hónap alatt sikerült! :D

Cseppek :)
Zolka baba hihetetlenül nagy már, és nagyon helyes! :D

Jones :)
Én úgy tudom, csak 20 tejfog van! Ha rosszul tudom bocsi... :oops:
Botinak még csak 16 van, 4 rágót még várunk...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Gyors bekukk!
Megvagyunk, ahogy Zituska irta próbálom a tejet szaporitani, tápszert nem adtam még, inkább sűrűbben ciccire rakom Szandit.
Amugy változo a kiscsaj, van, hogy eszik-alszik, van, hogy 2-3 óra hosszáig semmi se jó. Tegnap kivittem ebbe a szép időbe levegőzni, jót aludt a babakocsiba.
Márk igazán sokat nem foglalkozik vele, néha megnézi, megsimogatja, de ennyi. :wink:
A szülés extra gyors volt, 10.30-kor értünk be a klinikára, 0.29-kor megszületett a kicsi. Rövid, de igen fájdalmas volt. Gyorsan eljöttek a tolófájások, burokrepesztés után 15 perccel. Gátvédelem volt, de repedtem, picit kellett varni. :cry:

Kitti!
Nekem a Fekete volt a dokim. Semmi gondom nem volt vele, szülni sajnos nem tudtam vele, mert ügyeletes volt az urologián. :cry:
De amúgy velem normális volt.
Szülni a Márton Virágnál szültem, Ő volt az ügyeletes, maximálisan elégedett voltam vele. :lol:

Szilcsi!
Lett volna egy eladó utazóágyunk! :o :(

Timika!
Te régen árultál járokát, ugye? Megvan még?Ha igen és olvasol, légyszi a zizu@invitelre irjál, köszi.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Elnezest hogy megint kerdessel jovok, minden evben zaklatlak titeket valamivel. Tavaly fulbeloves, iden pedig nogyogyaszt keresek... :roll:
Tudnatok jo nogyogyaszt ajanlani Szegeden? Mivel nincs tb kartyam, igy csak maganrendeles johet szoba. Nem szulesre keresek dokit, csak altalanos dolgokhoz. Nagyon koszonom elore is a segitseget!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!!
Csak életjel, nincs időm bocs. Nagytakarítok már napok óta, de elég lassan halad egy állandóan rámtapadó gyerekkel .lol:
Tegnap megkértem apát vigye már el egy 2 órára, hogy a szekrényről lerámoljak, lemossam, majd vissza, aha, fél óra múlva hívott, hogy már unja a sétát jönnek fel... :? Férfi :evil: 8) :lol:
No az ablakok meg vannak piceválva+függönyök kimosva, meg a konyhát tettem rendbe. Még van bőven..... Na majd szépen lassan...

Csajok ovi/bölcsibe vannak, Viust felvették oda ahova beirattam, a Bogim régi ovijába, mivel az itt a környékünkön az egyetlen integrált óvoda, meg nagyon szuper az óvónéni aki vinni fogja őket szeptembertől... Remélem a óvónéni bírni fogja Viust mivel SNI-is gyerek (Sajátos Nevelési Igényű). Ha nem bírja, vagy Vius nem tud alkalmazkodni, akkor átírányítanak a Sólyom utcai oviba :cry: Remélem erre nem kerül sor! De ha mégis akkor oda hordom majd, na bumm!

Zalán nagyon édes, kapaszkodva jár, néha meg megáll néhány másodpercre kapaszkodás nélkül is. Egyre bátrabb,ügyesebb :lol:

Ma van az oviba a gyereknap, Bogi nagyon várta már, lesz ugrálóvár meg arcfestés, meg ilyesmi :D

Ma megyünk az autóért végre, délután. Viussal 3tól 4ig gyógytornán vagyunk, utána megyünk ki Vásárhelyre! Anyukámat várom ő visz majd ki. A zuram persze délutános.... :? Pedig egyből a szerelőnköz kéne menni oljacsere stb, de hát ha múlt héten kész lett volna akkor össze jött volna a dolog, de így nem fog. majd külön elviszi a párocskám...

