Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kettőnél többször ismétlődött? Na ez már valami! :lol: :wink:

Ezekben a napirendekben csak azt csodálom, hogy van olyan gyerek (pl Ágika), aki a tizórai gyümölcs után kibirja 4 órát ebédig. Már irtam, hogy ha Panka csak gyümölcsöt kap, akkor 1,5-2 óra múlva éhes lesz.

Kriszti, a lányainknak gyanúsan azonos izlése van főzi terén, mert cékla nálunk is bejött. Próbáltál már paradicsomos krumplit? Nekünk az volt a másik, amit még megevett. Holnap ismét próbálkozunk a répával, mert ma a sóska nagyon nem jött be.

Edit, Léni jó sokat alszik! :shock: Az esti pihi a fürdés előtt is alvás, vagy mi?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
PP tündéri :-)

éééss talát süllyedt egy nagy nullát kapott azoktól Majc :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

én is leírjam a kaját ? :-)

ma
5kor hajnallba kb 150 táp
délbe egy jó adag galambleveshusi+tészta+répa
3 körül 150 táp
4 körül két kiskanál fruttapura
5 50 ml gyümlilé
8 200 ml tejpép-tápszer

amióta fogzik alig eszik :-(
Vendég

és persze megfejelte,fogazta Bí az épp kikelt fogát
Vendég

Jó reggelt!
Még csak 1/4 10, de már annyi mindent elintéztem ma!
Voltam az autószerelőnél a kocsimért, levizsgázott, új zöldkártya, ez-az megcsinálva rajta, q..va sokat kért, de legalább jó lett minden.
Összepakoltam az egész lakásban, mert jön ma a takaritónő. Illetve úgy emlékszem ma jön, de mindig elfelejtem, lehet, hogy csak holnap :roll:
Fő már Panka ebédje, répa kisérlet lesz ma és már az enyém is félkész stádiumban van.

Timi :twisted: Férjed mit szól ehhez, hogy ilyen smucigok a szülei? Igazából neki kéne velük beszélni, nem?

Kriszti, még neked akartam a kajához, hogy a védőnő szerint egy kávéskanál jó minőségű növényi olajat is lehet adni a főzelékhez dúsitásként.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

MArcinak nagyon jól áll a szemüveg!

Panka hihetelneül aranyos a hintában!

Nudli Timi: hát anyósék meg egy ........
Férjed nem veszett még velük össze?

Hát lány is mindet elér ha lerakom mászkálni de a kopmban is hihetetlenül megy!
Kész életveszély számunkra! :lol: :lol: :lol:

Hát megül a csaj magától vagy mondtam már!

Egyébként a babakocsiban végig ül magától pedig inog rendesen!

Mit is akartam.....

Andi: jobbulást nektek is!
Sok gyógypuszi!

hát valami a levegőben volt az tuti!

Ara nem lehet ezt fogni ,hogy nem jól van öltöztetve a gyerek!

Zsu: milyen ügyi vagy!

lépek mert éhes a csajom!

Hát ÁGika kibirja a gyümi után a 4 órát de a húsis kaja után már csak 3-at valamit-valamiért!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Kati: Marcid nagyon nagyon vagi a sapi-napszemü összeállításban.
Annyira teccenek ezek a cuccok a kisfiúkon. Legalább olyan szépen lehet öltöztetni a fiúkat, mint a lányokat.
Ma Ádimnak veszek pár vagány rucit, tegnap önző módon magamnak vásároltam.
Zsu: napirendünk van, bár az étkezéssel bajban vagyok. Ádi SOSEM kér magától enni, folyton én tömöm. A tízórait is megpróbáltam bevezetni (csakmert úgy rámripakodtál :D ), de nem megy. Ha dülőre jutottam a mikor mit eszikkel, leírom.
Hajni: irtó jó a hajad, dehogy gáz.
Lilla nagyon sokat változott.
Prücsi: jobbulást nektek!!!
Ja és a nap a pörkölt szaftot is kihozza a ruhákból. (most jutott eszembe)
Andi: jobbulást nektek is!
Timi: akkor most 2 medencéjük van a lányoknak? Csak ismételni tudom magam. Nagyon szép mindkét csaj!
Anyósék :evil: .
Észre vettem, hogy Bibu mennyire be van öltöztetve. Nem volt melege?
Szegény Ádikát tegnap én is túlöltöztettem. Harisnyát is kapott a gatya alá, hosszu ujjú body, rövid ujjú póló, kapucnis pulcsi. Olllyyyan melege volt szegénynek.
Zsu: de drága Panka a hintában!
Hajni: köszi a linket, nagyon hasznos volt, hogy feltetted. Meg is nyugodtam, hogy a kúszás egyen értékű a mászással. (nálunk ugye, csak kúszás van)
Bea:nagyon szép anyuci vagy. OLyan jó lehet egy ilyen nagy család.
Nem azt mondtad, hogy nincs vörös hajú Rékán kívül a családban? Nekem Anna is annak tűnik.
Rakok egy képet Ádiról és a keresztanyukájáról. Nagy a szerelem köztük. Nekem pedig a legeslegjobb barátnőm.
Kép

