Sziasztok!
Vagyok, olvasgatok is... Csak Dorka itthon van, nem nagyon van mellette időm netezni. Lábam meg katasztrófa, semmit nem javul, gyógyszer szerintem sz@rt sem ér
Apa jegeli, fáslizom, amennyire lehet, pihentetem.
Rengeteget írtatok, próbálok reagálni!
Honey, örülök hogy minden rendben van! Toxo... "rendes" a dokid!
Egyébként nálam sem nézték, nekem sem mondta senki, hogy ezt is kéne... És úgy emlékszem, hogy Dorkánál sem annak idején. Annyira jó, hogy ennyire egységes protokoll van!
Lanta, védőnődön is kiakadtam
Nem is értem, miért ijesztget, ha egyszer a doki azt mondta, hogy minden rendben van!
mondjuk amúgy sincs túl jó véleményem a védőnőkről - persze lehet, hogy én fogtam ki csak borzalmasakat. Szívhangot Dorkánál egyszer sem hallgatott, pisit nem nézett. Mostaninál még csak kétszer jártam, pár hét múlva benézek még hozzá oszt jónapot... Utána majd ha jön szülés után akkor jön, ha nem akkor sem fog hiányozni, amilyen... Elődje egy tündér volt de ő elment szülni
Szeder, örülök, hogy Nálatok is rendben van mnden!
Bagz, jó hogy már látjátok a fényt az alagút végén! Drukk az előszerződéshez és a lakáseladáshoz is!!!
mi jövőre fogjuk mindezt végigcsinálni... Már most rettgek tőle...
Konan, jó pihit a hétvégén!
irigy-irigy... És várunk majd az élménybeszámolóval!
Minyu, az igen, 4 babakocsi!
Igazi géppark!
Nekünk egyelőre "csak" 2 van, de egyet biztosan fogunk venni még, mivel az esernyőkocsink egy pár ezer forintos kis kocsi volt amit szét is nyúztunk rendesen. De amíg pici, addig nem kell új.
BEjci, szerintem sem tudnak annyival többet a több százezres kocsik! Bár az is tény, hogy amikor 4 éve nézegettük őket, nagyon könnyű volt tolni, összecsukni... De nem adnék ki annyi pénzt érte! Ha meg mégis beleszeretnék egybe, akkor Teszvesz, Vatera használtan!
Én hamarosan hordozót kezdek majd el ott vadászni, mivel Concord-ot szeretnék és újonnan 30-on felül vannak...
Étvágy. Én is rengeteget eszem mióta terhes vagyok és a jó nehéz kajákat kívánom. Párom ki is nevetett már párszor, hogy simán lekörözöm kajálásban! Pedig előtte kb. az ő adagjának a felét ettem.
És nem hízom! Első 3 hónapban lement 3 kiló, az jött csak vissza, semmi több. Kicsit aggaszt is a dolog, de a doki azt mondta, hogy amíg a baba fejlődik addig nincs semmi gond.
Szorulás. Én alapból is küzdök vele, most meg még vasat is szedek
Pár hete áttértünk a teljes kiőrlésű kenyérre, csak azt eszünk, és azóta mintha elfújták volna ezt a problémát!
ja és barna rizs...
Annyira jó olvasni, hogy mennyi mindent vásároltok! Nekünk nem kell sok minden, de megbeszéltük hogy hamarosan elkezdjük szép apránként a beszerzést.
Tegnap lefoglaltam a szállást a nyaralásra! Annyira várom már!