Új privát üzeneted érkezett!

lnd: sztem ha építő jellegű véleményed van, írd le, tulképpen ez a topikok lényege, igy leszünk egy csapat. Benit puszilom, kis okos fejét, hogy nem hagyta magát babakocsiba tenni :D

Mi délelőtt voltunk, fele-fele arány kb a kocsi és kendő. Boti pedig gyalog, ő roskadásig képes jönni, bár múltkor feltettem a kendőbe mert elfáradt a játszótér felé menet.

Ndombi: nyugodtan menj el tusolni, ki fogja bírni. Megmondod neki, hogy mész tusolni, azt kész. Vagy vidd be magaddal a földre vastag plédre, a víz hangját szeretik. Közben tudsz énekelni is neki, sztem komálná.

Kép
Kép
normajeane

Norma :) Éredekes, amit írsz. Tegnap ittvoltak nálunk sógornőmék. Már múltkor megjegyezték, hogy Bende el van kapatva, mert folyton nyújtja a kezét felém (na ez az volt, amikor a hátáról a hasára meg akart fordulni és ezért nyújtotta a kezét.) No nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Ők mindig hagyták a gyereket sírni. (2 lányuk van, egy 10 éves és egy 4 éves.) Na a lényeg, hogy tegnap elesett nálunk a kisebbik, a szülei rögtön "Mit csináltál, nem megmondtam, hogy ne rohangálj.. stb.) Míg párom, odament, felvette, bementek ittak egy kis üdítőt és már sem volt probléma. És Ők akarnak engem kioktatni, hogy el van kapatva... :evil: Amúgy nálunk is ott van a babakocsiban a kenguru, biztosra megyek! :wink:

Kép
Kép
sleepin

Kengurut sajnos Dorka nem szereti. 10 percet nézelődik,élvezi azt csókolom.

Ha fáradt hogy alszik benne? felétek néz?

Kép
ndombi

Én szar kengurut vettem, pierre cardin, azt hittem fasza, mert tartja a fejét, de nagy szar, mert szerencsétlen gyerek nem lát semmit belőle csak a pántot (bárhogy teszem) és csak befele fordulósként lehet használni... Ma is próbáltuk, hátha, de ordított...

Ind: légyszi írj!

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Konkri
Kicsit javultunk,nincs eldugulva az orra.Viszont iszonyúan köhög+hörög szegény,és mivel a trutyit nem tudja kiköpni,visszanyeli,utána jön a hányás :cry: Szerintem megyünk vissza a dokinénihez.

mazsolasyl

Csibe,
Szofi egy tündér, és a szopis képetek pedig gyönyörű :D :wink:

Móni,
Lili az utoksó képen, olyan mint egy angyal :D

Sleepin,
Mi még nem dupláztunk, de érthető is, mert nem voltunk picik :D

Ind,
Szerintem írjál, mert engem nagyon érdekel, hogy mi van veletek ,és képnek is örülnék :D

Dóri szereti a kengurut, mindig ott van a babakocsiban, ha felébred, rögtön nézelődni akar.
Vendég

Mazsola,
Vivinek jobbulást!!
Vendég

Csajok!
Ti már beadtátok az igényt a GYED-re???? A GYÁS 168 napig jár.... :roll:
Vendég

Skacok!
Ehhez is megint be kell adni minden igazolást??? :twisted:
Vendég

lnd: léci írj, engem is érdekel, hogy mi történik Veletek! :D
Vendég

Blongyi,
Én nem tudom, mert gyesen vagyok, de erről lehet csak én tudok, mert eddig még nem kültek egy forintot se. Tök jó, hogy hónapokig ülnek a papírokon, bezzeg, ha nekem kell fizetnem valamit, akkor van 8 napom.
Vendég

aha...tuti,hogy gyes-en? mert néha én is belebonyolódom..a babák 168 napos koráig terhességi gyermekágyi segély, aztán 2 éves koráig gyed, majd egy évig gyes....a Vincussal megszívtam mert gyesre mentem vele rögtön...az meg jó kevés volt. :oops:
Vendég

