Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Péntek óta akarok jönni, de mindig volt valami.
Azt akarom mondani nektek, hogy Kende MEGGYÓGYULT!!!! Pénteken voltunk megint arcröntgenen és jó lett az eredménye. Azt mondta a dokinő, hogy most már okés a kölyök. Bár az egyik gyógyszert még 2 hétig kell szedni, de ez egy immunerősítő is egyben. Úgy örülök. :) És még egyszer köszi a drukkokat! Aranyosak vagytok!!!!

Jenny: de jó, hogy elkezditek a projektet. :) Hamarosan meglátod lesz bébid.
Mi úgy vagyunk, ha őszig nem jön össze a baba, akkor valószínű műtét lesz. Addig reménykedünk. Meg júli végén kell apának kontrollra mennie, a doki meg aug-ban szabin van, szóval nyáron ezért se lehetne a műtét. Meg azért se akarjuk nyáron, mert akkor nem tudunk strandolni.

Mágnes: fú de bosszantó. Csak bankkal, biztosítóval ne legyen az embernek ügye. :(

Magdolnam: nagyon helyes Liza baba. Én se hallottam még két lepényről. Lehet tesója lett volna.?

Márti: helyes a pocikád. Jééé anyósodba mi ütött? Furi a viselkedése. De legalább most jófej volt.

Most megyek főzök tovább.
Kellemes hétvégét.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Márti, de édi pocak. Nemrég még nekem is ilyen volt :shock: Anyósodtól meg 1 kicsit meglepő fordulat.... de jó fej!!!!!!

Viri, ez jó hír! De azért vigyázzon kende magára! Próbáljátok ti is ki az aloét, hátha segít! Én ma toscan parilevst, petrezselymes krumplit grill hússal éééééés rácsos linzert csináltam. Sőt, már meg is ebédeltem. Elkezdtem a 90 naposat, mert nem akarok úgy járni, hogy a szülőágyon meg sem bírok mozdulni, a lábaim alig bírnak el. Persze a gyümi napot kihagyom. Remélem így ezzel már nem sok kg jön fel. Már 2 napja csinálom :D

Apuék most vannak itt és szerelik össze a pelenkázót, annyira örülök neki! A kisszekrény még nincs kész, majd kb 1 héten belül. A papucson és a szopi melltartón kívűl képzeljétek mindenem megvan!!!!
magdolnam
 
 


ja igen, Mágnes! Tök durva... a szomszéd bácsi milliomos volt és meghalt. A felesége nyugdíja 70.000ft + van 1 szellemi fogyatékos fiúk. Asszem január végén halt meg a bácsi és a mai napig zárolva vannak a dolgok. A nő szinte éhezik.... és nem jut hozzá a vagyonhoz. van 1 hatalmas tanyájuk amiért ugye számlákat kell fizetni meg van valaki aki az állatokra ügyel, na őt ugye ki kell fizetni... Sajnálom a nénit. Szegény emiatt a sok idegeskedés miatt nagyon lefogyott
magdolnam
 
 

 
 

Magdolam:
Ne is mondd, Anyu is már tiszta sovány! Olyan rossz, mert nem tudunk nekik segíteni, nekünk is itt a lakás törlesztés gyed mellett..

Annyira fáj a torkom, hogy tegnap nem bírtam ki, és bevettem egy Algopirint. Remélem semmi gond nem lesz, ráaásul a köhögés miatt is féltem zsákocskát.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


igyál sok sok mézes citromos kamillateát! Az jót tesz!!!!!!!!!! És még gyogyi sem kell Mikor mentek dr-hoz vagy uhra?
Bizti megérti anyud hogy nem igazán tudtok anyagilag segíteni, reméljük nálatok nem fog elhúzódni az ügy
magdolnam
 
 


A teát iszom, Apa olyan rendes volt, éjjel rámjött egy köhögő roham, ő meg kiment, és főzött nekem mézes teát. Ollyan jól esett :)
Csütörtökön megyek uh-ra és dokihoz is. Nagyon várom, közben kezdek kicsit aggódni, hogy minden rendben van-e..

Persze, Anyu megérti, csak olyan rossz érzés, hogy nem tudok segíteni..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


De kamillateát igyál! A pickwicknek egész jó teájuk van! Bizti rendben lesz minden! Már miért ne lenne??? Na :wink:

Nekem meg a kezemmel kéne valamit csinálni, mert ha meg lesz Lizus, akkor érdekes lesz emelgetni... nem akarom elejteni, úgy mint a lábosokat....

