Új privát üzeneted érkezett!

Reni! Nlc-n olvastam múltkor, hogy kisebbítésnél is raknak be valamit, hogy jobban álljon... Viszont azt tb-re is csinálják állítólag...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Szóval maga a műtét nem volt gáz, mélyaltatás, tehát semmit nem éreztem. Utána sem.
Másnap reggel jöhettem is haza. Első két hét nem volt nagyon kellemes, viszont az legelső négy nap az kifejezett borzasztó volt.
Nem a cicim fájt (igen, mellműtét volt), hanem a hátam, nyakam, vállam, a rossz testtartástól, mert háton kellett aludnom.

Reni:
Nekem egyszer volt egy felvarrásom is négy éves. Tuti lett. Mintha inplit tettem volna be. Nem olyan nagy lett, hanem teljesen feljöttek a helyére a cicik és gyönyörűek voltak. Ez a Zorán szoptatásának befejeztével volt. Nagyon megereszkedtek akkor, de ez nem kifejezés, majdnem a hasamig lógtak.

Noémi szopizása után nem ereszkedtek meg, hanem szabályosan megette őket. Őt 8 hós koráig szoptattam és semmi nem maradt belőlem. Szóval fent a mellkasom csak sima borda volt, talán lent volt valami üres bőröcske...

És most nagyon boldog vagyok, hogy túlvagyok az egészen, mert akkora önbizalmat ad, hogy szinte hihetetlen. Nem azért, hogy másnak tetszem, hanem magamnak és persze azuramnak. Esetleg aki látja a Hoxás képeket: ott olyan ruhákban vagyok (persze vana ruha nélküli is, mert ez egy dirrekt ilyen fórum, hogy lássuk egymásét és tanácsokat tudjunk adni-kapni), ahol eléggé ki vannak dobva a didik. De ez a hétköznapban nincs így, ez csak a fotó kedvéért van, mindenki ilyet tesz fel itt, hogy lássuk az eredményeket.
Egyébként melltartót még fel sem vehetek, mert alul bántaná a sebet, bár már nagyon pici, ráadásul meg kell találnom a megfelelő melltartót is.

Szóval ennyi a történetem.
Ami igaz, ohgy nem is bátorság kell hozzá igazán, mert aki már rászánta magát, az bátor, hanem tényleg költséges. De aki, mint én, átélte már azt, hogy csak úgy mertem levetkőzni, felöltözni, stb., hogy apának hátat fordítva, meg strandra úgy kimenni, hogy jaj, csak ki ne essen a fürdőruciból a cici, mivel hogy semmi tartása nem volt, az át fogja élni egyszer ezt.

Ne haragudjatok, most csak ezt írtam le gyorsan.
Gyerekek jól vannak, bár Nonónak folyik az orra egyfolytában, de nem köhög.
A Fenistilt hány napiglehet adni egyfolytában? Talán ez a negyedik napunk. Nem szeretném túlzásba vinni. De szerintem pollenallergia is bejátszik, mert tényleg jó étvágyú és nem köhög, szépen alszik.
És ha Panadol Baby-t adnék neki, vagy Nurofent? Csak nem nagyon akarom gyógyszerezni. De dokinak szerintem semmi értelme, mert ezenkívül, hogy folyik az orra semmi más tünete nincs.

Ti gyerkőitek jól vannak?
Ne haragudjatok, nagoyn le vagoyk maradva és mostmár tényleg kapcsolódok vissza.

Puszi mindenkinek és köszi a megértést.
Szóval képet inkább nem küldök, ez a fórum nem arra hivatott, akit érdekel, regisztráljon a Hoxán a fórumokra, ott is viera vagyok.

Erika

Kép
viera
 
 


Gab!

Nem, mert azt csak felvarrják, nekem volt. (fentebb írtam)
Ott az van, hogy a felesleg bőrt kivágják ugyanolyan függőleges vonalban, mint nekem van a képen, a bimbót pedig fentebb helyezik és ugyanúgy fog kinézni, mint 20 éves korunkban. Nekem is ilyen volt, csak közbejött Noémi (és megevett). Amúgy egyáltalán nem vágtam volna bele.

Erika

Kép
viera
 
 

 
 

Holnap viszont a fogékszerkőről (de hülye neve van) rakok fel képet ide.
Ha nem bánjátok.
Na, ténlyeg lépek...

Erika

Kép
viera
 
 


Hali csajok!

Hát nekünk jól betett a tegnapi nap...én lehorzsoltam a kocsi oldalát (a kőműves a hibás, túl keskeny a mamáméknál a kapubejáró, vagy én vagyok béna?), hajnalban meg kibökte a férjem, hogy a csehországi Skoda találkozót egy héttel előbbre tették. Az meg nekünk totál nem jó, mert azon a héten tutira nem tudok szabira jönni, és ráadásul akkor jönnek a rokonok, mert áprilistól-augusztusig mindent megünneplünk.
Feri már váltott eurót és cseh koronát, előbbivel még csak kezdünk valamit, de hogy az utóbbival mi lesz???

Katus, a túlóránkat a munka törvénykönyve szerint számfejtik, elvileg dupla pénz.

Viera, Fenistil helyett nem próbálod inkább ki a kálciumot? Az is jó az allergiára, enyhítheti a tüneteket. Nurofent vagy Panadolt szerintem csak akkor adj, ha lázas Noémi! Nálunk Peti ugye köhög, ma még kap Ventolint és Pulmicortot, aztán már csak az orrát szívjuk. Mert neki sincs más tünete...

Fogászat: érdekes, nekem nincs ezzel bajom, sőt egyik orvossal sem. Azt hiszem, kissé selejtesre sikerültem, én úgy vagyok vele, hogy inkább elmegyek, kezeljenek, mintsem szenvedjek. Hm...

Na megyek, Peti még alszik, mondjuk hozzá kell tenni, hogy három óra előtt aludt el. :?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Viera, hol csináltattad? Ha lesz időm regisztrárok arra az oldalra és megkukkollak. :lol:

Fogdoki: utoljára 5 éves koromban volt mumus, azóta se. Ráadásul az enyém, jóképű, humoros, jófej, szóval öröm hozzá menni. :lol:
Vendég
 


Kimike!