Blongyi,
Tuti, mert elötte nem doliztam.
Vendég

Én is GYES-en vagyok, mivel én meg GYES-ről mentem szülni.
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hahó:)

Csibe
Kb hasonló koruak a gyermekeink (Bencusod és Dorkám). Én kapok GYÁSt,pedig én is GYESen voltam. Bencus előtt dolgoztál???
Vendég

[quote="lego"]H írta:legoahó:)

Csibe
Kb hasonló koruak a gyermekeink (Bencusod és Dorkám). Én kapok GYÁSt,pedig én is GYESen voltam. Bencus előtt dolgoztál???

Dolgoztam, de még szülés előtt lejárt a szerződésem, és passzív tp-ről mentem szülni. A TGYÁS után meg a munkanélkülit vettem igénybe, mert az több volt, mint a GYES, mellette a férjem kérte a GYES-t. Amikor lejárt a munkanélküli, akkor GYEST kértem, és innem mentem újra GYES-re. Nem lett volna szabad a munkanélkülit kihasználnom, hanem a szülés előttre kellett volna hagynom valamennyit, akkor mehettem vilna TGYÁS-ra, de akkor még nem tudtam, hogy szülni fogok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Na tgyás meg hasonlókról halványlila... :? Kész csoda, hogy el tudtam intézni.

Lányok! Ilyen melegben mennyire lehet levetkőztetni a gyereket? Persze csak árnyékban vagyunk (kiv ha babakocsiban épp szemből süt a nap). Ha csak 1 rövidujjú body van rajta az nem kevés? Meg tegnap rajta volt 1 kantáros 3/4es naci is. Lehet hülyeség (nézzétek el, 1. gyerek) de nem fog megfázni? Amúgy árnyékban is kenni kell Őket naptejjel ugye? Főleg h kilóghat a lába...

Kenguru: befelé üvölt, kifelé élvezi, ha álmos "eldől" és elalszik (ez 1szer történt meg).

Csibe :) Nagyon szép Szofi :)

Kép
Kép
sleepin

Sleepin,
Nálunk is csak kifelé van a kenguruba, ha befordítom szintén üvölt. Sokszor elalszik benne.

Csibe,
Szofi egy tündér :D Mekkora pillái vannak :lol:
Vendég

Csibe! Szofi valóban gyönyörű!!!!!!!!

Sleepin: szerintem szoktatás kérdése az egész! (ez nem csak az én véleményem) én egy fokkal öltöztetem jobban, mint magam, de tényleg csak egy pöttyet. én amondó vagyok, hogy inkább szokja, mint túl sok ruhát igényeljen. Marcusom már ha lehet sapit se hord, ha gáz az idő, akkor kapucnis pulcsi van rajta. Viszont én zoknit azért adok rá. Nagyon izzadós típus szegénykém, főleg a lába és ha épp leizzad, majd egy kis hideg megkapja... Amúgy a body teljesen jó, mivel a gyerek (de mi is), ha fázunk az nem a karunkon vagy a lábszárunkon van, tehát ez kint lehet szerintem. Mellkas, popesz, derék védve van (én +a tapancsot) azt hali. Nekem még sose volt taknyos a gyerek kop-kop-kop.

Megint azzal példálóznék, hogy babysitter barátnőm angliában 3 kiscsajra vigyáz, ő ugye fázik, mert innen ment oda. ő dzsekibe rohangált, a kiscsajok meg harisnya helyett zokniba és szoknyába, kardigánnal mentek oviba és nem fáztak. a bébi pedig tán azt se tudja mi az a zokni, ő napközben is csak egy rugit hordott. egyszer meg is fázott, és mondta a barátnőm az anyukának, hogy nem érti miért, mert mindig jól felőltözteti... erre mondta az anyuka, hogy hát pont azért.