Nati hooooooooool vagy?
magdolnam
 
 


Sziasztok újra!

Én husilevest főztem, meg rántott csirkemellet krumplival Kendének, magunknak meg sültcsirkét. :)

Magdolnam: kitartást a diétához, de azért ne vidd túlzásba ;)
Pont ma mondtam apának, hogy Kendének kezd elfogyni az aloés vitaminja és rendelnem kell. Erre mondja magadnak is rendelj azokból amit ajánlott az aloés csaj. Mondom neki, hogy de nagyon drága erre ő, és mi nem az? :) Szóval akkor ez azt jelenti, hogy rendelek magamnak is :) Ugye te a gélt ittad, meg multi macat szedted. Mást nem is???
Hű de ügyi vagy, hogy már így bevásároltál. Én majdnem a 35. hét körül kezdtem annó vásárolni, mert akkor már a dokim fenyegetett, hogy most aztán már nemsoká befektet. :)
Nyugi a kezed a szülés után helyreáll!!! Már lehet másnap tudsz vele fogni.

Mágnes: a hagyatéki tárgyalás még ugye nem volt meg? De ha igen akkor azzal a papírral bemehettek a bankba, mert azon ott van, hogy kik az örökösök. Apumnál is így volt, mikor meghalt, a hagyatéki végzéses papírral tudtuk felvenni a bankszámlájáról a pénzt.
Nyugi nem lesz semmi baja a köhögéstől a pici zsákocskának, amibe már ugye babóca is van :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Márti:
Nagyon aranyos pocakod van már! :D

Mágnes:
Bízom benne, hogy a következő UH-n már szívhang is lesz! Csak így tovább! :D

Magdolnam:
Remélem már lenyugodtak a kedélyek otthon! Liza baba nagyon aranyos! :D Két méhlepény? Elég meglepő, hogy ideáig senki nem látta! :shock:

Viri:
Nagyon örülök, hogy Kende végre a javulás útjára lépett! Remélem most már nem lesz semmi baja!

Kép
anda81
 
 


Viri nehogy a gélt rendeld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A berry nectarból az áfonyásat vagy a barackosat. Az utóbbi isteni fini!!!! És a multi macát, meg az a beta care-t Nem akarom túlzásba vinni a diétát, csak az ételtípust szétválasztani. és már az is önmagábavéve hatásos tud lenni.

Köszi Anda.

Kész a pelusozó!!!! Jó nagy lett! Legalább lesz hová pakolgatni.
magdolnam
 
 


Magdolnam
De jó, hogy kész a pelenkázó. Bizti szupi lehet.
Mondd már meg légyszi mennyibe kerülnek ezek az aloés cuccok. Mire jók? Segítenek a babásodásban, vagy immunerősítők?

Viri
De jó, hogy jöttél. Na és mindjárt laptető. Drukk, hogy bebabásodj a nyáron, vagy még ebbe a hónapba, és akkor nem kell műtét apának, ugye? Szupi, hogy Kende meggyógyult.

Egész nap kint vagyunk a szabadba, olyan szép idő van. Ma bográcsoztunk. Pincepörköltet. Nagyon-nagyon fincsi lett. Közbe a nap is jól megfogott. Feltöltődtem D vitaminnal. :lol: Most meg megy a forma-1. Szoktátok nézni? Aztán meg kutyasétáltatás.

Kép
p__lilla
 
 


Magdolnam: jujj de jó, hogy írtad, hogy melyiket rendeljem. De a nectarok hatóanyaga ugyanaz, csak ízben más ugye? És te mennyit ittál belőle naponta? Illetve multiból és a bétásból mennyit szedtél naponta?

A képeket még mindig várjuk a szobáról és most már a pelusozóról is!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Na az áfonya és a barackos hatóanyaga uaz, csak a baris az sokkal finomabb és ihatóbb ennek az ára kb 6500környéke +-. ez immunerősítő és segíti a peteérést, megtapadását. A gélt eszetekbe ne jusson meg a narancsost megvenni!!!! Olyanokat olvastam róla hogy magzat elhajtó, vizelethajtó hatású. Ebből napi (én javaslom az éhgyomorra kávéscsésébe tölteni, aki nem bírja ->gyomorégés, stb, vízzel higítani. Én mondjuk a teát is ittam, de ez nem lényeges!