Zitaa: Én beálok az érdeklődők táborába az utazóággyal kapcs :wink: Tehetnél fel egy nagyobb képet csajsziról.... :roll:

Zituska: Gyógyulást nektek :wink:

Nagyon cépek a gyerekek :) Málna haja kééééééész :D
Zolka tüneményes az a mosoly :D
Ilcsi szuperek a fotók honvágyam lett :oops: (hétvégén mi is megyünk végre haza 8) )
Matteo továbbra is tündér :lol:

Pusza:)

ceniko
Szeged

Anett: Málnusnak tényleg nagyon cuki a haja és az a pufi pofija...édes!

Ma voltunk dokinéninél, merta 15 hós oltást kellett volna kapnia Rékának, de mivel 1 hete hurutos, ezért jövőhéten kapja meg!!
Le is mérték, 7920 gr a drágám és 78 cm...hát ez van. Mielőtt beteg lett 8 kg volt, de alig evett pár napig, talán most kezd normálisabban enni. 1 évesen 7150 gr volt, tehát ahhoz képest 3 hónap alatt hízott azért!
Dokinéni szerint 1 éves kor felett évente kb 2 kg-ot kell hízni!

Íme egy kép: Kép

és még egy: Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok Csajok! :P

Annyit írtatok (kivéve a hétvégét) hogy csak ezt az oldalt olvasom most vissza :oops:

Hédi, Gréti, Levi, Matteo, Lali , Málna, Szandi és Zolka csuda szép gyerekek!!!!
Sok kis betyár van itt,látom :lol:

Norbit nagyon sajnálom :cry: Remélem jól vannak és Karmen hamarosan tud jeletkezni!!

Bibi!
Bölcsi helyzet javult? Barni bírja a strapát?

Enikő!
Gratula az új autótokhoz. Remélem tökéletesen fog szuperálni.

Bea!
Jól vagytok? Most gondolom már sokat tudtok sétálni hogy nem kell halálra öltöztetni a gyerekeket.

Zituska!
Boti jobban van már?
Kilók leadása?? Hajajajjj!! Nekem kb 15 elég könnyen lement,de ez a fránya 3-4 kg az istenért sem akar. Pedig nem lenne rossz kényelmesen beleférni a terhesség előtti ruhákba..álom-álom
Azt gondoltam mire Kitti 2 éves lesz én karcsú anyuka leszek.
Én is inkább a csokira szavazok..majd jövőre...

Enikő!
Majd ha tudsz,rakj fel képet a gyereknapozásról.
Zalánnak nagy gratula a járáshoz!!!

Voltunk hétvégén a Borbála fürdőben. Kitti nagyon imádta. Folyamatosan ugrált bele a vízbe a medence széléről :roll: Persze a gyerekpancsolóban nem sokat időzött.
Annyira kifárasztotta magát hogy 1 óra elteltével már nagy sírásba csapott át. Szegény..bolond szülei csak nézték hogy de cuki,de arra nem gondoltak hogy ki kellene venni a vízből mert hulla fáradt lesz a gyerek :oops: . NA mindegy,most is tanultunk valamit.

Minnyá 2 éves :shock: Hú de elrohant az idő. Mindjárt mehet a bölcsibe. 2 hét múlva lesz a családi nap utána a szülői értekezlet és valamikor augusztusban kezdjük a beszoktatást. Remélem lehet békát vagy teknőst választani jelnek 8)
MAjd rakok fel képet a kedvenc állatairól akikkel együtt is alszik. Már 6 békával szunyál :roll:

Bocsi ha valakit kihagytam.
Megyek főzök 1 kv-t mielőtt Kitti felébred...Lehet hogy kölcsönkérem tőle a Duracell-t :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Csak gyors életjel Nóriról. Két napja észrevettem, hogy Nóri nem reagál ha a bal fülénél gagyarászok neki... (ott van a hemangiómája is) Ma voltunk a gyerekorvosnál és sajnos megalapozottnak vélte a gyanúmat, hogy Nóri nem hall a bal fülére....
Holnap megyünk fülészetre hallásvizsgálatra.
Mindenki gondoljon már ránk holnap délelőtt, hogy CSAK a hemangióma legyen a ludas.

Most csak ennyit írok, mert teljesen kivagyok...

Kép

Kép
sznanna

Hali.

