Sziasztok!
Nem tudok mostanában túl gyakran jönni
. Anka eléggé igénybevesz
, nem rossz értelemben szerencsére, nincs vele probléma, csak sokat van ébren, és ilyenkor állandóan szemmel kell tartani, mert mindenre képes
, pl. ököllel ütni az erkélyajtó üvegét, lekapni a könyveket a polcról, és megrágcsálni őket, kinyitni a konyhaszekrényeket és kiborítani az edényeket stb. Egyébként nagyon aranyos, csak tényleg sokkal kevesebb időm jut magamra, mióta mászik, meg kapaszkodva lépeget is. Imád fogócskázni egyébként: elkezd mászni valamerre, aztán hátranéz, hogy követjük-e. Ilyenkor mászni kell
utána, és "hamm-hamm-bekaplak"-ot mondani, rémisztő arccal, mire ő nagy sebességgel menekülni kezd előlünk, és közben mindig meg-megáll, hátranéz, és nagyokat rötyög. Na meg megy nálunk is az ülve-állva-hasonfekve szopizás. Hát így telnek napjaink.
Most megpróbálok regényt írni
:
PsAndi,
gratula Danidnak a felüléshez!!!
Zsombiknak, Rékának és Marcinak BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Magdi,
Zsuzsinak meg a hasraforduláshoz hatalmas gratulákok!!!
Zsuzsi,
Miki harisnyában
, nagyon szép lett az új frizuval!!!
Beu,
óóó, Lőrinc is beelőzött a foggal?? Nahát, már milyen nagyfiú, olyan aranyos a képeken!!! Jó lenne már személyesen is találkozni, olyan rég láttam!!!
Réka, Szilvi,
ti raktatok fel képet arról a dudás hintáról, segítsetek, hol lehet ilyet kapni? És ez hogy szerelhető fel, állványos vagy ajtófélfára is lehet?
Maci2,
éjszakához részvétem
, kitartás!!! A fogatlanok táborához mi is csatlakozunk!
Myssnia,
jó titeket is "látni"!
Szilárd nagyon huncut kis lurkó, és a szemei továbbra is csábosak!
Ügyesen vásároltál, nagyon jó kis cuccok!!
Kangi,
aranyos lehet levágott hajú lánykád... őt is megnézném!
Toffi,
Szandi haja szupi lett, Zsombinak meg gratula a kutyázáshoz!!!
Ő is milyen helyes kis minipasi!!!
Évi,
nagyon aranyos a kis Petrababád! Ha-ha, sír, ha kimész a látómezőjéből??? Visszasírod ezt még!
Anka szándékosan kimegy az én látómezőmből, és olyankor mindig valami rosszaságban töri a fejét
!
Heppi,
hogy van Orsi? Jobb már? Jobbulást neki! Nagyon ari a képen, és természetesen nagyon is LÁNY.
Manó2,
Dorka hogy bírja a bölcsit?
Momo,
Timit megnyírtad?? Képet kérünk szépen!!!
Jobbulást neked!!! Képzeld, nálunk azóta is alvás van éjjelente, KOPP-KOPP. Néha fel-felsír a drágám, de ha nem megyek át, visszaalszik hamar. És többet is eszik azóta napközben.
Ja, mindenkinek köszi a kukoricadarás infót, ízlett a lánynak!
És egy hülye kérdés, így utólag: ez a sima noname kukoricadara jó, ugye? Mert egy táplálkozásszakértő volt véletlenül a férjem ügyfele, és állítólag nagyot nézett, amikor a férjem mondta neki, hogy kukoricadarát adtunk a babának, szóval picit elbizonytalanított...
Kakukk,
nyugi-nyugi!!!
Igyekezz nyugodt maradni! Látom, már más is írta, de tényleg megérzi, hogy ideges vagy, és még jobban hisztizni fog!!! Könnyű mondani, tudom, de próbálj meg nagyon türelmes lenni hozzá!
Anita,
jajjdeédes Robó!!
Mariann,
Londonért irigykedem... én is úúúgy szeretnék egyszer eljutni oda! Apa-növényvágás
, nálunk Apa a szobanövény-felelős, jobban a szívéhez nőttek a növények, mint nekem
!
Vera,
gyönyörű kisfiad van!!! Sajna (vagy szerencsére) nem tudok tanácsot adni, mert mi nem voltunk ilyen helyzetben, de látom, már kaptál másoktól, drukk, hogy minden rendben legyen veletek!!!
Norka,
hétfőn akkor megy neked a drukk!!! Képek jók, Jázi grimasza
!!!
Urszila,
köszi neked is a kukoricadarás infót, mikróban csináltam, és tényleg jó lett, csak tegnap kiforrt
, takaríthattam utána! Szegény Julka, jobbulást neki!!!
Nadine,
még nem tudtam végignézni a képeket, csak egy párat láttam, de azokon nagyon helyesek vagytok, csak nem mentegetőzni itten!!!
Orsoly,
hááát ez a Lackó, elolvadok
!!! Nagyon aranyos!!!
Szilvi,
szerintem ne aggódj, nem egyszerre csinálják a dolgokat ezek a babák, egyik előbb, másik később. Pár helyen le van írva, hogy kb. mi az, amit egy ennyi idős babának tudni kell(ene), pl. babaszoba.hu-n is van asszem ilyen táblázat, de tényleg nagy különbségek lehetnek gyerek és gyerek között! Ja, és Ádi nagyon aranyos a hintában!!!
Tina,
Niki a mosdóban
, aranyos!!
Elli,
Kevin tapsol
, de jóóó!!! Szamarat meddig kell megerősíteni? Este még beszélnék ezügyben még egyszer Apával, és írok, az jó még?
Na, most ezt elküldöm, aztán hátha lesz még időm egy-két képet is feltenni!
Puszi
F.