Új privát üzeneted érkezett!

LANTA! NE LÉGY IDEGES!! AZ is lehet, hogy kicsit elúszkált a babucid a gép elől, nem? Az enyém az akkorát rúgott bele múltkor, hogy tök éles, sivító hangja volt, aztán pedig a kisasszony azzal szórakozott, hogy elúszkált a doppler elől. Szóval szerintem feleslegesen ne idegeskedj.
Vendég

Druska!
Én azért nem helyeseltem v. cáfoltam, mert nem tudom. Én is szeretném tudni, azt várom, hogy válaszoljanak neked! :D :wink: :D

Kép
Kép
konan

Bejci!
Én a rosszabb fajtából való vagyok! Én a munkahelyemen lopom a napot! :D :wink: :D (Tiszta lelkiismeret furdalásom is van e miatt, de hát a babóca lefoglalja minden gondolatomat. Valahogy ez most fontosabb!!! :oops: )

Kép
Kép
konan

Konan: Én teljesen megértelek! :lol: :wink:
Én is ott lopnám a napot, de hát a házidokim már nem engedett vissza az 1. trimeszter után, és hogy őszinte legyek, ha az itthoni naplopásért még több pénzt adnak, mint a bentiért ... :lol: , meghajlok az orvosok akarata előtt! :lol: :lol:
És természetesen a baba az első!! És ne legyen lelkiismeret furdalásod, dolgoztál már eleget eddig is, nem? Örüljenek, hogy nem úgy állsz fel, hogy nem is szólsz előtte! :wink:
Vendég

Köszi lányok próbálok megnyugodni, fel is hívtam a védőnőt, hogy akkor reggel lemennék hozzá, hogy ha bárhova menni kell lehessen még intézkedni!!! Én sem bánom abszolút Én is akkor leszek a legnyugodtabb ha holnap rendben lenne a dolog, mert azóta folyamatosan a mocorgását figyelem. Szóval a mai nap hosszú lesz főleg az éjszaka de remélem holnap rendben lesz. Én is arra gondoltam különben hogy elúszkált onnan, amikor tökéletes volt a szívhang akkor Ő is mozgott és Ő is a készüléket szerette volna leütni a hasamról mikor meg lassan hallottuk a szívét akkor nem is érzetem, hogy mocorogna! Na ez egy kicsit zagyva lett olyan mint amilyen most Én vagyok :? :? :?

Kép
Kép
lanta

Lanta
Először a doki módosította 09.20-ra, de mivel először voltam Nála és nem igen tudtam volna rábízni magamat a nagy napon ezért váltottam. Most van egy szuper tüneményes dokim akit már az eleje óta szerettem volna és benne 100%-ig megbízok!!! Mikor 2 hete voltam Nála mondta, hogy a szülés várható időpontja 09.07. UH alapján, mert a kisfiam méretei egy 22-23 hetes babának felenek meg, ezt a kórházi UH is alátámasztotta, így lett az új időpont.

Bejci,Humanka,Kistigrincs
Köszi a gratulációt a kistököshöz!!! :lol:

Starlark
Szorulás ellen ami nálam bejött sok-sok folyadék és minden nap egy v. két pohár joghurt, próbáld ki!! :roll:

Ahogy látom egészen szépen alakul a táblink és eléggé színes már!!!
Nálunk is cukros szirupot itatnak, jövő héten megyek rá, már előre is borzongok, hogy meg kell innom!!! :shock:

Holka
Mikor talizunk? Jövő héten mely napon megyünk? :roll:
sugi78

Lanta, nem volt zagyva, amit írtál. Nálam, amikor nem volt olyan közel a babához a készülék, nem is hallottuk a szívhangot!O.K, ez még azért korábban volt, de a védőnénim pont azt mondta, hogy ne idegeskedjek, annyi minden van "odabenn", meg hasfal, meg bélmozgások, meg stb... Genetikai uh-n mit írtak a szívműködésről?
Vendég

Bejci múlt héten hétfőn voltam Pesten genetikán, minden rendben volt! Tegnap meg a dokim is a kórházban genetikait csinált mert Ő nem tudja, hogy voltam Pesten, mert amúgy magánra járok hozzá ott meg nem valami szuper a gép, így nyugodtabb voltam mert a kórházi gép az speckóbb! És Ő is rendben találta, rá is van írva a papírra, hogy négyrekeszes magzati szív, jó szívműködés. Ma el fogok beszélgetni az Én kis drágámmal, hogy holnap már nem vicceljük meg anyát és apát! Egyszer elég volt!!! Remélem hallgatni fog Rám!! :)

Kép
Kép
lanta

Honey: drukkolok

Bagzerka: szép nevetek van, és továbbra is hajrá lakás :)

Lanta: szerintem ha a dokid nem aggódik nyugi. Próbálj meg bejelentkezni valahova SOS UHra ha ez megnyugtat.

