Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz! Nagy ölelés! Azért a vérvételre menjél el!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. sajnos, még mindig nem gyógyultam meg.

nyuszi: szerintem, még ne add fel! menj el vérvételre! drukkolok++++

bellanita: grat a 16 mm-hez! :wink:

petne: drukk az uh-hoz! már csak pár nap :wink:

hanna: mennek a drukkok+++++

dezsi: szervezés hogy halad?

krisz: drukk a szurihoz!

zsu: drukk+++++

alle: kitartást a melóhoz!

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.
kismamik: stimmelnek a hetek+napok?

katica
katica30

sziasztok!

kertészkedem egész nap, úgyhogy nem is tudok jönni sokat, mert hulla vagyok...

Nyulaszom!
nagyon nagyon sajnálom, tiszta szívemből :cry:
jobbulást Neked, sikerülnie kell! :!:

Katica!
köszönjük a táblát :!: és Nyulasznak drukkoljunk még, hiszen van még esély :)
amúgy készülődöm, és nagyon izgulok... de legalább nem vagyok begolyózva a lombikba 8)

Petne!
derekam már jó :D volt :lol: :lol: :lol: most megint érzem, de ez tényleg már semmi... :lol: :lol: :lol:
Remélem, nem idegeskedsz!

Hanna!
drukkok! :wink:

Zsu!
szép eredmény!!! Drukkok mennek :!: :wink:
dezsina

Bellanitta, de jó, már 16mm:) Vigyázz magatokra! Puszi Neked! (A 18 éves lányka terhességéről: hát, mire annyi idős lesz mint én, lesz neki egy15 éves gyereke. Akkor nagyon öregnek érezném magam. Úristen, akkor kb 5 év múlva kirepülne? Köszi, de nem. De úgy mostantájt már igazán jöhetne.:)

Bella, én azt a zöld kugosítót nem próbáltam, inkább az étrendet próbálom úgy összeállítani. De most nem viszem túlzásba, mert el vagyok szontyolodva, és egy 2 hetes kúrát olvastam a neten, ami vegyes étrend, így 2 hétig majd csinálom, de most inkább vegyesen, ha már nincs miért! :(

Petne, a kacsasültet nem nehéz elkészíteni, csak inkább pecsenyekacsából jó. Én combikat vettem, és nagyon finom és omlós lett, légkeveréses sütőben, de összement a harmadára:( Sok volt a zsírja. Inkább kevésbé zsíros fiatal madárkát vegyél a piacon, abból jól is laktok:) Még jó, hogy nem jöttek vendégek, azt hitték volna, hogy fürj a vacsi.:)

Zsu, én is küldöm a tüszőnövelőket! Szépnek tűnik ez a z eredmény, hajráááááá!

Hanna, holnapra drukkolok nagyon, tessék jó helyre visszatenni azokat a gyönyörűségeket!

Lányok, kikeltek a kisgólyák, a madárra kattintva 24 órában láthatóak:)
http://kki-darany.hu/

Dezsi, druszák leszünk, megyek veled augusztusban, a teremburáját! Nagyon szurkált a pocim, és gondoltam egyet, hogy elmegyek megmutatom magam a doktorbácsinak, nehogy ciszta legyen és ne tudjunk beültetni júniusban. És a vérképleletem is meg akartam mutatni. A leletet állítólag mutogatni lehetne, olyan szép. A hemoglobin szuper, középérték, és sok minden más is. A vas még alacsonyabb a normál értéknél, és mondta a doktor, hogy 6 hónap, mire a vashiány elmúlik. Na, szép. A múltkor még 2-3 hónapot mondtak. Emelte a vas adagom, és mondta, hogy júliusra ajánlaná a beültit, de akkor ő szabin van, így AUGUSZTUSBAN megyünk :( :( El sem hiszem, 6 hónapot kell várni februártól, hogy visszakapjuk a babókakezdeményeket! El vagyok keseredve. Tüszőm az van sok, 4 nagy is, tizenvalahányasak, és 1 db 18as. azért szurkál, lehet, azt már elfelejtettem nagy meglepődésemben megkérdezni, hogy vajon miért fáj. Azt mondta, ne erőltessem magam, kertészkedés, szobabicikli tilos. Ússzak. Pedig már egészségesnek éreztem magam. :( Bocsim hogy ilyen hosszúra nyúltam...
Vendég

Sziasztok!

