Először is, Isten éltessen minden kis ünnepeltet! Tök jó, hogy már 4 hónál tartotok ti is! Hogy telik az idő, igaz?? Bizti hülyének tartotok, de én még jobban sürgetném az időt néha, amikor majd Marcival lehet jókat kúszni, mászni, kergetőzni.... De azért most ennek a kis nyuginak is örülök, mert hála az égnek elaludt...
Csibe: én is szavaztam Szofira. Mikor lesz eredmény??
Panda: Dorka gyönyörű hölgyike! Mekkora szeme van!! Kire hasonlít?
Andi: köszi a képeket, igazi kis gombszem Bogi is. Látom már ti is emeltetek a babakocsi hátulján. Mi még mindig a fekvőben hagytuk, Marci nem szereti ezt a dőltött szöget, próbáltuk, nem tetszett, így nem erőltetem.
Mióta Marci forog, azóta, ahogy Ndombi is írta, megszűnt a nyugi. Nem lehet otthagyni sehol, csak totál körbepócolva, mert már úgy tűnik, hogy mászni akar. Feltornázza a fenekét, büdösbogárba
, és tolja magát előre, az arcán
Irtó mókás látvány, mert még halad is
Háton szinte már nem is nagyon marad meg, csak ha alszik.
Kuki: megoszlik az orvosok véleménye nagyon ebben a témában. Egyik ismerősöméknek szintén azt mondta a doki, h hozzá sem kell nyúlni 2-3 éves korig, mert felszakíthatják, ami még rosszabb, mint ha le lenne tapadva, na le is tapadt szépen a gyereknek. Nekünk a dokinénink azt mondta, h már a kezdetektől lehet, fürcsi után, szépen kicsit hátrahúzni, amíg a bőr engedi. Egyébként minden babánál a kezdetekben élettani szűkület van (ez a hivatalos neve talán), úgyhogy Konkri ne aggódj!!!Szóval nálunk esténként, pancsi után, apa húzogatja, hogy ne legyen műtét.
Öltöztetés: na én is bajban vagyok vele
Tegnap egy hosszúujjú body-ra ráadtam egy kis kertészfarit, zokni, meg egy vékony sapit nyomtam a gyerek fejébe. Na odalenn üvöltött, melege volt, levettem a sapkát, már jobb is lett a kedve. De én is félek, hogy megfázik, aztán leshetünk, mert a szél szerintem még csalóka. A kabátot már mi is elhagytuk régen, kardigánba nyomul Marci, de azt is csak az esti órákban adjuk rá, ha kinn vagyunk vele.
Nekem is lejár a Tgyás-om, a gyedet ki adja???A MÁK vagy az OEP??
Blo: Marci is imádja megát felnyomni és úgy állni!! Szintén nagy vigyor és örömködés, sőt ugrál is, én meg énekelem neki,hogy "ugráljunk, mint a verebek..." és kacag
iiiimááááááádom.
Csajok! Bingii, Tóthzsu hol vannak???
Vörösbegynek olvasom a blogját, ott zajlik az élet nagyon