Kép
kistiggrincs

Kistiggrincs addig amíg a dokimnál voltam tegnap tök nyugodt voltam, aztán délután már járt az agyam! Most nagyon gondolkodom ezen a szívultrahangon, ha holnap a védőnőnél megint gond lesz akkor feltétlenül bejelentkezm!! De valahogy meg teljesen olyan érzésem van, hogy minden rendben van! Remélem nem csalnak a megérzéseim!!

Kép
Kép
lanta

Hahó!

Bocsi Druska,hogy csak most válaszolok. Elkerülte s figyelmemet a kérdés.
Én már február 1 óta itthon vagyok :oops: :oops: :oops:
Igen, a nőgyógyásztól kell kérni egy igazolást (nálunk naplószám,pecsét és aláírás is kell rá) és ezzel kell e háziorvoshoz menni. Sajna minde hónapban ue.-t meg kell ismételni. A múltkor elfelejtettem igazolást kérni :oops: ,olyan feledékeny vagyok mostanában. :cry:

Bejci!
Nem tudom, hogy miért vesznek a lányok 2 kocsit. A mienk direk azért ilyen könnyű, hogy lehessen cipelni bárhova. Lehet, hogy nekik van egy nehezebb meg egy könnyebb kocsijuk????

Lanta!
Biztos minden rendben lesz.POPZITÍV gondolkodás!!!TUDOD :wink:

Honey!

Szorítok értetek angyon! Írj ha van eredmény.

Kép
Kép
a.m.

Jah, 2 kocsi vásárlás:

Mi vidéken fogunk lakni, mire a gyerkőc megszületik, ahol csak olyan kocsit tudok tolni, aminek szép nagy terep kerekei vannak. Ezek a kocsik viszont

1. nehezek
2. még véletlenül se férnek be az autónkba :)

Ergo veszünk egyet, ami befér az autónkba, fel tudok vele szállni a Pécelről induló BKV-s buszra, ha valamiért BKV-val akarok bemenni, illetve veszünk egy másikat, amiben otthon fogjuk sétáltatni. Nálunk ezért lesz 2 kocsi.

Kép
kistiggrincs

lanta,
NYUGODJ MEG!!!!!! Én tudom, mit érzel!!! Hidd el az uh ezerszer pontosabb, mint az a nyamvadt doppler készülék!!! Ha 2 dokiból 2 is azt mondta az uh alapján, hogy minden rendben, akkor MINDEN RENDBEN!!!
Ezek a doppler készülékek kb velünk egyidősek, és tényleg nagyon nem mindegy, hogy hol méri a védőnő!
Nekem múltkor a saját - tök profi védőnöm csak ránézett a hasamra és már oda is tette a ketyerét ahova kell. Múlthéten pedig csak úgy "just for fun" meghallgattuk egy idegen védőcsajszival, aki vagy 5 percig kereste a szívhangot. Nagyon nehezen taláéta meg és utánna is össze-vissza ugrált a gyerek pulzusa a készülék alapján. De egy percig nem voltam ideges, mert ezek sokkal gagyibb készülékek, mint az uh gépek!

UH-val csak megnézte a doki, vagy meg is hallgatta a szívműködést?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey,
visszaertel a viszgalatrol, csak atugrottam a beszamolodat?

AM

Koszi az infokat. Az marha szuper ha minden honapban ujabb papirt kell kerni!
En is neha atugrok dolgokat... Neha nagyon beindulunk es nem lehet ennyit olvasni...

KépKép
druska

KÉPZELJÉTEK, MINDEN RENDBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

A tágulat el kezdett csökkeni! Már csak 7,2 mm mért a doki a 2 héttel ezelötti 8,2 helyett. Pedig a baba nagyott nőtt! Már 415 gr! Méricskélte vagy 10 percig csak a fejét. Vagy 6x megmérte!
6 mm-től pedig már tök normálisnak számít. Szóval a doki nagyon megnyugtatott!!! Már nem is kell visszamennem többet, csak a normális 28-30. heti terhesgondozásra!!
Azt mondta, hogy valószínűleg , mire megszületik, teljesen el is múlik a kamratágulat!!

