Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Minden kis babóca nagyon tündér!

Edit: Almát nyersen én már 5 hónaposan adtam. Egyébként te varrónő vagy vagy csak szeretsz varrni. Múltkor azt írtad, hogyvarrtál a barátnődnek egy nadrágot. Vagy valamit félreértettem. :roll:

Látom éjszaka nagyon ébren voltatok!

Nekem Ádám össze-vissza kel éjjel. Valamikor elég neki a cumi és alszik tovább. De inkább az az általánosabb, hogy csak akkor fejezi be a forgolódást és alszik nyugodtan tovább ha megciciztetet.
Valakinek sikerült már a leszoktatás?
Én nem tudom mit csináljak, adjam neki oda a teját (Már régebben 1x próbáltam 1,5 dl lenyomott és forgolódott tovább)

Kép

Kép
ádibaba

Egy pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ádibaba

Ádi baba nagy fiú már úgy látom! Tök jó az első fotó, "szépiá"-ra van állítva a fényképeződ? Vagesz nagyon. Mi az a foltocska a jobb pofin? Amúgy Ádibaba, mi a keresztneved:) Vagy Ádibaba-mama:)?

Nem vagyok varrónő, de imádok szabni-varrni! Saját magamtól tanultam meg a szabást és a varrást is, na az előbbi dolog még igen nehezen megy! A lényeg, hogy alkossak valamit, ami nekem és talán másoknak is tetszik.

Festeni is nagyon szeretek, itt van a ma délutáni alkotásom. Gipsz képet öntöttem és temperával ráfestettem a golden retrieverünket, aki sajnos már nincs közöttünk

:(

Kép Móricz, a golden retriever +

De nem szomorkodás végett készült, csak emlék Léni szobájába. S nagyon jó helyen van a többi családi kedvenc mellett. :) Imádjuk a kutyákat!!!!!! Remélem Léni is imádja majd őket!

Kép Zebulon, a pointerünk

S itt vannak húgom kutyusai is.

Kép Vili, a lusta westie

Kép Peppito, a hiperaktív törpe snaci

Végül a srácok együtt!

Kép Kutyafiúk a falon
Vendég

Ádika milyen nagyfiú már!

Edit: én 3 hósan adtam az almát Ágikának!

Jajj nagyon szépek a kutyusokról a portré!
mi is nagyon szeretjük őket!Most kint voltunk a kutyusokkal és a csaj akkorákat nevetett nekik ahogy a foxi ugrált hozzá annál hangosabban nevetett nekik a csaj!

Kép

Kép
mogyoland

Léni, hogy alszik kis barátjával. Na meg apával mellesleg.

Piller Panka meg tényleg úgy néz ki mint aki éhezik.

Nem észrevenni, hogy jön a foga nem nagy kunszt. Utólag könnyű okosnak lenni, hogy persze azért volt nyűgös, de én is meglepődtem.

Edit nagyon ügyes vagy!

Ágika megint hozza önmagát, csak mosolyzog non-stop.

Ádi meg jól nyomja már a nyag hintán! Marci még csak az ölemben próbálta.

Ma szalonnasütésen voltunk, most jó büdik vagyunk, ég a belem a hagymától, de tök jó volt. Gyerekek bugyira vetkőztek, olyan jó meleg volt!

Betti nyáron a keresztapja esküvőjén koszorúslány lesz aki beviszi a gyűrűket. Még szerezni kell szép ruhát, de valami egysezrűbbet képzetünk, nem túl habosat, lehet, anyukám varrja majd. Meg barnunak is szereznem kell valami izléses ruhát. én pl anyák napjára nem adtam rá mini öltönyt, smucig is vagyok hozzá, mert felveszi egyszer, azt annyi. Egyébként én is inkább a gyerekekre költök, de inkább olyan ruhára amit hord is

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ma etetőszékben evett Léni, itt a fotó. Tök jól meg volt benne, holnaptól abban fog uzsizni is.

Ja és Isten áldja azt az anyukát, aki kitalálta a sült almát:) nagyon nagyon fincsi és imádja a leányzóm!!!

Kép Első etetőszékes evés-imádjuk a sült almát!!!!!
Vendég

Ciripke: hát igazad van!
Bizti szép lesz Bettike!

Kép

Kép
mogyoland

Az előbb megírtam és Ádi kinyomta a képet.

