Új privát üzeneted érkezett!

Na, en is itt vagyok!
Gyuri szulinapja urugyen buliztunk egyet regi kollegakkal, akik itt elnek Frankfurt kornyeken, es raadasul szinte egy idoben ellettuk sorban x-edik gyerekunket!
Szoval tegnap este ota sutes-fozes, takaritas, rendszabalyozas a program, kicsit mar ki is keszultem, es du. 4-re inkabb mar aludni kivankoztam volna, mint vendegset, de aztan nagyon jol ereztem magam. Meg akkor is, ha a 3-bol az egyik torta kanalasra sikerult!
Tele volt a lakas 3-4 eves skacokkal, Dani atvette a torzsfonok szerepet, rohangaltak fel-ala, a ket pici baba Miki es Simi is rendesek voltak! Nagyfiuk elbeszelgettek a szamitogepekrol, a csajok meg jol kidumaltak a pasikat, meg a vilag dolgait! Jol esett, na!

Urszila,
Ha meg nem keso: Echinaceat az elso fazisban adhatod akar orankent 1-3 bogyot (de ha otot, az sem baj), aztan fokozatosan lehet ritkitani, pl. masodik naptol mar csak napi otszor, aztan ahogy mulnak a tunetek eleg mar napi 3-szor. Ha eljutsz egy bogyotarig, akkor erdemes meg mast is adni melle, ami kifejezetten a megfazas tunetekre jo.

Kaska,
Nagyon klassz, hogy kicsit kimozdulsz, tuti jot fog tenni, meg akkor is, ha ugy erzed az ejszakak utan mar semmi erod a nappalokhoz! Ha feltoltodsz konnyebb lesz az ejszakakat is vegigcsinalni!

Norka,
A csomot ki kene masszirozni elso korben. Forro furdo, es utana vagy kozben fejes. Ha nem jon semmi arrol a reszrol akkor is folytatni legalabb fel oraig! Vegulis a kaposzta sem arthat, de fontos, hogy az elzarodas megszunjon! Sima fejes kaposzta kell hozza, a levelet husklopfoloval ossze kell torni, hogy levet eresszen, es ugy belebugyolalni a cicit. Gyakran cserelni.

Maci2,
Fantasztikus milyen ugyi vagy! Nagyon profi a kep!

Kangi,
Gyurinal nemreg kezdtem el egy homeopatias kurat- Gyermekfelepito terapia a neve, 3 honapos bogyoszedes, az etvagyat hivatott javitani sok egyeb dolog mellett. Majd beszamolok, hogy van e valami hatasa, hatha Julcsi is ilyenre vagyik. Ha masnem azzal a napi 5 extra nagy cukorgolyoval noveljuk a kaloriabevitelt! Kép

Sofka,
Marcitaps Kép! Enyem gyerek csak integetni hajlando, azt viszont profin, mar csuklobol is, es gugyogi hozza, hogy ta-ta, vagy pa-pa, vagy epp hogy ba-ba!

Es Miki most mar mindenhol felall. Ket nap alatt rengeteget fejlodott, mar neha negykezlab is maszik, altalaban a felallas elotti utolso ket utemet (gondolom, hogy maga alatt legyen a laba)!

Postas bacsi ma reggel (kb. 10-kor, de en meg pizsiben es kotenyben sutottem a konyhaban) meghozta egyik karacsonyi ajandekomat, egy profi hajvago gepet. Sokat gondolkoztam, hogy ez akkor most kinek ajandek, hisz en vagom most mar lassan 4 krapek hajat, olloval. Valoszinuleg nekem ajandek, mert nekik mindegy, ok csak leulnek. Nekem viszont lehet, hogy igy konnyebb lesz. Danit es apjat mar megnyirbaltam 2 hete, mar nem turt halasztast a fizimiskajuk, de Gyurit "tartogattam", hogy legyen kin probalkozni, es Mikinel is aktualis az elso hajvagas!

Egesz nap balheztam, tortem-zuztam es persze meloztam, de most olyan jo, nyugi van es rend. Nem tortent nagyobb baleset, senkiben es semmiben nem esett kar.
Idegessegem oka csupan az, hogy a ferjem kidobta a sutos-fozos ujsagjaimat (amig otthon voltunk), es nehany kotos magazint is. Nem tudom miert pont ezek voltak neki utban, amikor a szazeves hirdetesi lapok meg szanaszet hevernek mindenhol. Szoval ismet rendesen felhuzott.

Meg egy sztori: osszesen 3 csaladot hivtam meg. Megerkeznek az elso vendegek, eloszobaban cipohuzas, udvozles, stb. Gyuri ott teblabol, mereven lesi az erkezetteket. Mar nincs rajtuk kabat, tessekeljuk be oket a szobaba, Gyuri odafordul apjahoz: "Az ajandekot mikor adjak mar oda?"

Zsuzsi
zsuzsi74

Kaska, Urszila,
Most ejjel fordult velem elo eloszor, hogy nem tudtam, hogy kerult oda mellem Miki. Arra "ebredtem", hogy azon filozom, nem kene e mar atdobni a masik oldalra, es hogy miota szophat mar? Az odakerules mikentjet azonban homaly fedi!

Nadine,
Nagyon jo a kep! Tetszik Zsani lenyalt frizuraja!

Zsuzsi
zsuzsi74

SZiasztok!

Nem voltam pár napig, ma van az első olyan nap, hgoy már nincs lázam, egyből jobb is a közérzetem. Kép

Képzeljétek, Dani ma megtanult előre is mászni! És egy csomót "szöcskézik" - ahogy asszem Zsuzsóc fogalmazott a talin, és ha valamit nagyon el akar érni, szabályosan mászik 3-4 lépésnyit is Kép

Ja, és kihúzta az íróasztal fiókját, és elkezdett kirámolni belőle Kép igen, most még röhögök, de asszem ettől később falra fogok mászni Kép

Boldok névnapot a Zsombiknak Kép

ne haragudjatok, most többet nem tudok írni

jó hétvégét mindenkinek

Andi

ui. még annyit, hogy a hülye körzeti orvosom rá akart dumálni, hogy vegyek be gyull.csökkentés gyanánt Cataflam-ot, mert hogy mi történhet napi 1 tablettától. Még jó, hogy felhívtam a gyerekorvost is, aki közölte, hogy eszembe ne jusson!!
psandi

Zsuzsi
Merülés utáni, egyébként általában égnek áll, olyan, mint aki a 220-at markolászta. De nekem is tetszik így. Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Zulu,
köszi! Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Sziasztok!

Én is csak egy gyors bejelentkezés:

Boldog Névnapot minden ZsombinakKépKépKép

Elli!
Akkor hétfőn uszi? Részemről oké!

Toffi!
Akkor veled is találkozunk ezek szerint 1-kor?
Én még emlékszem rád a nagytalirólKép
RészvétemKép

Hétfőn megint jelenésünk van a Schöfiben. Én nem tudom, hogy minek, meg számomra olyan gázos, hogy amikor kellett volna, akkor bezzeg egy orvos sem volt hajlandó foglalkozni velünk, most meg havonta kell mennünk pofavizitre.
Na mindegy, remélem nem az a dokinő lesz, aki anno lesz@rta Dodót, mert nekem már a látványától is ökölbe szorul a kezem és már a 6 hetesen volt vele egy látványos összeveszésem. Akik azóta voltak azok okésak, de aki miatt majdnem megfulladt kiskrapekom nagyon nemokés. Ja...6 hetesen nem akartam engedni, hogy megvizsgálja a fiamat, férjem csillapított le.
Bocs a kibukásért, de ilyenkor nagyon előjön.

Most megyek vissza dolgozni egy kicsit, ilyenkor olyan nyugi van, alszanak a fiúkKép

Jó éjt mindenkinekKép

Réka
muki

Fel kell raknom még egy pár képet, nem bírom kiKép

Séró BáróKép

Kép

Egyedül is megy már, csak még a lukak nem stimmelnekKép...orr...száj? nem mindegy

Kép

Hinta

Kép

Réka
muki

Sziasztok,

Elli,
nem kaptam visszajelzest, igy ujra leirom, hogy a talilistara szeretnek azert felkerulni. A csacsilistara csak akkor, ha 2-3 eFT.