Akkor a multimaca, az kifejezetten a babásodásra van, illetve ez is gyakorlatilad erősíti a szervezetet, mert akkor is szokták adni, ha valaki beteg (megfázás, arcüreg, stb) ebből reggel és este 1-1et! ÉÉÉÉÉÉÉÉs apának is kell szedni!!!! Mert nagyon jó minőségű cucca lesz tőle, de neki nem lényeg az aloés. Ez is olyan 6500körül mozog. Apáknak javaslom, a dmben is kapható 4500ért és több van benne!!!! a maca vibe-t

Akkor én még grátiszként használtam az a beta care-t, napi 1 szem!!!! Hú erre most pontosan nem emlékszem, hogy melyik hatóanyaga mire való, de azt tudom,hogy ezt is javasolták, de nem létszükség. asszem ez olyan 4000körül van. Apa is szedhet de a gyógyszertári a vitamin is tökéletesen megteszi nekik, meg a 10edébe kerül...

Én mondjuk még az elevitet folsavval is nyomattam. A lényeg -legalábis ezt mondják- hogy éhgyomorra vedd be, utána kb 10 perc múlva jöhet a hami, meg minden.

Arra fel kell készülni, hogy ezek horror árak és 1 embernek a gél és a maca 3 hétre elegendő! Annyir még hozzátennék, hogy én rendkívűl beteges típus vagyok (hapci, torokfájás, arcüreg) de ettől már 1 jóóóóóóóó éve nem voltam beteg!
És még egy lényeges dolog! Csodákat ne várjatok, de nagyon higgyetek benne, mert tudjátok minden a fejben dől el!
magdolnam
 
 


apának levágtam a haját, kb 15 perc volt és most úgy nézek ki mint a rák. A szomszédtól kaptunk tefal babamérleget, egy fürdető kádat állvánnyal leengedővel meg könyveket meg egy pihenőszéket, ez kb 700.000ft lett volna
magdolnam
 
 


sziasztok!
megjöttünk anyóstól, szép idő volt, legalább nem a panelban ücsörögtünk, igaz párom dolgozott, de csak amennyit pünjkösdkor megengedhetünk.
A picurka már nagyon rugdal odabent. Kedden megyek tanácsadásra kíváncsi vagyok, hogy a laborom és a cukorterhelésem milyen lett, kedden du még megyek szemészetre is.

Kisvirág!
örülök Kendének! az immunerősítőket nagyon dícsérik.

Magdolnám!
Akkor lassan de kész a babaszoba, én is alig várom a júliust, addigra én is mindent elő akarok készíteni, asszem te is nyugodtabb vagy most, nem?

Lilla!
a pincepörköltet nagyon szeressük, és ti is szoktatok vörösbort beletenni, úgy az igazi?

Márti szép a pocid, lassan én is teszek fel képet, de hugi kölcsönkérte, még nem került vissza.

szép estét mindenkinek!!

Kép
andyfekete
 
 


Magdolnam: köszi a részletes infót. Akkor a barisat fogom venni, mert az áfonyát nem szeretem. Nekem 5700-et mondott a csajszi, hogy annyiért hozza, a multimacat 5900-ért, és a bétást 6700-ért. Legalábbis 1 hónapja ezeket az árakat mondta.
Apa szed már e vitamint, meg egy másik gyógyszert, meg acc-t meg rendelek neki fer14-et, ami szintén pasiknak van. (Vitaminkészítmény.) Az ára elég húzós.
A múltkor összeszámoltam nagyjából mennyibe fog kerülni ez a sok bogyó. Apáé 3 hóra kb 55e ft, az enyém szintén 3 hóra az aloés cucc olyan 60e ft. Király mi. Ezt egész nyáron szedni fogjuk. Igazán abba reménykedünk, hogy ez használni fog és megússzuk a műtétet.