Az én nevem Ági. (Az Ágnest nem szeretem)

Edit: Nagyon szépen tudsz festeni. A tesóm is ilyen ügyes ő tele rajzolta a keresztfiam szobáját. (Micimackó, Malacka stb)

Az én végzettségem varrónő és ruhaipari technikus. Mikor tanultam akkor szerettem és sokat varrtam is, de most tagadom és nagyon utálom. Hát ez van. Lehet hogy majd egyszer még hasznát veszem.

Az arcán ér pattanás van. Állítólag 2-3 éves koráig elmúlik. De ha nem akkor meglézerezik.

Ciripke: Mi is megyünk majd lagziba. Szerintem ilyen picuroknak elég egy kis nadrág (valami vékony anyagból) meg egy kis ing. Na meg nekünk kellene egy új kiscipő is (olyan kocsicipő) mert ez már kilyukadt. Én is olyat akarok amit még azért fel tudok rá adni.

Kép

Kép
ádibaba

Ja azt el is felejtettem!
A fényképezőgépen nem találtam ilyen állítási módot. Nem olvastad? Pedig elég nehézkesen ment! Letöltöttem a picasa bigyót a gépre :lol: Na hát azzal csináltam.

Kép

Kép
ádibaba

Ági: Jó dolog a varrás, de csak akkor szeretem, ha tényleg olyan a hangulatom. Ha már a család ideállít néhány szatyor varrnivalóval, akkor a plafonon vagyok. Nincs rosszabb, mint egy gatyó beszűkítése, zipzár bevarrása vagy "csináld meg úgy, hogy jól álljon" hehehe

Pl. kismamaruhát szinte alig vettem, inkább én varrtam magamnak, vagy duriban vettem felsőket amikből összehoztam valami egyedit, vagy a raktáron lévő anyagaimmal kombináltam...azért is volt jó nyáron babát várni, mert így nagyon jól lehetett variálni a rucikat:)

Olvastam a picasa bigyós írásokat, de megmondom őszintén fogalmam sincs mi az:) hehe még ott nem tartok a felfedezés terén. De mindenesetre nagyon jól megcsináltam a fotót Ádiról. Az én fényképezőmön lehet állítani a színeket, pl. van egy szépia mód is, ezért kérdeztem.

A festésre visszatérve én most három medvét tervezek a korábban megfestett állatkák közé, Micimackót, Balu kapitányt és Folti macikát:)))
Vendég

Amugy én is Ági vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Bocsika a fotót TE CSINÁLTAD meg jól, nem én:))) csak félre írtam:))
Vendég

szevasztok!
már 20 perce alszanak a gyerkőcök :shock: legszívesebben én is, de még mindig van ebből a ******************* melóból :evil:
ma kimentünk a Margitszigetre. majd rakok fel képeket. nagyon jó volt: Huba aludt is, Petra nem, de még vmi távol-keleti nőcik képet is csináltak Hubával a kezükben (legalább fogták, míg én összehajtottam a plédet. mondjuk, nem értettem, minek akar vki más gyerekável képet magáról :roll: :? figyeltünk is Gyulával nagyon, h el ne szaladjon Hubával 8) )
szóval klasszul kipurcantottuk magunkat ismét, de megérte. Huba imád füvet szedni :lol:

Edit, nagyon jók a képek! ennyi állatot! :wink: én is tervezek dekorációt, de én a falra (úgyis szeretek falat festeni...): a kép már megvan, holnap kezdek a színezásnek... kicsit ovis, de nekem tetszik :oops: majd megmutatom, ha elkészül

Ádibaba ás Ágika is nagyon cukik a képeken! és Panka is!
még jövök, mert kell pihenni is :P

Kép
an°°di

Na ha már festegetés... A céges borcímkénken ez e festmény van. (Én pingáltam... :wink: )
Kép
Majd még jövök...

Kép
ermoni

Ja, és Janka háton feküdt... majd kisvártatva ült és nézett. Nem láttam a fázisokat... Kár! :wink:

Kép
ermoni

:oops: nem fogom megmutatni a faliképet :? bár én nem képeztem magam semmiféle táborban ;)
Janka ül? :shock: dehát még foga sincs! :shock: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
an°°di

Ez a 27. héten készült el...:)

Kép Léni szobarészlet

Hűű Móni, én a nyomdba sem érhetek. Szuper kis akvarell!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!
Vendég

És gondoljátok, h Jankának nem vásárolok? (De magamnak is! :lol: )
És nem értem Ciripke az egyik mondatodat... lehet, h túl sokat voltam a napon... :lol:
Pá! (Bea? Andi005 rólatok is rég hallottunk!)