Azur,
nyugi, Devenyek 1 eves kor alatt szinte mindent gyogyitanak. ZSombi is megtaltosodott a kezelesektol. Nem lesz semmi gond! KépKép
A lakast felig-meddig mar belaktuk, tok jo, csak a jardak pocsekok. MAr nyikorog ossze-vissza a babakocsink kereke. Es kiderult, hogy lakik itt meg egy ismeros, ma felhivott, hogy toljunk egyutt babakocsit. KépKépKép

Beu,
gratu az uleshez!!!!! nagyon ugyes ! KépKép
PArom engem is fel tud idegesiteni rendesen, pedig ennyi ev utan ugy hittem, hogy mar talan osszeszoktunk. De nem, neha egyre jobban hazisarkany leszek a hulyesegeitol. Kép

Zulu,
milyen volt az ötye? Kép

Erika,
en alulmukodeses vagyok, de van egy topic itt az anyasagon belul, probalj meg ott infot kerni. Igaz, foleg terhessegre van kihegyezve, de tobben is irtak oda, akik tulmukodesesek. Probald meg, hatha. Vagy a Rendelo linken belul a dokinoknek is irhatsz! Drukk, hog yne legyne nagy gondja a kislanyodnak!

Gömb,
irj, hogy mikor mennetek Tucsokzenere. Allitolag be kell jelentkezni, a telcsiszamot mar megszereztem, de meg nem hivtam fel oket. Kép

Toffi,
reszvetem a nagyid miatt KépKépKép

Zsuzsi,
Kiprobaltad a lidocain-t a labadra? Legalabb egy ksi enyhules. VAgy a tetran krem gyorsan leviszi a gyulladast! De ezt azt hiszem, Sofka is javasolta mar. Vendeglatas jo lehetett, az a Gyuris sztori meg olyan "Gyuris"...Kép

Maci_2,
csucs jo az a kep!!!!! Nagyon ugyes vagy! Kép Fogorvos is tok jo. Kép

Norka, MAci_2, Zulu, Beu, Ari, Kaska, PsAndi
Koszi a nevnapi felkoszontest Zsombi neveben, de mi csaladilag eldontottuk, hogy majd aprilisban tartjuk, ami ugyan nincs a naptarban, de az utonevkonyvben szerepel. Kép
Toffi, Nektek viszont Boldog Nevnapot! Kép

Myssnia,
de jo, hogy azert neha vagy. Kép Altatasban sajna nem tudok segiteni, Zsombi altalaban az olemben alszik el ujjszopas kozben, egy pelussal simogatva magat. Kép

Kangi,
ez nem jo hir, marmint ez a kajaltatas. Kép Nem tudom, tapit ehet Julcsi? Esetleg ha azzal kapna azt a Poliizet? A szorulas ellen a dokinonk a nehany kiskanalnyi paradicsomlevet, sutotokpuret vagy a spenotot ajanlotta. Eddig a spenot jott be legjobban...

Virag,
olcso csacsi minket is erdekel! Kép

Nadine,
kep az tuti! Kép Autos sztori Kép

Kaska,
altatashoz nibncs otletem, sajna. Kép De kitartas! Kép Mi az a versmondasos dolog? Hol es mikor fogtok fellepni? Kép

PsAndi,
laztalansag, hurra! Kép

Ma en is ötyéztem (érdekes, mi is igy hivjuk magunkat Kép), az egesz delutant megkaptam kimenonek (amiota Zs. megszuletett, nem voltam ennyit tavol Kép). Elmentunk ket szingli baratnommel a Lukacs Furdobe, pancsoltunk, szaunaztunk, dumcsiztunk, aztan meg a Liszt Ferenc teren teaztunk egy jo nagyot. Ugy erzem magam, mint akit kicsereltek! Tok jo! KépKép
Zsombinak meg tegnap kijott az elso foga, ill.meg csak reces, de ez ugyi, mar igazi fog! Kép Meg a vegen nekunk se kell majd protko! Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Gombóc, ötye program, ez igen!!! Így kellene élni, legalább hetente egyszer. (Bár pillanatnyilag nincs az a pénz, hogy fürdőruhát vegyek, de valamikor kedveltem!!) Zsombinak mégsem kell protko, gratula!! Kép

Psandi, éljen a jobbulás!! Cataflamot tényleg be lehet venni végső esetben. A gyerek is kaphatná cseppben, és nem jut át nagyobb mennyiség a tejbe. Azért én sem szoktam bevenni. DE az algopyrin, ha nem vagy rá allergiásm tutira mehet, leviszi a lázat, csökkenti a gyulladást. (Nekem marad a nurofen, az is bejön, hat hónapos azt is kaphatna.)

Kaska, ez a dalos-versmondós cucc izgalmas lehet. Kifúrja az oldalam a kíváncsiság. Miről van szó?

Réka, schöfi miatt együttérzek. És ha nem mennél? Hanem választanál máshol egy dokit, akiben megbízol??? (Ha nem tévedek ez nem afféle "garanciális szervíz", hanem szabad orvosválogatás)
Dani nagyon vagány. Főleg harisnyásan a hintában!

Zsuzsi, hajvágó, hurrá! Nekünk is van, apa azzal fodrászolja magát, meg a lányokat míg kicsik voltak. De mostantól van állandó alanya is!! Az hogy néha nem tudod mi történik éjszaka, szerintem nem elszigetelt jelenség. Nulla-hulla állapotban a múltkor önként sántítottam fel a lépcsőn, majd felébresztettem Orsit. azt hittem rosszat álmodott. Azt hiszem én álmodtam. Lábad? Ha peg peregohoz látsz kupolát, gondolj rám!!!

Nadine, akkus történet: Kép

Beu. Lőrinc lassan be is fejezi az evolúciót. hova lesz a kisbabád? Kapsz helyette egy örökmozgó tipegőt!!!

Ma MArcipán (valszeg Miki mintájára) megkezdte a kúszást. Immár előre. Próbálna mászni is, de még nincs teljesen ott. Viszont szerintem pillanatokon belül felül, már minden a helyén, csak az egyik kezével kell letennie a talajfogásról. Nahát, én meg azt hittem, ez a kölök végre örökre az én kisbabám marad.
Remek pillanat, mikor a lányok hasoncsúszva utánozzák. Viszont nem kell annyit porszívózni!!

na megyek, kicsit rendet teszek.

sofka
sofka

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Remélem mindeki jól van. Hannah éppen zsinórt eszik Kép Köszönöm a linkes tippet! Ja és hál Istennek Hannahnak nincsenek dülledö szemei Kép) de az tény és való hogy izgága kiscsaj. Hát remélem hamar rendezödik a helyzet és az egész csak rossz emlék marad! Jó napot mindenkinek!
erikabek

Sofka Kép
mail ment!

Pussz
Kangi
kangi

Urszila,
Hogy van Julka?
Köszi a dokis infót.

Kangi,
Próbáltál öszibarit (vagy azt nem lehet?) vagy sütőtököt adni? Mindkettő székletlazító hatású.
Ha ilyen kis kutyakolbász Julcvsi, akkor nem lesz ott gond, meglátod. Drukk megy továbbra is!

PIldi,
Az orvos bizonyos körülmények között (pl. veszélyezteti a mama életét...) a megkérdezése nélkül is elkötheti a petevezetéket. Sajnos hallottam már ilyenről.Kép
Viszont tegnap(?) volt a tévében, hogy egy anyuka 5. gyerekét szülte császárral (Tatabányán, ha jól rémlik)Kép
Ancsi nagyon ügyesKép

Toffi,
Kérünk fotót az új frizukról!
Mi is havonta járunk méreckedni. Csak most helyettesítették, így kihagytuk a vizsgálatot.

Kaska,
Drukkok mennek!
Hogy megy a nagyágy-kiságy projekt?
Helyes! Tanuljál csak verseket, főleg ha feldobKép

Nadine,
Hát igen, mások gondolkodásmódján nem lehet változtatni.
Pedig nagyon édes Zsani, szupi a képKép
LámpaKép vagyKép

Zsuzsi,
Milyen ügyes MikiKép
Kipróbáltad már a hajvágót? Milyen?
Gyuri igazi gyerekKép

PsAndi,
Örülök, hogy jobban vagyKép
Dani nagyon ügyesKép
DokiKép

Réka,
Drukk holnapra!
KépekKép

Gombóc,
Gratula a fogacskához!
Kicserélt GombócKép
A fogorvossal megbeszéltük, hogy még várunk egy kicsit a protkó készítéssel (Roninak).Kép

Sofka,
Gratula a kúszáshozKép

Csöppségem hiányol, megyek.

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Viola fel 5-ig maradt meg a kisagyban, akkor (a 4. szopi utan...) atkerult az apja hasara. Viszont most nem volt gond a letevessel, es a szopik kozott is beke volt, ugyhogy most olyan atlagos passzban vagyok.

