Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jujj, Ciripke, ez a kuki dolog nekem is a horror kategória. Hogy van most Barnu? Levinek anno 2-szer is rá kellett segíteni, de nem volt vészes, 1 napig kicsit csípett a pisi. Botinál nem tudom, mi lesz, szűknek látom neki is, de én nem merek hozzányúlno, arról meg megoszlanak a vélemények, hogy mikor érdemes először hozzányúlni... Többi fiús anyuka hogy áll ezzel?

No, lépek, mert velem lesz tele az oldal!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

És a legfontosabb! Majci Isten Éltessen!

Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Bea! Szép és nagy családod van!

Kuki: más dolog, ha szűk és más a letapadás. Neki szűk volt, amin csak a műtét segít, most meg letapadt. szerintem Marcinak is szűk, ez nálunk családi vonás.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Bea, de jó volt nézegetni a képeket, mennyi gyerek van az utolsó képen, jó szapora a család :D

Ramika nagyon csinos az új felsőjében!

Timi, Majcinak Boldog Szülinapot! Remélem végül kapott valamit szülinapjára anyóséktól!

Jaj, ilyenkor jó, hogy nem fiam van :oops: Nem hiszem, hogy képes lennék "megműteni".

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Dorka délutáni sziásztát nyom, én meg gép elé keveredtem!

Fogzás, hát remélem, hogy a 4 után még az a 2 amit nagyon látok gyorsan kijön és akkor egy kicsit pihentetjük a témát! (ha nem jön rögtön ki az sem baj, csak akkor ne fájjon)

Jók a képek: Nadin nagyon édes, Ramika anyukával együtt szép, a Bea-féle nagycsalád meg tuti mozgalamas napot takar - ennyi gyerek egy rakáson!

MAJCINAK Boldog szülinapot!

Szerintem Dorka pocak egyre jobb, nyomom bele a Lactivot és a többi cuccot is! Azért éjszaka 1x felsírt, de könnyen visszaaludt, a délelőtt okés volt, kisebb nyüszikkel, úgyhogy lesz ez még így se és jön még kutyára teherautó!

Jutta

KépKép
jutta

Kuki téma, csatlakozom Zsuhoz! Na el, dolgomra :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

haligali

nincs esélyem végigolvasni,minden a feje tetjén áll.

Bibu még taknyos ,gondolom a foga miatt nem tud kitisztulni,persze hörög is néha.És van egy foga,iszonyat szenvedéssel,te jó ég még 19 :shock: :shock: :shock: kifog hullani a hajam

szomabton átrendeztük a szobákat és egybe raktuk akét lány a sószobába,reggelre szép hurutosan köhögtek,felszakdt nekik tőlük,Maja már csak néha köhint szárazon,Bibu még nem ött ki belőle.Napot óta nem alszik éjjel,ill alszik de sokszor felébred akkor ordít,éjjel már kapott nurophent meg kenem dentinoxal.

vasárnap tortát gyártottam meg ebédet aztán elmentünk Patcára-katicatanyára,jó volt csak én azt hittem lehet babakocsival menni,de még a bejáraton se nagyon tudtam volna bemenni vele,így végig cipeltük Bibukát.Állatokat vannak,meg traktorok,játszók ,tó,erdő.ÉÉs nagyon fincsa kemencés kenyér,házi sajttal meg ott sütik akürtős kalácsot :-) utóbbiból nem oskatt ettem mert MAJA betolt egy egészet

na bőg a bőgőmasinám
Vendég

szülinap

köszi mindenkinek :-)

szombat este vagy 50 lufit fújtunk,díszítettem,közbe Bibuka 10 percenként felordított izgi volt.csináltam olyan husit,hogy kloff,só,bele ttarja,sajt összegöngyöl,fogpiszkáló.tejfölt fokhagymaporral összekavarc azt a tetjére és a végén még sajtot rá.isteni finom :-)

torta elkezdett szétborulni így a tortázás hamar megvolt.tőlünk a kacsát kapta,aztán anyuéktól egy medencét + hoztak tortát,mert gondolták az enyém úgyis szar lesz
délután jöttek unokatesók volt minden:zene,tánc,csipsz,ropi,gyerekpezsi

dobok képet és mennem kell

ocs hogy csak magunkról

Nadin plója nekem is tecc :-)

Beáék szépek

Janka vad :-)

Ciripkék tök egyformák és szépek :-)

Ágika tünemény :-)

Huba tök pasis :-)

hirtelen ennyi

és köszi hogy gondoltok Majára

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok,

megint lemaradtam...