Kép
Kép
gabcii

Húú, ki is kérdezte a nyelvel csettintgetést? Talán kati? :oops:
Ádi is csinálja. Tök édi.

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelt!

Léni ma egy falatot sem evett 10óraira. Sem gyümi, sem bébiétel, ami vilmoskörte-ő.barac és eddig imádta, ja és tápszer sem kellett neki. Kicsit kezdek aggódni, mert tegnap egész nap nem fogadta el a szilárd kaját csak a tápszert abból is csak 100 ml-t alkalmanként.
Szerintetek hívjam fel a dokit délután? Vagy ez a kibújt foga miatt van?
Csak teát iszik semmimást nem kér! Mindjárt ebéd, nem is tudom mi lesz, persze bébiétel adok neki, mert azokat anno jobban kedvelte..

:(
Vendég

Zsu, Panka édes a kis kalapban. Annyira cuki fejfedőket lehet kapni, jól áll a kis tündérenk!!!!
Léni még fürdetés előtt is alukál 1,5-2 órát és fürcsi után bevágja a tápszert, majd teljesen kómás lesz, úgy kell alvó állapotban betenni az ágyába. Ja és a fürcsi előtt alvásba annyira belemerül, hogy úgy kell ébreszteni! Ez beállt nála egészen pici korától.

De annyira aggódom hogy nem akar enni.....(láza,hasmenése egyebek nincsenek)...
Vendég

hi

Gabci

a Patcai képre gondolsz? :-)

én a rétegezés híve vagyok

a nacika nagyon vékony pamut,alá hari volt neki,rövid újjú body volt rajta,pamut felső és mellény.amikor mentünk hol borult,hol fújt,aztán tök jó idő lett,akkor lekerült a mellény,itthon meg már a naci is.most hogy ilyen jó idő van body-naciba nyomja,ki mellény vagy vékoy felsőt kap még ,bár tegnap olyan meleg volt hogy csak bodí volt rajta.átkell szokni a nyári öltztetésre :-)
nagyon szép Ádi,kis cukipofa

igen kettő,de ezt amit anyuéktól kapott nagyon olcsón adták,féleg egy hetet se bír ki :-)

még árnyékolót kell beszereznem

Edit
fogzás?

nálunk is ez van,napok óta tegnap evett először bébikaját.

de mi hozunk minden más fogzásos tünetet is,enyhe takonykór,híg kaki,étvágytalanság,nyügiiiiiiiii

na megint jó sokat tudtam netezni,Bibu felkelt :?
Vendég

Mogyó
a férjem csak hümmög,nem egy konfliktus csináló,símító egyén,bosszantja de egy urva szót nem szólna

Zsu
ügyi vagy :-)

Panka eszi a hintát :-) édes :-)

Hajni
szép a macsek , a gyerekek :-)

a bilincset használd is ? :-) jó ötlet,Maja úgyis ma Missnyaffffffffff
Vendég

Prücsi
hogy vannak a fiúk???

én még mindig úgy gondolom,hogy a kompra max fogni lehet ezt azt.minden gyerek más.Maja is teljesen jól fejlődött,igaz nem is nagyon kompozott :-) Bibus is csak úgy ül benne gagyevál,néha arréb löki magát azt ennyi.Én azért nem értem ezt ,mert a kompba jobban ül a gyerek,amikor már megy vele akkor áll,nem a komp alsórésze tartja,hanem magától is tüd állni annyi ideig.Bibu azt cisnálja hogy hozzámteper ,megkapszkodik bennem feláll és azt akrja hogy tartogassam,az se jobb szerintem.
na mindeg ycska egy kis eszmefuttatás :-)

Kuki téma:ilyenkor örülök hogy lányaim vannk :-)

bár vannak nálunk is érdekes nunis dolgok

Bea
Annának micsoda haja van :-)

te pedig nagyon csinos vagy

nyivákol a kismacskaBibu :arrow:
Vendég

Timi, remélem itt is ez a helyzet. Igen, fogzik a kisbogár, már a bal alsó egy része kinn is van!