Minden esetre Marcus már régóta ha lehet csak kardigánt hord kabát helyett, sapesz nélkül, amúgy is utálja... Én a tappancsát próbálom védeni. :) Egyébként is örülnek, ha pucérkodhatnak :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja, megvolt az utsó szuri. Ez egész sima ügy már, de a kuki... :(
Állítólag kicsi rajta a lyuk. Nem tudom, mert a dokinéni szerint 3hótól kellett huzogatni, védőnéni szerint 1hótól, így húztuk 1 hótól, vagyis apa - mert ő csak jobban tudja h mi fáj. De azzal vígasztalt a doktor néni, hogy minden kisbaba fitymaszűkülettel születik és tágulhat még... de hát ki bírja azt a kis kukit nagy erővel húzni? :( szegény kis kukacom :( mi lesz vele ha felvágják? (ja ez csak 2-3 évesen lehet)
Többi kukis anyu? Ti mit, hogy csináltok?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri :) Köszi!!! Én is így gondolom, hogy body, mert az nem csúszkál jobbra balra, nem lóg ki a dereka, gatya ha kell+zokni, a gatyát legalább le tudom kapni ha melege van. Mi már tél óta nem kabátozunk, csak pulcsi. Van jó vastag, meg van vékonyabb is, mind kapucnis. + van nyári sapink, 1 szál anyag az egész persze simlivel! :)

Apropó! Decathlonba lehet kapni bébinapszemüveget, szerintetek az használ, vagy inkább árt?

Kuki: Védőnéni szerint csak annyira húzzuk amennyire jön, ne feszegessük és mutassuk meg majd a dokinéninek az oltásnál. Még nem nézte meg eddig.

Nekünk lesz 5 hós oltás is. Nem kötelező, nem tudom mi ellen van, de állja az önkormányzat. Hát legyen. Bár szegény gyereknek végig azt magyaráztam, hogy ez az utolsó egy ideig... :?

Kép
Kép
sleepin

Kuki: most találkoztam egy féléves fiú anyukával - neki meg azt mondták, hogy másfél éves koráig hozzá se kell nyúlni és még a koriban is ezt mondták neki... na fasza... na döntse el az ember a dokiról, hogy jót mond e vagy se...
Ugye Panda?!
Anyumnak a múltkor a cytológiája p3 lett és hpv vírust találtak nála, visszament, és a doki azt mondta hogy semmi baj, se gyógyszer se semmi. De anyu nem nyugodott és elment a dokinkhoz is (akinél szültem is) és ő berendelte a koriba, leégette a méhszáját és 3 helyről vettek szövet mintát... na akkor? a sógornőmnek uez a baja, neki írtak fel gyógyszert, de az a doki is azt mondta ha nem javul, akkor neki is kori... na akkor az az első doki... Csajok én már amondó vagyok, hogy edoki nem doki (mint matekon, egy számolás nem számolás)... én már megfogadtam, ha valami extra ba lesz, akkor legalább 2 doki!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

bébi napszemcsi, fog sincs :), előbb sztem próbáld ki, hogy hogyan viseli... enyém nem hiszem hogy díjjazná :)

viszont én mehetek rucit venni, drága gyermekem 7800g volt ma a mázsáláson... a tréninggatyók szára már hiába húzom teregetésnél, nem az igazi :(, még jó, hogy jön a nyár és elég a kevesebb, lengébb ruci, de azt hiszem hogy több számmal nagyobb rucencsokat fogok venni neki :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Csajok, nem sok időm van, én a fiúk kukiját, nem húzkodtam, nekünk azt mondta a dokinő, hogynem kell, de m,eg is szívtuk, egyiknak sem jön le rendesen, úgyhogy kukit húzkodj!!! Azért persze csak óvatosan, hiszen műszer!
Köszi a dícséreteket, nem azért mert az én gyerekem, de tényleg gyönyörű. Bár megjegyzet, én ebben a topikban még ne mláttam ronda babát!
Csajok, szavazzatok légyszi a kismanómra itt:
http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... om=gallery

Papp Szófia Lujza! Köszike.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Csibe: Szofi tündéri csajszi :D már szavaztam is rá.