Kacsasült. :roll: Annyira ennék most...

Kép
hanna30

Katica!
Nekem csak 8 hét és 4 nap javítottam a vonalzón is.

Brumi!
nagyon izgi dolgok ezek!és remélem te is hamarosan megtudod! :wink:

Hanna!
Mennek a drukkok holnapra+++++++ :wink:

Dezsi!
Ovatosan azzal a kertészkedéssel és a fájó derékkal nekem is fáj reggelente!Az a sok fekvés :oops: :shock:

Kép

Kép
bellanitta

Hanna!

Nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!! :wink: :D Remélem a szülinapom szerencsét hoz majd Nektek!!!! :D
Vendég

sziasztok!

dezsi: jó kertészkedést!

brumi: kitartást a várakozáshoz!

bellanita: javítottam :wink: köszi szépen az infót.

hanna, nyuszi, zsu, krisz: drukk+++++++

katica
katica30

Nyulasz
nagy ölelés

Hanna
++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok,

Alle, pihenni azért muszáj, remélem a 3 napban azért volt időd regenerálódni! :)

Hanna, nagyon drukkolok mára! ++++++++++++++++++++++
Majd gyere a hírekkel, hogy hányat kaptál vissza, és hányan mentek fagyiba!

Katica, jó hosszúra nyúlik ez e betegség :( Jobbulást!
Köszi a tálbát, hihetetlen, hogy átkerültem a kékbe :D

Dezsi, fájós derékkal egész nap kertészkedni :?: :!: Ejnye-bejnye. Remélem, azért nem rontottál az állapotodon.

Brumi, a gólyák nagyon édesek!!! Köszi a linket!
Sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnod :cry: Kitartás, vígasztaljon, hogy májusi babád lesz :)
Ha ilyen egyszerű aíkacsasült, akkor ki fogom próbálni.

Ditke, nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :D :D :D

Nyuszi, ugye már jobban vagy? ++++

Zsu, Krisz, drukkok ++++

Kép
petne

Sziasztok!

Hanna

Remélem már kismami vagy!!!! :wink: :D

Zsu

Nálatok mi a helyzet? :wink: :D

Petne

Köszönöm szépen! :D Nem is vártam volna hogy itt felköszöntenek! :shock: :D De jól esett! :D
Viszont én még nem gratuláltam nektek! :D Pedig a lányokkal együtt izgultam értetek a háttérből! Csak hát "betolakodó" lévén, nem tudtam hogy néven vetted volna-e! 8) :roll: :roll: 8) Aranyos volt a párod hogy "eredmény hirdetés" után elvitt enni, arra a helyre ahol az esküvőtök volt! :D

Lányok!

Nagyon csodállak benneteket, hogy mi mindenen mentek keresztül, és nagyon drukkolok nektek mert egytől-egyig mindenki megérdemli a BABÁT!!!!! Remélem minél előbb teljesül az álmotok! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Néha be be esek olvasásra.

Katica nagyon jó a táblázat....legalább némileg képben vagyok....
Keddevn azaz holnap megyünk punkcióra Tapolcára Dr Törökhoz.Elvileg 11 vagy 12 tüsszőt látott legutóbb pénteken és 14 mm-s mnyhártyát....jelenleg úgy érzem magam így az első lombik előtt mint egy ketyegő bomba....Itt puff ott puff, alig vánszorgok...de reggelig már ki kell bírnom nyugiban.