Tényleg ilyenkor étvágytalanság is társul vele? Szerintetek csípheti a kaja az ínyét??

hmmmm....
Vendég

Edit: sztem is a fog lesz az étvágytalanság oka, de ha megnyugszol tőle hívd fel a védőnőt vagy a dokit.
Úgy látom majd minden baba étvágytalanabb.
Ebédre úgy kellett megtömnöm ismét Ádit. Engem is idegesít ám, de Apa meg azon van, hogy hagyjam má a gyereket.
Timi: nekem a sapi tűnt igazán melegnek, a mellényt meg télleg le lehet venni róla.
Hupsz, tényleg ám. Hajni fotóján nekem is feltűnt a bilincs :D
Kuki téma: nagyon passzolom. Ha megyünk tanácsadásra (1,5-2 havonta), a doktornő mindig megnézi, de én nem merem bizergálni. Nekem is szűknek tűnik kicsit.
Szal minimum 1 éves korig hagyjuk a házilagos praktikákat???
Na el a dolgomra, aztán ha Ádika fölkel talán eszik és sétizünk, aztán randizunk Apával.

Kép
Kép
gabcii

Edit!

Nem hinném, hogy csípi a kaja nekik. Fájhat ám nekik rendesen, ha jön a foguk. Valszeg azért nem nagyon esznek. Próbáltad a Nurofent? vagy nem nyűgös Léni?

Kép
Kép
gabcii

Hali.

Edit, itt már sok baba átesett étvágytalan időszakokon, szerintem egy pár napig ez nem gáz, bármi is az oka.
Akárcsak Gabci, én is tömöm kicsit Marcit, mert ő soha nem kér enni, vagy csak én nem veszem a jeleket. :oops: Anyósom hétvégén kérdezte, minek adok neki még enni, majd üvölt ha éhes lesz. Ehhez képest benyomott egy üveg bébiételt minden különösebb erőltetés nélkül, de semmi jelét nem adta, hogy éhes. Szóval nem egyszerű ez.

Hát kuki húzogatás születése óta apa feladata, doki kezdetektől azt mondja, hogy nagyon finoman, minden erőltetés nélkül húzogassuk. Amúgy puncisokkal szerintem kicsit nehezebb. Elég ha azt nézzük Marci fenekét bármelyik irányba ki lehet törölni. :D

Timi, nekem is az jutott eszembe, ezt párodnak kéne lerendezni. Nem kell rögtön összeveszni, biztos diplomatikusan is lehet, bár azt nem tudom hogy kell, nekem sajna nem erősségem.

Mogyo, ez szerintem is a levegőből jön, tuti nem megfázatás.

ukati74

Sziasztok!

Timi: Utólag is Isten Éltesse Majcit! Nagyon ügyes anyuci vagy, hogy ilyen szép szülinapot rittyentettél :wink: ! Nekem tetszett a Te tortád is, nyamm!!!!
Andi: gyógypuszik!!!!
Bea: szépek vagytok! Boti milyen nagy már!!! Mi van most terpeszpelus ügyben?
Prücsi: megírod nekem priviben, ha lesz egy kis időd, h milyen volt? szállás, kaja, népek stb...
Zsu: Panka nagyon édi!!! Látom a főzelék nem, de a műanyag hinta az csúszna :wink:
Gabci: Ádika nekem meg még mindig olyan érzelmizsarolósan néz: "ugye milyen szép vagyok anya?" :lol:
Kati: anyós :evil: még jó, h nem ordítanak, ha éhesek, ugyanis kinőttek abból a korból, nem???!!! Jópofa a napszemcsi, de szerintem óvatosan vele.