Majának sok boldog szülinapot.

Képek nagyon szépek, én nem tok festeni (se).

Andi: pakold a képeket majd. :)

kuki: Marcinak szűk is, tapadt is. De doki szerint 5 éves korig várjunk vele, hátha... most kaptunk rá krémet..

Panka nagyon édes most is. Ágika is,Nadin is meg az összes baba.

Janka nagyon kis gonosz képet vág. Tiszta anyja. :wink: 8)

nyaralás: Hurghada

tegnap voltam fodrásznál, rábeszélt afrofonásra. Most abban nyomom. :) szokatlan még, de nyaralásra jó lesz. :wink:

na hozok kv-t és visszaolvasok, meló kész mára, mindkét kölök alszik, király. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

fonatokról képet, de iziben!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Megirnátok megint, hogy kinek hogy alakul mostanában a napirendje? Evés mikor, alvás mettől meddig.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, képet magadról, azonnal!
Hurghada...iriiiiiigy vagyok!!!!!
Rég láttuk már Marcit és Lillust, szóval róluk is nyomhatsz.

Majci gyönyörű tündér, mint mindig!

Kati, hol vagy?
Kat? Legalább csak annyit, hogy minden ok!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Köszi a képeket Timi!
Azt hiszem te kérdezted milyen volt a Manójé. Tűzoltós, Sam a minden most...
Ajándék...Én már nem emlékszem. Tőlünk azt hiszem akkor jött az újabb kukásautó. Mutiéktól is valami kocsi, és majd az udvarra csúszda, anyósoméktól...ruha, pénz és nem tudom...

Kuki!
Hajni milyen kenőcsöt kaptattok. Manónak szerintem szűk, bár a dokinéni szerint semmi gond, de ha nem javul akkor 4 éves kora után meg kell csinálni. Ákosak szerintem okés, mindenestre láttom a külünbséget a két fiúnál, így most már egyértelmű, hogy Manónak szűk. Én is várok még a műtéttle, bár jobb lenne túl lenni rajta.:(

Hajni!
Képet én is várok. Nekem is befonták spanyolországban. Le is égett a fejem. Kenegedtem utána és kendőben voltam...:)

Bea!
Nagyon jól néztek ki a képeken. Szép anyuci vagy.

Kishercegnők is csodásak a többi oldalon. Janka, Panka, és Ágika...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja és gratulálok Jankának a felülléshez!!!
Tehát Móni, nincs ez a kishercegnő elmaradva semmivel sem...Sőt, meglásd milyen ügyes lesz majd a saját korosztályához képest.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

7 óra kelés, peluscsere, földön fetrengés
7.30 reggeli gyümi (kekszel vagy joghurttal), ha megyünk valahova akkor tejpép, hogy sokáig birjuk
8-9 között elalvás 1/2-1 óra
11 körül tápszer (ha otthon vagyunk gyümi)
2 körül főzelék
5 körül gyümi (ha még nem evett aznap), vagy ha maradék főzelék van
9 óra cici vagy tápszer
10 óra alvás
napközben, este, éjjel cici ízlés szerint
délután 2x fél-1 óra szundi

Csajok, van ebben rendszer????? Inkább olyan ahogy esik, úgy puffan.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Fú megint alig birtam a rohamot!
voltunk dokinál mert ugye nagyon szürcsizik még és majd megfulladt kaja közben pedig kétszer is szivtam neki!
Na a torka piros még új antibigyót kaptnuk füle rendben!

Bea: népes a család!
És akkor nem unatkoztál!

Timi: a képek nagyon jók és szép volt a tortád!

Hurghada: barátnőm oda ment férjhez!
Egyszer elkellne menni hozzá!

Hajni: cicus ,hogy van!

Afro???
Én is szeretnék egyszer!
Menyiért csinálták ha nem titok?

Kuki: hát nem tudom jó ,hogy lányom van de szerintem megoldanám biztos nekem kellne nem az apjának!

Kép

Kép
mogyoland

Nállunk: reggel 6-kor reggeli aztán alvás
kelés8-9 körül
10 kor evés gyümi
2-kor húsiskaja általában meg valami desszert ( túrókrén, danonino, túrórudi9
5 körül tejpép
este 8-körül fürcsi utánna tápi és alvás 9 körül

Kép

Kép
mogyoland

Pár napja alig alszik napközben általában egyszer és igy végigalussza az éjszakát!