Enikő, akkor, ha minden igaz, és marad az a vezető óvónéni a Teréz utcaiban, aki most, akkor Vius és Peti egy óviba fognak járni. :)

Niki, majd egyszer elugrunk a kenguruért. :?
Ez a hízás dolog igen érdekes, mondjuk én nem panaszkodhatok, mert Peti az elmúlt egy évben hízott 3 kg-t és nőtt 12 cm-t. :o

Kinga, na akkor egyszer mi is kipróbáljuk az algyői fürdőt, már én is hallottam róla sok jót, és te is megerősítettél, hogy mennünk kell. :)

Sznanna, drukk-drukk-drukk.

Ági és
KépKép
exdeus

Köszi a dícséreteket!

Matteo!
Málna ma meg tegnap megint nem kakkantott,remélem holnap lesz termés,nem akarom örökké cukros szilvával tömni!

Szilcsi!
E-mailbe rendeltem a bodyt egy csaj csinálja Inárcson,postán küldi!Bármit hímez rá nem csak nevet,mintát is!

Nixi!
Nagyon csinos Réka!És az első képen az a ruha!Tiszta nagylány! :D

Enikő!
Hatalmas gratula Zalánnak a járáshoz!
20140113113746

Néhány fénykép ha nem baj :D
Vius vigyoroooog :lol:
Kép

Wazze ki rakta ilyen magasra a sörömet???
:lol: Kép

Akinél a távirányító az a FŐNÖK! Na kinél vaaaaaan??? :lol:
Kép

Anya ne csikizzzzzzz :D
Kép

Bogim barátnője szülinapi buliján a hétvégén: :D
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zitus, most is csokit eszek, bár nem lenne szabad a diéta miatt, de ki tudja megállni??? :oops: Torokgyula monnyon le!!!

Enikő, hú ég a bőr a képemen, hogy nem mentünk el a cuccokért, de egyedül nemt udok, tudod... Apánknak meg hiába mondom, sosincs ideje. De azért remélem, nem adjátok el a pihiszéket másnak, nagyon számítok rá. Gratula Zalánnak, iszonyat, hogy fejlődik!!! :D Nagyon ügyes! Takarnyával én is le vagyok maradva, sok a munkám mostanában, ablakpucevával a gyerekszobáig eljutottam és kész. :roll:

Anna, nagyon szorítok nektek holnap!!! Remélem, nem lesz semmi baja Nórinak!!! Majd írj mindenképpen, mit mondtak a fülészeten!!!

Karmen????? Norbika?

AT Zita, most már mindegy, ha tudtam volna... De így legalább vettünk egy szuper új utazóágyat. :lol:

Ma egész nap csavarogtunk Lalival. Voltam délelőtt a dokimnál kontrollon, és úgy tűnik, nem lesz újabb műtét!!! Szépen gyógyul a hegesedés, 2-3 hónap múlva megint megnézi, akkor derül ki végleg. Belül megint talált egy sebet, de pici és nem fáj, így nem bántotta. Mondjuk ha nem lesz műtét, a következő szülésnél ez gondot jelenthet majd, de szerinte ráérünk majd akkor beszélni róla. Lalit nagyon megszeretgette, örült neki, hogy vittem a kicsit is. Látszik, hogy imádja a gyerekeket. A vizsgálat után besétáltunk a Forrásból a fősulira apához, megebédeltünk a hamburgeresnél, vásároltunk a nagyáruházban Lalinak nyári sapit, kendőt meg napozót, anyának könyvet, utána este hatig a fősulin voltunk, ültünk az udvaron, Lalinak hangja sem volt, nézelődött vagy aludt. :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi: kinél is szültél? :?: :?:

Kép
gyanixi

Enikő!

Tündériek a banditáid ;) Zalán már kész férfi azzal a sör iránti érdeklődésével :lol:

Niki!

Nálunk Hajna 1 éves koráig nem nagyon hízott, de azóta beindult. Fél év alatt meghízta az 1 kg-t. Remélem, nálatok is hasonlóan javulnak a dolgok! ;)

Sznanna!

Nagyon szorítunk!
Vendég

Sziasztok!

Zita, Enikő!

Köszönöm a hozzászólásotokat Fekete dokihoz. Huh, hát nem túl megnyugtató, hogy ha pont akkor szülök, mikor ügyel a kórházban, akkor nem tud átjönni a szüléshez. Persze érthető, de most elgondolkozok, hogy keresek inkább másik dokit. A 6. héten lett egy hematomám közvetlen a petezsák mellett, ami miatt feküdnöm kell itthon és még ráadásként szabálytalanná vált a petezsák is, bár a baba fejlődik. Szóval így első terhességnél aggaszt, hogy esetleg nem az az orvos vezeti le a szülést, aki ismeri a kilenc hónap történéseit. Vagy csak túlparázom, jaj már magam sem tudom mi legyen!

