Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Huhhh, ezer éve nem írtam ide! (Na jó, kis túlzással...) Olvasó üzemmódban vagyok, követem az eseményeket!
Remélem Nitácska jól van, nagyon várom, hogy írjon! Bábaildi, rendi, hogy megpróbálsz utána járni! Szorítok, drukkolok neki ezerrel!

Evisan, néha gyere a másik topikba is, tali ott lesz, megvan a hely és időpont!

Krisz, tudom könnyű mondani és nehezbb betartani, de próbálj ne idegeskedni! Olvastalak az újszülöttesben és remélem Dominak nincs komoly baja! Millió gyógypuszi neki!

Mennem kell, mert Hanna ennyit engedett. :( :oops:

Üdvözlet indenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Apcukk!
Nem akarok okoskodni, de szerintem a doki és a körülmények majd eldöntik, hogy császár lesz e neked. Amit leírtál az első szülésedről, szinte ugyanaz volt nálam is az első lányomnál, ezért lett császár. A másodiknál minden eredményem jó volt, a baba is jól feküdt, így sima szülésnek indultunk, gondos odafigyeléssel. Nem volt semmi gond, simán megszültem őt. Ugyanígy volt a harmadiknál is. Biusnál számítottam jobban császárra, mivel nagyon sokára fordult csak be. De mint olvashattad őt is sikerült simán megszülnöm. Még a méretek is egyeztek, Petra is 4200 g-mal született. Igaz nekem Felícia 3200g, Betti 3400g, és Bianka 3500g volt. Ilyenkor nagyon odafigyelnek rád és nyomon követik a hegedet is. Ha el van vékonyodva, akkor úgysem kockáztatnak.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

OK, akkor mindjárt átnézek a másik topicba.

Egy kicsit el vagyok keseredve. Tök hülyén nézek ki. Úgy meghíztam!!! :( :( Most látom a kb. 1 évvel ezelőtti fényképeimen, hogy milyen vékony voltam. 36-os ruhákat hordtam, most meg 40-eseket. A pasik megnéztek az utcán: vékony derék, vékony láb, kar, minden. Most meg a karom is olyan vastag lett, a hasam meg még mindig nagy, semmit nem ment vissza.
Nektek mennyi idő alatt ment vissza a hasatok??? Azt sem tudom milyen ruhákat vegyek. Vettem egy blúzt, de a férjem azt mondja, h nem áll jól, mert olyan hastakarós, és inkább testhezálló topokat hordjak. Azt mondja, h nem baj, ha kicsit nagy a hasam, de jobban állnak a topok. Ja, és a hajamat is levágattam rövidre. :( :( :( :(
Jól szeretnék kinézni, de minél jobban igyekszem, annál szarabbul sül el az egész kinézetem.
:( :( :( :( :( :( :(
És egy ruhám sem jön rám, amik a terhességem előtt jók voltak. Kénytelen vagyok venni cuccokat.
Jó lenne valami stílustanácsadásra elmenni, ahol megmondják, hogy kéne jól kinézni.

Mindenki azzal nyugtat, hogy majd leadom, de én nem hiszek ebben. 12 kg maradt rajtam.

Évi

Kép
evisan

SZIASZTOK!!!

APCUKK!!!
JÖVŐHÉTEN SZERDÁN 10RE MEGYEK MAJD A CTG-RE UGYHOGY LEHET HOGY ÖSSZEFUTUNK!!!HA GONDOLOD ELŐBB BEMEGYEK ÉS ALIZKÁVAL ELVIHÁNCOLOK ÉN OTT!!!KOMOLYAN GONDOLOM A SEGÍTSÉGET!!!

EVISAN!!!
NE AGGÓDJ SZERINTEM!!!SZÉPEN LEFOG MINDEN PLUSSZ KILÓ MENNI RÓLAD LASSAN!!!

SZÉP HÉTVÉGÉT!!!
SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok !

Evisan ! Ne legyél ennyire elkeseredve . Biztos sikerül majd leadni . Természetes hogy zavarnak a plusz kilók , szerintem az volna a baj ha nem zavarna . Nem felejtettél el nőnek leni . Itt a jó idő , lehet sokat sétálni az is segíteni fog . Azt mondják 9 hónap a baba várás ideje és 9 hónap a regenerálódás is . Fel a fejel .

Mi lehet Nitacskával , még nem jelentkezett . Jó ez a csend ? Drukkolok , nagyon neki .

Szép estét és hétvégét is . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!
Kerekes, már akartam régebben kérdezni tőled hogy az első császár után hogy tudtad rendesen megszülni a többi leánykádat, csak mindig elfelejtettem. Bíztató, akkor lehet nálunk is lesz esély a természetes szülésre. Meglesz rá a lehetőség aztán tényleg a doki dönti majd el. Elolvastam a szüléstörténeteteket a múltkor. Örülök hogy ilyen csodálatos élményben volt részetek.
Nagyon aranyos vagy Ági, és köszi de úgy gondoltuk, hogy most később megy be a férjem dolgozni. Megvár amíg visszajövök. Akkor biztos találkozunk szerdán, ha addig nem szülünk :lol:
Evisan, szerintem se aggódj még. Légy egy picit türelmesebb magaddal. Kell idő a szervezetnek amíg regenerálódik. Nekem a hasam ment le elég nehezen, igaz nem is tornáztattam. De viszont egy idő után már majdnem elégedett voltam :) Nem tartott sokáig mert most megint görögdinnye.
Aggódok Nitácskáért. Remélem nincs baj náluk :?
Jó éjszakát nektek.
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Bábaildi!

Ezt a fregolis dumát elcsenem tőled!Nagyon jót röhögtem, ezt fogom hangoztatni! :lol:

És ksözike, hogy utánanézel Nitának, már nagyon aggódik miatta mindenki.

Hexina!

Köszike, de szerintem csak megint túlparáztatom magam...
Hanna megint lefoglal????A kis szépség.... :lol:

Evisan!

Egy kis vigasz jön: kb a babó 4-5 hónapja felé lejjebb megy a has.
DE!!!
Edzés nélkül soha nem lesz olyan, mint volt.
Én elkezdtem napi 2 x 5-10 perc hasazást, valamint veszem ezt az ab king pro-t majd.
Régebben csináltam, és tényleg napi 3x 5-10 gyakorlat látványos eredményt hozott.
De amíg szoptatsz, semmi intenzív mozgás nem ajánlott, mert látványosan fogyni fog a tejci. (esetek többségében, persze azért vannak kivételek)
Sajna a diéta önmagában nem elég, mert nem a fogyáson van a hangsúly, hanem az izmok visszanyerésén.
Rajtam maradt szülés után 6 kg erre itthon még rájött 2 kg úgy, hogy megválogatom,hogy mit eszek, mikor és mennyit.
Most nagy nehezen lement 2 kg, mert a jó idővel megjött a több mozgás is és a babaúszás is rásegített.
Oh és van nagy hájas combom, meg cellulitiszem. (pedig 32 évesen sem volt még!!!)
Úgyhogy vígasztaljon az, hogy más is "gázosan" néz ki. :lol:
És még egy vigasz: ha a manó totyogni fog, Te nem érsz rá majd enni, meg ülni, ez automatikusan hozza maga után majd a fogyást.
Adj időt magadnak, a sztároknak van lóvéjuk dietetikusra, nem szoptatnak, imádják a plasztikai sebészt, és tellik nekik egészséges étrendre is.

puszika

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Szia Mazsuzs!

Tavaly év végén volt az ágy témáról szó, talán a másik topicban (a megvalósításról képeket is tettem fel). Nálünk Andris kapott új ágyat, Petráé lett a régi rácsos. Kb. 2 hónappal a kicsi születése előtt lett összeszerelve, de mi nem pakoltuk el a rácsos ágyat, az ott maradt, csak felemletük a szintjét. Andris segített összeszerelni az apjának, soha többet nem kéredzkedett vissza a régi ágyába.