:D Hát egy plasztikai sebésznél. :D
Viccet félretéve Pesten, a XIII. Kerületben. Sas-Clinic magánklinika.
Dr. Sas György műtött. Négy éve is és most is. Irtó rendes és lelkiismeretes doki, ráadásul ő annak a híve, hogy inkább bőrt vágott ki, tehát fel is varrta, minthogy még nagyobb inplantátumot rakjon be. Mert a bőr elbírta volna a még nagyobbat, de hát az én alkatomhoz képest óriásiak lettek volna. Ígyis azért látszik nagynak, mert vékony vagyok.
De egyébkén csak képen nagy. Élőben más. Sokkal természetesebb.

Jól van, nem írok erről többet, mert ez babás fórum. A másik fórum a Hoxán van, mellplasztikai tapasztalatok címen fut. Azért nem jöttem sokáig, mert ott időztem. Muszáj volt tapasztalatokat gyűjtenem és még most is nagoyn sokat vagyok ott.

ÚRISTEN!!!
MILÁN 2 ÉVES ELMÚLT????
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI!!!

Mikről maradtam le.... Bocsi-bocsi-bocsi :oops: :oops: :oops:

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok

Hát azért ez vigasztal,h nem csak én vagyok ilyen parás a fogdokitól!

De én tényleg csak akkor megyek,ha muszály!(most pl 3 fogam van letörve) :oops: :oops: :oops: :oops:
Ilyenkor meg ég a pofámon a bőr!
Pedig aranyos,rendes a doki.Már előre tudja,h dupla adag érzéstelenítőt kérek stb.De mégsem bírom ezt a félelmet legyőzni!
Valószínűleg én is a "full hülye paciensek" listáján vagyok!

Kimike
Hát ha jóképű,fiatal pasi lenne (ilyen a szájsebész akihez a doki küld)
akkor az nekem még cikibb!

Viera
Azt elhiszem,h önbizalmat ad!
Mondom én is készülök,már megvan a doki akihez mennék,ráadásul olyat tesz be amit nem kell cserélni stb.
Csak babaügyben kell döntenem és még bátorságot gyűjteni! :roll:
Én még a hasamon is gondolkozom!
Bár mások szerint (a férjem,barátnőm stb)nem zavaró,dehát én hordom! :?
3 császár az három császár!

sziasztok
Vendég
 


Alziza!

1.) Minden inplit cserélni kell. Az örök garancia nem azt jelenti, hogy világéletedben bent marad, hanem 10-15 év. Utána ki kell cserélni, az örök gari azt jelenti, hogy a cserét ingyért kapod, csak a munkadíjat kell fizetni.

2.) Ha csak a gyerkőc gondolata tart vissza, akkor vedd figyelembe, hogy izom alá, vagy mirigy alá teszik az inplantátumot, de az izom alatti szebb. Tehát a tejmirigyállományhoz és csatornákhoz nem nyúlnak hozzá.

Gondolj csak arra, hogy négy éve nekem felvarrásom volt, még a bimbót is levették és fentebb varrták. Zoránt 5 hós koráig tudtam szoptatni. Utána volt ez a felvarrás.
Utána jött Noémi, őt felvarrással együtt 8 hós koráig szoptattam és akkor is azért hagytam abba, mert már éjszaka csak kéthetente talán egyszer ébredt fel szopizni, nappal meg már egyáltalán nem kellett neki. Emiatt meg nem tartottam a tejdiétámat az allergiája miatt.
Szóval őt műtéttel együtt akár még most is szoptathatnám.

Pussz.
Jó éjt.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera

Én nem értek hozzá!
Van egy barátnőm neki olyan van amit 10 év múlva kell cserélni.
A másik viszont annál a dokinál volt aki a Zalatnayét is csinálta és azt mondta,h neki nem kell cserélni ezért is volt drágább!A barátnőm tök ebben a hitben él!

Most akkor hogy van ez?

Én meg már megnyugodtam,h ez íyg tök ok.Mert úgy sem tudom mi lesz 10 év múlva?Akkor megengedhetem e magamnak :shock:
Vendég
 


Ja és ami még visszatart az a para!

Nálam minden műtétnél volt eddig valami! :(

Viszont azt meg tudom,h sokkal,de sokkal jobban érezném magam ha megcsináltatnám!
Vendég
 


Sziasztok,

Gabelle: Majd várom a szülinapi beszámolódat.

Viera: Örülök, hogy jobban érzed magát a műtét után. Gondolom a férjed is egyetért. Nálunk szó se jutná ehhez, a férjem körömlakkot sem szereti, annyira naturalista.

A plasztikai műtétről most jut eszembe, „férfi palóka”-ról.

Nem régen láttam TVben erről. Nálunk sokan szégyellnek a kopaszságot. Statisztikai szerint kevés haj csökkentheti a komolyságot. Ezért ha valaki változtatja a munkahelyet, vagy másik városba kiküldenek munkahelyén, akkor sokan rá veszi a palókát.
A műsorban volt egy kérdés nászútra készülő férfitól: Hogyan történik a rep.téri biztonsági vizsgálat a palókával?
A rep.téri személyezett válaszolt, hogy jobb lenne együtt utazónak elmondani a titokról , ha nem, utolsó pillanatban el kell menni WC-re és ott leveszi és rávehet a baseball sapkát, kézi poggyászban elvihető a palóka.
Volt másik kérdés: Mi történik a palókával, ha valaki börtönbe kerül?
Minden képen először vizsgálaton le kell venni, de utána visszakapható és szabad használni. Általában kopasz bűnözők már bekerülésének jóval előtte leveszi, úgyis majd egyszer le kell vetkőzni és titkot nem tarthatja. Nálunk volt egy építkezés botrány, egy bűnöző építész, amikor nyilatkozott egészről jó sok hosszú haja volt, de amikor megfogtak a rendőrök, teljesen kopaszra nyílt a haját, hogy ne látsszon kevés hajúnak.
Én legalább gondolom M.O.-on annyira nem szégyellnek emiatt.