Kép
ermoni

Andi, mutasd meg légyszi a képet, ha készen van!!!!
Vendég

Edit, majd meglátom ;)
mivel festettél a falra?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Itt mindenki festőművész??? :shock:
Jók a képek!

Panka képek: a pelekázós és a habtapievős akár Dorkáról is készülhetett volna! :lol:
Nagyon szép szeme van a lánynak!

Ádi meg hogy ül! :shock: Nagyon vagány nagyfiú!

Jó hogy bejött az etetőszék Léninek, látom a sültalma is! Nagyon jók ezek a kajás képek!

Ágikáról ne is beszéljünk, állandó mosoly! :lol: :lol:

Andi, Ti aztán neki kezdtetek a piknikezős napoknak! Helyes! Mi is fél nap kint voltunk a kertben, meg voltunk játszótéren hintázni és a nagyokat nézni! Dorkának nagyon tetszett!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Na jó régen voltam "erre felé", azt hiszem kicsit depis voltam meg fogászatra járok 2 héten belül 3 fogamból is letört egy darab sajna akár mit teszek moshatom én akár mivel rosszak a fogorvos szerint a rossz fogazat is örökölhető hát nem tudom de enegem idegesít.
Amúgy Petrám nagyon ügyes szombaton felült és azóta szinte csak ülni akar,Fogunk még egy darab sincs.
Evésbe visszafejlődtünk Petra nem hajlandó 1 hete csak tápszert enni egyik nap ügy döntött, hogy nem eszik kanalas kaját, pedig már kettő étkezés is főzelék vagy gyümi volt.
A védőnő szerint jön a foga és most egyelőre csak tápit adjak.
Tegnap Tihanyba voltunk tök jó volt.

Na én úgy irigylem azokat akik ilyen szépen tudnak festeni tök jó lehet Nektek /Edit ,Móni/Én még egy normális virágot sem tudok rajzolni, mi lesz majd ha Petra már azzal nyagat majd hogy rajzolak ezt v. azt :( :)

Andi
KépKép[/url]
andi005

Jutta! Én nem vagyok festőművész... bár gimis koromban asszem, az (is) szerettem volna lenni! :lol:

Kép
ermoni

Csajok! Jó topikban vagyok. ez itt nem a festőművészek klubbja? Nem semmi, miket tudtok?

Móni, melyik érthetetlen? Azt sem csodálom, ha mind, én is kaphattam napszúrást! :oops: :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Móni!

És van saját szőlősötök meg boros pincétek is ha már ilyen jó a boros cimke?

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi, ezek a Petrák! Petra is csak ülni akar már. olyan cuki. igazi kisgyerek formájuk van már (Hubának inkább a haja, mintsem az ülése miatt :P ) :D
és Petra, a miénk, sem evett m vmi jól. és sztem itt is fog-dolog áll a háttérben :?

Kép
an°°di

Andi, temperával festek, könnyű korrigálni.
Egyébként próbáltam már a falfestéket is, az is tuti, csak nehezebb a hibákat elfedni:)

Móni, milyen boron van a cimke? Jó bor:)? Lehet vele találkozni üzletben vagy csak a saját borospicétekben van? Azért kérdezem, mert nagyon tetszik a festmény és biztosan finom lehet a bor is...Mi szeretjük a jó borokat.

Jó éjt mindenkinek! Holnap megyek bőrgyógyászhoz a hajhullás miatt.
Vendég

Andi, akkor a két Petra biztosan titokban szövetkezett ellenünk. :D
Ja pont ma gondolkodtam azon nem rég születet és már szinte egy kis hölgy. csomó mindent el lehet már pakolni ami pár hónapja nélkülözhetetlen volt pl:kis fürdetőkád,játszószőnyeg,bébi hordó stb.

Ja és Petrám hisztizni is tud ám meg ha rászólok vmiért tud duzzogni is olyankor még mosolyogni sem akar.

Andi
KépKép[/url]
andi005

No én is megyek aludni,mert holnap megint fogászat.