Kép

Kép
mogyoland

Ramika édes tiszta anyja!!! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Ciripke :) Van benne rendszer, kap enni a gyerek, és még alszik is. ;)

Nálunk.
-Kelés sosem akkor mikor én szeretném.
Kb. 7-8 óra között. Ilyenkor már összefolyik a hajnali cici a reggelivel.
-9-10 óra délelőtti alvás (kb 1/2-1 óra)
-10 után tízórai cici, vagy desszert. Estleg valami rágcsa séta közben, pl. pogi ma.
-séta délig, játék a játszin.
-12 óra csúszva 13 ebéd. Vagy föztöm, vagy bébi kaja
alvás. kb 2-3 óra, néha közte cici.
-Uzsi 17 után desszert, cici, pép...
-19 bébikaja, v. pép, cici, fürdés...
-alvás előtt cici
-éjszaka cici, cici

Tehát a cici az állandó, napközben már nem annyira, éjszaka meg nem számolom.

Ági, te kérdezted. Nekem Manó az éjszakai ciciről másfél évesen szokattam le. Első két este volt sírás, nem volt könnyű, de hamarabb képtelenség lett volna. Én a békességet választottam, tehát, ha kell Ákosnak megkapja. Csak egyszer aludnám már ki magam.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

képek:
nem röhög :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép

haj:
Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni: szerintem nagyon jól nézel ki!és nem röhögtem!
Lilla milyen nagylány már!
Marci meg kész nagylegény!

Kép

Kép
mogyoland

a macska lemaradt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Tök király!

Bettinek is ilyen lila harisnyája van, csak pár számmal nagyobb. :lol: Marci meg a nagy szerelmem, csak Bettihez kicsit fiatal :( (meg hozzám is)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hajni!
Tényleg nagyon jó a hajad. Pótoltak is bele?
A gyerkőcök pedig csodásak. Olyan nagy lány már Lilla!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
persze, ennek 90 % műhaj. Neked nem azzal csinálták?

ilyen volt:
Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Nekem is nagyon tetszik a hajad! Gyerkőcök meg csodaszépek, mint mindig. És lehet, hogy egy műveletlen tuskó vagyok, de hol van az a Hurghada? Törökország? :oops:

Timi! Jók a képek! Szépek a lányok!

És a képen még nincs is ott az egész család...a felnőttek: a tesómék, az apám a feleségével, az egyik unokatesóm a férjével, a nagynéném, a sógornőm szülei és én; a gyerekek: az én 3 ördögfiókám, a tesómék 3 gyerkőce (Anna, Peti és Gergő) és az unokatesóm 2 lánya.

No, lépek etetni!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok!

Még nem nagyon olvasgattam vissza, de porszívózás után remélhetőleg megteszem:) Léni a kertben horpaszt a babakocsiban, tök édes ki van nyúlva :lol:

Majának boldog szülinapot kívánunk mi is!

Ma voltunk Lénivel a bőrgyógyásznál a marékszámra hulló hajam miatt. (Hajni neked nagyon vagány a séród, biztosan nem hullik a hajad, ha nekem fonnának ilyen tincseket azt hiszem két napon belül meg is kopaszodnék, mert mind kihullana:) Ja és 11-re mentünk, de a nevem nem találták sehol sem, kiderült nem kellett volna menni,mert írtak levelet, de azt ugye nem kaptam még meg (csak mire hazajöttünk itt volt a postaládában). De azért kegyesen beengedtek. Laborba küldtek, kaptam gagyi hajszeszt és kapszulákat, amiből egy dobozzal 8.000,- Ft-ba kerül. Na igen, egyenlőre csak 1 havit kért a doki, úgyhogy azt megúsztam 1.000-es körül. A laborba is vittem a gyermekem, ott is beengedtek soron kívül. Az eredmény meg megy a bőrgyógyra, 1 hónap múlva kontroll. Kérdezte a doki, nincs e pajzsmirígy bajom..stb.. hát nincs vagyis nem tudok róla. Na igen a hormonrendszer a fő mumus valószínűleg. Na ha már ott voltam megmutattam az anyajegyeimet is, mert míg Lénivel voltam várandós, tele lett a testem. A legtöbb inkább csak szeplő, na ezen jól meglepődtem,mert mind barna és én feketés-barna hajú létemre nem büszkélkedhettem még szeplőkkel, de most van jó sok belőle, szerencsére melanóma nincs.

