Új privát üzeneted érkezett!

Monic,

Kedden kezdem a decapeptylt, aztán 2 hét múlva meg a merionalt, ha minden rendben, és akkor már hamar beindul a gépezet...

Viki,

Legszívesebben én is kiosztottam volna, de amikor finoman beszóltam neki, akkor sem vette a lapot, csak magával volt elfoglalva, így úgy éreztem nincs értelme. :?
Jó pihenést!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

az jó, hogy ilyen jól haladnak a dolgok és nem kell hónapokat várni. Nagyon izgulok érted, nagyon remélem, hogy nemsokára pocidban lesz/nek a baba/ák :wink:

Viki,

pihenj szegénykém...
Apukám nevében is köszi a jókívánságot, ebben a percekben kell, hogy leszálljon a gépe Osloban.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Bumi!

Sajnálom a tesztet, de simán lehetett korai :wink:

Kata!

Elég kiborító lehet a kedves szomszédasszony :evil: Szerintem a hagymának illata van, nem szaga, főleg a lecsóban :wink:
Sajnálom, hogy megjönni látszik :(

Dita!

Grat az autóvásárláshoz! Az SX4 nekem is tetszik :) Rögtön elalélok, de kidobtál egy tányér zserbót?! Ez egy szentségtöréssel felér... :twisted:

Monic!

Sajnálom a járgányodat :cry: Drukk a korai pé-hez :wink:

Némóka!

Teljesen megértem, hogy kiakadtál :evil: Drukk a szurizáshoz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Évi,

te hogy vagy? Miújság veletek? A 3 napban csináltok programot Dórikának?

Nekem ma tuti,hogy pém van mert ömlik belőlem a tojcsi. Apának említettem, és mondta, hogy akkor kalapáljunk gyereket, de a Forma1 végét előtte megnézheti-e?
Ezen akkorát nevettem, nagyon kötelességtudó férj :lol: :lol: :lol: Mondtam neki, hogy a hátralevő 29 kör miatt még nem csúszunk ki az időből :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


És ebben a gyógszermentes ciklusban még egyáltalán nem volt migrénes fejfájásom (előtte heti 1-szer 2-szer volt), arra gondolok,hogy lehet ez is már a sok gyógyszer miatt volt :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka!
Nem is igazi barátnő az ilyen.
Én is kiakadok mert körülöttem mindenki babás már. Most is kint voltunk a nagyszülőknél és a volt szomszéd csajt látom, hogy tologatja a babakocsit, nem is láttam terhesen! :shock:
Kisfia van.
A sógornőm (csak fogadott) pedig annyi kaparáson volt, hogy az utolsónál már azt mondták neki, hogy fejezze be mert igy nem lesz gyereke. Már ő is túlhaladta a 12. hetet, mert filózott, hogy megtarsa-e vagy sem! De az már kb. a 8. eset volt.
Erre fel amikor összehoztam a férjével rá fél évre már terhes volt.
Sőt a nővérem barátnője még ennél is többször volt, még olyan is előfordult, hogy már a 6. hónapban volt, összeveszett a párjával és úgy döntött hogy egyedül nem vállalja a gyereket. Nem mondom milyen szörnyűséget tett, de gondolom elképzeltétek. És mindezek után most találtam meg az iwiw-n és két szép lánya van. NEm érdemelte meg őket! (azok után amiket tett)
Na mindebből azt akartam kihozni, hogy az összes babás ismi mind-mind ezzel jön, hogy majd lesz neked is, és ezzel el van rendezve. Jó persze mit tudna tenni, ő nem tudja helyettem összerakni azt a gyereket.
Némóka remélem mondanom sem kell hgoy mennyire szurkolok neked.

Monic
Az hogy lehet? Még van pár nap hátra nem?
De jó neked, hogy ilyen férjet kaptál! :D
Mondjuk hétvégén amikor nem fáradt apusom ő sem szokott ellenkezni. :oops:

Évi
Legközelebb teleportálom a megmaradt sütiket!
Úgy néz ki megvesszük, bár még nincs meg a mani rá teljesen.
De apa már feltűnően szidja a mostanit, szerinte már minden car benne, persze ez nem így van, de ezzel azt akarja elérni, hogy én is teljes mellszélességgel az autóvásárlás mellett legyek!

Viki
A karfiol valahol eltévedt, úh. beértem egy kis húslevessel. :shock:

Kinapoztam magam, szabályszerűen izzadtam. Még a hajfestékem is leolvadt.

Apa fogott két ponyot, idén először! A papa remélem már pucolja mert már alig várom, hogy ehessek belőle. Kell az omega 3! Kicsit magas a koleszterinem a sok húsevés miatt, és hogy nem iszok eleget.

dita75
 
 


Dita!
Gratu a pontyhoz!
Após is fogott múltkor egy 6 kg-sat.

Moncsili!
Kellemes kalapálást! Apjuknak holnap se hagyj békét!!!
Kalapálás után mehet a gyertyaállás. ;)

Évi!
Hogy vagytok? Mikor mész a Kaáliban?

Kata Manó!

Merre jársz?