Az tök jó, ha kapsz mindenféle cuccot. Sokat spórolhatsz rajta. ;) De szerintem elírtad az összeget :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


magdolnam!
szerintem is elirtad az összeget. és tök jó hogy kapsz cuccokat.
én is átvettem a babahordozót 3 ezerért ismerőstől. nézegettem babakocsikat is, vannak szupik, árral együtt.
még egyelőre az ráér. De jó dolog nézegetni! mindenkinek ezt kívánom

Kép
andyfekete
 
 


nem tudom, mert nem emlékszem rá azért írtam kb árakat. De nem Ftban vannak hanem az FLP-nél euróba! és az aktuális napi átlagárfolyammal számolnak, úgyhogy változó az ára. A multi maccát nekem amerikából hozták, nem tudom, hogy neked honnan, ugyebár magyarországon betiltották. Mondjuk egy hülye puncival hozattam be, rühellem azt a nőt és sztem rárakott.... mert ugye annak is fix eurós ára van.

Andi, tuti jók lesznek az eredményeid!

Az én lábam már úgy néz ki mint shreknek :shock: :shock: bő 2 hónapot kell már csak túlélnem, ami egyre nehezebb. Liza már akkora, hogy nincs helye megfordulni. Hála égnek! És fejfekvésű! Annyira jó érzés, hogy gyakorlatilag mindenünk megvan, mert most nem lenne 500.000ftunk arra, hogy hirtelen összeszedjük a dolgokat, meg már én sem nagyon tudok eljárkálni. Úgyhogy szerintem félre a hülye babonákkal és vegyék meg a kismamik a babakelengyét meg ami kell még. Kivéve, hacsak a kismami gazdag.
magdolnam
 
 


Az én kis drágámmal annyira egy hullámhosszon vagyunk, tudom milyen kedve van, ha örül, ízlik valami neki és érzem hogy nyugodt megfontolt baba lesz. Szerintem nem lesz sok gond vele. A szomszédnak is nagyon hálás vagyok! Majd ha rend lesz ismét akkor csinálok képet és apával feltöltetem. Lassan már nem férünk el.
Annyira remélem, hogy sikerül eladni ezt a házat!!!!!!! És húzhatunk haza Harasztira!!!!!!
magdolnam
 
 


Hát tényleg nem semmi áraik vannak ezeknek a cuccoknak.

Viri: Nektek is jó sokba fog kerülni. Csak sikerüljön a kistesó, akkor tuti megéri. Mi az a fer14? Van róla leírás valahol? Meg a többi aloés cuccról is jó lenne valamit olvasni. Sajnos nekem nincsenek ilyen ismerőseim, és nem tudok hozatni. Esszük a sima multivitamint. Nem tudom, ér-e egyáltalán valamit.

Magdolnam
Befordult a kicsikéd? De szuper. Várjuk a képeket.

Andy
De jó, hogy mocorog Picurka. Hamar itt lesz július meglátod. Neked is meglesz addigra minden. Sőt, már most sok mindened van.

Kép
p__lilla
 
 


igen befordult, aminek nagyon örülök. Ma olyan tornagyakorlatokat csinál :shock: :shock: nyújt.
magdolnam
 
 


Szeretném a segítségetket kérni!!! Van egy középkorú nő ismerősünk, akit már kb 1 hónapja kórházban tartanak, illet kis időt itthon tölt aztán ismét kórház. Sajnos úgy alakultak a dolgai, hogy többet nem fogják hazaengedni. Van egy pekingi pincsije -Tündike- irtó aranyos kutya, nem tudjuk pontosan mennyi idős lehet, de szerintünk 4 éves lehet és mi etetjük. Sajnos már ezt nem tudjuk tovább vállalni nekünk ugye ott a 2 vizsla és elajándékoznánk valakinek, vagy különben nem tudom mi lesz a sorsa....
Kép
magdolnam
 
 


Nagyon édi a kutyika. Hát mi már sajnos többet nem tudunk befogadni 2 németjuhász mellé. Mamáméknak volt ilyen pincsijük, okos, hálás eb volt szegényke. 16 évig élt!

Kép
p__lilla
 
 


Kutyust mi sem tudunk, társasházba költözünk, ráadásul a pincsiben nem bízom, nem gyerekbarát. Sajnálom az ismerősödet.

Mikor költöztök? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Lilla, mamának még egy pincsi??? :D
Jövőre márciusra tervezzk.
magdolnam
 
 


Szegény kutyuska, nem is itt dömsödön lakik, hanem messzebb, másik községben csak 2 naponta tudunk átmenni hozzá, annyira kis hálás, Nem tudom mi lesz vele, mert nem tudunk vele foglalkozni max 20 percet, de azért a mi pénztárcánk is véges, meg a benzinünk.....
magdolnam
 
 


Mamikám már elég idős egy ilyen virgonc kutyushoz.