Olyan szép idő volt hosszú hétvégen. Annyira jól éreztem magam, és irigy vagyok a férjemre, hogy ilyen jó időben Kevinnel itthon lehet.


Ugye most szombaton lesz tali? Én dolgozom, vasárnap pedig baseball meccsen leszünk, remélem jövő hétvége is ilyen szép idő lesz.

Puszi Nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 00:58-kor.
Vendég
 


GABI!

Atyaég!!!
Nem mondod, hogy Mesi is 2 éves lett??? Már erről is lemaradtam?
Bepótolom a köszöntését, de most csak beugrottam igy hajnaltájt és akkor látom.

Ba...us! Tényleg kimaradtam a nagy dolgokról.
És látom KINGA is napokon belül 2 éves.

Ezer bocsi. Majd szétnézek itt ma, hogy még kit hagytam ki és mindenki jól megkapja majd a felköszöntéseket!!!

Puszi.

Erika

Kép
viera
 
 


Csajok!
Milyen kálciumot adjak Noéminek? Ex? Te milyet szoktál adni?
Mármint hogy milyen formában. Tabletta, vagy por?
Én még soha nem adtam.
Egyébént csak az orra folyik Noéminek. Akkor is adjam neki? Vagy elég az orrszivás?
Bár most éjszaka elég rosszul aludt. Állandóan felsirt, de csak két percre, vagy magában beszélt, forgolódott.
Az is igaz, hogy sok foga jön egyszerre és mind szemfog.
Képzeljétk, felül 8 foga van, alul csak kettő középső és ott is nem a mellette lévők jönnek, hanem az alsó szemfog (ha van ilyen). Szóval kimaradt egy kis hely, utána már megint jön valami fogacska, meg az örlők is kezdenek megindulni. De hát ezt nem értem, hogy miért nem az alsó-középsők mellettiek jönnek. :roll:

Na, szóval kálcium??

Erika

Kép
viera
 
 


Napsütéses májusi nyaras jó reggelt lányok!

Kimike! Hallottalak!!!!!Már kora reggel milyen összedett és profi vagy!
Elfogulatlan, érzelemmentes tájékoztatás-azért a mondatok mögött is lehetett olvasni, néhol kihallottam szived mélyéről jövő véleményed. Abszolút meg is értelek.
Borzasztó és dühitő! WC papirt dugni egy egészséges csecsemő szájába?! :twisted: :evil:
Akkor te pünkösdkor is dolgoztál?

Viera! jó, hogy jöttél megint! Örülök, hogy jól vagy. Végül is skerült melltartót venni a műtéthez? Itt azóta sincs ám, néztem folymaatosan, hátha még utánad tudom postázni.
Hát anyukám, minden tiszteletem a bátorságodé, én nem engednék kést magamba. Bár elolvasgattam a hoxát és ez a felvarrás nem is tűnik olyan szörbnyűnek. Árat tudsz?

Most rohanok sulijáratra meg játszóbölibe, majd még jövök ma ha azuram ide enged a géphez, mert ezerrel készül a szigorlataira.

benianya
ákosbenianya
 
 


Ja, Viera! Szerintem normális, akárhogyan is jönnek a fogak, rendezi majd magának. De, azáért megmutathatod szakinak!
Én Benit már 2x is elvitem a Blani fogorvosához! Csak, hogy megnézze, mert ugye neki össze-vissza, abszolút nem sorrendben jöttek a fogai. Ráadásul jó gyakorlat ez ahhoz, hogy megszokja és megszeresse a fogorvost, jókat liftezget stb. Szóval remélem sokáig csak megelőzés, ellenenőrzés miatt ülnek a fogorvosi székben. Blaninak még egy rossz foga sincs, a barázdatömést is olyan jól tűrte, imád a dokihoz menni, liftezni, szereti a dokinénit. Részvétem aki ennyire fél a fogorvostól, szörnyű lehet ott ülni, mozdulatlanul ekkora parával. Sajnálom nagyon!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Era! Nyugi, Mesi csak holnap lesz 2 éves, csak hogy 17-én megyünk talizni, most tartottuk. Anyósomék viszont csak 24-én jönnek köszönteni.

Volt szép torta, kaptak gyerekek cipőt, Mesi egy babát, közösen homokozójátékot, Mesi kapott fürdőruhát, esőkabátot, zoknikat, ilyesmik. Szóval nálunk semmi nagyszabású.

Elküldöm, aztán még jövök, csak Memi reklamál, hogy pfú, kaki!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Jelentem ágyprojekt kész.
Kép Kinga tegnap délután és éjjel is ott aludt, mindkétszer megkérdeztük, hogy hol szeretne aludni.

A lépcsőket és a csúszdát meg kellett cserélni, valamint sakkozni, hogyan férjen el, meg még mi is, sőt én is a nagy hasammal. Hát nem volt egyszerű, de az az öröm, ahogy Kinga fogadta, mindenért kárpótolt. :lol:

Mellműtéttel kapcsolatban én nem tudok nyilatkozni, ez mindenkinek a saját ügye/döntése. Én biztosan nem fogom magam ilyennek alávetni, és remélem szükségem sem lesz ilyenre (betegség), de meg tudom érteni azt is, aki megteszi.