Amikor kijöttünk és a párom átölelt, én úgy el kezdtem bőgni megkönnyebbültségemben, hogy a váróban mindenki csak nézett rám hülyén. De jólesett! :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey köszi az együtt érzést ngyon aranyos vagy! A pesti csak nézte a szívét, tegnap dokim meg is hallgatta! De Ő kétségek nélkül mondta, hogy minden a legnagyobb rendben és minden szép és jó!!! Hát remélem is!!

Veled mi a helyzet??? Túl vagy a vizsgálaton??

Kép
Kép
lanta

Honey HURRRRRÁÁÁÁÁ!!! Közben elolvastam a jó hírt! Nagyon örülök Nektek!!!!! Most akkor már élvezheted tovább a kismamaságot ahogy szeretted volna!!!

Kép
Kép
lanta

Honey: nagyon örülök, hogy minden rendben!!! :D

Kép
kistiggrincs

Honey:

Kép

Lanta: Figyeld meg, Veletek is minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!

Honey, nayon örülünk az eredménynek!! :D Ugye, hogy mindenki ezt mondta eddig, is, hogy nem lesz semmi baj? :D :D

Lanta! Szurkolunk Neked, de nem egészen értem, miért csinál ekkora ügyet az esetből a védőnő. AMikor a Nagylányommal jártam szívhangot hallgatni, akkor mindig több perc volt, mire belőtték, merre kell keresni, meg én már azt hittem, megvan, de az csak a köldökzsinór volt, stb... Tulajdonképp most a saját orvosodat felülbírálja a védőnéni.

Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy ezzel a sok vizsgálattal csak agyon idegesítik a kismamikat. Ma itt volt a mi védőnénink, és azt mondta az AFP-ről (ami nekem magas), hogy szeretnék kiváltani (nem tudom, hogy pontosan kicsodák :oops: ) a kombinált vérteszttel (vagy mi a szösz az), hogy azt támogassa inkább a TB.

Most őszintén, ha nem vizsgálódnának annyit, hanem feltételeznék, hogy a teherbeesés után kilenc hónappal egészséges gyermeknek ad az ember életet (mint az esetek döntő többségében), akkor közülünk is jóval kevesebben idegeskedne bárki, nem? Úgy értem, ha nem paráztatnának először a rövid méhnyakkal, aztán a rossz afp-vel, akár élvezhetném is a várandósságot, és nem én vagyok itt az egyetlen, akinek semmilyen tünete nincs, csak olyan, amit az orvosok észrevesznek, halálra ijesztenek vele, aztán több álmatlan éjszaka, rendelőben töltött óra után nagy kegyesen megnyugtatnak. Tudom-tudom, nincs teljesen igazam, szörnyű betegségeket lehet így kiszűrni, stb...

Kép
Kép
sarkantyúka

Honey! De örülök a jó hírnek!Minden rendben lesz ezután.

Lanta! Ha az UH-n rendben volt minden, most is rendben lesz. A védőnő legutóbb nekem is hallgatott szívhangot, néha brekegő hangot hallatott a készüléke, azt mondta ne ijedjek meg, ez nem a baba csak a készülék.....

Lányok én valamelyik nap rájöttem, hogy most elkezdtük az aggódást a terhességünk elején, és most már életünk végéig csak aggódni fogunk...... :)

Kép
Kép
petra1980

Honey!
Úgy örülök, hogy minden ok!!!
Kép

Kép
Kép
konan

Gratulálok egyébként a fiús és a lányos mamáknak! :) És a szülinaposoknak is, Nándival együtt!

Ne haragudjatok, mindig tervezem, hogy név szerint mindenkinek írok, de szerencsére sokan vagyunk, az agyam meg szita :)

Lanta, én annyi ultrahangot rettegtem végig az elmúlt két hétben, hogy én látni vélem a kukit! :) Alulnézetből mutatják a bébit, ugye?

Humanka, szép a világ kékben, ugye? Szeretném megkérdezni, hogy ha Ausztráliában tél van, az mennyire jelent hideget. Csak úgy érdekel. És ha megszületik Benedek, és letelik 12 hét szülési szabi, mit teszel? Bébiszitterre bízod, vagy bölcsibe megy, és visszamész dolgozni, vagy van egyéb lehetőséged? Pl. távmunka, részmunkaidő, stb.