Konkri: Utólag is grat a 4 hóhoz Marcusnak :D

Mazsi: jobbulást Vivinek, szegénykém :( és kitartás hamarosan 30-a van! :wink:

Norma, Csibe: légyszí írjátok már le nekem mi is az a könyv pontosan, amiről beszéltetek, mert szeretném elolvasni.

KépKép
lorcsi

Lorcsi köszi és holnapra Nektek is :wink:

Kép
Kép
Kép
konkri

Csibe, szavaztam. Én is gondolkodtam, hogy nevezem a gyereket mindenfélébe, de megőrülnék, hogy hááááááát nem lááááááááááátjááááááááák, hogy az én fiam a legszebb?! :lol: :roll:

Lorcsi, most kicsit vissza gondoltam a 4 hónappal ezelőttre - bármikor visszamennék oda!!!!!!!!!!! Minden rosszal együtt, életem legszebb napjai voltak :)
A múltkor leírtak után - hogy kezdetben milyen szarul éreztem magam - ezek után annyira boldogító, amit érzek, hogy imádom, ugyanakkor iszonyatos lelkifurdalás is, hogy az első hónapban nem tudtam semmit érezni. Bármit is mondtatok, azért mégis ott az emberben a bánkódás, hogy egy gyönyörű 1 hónap lehett volna :( De próbálok arra koncentrálni, hogy most milyen csodás, hogy mennyire imádom, és úgy szeretném, ha még lenne ezer ilyen kis porontyom, és ez a szeretet ugye nem osztódik, hanem sokszorozódik :) szórni akarom a szeretetem :) és én már most ide akarom magam köré az összes kisbabám, aki lesz! Mindel ide vele :) 4es ikreket akarok! sok sok gyereket akarok :)

Kép
Kép
Kép
konkri

helloka!
Kuki: nekünk azt mondta a dokinéni, hogy 3 hónapos kortól a meleg fürdővízben lehet húzogatni. Úgy látszik nekünk szerencsénk van a 2 kistökössel, mert egyiknél sincsen gond. A szomszéd lány mondta,hogy ha 3 (?) éves korig nincs baj vele,akkor már nem is lesz. Aztán a TV-ben láttam régebben,hogy nincsen értelme műtetni, mert visszanő.

Skacok! Milu olyan mosolygós baba lett,hogy aki látja az elolvad tőle nyomban. Ha nekem valaki ezt mondja kb 3 hónappal ezelőtt.... :P
Viszont már nem akar feküdni. A babakocsiban kb 20 centire felhúzza magát. Etetni sem lehet fekve. :roll: Akkor nevet a legjobban, ha a talpára állítom, majd kiesik a saját száján. Ja, és már klasszul mondja az "r" betűt, nem úgy a nagyobb,aki sejpít :P

Konkri: 7800 gr :D :D :D :D ez jó...
Vendég

hát ja... jó cipelni :), de már fel se tűnik... viszont a ruhákon igen :evil:

eddig rutinos voltam már, de most így nyárra milyen rucikat vegyek???
egy pár hosszú naci tutira kell és pólonk is van még, talán napozókat veszek még neki, vagy rövid gatyót???
most légy okos domonkos.

Kép
Kép
Kép
konkri

Lorcsi: Jean liedloff: Az elveszett boldogság nyomában. Nagyon jó, bár még ne mértem a végére.
Konkri, és a fiúkra kertész rövidgyatyót adtam nyáron, ha nagyon meleg volt, akkor alatta csak pelus volt, így aztán látszottak a váll-, és mellizmok. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,
Szavaztam :wink:

Konkri,
Napozó, rövidnaci, szoknya :lol: 7800? Jó dolga van, az már biztos :wink:

Blongyi,
Dóri se fekszik a kocsiban, csak ha alszik, utána ki kell venni.

Lányok akinek gyes jön, mikor kapta meg?