Csak egy kis apróság. Nekem lánykoromban voltak érdekesek a cickóim. Nem voltak csúnyák, csak hát nem olyan nagykönyvi alma típusúak voltak. Szülés után szoptatáskor átrendeződtek a viszonyok, és sokkal jobban szerettem azokat a cickóimat. Oké, kicsit megadták magukat a gravitációnak, de összességében sokkal szebb formájuk van. Ezek szerint még az sem lehetetlen, hogy a szüléssel állagjavulás lesz. :twisted: Persze nincsenek illúzióim, hogy a gyerekszám növekedésével adott testrész amortizációjával kell számolnom, de mondjuk igaz ez a hasamra, fenekemre, a fejemről nem is szólva stb. is, és elmondható, hogy fiatalságom "pompáját" majd gyerekeim kárpótolják. http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... 6.JPG.html

lépünk a klubba 8)

tjuca
 
 


Ja, meg egy puha Hello Kittyt is kapott Memi.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép (Kistesóm!)
És két mai kép:
Kép Kép

Ja, Benianya! Úgy néz ki, kocsival megyünk a talira, mert ahogy számolgattuk, kb. 1500 Ft-tal kerül többe, viszont nem kell fél 6-kor elindulnunk. Remélem, nem baj!

És azt is remélem, hogy a múltkori létszám már végleges lesz!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok

Gabella
Képek nagyon jók! :lol:

Juca
Jó az ágy!csak ara kell majd vigyáznod,h ha éjjelmész be nehogy elhasalj a csúszdában! :wink:

Olyan lehetetlen méretű szobákat csinálnak! :(

Viera
Én a kalciumból calcimusc-ot szoktam adni!

Tali:
Hát én kicsit gonban vagyok!
2 hete kiderült,h nálunk a suliban aznap van a családinap és futónap.
A futónap 11-kor kezdődik.
A tervem az volt,h anyuék elviszik a nagyokat futónapra.Én csak kb 12-ig maradok a talin és így visszaérünk a futónapra.
Ja..csak anyám ma bejelentette,h ők valószínűleg elutaznak szombaton!
Most nem tudom ,h lesz?
Legvégső eset,h megbeszélem,h ne kelljen menniük a futónapra és ők is jönnek!

Az a baj,h marha messze van és mindenképp a férjemre vagyok utalva,tehát ő sem tudja vinni őket a futónapra! :roll:

Mégegyszer leírja valaki hova is megyünk pontosan!Köszi
Vendég
 


Ja, igen, Calcimusc a legegyszerűbb módja a kalciumnak. Kis ampullákban van, mikor nekünk volt, egyet kellett felezni, felét reggel, felét este beadni. Kis fecskendővel meg is lehet oldani, de akár kiskanállal is.

Alziza: http://www.kincsessziget.hu A végén alig maradunk... :(

Juca! Tök jó az ágy, és hogy szereti Kinga, csak tényleg jól elfoglalja az egész szobát...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella
Köszi
Megyek mindenképp!!!


Én a calcimusot beleteszem gyümilébe úgy tuti megissza!
Vendég
 


Jajj, lányok! Annyira sajnálom, de mi sem tudunk menni a talira. :cry: :cry: :cry:
Ez most reggel derült kis a suliban!!!
Egyébként Gab mi is autóval mentünk volna, épp a hétvégén döntöttük el, akkor még Vieráékat is el tudtuk volna vinni, meg már a pesti barátnőmékkel is le volt zsirozva egy délutáni tali, több zsák ruha vitellel, hozatallal. Erre ma reggel kiderült a suliban, hogy az első ások nem mennek a diáknapra(ahol ugye nélkülünk buliztak volna egy erdőben,igy i apával mehettünk volna talizni), mert Cora gyereknap van és az egész osztály fellép, és cserébe Tv-t kapnak!
Szóval Tv-t az osztálynak projekt van(ennyit a közoktatás eszközellátásáról-a számitógépet már összedobtuk, még jó, hogy tábla van a suliban, de Blani közölte, hogy krétára sincs pénze az iskolának,ezért szünetben tilos rajzolniuk a táblára).
Szóval szombaton egész nap kint a prérin kell öltöztetnünk, próbálnunk stb. Meg ugye nézni őket, drukkolni, stb.
Jó megértem a cél nemességét, meg szivesen is megyünk, de annyira vártam már a talit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy sajnálom! :cry: Bakker! :twisted:
De minden érzékemmel gondolok majd rátok! Fotózzatok sokat, legalább had nézegessem, kinek a lurkója mekkorát nőtt!!!!Videózni nem tudtok majd?

Juca! tök jó lett a szoba!!!
Gab! Annyira édes Meske, és tök jó, hogy ilyen fiatal öcséd van!!!!!Helyes kölök!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! :cry: :cry: :cry: De kár! De ti is érezzétek jól magatokat! Videóval majd megpróbálkozunk!

Na lenyomom Memit szunyálni, és köszi nektek a fotó dicseket!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benianya :cry:

Most akkor mennyien maradtunk?
Vendég
 


Kép

De asszem, végigérdeklődök újra mindenkit, főleg, aki ritkán jár erre!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan reagálok a talira.
Sajnálom, hogy ilyen sokan nem tudtok eljönni! :(
Úgy néz ki, hogy mi tudunk menni, de csak holnap du derül ki tutira.
Ha igen akkor 1 felnőtt és 1 gyerek a létszám. :P

Na húúúúúzok! Vár a munka. :)


nancsa
 
 


Alziza! Akkor ti végülis ha jöttök, akkor 5-en?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csajok!

Kár, hogy ennyien nem tudtok jönni. :x

Végülis nem kell sajnálni, ez a legkisebb szoba (2+2 fél van), és mi akartuk, hogy Kinga ide kerüljön, nem gondolkodtunk előre. Rövid távon úgyis cserélünk, mi megyünk ide, és ők jönnek a mi hálónkba (aminek a fele még mindig dobozszoba), és akkor nekik jóval nagyobb helyük lesz, és ha különneműek, akkor még van egy vasalószobánk is. Tehát ez a mi hülyeségünk, hogy nagy ágyat kicsi szobába, de szerintem mindent összevetve nagyon jó lett. Még polcokat kell majd feltenni, hogy a peluzás zökkenőmentesebben menjen.

tjuca
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan, mert semmi időm nincs...

Gab: mi tuti, hogy megyünk, 2 felnőtt 1,5 gyerek összeállításban :wink: !