Ja, még anyit, hogy minden skarabeusz rovar, de nem minden rovar skarabeusz... Szóval szerintem ha vkinek diszlexiás a gyereke, vagy nem beszél, rögtön a mozgifejlődésre kérdeznek rá, és mivel az okokat nem tudják, valószínűsítik, hogy a mozgásfejlődésben kell azt keresni (gondolom sok esetben volt túl gyors/lassú). De ha vkinek ez is rendben volt, (akikről nem tudunk) akkor valszeg széttárják a karjukat, hogy hát akkor mit tudják ők... Nekünk megvan az indok a következő tíz év rendelenességeire :? Egyébként mondtam már, hogy csak két hetente járunk tornára, és akkor is 20 perc alatt végzünk? :lol: A kis kommandós mindent becserkészik itthon, de csak az egyik karjával húz :) 20-án lesz kontroll, hát, kivi vagyok!

Anett, Kat, Kikuka!!! És ha már... Akkor képeket is kérünk!

Jatudommitakartam! Nem szervezünk outdoor babatalit? Margitsziget, Városliget, Állatkert (vagy azt majd később?), Szentendre, Skanzen stb... Már ha van hozzá kedvetek...

KépKép
1macsek

hintázós képek:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
1macsek

Mogyo, tegyél már kompos képet Ágikáról!

Gabci, Ádi nem sir, ha éhes? Panka nagyon ki tudja csapni a balhét!
Hol vásárolsz Ádinak? Muti meg, ha megvannak!
Ádi nagyon vagi a piros szerelésében!

Öltöztetés: az elmúlt napokban kint árnyékban 23-24 fok volt, igy én úgy vittem ki, ahogy itthon van + egy nyári sapi. Vagyis rövid ujjú body, hosszú ujjú pamut póló, gatya, zokni. Néha azt látom, hogy igy is melege van. Ha elalszik árnyékba rakom és dobok rá egy plédet.
Eddig mindig 1 körül mentünk ki, az volt a kinti alvás, de már olyan meleg van, nem lehet sétálni, igy a késő délutáni lesz a kinti.

Macsek, Vilko annyira vicces az első képen, meg kell zabálni!!! :wink: Olyan abban a sapiban, mint egy kis manó :D

Panka ma evett vagy fél dl sárgarépa-krumpli-tápszer egyveleget, juhéjjj!!! Lesz ez még igy se!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És most nézem micsoda vagi kis cipője van Vilkónak, azt is turiztad?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci
az egy egyrétegű kis pamutsapesz :-) nem olyan vastag az az jött kézre,de van vagy 100 kiskalapja :-9 meg vékonyabb sapesz

Edit
én nem vagyok benne biztos hogy ne csípi neki,a gyümit elutasítja Bibus már napok óta,cumiból megissza,de amúgy köszi nem,óvatosan rágicsál is.

Ő sem eszik,tegnap evett főzit husus-répás cuccot,ma barackos husist kezdtem neki,de kiköpte és sírt,a tápot inkánbb ő is megissza

ne aggódj,pár nap és visszaáll nekik az étvágy,remélem :-)

Kati

én nem veszekszek ezen,egyszerűen ezentúl semmit se kap tőlem,tőlünk.nem nagy cucc lett volan tezsem azt egy kinder tojás vagy egy zacskó gumicukor,de ha az sem hát sajnálom :evil: mert szeritnem az ilkyet csak sajnálni lehet

aszongyák nincs is olyan hogy megfázás,olyan van hogy meghűlés és akkor jobban bekapja az ember a vírust,bacit

Macsek
jajj de aranyos Vili baba,olyan mint egy kis manóka :-)

finom ám ez a torta:áztatott piskótával van kirakva az oldala és az alja,rá dió,csokiöntet,vaníliapuding és tejszínhab.csak az volt írva hogy az oldalát is áztatni kell és szerintem ezért dőlt ki :cry:

rakok majd videót a gmailre,felállóst meg bulist
Vendég

Macsek! Édi Vilkó nagyon, eszméletlen mennyit változott. Sapkája is csúcs! De szeretem az ilyen hintát, Debrecenben a kedvenc játszóterünkön is ilyesmi van. Kinti tali, ha lesz, megint irígy leszek. Mé lakik (majdnem) mindenki a nagy Bp-en??? És gratula, hogy ilyen ügyi nagyszemű Vilkó a tornával! Nálunk már nincs terpeszpelus kb 1 hónapja, bár az ortopédus azt mondta, ameddig tűri a gyerek, még adjam rá. De mondtam neki, hogy ő elég sokáig tűrné, mivel 5 napos kora óta éjjel-nappal rajta volt. Így levettem, és nemrég kezdett forogni. Én amúgy eldöntöttem, hogy nem foglalkozom a mozgás témával, de nekem talán könnyebb, mivel minden gyerekem eddig mindent későn csinált. De ezért nem is írom itt, hogy Boti mit csinál ill. azt inkább, hogy mit nem csinál. Ma látta a védőnő, és azt mondta, az látszana, ha valami gond lenne vele.