Kép
Kép
Kép
Vendég

Akiket ezen a héten ünneplünk:

4 hónaposak:

14-én, azaz ma

Andi1975 lánya Bogi
Lorcsi lánya Ajsa
Marcstita fia Adam

17-én

Csipi lánya Orsi
Ind lánya Maja
Móni86 lánya Lili

18-án

Bingi lánya Szonja,
Lego lánya Hédi

Vikci fia Máté ma 3 hónapos!!!!

Isten éltessen sokáig titeket!Rengeteg, finom, energiadús, laktató anyatejet kívánok minden babának, mert anyatejnél nincs fontosabb. Akinek meg nincs teje, jó étvágyat a gyümikhez!
Vendég

Sziasztok,

Jó régen nem írtam, inkább csak olvasni szoktalak benneteket.

Hunci köszönjük a köszöntést és, hogy ennyire figyelmes vagy.

Ha nem bánjátok dobok néhány képet az én 4 hónapos nagylányomról.

Tényleg Lego Hédi most mekkora?

Kép

Kép
andi1975

Kép

Kép

Kép
andi1975

Sziasztok!
Panda! Normális, hogy még nem jött pénz, majd egyszerre jön több. Én tgyáson lenné,de még nem igényletem. Azt szerencsére fél évre visszamennőleg adják, énmajd valószínűleg egybe kérem az egészet :lol: .

KépKép

KépKép
lnd

Koszi hunci
Boldog 4 hot babucik es anyucik.
De szepek a lanyok

Kép

Kép
marcsitita

Először is, Isten éltessen minden kis ünnepeltet! Tök jó, hogy már 4 hónál tartotok ti is! Hogy telik az idő, igaz?? Bizti hülyének tartotok, de én még jobban sürgetném az időt néha, amikor majd Marcival lehet jókat kúszni, mászni, kergetőzni.... De azért most ennek a kis nyuginak is örülök, mert hála az égnek elaludt...:)

Csibe: én is szavaztam Szofira. Mikor lesz eredmény??

Panda: Dorka gyönyörű hölgyike! Mekkora szeme van!! Kire hasonlít?

Andi: köszi a képeket, igazi kis gombszem Bogi is. Látom már ti is emeltetek a babakocsi hátulján. Mi még mindig a fekvőben hagytuk, Marci nem szereti ezt a dőltött szöget, próbáltuk, nem tetszett, így nem erőltetem.

Mióta Marci forog, azóta, ahogy Ndombi is írta, megszűnt a nyugi. Nem lehet otthagyni sehol, csak totál körbepócolva, mert már úgy tűnik, hogy mászni akar. Feltornázza a fenekét, büdösbogárba :), és tolja magát előre, az arcán :P Irtó mókás látvány, mert még halad is :) Háton szinte már nem is nagyon marad meg, csak ha alszik.

Kuki: megoszlik az orvosok véleménye nagyon ebben a témában. Egyik ismerősöméknek szintén azt mondta a doki, h hozzá sem kell nyúlni 2-3 éves korig, mert felszakíthatják, ami még rosszabb, mint ha le lenne tapadva, na le is tapadt szépen a gyereknek. Nekünk a dokinénink azt mondta, h már a kezdetektől lehet, fürcsi után, szépen kicsit hátrahúzni, amíg a bőr engedi. Egyébként minden babánál a kezdetekben élettani szűkület van (ez a hivatalos neve talán), úgyhogy Konkri ne aggódj!!!Szóval nálunk esténként, pancsi után, apa húzogatja, hogy ne legyen műtét.

Öltöztetés: na én is bajban vagyok vele :( Tegnap egy hosszúujjú body-ra ráadtam egy kis kertészfarit, zokni, meg egy vékony sapit nyomtam a gyerek fejébe. Na odalenn üvöltött, melege volt, levettem a sapkát, már jobb is lett a kedve. De én is félek, hogy megfázik, aztán leshetünk, mert a szél szerintem még csalóka. A kabátot már mi is elhagytuk régen, kardigánba nyomul Marci, de azt is csak az esti órákban adjuk rá, ha kinn vagyunk vele.