Amúgy ne nevessetek ki , de újítást vittem véghez a stimuláció során. A gonál f-ból napi 3 adag volt a napi limit, amit én nagyon okos NŐ...nem geyszerre hanem napi 3szori szurival adtam be, úgy ahogy a kiszerelés volt, annak ellenére hogy elmondta a dokim mit mivel...ez most pénteken derült ki és annyira megilyedtem, a Török tanár úr látta is rajtam, a kis asszisztens nézett rám, ki ez a nőszemély...aztán megnyugtatott, hogy semmi rosszat nem tettem, de azért a finisben tessek odafigyelni, mert a felírt időpontokat komolyan tartani kell. Na innetől itthon tiszta diliben voltam, biztos akkor ...biztos annyit...stb...20szor csekkoltam a stimulációs papírt...végülis enyhén szólva szitát csináltam a pocakomból...bár már alig van a szurkiknak látszatja....Talán még tetszett is hogy magamat szurogatom( a férjem ezt nem így gondoltam) mégcsak nézni sem bírta a dolgot...
Meglátjuk első nekifutásra mi lesz a dolgoból....

Mindenkinek egészséget kívánok. És jó pihit a hátralévő időben
üdv
Gyöngyi

gyongyike

Sziasztok!
Már itt is vagyok. :lol: Jelentem egy hős vagyok. Nagyon ügyesen ment a szurizás, nem is fájt, és már gyerekjátéknak tűnik. Kár volt ennyire parázni. :oops: Jó volt a fotós túra is, az én képem nyerte a hétvégi fotóversenyt. :D

Ditke, boldog szülinapot!

Nyulambulam, ez már tuti? Vagy még történhet csoda? Azért én még megvárom a vérvétel eredményed, mielőtt szomorkodni kezdek.

Hanna, remélem már hordod a piciket, és pihengetsz. Majd jelentkezz, hogy jól vagytok-e.

Lányok, megint van egy kérdésem, amit elfelejtettem megkérdezni a dokitól. Én versenyszerűen bowlingozom. Rendes edzés, hétvégén versenyek. Injekció kúra alatt lehet erőlködni?
Dezsi, olvastam, hogy neked sem szabadna kertészkedni, meg bringázni. Egy golyó kb. 7 kg, azt "lóbálom". Szerintetek?

skrisz72

Sziasztok!

Ditke! Boldog születésnapot!!!

Gyöngyike! Nagy drukk holnapra!

Krisz! Hajrá szurik! Én tuti nem erőlködnék, ez nem olyan, hogy kötelező. Más lenne, ha gyerekeid lennének és emelgetni kellee.

Mi most értünk haza. Nagyon sokan voltak. 3 babát hoztunk haza.
Kaptam 1 Choragon szurit, majd 2 naponta 1/2 ampulla lesz a folytatás.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Ditke, köszönöm! :D

Gyöngyi, a kálváriád után drukkolok nagyon a punkcióhoz!

Krisz, előbb-utóbb úgyis abba kell hagynod, beülti után biztosan nem járhatsz edzésekre. Én is azt mondom, inkább már most sem erőlködj.

Hanna, gratulálok a 3 babóhoz :D Vigyázz rájuk, pihengess sokat, és higgyél!

Rólam: nagyon rosszul viselem a várakozást, különösen azért, mert a cicifeszülésen kívül semmit nem érzek (azt is van, hogy jobban, és van, hogy alig ... és az utrotól is lehet) :oops: . Szóval néha elbizonytalanodom, hogy velem van(nak)-e még az én kicsikéim. Aztán azzal vígasztalom magam, hogy amíg nem vérzek, talán nincs baj. Jó lenne már látni ő(ke)t!

Kép
petne

Hanna

3 babó? :P Küldök babaragacsokat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A többi babát elküldétek sítáborba? :shock:

Hanna,Krisz

Nektek is köszi a szülinapi köszöntést!!!! :D

Petne

Biztos rendben lesz minden nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D
Vendég

sziasztok!

hanna, nyuszi, zsu, krisz: drukk+++++

petne: már csak 3 nap :wink:

ditke: boldog szülinapot! gyere máskor is! :wink:

gyongyike: drukk holnapra+++++

krisz: grat a fotódhoz. megmutatod a nyertes képet? ügyesen a szurikkal!

katica
katica30

Koöszönöm a drukkokat.