Lilla!
Szerintem cumisüveg-szettet csak akkor vegyél, ha nem megy a szopizás. Mi egyáltalán nem használtunk/használunk cumisüveget, mivel mind a két gyereknek sikerült anyatejet adni. Összesen két cumisüvegünk van (egyik a mellszívóhoz volt, a másikat ajándékba kaptuk), de az egyik még bontatlan. De ez csak az én véleményem.

Nutella

Kép

Kép
nutella

SZIASZTOK!

Nutella, most hogy leírtad a történetet, már beugrott hogy képeket is tettél fel.
Csak akkor még nem tudtam hogy ismerjük egymást a régi szép időkből. :)
Ha lesz időm, majd vissza is keresem hogy mégegyszer megnézzem ahogy Andris szereli össze az ágyat.

Nitácska??? Nem valami jó, hogy nem írt még....

Evisan! Kicsit megmosolyogtalak! Ne legyél úgy elkeseredve! Senki nem fér bele azonnal a régi nadrágjába (bár azért vannak kivételek...) :wink:
Zsófi baba még csak 8 hetes! Én a szülés után 8 héttel úgy néztem ki mintha még nem is szültem volna (jó egy kis túlzással) de van róla kép is.
Fogyózni tényleg ráérsz a szoptatás befejezése után is - fogadd meg a többiek tanácsát . De addig is megválogathatod azért hogy mit eszel.
És csak hogy megvigasztaljalak, rajtam is 12 kiló maradt a szülés után és most kezdtem fogyózni és lassan de biztosan haladok a régi súlyom felé.
Nyugodj meg, leszel te még vékony!! :) :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Evisan: Én április 27.-én szültem. Tegnap elmentem a boltba és megkérdezték,hány hónapos terhes vagyok? :(

Kép

Kép
mannogab

sziasztok!sajna tegnap kikapartak!üres volt a petezsák! :cry: :cry: :cry: :cry: második babát vesztettem el!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép

Kép
mannogab

Kép

Kép

Kép
mannogab

Bocsika,ezt még gyakorolnom kell :D

Kép

Kép
mannogab

Kép

Kép

Kép
mannogab

mannogab édesek vagytok így együtt!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska! :( :( :( Pihenj 3-4 hónapot, azután nyár végén üljünk le beszélgetni! Láttam pénteken este a felvételi naplóban, hogy befektettek, elszomorodtam. :cry: :cry: :cry:
bábaildi

jaj nagyon rossz.azt mondta a szinte ,hogy várhattunk volna még egy hetet de nem lett volna értelme,mert üres volt a petezsák!!!!!!!!!
nagyon rossz ,hogy megint nem sikerűlt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
folyton sírok,tegnap még vissza tudtam tartani de ma már kijön a sírás rajtam többször is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
várom nagyon a beszélgetést!puszi neked!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam,jóklegyetek.puszi sziasztok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó estét Mindenkinek!

Nitácska. Sajnálom a történteket! De fel a fejjel akármilyen sablonosan is hangzik!

Mannogab! Nagyon szépek vagytok mind a ketten a képen! Gyönyörű a kisfiad!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok !

Nitacska ! Nagyon sajnálom , tudom most nincs vigasz , de majd idővel lesz jobb is . Kitartás , sírj csak ha sírni kell az is segít .

Mannogab ! Szépek vagytok együtt , világ legjobb dolga mikor így össze bújhattok . Ugye ?

Szép estét , szép hétvégét ? Hajni .

Kép
hasadi

sziasztok.köszönöm a vígasztaló szavakat,ma már kicsit jobban érzem magam! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Pedig én annyira drukkoltam... :cry:
Nagyon sajnálom.Hagyd egy kicsit a szervezetedet regenerálódni és beszélj Ildivel.
Tutira jó tanácsokat fog adni.

Fiatal vagy még, hidd el, össze fog jönni!

