Andi! Gratulálok! Nálatok is begyorsult a srác! Én nagyon szeretem ezeket a fix összeges helyeket, annyit szoktam enni. Csak mindig azon vívódom, hogy ciki-e megint menni. A Trófea a Mexikóin van, ugye? Jó hely? Anyukádnak gratulálok!
Dani ügyes, én csak csöndben röhögcsélek:nem lazsálni, nem lazsálni, pakolni vissza!
Anita! Rafinált kis csávód van, ha még a kinti alváshoz is kellesz
Próbálj gyakrabban jönni. És tényleg hihetetlen, hogy fejlődnek. Nap mint nap meglepnek valamivel. És a babák többsége most pont abban a korban van, hogy nagyon látványos dolgokat produkálnak.
Zsuzsi! Édes, drága Miki! Esik nagyokat? Olyan stabilnak tűnik. És milyen jó harisnyája van:!
Gyuri meg nem egy elveszett gyerek, de ezt eddig is tudtuk. Majd szórakozik a vendégekkel, mikor ő az ünnepelt!
Urszila! Teljesen lemaradtam a történésekről. Elköttetés???? Lemondasz a negyedikről?
Biztos fura érzés lehet. Mikor? Szegény kicsi Julka, beteg? Jobbulást neki, de gyorsan. És már mászik???? Gratula! Érdekes. Én a tápszerreceptet, amit a kezdőcsomagban kaptam, ki sem váltottam. Úgy voltam vele, hogy úgyse kell, ha meg mégis, van ügyeletes gyógyszertár is.
Réka! Jók a képek, nagyon. Lőrinc is szokott erőlködni, csak úgy, passzióból. Összeszorítja az öklét, és mintha húzna valamit. Én rossz szokásnak tulajdonítom. Dani szenvedni látszik?
Manó! Szegény Emma!
Pedig több helyen is olvastam, hogy fogzástól nem lehet beteg. Ennyit a szakirodalomról.
Elli! Alvás tényleg nagyon jó. És nagyon gyorsan helyreállt a rend. Ügyesek vagytok. Én az Árkádban voltam tegnap, ott is fenyőfák és nagy tömeg. Az IKEÁba már be sem mertem menni.
Myssnia! Hiányzol ám! Legalább egy fotót tegyél fel a fogas manódról. Gratula!
Kaska! Jó ötlet, hogy versmondasz! Bár biztos fárasztó lesz, de legalább kizökkent a mindennapok nehézségeiből. A sírni hagyást szerintem én sem bírnám. Néha megpróbálom, hogy legalább addig hagyom, hogy kiderüljön, belelovalja magát, vagy elalszik, de apa gyorsabb
A tegnapi próba után elgondolkodtam, hogy miért is akarom síni hagyni lefektetéskor, mikor egyáltalán nem jelent gondot, ha visszateszem egy kicsit cicire, vagy öt percig simizem a hátát. Mert más baj nincs vele, én nem borulok ki ennyitől, akkor meg miért kínozzam. Ugyanakkor azt is érzem, hogy most már akarata van, és ha nem figyelek, elrontom. De még nem találom a jó megoldást, csak dilemmázgatok. Vilcsi persze még kicsi a hasonló dilemmákhoz, de majd biztos jönnek ilyenek is.
Sofka! Na, marcipán is megindul! Édesek lesznek a lányokkal. Nem tudom, ki tette fel anno a kis húzottszeműt takarítóruhában, akkor röhögtem, de nagyon kéne. Mármint a ruha
A gyerek is édes volt, de mit kezdenék két kúszómászóval. Bár tisztább lenne a padló! Csak lehet, hogy apa gyanakodna
Tárat sikerült már megnézned? Én egyszer írtam nekik, mert nem engedett tölteni, és másnapra megcsinálták, erről udvariasan tájékoztattak. Aztán megint volt valami baj, nem jött be az oldal, lelkesen írtam megint, de nem válaszoltak. Aztán megjavult, de csak napok múlva.
Gombóc! Nektek is fogacska? Gratulálok. És a szabad délutánra eddig még csak nem is gondoltam, de most úúgy irigykedem! Lőrinc mai nagy zabálása után akár már tágíthatnám néha én is a határaimat.
Nadine! Matíz
. Fotó nagyon jó! Szépek vagytok. Víz alatti képek is lesznek? De jó!
Magdi! Ügyes Zsuzsinak gratula!
Kangicsek! Megnéztem ám én is Julcsi fotóit! Szép. Int mindig! Hiába is akarod elhitetni velünk, hogy alultáplált
Hófordulós babákat isten éltesse!
Most egy kicsit befejezem, hosszú volt ez a nap is.
Jó éjt, Beu