Jó éjt mindenkinek!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Halihó!
Andi, mi is a Margitszigeten voltunk ma. Kár, hogy nem futottunk össze. Nadin nem volt hajlandó megközelíteni a takaró szélét, félt a fűtől, vagy nem akarta, hogy koszos legyen a keze :-)
Festések nagyon jók, mindenki nagyon ügyes!!!

KépKép
kertikiri

Edit! Bőrgyógyászhoz hajhullás miatt? Szoptatós anya? Hááát... elkeserítelek! Szerintem szart se tud vele kezdeni! Max vitamint szedet veled! Vegyél multivitamint és esetleg csináltass egy vérképet - szerintem... de gondolom már tuti a dokilátogatás! Ha vmi nagyon okosat mond, akkor szerintem a fél topikkal megoszthatod az infót!

Tényleg, ki is írt csodakrémről pattanásügyben? Nagy szükségem lenne rá!

Na :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, próbáld ki a sudocremet :wink:

Kriszti, akkor legközelebb :D asszem, Nadin lesz még így se :lol: majd ha a sárból szedjük össze őket :twisted:

Hiszti? nálunk nincs :shock: csak, ha be akarom rakni a kiságyba, mikor nem akar/nak aludni, ha elveszem őket a nyomtatótól, ha ... és ... és még ... de egyelőre viccesek. :D én meg szemét vagyok

na, még egy gyors csekkolás, és kész is vagyok. teljesen kész :| :mrgreen:

Kép
an°°di

Fú, basszus, homlokról verejtéket törlő szmájli... ahogy ez a gyerek evett ma :evil: , sztem holnap hívom is a fodrászom egy hajtestésre! Egyszerűen nem akart tápit enni, ciciben ugye nincs elég... És hát csak ülve, az etetőszékben, először egy kis kanalazgatás, utána cumisüvegből... És azt meséltem, h a kis fogatlan némber hogy visít, ha elveszem tőle a vizikönyvet. Ekkora hisztit. Mi a frász lesz itt később! :evil: :shock:
Elmentetek aludni? :shock:

Kép
ermoni

Margitsziget teccik nekünk:

Kép Kép

KépKép
kertikiri

ja, Móni, szó nélkül leléptünk, mi Te tegnap :D
visít? hát, láttunk, azaz hallottunk már olyat Petrától is :? 8)
de miért is ne maradhatna vele a vízikönyv? :lol:

na, lépek, mert holnap is nap lesz jajjj
szép álmokat mindenkinek
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Cirip! Nem olyan lényeges, csak azt a fogas dolgot... :lol: De tényleg, majd még visszafejtem! :lol:
Ja, van egy elhanyagolt szőlőnk... (nincs aki foglalkozzon vele, még pénzért se! ez milyen? néha olyan érzésem van, h ebben az országban mintha büdös lenne a meló...Ági, ezért írtam! pl.) A céges borunk egy elég híres magyar borász elég jó bora... :wink: Ezt osztogatjuk fruti helyett a partnereknek, barátoknak, családnak... menő, mi?
Na, miről folytassak még itt egyedül nagymonológot? :lol:

Kép
ermoni

Jóvan má' Andi, itt voltam még egy ideig, de aztán nem győztem kivárni, h valaki írjon valamit... Esterházy meg már írt valamicskét... :lol: (Tábor, mi!? Emlékszel!? 8) )
Jaj, dícsértem én mostanában: pl. mosolygós Ágikát, kalapos Nadint, etetőszékes Lénit, füvezős Ádit (gratula a picasahoz :wink: ), almázós Pankát... kihagytam valakit? Remélem nem!
Jaj, csajok, én bajban vagyok az öltözéssel (Jankáéval :lol: , azonkívül, h szabályszerűen le kell fogni, h ne pörögjön el...). Ti mit adtok ebben a nyárban a gyerkőceitekre?
Ez Nadin harisnyájáról jutott az eszembe... (Kriszti, félre ne érts, enyim gyerek is be van öltöztetve, csak lassan sokallom!)