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika én is remélem,hogy egszer még összejön a kistesó!jövőre remélem sikerűl majd!
Nagyon rendes az ldi,hogy segít nekem,nagyon sokat jelent ez nekem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam,jóklegyetek,puszi,jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska!
Én sem akarok sablonokat írni neked, olyat úgysem tudok, ami megvigasztal. Szerintem ilyenkor az embert nem vigasztalja meg az, hogy mások, mint laikusok mit mondanak. Bábaildi biztos sokat fog tudni segíteni neked. A szülésznők nagyon jól értenek a lelkünkhöz is, de tényleg. Mindig tudnak valami jót, vagy újat mondani. Ezt én is tapasztalatból mondom. Mert amikor én is megszültem, és elkeseredtem azon, hogy a kislányom milyen pici súlyú, és nem adták a kezembe, én is sírtam.
Szóval akkor én is kiborultam. Bejött hozzám az egyik szülésznő, és elmondott egy olyan történetet, amiből tényleg megértettem, hogy nem kell elkeserednem.
:cry: :cry: :cry:

Mannogab!
Nagyon édes a kicsi fiad!!! Jó sok haja van. Nagyon lehet imádni ezeket a picikéket!!!

Köszi nektek a bíztató, szép szavakat. :) :) Na, nem mintha ez valami észvesztően nagy probléma lenne. Óóóó, istenem...., ez legyen a legnagyobb bajom!!!!!!!! Röhögök magamon. :D :D Elmentünk tegnap a CA-ba. Felpróbáltam egy nadrágot, meg egy felsőt, a férjem megnézett benne, és azt mondta, hogy vegyem meg így egyben ezt a göncöt, mert qrva jól áll. Úgy örültem neki, és tényleg jól áll. Nem igaz, hogy nem a ruha teszi az embert.

Mára ennyi, elteszem magam holnapra.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Nalátod Évi!

Az én párom meg azt mondta, hogy ilyen anyukásan még jobban nézek ki. :lol:
Persze azért egyszerűbb és olcsóbb visszafogyni a régi ruháimba, mint újakat venni, de nagyon jólesett.
Nem akarok már 36-os méreet, de legalább a 38-ast.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ohh és egy pár kép

Fürcike:

Kép

barackos hami:

Kép

paradicsomos:

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nitácska!
sajnálom,hogy így alakult :( de nyugi... lesz ez még így se :wink:
látod, szorítunk érted mindannyian itt a topikon :D ez a sok pozitív energia biztos jót tesz majd :wink:

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Nitácska! Én sem szeretnék tanácsosdit játszani, de azt elmesélném neked, hogy nálam a "babanemzés" úgy alakult, hogy amikor nem gondoltam rá, akkor jött mindhárom. Persze szerettem volna picurt, de nem gondolkodtam rajta.
Volt viszont két évem Ginus előtt, amikor nagyon-nagyon akartam, és nem sikerült.
Nem tudom, miért és hogy van ez a dolog, de szerintem lazíts és a pároddal most csak egymással foglalkozzatok ne a babával.
Aztán észere sem veszitek és sikerülni fog!!! Majd meglátod!

Dominika! Nagyon tündéri a kiscsaj! Ahogy mosolyog az olyan szívmelengető!

Minden anyukának babásnak és pocakosnak jó éjszakát, sziasztok!
yusz

Sziasztok!

Dominika!
Jaaaaj, de éééééééééédes!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Hogy nevet!!!!!! Nagyon-nagyon cuki. De figyi! Te már 4 hósan adsz neki más kajákat is? De te szoptattál, vagy szoptatsz még?

Évi

Kép
evisan

Szisztok Csajok!
Régen jártam erre, rengeteg a dolgom....

Először is Nitácska: nagyon sajnálom, ami történt. Én is keresztülmentem rajta, nem volt könnyű, de én mindig azzal nyugtattam magam, ha így kellett történnie, akkor inkább így 5-6 hetes terhesen, mint mondjuk 7 hónaposan v. egy beteg gyermek. A dokibácsim anno azt mondta, hogy az ilyen korai terhesség elhalásokat majdnem biztos, hogy valamiféle "hiba" okozza.

