Sziasztok, jó reggelt!
Luca, ne tessék idegeskedni! -szerintem sem olyan jók ezek a vizsgálók, hogy pontosan tudják mutatni a baba szívének a működését- személy szerint nem is szeretem,ha ezzel hallgatják meg, mert nagyon megbízhatatlan az a kis szerkezet..nem beszélve arról, hogy ultrahangon is alig tudják "befogni" a szívhangot sokáig, mert mocorognak a babák
Honey!
Örülök, hogy végre megnyugodtál!! Na látod, hogy nincs semmi baj! Tessék élvezni a mocorgását Flórának!
Kistigrincs!
Látom beszereztétek a babakocsit
örülök, hogy sikerült megvenni!!!
Jaj.. nem tudom, hogy már ki és mit is írt.. olyan a fejem, mint a szita.. ami kezd idegesíteni.. mert alapvető dolgok esnek ki a fejemből...
Ma töltöttem be a 24. hetet
...haladunk a cél felé..kértem Adélt, hogy még legalább 12. hetet bírjon ki
Holnap megyünk kontroll ultrahangra. A barnázás abszolút elmúlt.. és remélem már nem is lesz!!!
Visszatért a jókedvem is.. -azért a fejem állandóan azon jár, hogy: ugye mostmár nem lesznek ilyen ijesztő tüneteim, egyszerűen nem tudok ettől szabadulni!- én is elkezdtem a vásárlást Adélnak.. ruhácskákat kezdem gyűjtögetni.. már 3 szatyornyi ruhácska várja Adél babát
Egyébként én is azon gondolkodtam, hogy nem ismerek olyan kismamát, akinek gondatlan lenne a terhessége!
A napokban beszéltem egy 14. hetes kismamával, és mondta, hogy mindenki azt mondta neki, hogy gyönyörű a terhesség... és ez a kismama is azt mondta, hogy ő még nem látja a gyönyörű oldalát...mert állandó félelem az ami uralkodik rajta..
hm...azt hiszem többen tapasztaltuk már mi is ezt ...
Megyek, mert sok a dolgom, de jövök, és olvaslak benneteket!
Lanta!
ha végeztél, én is kíváncsi vagyok, hogy mi volt a védőnőnél!