Kép
ermoni

Vissza ugyan nem olvastam egy sort sem, (de azért ezen az oldalon Ágika bugyis fotóját megcsodáltam :lol: ), csak gyorsan bejelentkezem. Megérkeztünk Keneséről.
Macseknak üzenem, h már nem magenta színű petúnia virít, hanem fehér árvácska...
Ezen kívül mindenki hót beteg a családban. B-t is és Ábelt is csütörtökön még megnézettem a dokinénivel. B erősen javulóban volt, Ábelnél meg a kis köhögésen kívül nem volt egyéb tünet (persze ezt tudtam, h nem marad így). Ezért felvérteztem magam egy csomó homeós és nem homeós gyógyszerrel, no meg a poszívóval. Pénteken Kanizsára mentünk az Anyósomhoz, délután pedig onnan Kenesére.
Idő szupi volt, Balcsiparton döglés volt a program, no meg a homokozó mellet ülés. Sajna már szombaton erősen konzultáltam a dokinénivel, mert Ábel egyre jobban köhögött. Vasárnapra meg taknya-nyála egybefolyt (szó szerint: köhögés-tüsszentés-és jött a cucc). Szegénykém alig bírta nyitvatartani a szemét, inkább aludt. Néha azért töltöttem bele egy kis anyatejet, meg egyéb kaját, de ő inkább pihizett. Így azért nem volt felhőtlen a hétvége, de a bébitelcsinek hála (azért vettünk egyet elutazás előtt) ki tudtunk mozdulni a szobából egy kis időre. Mivel a közvetlenül a homokozó mellett laktunk, így nem mentünk messzire. B nagyon élvezte a gyerektársaságot, én meg az ismerősök társaságát.
Aztán tegnap már éreztem, h valami nem ok az én torkommal sem, ma reggelre meg a hangom is elmenőben volt. A százas zsepit meg így a hétvége alatt elfújtuk a fiúkkal. Holnap viszem a társaságot a dokinénihez.
Sajna csak ilyen "élménybeszámolót" tudtam rettyinteni :(

Ja! Ábelnek meg már 3 foga van ( konkrétan egy hét alatt jött ki mindhárom :shock:) És mit csinál ez a kispiszkos? Hát csikorgatja a fogait...mind a hármat :lol:

Na, egy kicsit visszaolvasok, aztán majd talán holnap reagálok is.

Még valamit. Május16-ig az alexandra-hu-n az Alexandrás könyvek 40%-kal olcsóbban kaphatók (pl. Bea sógornőjének Anna és Peti mesekönyv sorozata)

KépKép
KépKép
prücsi

:oops:
Timi!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Majának!!!
Kép
Kép

Hogy sikerült a buli?
Mit kapott a kislány?
Na és végül mi került az asztalra.
Nagyon várom a fényképes élménybeszámolókat.

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Majcit isten éltesse sokáig!

Kép

Kép
mogyoland

Edit, olyan cuki az a falfestmény, amit Léninek csináltál, nagyon ügyes vagy, de tényleg!!!

Ágika nagyon cuki! Mogyo, Te már vágod a haját? Az egyik képen úgy tűnik!

Ádiról nagyon jó az a fekete-fehér, olyan békebeli hangulatú! :wink:

És most látom Nadint is, olyan kis nőcis a nyári kalapjában! :D

Prücsi, üdv újra itthon! Sajnálom, hogy ilyen betegek voltatok/vagytok, jó lenne már kilábalni ebből a nyavajából. Gondolom az van, hogy keresztbe visszafertőzitek egymást. Azért képeket rakjál, ha van időd!

Pankám éjjel 2x felsirt, de nagyon-nagyon sirt, alig birtam megnyugtatni, gondolom jön felül a foga, másra nem tudok gondolni. Gondoltam ha még 1x felébred, adok neki Nurofent, de szerencsére aludt reggelig.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Prücsi: hát Ágika ugyan igy volt tüszi tele az arc kakival de tud aludni végig alussza az éjszakát! :shock: Ami ugye nagyon rég nem volt!

Andi005: már hiányoltalak épp ma reggel ,jó ,hogy jöttél!
Fogászat veled vagyok extrém rossz fogaim vannak!

Hiányzik nekem még egy Borcsi is!

Bea:??????

NAdin milyen édes ez a kalap! :lol:

Festmények csodásak mindenkié!
Hát én csak lemásolni tudom a képet ez van!