Evisan!
Akár szoptatsz, akár nem, 4 hós korban szépen apránként el lehet kezdeni a hozzátáplálást. Fokozatosan. Mondjuk elsőre csak szopi előtt v. után - kinek mi vált be :wink: (mi mindig szopi előtt ettünk, de ha nagyon éhes már a pici, akkor hiába bajlódsz a kanállal, úgyis csak üvölteni fog a ciciért 8) ) nem többet, mint egy kiskanálnyi gyümit pl, és azt is mondjuk csak napi egyszer - általában a tízórait szokták javasolni. Azért is jó ilyenkor nyáron, mert van sok friss gyümi, ami tutira nem tartósított, sőt ha még netalán van a saját kertedben mondjuk barackfa, az meg tutira még biogyümölcs is!

Domi!
Csudaszép ez a kicsi lány!

Többiektől is lássuk a képeket!!!!!

Ja, Évi és még valami! Én Bencém után egyáltalán nem fogytam vissza (terhesség alatt feljött 18 kg!) marad rajtam kb. 6 kg. De nem kínoztam magam, mert tudtam, hogy úgyis akarunk záros határidőn belül kistesót, és úgy voltam vele, hogy nem sanyargatom magam mindenféle fogyókúrákkal :lol:
Réka most lesz egy éves, most annyi a súlyom, mint mikor Bencével teherbe estem. Ennek 4 éve....

Remélem nem zavartam, és volt egy-két "jó beszólásom" :roll:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Fricky!

Köszi a bókot a kiscsaj nevében is.:-)
Egyetértek, kérünk még képeket!!!!

Evisan!

Sajna mi eleve úgy jöttünk ki a kórházból, hogy Domi nem volt hajlandó szopizni.
Kitartóan fejtem eddig, de nekem csak a bal mellemben volt tejcsi, a jobb mellemben soha semmi. (Daganatom van benne, talán ezért)
Kapta a napi 400-500 ml anyatejet és a tápszert. De Apa kiment külföldre dolgozni, rám maradtak a malacok, a ló, a két kutya, a házkörüli teendők és a gondok, úgyhogy 1 hete nincsen semmi tejcsikém.
Domi viszont csak heti 10 dkg-ot hízott, így el kellett kezdeni óvatosan a hozzátápit.
Úgyhogy most próbálkozunk, nem valami nagy sikerrel. :lol:

Mesi!

Lara babáról mikor kapunk képeket?

És Yudittól????

Friss anyukánk nincs még?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Pénteken voltunk 4D-s ultrahangon, és kiderült, hogy egy kis pöcsös lakik anya pocijába! Párom eddig is odaáig meg vissza volt érte, de most, hogy látta a kis pofiját, meg úgy egyáltalán az egész gyereket, teljesen el van varázsolva!

Puszi Mindenkinek!

Kép
marcsi0503

Marcsi!

Naná, hogy a hapsik elájulnak ettől! Az már csak hab a tortán, hogy fityegője van! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

íme néhány kép Lara-babáról :)

Kép

Kép
...akkor is megyek Anya :)

Kép

Szép napot Mindenkinek!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Hűűű Mesi mekkorát nőtt Lara!!!! :shock: :shock:
Mikor jöttök babaúszni?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nem tudom Kriszta,mert majd csak jövő héten kapja a 3hós oltást és ráadásul megyünk majd haza néhány hétre így valszeg majd csak utána kezdjük,hogy ne legyen egyből egy nagy szünet. de szeretnénk mindeképp. :lol:
Tényleg sokat nőtt.. biztos azért mert olyan szép hosszúakat alszik esténként :wink:
bár... most is jól bírja... felkelt 6kor enni,7kor visszaaludt és azóta alszik a kis csöppségem :lol: biztos piheni a hétvége fáradalmait: szombaton esküvőn voltunk,vasárnap meg az Ő keresztelője volt :shock: nekünk is sok volt,nemhogy neki...

huhh hosszú lettem kissé :D

Domi hogy van??

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi!

