Sziasztok!
Timi: Utólag is Isten Éltesse Majcit! Nagyon ügyes anyuci vagy, hogy ilyen szép szülinapot rittyentettél
! Nekem tetszett a Te tortád is, nyamm!!!!
Andi: gyógypuszik!!!!
Bea: szépek vagytok! Boti milyen nagy már!!! Mi van most terpeszpelus ügyben?
Prücsi: megírod nekem priviben, ha lesz egy kis időd, h milyen volt? szállás, kaja, népek stb...
Zsu: Panka nagyon édi!!! Látom a főzelék nem, de a műanyag hinta az csúszna
Gabci: Ádika nekem meg még mindig olyan érzelmizsarolósan néz: "ugye milyen szép vagyok anya?"
Kati: anyós
még jó, h nem ordítanak, ha éhesek, ugyanis kinőttek abból a korból, nem???!!! Jópofa a napszemcsi, de szerintem óvatosan vele.
Ja, még anyit, hogy minden skarabeusz rovar, de nem minden rovar skarabeusz... Szóval szerintem ha vkinek diszlexiás a gyereke, vagy nem beszél, rögtön a mozgifejlődésre kérdeznek rá, és mivel az okokat nem tudják, valószínűsítik, hogy a mozgásfejlődésben kell azt keresni (gondolom sok esetben volt túl gyors/lassú). De ha vkinek ez is rendben volt, (akikről nem tudunk) akkor valszeg széttárják a karjukat, hogy hát akkor mit tudják ők... Nekünk megvan az indok a következő tíz év rendelenességeire
Egyébként mondtam már, hogy csak két hetente járunk tornára, és akkor is 20 perc alatt végzünk?
A kis kommandós mindent becserkészik itthon, de csak az egyik karjával húz
20-án lesz kontroll, hát, kivi vagyok!
Anett, Kat, Kikuka!!! És ha már... Akkor képeket is kérünk!
Jatudommitakartam! Nem szervezünk outdoor babatalit? Margitsziget, Városliget, Állatkert (vagy azt majd később?), Szentendre, Skanzen stb... Már ha van hozzá kedvetek...