Bejci, szinte mindenki vesz második kocsit, szerintem tökjó, hogy itt az anyukák már ennyire előre gondolkodnak. MI nem vettünk, és nem is kellett EDDIG, de most a kétévessel nem tudok tömegközlekedni a hatalmas (de minden egyéb szempotnból tökéletes ABC Design) kocsijával, úgyhogy szegénykém gyalogol, ha meg elfárad, akkor én vagyok szegényke, mert cipelem :(

Minyu! Én leakadtam a múlt héten (vagy mikor) a tündéri pocidon! (Természetesen mindenki más pocija is tündéri!) Egyszerűen nem értem, hol lehet a gyomrod! ;) AZ enyém bezzeg látszik...
sarkantyúka

Gratulálok egyébként a fiús és a lányos mamáknak! :) És a szülinaposoknak is, Nándival együtt!

Ne haragudjatok, mindig tervezem, hogy név szerint mindenkinek írok, de szerencsére sokan vagyunk, az agyam meg szita :)

Lanta, én annyi ultrahangot rettegtem végig az elmúlt két hétben, hogy én látni vélem a kukit! :) Alulnézetből mutatják a bébit, ugye?

Humanka, szép a világ kékben, ugye? Szeretném megkérdezni, hogy ha Ausztráliában tél van, az mennyire jelent hideget. Csak úgy érdekel. És ha megszületik Benedek, és letelik 12 hét szülési szabi, mit teszel? Bébiszitterre bízod, vagy bölcsibe megy, és visszamész dolgozni, vagy van egyéb lehetőséged? Pl. távmunka, részmunkaidő, stb.

Bejci, szinte mindenki vesz második kocsit, szerintem tökjó, hogy itt az anyukák már ennyire előre gondolkodnak. MI nem vettünk, és nem is kellett EDDIG, de most a kétévessel nem tudok tömegközlekedni a hatalmas (de minden egyéb szempotnból tökéletes ABC Design) kocsijával, úgyhogy szegénykém gyalogol, ha meg elfárad, akkor én vagyok szegényke, mert cipelem :(

Minyu! Én leakadtam a múlt héten (vagy mikor) a tündéri pocidon! (Természetesen mindenki más pocija is tündéri!) Egyszerűen nem értem, hol lehet a gyomrod! ;) AZ enyém bezzeg látszik...
sarkantyúka

KÖSZÖNÖM CSAJOK A POZITÍV HOZZÁMÁLLÁST!!! :D

Lanta,
és még sokan mások... tegnap voltam az szt. Imrében felkészítő tanfolyamon. ( aki Szt. Imrés, annak nagyon ajánlom!!! ) A főorvos doki tartott előadást a "Vizsgálóeljárásokról"
Úgy kezdte, hogy még Ny Európában sem olyan részletes és körültekintő a terhesgondozás, mint Magyaro.-on! Ennek sok előnye van, de a legnagyobb hátránya, hogy ma Magyaro.-on gyakorlatilag alig van "problémamentes" terhesség és nyugodt babavárás!!
Na most gondolhatod, hogy mi a helyzet, ha még egy főorvosnak is ez a véleménye.... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Nahát, én biz'Isten nem küldtem el kétszer, vagy legalábbis nem állt szándékomban :oops: Bocsi. Most majd velem lesz tele a lap.

Na mindegy, még két közérdekűnek szánt közlemény, és csöndben maradok: a C&A aktuális, mától érvényes szórólapjában olyan felsők vannak 2490-ért, amiket akár kismamák is hordhatnak: tunikák és lenvászon, mell alatt szabott topok.

A Rossmann szórólapban meg (most pont nem találom, nem tudom, mikortól aktuális) 2.990-ért van bébiszőnyeg, vagy mi a szösz: az a cucc, amin fekhet a baba, ha még nem tud jobbat, és plüssállatok lógnak két hajlított csövön, azokat birizgálhatja. (Most jól körülírtam vmi tökegyszerű dolgot.) Én még ennnyiért nem láttam sehol.

Dolgozó, épp nem otthon tartózkodó Kismamák, meg ne ázzatok hazafelé! Nálunk (Bp.) épp dörög.

Kép
Kép
sarkantyúka

Honeymoon :)
Örülök, hogy minden rendben. :)

lanta :)
drukk :)

Bagzerka :)
Hü, ezt a nevet még nem is hallottam (igy... mert ugye Carter dokinak Noah a "rendes neve) :oops: De nagyon szép :) Majd jegyzem :)

bejci :)
nem hiszed el, de nekünk már 4 babakocsink van 8) Igaz, ezek közül 2 Nánditól maradt. De kb az a helyzet, amit Kistiggrincs leirt. 1 kocsink van, ami teljesen vizszintesig dönthetö, nagyon jól téliesithetö, viszont nehezebb fajta. Van egy Pierre Carden 625-ös nagyon könnyü, BKV-hoz tök ideális, viszont nem teljesen dönthetü (igaz, azt a 10 fokot ki lehet egyengetni egy pléddel, de kevésbé télies, pont azért, mert keskeny) Aztán van egy "fürgénk", ami kb 2 kiló, csak ülö és félülö helyzetbe dönthetö ezt már csak késöbb használtuk Nándival. És van egy noname, amit gyak. szétzúztunk, nem kiméltük, ehelyett vettem használtan a PS625-öt (a kettö kb ugyanazt tudja)
Viszont pont a héten számolgattam, hogy az összes babakocsi (4 db) és összes autósülés-hordozónk (3 db) került eddig összesen 74 ezer pénzbe (bundazsákostul, esövédöstül, napernyöstül, minden kiegészitövel együtt)
:P