Juca: szerintem is nagyon jó lett a szoba. A miénk sem nagyobb. Más az elrendezése, mert hosszúkás, de így is szeretjük :) ! Ha megvettük Marcinak az ágyat és beállítjuk és is dobok fel képet :) .

Viera: egy kicsit megleptél ezzel a mellműtéttel, de nem olyan szempontból, hogy elítélem-e vagy sem (egyébként egyáltalán nem, mert a kicsi melleim miatt nekem is nagyon sokszor megfordul a fejemben :roll: ), hanem hogy még soha nem volt olyan ismerősöm, aki megcsináltatta volna.
Örülök, ha tetszik az új külsőd :) , az nagyon fontos!!!

Sajnálom, hogy sokakkal nem találkozunk talin, de majd teszünk fel képeket. Szerintem ha azok, akik a tábliban benne vannak jönnek, akkor így sem leszünk kevesen :) . Egyébként baromi jó időt mondanak hétvégére!!!

Kihasználom, hogy alszik Marci,

puszi

Eni
marcy
 
 


Sziasztok,

most csak távirati stílusban, mert asszem Minci kisasszony ébredezik.

Pil,
nagyon jó, hogy mégis maradsz, én ugyan baromi ritkán, de mindig érdekelt, hogy mi van veletek!

Gab,
wiw-en válaszoltam, sajnos mi most kihagyjuk a talit, de remélem mindenki nagyon jól fogja érezni magát.

Viera,
tök jó, hogy megcsináltattad. Hajrá! Két barátnőm is most csináltatta meg azzal, hogy mikor költsenek magukra, legyenek szépek, ha nem most. Ha meg tudod anyagilag engedni és ettől jobban érzed magad a bőrödben, akkor ez a minimum!

Kmammy,
a magyar kiadásban nem találtam hetedik fejezetet. A hatodik véget ér azzal, hogy megérkeznek Szapporóba, a nyolcadik pedig ott kezdődik, hogy elutaznak onnan.
Szóval nem értem, hogy ez egy író eszköz, vagy a béna kiadó tényleg kihagyta a hetedik fejezetet, ahol Szapporóban próbálnak a birka nyomára bukkanni. Ha meg tudnád nézni nagyon megköszönném, mert akkor a kiadónak is megírnám.

Na felébred, bocsi mennem kell!

meteor
 
 


Helló!


Én is gyorsan, már ovijárat lesz, csak kisasszony bealudt, persze nem a helyén, az frusztrálta, lassan nálunk is új ágy kell...

Gabella: Még iwiw-en nem írtam, még kétes, hogy mi van. Hát, kb. 80 %, én eléggé rajta vagyok, csak nekünk is befigyel egy másik prg., de reméljük ez győz.
:wink:

Juca: Kafa az ágy, én töröm a fejem, mert Máté emeleteset akar, de akkor ahhoz biza asztalos kell...De Noi eléggé szabotálja az ágyát már.

Viera: Elítélni?? :shock: Inkább irigykedek én is, nekem is elcicizték a cicit....Pár ismerősnek meg van csináltatva, nekem akkor tetszik, ha nem is tűnik fel, hogy nem igazi. Ha valaki adna rá lóvét, és ellátná a gyerkőket, én már feküdnék is kés alá! :lol:

Meteor: Kár, hogy nem talizunk, eldiskuráltunk volna a lakberről, meg másról is...

Marcy: Hű, már kivi vagyok a pocakodra! :)

mentem

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Jaj, nagyon fogyunk!

Mostmár Meteor meg Mézgombi is nemet mondott!
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Juca: tök jó ágyikó lett Kingának. Zoránnak is ilyen van, csak csúszda nélkül. Ezt fogja nyáron megkapni Noémi, bár létra nélkül egyenlőre.
A keresztlányomnak meg amikor két éves volt, dettó ugyanilyen volt. Imádta.

Gab:
Tényleg sajnálom, hogy nem megyünk talira, de hátha valakivel a Cib-bulin összefutunk.
Miért mondod, hogy Mesi csekélységeket kapott? Noémi csakis egy kis szintetizátort vagy mit fog kapni, de azt a gyerekeknek valót, ami nem állványos. Van egy itthon, de iszonyat hangja van. Aztán slussz. Annyi játék van itthon, hogy nem is értékeli.
Noémi haja különben teljesen így néz ki, hogyha feltűzöm neki.

- o -

Vettem kálciumot, de nem olyat, amit írtatok, mert nem tudtam megvárni.
Én a Pharma-tól vettem a Calcium...valamit. 700 mg-os, azt mondták a gyógyitárban, hogy elég a picinek a fele. Az ugyebár 350 mg. Összetöröm, mézbe, vagy teába és kész. De nem sok ez a 350 mg?
Nem is nagyon értem, hogy Ti melyiket adjátok. Majd holnap leírom egy papírra és azzal megyek a gyógyszertárba. De tényleg, mind egyformát adtok? Mármint aki adja a kölkecnek.

Ezt még gyorsan elmesélem.
Elmentem Nonóval Zoránért az oviba. Zorán pont napos volt a kis kötényében tevékenykedett. Noémi meg beszökött a csoportba, lehuppant a Zorán székére, aki egyébként az óvónéni mellett szokott enni és szépen megette a Zorán ebédjét. Hát majd megzabáltam, de az óvónénik is, dadusok is. Le is fotóztam gyorsan a telcsimmel.

Akinek nem írtam név szerint bocsi.
Kicsit fáj a fogam, fogorvosnál voltam. Két tömés 4 injekcióval. Akkorára dagadt az arcom, hogy a szememet csak egy milliméterre tudtam kinyitni.

Erika

Kép
viera
 
 


Lányok,

ezt le kell írnom, mert azóta ezen röhögök.

