Bellanitta, de jó, már 16mm:) Vigyázz magatokra! Puszi Neked! (A 18 éves lányka terhességéről: hát, mire annyi idős lesz mint én, lesz neki egy15 éves gyereke. Akkor nagyon öregnek érezném magam. Úristen, akkor kb 5 év múlva kirepülne? Köszi, de nem. De úgy mostantájt már igazán jöhetne.
Bella, én azt a zöld kugosítót nem próbáltam, inkább az étrendet próbálom úgy összeállítani. De most nem viszem túlzásba, mert el vagyok szontyolodva, és egy 2 hetes kúrát olvastam a neten, ami vegyes étrend, így 2 hétig majd csinálom, de most inkább vegyesen, ha már nincs miért!
Petne, a kacsasültet nem nehéz elkészíteni, csak inkább pecsenyekacsából jó. Én combikat vettem, és nagyon finom és omlós lett, légkeveréses sütőben, de összement a harmadára:( Sok volt a zsírja. Inkább kevésbé zsíros fiatal madárkát vegyél a piacon, abból jól is laktok:) Még jó, hogy nem jöttek vendégek, azt hitték volna, hogy fürj a vacsi.
Zsu, én is küldöm a tüszőnövelőket! Szépnek tűnik ez a z eredmény, hajráááááá!
Hanna, holnapra drukkolok nagyon, tessék jó helyre visszatenni azokat a gyönyörűségeket!
Lányok, kikeltek a kisgólyák, a madárra kattintva 24 órában láthatóak:)
http://kki-darany.hu/
Dezsi, druszák leszünk, megyek veled augusztusban, a teremburáját! Nagyon szurkált a pocim, és gondoltam egyet, hogy elmegyek megmutatom magam a doktorbácsinak, nehogy ciszta legyen és ne tudjunk beültetni júniusban. És a vérképleletem is meg akartam mutatni. A leletet állítólag mutogatni lehetne, olyan szép. A hemoglobin szuper, középérték, és sok minden más is. A vas még alacsonyabb a normál értéknél, és mondta a doktor, hogy 6 hónap, mire a vashiány elmúlik. Na, szép. A múltkor még 2-3 hónapot mondtak. Emelte a vas adagom, és mondta, hogy júliusra ajánlaná a beültit, de akkor ő szabin van, így AUGUSZTUSBAN megyünk
El sem hiszem, 6 hónapot kell várni februártól, hogy visszakapjuk a babókakezdeményeket! El vagyok keseredve. Tüszőm az van sok, 4 nagy is, tizenvalahányasak, és 1 db 18as. azért szurkál, lehet, azt már elfelejtettem nagy meglepődésemben megkérdezni, hogy vajon miért fáj. Azt mondta, ne erőltessem magam, kertészkedés, szobabicikli tilos. Ússzak. Pedig már egészségesnek éreztem magam.
Bocsim hogy ilyen hosszúra nyúltam...