Na, megyek, összeszedem a gyereket a böliböl.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

hu minyu... ennyi babakovsihoz már komplett garázs kell! :D

Mától Flóra beceneve csak Nyakigláb lesz! :D Minden mérete pont 21 hetes, kivéve a comocskája. Az több mint 23 hetesnek felel meg! :D :D
a doki csak méricskélte összehúzott szemmel, aztán ránézett a lábamra, majd a férjemre és csak annyit mondott: "ja, már értem... "

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Petra így ahogy írod ez az aggódás már elkísér!!! :)

Sarkantyúka örülök, hogy látod a kukit :lol: :lol: Igen úgy van :) Köszönjük a közérdekűt :):)

Honey nem semmi amit a főorvos mondott! Szép kilátások! :shock: Nyakigláb :lol: vicces lehetett :lol: :lol:

Minyu szép kis gyűjtemény :):) 74 E meg semmi ennyi cuccért :)

Kép
Kép
lanta

Kistigrincs, Sarkantyúka, Minyu! Köszi a részletes és kimerítő magyarázatot a több babakocsira! Már csak egy kérdésem van! Azok a hiper-szuper kétszázezres csúcsbabakocsik vajon betöltik a több babakocsi összes funkcióját, vagy csak lehúzás az egész? :? Mert nekem a lakásba örülök, ha egy babakocsi befér! Így is kerülgetjük majd, de nálunk ehhez a "csodálatos" belvárosi kéglihez csak olyan közös tároló van lent a pincében, amit életemben nem láttam, de nem is merem megnézni!

Honey: Várható volt, hogy hosszúcombú lesz a kisasszony!
Bocsi, de miután visszaigazolt a "2008 szeptemberi babavárók" az iwiw-en, megpróbáltam beazonosítani a kismamikat! Konan, Petra, A.m., druska, Márti, Eszike, Minyu, Roni, Humanka és Te már megvagytok! Nagyon csinos vagy a képeken, és szemtelenül vékony... úgyhogy biztos Flóra is gyönyörű és EGÉSZSÉGES kislány lesz! :wink:

Bagzerka: Most nem kötözködni szeretnék, de a Noa a magyar nevek között csak lánynévként található. Nektek nem kisfiatok lesz? :oops: Bár lehet, hogy van fiúnévként is, csak én nem találtam.
Vendég

bejci,
köszi! :D a vékonyság a múlté. A mérleg nyelve felkúszott 71 kg-ra. :? Furi, hogy mostanáig szinte kevesebbet ettem, mint a terhesség elött. De egy hete szénbányásznak való adagokat tűntetek el! :shock: És 2-3 óra múlva újra tudnék enni....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

és téged bejci hogy lehet beazonosítani? :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: .......a bejciből... :lol: :lol: :lol: ott van a nevem mögött zárójelben..
Vendég

... de én miniegér vagyok, a 160 centimmel.. :? :?
A mi kislányunk nem lesz hosszúcombú, mert nálunk meg pont az van, hogy a combcsontja alapján fiatalabb majdnem 1 héttel... De még nőni fog! :wink: :wink:
Vendég

Szívhang ügyben egyetértek Veletek! Az én kisfiam általában menekül a védőnő elől, úgyhogy nálunk is komoly kihagyások szoktak lenni a szívhangban, miközben üldözi a géppel!