A musort, amiben reszt veszek, Versdallamnak hivjak, es egy jo baratunk talalta ki es mukodteti, aki magyar-filozofia szakos tanar a gimiben, ahol dolgoztam (es a parom most is dolgozik). Ott is lesz a fellepes.
Az a lenyeg, hogy van egy cim (pl. most: "Nem vagyunk mi angyalok"), es hozza lehet valogatni rengeteg versbol, illetve hozni dalokat, zeneket. Van sok proba, de nem kell mindenkinek mindig ott lenni, mert a vegso szerkezet az utolso pillanatban alakul ki ugyis. Aztan ugy adjuk elo, hogy egy teremben ott ul a kozonseg 2 lepesre, sotet van es gyertyak vilagitanak, es nem mondjuk be a szerzot, cimet, nincs kozben taps, csak egy musorlapon kapja meg a kozonseg a programot, mert igy egyben ut az egesz.
Utana meg orom van nagyon :-)))

Barbi,
en mar regota nem hiszek az egyedul udvozito modszerekben es jo meg rossz peldakban. Orulok, hogy Nalatok nem kavart be a tapi! :-))) En nagyon szeretnem elkerulni, mert mindket agon tele a csalad allergiakkal, es hat mar eddig is annyit kuzdottem, hogy mukodjon a csak szopi, hogy nem akarom most, a finisben feladni...

Azert is ovatoskodom ennyit, mert nekem most se sok a tejci, es ingadozik is, hogy mennyi, pedig eleg masszivan fejek, es rengeteget szoptatok (ugy 1.5 orankent). Viola gyarapodasa is baromi hullamzo, de osszessegeben megfelelo, meg jol nez ki, muxik a kolkenc, szoval ebbe mar belenyugodtam.
Szerintem biztosan lelki okai vannak annak, hogy nekem igy meg kell kuzdeni mindenert, talan az nyomaszthatott, hogy anyukamnak nem jott ossze, es en nagyon akartam, hogy sikeruljon... Meg engem is nagyon korulaggodtak, szoval hozzajuk kepest en meg laza vagyok! Most meg anyukam nyugtat engem - persze, most nem rajta van a felelossegnyomas!
Mindegy, talan a masodik gyereknel mar magabiztosabb leszek...

Ellimami,
nehogy azt hidd, hogy Rolad is barmi rosszat gondolnek, amiert egy picit hagyod sirni Kevint, csak nekem nem megy. Addig birom, amig csak szuszog, nyafog, de amikor razendit, engem elont az ideg es pattanok, mintha droton rangatnanak.
Pedig en sem vagyok szent, mert ha nappal teszek-veszek korulotte, es o unatkozik es sir, akkor siman kibirom, hogy csak beszelek hozza, megsimizem es megyek tovabb. Mert akkor tudom, hogy nem fel, biztonsagban erzi magat, csak ki akarja kovetelni, hogy foglalkozzak vele. Ejjel viszont a sirasa is mas, olyan elveszett. Biztos hamar belefaradna, es bealudna, de bennem olyan buntudat lenne, hogy inkabb nem.

Siman elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy akkor ugy kell nekem, ha megposszanok... es abban is lehet igazsag, hogy az se tesz jot, hogy igy meg egy lestrapalt, idonkent duhos es kiborult anyukat kap szegeny lany. En igy tudom csinalni, lehet, hogy egy tocsa formajaban, de ott vagyok...

Ma este viszont, ha birjuk meg cernaval (mert du. vendegseg lesz), akkor kiprobalom, hogy feletetem a csajjal a lefejt tejcit, mert nagyon kivancsi vagyok, hogy akkor hogy alakul az ejszaka.

Na jo bo lere eresztettem a lelki nyomoraimat, elkuldom, aztan megyek olvasni Benneteket! :-)))

Kaska
kaska

Sziasztok!

Zsuzsi,
ne haragudj, tegnap mar akartam jobbulast kivanni a labikodnak, de kimaradt. Szoval: Jobbulast! :-)))

Kangi,
megcsodaltam Julcsi legujabb kepeit, ranezesre tenyleg se nem ropi, se nem dagi, es nagyon sokat valtozott, nott! olyan edes kis okos pillantasa es kacer mosolya van :-)))
En is eszrevettem mostanaban Violan, hogy eves kozben-utan nagyon hangosan korgott a pocija, csak nalunk nemalvas lett belole nemeves helyett. Illetve bolondora tipusu eves is volt neha. De most mar jobb. ja, ritkabban is kakilt, most megint van napi kakink :-)

(istenem, mert nem mondta valaki anno, hogy koncentraljak 3 honapos koraig az idilli szopikra, mert kesobb tobbnyire iszapbirkozas feelingje lesz a dolognak...)

Toffifee,
o, most neztem vissza csak es lattam, hogy milyen sok fajdalom ert Teged Kép fogadd reszvetem!

Beu,
en is csak igy utolag tanultam meg becsulni a nyarat! Istenem, amikor meg LE kellett rola venni a rugit is, ha kivittuk a kanikulaba... Nalunk is nagyon bombis az oltozkodes, utalja Vilcsi, amikor a hosszuujjuba gyomoszolom a karjat :-( Annyi van, hogy amikor csak lehet, kendozok, es az ala nem oltoztetem ugy fel, hiszen a testem is melegiti. Es ilyenkor csak a sapkat kell rola leszednem.

Zulu,
de jo, vegre megtudtam, minek a roviditese az otye :-))) eddig csak nagyjabol tudtam, hogy mit jelent.

Szilvi,
nekem is szokott ilyen "On dont: netezik, vagy alszik!" dilemmam lenni, hat neha mind a kettot muszaj... :-)
Viola "hö - hö" hangokkal szokott leszidni minket, es o is abbahagyja, ha utanozom, de sajnos csak arra a pillanatra :-(

Myssnia,
kivanok nyugodt ejszakakat es Szilardnak bekes elalvast :-), tudom, hogy mar Rad is nagyon radferne!

Sofka,
nem is tudom, hogy fogok elszabadulni, ha tobb gyerekem lesz, amikor mar egy mellett is csak huzok-halasztok mindent. Szemesz, fogorvos, fodrasz, most a probak... Igazsag szerint sajnalom apajat ennyire befogni, igy is tisztara le van lassulva, mert dogfaradt.
Bar az vegul is nem hatrany, ha gyakorolja Vilcsi a kanalazast, hiszen meg 6 het es hozzatapizunk mi is :-)))

Maci2,
micsoda? letezik ilyen, hogy automatikusan sterille tesznek??? Magyarorszagon, a XXI. szazadban? Ez nagyon durva! Akkor is, ha nagyon rizikos lenne utana szulni, de azert szemelyi szabadsagjogok vannak, nem?

Na kuldom ezt az adagot, aztan muszaj leszek elmenni hajat mosni es rendet pakolni vendegek miatt, de ha marad kicsi idom, meg jovok...

Kaska
kaska

sziasztok!

Kaska
Köszi, egyszer az én időm is eljön. csak gyözzem kivárni. Kép

Réka
ennivaló ez a kölök! Kép

NadineKép
Írigykedem uszi miatt, nem igaz, hogy mi sosem jutunk el.

Szilárdnak kibujt a felső foga csücske, egy liter nyál kiséretében. Kép

Lányok!
Valaki rendelt már közületek a gyerekruha.hu-ról?
Én rendeltem, és már lassan 3 hete írták, hogy a következő napon postázzák.

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok lányok!

Lőrinc fogas manó lett!!! Hurrá!!!!

Hihetetlen, de pillanatok alatt egy kész kis ember lett. Nemrég még ott maradt, ahova letettem, szófogadó, sose síró baba volt. Most meg a család teljes jogú tagja. Jön, megy, önálló akarata van, saját fogaKép, lehet vele játszani meg veszekedni, lehet utána pakolniKép, néha már figyel, ha rászólok, jön, ha hívom, stb.. És ez mintegy két hét alatt. Persze tudom, hogy a fejlődés folyamatos, de a leglátványosabb változások az utóbbi két-három hétben történtek. Mióta felállt (okt. 20.), azóta stabilan áll, ül, mindenhova elmászik, gügyög, néha lépeget is oldalra (bár ez még ritka) és mától foga is van. Ettől olyan jókedvem lett, hogy palacsintát sütök!Kép

És ma ráadásul zabagép is volt. Főzelék (pép nélkül, gyümi, aztán még szopi is. (Persze ekkor már négy órája nem evett.Kép))

És mi történt ma még???? Kiolvastam az Ecot! Röpke fél év kellett hozzá.Kép A katarzis így azt hiszem, nem volt teljes. Most jöhet végre a Leslie L. LawrenceKép

Zsuzsi! Látod, hogy nem kellett Miki miatt aggódnod?! Gratula!