Huhh gyorsan porszívózok,mert mindjárt kel a kisasszony, aki nem hajlandó csak tápszert enni...hmmmmmmmm grrrrrrrrrrrrrrr

Később jövök! Ja és köszönöm a dícséreteket a babaszobával kapcsolatban, nagy szeretettel csináltam a festéseket, talán azért sikerültek viszonylag jól!
Vendég

Sziasztok!
Vicus, Ramika gyönyörű!
Hajni, Lillának milyen nagy lett a haja! Nagyon aranyos, meg persze Marci is.
Ági, nagyon jó lett a fekete-fehér kép Ádiról.
Timi, Majcinak boldog szülinapot, jók a képek. Anyósodéktól kapott végül valamit?
Bea, mozgalmas napjaid voltak! A képen a kislány tényleg olyan mesébe illően Annás :lol: Nagyon jó a családi kép is!
Prücsi, Nektek jobbulást!
Zsu, napirendünk:
-7 kelés
-8 reggeli (cici)
-9.30-11 séta és közben alvás
-12 ebéd (főzivel kezdem, utána at) /ma megevett 100 ml alma-cékla-krumplit, van isten!/
-13.30 cicizés és elalvás, alvás kb 15.30-ig
-16.30 uzsi (mostanában gabonás gyümi)
-17-18.30 séta, játszóterezés, hintázás
-19.30 fürcsi
-20 vacsi tápi, elalvás
Éjjel igény szerint cici, de tegnap pl csak reggel 5-kor kelt (tadaaam), ami azért lehetett talán, mert az ágyában aludt el végre. Bealudt az esti tápin, de a büfi alatt felébredt félig, és gondoltam most vagy soha, betettem az ágyába, és láss csodát...

KépKép
kertikiri

Hurghada= Egyiptom

Kép

Kép
mogyoland

Majcinak Boldog szülinapot!
(Anyósék mit fakítottak?) Jók a képek, cukik a lányok!

Hajni, tuti a séród! Ezzel mit kell csinálni? Semmit? Gondolom csak mosni, vagy azt se? :lol:

Zsu, képzeld a nap kihozta a bodyból a paradicsomos krumplit!Igaz előtte ázott a Vanishbenvagy fél napot, meg kimostam kétszer, de ugyebár így is nagyon látszott a folt. Aztán fogtam és kinyomtam a tűző napra. Láss csodát, kiszedte a drága napocska! Szóval ez tényleg nem kamu! Köszi!

Bea, klassz a család! SZép nagy! Melyik könyvben vagytok benne? Azt tutira megveszem! :lol:

Kuki témában főleg Apa van otthon, de B-nek is szűk volt egészen 2éves koráig. Kb másféléveskorától Apa (néha én is) minden fürdés után "tornásztatta", de nem erőltette a hátrahúzást. Aztán egyszercsak szépen oldódott magától. Mi dokinénink szt 3 éves korig inkább ne műtsék.

Már én is cefetül vagyok. Torokmandulám már nincs, de ott fáj, ahol annak kéne lenni. Voltunk testületileg dokinál. Dokinéni mondta, h nyugodtan szedjem Ábel gyógyszerét én is. Ez a kis büdös meg nem hajlandó csak úgy bevenni a homeos bogyókat vízben oldva, így a nyelve alá rakom, úgy meg jókat dörmög közben és csorog a nyála hozzá, míg szopogatja.

Senkit nem akarok ijesztgetni, de érdekes dolgot mesélt az egyik kolléganőm a hétvégén. Fiúunokája 5 éves, és logopédushoz, meg mindenféle fejlesztő tornára, úszásra kell járniuk, mert alig beszél. Kb 2,5 éves koráig nem törődtek vele, hogy csak 5-6 szót beszél (mama, papa, cica, ilyenek, depl a maci szót nem tudta kimondani, maminak mondta mindig, mondtatokat meg nem mondott, ami egy 3 évestől azért már nagyon elvárható), mutogatva megértette magát. Aztán már nem hagyták annyiban a dolgot, és két éve próbálnak a helyzeten javítani. A logopédusnak is nagy falat már, így azt javasolta, h fejlesztő tornára vigyék.Mint kiderült, nagyon hamar, 7 hónapos korában felállt, és szinte nem kúszott, mászott, hanem kapaszkodva lépegetett, majd hamar, úgy 9-10 hósan elindult. Erre vezetik vissza állítólag nála, h mivel kimaradt a kúszás,mászás, így elmaradt a beszédfejlődésben. Hát, ezért nem javasolják a gyógytornászok a kompot. Persze ez sem törvényszerű, mert a huga is korán csinált mindent (bár nem ennyire korán) és mégis szépen beszél. Szóval csak tanulságképpen írtam le, remélem senki nem rohan a dokihoz emiatt (pláne, h a mieinknek még nem is kell beszélniük...)