Honey! Jaj, de jó hírek! Nagyon örülök!!!!! Ja, és nagyon vicces a nyakigláb történeted. Nálunk ugyanez történt, csak a fejecskéjével... :lol: Ránk nézett a doki, és tovább nem firtatta a fejmértetet :lol: (van aki balerína combbal születik, és van, aki nagy fejjel. Kicsit irigyellek, különösen, ha a szülésre gondolok :? )

Kép
blúmi

bejci :)
A több százezres kocsi sztem lehúzás. Annyival nem tud többet, mint amennyivel drágább _szerintem_ És én úgy gondolom, hogy 1 kocsival nem lehet megúszni a dolgot, de ez megint csak a privát véleményem és csak a lustaságomat tükrözi (nehezemre esik 10 kilós kocsit cipelni az aluljáróban)

Kép
Kép
Kép
minyu

Én is megnéztem a legutóbbi eredményeinket.És nekem is ill. a kicsifiunknál is a comb a hosszabb és a fejszélesség kisebb. Hátha jól jön ez még a szülésnél. :lol: :lol: :lol:

Honey!
Tényleg jó szöveg ez a "nyakigláb". Lehet, hogy nálunk az apukájára üt,mert neki van hosszú lába (182 cm magas) nekem sajna átlagos (168 cm magasságomhoz)
És jót nevettem a "szénbányász" szövegen is.HIHIHIHI :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok lányok!

Megint termeltetek rendesen :lol: . Mi lesz, ha már egyre többen itthon fogunk dekkolni?? Nekem is még van 3-4 hetem, van egy meló, amit szeretnék végigvinni..

Honey, örülök, hogy megnyugtató híreket hallottatok! Remélem már nem idegeskedsz annyit!
Lanta, neked is drukk, hogy minden rendben legyen reggel. Ezek a szerkentyűk nem teljesen megbízhatóak, többet árt, ha most idegeskedsz.

Érdekes, de én még nem hallottam a babám szívhangját. Valahogy mindig a vizsgálat után, itthon jut eszembe, hogy megint nem hallgatóztunk. Nem baj, a lényeg, hogy érzem minden nap a mocorgását. Talán egyszer majd meghalljuk a kis szívecske ketyergését is :D

Nekem az utóbbi napokban nem elég az az ételmennyiség, amit eddig ettem. Valahogy mindig éhesnek érzem magam :shock:
De eddig nem engedtem a kísértésnek.. Mi lenne, ha állandóan ennék?? Simán bepótolnám azt amit eddig szerencsésen nem híztam fel...

Rönééé

Kép
röné

ui: ez a babakocsis kérdés nem egyszerű. Én ragaszkodom a hagyományos mózeskosaras babakocsihoz, de sokat sem akartam érte kidani. Volt/van egy álmom, de a múltkor akadt egy nagyon jó vétel, megvettünk egy használt, de nagyon szép babakocsit, erre most viszonylag jó áron meglehetne az "ÁLOM". Hát anyukám biztat, hogy vegyük meg, a másikat meg adjuk el :lol: :lol:

Rönééé

Kép
röné

Minyu: a 4 babakocsi már tényleg egy babakocsi park :D

Bejci: szerintem lehúzás. Tény, hogy én használtan vettem a babakocsit, de a két kocsink és az autósülésünk összesen lesz 100 000Ft, és a babakocsikon, ha kimosom a huzatukat nem látszik, hogy használtak.

Rönéé: én meg pont, hogy nem tudok rendesen enni. Egyszerűen megeszek egy kicsit és telinek érzem magam. Aztán 2 óra múlva meg újra ennem kell.

Csajok, itt a fotó a babakocsiról :) Szerintem gyönyörű :D

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

Köszi csajok a biztatást szülinap ügyben.
Holka!
Aranyos amit írtál. Jó fej férjed van, tartsd meg!! :lol:

Bagzerka!
Biztos sikerül, valamelyikük csak megveszi. Drukk.

Lanta!
Biztos minden rendben van, nyugi.

Honey!
Én is veletek együtt örülök a jó hírnek!
Jót nevettem azon, hogy a doki rátok nézett, mármint a lábatokra, amiért olyan hosszúak Flóra lábai. De mi van, ha valami ismert tornásznő lesz belőle? Hm?

Kistigris!
Tényleg nagyon szép a babakocsi! Jó vásár volt!

Úgy látom, sokunknak megjött az étvágya mostanában, és persze ez nem túl jó a kilók miatt. Ti hogy bírjátok megállni, hogy ne egyetek többet?

Lányok!
Lehet hogy hülye kérdés, de a védőnőnél mikor ti szívhangot hallgattok, akkor azt milyen géppel nézik? UH vagy más egyéb? Nekem eddig nem hallgatta senki, csak egyszer, amikor 4D-n voltunk. Kezdjek aggódni, vajon minden jó-e nálunk, mert még csak 1x hallottam? A védőnőt szerintetek megkérhetem, hogy nézze meg?