Homokozóban két kiskölök összekapott, mert az egyik elrontotta a másik várát, mire a másik megfenyegette:

"Majd kiverem az összes fogad és aztán mindet berakom a párnám alá és majd nekem hozza a fogtündér az összes ajándékot."

hát én azt hittem bepisilek:)

Ja Panni legújabb szavai:
eperke (már adtam neki, de szerencsére nem volt semmi reakció), hattyú vagy hattyúka (ez Balcsi óta, amióta láttuk),
bugyi, katya (teregetésnél)
és a legjobb, ezen a tesóm öt percen át sírva röhögött: cicitartó (hát ezt is a teregetésnél tanulta, de csak nem akartam hagyni, hogy a melltartót is bugyinak hívja)

meteor
 
 


Sziasztok!

Részben jó hírekkel jövök, egy pillanatra!!
Ma voltam a dokimnál, megnézett Uh-al (nincs baba), megnézte az eredményeimet és azt mondta nincs nagy gáz! Kaptam egy peteéréssegítő bogyót (Clostilbegyt-et), amiből 3 havi adagot írt fel, hogy ha nem jönne össze addig baba, akkor a kezelés 3 cikluson át tart majd a mensi utáni 2. napon kell elkezdenem szedni 5 napig 2x1-et. Azt mondta, hogy akinél nincs nagy gáz (márpedig nálam nincs), ott azért a 3 hónap alatt össze szokott jönni a baba. A mensim még nem jött meg, de már fájdogál a hasam, és a cickóim is fájnak 3 napja, aztán ha megjön.... GO!!!
Már teljesen megnyugodtam, mert tudom, ez segíteni fog és jöhet majd tesóka. Komolyan, hülyén hangzik, de úgy érzem, mintha ettől a gyógyszertől most meváltozna a világ és minden OK lesz majd. Ebben van minden bizodalmam.

Na most futok is, mert elég késő van, csak gondoltam gyorsan helyzetjelentek!
Legyetek jók! Majd még jövök!
Pusszantás!
Andy


Még 1! ENI!!!!
Holnap Kalandváros????
Mi megyünk! Azaz ott leszünk, úgy 4-től, tehát ha tudtok, gyertek!!!!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors tali-infó tőlünk: mi biztosan megyünk, ugyan sajna csak 1-2 órára, mert utána anyós szülinapi meglepi bulija lesz- viszont 3 felnött a létszám, mert anyóst is visszük (addig érkeznek a vendégek hozzájuk suttyomban) :)

Gab: Igen, édesapám vegyvédelmi ezredesként ment nyugdijba nemrég,anyai nagypapám szintén -e téren tevékenykedett (tele van a nagyi fiókja érdemérmekkel) :)

Én csak simán imádom a felinget, elég jól lövök (sportlövészet) nagyjából most itt áll a dolog :)

Viera: Én vagyok Hoxán, megkukkoltam a képeket- nagyon klassz lett, gratula a bátorsághoz!!!Noi nagyon édes lehetett az oviban :D

Juca: Szerintem nagyon klassz ez az ágy!!! És a babaágyunk egyforma :)

Boldog Születésnapot a kis Szülinaposoknak, igy utólag :oops:

Majd még irok ám bövebben is, csak apa elutál a géptöl-meg le is esek a fáradságtól :)

Kép
Vendég
 


Sziasztok

Viera

Calcimusc csak receptre van!Ampullás!

Meteor
Ez jó!
Kép


Oriandy
Én szintén clostyt szedtem (+medrolt).Ez az a módszer amiről írtam.De!Szigorú ellenörzés mellett!
Ami azt jelenti,h beszedni a gyogyit,aztán félidőben 3 vérvétel 2 naponta és volt uh is.

Ez a tali kezd nem jól alakulni! :(
Vendég
 


Meske!Nagyon boldg 2. szülinapot kivánunk!!!!!

Pil!!!!!Gyere ám!!!Én nagyon kiváncsi vagyok mi van Petivel, sok sok képet akarok, ha ritkán jössz is!!!És szeretem a körkérdéseket is!!!

Ime egy: Beni mostanában, konkrétan a múlt héten, este 2 nap is belekakilt a kádba. Ez gáz? Jelez valamit? Pl. a meleg hat rá, tudatosabbá kezd válni a dolog, kezdhetem a bilit?Ráül, de csak játszik vele. Kipróbáltam a WC szűkitőt is, büszkén trónol, de semmi.

Oryandi! Örülök a jó hireknek!

Menyasszon, édesek a cicával!

Ja, Ex, ez a kismacs nagyon cukker!!!!!

Rita! Játszótéri duma állati jóóóó!!!!

Emlékeztek amikor irigykedve ámultam Dani peluskidobós műveletét? Nos 18-19 hósan Beni is csinálta, és a mostani fejlődés pedig bámulatos, múlt héten úgy megeredt a nyelve, és nem hiszek a fülemnek, hogy egyik napról a másikra magára szed egy csomó szót!!!!Szointe mindent mond!!!!
sága-sárga
máté-mahmi
papji-paprika
batta-bassza(ez apa volt véletlen)
anya takaji-anya takarit
óbá-iskolába
aba-labda
kakika-katica
és minent amit napközben hall utánunk mond!!!Csajok, annyira jóóóóóóóóóóóóóóóó. :lol:

Dobok két képet, egyik a május 1. sergő-csak hogy lássátok Blani mennyire birja a magas, mindenfelé mozgó libegőket.
Kép

ééééééés a másik, az igazi repülés!!!!!!!!!!!!!Hihetetlen, hogy elengedtem és hihetetlen, hogy hogy élvezte!!!!!!!!
Kép

Gab! apaáék tölik a motoros vitorlázó aksiját és cserébe ingyen repülhetnek a gyerekek. Hát ezt a lehetőséget ragadtuk meg pünkösdkor!!!Imádta!!!!!!!!!!

No és még egy: igy szeret Beni(szem kinyom, de szeret)
Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MESKÉNEK!!!!

Most megint csak gyors írás.

Juca,

szerintem is nagyon jól néz ki az ágy, DE akkor most leírnám azt is, hogy szerintem miért nem jó így, ahogy most van.
De nem szeretném ha félreértenéd, mert ez nem olyan kritika vagy valami, csak segíteni szeretnék és ebben a lakber suliban tényleg elég sok mindent tanultunk, amit persze sokszor magától is tud az ember, de sokszor meg rácsodálkozik, hogy hát jé tényleg milyen igaz.

