Árnyékba raktuk, aztán úgy gondolta, hogy jobb neki a napon én is ezen agonizáltam. Apa aztmondta hoz naptejet. Bement éselfelejtett visszajönni
aztán megjelentek a kutyák és frászt kaptam,, gyorrsan összepakoltam és berohantam vele 10 percig voltunk kinn. De nem égett meg szerencsére. Mont egy mini kutya.
Jaj mini kutya.... tegnap ahogy abbana gyönyörű időben ücsörögtünk jött egy idős néni egy extra mini yorkival, a néni úgy csinált mintha egy dándogot vezetett volna és repül utána. Elég vicces volt a látvány, na meg az a mini kutya. De megtetszett, mondjuk nem vennék....
Mindjár jön a védőnő hozzám és minden kérdésemre válaszol, úgyhogy gyors ladáspucera, mert tegnap ugye nem értem rá.... aztán visszük Tündike kutyust el. Van egy ismerősöm, aki ilyenekkel foglalkozik, frakkot is tőle hoztuk.
Nati, hú te is már 3 hónapos vagy, ez jó! És már milyen nagy a pindurkád! Fogtok majd menni 4 dre? Mi 16 hetesen mentünk először és megtudták már a nemét mondani.
A barátnőm meg bármelyik pillanatban szülhet, irigylem. Tegnap kiakadtam, hogy bálna vagyok meg a bokám az egy felismerhetetlen egybefüggő valami.
Lilla+++++++++++++
Márti nagyon el vagy tűnögetve, a papírokat sikerült elintézned? Dolgoznod is kell vagy csak papíron? Igen, emlékszem a paradicsomos korszakomra..... Tegnap óta meg azt hiszem elég kívánós lettem! Már azt hittem hogy megúsztam.... A szomszéd menyasszonyi tortát hozott, gesztenye ízűt és marcipán bevonatost. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ majd megvadultam érte