Petne...nyugodtan ...2 nap nem a világ...a tavalyi évet( 4 clostybegytes stimulált hónapot csináltam végig) hol 2 nappal az elmaradandó menses előptt teszteltem, aszem vagy 3
ciklusban buktam ki de nagggyon...Szóval az UH és az aznapi vérvétel lesz úgyis mérvadó ( legalább is Tapolcán így csinálják)

Hanna 3 manóból óriásiak az esélyek babósodásra....

Krisz szerintem amikor már totál topon lesz a hormonszinted úgysem lesz kedved golyókat dobálni ( max jojózni)...amikor az ember LÁNYA török basának érzi magát, em kívánja még a hajolgatást én pl fekve érzem magam legjobban...

Ha jól emlékszem bellanitának is 3 baba visszaültetés volt....hanyadik héten látják a túlélő babák számát?....Mert szerintem ilyen hormonturbó mellett az anya szervezete is kell hogy kezelje az új szitut, pláne az új jövevények.....

Elvonulok dobok egy zuhit és próbálok még reggel 5-ig semmit csinálni.

Vigyázzatok magatokra a babákra és a baba kezdeményekre

pussz
Gyöngyi

gyongyike

Hanna, gratulálok a három picihez. Remélem ragaszkodnak hozzád, és veled maradnak. :D Egy kalappal mennek a ragacsok! A Choragon az mit segít elő? Tapadást?

Gyöngyi, gondolok rád holnap! Majd gyere, hogy mi volt.

Petne, próbálj nyugodt maradni, a stressz nem jó a babáknak. Ha anya nyugodt, ők is nyugodtan vannak, nem mennek sehová. :wink:

Katica, mekkora képet tudok ide feltölteni? Vagy inkább elküldöm priviben. Nem mindenkit érdekel a fotózás, meg nehogy megszidjanak, hogy nem ideillő dologgal jövök. :oops:

skrisz72

Köszi lányok, tudom, hogy igazatok van, igyekszem is megfogadni a tanácsokat.

Zsu, merre vagy? Mi lett a mai uh eredménye? Mikor lesz tüszőrepi és punkció????

Tényleg, Hanna, mi lett a másik 3 tüszővel?

Nyulasz, nagyon eltűntél, remélem jobban vagy!!!

Kép
petne

Csajok!

A másik 2 embriót nem biztos, hogy le tudják fagyasztani.

Gyöngyi! Holnapra egy kalappal! Gyere a hírekkel!!!!

Kép
hanna30

Hanna, de jó ilyen hírre jönni,, szuper! Küldöm a babaragasztó energiákat! +++++++++++++++++++++++++++++ És az kiváltképp szimpatikus, hogy azzal is törődnek, hogy mi van a punkció után, és kapsz tüszőrepesztőt még. Látszik a gondoskodás. Jó helyre jársz.

Írd meg mindenképp, hogy le tudták e fagyasztani a többi embriót. Drukkolok nekik. !

Sajnos én már nem ugrálhatok, pedig néha elszaladnék onnan, ahova járunk. A fagyibabáink is ott vannak. :( Nekem nem mondanak el semmit, azt sem, hogy miért nem sportolhatok már 2,5 hónapja, és miért nem sportolhatok még 2,5 hónapig. !

Krisz, nekem nem lehet bringázni és kertédszkedni, nem Dezsinek Nem tudom miért, de azt mondta az orvos, hogy én hímestojás vagyok, és nem szabad erőltetnem magam. Látott több nagy tüszőt nálam, és nekem már nyílt szét a petefészkem, mikor eltaláltak egy eret, és belül vérzett, és most 2,5 hónap után is kímélő életmódot javasolt. Szerintem a többiek meg tudják mondani mit lehet csinálni stimu alatt, az én esetem extrém volt, az csak 1000 ből egy, igaz, mondta a dokim, hogy van akinek nem is stimulálnak, és rendes ciklusban a tüszőrepedéskor egy ér elpattan, és meg kell műteni, lézerrel, hogy elállítsák a vérzést, de szerintem ennek nem sok köze van a megerőltetéshez.