Edit! Egy pár napos étvágytalanság miatt tényleg ne aggódj. A fogzás ilyen. Meg majd a nagy melegben is lesz, hogy szinte nem esznek semmit, de akkor mi is sokszor úgy vagyunk, hogy csak iszunk. Boti is elég nyűgi mostanság, jön a 2. foga, az elsőt észre sem vettem, nem volt gond, de most kínlódik, úgyhogy ki érti ezt... Pedig már reménykedtem, hogy könnyen fogzik majd. Igaz, hogy éjjel nem ébred, ami nagy áldás.

Gabci! Szimpi a barátnéd! És Ádika igéző tekintetű, mint mindig! Vörös haj: mi családunkban tényleg nincs. Tesóméknál pedig 3-ból 2 gyerek vörös, de sógornőm ott vörösesszőke! Réka haja nekem is bejön, de sokak szerint nem fog megmaradni. Amúgy visszanéztem, és tavaly sokkal vörösebb volt, most barnásabb már, majd nyáron a napon lehet, megint más lesz. Ja, és én írtam, hogy Boti csettintget!

Timi! Rokonyok: :twisted: És a gyerekek hogy vannak most? Orrfolyás, ilyesmi? Remélem, tényleg rendeződik végre a dolog!

Andi! Ikrek? Jobban vannak? Gyors gyógyulást!

Zsu! Panka édes, kis nyalogatós. Jó a kalapja!

Többiek! Móni? Anett? Kat??????

No, lépek én is

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea

Bibus még nem 100as nagyon nem liheg,truttyog,kicsit folyik az orra

Kép
Vendég

Zsu, ne add fel, eleinte nálunk sem volt népszerű a répa-krumpli, de mostanra egész jól belejött Marci. Mondjuk, jó hígra csinálom, így jobban szereti. Nem is mondtam, hogy Panka hintaevős képe nagyon bejött a fiamnak. :wink:

Macsek, nagyon szép Vilkó, ezzel az alvós képpel indulhatnál is ezen a sokat hirdetett babamuzsika címlapbaba pályázaton.
Babatali a természetben? Én benne lennék, bár eléggé félek a kullancsoktól. Margitsziget vagy Városliget szerintem jó.
A szemcsivel meg nem tudom hogyan lehetnék óvatos, mert oké, hogy nincs rajta sokat, de ha gagyi, 1 perc alatt is többet árt mint használ. Azért remélem nem az, talán a forgalmazó garancia valamennyire. Nem azért vettem meg mert vagányan néz ki, hanem mert Marci szeme rettenetesen érzékeny a napfényben, egyáltalán nem is maradt meg a napon ezért.
Anyósomnak annyiban igaza van, hogy a legtöbb gyerek sírással jelzi ha éhes. Hát Marci nem, vagy nem éhes. :roll:

ukati74

Timi, azért a bulira eljöttek anyósék, ettek-ittak, csak ajándékot nem hoztak? És nem is mondtak semmit?

Edit, étvágytalanság miatt tényleg ne aggódj, ha más gond nincs, tuti a foga. Adj neki többször tápszert esetleg, mint eddig, ha azt jobban megeszi. A sok folyadék úgyis jó a melegben.

Bea, szegény Boti, 5 napos kora óta? :( Akkor most biztos nagyon jól érzi magát, hogy lekerült róla! Valószinű, hogy ő most pikk-pakk behozza az eddigi lemaradást a mozgásban, gondolom abban a pelusban nem igazán tudnak mozogni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kati: Nekünk is uyanolyan pólonk (piros) és sapink van (kék) mint amilyen nektek. :lol:

Öltöztetés: Ádámra én itthon harisnyát adok meg hosszúújjú badyt és rá egy pólót. Mert nekünk sok a csempés felület és azért az még hideg. Így jobb a harisnya, mert a zoknit állandóan leveszi.