Vicuska, Rami és a légycsapó :lol: behalás! Szépek vagytok!

Na, még mindig olvasok ám vissza.

KépKép
KépKép
prücsi

Hát igen ez eltérő Prücsi én is kompoztam és 10 hósan jártam már a magam útján és megtanultam beszélni azt hiszem!

De tényleg van akinél kimarad a kúszás mászás komp nélkül is nem?

Kép

Kép
mogyoland

csajok, most őszintén....
tényleg nem gáz??
nekem annyira nem jön be. :?

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok.

Hajni, nem gáz, hanem jól néz ki, szerintem nagyon jól áll. 8)

Majd este még jövök, addig olvasok is.

Hétvégén vettünk napszemcsit.
Kép vagi csávó

Kép legközelebbi talira egyenpóló

ukati74

Prücsi! Új lila színű Anna, Peti és Gergő, alcím: Családi fészek. Egy kis csúsztatás van a történetben, mert akkor még nem volt nagy hasam Botival, amikor az a családi szülinap volt, épp csak egy pici embrió lehetett...De ennyi belefér... Jobbulást Nektek!

Kati! Tuti Marci ebben a napszemüvegben, nagyon haláli. A középső szót nem lehet kiovasni a pólóján. Amúgy jobban van a kis vagány?

Hajni! Sztem sem gáz, csak más mint régen. Kifejezetten jól áll!

Edit! Én szeplős vagyok, de ilyet még én sem hallottam, hogy várandósság alatt alakulnak ki...Rékának pont most vettem észre az orrán párat, de ő ugye fehér bőrű, vörös hajú.

Botika csettintget a nyelvével. Ilyet csinál még valaki? És tök édi, mert ha mi is csináljuk, egyből utánozza, és nagyon élvezi. No, tényleg lépek, mára sok voltam...Jó éjt!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Hajni :szerintem sem gáz!Nekem amugy is tetszik ez a frizura!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Hmm hát igen, porszívózás után sem tudtam teljesen végigmenni az üziken, de nagyjából olsvasgattam őket. Ja most meg főzöm a tésztát a túrós csuszához, az lesz a vacsi, ha megjön Apánk.
Ott tartottam, hogy porszívózok, közben msn-eztem mert egy babás barátném bejelentkezett, na aztán meg elővettem a babanaplót, ami Micimackós és hirtelen beugrott, hogy az egyik fotót fogom felfelsteni Léni szobájába (korábban írtam, hogy három medvét akarok még festeni, többek között a kisasszony négyszögletű kerekerdejébe:).
Na ész nélkül elkezdtem arrébb toln a szekrényt és már fel is van skiccelve Mici..közben még Apám is itt vendégeskedett, így nem lett semmi a hűtő kitakarításából stb.. De van Micink :lol:

Bea, neked nagyon szép családod van! Én mindig is ilyen nagyon akartam, de mivel hamar elváltak a szüleink, így csak csonka maradt belőle :( A szeplők tényleg érdekesek rajtam, a felkaromon és a nyakamon vannak. Én nagyon könnyen barnulok a napon, aztán marad is a színem, nem szoktam leégni és mondom, feketés a hajam :lol: De a szeplő nem válogat!!! Tetszik a lányod vörös haja (ne engedd majd neki, hogy befesse, ha nagy lesz, mert ritka szép színe van:).

Képzleljétek, Léni ma csakis tápszert volt hajlandó enni :o Pedig már a 2-2,5 dlnyi főzinél jártunk,most behúzta a kéziféket. Remélem a kibújt fogacskája miatt van ez is. A tegnapi sült alma nagyon bejött neki, de tegnap, így ma is csináltam, de nem evett belőle csak 1-2 falit.