A fotót én is nagyon szivesen megnézném! ide nyugodtan küldheted, azt hiszem 600 szor 600 ast lehet maximum, le kell kicsinyíteni.

Nyulasz, várlak én is vissza nagyon, a vérvétel eredménnnyel, hátha...................................

Petne, 3 nap, és UHU, huhu! :) A kacsát ajánlom! :) Csak az első 1,1,5 órában alufóliával takard le szorosan, akko tuti jó lesz!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
hihetetlenül drukkolok, hogy pozitiv legyen a véreredmény!!!!

Brumi!
ez nagyon klassz! Végre jön velem valaki, nem fogok itt egyedül örjöngeni... :P

Petne!
Ne izgulj! Ott van babád! Megbeszéltük, hogy nem figyeled a jeleket!!! :wink:

Skrisz!
szerintem beülti után ne lóbáld a golyókat :?

Magamról:
kikertészkedtem magam, derekam jelentem meggyógyult teljesen :lol:
dezsina

Sziasztok,

Ditke,
boldog szülinapot!

Gyöngyi,
ez aranyos volt, a fő, hogy azért beadtad magadnak az adagokat. Hajrá, nagyon szorítok.

Petne,
nyugi, nyugi, nyugi, tessék kibírni ezt a két napot.

Krisz
+++++++ az UH-hoz.

Katica,
remélem már jobban vagy.

Dezsi,
egy jó kis masszázs kéne a derekadnak.

Nyulasz
:?:

Hanna
+++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!

Nyulasz! Voltál vérvételen???

Brumi! Sajnálom, hogy veled nem ilyenek. Nekem nagyon sokat jelent a Kaáli.

Gyöngyi! Mennek a drukkok!!!!!

Petne! 2 nap és látod a babá(k)at!

Krisz! Hajrá szurik!!!

Dezsi! Mit kertészkedtél?

Bella! A talit nem elfelejteni. :)

Katica! Jobban vagy?

Kép
hanna30

Brumi, bocsánat, hogy összekevertem a dolgokat... :oops: csakhát ugye Dezsi is kertészkedik a fájós derekával... :wink: Van egy másik ismerősöm is, aki szintén a stimunál tart, és neki sem engedi a doki, hogy bowlingozzon. Majd 16-án megkérdezem az UH-on.

Gyöngyi, Nyulasz, mi újság??????++++++++++++++++++++++

Hanna, jól érzed magad?

Petne, minden oké, nyugodt vagy? :D

skrisz72

Krisz!
Szmati nem egy ellenkezős fajta, de szerintem nem fogja a támogatni.

Én jól vagyok, bár iszonyatos görcseim vannak. Magnéziumot nyomatom ezerrel.

Kép
hanna30

Hanna, nem bánom, úgyis eleget gurigáztam már ebben az évben. Még két meccsünk lenne, de majd kibírják nélkülem. Legfeljebb vesztenek. :wink:
A görcsök most jót jelentenek, nem? Szépen ágyazódnak be. :D

skrisz72

Krisz! Majd jó pár hónap múlva mehetsz megint. Most babázni fogsz. :wink:

Ez korai még beágyazódásnak. Mindegy nyelem a magnéziumot és fekszek.

Kép
hanna30

Sziasztok,

Hanna, küldöm a babaragacsokat és az energiákat
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brumi, köszi!

Dezsi, örülök, hogy meggyógyult a hátad. Most már ezerrel készülhetsz az utazásra! :wink: :D

Gyöngyi, drukkolok.

Én most kicsit (a változatosság kéedvéért :roll: milyen meglepő :oops: ) magam alatt vagyok. Délelőtt rózsaszínes lett a betétem :cry: Azóta (kb. 1 órája) semmi, remélem, minden rendben, csak egy kis ijesztgetés volt.

Kép
petne

Petne! Nyugi! Nagyon sok lánynak van ilyen. A szervezeted emlékszik a mensire. De NINCS BAJ!