Nekem is lejár a Tgyás-om, a gyedet ki adja???A MÁK vagy az OEP??

Blo: Marci is imádja megát felnyomni és úgy állni!! Szintén nagy vigyor és örömködés, sőt ugrál is, én meg énekelem neki,hogy "ugráljunk, mint a verebek..." és kacag :P iiiimááááááádom.:)

Csajok! Bingii, Tóthzsu hol vannak???
Vörösbegynek olvasom a blogját, ott zajlik az élet nagyon :)

KépKép
Kép
sagi1

Sziasztok, köszi akik szavaztak Szofira. A játék július 10-ig tart, de a kiscsajra e hó végéig lehet szavazni, egy héten egy szavazatot fogad el a rendszer egy IP-címről. A havi 15 legtöbb szavazatot kapó baba bent lesz a kismama magazinban, és ajándékot is kap. A fődíj a játék végén egy csomó pelenka, asszem egy évre elegendő.
Panda, Dorka milyen nagylány lett, gyönyörű.
És Bogi is, milyen nagy szemei vannak.

Nálunk a lakásban iszpnyú meleg van, éjjel csak egy body-t adtam Szofira, meg betakartam egy vékony takaróval. Este még ráadtam a rugit, de egy óra múlva felébrest, és nyafogott, akkot levettem róla, így aztán aludt rendesen, 4-kor kelt fel enni, ez nálunk nagy szó!!! É reggel amikor leviszem, adok rá egy harisnyát, egy vékony melegítő gatyót, egy body-t, egy vékony pulcsit, és egy csuklyás kardigánt. Délután már nincs kardigán, meg harisnya.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszi a könyv címét Csibe.

Hunci: köszönjük a köszöntést és gratula minden hófordulós babónak! :D

Pandi: Nagyon-nagyon drága és szép Dorka. És a kalapos kép tündéri :D

Andi: Bogi is nagyon édes. Gyönyörű, hatalmas szemei vannak. :)

Én próbálom nem túlöltöztetni Ajsát, este egy hosszúujjú body van rajta, meleg van nálunk is, viszont mi már kinyitjuk bukóra az ablakot és így nagyon jókat alszik. Amikor lemegyünk meg egy rövidujjú + kardigán és valami kis gatyó, vagy kap valami szoknya félét. De állandóan bajban vagyok az öltözéssel.

KépKép
lorcsi

Rakok fel képet Ajsáról.

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
lorcsi

Csajok az normalis dolog,hogy multhonapban rendesen megjott a menzim,most meg nemjott meg meg?
Adam folyton ulni akar.Utal a kocsiban,tegnap en toltam a kocsit,apa meg cipelte Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Anyucik
Gyönyörűek a babák! :D

Boldog 4 hót minden bébinek és anyunak!

Lorcsi
Még gombócból is sok volna,ami még hátra van 30-ig! :roll: :)

Marcsi
Nem tom,hogy normális-e,de nekem is így volt.Most megint megjött rendesen,de a múlt hónap kimaradt.Már azt hittem jön az újabb kis Terék :lol: Mondjuk nem bántam volna..... :lol:

Konkri
Én is,én is... akarok még 1-2-3 babucit... :lol: :D. Ahogy mondod,az se baj,ha ikrek lesznek... :lol: :lol:

mazsolasyl

Koszi mazsolasy
Hat en se bannak megegy babit :lol: ,csak a ferjem mitszolna
Baba laz.en is akarok meg meg meg.