Valaki küzd a szorulással, névre sajna nem emlékszem. :oops: Nekem eddig mindig bevált néhány szem aszalt szilva.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Köszi az együttérzéseket :)
Az értekezletre muszáj menni mert munkaelosztás lesz...
De kaptam mailben a vizsgához egy jó öszefoglalót és a beadandókkal és végeztem végre:) Bár ahogy elképzeltem hogy kint a kertben fagyizgatásközben, de ez a vihar miatt törlésre került :) Ez nem az én napom :)

Lanta: Nyugi, nem lesz ott se semmi baj, a dokidban bizzál.

Honey: Ez csodás hír:)

Babakocsi: Hát nálunk max 1 fog elférni, az új lakáshoz még tároló se lesz. Muszáj kicsire csukhatónak és könnyűnek lennie.

Már eszem a szilvát a rostosat és iszom mint a kefekötő és várom a csodát :)

Kép

Kép
starlark

Ági: Eddig én is csak egyszer hallottam a terhesgondozóban, ott nem uh géppel nézik hanem vmi őskövülettel. Nem tudom hogy hívják.

Kép

Kép
starlark

Ági: Doppler-készüléknek hívják, olyan mint egy mikrofon, amit ugyanúgy tesznek a pocidra, mint az uh-t. SZóval zselét nyomnak alá. Legalábbis nekem...
Vendég

köszi csajok az infot. És szerintetek erősködjek, hogy meg szeretném hallgatni a szívhangját?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Honey
Szuper hírek!!! Úgyes a kis Flórátok!! :D :D
A mi kis csajunknak is hosszú combja van!!! :D :D

Druska
Akkor én határozottan helyeslek!! :D Igen a szakorvostól kell kérned igazolást. Mondjuk egy hétig más ürüggyel ki tud írni a háziorvos is pl.influenzával…. de hosszabban csak igazolással múködik a dolog.

Starlak
napi 1-2 narancs?

Bejci
Nekem 3hó alatt esett a hgb 125-ről 107-re. 100 alatt már csak feltuningolással szülhetsz….engem Heninél is felerősítettek…2 héten keresztül 20 perces infuzióra be kellett járnom szülés előtt….
Azt, hogy csinálod, hogy a táppénzed több mint a béred??? :shock: :D

Sugi
Pénteken beugranék a beutalóért és akkor hétfőn mehetünk is,oksa?

Lanta :)
De a dokidnak mondtad nem,hogy a védőnő mit tapasztalt és így gondolom alaposabban megnézte a szívecskét?
Én ma voltam védőnőnél reggel és mi nem hallgattunk szívhangot…olyan okokból mint amit Honey írt…konkrétan régi készülékek, amivel vagy nem hallani semmit vagy csak bizonytalan sistergést hosszas keresgélés után…..én ennek nem akarom kitenni a babám.
Uh-on viszont látni,hallani is lehet..szóval ha ott minden rendben volt akkor nyugodtan aludhatsz…

Ági
Én nem tudom megállni,hogy ne egyek sokat…egyszerűen folyton ehetnékem van!! Viszont este csak teljes kiörlésű kenyeret eszek (ezt is kb.este 9-10-kor!!)…valamelyik este pedig 11 felé répát rágcsáltam…de egyszerűen ennem kellett.
Védőnő:Doppler fejet használ….úgy néz ki mint egy kis mikrofon…(Bejcike!!! :lol: :lol: Most látom csak szinte szóról szóra ugyanazt írtam le mint te!!! :lol: :lol: )
holka

hahóó!!!
ma lett elôszerzôdésünk a lakással! vagy mi, szóval sínen vagyunk a megvétel felé!! hurráá

ági!!!
sajnálom a szülinaposdit!!!!!! és igen, kárpótoljon hogy ott van már nálad, megkaptad a legszebb ajndékod!

HONEY!!!
szupeerr!!!! most akkor ugye megnyugodtál??!?

lanta :D
köszii, ez új volt számomra, pont mint amit minyu írt, hogy angolul a noé az noa...szóval ebbôl kiindulva.... így viszont ugrott a nagy nehezen szült nevünk :(
káár...
és a szívhang miatt ne pazázz, sztem tuti csak arrébb ficánkolt!!

blúmi :D:D a fej dolog jó kedvre derített :)

bejci!!!
sztem sem érdemes annyiért venni kocsit! meg azért jó buli idônként lecserélni ezeket!! :) szóval ne akard megfoszatni magad ettôl :D de tényleg, sztem minden korra, és igényre van jó kocsi, nem kell hoyg ez mind egy darab legyen, lehet cserélgetni!!

röné, igen, adjátok el, és legyen álom kocsi :) az a tuti!!