Kép
hanna30

Petne, én is azt hallottam mindenkitől, hogy pöttyözések azért vannak. Ne rágd magad!

skrisz72

Köszi lányok, Ti tartjátok bennem a lelket :!: :!: :!:

Kép
petne

Nyulaszom!
nagyon várlak :!: :roll:

Petne!
no para! Kettő napot muszáj még kibirnod! :wink:

Hanna!
mennek a drukkok és a babatapik!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(kertészkedés gyanánt fűvágás gazolás szépítgetés)

Bella!
majd említem a páromnak, hogy megdögönyözhetett volna... :D De képzeld el, hogy annyira fájt a múltkor, hogy ilyen dögönyözést nem is kivánta volna. az egy nagyon furi fájdalom, olyan belülről jövő :?
dezsina

Krisz,
szerintem is most hanyagold a gurítást.

Hanna,
nem felejtem!

Petne,
nyugi, úgy van ahogy a csajok mondják.
Vendég

nyulasz!!!!!!!!!!!!!szorítok!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Hanna, nagyon kitartó vagy. És irigyellek, hogy soha nem hisztizel. :) Tanulhatnék tőled.... Így kell hozzáállni, és baba (Ák) lesznek! :) Mai babaragacsokat küldöm!

Petne, nekem nincs tapasztalatom a rózsaszines dolgoról, de itt a többiek tudják! Nem parázni, az nem tesz jót a babucinak.

Nyulaszka, bárcsak jönnél hamarosan... és pozitív eredménnyel.........

Dezsi, akkor majd együtt örjöngünk, ezt megbeszéltük :) :) Aranyos vagy...:) Te lány, neked nincs gerincferdülésed? Csak mert oskat fáj a derekad. Nekem van, és van néhány bevált módszerem, amivel már évek óta nem fáj a derekam! Az első: a sok folyadék, a többit priviben, ha kéred:)
Vendég

Brumi, küldd el nekem is lécci priviben! Nekem is állandóan fáj a derekam. Egy jól sikerült kád sikálás óta fáj. Ennek már kb. 2-3 éve. Folyton kiújul minden rossz hajlástól.

Nyulasz drágám, mindenki rád vár!!! Mi van veled?

Gyöngyi????

skrisz72

Brumi! Te sem panaszkodhaszt! :wink: Mi már sokmindenen átmentünk. Bár sokan mondják, már feladták volna. Én hiszek és tudom, hogy eljön egyszer az én időm! Ha most nem sikerül, megyek tovább és majd a kövekező sikerül. Nem fogom feladni!

Kép
hanna30

sziasztok!

hanna, krisz, zsu: drukk+++++

nyuszi: vérvételen voltál? ölelést küldök.

petne: ne aggódj! minden rendben lesz.

dezsi: kertről képet mutatsz?

hanna: de szépen beszéltél! egyetértek, nem szabad feladni sohasem!

rólam: még mindig beteg vagyok. ma voltam a házidokimnál, újabb kupac gyógyszert írt fel. jövőhét kedden kell visszamennem.

katica
katica30

Brumi!
:D elméletileg nem vagyok ferde... :D és életemben most fájt először a derekam :) remélem többet nem fog
Szóval örjöngés :lol: mát várom... de addig annyi minden fog még történni :D

Nyulasz!
gyere... 8)

Katica!
elöbb talán fényképeznem kéne... :lol: de mindig sötét van, mire haza érek :D
Gyógyulj meg :!: :!: :!:
dezsina

Sziasztok!

Katica, Bella nektek is köszönöm a szülinapi köszöntést!!!! :D

Nyulaszról semmi hír????? :shock: :roll:

Hanna, Petne nagyon drukkolok nektek! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Igenis értettem, para elfelejtve, nem nyavajgok többet :oops: :)

Brumi, nekem egy kicsit gerincferdülésem van, és derékfájós vagyok, engem is érdekelne a szuper módszered.

Katica, hihetetlen, hogy még mindig nem gyógyultál meg. Influenzád / megfázásod van egyébként, vagy valami egészen más?

Dezsi, én is kíváncsi vagyok a kertedre... majd ha egyszer le tudod fotózni :wink:

Hanna, mennek a babaragacsok és a drukkok ++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, gyere!