Kaska! Tegnap én is gyereket akartam nevelni lefektetéskor, mert nem akart aludni, pedig dögfáradt volt. Csak itthon volt apa, és kb. három percig bírta a bömbit. Akkor mondtam, hogy bemehet, de ne vegye fel. Öt perc múlva gyanús csend, a fiúk sehol. Bemegyek, hát persze, hogy ölben a gyerek, apa meg Hófehérkét próbálja összerakni emlékei foszlányaiból.Kép Hát nem neveltünk. Szegény, amúgy is biztos a foga bántotta, nem is hiszti volt.

Na megyek sütni a palacsintát.
beu

Sziasztok,
Ma beugrottunk a Kikába csak nézelődni-8 ezerértKépPedig csak 1-2 apróságot vettünk, műhót sablonnal, pár díszt, gyertyát, ilyesmit. Hihetetlen árak vannak mindenhol. Ja, és már karácsonyi őrület-hangulat volt, legalábbis iszonyat tömeg.
Valakinek meg ismét köszönet a joghurtos-meggyes lepényért, már másodszor dobtam össze 2 héten belül, akkora sikere volt. (Nálam is, mert nagyon eccerűKép)

Franyó
Pedig tuti minimum évfolyamtársak voltak, a párom meg 72 dec.Kép

Toffi
Akkor holnap találkozunk. Talilisán fenn vagyKép

Apropó tali,
Akkor legyen véglegesítve a 6-a, most nincs kedvem kikeresni, de vki írta, hogy a 29 nem jó.
Még jó korai, mindenki betervezheti!Kép

Kaska
Igazán heroikus a küzdelmed a tejciért, gratula! Homeobogyeszt nem próbáltál? Nekem nagyon bejött, már 1 nap után újra tudtam fejni. Urszila tejszap méljében benne van, biztos kaptál már,de ha nem szólj, és átlövömKép
De asszem pont Urszila mondta, hogy a legjobb tejszap a tápszer a polconKép vagyis a nagy nyugi, hogy semmi baj nem lesz, ha mégse megy. Lazíts!Kép

Nadine
Nagyon helyesek vagytok az uszis képen!!Kép

Réka
Holnap veled is az usziban találkozunkKép

Gombóc
Bocsi, persze, hogy felírtalakKép A csacsihoz nem, amit én tudok, az tuti 6e körül van, de hátha Virág ügyeskedik valamitKép Azért ha sikerül, én is megnézném a feleárú csacsitKép
Az eddigiek:

Talilista
Momo
ellimami

LányokKép

Mi ez a szamárlista?Kép Neincs erőm visszaolvasniKép

Nálunk elég gáz volta hétvége,a pénteki dolog amin kiakadtam, na arról kiderült éjjel hogy nem hsizti, hanem valami más, mert hajnalra megint közel 39 fokos láza lett Emmának, és megint hányt, tehát előző este sem hisztiből hánytKép
Aztán másnap ügyelet, de semmits em atláltak, mára remdbe jötts zerencsére, és kinőtte gy újabb rágó foga, úgyhogy most már tuti hogy az okozza nála ezta magas lázat. A múltkori fogánál is ugyanez volt, csak ott hányás nélkül. Mi meg antibiotikumot adtunk neki, mert a torka piros voltKép Csak azért írom le, hogy más már esetleg gondoljon rá, hogy a rágófogtól lehet ilyen magas láz sőt más tünetek is, ha 1 nap alatt elmúlik.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Beu!
Nagy gratula Lőrincnek, nagyon ügyes a srácKépKépKép

Elli!
Talilistára én is szeretnék feliratkozni, azt hittem már szóltam, aztán most látom, hoyg mégsemKép
Éjszakákért hurrá-hurrá!!!KépKép

Na megyek, mert két napja olyan furi a srác: nyugtalan, egész nap nyögdécsel, meg erőlködik nagyon, tiszta vörös olyankor a feje. Én nem tudom mi lehet, nincs valakinek valami tapasztalata?
Legkésőbb holnap úgyis megvizsgálják, legalább nem hiába megyek a kórházba.

Jó éjt!

Réka
muki

Sziasztok!

Ma kimenős napunk volt, de. doki nénink az ügyeleten, közben barátnőm hívott ebédelni és sikerült ott is vacsorázniKép Meg aludni egyet a du-i szopi közbenKép Az éjjel fél óránként megcsodáltam a holdfogyatkozást, ui ilyen ütemben sírt fel JulkaKép Nagyon-nagyon be van dugulva az orra még mindig, szinte semmi nem jön porszívózással belőle, nyálkahártya duzzanat. Orrcsepp sem használKép Viszont a torka alig piros, valszeg hála a kasvirág bogyónakKép C-vitaminos, echinaciás gyógymódot doki néni kiegészítette Fenistil cseppel, hátha lehúzza a duzzanatot, és antipiretikus nyugtató kúppal ma éjszakára.
Jaj, máris felsírt, ennyit a nyugtató kúprólKép

Velem minimum 2x íratták alá, hogy megértettem, mi az az elkötés, hogy végleges dolog, és beleegyezem. Hát volt egy kis lelki tusa, amíg aláírtam. Azt nem tudom, hogy mi érdeke lenne egy dokinak elkötni csak úgy, nem ő kell felnevelje a köv. gyerekeket.

ZsuzsiKép tegnap sajnos csak 3x5 bogyót adtam, ha többet adok, lehet, hogy megússzuk ezt az orrbajt is. Szerinted adhatok Oscillococcinumot is? Nálunk is voltak ilyen ajándék követelések, most már nagyok és tapintatosakKép

ElliKép csacsilistára én is felíratkoznék feltételesen, mármint 3000 ft-ig. Talilistára is feltételesen.

ToffiKép részvétemKép Zsombinak boldog névnapot utólag isKép

GombócKép a te Zsomborodnak isKép
BeuKép gratula a sokfajta mozgáshoz és a fogacskáhozKép Hát igen, repül az idő, és amire észreveszi magát az ember, máris egy kiskamasz felesel visszaKép

LeszterKép boldog 7 hós szülinapot az ikertesónak!Kép Nálunk dupla ünnep, Petra baba is ünnepelKép

NorkaKép boldog 9 hós szülinapot JázinakKép

KaskaKép tényleg én írtam, hogy a legjobb tejszap a tápszer a polconKép Én görcsöltem ennyire a szopiért az elsővel, el is apadt, a másodiknál-harmadiknál már a lelkemben is elrendeztem, hogy a tápszertől sem hal meg, sőt, nem is biztos, hogy allergiás lesz, és ettől a nyugitól lett is tejci. Julka 5 és fél hónaposan fordult, most meg már mászik. Nehogy már elvidd dokihoz Violát, ha fix 5 hónaposan nem fordul meg! Gratula a versmondó energiáért!

ManóKép szegény Emma. De jó, hogy túl vagytok rajta.

Urszila + a 7 hónapos Julka
urszila

Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Már jó régen jártam erre felétek és sajna most mire egy picit visszaolvastam már leragadnak a szemeim.Hihetetlen, hogy mennyit fejlődtek már a gyermekeitek. ŐrületKép. Lassan már mindenkinek kibújt a kis foga és mászik, a többiről meg már nem is beszélvel. Megdöbbentő, hogy ennyire nőlnek. A minap vettem le én is a kiságyról a baldehint, de megkönnyeztem kissé, már nincs kis csecsemőm...
Robóka most lesz 17 hetes kedden. Iszonyatosan sokat fejlődik ő is napról napra. Gagyarászik, kezében fogja a tárgyakat, sőt van mikor még az egyik kezéből át is teszi a másikba, mostanában ülni szeretne(ha engedném, mert még korainak tartom..), így megy a hiszti, mert feküdni egyáltalán nem akar. Egyedül vízszintesbe a babakocsiba marad meg, meg éjszaka a kiságyba, de ott sem alszik el, csak ha elalvás után becsempészem. Szóval nagy kópé.Remélem mostmár sűrűbben tudok majd jönni, de olyan kevés az időm manapság.Esténként is még 3szor eszik, keveset alszom, viszont ha jobb idő van akkor kint elég sokat alszik, de ahhoz is kellek, mert egyből megérzi ha nem vagyok mellette.De ezért vagyok, ugyebár, bár néha nagyon fáradt vagyok és még tiz perc szunya is sokat jelentKép.

Manó: szegény Emma megszenvedett ezzel a fogacskával.

Elli: Kevin alvásmennyiségét hogyan csinálod??KépNálunk nem megy az alvás...