Szóval azt tanultuk, hogy a legtöbb családban ahol több szoba van valahogy a gyerek automatice a kisebb szobát kapja, mert hát ő olyan kicsi ember, a szülők meg ketten vannak úgyis, nekik nagyobb hely kell, de hogy ez így ebben a formában nem jó,nem helyes, mert úgyi a szülő arra használja a szobát, hogy aludjon benne, meg max a ruhásszekrény van még ott, addig a gyereknek az a játszótere, rajzolóhelye, később tanulóhelye, kuckója, nappalija stb.
Tehát ő sokkal több tevékenységre használja, ezért ha megoldható, akkor jobb ha a gyerek kapja a nagyobb szobát (meg az is jó, ha ez a szoba délután kap napot).

írtad Te is, hogy később át akarjátok rendezni, de lehet, hogy még most jó volna, mielőtt kicsitesó megszületik. Ha jól emlékszem még régebben azt írtad, hogy 1+3 félszobás a lakásotok, akkor lehet, hogy inkább a dobozokat kéne ebbe a kisszobába bepakolni és a Kisasszonynak megkapnia a nagyobbik szobát. persze nem tudom, hogy hogyan tervezitek baba mellettetek alszik majd vagy sem, szóval nem akarom itt nagyon osztani az észt.

A másik viszont ami szerintem nagyon fontos! Most ahogy néztem a kiságy az ablak előtt van és mégha marad Kinga ebben a szobában is, akkor is szerintem mindenképp meg kellene fordítani és a falra helyezni a nagyobbik felületet. Nem csak a biztonsági szempont miatt (hiszen akárhiogy is van védőrács, azért le tudnak pottyanni és akkor nem jó ha az ablak felé potyog), hanem azért sem jó így, mert a külső fala a háznak mindig jobban ki van téve az időjárásnak, ráadásul egy ablak szigetelése még rosszabb mint a fal, tehát ez az a pont, ahol nyáron melegebb van, télen meg mindig hidegebb, tehát megfázhat stb.

A kép persze csalóka, de nekem innen úgy tűnik, hogy ha keresztbe fordjátok az ágyat és a jobb oldali falra toljátok ott is elfér, a komód, szekrény meg átkerülhetne a másik oldalra. Ha nem így van akkor bocsi a beledumáért, de tényleg csak azért írtam mert kitört belőlem a lakber vér.

meteor
 
 


Sziasztok!

Mesinek nagyon boldog 2. szülinapot!!!

Andy: örülök, hogy rendeződni látszik a gond, hajrá tesóka!!! :D

Benianya: nálunk kb. 3 hónapja volt olyan, hogy két hétig többször is kakilt Bálint a fürcsivízbe. Igazából nem csináltunk vele semmit azon kívül, hogy elkezdtük figyelni, mert ha leguggolt, akkor várható volt a baleset, így vagy nem hagytuk guggolni, vagy gyorsan kivettük. Aztán azóta se, de szerintem ennek semmi köze a szobatisztasághoz, van bilink és wcszűkítőnk is, de gyermekemnek egyikre sincs ideje, hogy megüljön rajta. :D

Pil: tök jó, hogy maradsz, izgulunk szerintem mindannyian Petiért és várjuk a képeket, híreket! Persze Amiről is! Látod, én is inkább csak "olvasóba" vagyok, sőt lehet, nyáron abban sem, mert ha ilyen tuti idő lesz, leköltözöm anyuékhoz a Balcsi mellé!

Ex: tündéri a cicus, nekem még Pesten volt, 13 évig bírta velünk....

Viera: én a Calcium Sandoz pezsitablettát adom Bálintnak, általában 1 tablettát 3 napig iszik meg, ha náthásabb, akkor felet kap naponta. A Calcimusc vényköteles.

Na, megint csak ennyi voltam, életemben először vágok neki kuglófot sütni, szorítsatok!

Pussz

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Ja, Benianya, hasonlóképp jártam, mint Ti a "basszus"-sal. Tegnap majdnem a gyerek karjára húztam a nadrágot a nagy sietségben, megjegyeztem, hogy nézd má' fiam, milyen hülye anyád. Na, ennyi elég is volt, mindjárt jött is a gyerekből, hogy "hülye" Ráadásul elkezdtem rettenetesen nevetni, persze annál többször ismételte :oops: :lol: És persze a produkciót később is megismételte, kár, hogy a Tesco közepén voltunk.... :oops: :? :oops: Remélem, mára elfelejtette :? :oops:

És azért egy kép: kicsi fiam felszáll a buszra:
Kép

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok

Zalán még alszik :shock:

Képek nagyon jók!!! :lol:

Meske

Kép
Vendég
 


Meskének nagyon boldog 2.szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!

Kép



Hát csajok mi sem megyünk a talira,mert ért egy kis baleset. :cry: :cry: :cry: Pénteken Dáviddal kint játszottunk és fel akart mászni a kistraktorjára,az idióta kis unokahuga meg lelökte róla,és csak úgy csattant a feje a betonon,én meg persze ugrottam,de szerencsétlenül,kiment a helyéről a térdem.Így én is csattantam a betonon.Azóta sem javult a helyzet,vagyis a lábam,de nincs aki vigyázzon Dodóra így dokihoz sem tudok menni. :roll: Pedig már megőrülök annyira fáj,se ülni,se állni,de még feküdni sem jó.Az a legnagyobb baj,hogy vasárnap főzés közben,valahogy nem úgy léptem ahogy kellett volna és megint kiment a helyéről.Úgy érzem folyamatosan lötyög a lábam,mintha el akarnám hagyni.A másik meg,hogy az idióta sógornőm állandóan üti a leányt de ilyenkor szarik rá mit csinál,mert annyira ki nem állhatja Dávidot,hogy külön élvezi,ha a lány csinál vele valamit.Kicsit meg is rángattam a kiscsajt,amiért lelökte Dávidot,csak tudom ettől nem változik semmi.Meg az ember kényelmetlenül érzi magát,hogy rászól amiért kiveszi a gyerekem alól a saját motorját(persze neki is ugyan olyan van)Dávid a motorjáért üvölt,meg a Kori is a Dávid motorjáért üvölt.Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni??????????Meg azért is nekem kell rászólni,hogy ne üsse már Dávidot,erre a sógoromék meg azt felelik,miért nem védi meg magát.De ha vissza üt akkor meg az én gyerekem a vadállat,és azért ilyen a Kori is.Pedig Dávid inkább simogatással felel az ütésre.Én meg sose bíztatom,hogy adja vissza,nem szeretném ha verekedős lenne.
Na most rátok zúdítottam egy jó kis panaszáradatot! :oops:
Még egyszer bocsi,hogy nem megyünk!!!Remélem azért ti majd jól érzitek magatokat és szép időtök lesz hozzá(jó meleget mondanak)!