Kép
p__lilla
 
 


lehet gyakorol a méhem???? Olyan érzésem van de összevissza, nincs rendszeres időköz mintha meg akarna jönni, vagy mintha hasmenés készülődne, nem is tudom.... de nincs hasmenésem. Ilyen lehet kb az összehúzódás érzése?
magdolnam
 
 


:( ó értem szegény Tündike. Nincs ötleted hogy hová vagy mit kéne csinálni vele? vagy ha esetleg tudod ajánlani akkor azt megköszönném! Nagyon sajnálom szegényt
magdolnam
 
 


magdolnam:a méhösszehúzódás mensi szerű, csak erősebb. Vegyél meg Magnéziumot !

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan benézek, de ne haragudjatok nem tudok mindenkinek írni. Mi jól vagyunk, tegnap egész nap mentünk. Most is csavarognék, ha nem volna k... sok tanulni valóm.
Töki új programja odabenn, hogy agyonra nyomorgatja a hólyagomat, na de azért ez is jó érzés.

Viri
Ihatod a sima gélt is, annak nagyobb az aloe tartalma, nem fog ártani a babának. Csak az aloes teát nem lehet annyira sokat inni, a terhesség első 3 hónapjában. A legjobb ha éhgyomorra iszol ezekből, mert a gyomorra is nyugtatólag hat, bár az íze tényleg nem a legjobb. Én ugyan szeretem, mert savanykás és pezseg is, de ez sok embernek nem jön be. Nekem még a propoliszos tablettát ajánlották, de ha pollenallergiád van, akkor ne szedd.
Jó hogy Kende végre meggyógyult.

Magdolnam
Majd tegyél fel képeket a szobáról!!!

Segítséget szeretnék kérni tőletek!!! nagyon vizesedek és azt érzem, hogy a bevitt folyadék max 50%-át pisilem csak ki. Mit tehetek, hogy ne legyek ennyire vizes? Most aloe teát iszok (1 filter 1,5 liter vízbe és azt 3 napra elosztva 1-1 higítással) Szóval töménynek nem mondható, de elméletileg a szövetek között pangó vizet eltávolítja. Mit tehetek még??
Másik kérdés, hogy lehetek allergiás az uh-n használt gélre? Tiszta kiütés volt a hasam több napig a múlt heti uh után. Még most sem múlt el teljesen, de legalább már nem viszket.

Mágnes
Hogy vagytok? Rosszullétek? vannak?

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam, az avatart itt találod, tök jók vannak!

http://avatar.7910.org/index.php?lg=en

Az aloe berry nectárt én 6000-ért, az A Beta Care-t 6800-ért vettem asszem. De az A Beta 100 db-os. Sztem azért képben voltál Magdolnam. :D
Szép napot mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór
 
 


nati!

nekem egy pöttyöm lett a 4 héttel ezelőtti uh géltől. még most is láccik a pötty. de nekem csak 1 volt. Férjem tutira mondta hogy a géltől volt, a házidoki szerint szúnyogcsípés:)
akkor legalább nem vagyok egyedül. pedig látod az ember egyből letusol a doki előtt és után is.
elmúlik, ne tegyél rá semmit, hátha árt.

Kép
andyfekete
 
 


itt van a komód amit vettünk

Kép

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Andy:
jol néz ki a komód és biztosan jól ki is fogjátok használni!

Magdolnam:
emlékszel még arra az időszakodra amikor ugy kivántad a paradicsomot?
Most én vagyok úgy :lol: A mai ebédem 4 paradicsom volt összevágva kis maszlinaolajjal leöntve és kenyérrel. Annyira jól esik már napok óta gyúrom a paradicsomot....

Kisvirág:
De jó, hogy Kende meggyógyult!!!!

Jenny:
Te hogy vagy???Mikorra kell drukkolni neked? :wink:

Holka:
MI VAN VELETEK???????????

Erika:
VELED IS MI VAN??????

Mágnes:
a rosszúllétekkel hogy állsz???

Lilla:
Neked mikor kell szurkolni???

Nati:
Mit mondtak a 12 hetes uh-on? Kép??????

Csucsu:
Veled mi a helyzet????Nagyon sokat gondolok rád!!!!!!!!