Beu: Gratula Lőrinc fogához , felállásához mennyi öröm egyszerre. Nagyon gyorsan nőlnek.

Myssnia: Szili fogához gratula és kitartást kívánok. Remélem amúgy jól vagytok és minden rendben felétek!

Kaska: Viola hözése ari lehet, nálunk is mondja Robó, de ő a kis okosom a lámpáraKép valahogy tudja, hogy hőt ad ki, persze ezt apa szerint...tejci miatt ne aggód, én is sokszor beparázok rajta, de elmúlik.Versmondás nagyon tetszikKép.

Maci2: Roni remélem jól van , már ő is hatalmas lehet.

Sofka: nem semmi, hogy már nálatok is a kúszásnál tartotok, gratula hozzáKép.

Psandy: jobbulást kívánok , mászáshoz meg már szólni se tudok, annyira gyorsan fejlődnek Kép.

Gombóc. örülök a kimenődnek, remélem jól éreztétek nagyon mgatokat.Zsomi fogához gratula.

Toffi: őszinte részvétem, sajnálom nagyon a történteket, remélem sikerül mialőbb megnyugodnotok.

Réka: Dani milyen nagy már, hogy hintázik, a kanalázás se semmiKép.

Zsuzsi: kómás éjszakák nálunk is ismerősek, Miki állásKép.

Ari: reggelnek hitt éjszaka nálunk si volt már, olyan édesen nézelődött, mint aki tényleg azt hiszi, hogy már reggel van, aztán sikerült vissazaltatni.

Nadi: MAttíz sztoryKép.Fotó nagyon aranyos, várom ám a vízalatti képeket isKép.

Ne haragudjatok, de most többre nincs időm, majd talán holnap folytatom, ha sikerül.Majd fiss képeket is teszek fel, de még nem lett a gépre feltöltve.Minden baba nagyon gyönyörűKép.Olyan jó látni, ahogyan fejlődnekKép.

Jó éjt mindenkinek: Anita+Robó
anita77

Sziasztok!

Most önzőzök, és csak magunkról írok Kép, de holnap ígérem mindenkire reagálok!

Dani ma először egyedül felült!!! és később egy csomószor meg is ismételte, olyan ügyes! én meg olyan büszke vagyok rá KépKépKép

Anyukám ma 50 éves, voltunk ebédelni a Trófeában, ismeritek? Svédasztal, befizetett összegért annyit eszel-iszol, amennyit akarsz. Sajnos a náthám miatt se étvágyam, se szaglásom, se ízlelésem nem volt, de azért becsúszott néhány pácolt husi, sok-sok gyümölcs és azért egy kis süti is Kép

Homeo-tudorok Kép
Kaptam a férjem unokatesójától egy homeogyógyszert: HOMEOGENE 9 torokfájás, garatgyull., rekedtség ellen.
az van ráírva, hogy szoptatás időszakában való alkalmazásáról nem állnak rendelkezésre klinikai adatok.
Azért szedhetem?

Andi
psandi

Sziasztok!

Toffi! Gombóc!
Zsombiknak boldog névnapot.Kép

Maci2!
Naggggyon jól néz ki a hófehérkés összkép. Kép
Én a nagyobbakat 1 éves korig havonta vittem, utána már ritkábban.

Kangi!
Azt hiszem ilyen korban már adható a Vitacolan szirup(polibigyó helyett) és ennek fincsi íze van Niki szerint( Ő nagyon csípte, mikor kellett). Kakihoz szőlőlé?

Sofka!
Gratula a tapsihoz.

Gombóc! Myssnia! Beu!
Gratula a fogacskákhoz. Kép

Manó! Emmának is javulást, remélem tényleg csak a foga volt. Kép

PsAndi!
Gratula a felüléshez.

Minden hófordulós babócának boldog szülinapot.

Éééééés tádám, Zsuzsi tegnap este 3x egymás után a hátáról hasra fordult és utána gyorsan vissza, mert még mindig utál hason lenni. És ma reggel is 1x.

Magdi
gallainémagdi

Andi! Gratulálok! Nálatok is begyorsult a srác! Én nagyon szeretem ezeket a fix összeges helyeket, annyit szoktam enni. Csak mindig azon vívódom, hogy ciki-e megint menni. A Trófea a Mexikóin van, ugye? Jó hely? Anyukádnak gratulálok!
Dani ügyes, én csak csöndben röhögcsélek:nem lazsálni, nem lazsálni, pakolni vissza!Kép

Anita! Rafinált kis csávód van, ha még a kinti alváshoz is kelleszKép Próbálj gyakrabban jönni. És tényleg hihetetlen, hogy fejlődnek. Nap mint nap meglepnek valamivel. És a babák többsége most pont abban a korban van, hogy nagyon látványos dolgokat produkálnak.

Zsuzsi! Édes, drága Miki! Esik nagyokat? Olyan stabilnak tűnik. És milyen jó harisnyája van:!Kép Gyuri meg nem egy elveszett gyerek, de ezt eddig is tudtuk. Majd szórakozik a vendégekkel, mikor ő az ünnepelt! Kép

Urszila! Teljesen lemaradtam a történésekről. Elköttetés???? Lemondasz a negyedikről?Kép Biztos fura érzés lehet. Mikor? Szegény kicsi Julka, beteg? Jobbulást neki, de gyorsan. És már mászik???? Gratula! Érdekes. Én a tápszerreceptet, amit a kezdőcsomagban kaptam, ki sem váltottam. Úgy voltam vele, hogy úgyse kell, ha meg mégis, van ügyeletes gyógyszertár is.

Réka! Jók a képek, nagyon. Lőrinc is szokott erőlködni, csak úgy, passzióból. Összeszorítja az öklét, és mintha húzna valamit. Én rossz szokásnak tulajdonítom. Dani szenvedni látszik?

Manó! Szegény Emma! Kép Pedig több helyen is olvastam, hogy fogzástól nem lehet beteg. Ennyit a szakirodalomról.

Elli! Alvás tényleg nagyon jó. És nagyon gyorsan helyreállt a rend. Ügyesek vagytok. Én az Árkádban voltam tegnap, ott is fenyőfák és nagy tömeg. Az IKEÁba már be sem mertem menni.

Myssnia! Hiányzol ám! Legalább egy fotót tegyél fel a fogas manódról. Gratula!

Kaska! Jó ötlet, hogy versmondasz! Bár biztos fárasztó lesz, de legalább kizökkent a mindennapok nehézségeiből. A sírni hagyást szerintem én sem bírnám. Néha megpróbálom, hogy legalább addig hagyom, hogy kiderüljön, belelovalja magát, vagy elalszik, de apa gyorsabb Kép A tegnapi próba után elgondolkodtam, hogy miért is akarom síni hagyni lefektetéskor, mikor egyáltalán nem jelent gondot, ha visszateszem egy kicsit cicire, vagy öt percig simizem a hátát. Mert más baj nincs vele, én nem borulok ki ennyitől, akkor meg miért kínozzam. Ugyanakkor azt is érzem, hogy most már akarata van, és ha nem figyelek, elrontom. De még nem találom a jó megoldást, csak dilemmázgatok. Vilcsi persze még kicsi a hasonló dilemmákhoz, de majd biztos jönnek ilyenek is. Kép

Sofka! Na, marcipán is megindul! Édesek lesznek a lányokkal. Nem tudom, ki tette fel anno a kis húzottszeműt takarítóruhában, akkor röhögtem, de nagyon kéne. Mármint a ruhaKép A gyerek is édes volt, de mit kezdenék két kúszómászóval. Bár tisztább lenne a padló! Csak lehet, hogy apa gyanakodnaKép Tárat sikerült már megnézned? Én egyszer írtam nekik, mert nem engedett tölteni, és másnapra megcsinálták, erről udvariasan tájékoztattak. Aztán megint volt valami baj, nem jött be az oldal, lelkesen írtam megint, de nem válaszoltak. Aztán megjavult, de csak napok múlva.

Gombóc! Nektek is fogacska? Gratulálok. És a szabad délutánra eddig még csak nem is gondoltam, de most úúgy irigykedem! Lőrinc mai nagy zabálása után akár már tágíthatnám néha én is a határaimat.

Nadine! MatízKép. Fotó nagyon jó! Szépek vagytok. Víz alatti képek is lesznek? De jó!

Magdi! Ügyes Zsuzsinak gratula!

Kangicsek! Megnéztem ám én is Julcsi fotóit! Szép. Int mindig! Hiába is akarod elhitetni velünk, hogy alultápláltKép

Hófordulós babákat isten éltesse!