Móni: öltözködés nehéz eset én hol vetköztetem ,hol öltöztetem. tegnap csak body meg egy rugi volt rajta és még melege volt!
De hétvégére 30 fokot mondanak szerintem elég lesz egy body is !
ÉN sapit sem adok rá mert leveszi meg ha nincs szél akkor minek!
Max ha nagyon süt a nap akkor ha odanyúl mindig elveszem a kézét és mondom neki hogy :"milyen jó áll" akkor egy ideig békénhaggya!

Andi: hű nagyon vigyázz az ikrekre!
Gyula remélem készenlétben volt ha szaladni kell! :lol:
De viccen kivül tényleg figyelni kell!

Kép

Kép
mogyoland

Zsu: hát akkor biztos a fogacsaak bántja!
De nem vágatom a haját de ha igy nől akkor elől igazitani kell mert már lassan a szemébe lóg!
Mindig szépoen elfésülöm persze addig is tart! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Léni csuda édes az alvós képen. Edit! Kíváncsi vagyok a plüssös képekre, rakjad csak! De, hogy alakult ez így nálatok, hogy állat hegyekkel alszik?
Jutta: állítólag a fogzás mindenen ront,tehát én elképzelhetőnek tartom, hogy Dorka pocija ettől rosszabb most. Most azt kell kitűzni, hogy átmenetileg megálljanak a fogtündérek a munkában, hátha...
Mogyo: Ágika nekem a hajpántos képen nagyon tetszik. Olyan bájos!
Prücsi: jobbulást az egész családnak! De azért kicsit feltöltődtél a levegő változástól nem?!
Gratulálok Ábel fogacskáihoz. Ádikának még mindig az az 1 bújik, már legalább 2 hete és még fele sincs kint. A fölső szemfogainál viszont tök fehér az ínye. Lehet, hogy előbb kint lesznek, mint az az 1 ami már régóta próbálkozik?
Kriszti: nagyon jól áll Nadinnak a kalap. A szabadban csak harisnyábanvolt?
Móni: sétához adok(még) harinnyát Ádira a melegítő alá. Hosszu ujjú body, fölé rövidujjú póló, melegítő felső, vékony sapi, cipő.
Ciripke: sztem Marci rád hasonlít. Olyan kisfiús már ő is. Bettike meg tiszta nagylány. Barnu nekem meg tiszta Szabi.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Edit, Ramika is éjjel cicifüggő! Megint ezerrel nyüglődik, nem alszik, dobálja magát. Gondolom készülődnek a felső fogak! Csak a cici, a cici, a cici...nem tudom mikor fog erről leszokni. pedig nappal már csak 2x van szopizás. De éjjel! Semmit nem aludtunk!

Mogyo, ez az Ágika annyira egy mosolygós, édes kislány!

Kiri, Nadinról imádom a sorozat képeket!

Majcinak én is Boldog Szülinapot kívánok!

Na, azért engem sem úsztok meg képileg!
Móni, ezt a felsőt kaptam Ramika H&M-ből. Kép Kép Kép Még mindíg a légycsapó a király! :)

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ezek a festmények csajok, nagyon szépek! Ilyenkor annyira bénának érzem magam. Én n em tudok ilyet (sem)

Ádika kapott darált háztatrtási kekszet a gyümölcsbe végülis. Nem volt oda, de megette. Jobban ízlik neki magában a gyümi, de amióta ilyen sz@rul eszik, muszáj dúsítani. A tápinak rendszerint felét eszi, ha kanaluzunk azt meg úgy diktálom bele. Valszeg elég neki már csak napi 2x a tápi, de akkor mit adjaK a tápi kiváltására ami kalóriában közel annyi? A tejpépért nincs oda.
Tegnap itt voltak Anyósék, vasárnap mi mentünk fateromhoz. Ádika mindkét nap jól elfáradt, tegnap túlpörgött. Délután 5-kor már csak üvöltött és ütötte be magát lépten-nyomon. ÚÚgy lehomlokolta megint a fiók fogantyúját, hogy jajjj. Aludni nem akart, tehát elvittem hintázni. Na, az mindjárt rendben volt neki, csak kiszálni ne kelljen belőle, mert akkor is nyomja a hisztit.
Anyós el volt képedve, mennyire eleven a gyerek . Jó, tényleg nincs megállása. Láttam rajta, hogy 1-2 dologban nem ért egyet velem, de ennyiben maradtunk (pl ha alszik Ádika napközben, sosem sötétítek be. MI sem alszunk lehúzott redőny mellett, szokja meg ezt. Elég jól el is van vele egyébként)

Majcinak Boldog szülinapot!