Sziasztok!Majd jövök,csak most lassabban megy minden és fut a lakás,és még itt sem bírok sokáig ülni a gép előtt.Mindenkinek szép napot!

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Köszi Meteror!

Igen tudom. Csak...

Nos az van, hogy az a komód a kiságy. :-) Órákig sakkoztunk, mire így befér. Ha oldalfalra tettük jobboldalra a mostani ágyat, akkor a mosógépbe érkezett volna, ha felkenődik a falra, ha a baloldalra, akkor a szomszéd falának betonját harapja ki. Igen le lehet venni a "csúdát", de akkor az ágy vonzereje illan el seperc alatt. :-(

Kiköltöztethettük volna most is, de a szobájához ragaszkodik, és egyszerre a kettő, ágycsere, meg szobacsere, gyanítom sok(k) lett volna, szóval csaj miatt döntöttünk így.

Ablak jól zár, nem véletlenül nem cserélte ki az előző lakó, míg a másik fronton igen. Télen persze erre különösen oda fogunk figyelni, vagy költözés lesz. Amúgy most egy új dimenzió nyílt előtte: kilát az ablakon! Rigót a kisfán, kutyát, macskát, biciklit...
Hála az égnek sok mindenre kell figyelnem, a leesésre viszont hála égnek nem annyira. A sok mászsából maradt, hogy szinte sosem esik le, se a játszón, sem itthon sehonnan. Tehát a pelenkázón is ott lehet hagyni, nem esik le. Persze nem szoktam, de már előfordult, nyugodtan otthagyhatom. Ennek az ágynak meg nagyon magas a leesésgátlója, az ablakot pedig én is csak egy férfias lendülettel tudom kinyitni. Esés szempontjából egyedül az éjjelektől féltem, de kiderült teljesen alaptalanul. :-) Ugyanis ő éjjel automatikusan felállta az ágyában.

Kicsi eleinte bölcsőben velünk lesz, utána viszont együtt lesznek.

Kingának a szobája amúgy csak az éjjeli kuckója volt, majd a nagyobb szoba lesz az ő kucijuk. A nappaliban van egy 140*140-es járóka, és általában egész nap itt van, már amikor itthon vagyunk a nagy térben.

Biztosan nem döntöttünk olyan jól, mint a profik tették volna, de sokat sakkoztunk, agyban is tettben is, és ez tűnt a legjobb megoldásnak. :twisted: Kingának szája is tátva maradt, és nagyon tetszett az új "kecója".

egyébként viszonyításképpen: így nézett ki az előző kislány szobája (ugyanaz, valszeg ezért látt nálunk is ez a gyerekszoba). Ebben egy 140*200-as ágy van, és a sarokban egy sarokszekrény volt, azon a falon, ahol most a 140*70-es kiságy van. Nagyon szűkös volt, pedig csak egy gyerek lakta. Nekünk a sarokszekrény helyett az ajtó melletti falon egy komód volt (most a kiságy), de komódot kilakoltattuk határozatlan időre.

Kép

Remélem karácsony táján már helyrerázódunk anyagilag, és elkezdünk szekrényeket beszerezni, és akkor lesz egy nagy változás, mindenki költözik, csak a fürdőszoba meg a mosógép nem. 8)

tjuca
 
 


Veráska!

Akkor Dáviddal menj, de orvos mindenképpen kell, hogy lássa a lábad! Ez nem vicc. Én éppen most adtam kölcsön a régi "műlábamat", akkor kaptam, mikor kifordult a lábam, amikor Kingát vártam. És igen kemény fájdalomcsillapítót adnak!

tjuca
 
 


Kingának a szobája amúgy csak az éjjeli kuckója volt, majd a nagyobb szoba lesz az ő kucijuk. A nappaliban van egy 140*140-es járóka, és általában egész nap itt van, már amikor itthon vagyunk a nagy térben.
Mármint nem a járókában, hanem a nappaliban, meg étkezőben. :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca
 
 


Veráska! Ez nem játék! Sajna, tudom milyen, mikor az embernek kimegy a térde. Nekem volt gipsz-sínem, volt cinkcsizmám, sokáig szorító gumit kellett hordanom, meg is akarták műteni, mert lazák az ínszalagok, de azt nem engedtem, inkább vigyázok rá, szerencsére már vagy 8 éve nem ugrott ki. Először nyolcadikban, középiskolában meg vagy 5-6x, aztán már csak egyszer fordult elő, de én már eleve úgy lépek, nehogy legyen valami. Dokihoz pedig mindenképp menj el valahogy, vagy hívd ki, mert akár el is szakadhatott az ínszalag!

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket Meske nevében! Anyám, el se hiszem, hogy már két éves! (Lesz 2 előtt 5 perccel!)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Mutatok egy képet, felpróbáltuk már végre a fürdőrucit:
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok

Tisztán emlékszem,h kb 1 órája elküldtem amit írtam :shock:

Gabella
Meske nagyon csini! :lol: :lol: :lol:

Veráska
Ez nem játék!!!Muszály dokihoz menni!!!

t
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 19:59-kor.
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?