Most egy kicsit befejezem, hosszú volt ez a nap is.

Jó éjt, Beu
beu

Kangi! Szép, mint mindig. Integetéssel hogy áll?Kép
B
beu

Réka,
Boldog névnapot!
Kép

Kaska,
Hogy sikerült az éjszaka, bevált a lefejt tejcsi?

Ma nyugtalan éjszakánk volt. Roni 1-2 óránként felébredt, sírt egy kicsit, majd töbnyire visszaaludt. Csak 1/4 1-kor szopizott.

Myssnia,
Gratula a fogacskáhozKép
Ruha megérkezett már? Írjál nekik (vagy telefonálj, ha lehet), ha még nem kaptad meg.

Beu,
Gratula a fogacskához!Kép Igazi nagyfiú már LőrincKép
Lassan már csak Roninak nincs foga...

Manó,
Szegény EmmaKép

Urszila,
Jobbulást a kis betegnek!

Zsuzsi,
Micsoda segítséged van!Kép

Anita,
Szépen fejlődik RobóKép, így is kell. Várom a képeket.

PsAndi,
Gratula az üléshezKép
(Roni jó ideje nem csinál semmi újat)
Boldog szülinapot az anyukádnak!

Magdi,
Gratula a forgáshozKép

Maci_2
maci_2

csak bekukkantok gyorsan, mert megyünk gyógyszertárba, és egy szuper gyerekturiba, ahova csupa márkás-minőségi cuccokat hoznak.

Beu
Gratula Lőrinc fogához!Később jövök fotókkal!

Gombóc
Utólag is boldog Zsombi napot!

Zsuzsi
Szilárd is harisnyában nyomul itthon. De ilyen tuti még nincs neki, mint Mikinek. Bár van egy vicces. Majd mutizok róla.

Anita
Köszi a gratulát, ahányszor babakocsis anyukákkal jövök szembe a városba, eszembe jut,hogy hátha te vagy az. Kép

Lányok!
Pénteken eljött a gyerekdokink,hogy inkább oltsuk be Szilit agyhártyagyuszi ellen,mert Tápióságban meghalt egy 1 hónapos baba. Valami búsójárás vitte be a vírust. Gondoltam jó ha szólok. ÚGyhogy ma vagy holnap reggel oltás.

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület

Pussz Lányok!

Csak nagy vonalakban reagálok.
Sütőtök: Julcsi nem eszi (Maci_2 Kép ,asszem te írtad ,de azóta sem eszi). Tegnap Sofkáéknál taliztunk Marcipánnal, gyönyörű a srác, és kaptunk egy üveg gigamegabummrottyantó sárgabari-sütőtök pürét, majd kipróbálom ebédkor, hátha ... Kép

Vitacolan: gasztroenterológus dokinéni aszonta, hogy az ő tapasztalatai szerint gyakran okoz hasfájást, és nem igazán növeli az étvágyat, úgyhogy ne kockéztassunk, a Polyvitaplexszel jobbak a tapasztalatai. Sofkától kaptunk tegnap felszívó cilindert (nurofenes), azzal próbálom majd meg betrükközni kis csőrébe.

Tegnap este levágtam hátul a haját, mert nagyon rasztásodik. Csak kétoldalt hagytam neki két pikáns tincsecskét, majd megkérem Apacukát, fotózzon KépKépKép

Myssnia Kép
oltás Kép, de ha muszáj ... Szegény baab ... Cuki lehet harisnyában a srác!

Zsuzsi Kép
Miki nagyon édes!!! Nyamipofi, és milyen házias!!!

Beu Kép
foghoz nagy gratula! Minekünk nem lesz, nem szorulunk rá Kép

Én meg tegnap nagylány lettem. Brühühü, de kistesó-projekt miatt mégis hurrá! (január-február táján nekiállunk, azaz nekifexünk Kép)

Mit szóltok az albérlőre hagyott gyerekekhez? KépKépKép Hol volt ezeknek az anyja??? És egyáltalán?!!!
Nem jutok szóhoz, ha erre gondolok, bőghetnékem van Kép

Megyek mosogatni.

Pussz
Kangi
kangi

Beu Kép
nem integet, nem tapsol, és általában nem produkálja magát, viszont tegnap Marcipán nagyszüleinek haláli viháncot rendezett, akik ettől rém boldogok voltak KépKépKép
Általában nagyon barátságos, röhögős kiscsaj, imádja a társaságot, és hajlandó lenne Freddie Krügerrel is barátkozni, ha az kellő intenzitással szórakoztatja (kukucs, hintapalinta, berregés stb.) Kép

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Réka
boldog névnapot! Kép
mi volt a kórházban? Dani zabálnivaló Kép

Toffi
részvétem Kép ez nagyon nehéz időszak lehet Nektek Kép ma lesz a temetés, ugye?

Kaska
ez a versmondós est nagyon tetszik, ügyi vagy hogy ilyenekre vállalkozol Kép

Nadine
jó az uszis kép Kép majd teszel fel vizalattit is?

Zsuzsi
Gyuri beszólása KépKép harisnyás Miki is nagyon édi a mosogatógéppel Kép
lábad javul?

Gombóc
gratula a fogacskához Kép
ötyéért meg irigy

Beu
Lőrincnek is gratu a fogacskához Kép használja? úgy értem szopi közben
melyik Lawrence könyvet olvasod? Férjem kedvenc írója, a könyvespolcaink zömén L. könyvek vannak
a Trófea igen, a Mexikóin van, és egyáltalán nem ciki többször menni, mint utóbb belegondoltam, én sem ismerem fel, ki áll mellettem harmadszor a salátás pultnál, nyilván ők sem engem Kép

Manó
szegény Emmát hogy megviseli ez a rágófogzás Kép

Magdi
gratula Zsuzsinak a forgásához, nagyon ügyes Kép

Myssnia
miket turiztál?
Épp a múlt héten mondta a dokinéni, hogy a C típusú agyhártygyull. évek óta nem fordult elő Mo-on, iknább a B, az ellen viszont nincs oltás. Szegény kisbaba Kép neki akkor most C típusú volt?

na most ennyi, még jövök!

Andi
psandi

Kangi, mi van az albérlőkkel-gyerekekkel? Már megint lemaradtam a hírekről? Köszi Julcsinak, hogy tegnap levette Marcipán válláról a terhek nagy részét (nagyszülők szórakoztatása). Lányaim szomorkodtak, hogy nem találkoztak veletek, de a csokinak nagggyon örültek! És jól érezték magukat a távoli Márton napi bulin. Lovak voltak, meg struccok, és képzeld futottak!!!

Zsuzsi, lesz Neked segítség, most hagyd kibontakozni, hátha rákap az ízére!!! harisnyája tündéri, állása remek!! Mit hoztál, nálunk is állandó kérdés. pedig minden vendégség előtt megbeszéljük. Így nem az ajtóban, hanem kb. öt perc múlva csúszik ki.

Beu, gratula a foghoz. Kész, itt a felnőttkor. Harap már a Drága? Marci is tegnap óta küzd, ma csak úgy tudtam elaltatni, hogy benyomtam neki egy adag nurofent, és kb. egy órát cicizett, mint újszülöttként. Nagy dolgok lehetnek készülőben, mert éjszaka sem alszunk sokat. Férjem mondta is, a kedves, szombaton, mikor gyerekzsúrba készültünk, hogy nem ártana egy kis smink! (Ekkora karikákra már csak terranova jöhet. Vagy a dicskevés, hogy hullahopphoz növesztek!) Képtárra beírom, hogy frissbabak, meg tar stb. Aztán ő meg kiírja, hogy két hétig még feldolgoz. De mindig. Kép Így már csaknem egy hónapja nem láttam képeket.

Névnaposoknak, öregedőknek nagy nagy gratula!

Kép

Magdi, zsuzsi is milyen ügyes már!!!

Andi, csücsülő Dani!!! Éljen, éljen. Ő is kezd nagykorúsodni.

Na megyek, mert így nem jutok ötről a hatra, pedig most kell belehúzni, míg alszik a nyafkamacska.

sofka
sofka

Sziasztok!