Aki beteg, annak gyógyulást, aki nem produkálja a tankönyv szerinti súlyt annak hízást kívánok, a többiek meg élvezzék a szép időt! :D

Szép napot!

Kokitti
Kép
kokitti

Sziasztok!!

Anna!
Nagyon sok erőt kívánok, bizunk, h nem komoly a baj!!!!!

Enikő!
Zalán lépeget?????? Aztaaaaaaaaaa Szupik a képek!!!!!!!!!

Niki!
Modell lesz a lányod! :)

Szilcsi!
Szívből örülök, h nem lesz újabb műtéted!!!!!!

Tegnap reggel Uh. Kikönyörögtem a reggeli időpontot. 5-en vártuk a dokimat.... Szerencsére első voltam. Sajna tényleg vastag a hasfalam és nehezen látta (én konkrétan alig és nagyon megnyomkodta a vizsgálófejjel a pocakom, fájt rendesen). A lényeg, ha amit látott ott minden rendben. 1 héttel kissebnek irta a gép. (megnéztem a táblázatba és tényleg 18 hetesnek felelnek meg az adatok). Súlyt nem becsült. A BPD 48,1.... Nézegette a lába közét is. Előszőr azt mondta, tuti kislány, de visszatér rá. Visszatért... tuti fiúcska....... nem tudom mit higgyek, de barátkozom a fiúsanyuka léttel. Ábelnél én választottam nevet, most apa fog. Jelen pillanatban a Konstantin Bence tűnik befutónak. Apa szerint méltóságos a Nagy Konstantin név....Elfogadom, mert a jelentése is jó...szilárd, állhatatos...
Azért nem mondtam le, h kislányom születik. Jól kibőgtem persze magam. Főleg amiatt voltam elkenődve, mert tudom, h a férjem szeretne kislányt és Ő annyira jó ember, h nagyon megérdemelné. Kicsit bánt, h nem vagyok képes lánnyal megajándékozni. A férjem persze vígasztalt, az a fontos, h egészséges és jöhet a harmadik.... :oops: :wink:
Jövő szerdán megint Uh, újra megnézi, hátha jobban lát mindent. (persze nem a lábaközét kukkoljuk, sokkal inkább a szívét, arcát)
:) Még nem adtam fel, h kislány!!!! :)

Zituska!
Egyenlőre kérlek szépen őrizgesd a csajos rucikat, hátha... pasiruci köszönjük most nem kell! A pihenőszékre ősszel visszatérünk, ahogy beszéltük eddig.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,elhiszem hogy kislányt szeretnél,de az a lényeg hogy egészséges legyen!!!!!!!!!!!!!!!
És én is nagyon irígy vagyok azokra az anyukákra,ahol 1fiú-1lány van....

Bea,Zituska,Szilcsi,Kinga,(bocs ha kihagytam valakit),szokjuk a bölcsit.......
Ma 1/2 10-re mentünk, ebédre mentem vissza,nagyon sírt mikor elköszöntem tőle,könyörgöt,hogy
-anya,lécci ne menj,ne hagyj itt,szeretlek,sírní fogok!
Persze sírt is................
a szívem majd megszakadt,annyira gonosznak érzem magam....
Ma du. megyünk vissza anyáknapi ünnepségre!

Közben kaptunk papírt,hogy dec.1-vel felvennék a Barnit az oviba,sokat vacilálltam,és arra jutottam hogy nem viszem.........
:roll:

Csoki téma,sajna én is nagy csokizabáló vagyok...................
8 éve mikor megismerkedtünk a férjemmel,5 kg voltam könnyebb,ő meg 32 kg.................
Mondjuk akkor sem,és most sem vagyok egy egy szál bél!

Szilcsi,de te olyan vékony vagy,miből akarsz még -15kg????
nagyon édik vagytok az elefántokál!!!

Zitacicu,nagyon el vagy tűnve!!!

