Sziasztok!
Hmm hát igen, porszívózás után sem tudtam teljesen végigmenni az üziken, de nagyjából olsvasgattam őket. Ja most meg főzöm a tésztát a túrós csuszához, az lesz a vacsi, ha megjön Apánk.
Ott tartottam, hogy porszívózok, közben msn-eztem mert egy babás barátném bejelentkezett, na aztán meg elővettem a babanaplót, ami Micimackós és hirtelen beugrott, hogy az egyik fotót fogom felfelsteni Léni szobájába (korábban írtam, hogy három medvét akarok még festeni, többek között a kisasszony négyszögletű kerekerdejébe:).
Na ész nélkül elkezdtem arrébb toln a szekrényt és már fel is van skiccelve Mici..közben még Apám is itt vendégeskedett, így nem lett semmi a hűtő kitakarításából stb.. De van Micink
Bea, neked nagyon szép családod van! Én mindig is ilyen nagyon akartam, de mivel hamar elváltak a szüleink, így csak csonka maradt belőle
A szeplők tényleg érdekesek rajtam, a felkaromon és a nyakamon vannak. Én nagyon könnyen barnulok a napon, aztán marad is a színem, nem szoktam leégni és mondom, feketés a hajam
De a szeplő nem válogat!!! Tetszik a lányod vörös haja (ne engedd majd neki, hogy befesse, ha nagy lesz, mert ritka szép színe van:).
Képzleljétek, Léni ma csakis tápszert volt hajlandó enni
Pedig már a 2-2,5 dlnyi főzinél jártunk,most behúzta a kéziféket. Remélem a kibújt fogacskája miatt van ez is. A tegnapi sült alma nagyon bejött neki, de tegnap, így ma is csináltam, de nem evett belőle csak 1-2 falit.
Szóval a napirendünk (tegnapig volt érvényes:)
Ébredés: 5-6.30 azonnal SOS tápszer, 230 ml
utána alvás, van amikor 9.00-ig! Azaz ameddig nem nyílik ki a zsalugáter.
10 órai: 9-10.00 körül tejpét meg gyümi vagy csak gyümi 200 ml kb
utána kicsi játék, nyűglődés
majd beszállás a babakocsiba és ki a kertbe, ott csucsukálás kb. 12.00-ig
Ebéd: 12.00-13.00 között, 200-250 ml főzi, vegyesen hússal, variálva a saját főztöm a bébiétellel vagy csak az utóbbi. Utána játék, kirándulás a házban, majd elfáradás és nyűglődés. Innen ki a kertbe megint a babakocsiba. Alvás kb. 14.00-15.00-ig.
Uzsi: 16.00-17.00 közkött, ami gyümi vagy pép vagy vegyes
Majd játék és szórakozás, buli ezerrel
Utána elfáradás és nyűglődés, és semmi sem jó érzés, innen irány a saját ágy.
Pihi fürcsi előtt: 18.00, 19.00-től kb. 20.30-ig, mert utána fürcsi.
Vacsi: 230 ml tápszer és utána beállás alfába:)
De ma felborult a világ! Csatolok egy képet az első itthoni járókás csucsizásról. Hogyan lett játékfüggő? Sok plüst kapott, mi meg adtuk neki, így beléjük szerelmesedett
Léni a járókában