Kép

Kép
marcsitita

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

mazsolasyl

Lorcsi, jól látom, Ajsa szőkül? Most mintha apa és anya vegyesen lenne, de azért még te vagy a többlet :) Azt hiszem mi meg hozzátok megyünk majd udvarolni :), és akkor tán mindenkinek meg lesza párja itt a fórumon. Már tényleg ne ismerném meg :), mondjuk visszagondolva Marcus sírás közben kigübbedő szemeire és sipítós hangjára, már őt se ismerném meg :) , no meg a koriban még aludt rendesen :)

Ruci, mi ma délélelőtt bodyba és zokniba voltunk... de most meg már dörög az ég... mire bepakoltam az udvarról a játszóteret :), utazóágyat, hintát, babakocsit, szélforgókat... :) ja + a gyerek :)

van két rövidnacink + egy ünneplős ez asszem ölég lesz, úgyhogy csak napozókat és vékony hosszúnacit veszek neki... pólók vannak, bodyk vannak... még jó hogy nem kapkodom el a vásárlást.

Andi, nagyon édi Bogi a nagy bogár szemeivel! ő mekkora most? irigylem a picurabb babásokat!

Kép
Kép
Kép
konkri

uh, nem frissítettem és csak most látom Vivit! uh, hááááát nem is tudom kit válasszunk :) Vivi is jó "bige" :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok,

Hát úgy látom itt mindenki babájához képest mi nagyon kicsik vagyunk :? .
Ma voltunk védőnéninél méretni és 5180 gr és 58 cm volt Bogi. Mondjuk ahhoz képest, hogy mikor haza jöttünk a kórházból még csak 2200 gr-volt, ahhoz képest nem is rossz :lol: .

Ja és már látszik az alsó első fogacskából egy gombostű fejnyi darabka, és ma kezdte hasról hátra fordulást. Volt már ilyen máskor is, de az véletlen volt, de mostmár tudatosan csinálja. :lol:

Kép
andi1975

Hellobellóóó

No engem senki nem hiányolt,azért ilyen könnyen nem szabadultok ám. :lol: :lol: :lol:

Hunci
Köszönjük szépen!!!!:)

Hát fiús anyucik tényleg lesz gond a csajokkal.:D
Én is felpakolom Hédimet,lehet licitálni. :lol: :lol:

Kép Kép
Kép Kép

Kép

Mi ujjszopisok vagyunk,kezdi rendesen megtalálni,cumi abszolút nem érdekli....

Andi
Bogi nevét annyira eltaláltátok!Olyan Bogis,hogy csuda.:)
Mi pöttyet súlyosabbak vagyunk. Jelenleg 5630g,62centi Hédi.
De ne aggódj,én örülök annak,hogy az utolsó hóban "csak" 590g-t hízott.
Vendég

Csajok en szet tudnak durranni mergembe.Meg mindig nem kapok egy filler anyasagit sem.Tegnap,ma korbetelefonaltam fel Magyarorszagot.Mindenki csak harizik.Ma meg alandoan leraznak,lenyomjak,vagy tartsam a vonalat,vagy felveszik de varjak es ott dumaljak meg a telefon mellet a mai divatot es a tobbi pletykat,5 percnyi varakozas utan lerakom,ujra hivok,megint lenyomjak.Hogy sikitani tudnak.Csak egy picurka informaciot kerek akkor a nagy dolog az?2 honapja nem kapok valaszt es 4 honapja gurizik a ferjem mert en egy fillert se kapok.Vaaaaaaaaaa sikitok

Kép

Kép
marcsitita

Lego Bogi az utolsó hónapban "csak" 470 gr-ot hízott, ami nem baj, de már hozzá szoktam ahhoz, hogy minden hónapban 800-900 gr volt a hízás. Volt egy hét amikor csak 60 gr-ot hízott ezért mondta a védőnő, hogy adjak neki almát, hát nem kell neki egyáltalán. 3 napig próbáltam adni neki, de összesen a levéből evett 3 kiskanállal. Próbálok neki vizet is adni, de az sem kell, pedig jön a nyár (már most is nagyon meleg van), és jó lenne ha valamit inna a tejcin kívül.
De most arra gondoltam, hogy lehet, hogy azért hízik csak ennyit, mert jön a foga?

Kép
andi1975

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?