Na, lelövöm magam. Délután csavargunk ebben a szép időben.
Szép napot!

Kép
Kép
gabcii

Közben Ramika és anyukája került elő.
Milyen komolyan néz. Szépek vagytok Vicuska!

Tudom mit felejtettem el! Megdícsérni Ádi babát! Tényleg ügyesen ül. Csini a kalapja neki is! :wink:
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

Hali!

Örülök, hogy mindenkinek mozgalmasan teltek a napjai!

Köszi a hiányolást: élek (még)! :lol: :lol:
Csak nálunk a szokásos egyházi ünnepes, hétvégés dolog volt, így nem igazán jöttem. Akkor is csak olvastam, aztán vki mindig lecsapott a gépre, így írni nem tudtam. Hű, mennyi minden volt itt. Gyerkőcök irtó édesek, mindig kigyönyörködöm magamat, és ha valamelyik kis drágám éppen erre ténykedik, mindig megnézi, és kérdezgeti, hogy kik ezek a gyerekek.

Képzeljétek, szombaton arra vállalkoztam, hogy egyedül elmegyek Bp-re a gyerekekkel a tesómékhoz, mert 10 éves házassági évfordulójukon tartottak egy családi összeröffenést. (A férjem ugye a pünkösdi készülődés miatt nem tudott jönni...) Na, jó, azért nem végig egyedül mentem. Miskolcig elvezettem, onnan átültünk a nagybátyámhoz, visszafelé ugyanígy. Gyerekek egész jól bírták, inkább a nagyok nyűglődtek a vége felé (mikor érünk már oda? - kb ezerszer), visszafelé szerencsére egész sokat aludtak. Összességében jó volt, sok gyerek, jó buli, beszélgetés rég látott rokonokkal, megkaptuk az új könyveket a sógornőmtől (az egyikben benne is vagyunk családostul, Prücsi! :lol: ), úgyhogy megérte, csak estére kipurcantam totál.

És még utána jött a pünkösd, legátusfogadás (teológiáról minden ünnepre jön hozzánk hallgató, hogy gyakorolja a prédikálást), kajakészítés, hétfőn a mostohaöcsém 2 lányát keresztelte a férjem, utána családi ebéd nálunk (no, azért ekkorra hoztak magukkal kaját, piát, de azért a terepet a sok emberre elő kellett készíteni, mosogatni, kaját melegíteni, ilyesmi), úgyhogy tegnapra mégjobban kipurcantunk. De vége van ennek is, és jó volt minden! A jó időben az enyémek 2 nap is saraztak a homokozóban, mondanom sem kell, hogy néztek ki, de nem bántam, mert olyan jól elvoltak sokáig. És áldom az eget, hogy feltalálták a mosógépet... :lol:

Esélyem sincs reagálni mindenre, csak 2 dolog:

Isten éltesse Majcikát! A lagjobban azt kívánom, hogy legyen vége a betegeskedésnek!

Macsek! (Hú, remélem, jól emlékszem, hogy Te írtad! Ha nem, bocsi!) Nekem is tetszett a Katyn, megnéztük a múltkor a Dunán.

Mindenkinek szép napokat, használjátok ki a jó időt!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Fú, Bea. Még olvasni is fárasztó volt, de úgy jó az élet, ha zajlik! Nem igaz?

Nem is írtam, tegnap 2 "műtét" volt nálunk. Barnunak egy helyen letapadt a kukija és felgyűlt alatta a váladék. Már pont el akartam vinni dokihoz, erre apa nekiesett. Nézni is alíg bírtam, pedig nekem meg se kottyan egy fejből vérvétel és társai. szegénynek most csíp a pisilés, de fújom first-tel (univerzális csodaszer ugyebár) Aztán még szegénynek szálka is ment a kezébe.

Nadin meg nekünk tetszik! Meg a Margitsziget is.

Raminak nagy kircsi ez az állatos felső. Olyan jó mikor anyukák is vannak a fotókon, szóval hajrá!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

És néhány kép, mert aztán egy ideig biztos én sem rakok...

Kép Boti a könyvbeli Anna unokatesóval Kép Boti és én Kép Réka és én Kép Boti eszik Kép Családi összkép, csoda, hogy így összeültünk...

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?