Bocsi, ha valakit kihagytam
Ma megint lejártam a lábamat a sok intéznivaló miatt, de már meg is van, csak holnap kell menjek az eredményeim után a laborba és kész... Legalábbis egy darabig... :roll:
Puszi mindenkinek és tessék jönni gyakrabban!! Nehogy már kihaljon a topik!!!! :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Andy
Nekem nem egy pöttyöm lett, hanem mintha rubeolás lennék. Persze nem vagyok az, mert kaptam novemberben oltást és anyu szerint voltam is az kiskoromban. Aloe first-öt fújtam rá, az használt neki.

Márti
Minden ok volt, teljesen megfelelt a korának. 5,3 cm volt az ülőmagassága, 0,16cm a tarkóredő, 2cm a fejátmérő a halántékok között. Orrcsontról nem modott semmit, de ha jól tudom elméletileg azt is nézték.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
a nemét nem látta még?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Nati, nem vitatkozni akarok, sem rossz tanácsot adni, de gélről elég sok helyen olvastuk sőt még angol oldalakon is hogy nem igazán kéne a kismamiknak inni. Nem kell megfogadni a tanácsom, de én nem innám. Mindenkinek magának kell eldönteni a dolgokat. De egy tanácsadó sem fogja a szemedbe mondani, hogy nem igazán kellene inni.
Jaj én még méhpempőt is szedtem, de azt még most is nyomom mert finom és rendkívűl egészséges.
Jenny, nagyon drukkolok ám! Király a malackád :lol: Nina ma ketrec nélkül volt a szabadban!!! Akutyákat anyósékhoz zártam, hát nem örültek neki! De a malac annál boldogabb volt!!!! Jót futkározott és mint a kutya követett! Nagyon aranyos volt.

Ma apát megleptem! Beültettem a kocsiba és nem mondtam neki hogy hová megyünk. A kedvenc pizzériázónkba vittem, ittunk egy capuchinót aztán elvittük a dunapartra és ott ettük meg. Aztán elvittem jegeskávézni és jót beszélgettünk, álmodoztunk a haraszti házról, aztán elmentünk sétálni a nemzeti színház környékére, ücsörögtünk egy kicsit meg nézelődtünk aztán beültettem a kocsiba és lurdyba mentünk moziba. Olyan édesen meg volt szeppenve, még csak nem is sejtette, hogy milyen filmet nézünk, de egy nagyon jót foglaltam le, aszem superhearo vagy mi volt, aztán jöttünk haza és most vacsizunk :)
magdolnam
 
 


na igen a nemével mi van????????
magdolnam
 
 


a komódot a babának vettétek?
magdolnam
 
 


Andy
Szupi a komód.

Nati
Grat a jó eredményekhez. Képet kérünk. Neme?

Magdolnam
Jó kis programotok volt ma.
Mali? Nem égett le? Olyan szép idő volt. Vagy bekenegetted? Aranyos lehetett, ahogy követett. Nem szökik meg ilyenkor ha el van engedve?

Mi ma egész nap a szabadban voltunk. Sütöttünk tárcsán, kutyátsétáltattunk, bicikliztünk, meg napozgattunk kicsit.

Márti
A paradicsomot én is nagyon-nagyon szeretem.
Értem még nem kell izgulni, kicsit odébb van.

Kép
p__lilla
 
 


Jenny
Ezeket az atvatarokat nem lehet feltenni olyan egyszerűen. Nekem kiírja, hogy nem lehet nagyobb a kép 80x80 pixelnél. Lekicsinyítettem, akkor meg a mérete nem megfelelő. Aztán hagytam a francba az egészet.
Nekem is most volt nemrég az általános iskolai osztálytalálkozóm. Jól sikerült, jó volt találkozni a régi barátokkal, barátnőkkel. Érdekes, de az utcán nem is futok össze velük.
Te már lassan félidőnél vagy. Mennek a drukkok.

Kép
p__lilla
 
 


Árnyékba raktuk, aztán úgy gondolta, hogy jobb neki a napon én is ezen agonizáltam. Apa aztmondta hoz naptejet. Bement éselfelejtett visszajönni :evil: aztán megjelentek a kutyák és frászt kaptam,, gyorrsan összepakoltam és berohantam vele 10 percig voltunk kinn. De nem égett meg szerencsére. Mont egy mini kutya.