Exi,Kinga,jó hogy jelentkeztetek!!! :lol:

Tegnap lemértem Barnabást,16 kg,és 95cm!
Kinnt van mind a 20 foga!!
:D

Bea,annyira édessek a gyerkőceid,és ez a mosolygós Gréti:.................
Enikő,a sör,a távírányító,??
Csajok ,és a cigi hol maradnak???
Vius,nekem nagyon hasonlít Zalánra!!!

Anett,Málna pufi pocija,és nagy haja,édiiiiiiiii!!!!
Annyira ,bírom az ilyen pufi babákat!!!
Na nem csak azért mert az enyím is ilyen volt!!!!

:lol: :lol:

Kép
bibi226

Zsuzsu!

Nekem 2x mondták 99%-ra, hogy Réka fiú lesz :lol: Aztán Réka lett :lol: :lol: :lol: Na persze ez a "nagytudású" Czank volt :roll: Azóta minden ultrahangnál mikor megkérdezik, hogy akarom-e tudni a nemét, azt mondom, hogy csak akkor ha 100%, ha nem biztos benne, akkor hagyjuk. Sztem készülj arra, hogy fiú, aztán csak kellemes meglepi érhet ;)
Vendég

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam.Szoktam olvasni, de sosem jutok el odáig, hogy írjak is. :oops:

Minden babuci gyönyörű!!! :lol:

Zsuzsu!
Örülök, hogy minden rendben a pocaklakóddal. Ha fiú lesz, akkor is az a lényeg, hogy egészséges legyen. A név nagyon tetszik. :wink:

Zita!
Gratula a babócához! :D

Szilcsi!
Szuper, hogy nem kell újabb műtét!

Rólunk: Flóra ekcémája teljesen visszahúzódott, miután rájöttem, hogy mitől volt. Nem kajától, hanem nem bírta a bőre a Johnson's testápolót. A múltkor elfogyott a gyógyszertári krémje és este fürdi után azzal kentem be, másnap reggelre ugyanúgy visszajött neki. A térde, a feneke tiszta piros volt. :evil: Hát úgy néz ki nálunk csak a fehér tégelyes kencék válnak be. Sajnos már nem szopizik, már nincs tejem, csak szenvedett vele szegénykém. De mióta szedi a vasat sokkal jobb lett az étvágya és mindent megeszik, amit főzök neki. Kíváncsi vagyok mennyit hízott, jövőhéten megyünk mázsálni. Már rég nem mutogattam, most rakok fel róla képeket:

Kép
Kép

Betty
Kép
rbetty

Enikő!
Miért a Sólyom utcaiba kellene jönnötök másodikként?
Talán vmi spec. ovi?Itt van a közelünkben,de eddig nem tudtam..

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

hello mindenki!!!

Anett: :lol: Emlitettem mar a narancslevet. Ha adsz a Malnanak gyumit, en alma banan pephez raktam...meg meg a tejpepekbe gyumiturmix-al...bevalik, de a korte es a brokkoli is segit. Ha azonnali hatast szeretnel...a homero, de hosszu tavon nem javasolt. Probald meg a narancslet, eleg egy ket kiskanal... Sok sikert es sok sok kakit!!!! Nagyon cuki a Malna...a kis furtjeivel es a kis pofikajaval...olyan...harapni valo!!! :lol:

Eniko: :lol: Nagyon szepek a gyerkocok..latom Zalan is mindent el akar erni...teo is allandoan ket labon all, es kapaszkodva probal araszolgatni is! 8) :lol:

Zsuzsu: :lol: Nem Te vagy az oka ha fiu lesz...a pasik hatarozzak meg a nemet...meg nem olyan rossz szerintem 2pasival...apaval egyutt 3...igazi kiralynonek erezheted magad a hazban...en a masodiknak is fiut szeretnek...de ha kislany lesz annak is orulni fogok....egy jo par ev mulva!!! Azert, meg, hogy egy hettel kisebbne lattak, ne is toodtj, a kovetkezo heten meg lehet nagyobbnak fogjak latni, egyebkent sokat tevedhetnek! Puszi es nyugi!!!!