Gabci: Én nem értem miért nézik a fiadat sokszor lánynak (ugye jól olvastam, nem másét), mert szerintem tipikus kis pasi.

GAbci meg azt hiszem Macsek is írta, hogy mentek a dokinőhöz. Titeket visszarendelt, vagy magatoktól mentek?. Mi kb 5 hónapos korába voltunk akkor kapott oltást és majd 1 éves korába kell mennünk. Mérésre meg a védőnőhöz megyünk havonta.

Kép

Kép
ádibaba

Kati, hallottam, hogy van valami akció most, ingyen bevizsgálják a napszemüvegeket, hogy mennyire védenek. Esetleg vidd el valahova megnézetni.

Bibus hol aludt igy el? :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
akezembe :-) kaja közbe

úgy kellet rimánkodni hogy együtt együnk,mert együnk csak úgyse férünk el,de igen mondom az ebédlőbe igen,így odaültek,oszt ennyi
Vendég

Kis csücsöri, behalás. :D
Na megyek az udvarra, hátha lesz vmi kis színem. Kiderült nem vagyok se vashiányos se vérszegény, csak alapból ilyen sápkóros. :arrow:

ukati74

sziasztok
köszi mindenkinek a gyógypuszikat, asszem hatásosak. most épp alvás van (ebéd után nem is szoktak :shock: ), Petrát mondjuk értem, mert hőemelkedése van, és iszik, mint a kefekötő (sajna csak pohárból, így utána át is kell öltözni), de az étvágya nem rossz.
ma csináltam nekik anyatejes tejberizst. huba, olyan, mint az anyja, még ezt is megette volna, Petra azonban öklendezett tőle. megkóstoltam, hát egy nagy broáf volt az egész :? :? :? ettünk helyette gesztenyés-almás csikrét. jóvót.

Vilmos egyre gyönyörűbb. outdoor taliban benne vagyok. vmi kutyakaka-mentes hely kéne, nem? :roll: ez viszont nehéz ügy a nagy Bp-en, Bea :wink:

na, majd tán még jövök, de most lefekszem picit, mielőtt anyukám ideér.
jó sziesztázást!
:arrow:

Kép
an°°di

Na jó akkor még
Ági, tudom, hogy ilyen pólótok van, azért írtam, hogy jó lesz egyenpólónak babatalira mivel Ábelnek is van. :D De hogy még a sapi is stimmel!
Mi is havonta megyünk tanácsadásra, ott van a doki aki megnézi Marcit, meg a védőnő aki megméri. 2 in 1. :)

Zsu, köszi majd utána nézek.

ukati74

Azt még el is felejtettem, hogy Ádámnak jön a foga (alul van kettő, már félig kint). De nem a folső kettő hanem a szemfog. Szerintetek :roll: Érdekesen jönnek! Én azt hittem, hogy most felül kettő aztán jöhet a többi.

Andi: neked is eszik a gyerköcök a füvet? Na de úgy rendesen. Én nem győzöm kiszedni a szájából ha kint vagyunk. Na meg tömöm a cumit a szájába.

Kép

Kép
ádibaba

Na most már kicsit "nyugodtabb vagyok" a nem evéssel kapcsolatban. Tuti a foga, mert itt a hasmenés is (bár nem tudom mitől, ha alig eszik). Szóval ebédet kifújta megint, úgyhogy tápszert kapott, na azt legalább mind egy cseppig megette...most megyek bicajozni egyet, mert nagyon hiányzik egy kis tekerés, legalább kiszellőztetem a fejem. Apa itthon, hát vigyázzon a lányra!! :wink:
Vendég

Timi: GAlambhusileves+tészta+répa
Rendes tészta amit felnőttek esznek :roll: ?