Mit jelent a haza? (asszem írtad már, de tudod én szitaagyú vagyok).
A keresztelőt hogy intéztétek? Étteremben ettetek?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hátha mint várandósságon már túleső anyukák lévén esetleg volt hasonlóban részetek. Valamelyik nap nagyon furán mozgott a pocaklakóm, kidudorodott a hasam, tett egy félkört, és az jutott egyből eszembe, hogy biztos befordult fejvégű fekvésbe. mikor pénteken mentünk uh-ra ez be is bizonyosodott, tényleg fejjel lefelé van. Egyik ismerősöm szerint viszont ez még közel sem jelenti azt, hogy mostmár végig így marad, mivel még túl nagy a helye odabent. Tényleg visszafordulhat még?

Kép
marcsi0503

Sziasztok!
Marcsi, nekem is kb ennyi hetesen "álltak fejre" a babócáim, és utána már nem fordultak vissza. Szerintem már nincs sok helyük ekkora mozgásokra. De nem vagyok szaki, ez csak az én tapasztalatom.
Nitácska sajnálom ami veletek történt. Remélem sikerül minél hamarabb túltedd magad rajta. És majd érkezik a kistesó is, sokszor tényleg olyankor amikor nem is számítana rá az ember.
Lányok, nagyon édesek a babák.
Mi lassan minden este készenlétben állunk. Annyira erős és gyakori keményedéseim vannak, de aztán elmúlnak :) Viccelődik velünk a kiscsaj.
Ma mesélem Alizkának, hogy megyek majd kórházba amikor születik Noémi, és a doktorbácsi segít neki kibújni. Kérdezi, h Miért, egyedül nem tud? Mondom neki Nem. Erre ő, Miért beszorult? :D Annyira édes beszólásai vannak mostanában.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Kriszta!

a haza=Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, konkrétan Ajak nevű nagyközség /Nyíregyháza és Záhony között található/ a szüleim laknak itt :lol: egyébként sztem még nem írtam,ja és a szitaagy rám is jellemző :? :wink:

a keresztelőre étteremből rendeltük a kajcsit,de itthon volt a "buli". az egyik különlegessége az volt a keresztelőnek,h az a pap keresztelte Larát,aki anno engem is...első áldozó és bérmálkozó is nála voltam csak utána eljött Ajakról....megkerestük itt pesten és örömmel vállalta :lol:

de azt még mindig nem tudom,hogy hogy van Domi... :)

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

sziasztok!köszönöm,mindenkinek,hogy gondoltok rám ,ez nagyon sokat segít nekem!ma már hála égnek a kedvem is jobb mint mondjuk 2 nappal ezelőtt!
mesi,lara nagyon szép baba,gyönyörűen fejlődik!
dominika is gyönyörű szép kerek kis pofija van!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mesi!

Jól vagyunk köszike (látod a szita agy miatt a kérdésed elfelejtődött)
Ma készlett a vérképünk, holnap húzunk dokinénihez, hogy mondjon valami bíztatót. Fogzunk ezerrel, bár fogunk egy darab sincs.
:lol:
Jó messze laknak a szüleid!
Mi is tervezzük a keresztelőt, de anyósom közölte, hogy főzzek itthon, az olcsóbb.Úgyis most vágtunk disznót jeligével.
Na erre mondtam, hogy főzzön a fene a komplett rokonságra.
A keresztelő nekem is ünnep, nem vagyok hajlandó ugrálni senkire.
Úgyis azóta kivan a mókuskerekem, mikor dec 20-án hazajöttem a kórházból, 25-re meg meghívatták magukat.Persze kaját is kellett csinálni. Még jó, hogy stramm csaj vagyok, a szülés után lábon jöttem le a kórterembe, mert a beteghordó nem ért rá.
Na jó Erzsike támogatott azért. :lol:

Szted gonosz vagyok? :D

Snápi Ági!!!!

Mivan máááá?????