Karmen: ????? Remelem jol vagytok!? :oops:

Betti: :lol: Gyonyoru a Flora!!!!!mi is szenvedtunk az ekcematol, nalunk a chiccho termekek okoztak... :cry:

Bibi: Tudom mit erzel, en ket napig sirtam, majd nem mentem dolgozni...varok mig egy evesek leszunk...kitartas, nem te vagy a hibas!!!! puszi 8)

Szilcsi: Orulok, hogy nem kell muteni...bocsi en bizti lemaradtam, mi tortent veled, hogy muteni kellett vona... :oops:

Anna: Tudtok valamit...remelem nincs nagy baj? :wink:

Mi jol vagyunk, mar latszik a 3. fogunk csucske, igy nyugodtabbak is az ejszakaink...en is probalok fogyozni, sikertlenul, allandoan ehes vagyok....van valakinek valami tippje!!!????

:twisted: Kép

Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Minden babóca nagyon szép a képeken, ezért én is kedvet kaptam, hogy rakjak egyet Gáborról.Meg azért is, nehogy elfelejtsétek! :oops:

Kármenékről nincs hír?

Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ma egésznap a Sárgán voltam a gyerekekkel!
Már egészen kipofásodott az üdülő, de még kell kicsit takarítani, pakolászni. Eléggé tyúklépésben haladtam ma, mert csak akkor tudtam vmit csinálni, ha Noémi aludt.
Boti tök jól elvolt, Apja csinált neki homokozót, ki sem lehetett volna rángatni belőle! :)
Na szóval pár hét, és jöhettek Csajok! :wink:

Szóról szóra azt tudnám írni, amit Matteo írt:
[quote="matteo0808"]N írta:matteo0808em Te vagy az oka ha fiu lesz...a pasik hatarozzak meg a nemet...meg nem olyan rossz szerintem 2pasival...apaval egyutt 3...igazi kiralynonek erezheted magad a hazban...

Sznanna :)
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj Nóri fülével!!!!

Enikő :)
még mindíg nagyon helyes mindhárom poronty! :D
Zalán igazi pasi!! Jajj lesz Neked később!! :lol:

Csibe :)
Gábor mit sem veszített a vonzerejéből! :lol:
Ha érdekelnek még rucik, van még pár darab, Zsuzsu épp most mondott le róluk. :wink: tudok küldeni képet, ha kell..

Bocs.bocs, akit kihagytam, de iszonyú fáradt vagyok, csak a netfüggőségem nem hagyott addig békén, míg be nem néztem 5 percre! :oops: :lol: 8)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek aki gondolt ránk.

A fülészeten megvizsgálták Nórit (K F Beáta) és azt mondta nem a hemangióma okoz gondot. Hurutos a füle és nem csak a bal.
SZerinte a múltkori megfázás húzódhatott rá a fülére, valamint valami miatt nem szellőzik rendesen a füle.

1 hónap múlva vissza kell menni. Semmit nem kaptunk rá.
Szerinte a "vizsgálat", amit a háziorvosnál csináltunk nem jelenti azt, hogy rosszabbul hallana a bal fülére.

A háziorvosnál a doktornéni Nóri háta mögött zajongott mikor lefogtam Nóri jobb fülét és meg se rebbent a szeme, mikor elengedtema fülét rögtön a zaj felé nézett... szerintem ez azért jelent valamit...

Aggaszt a dolog, hogy 1 hónapig nem csinálunk semmit... és ha rosszabb lesz???

Nem nyugodtam meg...

Pampers pelus még mindig gazdára vár....

Kép

Kép
sznanna

Sznanna :)
Bár a Kis Fekete doktornőről csak jókat hallottam, ha nem vagy nyugodt - én sem lennék a helyedben - nézesd meg másik fül-orr- gégésszel is! én tuti ezt tenném..
A keresztlányomnak is sokáig hurutos volt a füle, és náluk is már kezdett halláskárosodást okozni. Tubust kapott a fülébe, és kivették az orrmanduláját. Azóta minden ok vele.
Ha időben kezelik, akkor még nem maradandó, és visszafordítható a hallás károsodás :!:
Ők Dr. Fekete Szabó Gabriellánál voltak, ha gondolod, megkérdezem az elérhetőségét..

Kép
Kép
zituska28

Zituska, azt megköszönném... mindent megpróbálok, hogy utána nézzünk mi van Nórival.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Betty!
Nagyon édi Flóra! :D Jártok még a jógára?Nekünk hiányzik,de most itt az úszás,meg a gyógytorna!

Babák gyönyörűek! :D

Anna!
Sajnálom Nórit,remélem minden ok lesz.Én is mennék máshová az tuti!

Kármenékről senkinek semmi híre?????
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?