Kép

Kép
ádibaba

Ági
igen,rendes tészta.1 hónapja került bevezetésre a babapiskóta,keksz,kenyérhéj,ezt mind nagyon szépen dobálja.Kekszet néha keverek neki gyümibe.
Vendég

Na helló Mindenki!!!!!! Ma megint túlélésre játszunk, Vivikém nem hajlandó sem enni sem aludni. Ma összesen aludt 45 percet. Persze igy meg semmi sem jó. :cry: Nálunk is étvágytalanság van!!!!!!!! :x De itt még a tápit is úgy kell beleerőltetni. Éjjel persze lecsúszik. Ja és borzalmas éjszakákat produkál. Már nem is számolom hányszor ébred. Tudom, tudom a fogak. CSakhogy nálunk még semmi sincs. Fehér az ínye mint állat, meg tökre kemény, de ennyi.
Itt nálunk most jégeső esik. :shock: Na talán elalszik a kis ebadta?????????? gyanús.....
Na pár kép kifejezetten Macseknak :D (is!!!)
Ja lányok hogy mennyire édesek a babák!!!!!! Marci tuti csávó, Ádika a lányszíveket megdobogtató, Bibus,a hajasbaba, Majci a királylány, Panka a tündérek tündére, Léni meg az őslényekkel táncoló hát komolyan imádnivalóak. Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis jajjj Ágikát kihagytam, pedig ő is nagy forma..... :oops: :oops: :P :P na lépek majd még talán eccer..... Kép na igy ülünk az etetőszékben Kép Kép még mindig a túléléshez kell Kép hogy is működik ez???

kikuka

Kikuka
tutira fogzik Vivi

Bibus is így kezdte és amikor megláttam a fogacskát maj dbőgtem örömömbe hogy legalább tudom hogy ettől volt.most se sokkal jobb,mert jön a második szerintem.

megy is a komppal Vivi?
Vendég

Hááááát inkább próbálkozik....... :lol: El tud vele mozdulni leginkább hátrafele, de egyenlőre ennyi. de még nem is bánom. Bár Panni is így kezdte, hogy hátrafele ment, aztán meg senki sem tudta megállítani. Bár ő azért kb. egy hónappal idősebb volt, mikor megkapta. De feleannyira sem volt ördögadta mint a Vivi.. :roll: :lol:

kikuka

:evil: :evil: :evil: Ilyen vagyok!

Ez a hülye eső keresztűlhúzta a programunkat. Ádi mire felébredt és evettilletve eszegetett csak, beborult és esik.
Ági: nálunk tanácsadáson a doktornő is jelen van, nem csak a védőnő. Ő is megnézi a babákat, tőle is lehet kérdezni. nagyon rendes doktornőnk van hál isten.
Kikuka: ebadta Vivid csuda édin kompol. Jól megizzasz a kiscsaj hallod. KITARTÁS!
Timi: Bibusról nagyon jól sikerült az alvós kép. Kis copfos.
Zsu: kb mint Katiéknál. Ádi vagy nem éhes, vagy nem sír ha az, vagy nem tom. Estére nagyon nyűgös, de nem tudom, hogy éhség, vagy fáradtságtól. Fürdés után általában mind megeszi a tápit és megvidámodik. Talán akkor eszik a legjobban. Vagy én tömöm és sosem éhes igazán?
Macsek: megint meg kell állapítsam, hogy sokat változott Vilkó.
csini a manó sapijában :D

Kép
Kép
gabcii

Na ja, mi is most mentünk volna sétálni, most szegény lányom ott küszködik az alvással a kiságyban, kint meg szakad az eső :evil:

Kikuka, új avatar? :wink:
Vivi cuki a kompban, úgy tűnik, hogy ez azért lefoglalja, nem? És hajrá fog!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu ezt neked de ez már majd 1 hónapja volt azóta nagyon tud a csaj!
Kép :lol:

Mi is még szívjuk az orrát ő is unja meg már mi is!

Kép

Kép
mogyoland

Ja meg a cumi!

Kép

Kép
mogyoland

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mogyoland

A második képen látszik a fogunk!
Az utólson meg igy nyomultunk ma kint a levegőn!

Kép

Kép
mogyoland

Na ma is sikeresen visszatértümk a tápszeres kezdetekhez. Csakis tápi ment ma le és semmi más, meg hasmenés és millió pukkancs(=puki:) Csak nagyokat nézünk, mitól pukkant ennyit, hisz nem is eszik szilárdat:)

Kati, Zsu és Timi köszke a biztatást és el is hiszem amit modatok, tuti a fogak. Már adtam Léninek, "az őslényekkel táncoló" (nagyon tetszik Kikuka :lol: :lol: :lol: ) lyányomnak Panadol Babyt egyszer, akkor csitt lett, mert epres íze van!