Kép

Kép

Kép

dominika1

mára elteszem magam jók legyetek.puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dehogy vagy gonosz Kriszta!!
miért nem főz anyósod,ha annyira akarja?! :lol: bocsi,de ez kicsúszott :?
hidd el,sokkal jobb volt így hogy csak el kellett sétálni az éttermbe a tálakért. tele volt sok fincsi hússal,én összedobtam itthon néhány egyszerű salit,anya sütött sütit,kaptunk 2 tortát és kész. bőséges volt,de tényleg. még csomagoltam is mindenkinek.

még így is fárasztó volt a nap, főleg ha még egész délelőtt a koyhában robotoltam volna.... :roll:

mikorra tervezitek a keresztelőt?

holnap írj,hogy miujs az eredménnyel. remélem,minden ok!!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok! Marcsi: a 30 hét után már nem nagyon fordulnak vissza farfekvésbe a magzatok, mert "fejnehezek". Kivétel, ha nagyon kis súlyúak, és nagyon nagy a helyük. A többség azonban tudja a dolgát, és ilyenkor már nem ringlispilezik.
Nitácska! Örülök, hogy jobban vagy!
Apcukk? Bluebox? Mizújs?
bábaildi

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
10RE MEGYEK CTG-RE MEG ULTRAHANGRA A KÓRHÁZBA!TEGNAP ÓTA VISZONT NAGYON KEVESET MOZOG NORINA!!!EZ JEL TALÁN???A TEGNAPI TORNÁT IS HŐSIESEN BÍRTA Ő IS MEG ÉN IS!!!VÍZESEDÉS ONE, UGY ELTÜNTETTE A MARIKA ÁLLTALI GRAPEFRUIT IVÁSZAT HOGY EGÉSZEN NŐIES A LÁBAM MOST MEGINT!!!HA HAZAÉRTEM ÍROK MAJD OKÉ???

APCUKK!!!
REMÉLEM TALIZUNK MAJD A KÓRHÁZBA!!!DE JÓ NEKED HOGY LEGALÁBB FÁJÁSAID VANNAK!!!ÉN UGY MOZGOK MINT AKI NEM IS TERHES HALLOD!!!ÉS ONE FÁJDALOM MEG KEMÉNYEDÉS IS!!!VAGY LEHET HOGY VAN CSAK ÉN NEM TUDOM HOGY MELYIK AZ ÁLLTALÁBA!!!A GYEREKEKNEK NAGYON JÓ KIS BESZÓLÁSAIK SZOKTAK LENNI!!!

LILLA!!!
KIPRÓBÁLTAD A TEÁT???JÓ SZ........R MI???

MAJD MÉG JÖVÖK!!!
SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Ági!

Örülök, hogy jeletnkeztél!
Nem akarok kekeckedni, de nem kéne azt a tornát egy kicsit hanyagolni és pihengetni??!! :lol:
Azért csodállak a kitartásodért, én ilyenkor már egy nagy bálna voltam és tényleg nagyon nehéz volt fizikailag cipelni a Domi seggét.
Hartman papa gondolom ezzel a kérdéssel fogad mindig: Ágikám, nem szülünk? :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok csajok!

Sajna Ginustól nem sok időm van netezni. Egy hete felvette azt a rossz szokást, hogy ha éber üvölt ezerrel. Nem éhes, nem kakis a pelus, nem fáj a poci. Ha felveszem hozzám bújik és csönd van. Minden második etetés után hajlandó csak aludni, a többi időt végigbőgi.
Eddig csak ordított, most már könnyek is jönnek. Elég tanácstalan vagyok, annak ellenére, hogy két gyereket már "felneveltem", ilyen szitura nem emlékszem velük kapcsolatban.
A párom szerint tegyem le, majd elfárad. De nekem megszakad a szívem, nem tudom hallgatni a sírását. Kápes két órát is megállás nélkül sírni. Ha felveszem csönd lesz és elalszik rajtam. De ha leteszem folytatódik. Ja, és csak nálam nyugszik meg, ha más veszi fel, üvölt tovább.
Szerintetek elrontottam?
Most is úgyírok, hogy közben rajtam fekszik. Kezdek kimerülni, mivel éjjel is ezt játsza el velem. Ha jön a védőnő feltétlenül megkérdezem.
Van ilyen jellegű tapasztalatotok? Ha igen, írjátok le, mert kezdek megőrülni.

Szép napot, Judit
yusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?