Zsu, Krisz, mi újság veletek????

Kép
petne

Sziasztok!
Nem mentem el vérvételre,nincs értelme.A teszt kimutatná,eddig mind a háromnál bementünk,de most nem volt lelkierőm hozzá.Dokimmal beszéltem,kértem vidítson fel egy jó közeli időponttal.Kedden megyek be,és megbeszéljük mikor mehetek az 5.lombikra.Megkérem ne legyen szívtelen,és ne kelljen a kötelező időn túl várni.Nem tudom sikerül-e.Asszem elmegyek még IR és leiden szűrésre,majd a lányokat megkérezem a kaális topicban,ők nagyon vágják,hova és hogyan kell menni.És megkérdezem a dokimat,ha megint csak néhány embriónk lesz,hogy kérhetem-e,vigyék el az ötödik napig,még ha esetleg nem is marad embrió,inkább ne legyen beülti,de nem akarjuk az utolsó támogatott lehetőséget elrontani.Nem tudom hány embrió felett viszik csak el 5.napig,de ha valamelyik kibírja,nagyobb az esély a megtapadásra.És most Hanna ezt be is bizonyítja.Úgyhogy Hanna,nagyon drukkolok!!!
Petne!
Kitartás,benézek majd,hogy mi volt az uhun.
Dezsikém!
Most akkor inkább te kezd el a babásodást,nekem még várnom kell rá.

Mindenkinek nagyon drukkolok,lehet picit kevesebbet jövök majd,de igérem nem tűnök el!
Ja,és nagyon köszönöm a sok drukkot és rámgondolást,aranyosak vagytok.
Vendég

Sziasztok,

Mindenkinek mennek a drukkok
++++++++++++++++++++++

Katica
jobbulást!

Nyulasz
ölelés neked
Vendég

Nyulasz, de jó, hogy jöttél :)
Megértem, hogy nagyon le vagy törve, elvégre tényleg az utolsó támogatott próbálkozás előtt állsz. Fel a fejjel :!: , kitartást kívánok, és ennek most tényleg sikerülnie kell :wink: . Az lenne a jó, ha jó sok tüsződ érne, és a fagyiba is maradna belőle.
Kíváncsi vagyok, mit mond kedden a dokid.
Ölelés!

Kép
petne

Nyulaszkám, majd írj, hogy mikorra kaptad a következő időpontot! Ne szomorkodj sokáig! Az IR és leiden szűrés jó ötlet. Ártani nem árt, az biztos. Ha meg az is negatív, akkor annál jobb. A blasztókat beszéld meg a dokiddal, lehet, hogy az lesz a jó megoldás. Puszillak.

Katica, gyógyulj már meg! Sok-sok gyógyító energiát küldök! :wink:

Petne, minden rendben? Már csak egy nap!!!!

Hanna, hogy van a hasad? Görcsölget még?

Brumi, Dezsi, jól emlékszem, hogy ti ma mentek örjöngeni? :lol:

Rólam: szurkálom magam, végeztem a Suprefact-tal, még van két Gonal. Pénteken megyek UH-ra. Akkor már látni, hogy kezdenek érni a tüszőcskék??? :roll:
Kicsit lobbanékonyabb vagyok, elég gyorsan felkapom a vizet... :?

skrisz72

Sziasztok!

Nyulasz! Nagy ölelés! Szivesen segítek a vizsgálatokban. A blogomban olvashatsz is róla.

Katica! Jobbulást!

Krisz! Minden rendben lesz. Nyugi!!!!!

Petne! Csak 1 nap. :)

Voltam a Kaáliban. Megkaptam a szurit. (nem vagyok túl jól, de nem panaszkodok)

Kép
hanna30

helló csajok!
fáj a hasam.képzeljétek a múlt héten vettem lh tesztet és,12. nap reggel pozitív lett.meg páfrányos lett a mikroszkópom is!
ÍGY ESTE akcióztunk.jövőhéten kiderül...
nagyon feszült vagyok amúgy...
lola29

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?