Szóval a napirendünk (tegnapig volt érvényes:)

Ébredés: 5-6.30 azonnal SOS tápszer, 230 ml
utána alvás, van amikor 9.00-ig! Azaz ameddig nem nyílik ki a zsalugáter.
10 órai: 9-10.00 körül tejpét meg gyümi vagy csak gyümi 200 ml kb
utána kicsi játék, nyűglődés :lol: majd beszállás a babakocsiba és ki a kertbe, ott csucsukálás kb. 12.00-ig
Ebéd: 12.00-13.00 között, 200-250 ml főzi, vegyesen hússal, variálva a saját főztöm a bébiétellel vagy csak az utóbbi. Utána játék, kirándulás a házban, majd elfáradás és nyűglődés. Innen ki a kertbe megint a babakocsiba. Alvás kb. 14.00-15.00-ig.
Uzsi: 16.00-17.00 közkött, ami gyümi vagy pép vagy vegyes
Majd játék és szórakozás, buli ezerrel :lol: Utána elfáradás és nyűglődés, és semmi sem jó érzés, innen irány a saját ágy.
Pihi fürcsi előtt: 18.00, 19.00-től kb. 20.30-ig, mert utána fürcsi.
Vacsi: 230 ml tápszer és utána beállás alfába:)

De ma felborult a világ! Csatolok egy képet az első itthoni járókás csucsizásról. Hogyan lett játékfüggő? Sok plüst kapott, mi meg adtuk neki, így beléjük szerelmesedett :lol:

Kép Léni a járókában
Vendég

Kati, Marcinak speckó szűrős a napszemcsije?
Vendég

Ja klikk volt mielőtt írtam volna, hogy annyira lazinger a kissrác ebben a napszemcsis cuccban. Nagyon tetszik!! Reszkessetek csajok a babatalin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni, tényleg nagyon vagány a hajad, én lehet nem merném bevállalni, de neke tök jól áll. Sokkal vadócabb, mint a régi, ja és szerintem még fiatalosabb is, bár egyébként is fiatal vagy!! Aranyosak a gyerkőcök!
Vendég

Prücsi:
másfél-két hetente kell mosni és ennyi. :wink:
én is a kényelem miatt engedtem, h rábeszéljenek. 8)

köszi mindenkinek, kicsit megnyugodtam, mondjuk nem győztetek meg :twisted: :twisted:

Bea:
jó a családi kép. :)

mozgásfejlődéshez:
Marci nekem mindent hamar csinált, 4.5 hósan felült, 7 hós múlt mikor bútor mellett ment, 7.5 hósan pedig elindult. Kúszi úgy 6-7 hónapig, tehát nem sokat. a mászás kimaradt. 8-9 hósan futott.
Nekem is azt mondta a dokinő, h vszinű a beszédben majd lassabb lesz. 1 évesen szépen beszélt, 1.5 évesen körmondatokban.
Lilla forog, ülni ha felhúzza magát, maga még nem tud megülni. Állni nem tud. Kúszni már ügyesen és ennyi... néha kicsit aggódom, de minden gyerek más, adokinő szerint ez az átlag. Emiatt sem vagyok annyira nyugodt.

és ezt most találtam:
http://www.kismamablog.hu/babazas/mozga ... aba-maszas

Kép
Kép
h@jni

Kiri, cuki a kislányod! Én is hasolóan ötöztetem Lénit mostanában, de ma már levettem róla két réteget a kocsiban, mire hazaértünk. Nem merek még rövid újjú bodyt adni rá, meg a harisnyát sem merem levenni. Pedig nagyon melege van..hmm félek, nehogy megfázzon:)

Vicuska, nagyon-nagyon szépek vagytok Ramival!!! Nekem Rami az egyik favoritom! Nagy a hasonlóság köztetek!

Én is preferálom a baba-mama közös fotókat, tehát go on és tegyetek fel minnél többet!

Megyek most már vacsizni mert itt halok éhen 8)
Vendég

kukira Dermovate krémet kaptunk.

Léni nagyon cuki, és a napszemcsis nagylegényyyyyy....