Túl vagyok a reggeli majdnem háromnegyed órás "nem akarok oviba menni" és "ugye sietsz értem?" hisztinKép. Pedig mindig sietek és még soha (!) nem volt utolsó az oviban Szandi. Ez van. És egyre rosszabb, eddig csak előző este kezdte, de már szombaton koradélutántól megy a fesztiválKép

Zsombi az erkélyen alszikKép

Sofka
Csak a párom megy a temetésre, szerintem a két gyerkőc nem kell oda.
Nekünk bejáratott fodrászunk van (barátnő), de Szandi ahogy nő, egyre nehezebben tűri (a fodrász is)

Megint nincs szerencsém, Zsombi már "énekel"Kép

Zulu, Nadine, Beu, Ari, Kaska, Andi, Réka
Zsombi köszöniKép

Nadine
Kép szupiKép
Matízos sztoriKép

Kaska
BuliKép, én még nem merekKép
FellépésKép

Maci_2
Nem a legjobb kép, de ezen látszik Szandi haja
Kép
Rólam nincs, mert elszörnyedtem a képek láttán, milyen dagadt vagyok (vagyis van, de nem teszem fel ide)

Andi
Tök jó, hogy jobban vagyKép

Réka
KépekKép
Kajcsis kép nem semmiKép
Boldog névnapot NekedKép

Sikerült Zsombit lefényképezni (és levideózni) kutyázás közben! Mondjuk már nem olyan nehéz, mert állandóan azt csináljaKép

Kép

És az aktuális kedvencem
Kép
ez Szandi legújabb babája, amihez Zsombi nem nyúlhat, pedig neki is nagyon tetszik. Most meg jól lebuktunk, mert Szandi is látta a képeketKép

Beu
Fogas ManóKép

Elli
Elkérhetem a süti-receptet? És a tejszap mélt is? Azt már nem magamnak, a frissenszült barátnőmnek postáznám. És ha minden okés, akkor uszin találkozunkKép

Manó
Megszenveditek a fogakat rendesenKép

Urszila
Jobbulást JulkánakKép
ÉjszakákKép, egyszer majd elmúlnak. Legalább szép volt a holdfogyatkozás?

Zsuzsi
Szemrevaló kis segítséged vanKép

Andi
Gratula a felüléshezKép

Magdi
Neked is köszöni Zsombi a MicimacitKép
Gratula a forgáshozKép

Bocs, ha valaki kimaradt, nem szándékos!
Talán hagy "valaki" reggelizni.
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén. Alig tudom követni.

Virág,
attól még adhatod Levinek, akár 2 éves koráig a bébikaját, hogy az van ráírva, hogy 1 éveseknek. Ha megeszi és elég neki egy üveg akkor vésztartaléknak mindig jól jön.

Toffi,
nagyiKép

Urszila,
fülbe kell cseppenteni a kövirózsaolajat? Elküldenéd nekem a tejszaporítós miledet?

Elli,
csacsi engem is csak akkor érdekel ha 2-3000 ft. Már nagyon sokat költöttünk a karácsonyi ajándékokra. Még csak a gyerekeknek vettük meg.
Tali: délután lenne? Feltételesen mi is mennénk ha lehet.

Maci2,
köszi a mailt. A héten nekifogok, hogy megcsináljam.

Kaska,
az én lányom is óránként-2óránként kel enni éjjel. Nekem sincs szívem sírni hagyni. Írd meg, hogy bevált-e a lefejt tejcsi adása.

Sofka,
gratula a mászáshoz.

Beu,
nektek meg a foghoz gratula.

Manó,
Emma fogzásaKép, de legalább már kint van.

Zsuzsi,
nagyon ari Miki abba a harisnyába. Gondolom már segíteni akar a házimunkába.Kép

Mi is voltunk a Kikába. Tényleg karácsonyi hangulat van már. Vettem egy csomó díszt, horror árba vannak, de máshol még nem láttam figurás (télapó, maci, hajó stb.) díszeket.
Gulliverbe nem láttam csacsit. Mondjuk még nem jelenti azt, hogy nincs mert nem volt sok időm körbe nézni rendesem mert a parkolóba várt minket a férjem a 2 gyerekkel. Annyire nem olcsó a Gulliver mint az ember gondolná mert volt ami a Metróba olcsóbb volt. Metróba vettünk a lányomnak egy játékmikrót, forgótányéros, digitális, hangot ad.

Kangi,
Tényleg milyen felelőtlen szűlők vannak. Minek az ilyennek gyerek. Én is magam elé képzeltem a kis 3 hónapos babucit és elszorult a szívem.Kép
Az egyik topikba olvastam, hogy bevitte az anyuka a gyereket a bölcsibe és az idegess anyuka ott hagyta a padon a kicsit mert nem volt ideje, hogy a saját gyerekét felkisérje a tornára. Egy másik anyuka vitte fel, mert megsajnálta, hogy ott ül egyedül. A gondozónő csak annyit kérdezett, hogy megint ott hagyta az anyja? Kép Egyáltalán anya az ilyen?

Tina
tkriszta

Sziasztok,

nem tűntem el teljesen csak egy kicsit visszavonultam...de újra itt vagyok. Kép
A nagyim túl van a szívműtéten...jól van....most már én is egy kicsit fellélegeztem.
Hébe-hóba olvasgattalak Titeket...hallom tali készülődik Elliéknél. KépDec 6.-a nekünk előreláthatóülag csak azért nem lesz jó,mert apa munkahelyén és az enyémnél is Miki ünnepség lesz,ahova el szeretnénk menni...ábr,ha két helyen ott tudunk lenni,akkor lehet,hogy a harmadik is belefér csak szervezés kérdése. Kép

Magunkról:
Petra zabálni való nagylány,bár mostanában elég sírós.Ha kimegyek a látómezőjéből...sőt,ha már távolodom tőle elkezd sírni.Nemhiába...én vagyok az anyukája...rajong értem. Kép
Szerdán kapja a 4 hós oltást...majd akkor mázsálunk is. kb 6.5 kg lehet.
Már most is hív,pedig lát is és nincs messzebb tőlem,mint 3 méter. Kép

Eladtuk a lakásunkat...most házkereső projektben vagyunk.Nyertesnek tűnő hely egyenlőre Dunakeszi.

Rakok fel egy képet Petráról. Kép

Puszi mindenkinek
Évi+Petra

Kép
Évi24

Kangi: szerintem sem sovi JulcsiKép Ja egyebkent a sutotok a vedononk szerint fog, tehat max ellensulyozhatja a sargabarit (ez is az o velemenye). Teny, hogy Lackonak is nagyon kemeny a szeklete, es vedoneni szerint egyen barackot, igyon narancslevet, vagy bifiduszos dolgokat, paradicsomot probaljam. Keruljem a sutotokot, almat, banant (kerdem en, akkor mit egyen?Kép)

Vitacolan: nekem is ajanlotta szinten vedoneni, azert lehet kiproablom.

Elli: ez a joghurot-meggyes suti is erdekelneKép

Sofka: hetvegen sutottem pogit. Bizti bena vagyok, mert nem teljesen olyan lett mint a tiedKép Igy is fincsi volt, ferjem engedelyezte, hogy ezt csinalhatok megKép De azert nekem jobban izlett amit a talin ettem.Kép Leirnad onnantol keztdve reszletesebben a dolgokta, miutan kiveszed a tesztat a hutobol?Kép KosziKép

Na menek, felteszek levesket a pruntyonekKép

orsoly

ps: gyerkocok tovabbra is tuderiekKép Zsuzsi, MIki harisnyajaKép
orsoly

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentés:
És még mindig csacsitéma Kép: felhívtam a forgalmazót, pár hónapja hoztak be ilyen szállítmányt, volt kutya, malac, sündisznó és csacsi, de jelenleg nincs náluk sem. Legközelebb tavasszal várható újabb adag Kép. Most még van egy db sündisznójuk, azt félretették nekem, lehet, hogy megnézzük milyen is az. Amúgy Sparba, Tescoba és Pennybe szállították anno. Felhívtam pár játékkereskedést is, egyelőre nincs túl sok sikerélményem. Anyukám megnézi nekem Tbányán, hátha ott még van. Nagyon szeretnék ilyen játékot Levinek csak sajnos most korlátozottak az anyagi lehetőségeink.

Myssnia!
Nem messze a jövendő lakhelyedtől szintén van egy szuper turkáló minőségi cuccokkal Kép. Majd ilyen infókat szívesen átadok, ha aktuális, de persze csak ha érdekel. Nem akarok tolakodni Kép.

Bocs, most csak ennyire 'fussa' Kép mennem kell.
Pusza, Virág és Levi
virga

Kangi! Azért örülök, hogy nem ment el a kedved a kistesótól. Integetést az elírás miatt kérdeztem, nem számonkérés volt.Kép Othagyott csecsemő hírét próbáltam nem meghallani, borzasztó.

Maci! Julcsival társak a fogtalanságbanKép Aztán majd egyszer beindul, és akkor visszasírod ezt az állapotot.