Akkorát bringáztam,közben mentem egyet durizni is. Nagyon cuki kalapot, kisruhát és napozót talátam, na meg magamnak egy jó kis slankító fekete csatos nacit. Az jó lesz az osztálytalira, meg van egy piros felsőm, hmm ha előnyös a tükörképem,majd megosztom veletek!

Édesek a kompos csajszik! Mindkét kompos baba tök jól érzeheti magát abban a mozgó cuccban, nekem is nagyon tetszik sztem veszünk is egyet. Ágika annyira jókedvű!

Mogyo, mindkettőtöknek fekete a haja ugye? Ágika meg olyan kis szöszke, vagy a tied festett? Nálunk Apa szőkés-barna, így Léna rá ütött. Ja és látni Ágika fogát, nagyon-nagyon cuki!

Kikuka, a Ti kompotok is sirály. Huhh nem is tudom, ha Léna meglátná örömében biztosan sírna, mennyi mindent lehet ütni-verni rajta:) De a kompban ülő Vivi meg egy kis huncutkának tűnik:)

Timi, Bibusnak olyan tuti nagy haja van, neked is biztosan szép és dús lehet! Olyan édes és jó a pillanat, amikor lekaptad!

Ádibabához is sok türelmet, azt hiszem kezet foghatunk a nyűgi terén!

Most már ébresztenem kell a kisasszonyt mert fürcsi, pedig Ő még vígan táncol álmában az őslényekkel! Annyira tuti ez a duma, tényleg tetszik :lol: :lol: Majd megmutatom őslényt, aki egy triceratopsz, mellesleg ...
Vendég

Itt egy mai fotó az őslénytulajdonos lányomról :lol: ja és én is rajta vagyok a képen, mellesleg :lol:

Kép Piros pólós Léni és Anya
Vendég

Ágika mindig olyan jókedvű, teli szájjal vigyorgós. Nagyon aranyos.
Látom, neki is megpirult az arca a napon. :)
Edit: mi az, hogy ha előnyös lesz a tükörképed akkor mutatod meg magad az új ruciban? A közös képetek alapján, nem lehet rossz, úgyhogy képet majd ide!

Ádika nem viselte túl jól, hogy kimaradt a séta. Nyüglődve aludt el délután, és kemény negyed órát bírt is aludni.

Edit: ha Léni fél 9-kor alszik, fürcsi és vacsi után is vissza alszik? Kel éjszaka?

Kép
Kép
gabcii

Edit, voltál durizni? :lol: :oops: :P
Csinike vagy nagyon, és Léni nagyon aranyos a piros pólójában! Jól áll neki! :wink:

Mogyo, Ágika olyan cukorfalat a kis rózsaszin napozójában!

Mi azért bepótoltuk a sétát, este még kimentünk Pankával, nomeg persze a kutyát is megfuttattuk.
Holnap megyek Brendonba, etetőszék, fürdőruha, meg egy csomó minden kell. Le is fekszem, fáradt vagyok.
Jó éjt! :arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok

Már napozós korsza van?nem fáznak meg?úgy félek

Bibus így se akar kimászni a takonyból,köhögésből.Lehet megint antibigyó lesz a vége,ha holnap se lesz jobb kénytelen leszek levinni dokihoz

plusz ne lehet letenni,lerakom aztán üvölt,na most talált egy ragcsot,remélem nem tudja megenni

Mogyó
nagyon cukor Ágika,nagy fazonnnnnnnnnn

Móni,Ebi,Jutta????????????Gömbi?

Edit
ehj de csinike vagy,Lénike meg cukor :-)

dús hajam van,de nagyon hullik most és mindig copfba van úgyhogy van de hogy minek ? :-)
Vendég

Hát nagy kérdés számomra is ez az öltözködés de ha úgy fogjuk fel ,hogy pluszz egy réteg elve!
Ha én bikiniben vagyok akkor rá mit adjak. 2,hogy megfáznak inkább rosszabb ha nagyon megizzad a baba!
Szerintem.
De én is leginkább rugi+ body hive vagyok amugy!
De apa mindig mondja ,hogy melege van a csajnak!
De gondoljunk bele mi lesz hétvégén 30 fokot mondanak a nagyok!

Hú azt hiszem elég lesz egy bodyka a babaára ha nincs szél de persze nagy melegben nállunk meg sem mozdul!

Edit: én szőkés barna vagyok!
Apa meg jó barna!

Szépek vagytok nagyon!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?