Jaj mini kutya.... tegnap ahogy abbana gyönyörű időben ücsörögtünk jött egy idős néni egy extra mini yorkival, a néni úgy csinált mintha egy dándogot vezetett volna és repül utána. Elég vicces volt a látvány, na meg az a mini kutya. De megtetszett, mondjuk nem vennék....

Mindjár jön a védőnő hozzám és minden kérdésemre válaszol, úgyhogy gyors ladáspucera, mert tegnap ugye nem értem rá.... aztán visszük Tündike kutyust el. Van egy ismerősöm, aki ilyenekkel foglalkozik, frakkot is tőle hoztuk.

Nati, hú te is már 3 hónapos vagy, ez jó! És már milyen nagy a pindurkád! Fogtok majd menni 4 dre? Mi 16 hetesen mentünk először és megtudták már a nemét mondani.

A barátnőm meg bármelyik pillanatban szülhet, irigylem. Tegnap kiakadtam, hogy bálna vagyok meg a bokám az egy felismerhetetlen egybefüggő valami.

Lilla+++++++++++++

Márti nagyon el vagy tűnögetve, a papírokat sikerült elintézned? Dolgoznod is kell vagy csak papíron? Igen, emlékszem a paradicsomos korszakomra..... Tegnap óta meg azt hiszem elég kívánós lettem! Már azt hittem hogy megúsztam.... A szomszéd menyasszonyi tortát hozott, gesztenye ízűt és marcipán bevonatost. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ majd megvadultam érte
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Én nem tudom, mi van, de elkezdek írni ide, és mire már majdnem befejezném, kiléptet az oldalról…Elég dühítő.
Lilla, az avatart nekem simán berakta. Nem is emlékszem, talán nem jpg-ben vannak, és át kell másolni abba? De a képmérettel nem volt gond, arra emlékszem.
Az osztálytalin az egyik lánnyal beszélgettünk, és kiderült, hogy neki detto ugyanez volt, mint nekem a babával. Őt is küldözgették jobbra balra, hogy biztos később fogant, meg hogy kicsi, várjanak ennyit meg annyit. Kicsit megnyugodtam.
Magdolnam, ha annyira rossz a vizesedés, olvastam valahol, hogy a petrezselyem is természetes vízhajtó. Szedsz rá amúgy valamit?
Andy, neked milyen nemű lesz a pici? Mert nagyon hallgatsz, és te azért már bőven félidős vagy, hogy tudd.
Viri, örülök, hogy Kende meggyógyult, már nagyon szurkoltam ezért a pillanatért. Jó kis tervek ezek a bogyók, csak segítenek most már. A babatervezőn is van fenn valami csoda vitaminkomplex apáknak, 30 ezer ft, de állítólag nagyon megregulázza a kiskatonákat.
Nati, annak idején írtam Magdolnámnak is, hogy a DM-ben lehet kapni vízhajtó teát, ha gondolod, vegyél, csak nem tudom, milyen gyógynövényekből áll, lehet-e várandósoknak innia.

Kép
jenny29
Mór
 
 


ááá, nem szedhetek bsemmit rá! Vízhajtó zöldtea, azt iszom. Tegnap alig fértem bele az edzőcipőmbe!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam
 
 


Viri, a búzacsiraolaj kapszula nagyon hatásos apáknak és nem is olyan drága. Nekünk bevált :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Na végre, sikerült feltöltenem egy avatart. Csak sajna le kellett kicsinyítenem és így nem mozog. :cry:

Odri
A búzacsíraolaj kapszulát ajánlotta valaki? Tényleg jók a katonáknak? Nézegettem, 800-1000 Ft körül mozog. Tényleg nem drága. De sehol nem írják, hogy arra jó.

Kép
p__lilla
 
 


én még nem jutottam el oda hogy csináljak egy hörcsögöt, mert ma pörögtem. De majd este!!!!
A védőnővel 10re beszéltük meg a randit, erre felhív, hogy ááá mégsem ér rá :evil: sztem direkt csinálja!!!!!
magdolnam
 
 


Lilla, igen ajánlották az E vitamin tartalma miatt jó a kiskatonáknak :lol: :lol:
Mi mindketten szedttük és bevált. Az ismerősömnek is használt. Amúgy meg ártani nem árt...

Kép
Kép
odri
 
 


Odri, köszi. Most én is szedetek apával E-vitaminos cuccot, mondjuk nem búzacsíraolajat. Remélem nekünk is beválik. :lol:

Kép
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?