nekem meg annyira viszket a köldököm körül hoyg csakna!!!!! és asszem kezd nagyon nyúlni-feszülni is, mert a simivel létrejött ( az utsó 1-2 hétben) kis szakadások, vagy stírák vagy mifene már látszódnak ott. és ha most elkezdene szakadozni, hát akkor a végére nem maradna semmi épp bôr.....áááááá- olajozom ôrültmód, de eddig esténként, ha eszembejutott, most majd jól este és reggel is fogom...... szép kilátások

köszi továbbra is a lakás drukkokat!!! most már nagyon a finisben érzem magunkat :) csak el ne szóljam. de ha holnap nem jön egy nagyobb összeget mondó, akkor maradunk a minimállal, és mehetek is már vele ügyvédhez akár már holnap este is!!!

na jóócak, eddig sem értem hoyg bírtam, olyan, mintha nem lenne vér már a fejemben :D:D
szassztok

KépKép

KépKép
bagzerka

abakocsi: jaja, a Zuram viccelödött is, mikor a legutolsót vettük, hogy "flottakedvezményt kapunk?" persze használtan vettük azt is. (és azért vettem, mert a régi tényleg szét van esve, bár apum megszerelte a kerekeit, én meg majd megvarrogatom a szakadásokat. Viszont abban szeretném majd az erkélyen altatni, mert az keskeny és kifér az erkélyajtónk... :P )

szivhang: a védönéni nálunk csak 20. hét felett hallgatja, mert régi a készüléke. 19 hetesen egpróbálta nálam, mert ugye elég vékony vagyok, vékony a hasafalam, hátha halljuk, hát én nem hallottam, ö állitja, hogy igen, és ez engem megnyugtatott. Kedden voltam megint, (hiztam 1 hó alatt 2 kiló...) és mostmár én is tök jól hallottam. Nagyon jó volt!

kaja: én is kevesebbet eszem, de gyakran. De nagyon sokszor gyümölcsöt, mert iszonyatosan kivánom. (tegnap a Westend teraszán egy negyed görögdinnyét tettem magamévá, néztek is az arrajárók...)

bagzerka :)
És a Noé nem tetszik annyira? vagy a Noel?

kistiggrincs :)
klassz a járgány :)

starlark :)
ha nagyon szenvedsz, vegyél tamarinlekvárt, az is jó szokott lenni.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok, jó reggelt!

Luca, ne tessék idegeskedni! -szerintem sem olyan jók ezek a vizsgálók, hogy pontosan tudják mutatni a baba szívének a működését- személy szerint nem is szeretem,ha ezzel hallgatják meg, mert nagyon megbízhatatlan az a kis szerkezet..nem beszélve arról, hogy ultrahangon is alig tudják "befogni" a szívhangot sokáig, mert mocorognak a babák :)

Honey!
Örülök, hogy végre megnyugodtál!! Na látod, hogy nincs semmi baj! Tessék élvezni a mocorgását Flórának! :)

Kistigrincs!
Látom beszereztétek a babakocsit :) örülök, hogy sikerült megvenni!!!

Jaj.. nem tudom, hogy már ki és mit is írt.. olyan a fejem, mint a szita.. ami kezd idegesíteni.. mert alapvető dolgok esnek ki a fejemből... :oops:

Ma töltöttem be a 24. hetet :) ...haladunk a cél felé..kértem Adélt, hogy még legalább 12. hetet bírjon ki :)
Holnap megyünk kontroll ultrahangra. A barnázás abszolút elmúlt.. és remélem már nem is lesz!!!
Visszatért a jókedvem is.. -azért a fejem állandóan azon jár, hogy: ugye mostmár nem lesznek ilyen ijesztő tüneteim, egyszerűen nem tudok ettől szabadulni!- én is elkezdtem a vásárlást Adélnak.. ruhácskákat kezdem gyűjtögetni.. már 3 szatyornyi ruhácska várja Adél babát :)

Egyébként én is azon gondolkodtam, hogy nem ismerek olyan kismamát, akinek gondatlan lenne a terhessége!
A napokban beszéltem egy 14. hetes kismamával, és mondta, hogy mindenki azt mondta neki, hogy gyönyörű a terhesség... és ez a kismama is azt mondta, hogy ő még nem látja a gyönyörű oldalát...mert állandó félelem az ami uralkodik rajta..
hm...azt hiszem többen tapasztaltuk már mi is ezt ...

Megyek, mert sok a dolgom, de jövök, és olvaslak benneteket!

Lanta!
ha végeztél, én is kíváncsi vagyok, hogy mi volt a védőnőnél!

szeder74

:oops: :oops: :oops: javítás: LANTA

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?