Kép
Kép
h@jni

helló
ma már nem is jövök,megyek házimunkázni. nélunk bacis torokgyula van :evil: :evil: :evil: kaptunk antibogyót rá. éjjel 2től nem aldutam (előtte se sokat, kész vagyok)
talán holnap
csáó
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
jobbulástttttttttttttttttt

Hajni
klassz a hajad :-) illik a nyaraláshoz

hát én k-o vagyok

Bib nagyon nyügi,az udvaron elmarad így egész nap kint vagyunk szinte

kivi vagyok alszik e éjjel,gondolom nem :cry:

Lénike csúcs édes ezekkel a plüssökkel :-) én mindig szerettem volna hogyha a csajok valamihez ragaszkodnak,alváshoz pl. ,de egyik se :-(

Kati
Marcik anagyon vagány kispasi

ajj mennem kell a kis szülinapos mesét akar,ne haragudjatok :-(olyan nudli vagyok
Vendég

Hajni, csúcs ez a haj, biztos rádcuppannak a helyi lakosok Hurghadában :lol: :lol: Nem nagyon nehéz? Nem húzza a fejbőröd?
Kezed már teljesen ok? Mindent tudsz csinálni?
És Lilla is nagyon aranyos, de Marciról ez a kép, olyan, mintha valami újsághirdetésből vágtad volna ki! Naggyon vagány a kiscsávó :lol:

Prücsi, ha Te mondod, neked már elhiszem :lol:

Kati, ez a szemüveg hátul gumis? Marci hogy birja, nem akarja leszedni?

Edit, hol van Léni? :shock: :lol:

Andi, jobbulást!!!

Köszi a napirend válaszokat!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, jó volt ez a cikk, megnyugodtam, hogy a körbe-körbe kúszás is kúszás :lol:
És rugós hintát már amúgy is akartam, ki is néztem a Brandonban, talán a héten meg is veszem, ha megyek etetőszékért! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És még 1 kép a hétvégi szülinapozásról. Panka hintázott :lol:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nudli Timi Majácskádnak boldog szülinapot! :D

Prücsi gyógyuljatok gyorsan, nálunk ugyanez volt, azért kellemesebb lett volna egészségesen a Balcsinál, kár hogy így alakult. Köszi a könyváruház tippet.

Andi, ikreknek is jobbulást, mi a sz@r van, most több a beteg gyerek, mint télen.

Szuper fotókat, festményeket láttam az elmúlt napokban. Móni, asszem jajj annak a fiúnak aki Jankát magára haragítja majd. :) Borcimke festmény nagyon tetszik, stílusos repiajándék meg kell hagyni.
Nagyon irigyellek benneteket, hogy ilyen ügyesek vagytok, én sajnos mint Koltai az activityben. :oops:

Edit napszemcsit a Decathlonban vettük Kriszti ötlete alapján. Babanapszemüveg 0-2 éves korig, remélem nem gagyi, bár nem volt túl drága. Marci egy perc alatt felismerte, hogy jó az neki, ha rajta van, úgyhogy a napon meg sem próbálja leszedni magáról. A szobában viszont rögtön rágókának használja. :)

Bea, nagyon szép család vagytok, szuper lehet mesekönyvben szerepelni, feltétlenül meglessük. :wink:

Zsu, kedves volt, hogy kérdezted, mint látod vagyok én, csak itt volt anyósom, úgyhogy csak férjecském netezett én háziasszonykodtam. Azt éppen megjegyeztem, hogy párod téged boldogan eltart és a babaprojekté a jövő, hát sok sikert hozzá. :wink:
Gyula leszakadt, de az én férjem továbbra is kitartó olvasó. Azért gondolom nem az egyetlen hímnemű, vagy igen? :)

És van rendünk, bár nem napi, de már kettőnél többször ismétlődött, úgyhogy reménykedem. :)
1/2 7 kelés, szopi
9-10 között szopi
11 gyümi
2-3 között főzi, fél órával utána szopi
6 körül szopi, tejpép, vagy főzi maradék
8-9 között fekvés, szopi + tápi (ha kell)
Marci 160 ml-nél nagyon ritkán eszik többet egyszerre. Alvás rendszertelen, de azért van hála az égnek.
És kúszik, mászik, felhúzza magát, szóval turbóra kapcsolt. Napról napra értelmesebb, szóval öröm vele az élet. Á, egy kicsit sem vagyok belezúgva. :D

Egy csomó mindent kihagytam biztos, de már kipurcantam úgyhogy
mentem, jó éccakát.

ukati74

A szemüveg gumis hátul, hát órákig nem viseli el magán az biztos.

ukati74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?