Hali!
Örülök, hogy mindenkinek mozgalmasan teltek a napjai!
Köszi a hiányolást: élek (még)!
Csak nálunk a szokásos egyházi ünnepes, hétvégés dolog volt, így nem igazán jöttem. Akkor is csak olvastam, aztán vki mindig lecsapott a gépre, így írni nem tudtam. Hű, mennyi minden volt itt. Gyerkőcök irtó édesek, mindig kigyönyörködöm magamat, és ha valamelyik kis drágám éppen erre ténykedik, mindig megnézi, és kérdezgeti, hogy kik ezek a gyerekek.
Képzeljétek, szombaton arra vállalkoztam, hogy egyedül elmegyek Bp-re a gyerekekkel a tesómékhoz, mert 10 éves házassági évfordulójukon tartottak egy családi összeröffenést. (A férjem ugye a pünkösdi készülődés miatt nem tudott jönni...) Na, jó, azért nem végig egyedül mentem. Miskolcig elvezettem, onnan átültünk a nagybátyámhoz, visszafelé ugyanígy. Gyerekek egész jól bírták, inkább a nagyok nyűglődtek a vége felé (mikor érünk már oda? - kb ezerszer), visszafelé szerencsére egész sokat aludtak. Összességében jó volt, sok gyerek, jó buli, beszélgetés rég látott rokonokkal, megkaptuk az új könyveket a sógornőmtől (az egyikben benne is vagyunk családostul, Prücsi!
), úgyhogy megérte, csak estére kipurcantam totál.
És még utána jött a pünkösd, legátusfogadás (teológiáról minden ünnepre jön hozzánk hallgató, hogy gyakorolja a prédikálást), kajakészítés, hétfőn a mostohaöcsém 2 lányát keresztelte a férjem, utána családi ebéd nálunk (no, azért ekkorra hoztak magukkal kaját, piát, de azért a terepet a sok emberre elő kellett készíteni, mosogatni, kaját melegíteni, ilyesmi), úgyhogy tegnapra mégjobban kipurcantunk. De vége van ennek is, és jó volt minden! A jó időben az enyémek 2 nap is saraztak a homokozóban, mondanom sem kell, hogy néztek ki, de nem bántam, mert olyan jól elvoltak sokáig. És áldom az eget, hogy feltalálták a mosógépet...
Esélyem sincs reagálni mindenre, csak 2 dolog:
Isten éltesse Majcikát! A lagjobban azt kívánom, hogy legyen vége a betegeskedésnek!
Macsek! (Hú, remélem, jól emlékszem, hogy Te írtad! Ha nem, bocsi!) Nekem is tetszett a Katyn, megnéztük a múltkor a Dunán.
Mindenkinek szép napokat, használjátok ki a jó időt!