Érdeklődőket tájékoztatom, hogy fogacska használatát még nem érzem. Lehet azért, mert még nagyon pindurka. És nem nagyon hagyja megnézniKép Pedig egy csomószor nézegetném, de felháborodottan sivalkodik, hogy nem ló.

Toffi! zsombi nagyon cuki!

Most mennem kell, vége a szabadságnak. (Felébredt)

B.
beu

Hali Lányok,

Hú most egy kicsit zárósabb hétvége után vagyunk, de remélem lesz ez jobb is. Hétvégére ugyanis a lányomnak elég csúnyán bepirosodott a nunija és nagyon forrónak is érzem. Ráadásul nap közben összesen nem alszik 3 órát, állandóan sír, sőt éjjel is sikítva ébred éjfél és egy között. Teljesen le vagyok amortizálva, mert eddig annyira elkényeztetett a lányom, hogy már arra gondolok, vmi kórság bújkál benne. Vagy csak a piros nuni csípi nagyon, nem tudom! Ma mindenesetre elvittem dokihoz, és megmutattam neki, azt mondta semmi komoly. Kaptunk rá boraxos krémet, ennek a héten hatnia kell, aztán visszatérhetünk a régi krémünkre. Remélem segít, mert nagyon rossz így. Most vmi csoda folytán mégis alszik - bár megfigyeltem, hogy a hétvégék mindig húzósak, ilyenkor apa kényezteti, ő meg persze hogy csakazértsem alszik Kép

Orsoly,
mélt megkaptam, hamarosan válaszolok is Kép

Momo,
Tanácstalan vagyok Orsi miatt, és kezd lelkifurdalásom is lenni. Nem alszik, sokat sír sikítva és nem tudok vele mit kezdeni. Tegnap már hárman sírtunk apájával, mert lövésünk sem volt, hogy mi a baja Kép
Viszont ma a dokitól hazafelé jövet megvettem neki azt a dzsekis együttest, most mosásban van. Rákérdeztem a cipőre is - sajnos még nem jött új Kép

Szilvi, Urszila
Viburcol: bár én nem vagyok fenomén a homeos dolgok tekintetében, de néhány "tény". A homeopatia jelentése hasonlót a hasonlóval. Tehát a méreg nem méreg, mert azzal segít. Pl van egy alvás segítő "szer", aminek Coffea van a nevében, ami ugye kávét jelent, és amiről köztudott, hogy éppen NEM az alvást segíti Kép Szóval fel a fejjel, lehet adni. Egyébként én a Viburcolról még annyit tudok, hogy nem lehet túladagolni, de azért napi 2 kúpnál több nem javasolt, és a nyugodt pihentető alvást segíti.

Kangi,
Jaj, olyan jó rólatok jót is hallani. Már kezdtem kéccségbe esni, hogy Julcsi még nem mozgolódik, de látom semmi okom rá. Orsi is követ árnyékként mindenhová, bár a WC még tabu, olyankor csak ül az ajtó előtt, és dudózva (cumi) várja, hogy kijöjjek Kép

Csajok, nem bírok tovább olvasni, ne haragudjatok. Most, hogy alszik a jány, inkább én is lepihizek, aztán még később próbálok jönni Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok Lányok!

Réka!
Boldog névnapot! Kép

Zsombiknak, így utólag is boldog nevenapot!

Kaska!
Altatás, nem alvás, brrrrrbrrr! Ilang jövöhéten lesz 3 hónapos. Az elalvással, alvással, cicin lógással, majd 10 hétig szenvedtünk. Most is vannak még horror éjszakáink, de mikor rólatok olvastam pici ponttá zsugorodtam és befogtam a lepénylesömet. 4 hete, fürdés, fotelban ülve anya ölében szopi után, alvás van a saját ágyában a saját szobájában. Ébredés 1x, majd 5-6 körül. Ez azt hiszem istenes, tehát csak annyit mondok, hogy drukkolok nektek és kitartás! Kép
Verselés király! Kép - szellemi csemege

Nadine; Évi24; Toffifee;Zsuzsi; Réka
Képek, manók Kép

Lányok!
Az agyhártyagyulladás elleni oltásról mi a véleményetek?

Myssnia: szörnyü ami ezzel az 1 hónapos babáról hallottál! B vagy C tipusu volt a virus?

Na megyek csajok mert meg kell irnom a szakdolgozatom vázlatát, mert nem lesz meg a szükséges aláírásom... Kép

Majd még benézek!

Vigyázzatok magatokra!

Tündér
Tündér

Turi megvolt, zsákmány már szárad, utána nyomok fel képet.

Tündér.
Sajna én elég járatlan vagyok ez ügyben, így nem tudom, c vagy b volt.

Virga
Naná, hogy örülök, ha ilyenekebe beavatsz, méghogy tolakodás. Inkább én köszi! Kép

Toffi
Jajajaj. Zsombinak is boldog névnapot, nagyon édes a képeken!

Kangi
Én néha adok Vitacolant, eddig úgy tünt semmi baja tőle, kopp-kopp. Amúgy Szili sem eszi meg a sütőtököt!

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia Kép
én sem ettem meg a sütőtököt ekkora koromban Kép Zsákmányfotót! Zsákmányfotót ide!!!

Orsoly Kép
mikor nyáron sok őszibarackkal belecsaltam, akkor kakilt rendesen. Talán az őszibaritól, nem tudom ...

Most meg, amilyen hüje vagyok, elnéztem az időt, és egy teljes órával hamarabb adtam neki a főzit. Oszt csodállottam, hogy nem kéri ... hogy lehetek ilyen lütyő???
Na mindegy, majd a délutáni főzivel kompenzálok.

Sofka Kép
http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2003.11.09.&154172
A nagyobbik is csak 3 éves KépKépKép

Megyek, Liamama sütijét kivégzem!!!

Pussz
Kangi
kangi

Gombóc Kép
írtad a spenótot kakilazításra, hogyan készíted? Csak mert az is vasas, és félek, hogy csak jobban megfogná, mikor eccer kapott, akkor nehezen kakilt utána. Szóval, receptet ide!

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Gyorsan, mert mindjárt megyek Dorkáért a bölcsibe.
Itt bent bolondok háza van, de jó hogy holnap pihenő lesz...
Majd szerdán folytatom..

Manó: szegény Emma, ezek a fogacskák...
Holnapi tali rendben, én úgy gondoltam, hogy úgy 1/210-10 felé az árkádnál talizhatunk, az Ikea mögött leparkolok, és viszem a babakocsit.És csavaroghatunk.
majd sms ben értekezünk..

Jók legyetek
bocsi rohanok..
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

akkor itt a turi:

Ez múlt heti darab, vadi új volt, Levis:
Kép
ezek pedig a maiak:

egy Next, a színe nem jön vissza, ennél finomabb azért, no és még vizes is:
Kép

és egy Early days, ez sem ilyen bugyiszínű, sokkal finomabb árnyalatú Kép:
Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Akkor néhány Szilikép is:

még hord néhány kinőtt szerkót:
Kép
nem figyeltem oda, addig szétrámolta a szobát:
Kép
itt nyállal próbálja összekötni a cumit:
Kép
ez az új szokása, vicsorít:
Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia Kép
klassz turkálmányok! Vicsorítás Kép

Kangi
kangi

Sziasztok,

Myssnia,
jókat turiztálKép. Szombaton én is kibontakoztam, gyanútlanul lementem a biopiacra, hát mibe botlottam? Egy börzébeKép.
Én rendeltem már a gyerekruha.hu-ról. első alkalommal nekem is többet kellett várni, de aztán utána már két nap alatt megjött a pakk.

Kaska,
drukkolok nektek tejciügyben, de tuti nem lesz gond.

Zsuzsi,
micsoda harija van Mikinek!Kép És nem csak ügyes a srác, de roppant szorgalmas és háziasKép. Lányos anyák megverekszenek majd érte.

Nadine,
nagyon szépek vagytok!Kép

Réka,
képek szuperek!Kép Drukkdrukk mára!

még majd megpróbálok visszaolvasni, ha hagynak a srácok.
Malacom ma megkapta a sícuccait, annyira édes, mindenhová vonszolja magávalKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Myssnia,
most látom a vicsoritKép! Szépséges, mint mindig! És milyen nagyfiús már!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Lányok, ez nem igaz!!!
http://www.norbi.hu/index.php?p=news_view&id=13

Nem érdekes az egész olyan nagyon, csak az a rész, ami Réka szüléséről szól, hogy miért lett császár.
Elhajintom az agyam. Puff! Puffpuff!

Grrkangi
kangi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?