Nekem is sikerült csucsuzni Forma 1 alatt. A lényeget az elejét és a végét láttam.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy csak így betörök hozzátok. Már párszor bele-bele olvastam ebbe a topicba is.
Nekem tegnap volt az 1. inszemem, és azt szeretném kérdezni, hogy ti utána éreztetek valamit? Nem állandóan, de nekem azért néha-néha fájdogál a hasam. Normális ez?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Üdv!
Igen, normális. ;)
20150601134430
 
 


Viki
Egészsége(tek)re a szuszót. Amikor te alszol akkor pocak Lackó is alusz?
Kivi lennék mit csinálgat odabent, biztos unatkozik egyedül.
:lol: :lol: :lol:

Egyszer láttam egy kisfilmet ikrek születéséről. Marha jó volt ahogy pofozták egymást, meg furakodtak. :lol: :lol: :lol:

Szoktál a pocidra fülhallgatót tenni?

dita75
 
 


Viki,
köszi. Akkor nem aggódom annyira. Mondjuk tegnap óta elég sokat sétáltam, utaztam, de azt mondta az orvosom, hogy mehetek nyugodtan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Mi ma egész nap apuméknál keti partyztunk. Nagyon jó volt, anyumék is voltak (amúgy elváltak a szüleim), meg egy csomóan a családból, úgyhogy 16-an voltunk. Bográcsoztunk, grilleztünk, én unokatesómékkal íjjászkodtam. Most próbáltam először és nagyon király volt. És nagyon jól ment, csak ámult a family. :lol:

Dita, Monic,
de jó nektek,én már nagyon régen kaptam szerelmes sms-t. Mondjuk elmondja szavakkal, de az sms-tvissza lehetne nézni.

Némóka,
én úgy utálom az ilyan "vígasztalást". Tegnap vásárlás közben mellettünkvolt egy babakocsi, benne egy tündéri kisbabával. Mondtam is páromna, hogy inkább azt toljuk el, ne a bevásárló kocsit :oops: Persze csak vicceltem :wink:

Viki,
tessék pihenni! Ha már nem dogozol, akkor kicsit lassíts!

i.kata
 
 


Sziasztok!

Viki!

Szerdán megyek a Kaáliba uh-ra :) A Forma1-en apacska is bealudt :)

Monic!

Megvolt a kalapálás? :oops:
Terveztünk holnapra egy Városligeti sétát a törpinek, remélem nem jön közbe semmi!


Linácska!

Üdv itt, és drukk, hogy sikerrel járj már elsőre! Kis fájdogálás még bőven belefér.

Én meg azért izgulok, hogy minimum csütörtökig kibírják a tüszőim repedés nélkül... Már most fáj, szurkál és feszül mindkét oldalam, érezhetően nagy munkában vannak a petefészkeim. És még egy Merional hátra van... Meg egy Ovitrelle, ajjaj, mi lesz itt!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Ja, és a répatorta óriási sikert aratott. :lol: Kb. 3 perc alatt elfogyott az egész, pedig nem volt pici és már előtte mindenki tele volt.

i.kata
 
 


Évi,
jó sok gyogyit kapsz. Parancsolj rá a tüszőidre, hogy vegyenek ki 1 nap szabit a növekedésből.

Én ma olyan szinten leégtem... Persze szépen látszik a pólóm helye, V nyak, rövid ujj...

i.kata
 
 


Sziasztok,

mi ma este névnapozni voltunk a párom családjánál. A húgai mindig kínáltak wisky red bullal, így úgy a fejembe állt, hogy most azt hiszem, hogy jobban teszem ha lefekszem aludni.

Évi,

ezek a tüszők lesznek a befutók, úgyhogy mondd meg nekik, hogy jól viselkedjenek mert a Dórinak kistestvér kell.

Kata,

örülök, hogy jól éreztétek magatokat, ma a párom családjánál is együtt volt az anyukája és az apukája akik szintén elváltak, és jó volt látni, hogy félretesznek minden haragot és képesek együtt mulatni.
Ebben a csodás napsütésben biztos szép színed lett...
Holnap leszek msn-en, ma tuti nem, mert örülök, hogy legalább az üzenetet begépelem, bár azt nézem, hogy sokkal kevesebb hibát ejtek mint amikor józan vagyok :oops: :oops: :oops:

Linácska,

üdv közöttünk, és a hasfájás telejesen normális :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!

Bírom az optimizmusodat :) Már gondoltam, hogy megmondom a tüszőimnek, ha most baba lesz valamelyikből, az lehet mondjuk Eszter, vagy Dani, de ha még hónapokat váratnak, akkor a Balambér és Kreszcencia nevet kapják... Remélem ezen most elgondolkoznak :) :twisted: :twisted: :twisted:
A buli klassz lehetett! :)

Kata!

Nem csodálom, hogy elfogyott a torta, isteni lehetett a recept alapján.
Egyszer én úgy sültem le, hogy rajtam volt a nyakláncom, rajta egy kereszttel. Hetekig frankón virított rajtam a rám barnult kereszt :twisted: Na, ez az igazi testékszer :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Jó reggelt!

Ismét kaki éjszakám volt. Tök gáz, hogy nem kell pisilnem, elég kényelmesen fekszem, még sem tudok aludni.

Évi!
Tuti kibírják csütöt
rtökig! Megvooodoooooooooooozom őket!

Kata!
De jó kis programotok volt!!! Nem maradt egy kis grillezett husika?

Moncsi!
Egészségedre a red bullos piát!

Dita!
Laci ált. alszik, amikor én. Sztem a kis mocsok egyre többet van fent. Bár én is. Mindig meglepődöm rajta, amikor hajnalok hajnalán fent kuvikkolok, hogy ő is érzi ezt, és akkor ki akarja rúgni a házfalát.
20150601134430
 
 


Évi,
köszönöm, remélem, hogy sikerül, bár nem tudom, van egy olyan érzésem, hogy nem repedtek meg a tüszőim. Volt 3 domináns, nem kaptam tüszőrepesztőt, mert attól korábban nem megrepedt a tüsző, hanem cisztásodott. Az inszem napjára felment 36.5-re a hőm, aztán azóta két napja megint csak 36.0. Szóval nem tudom. Holnap megyek UH-ra, hogy megnézzük, megrepedtek-e. Ha igen, annyira nem aggódok, ha nem, gondolom sok mindent már úgysem lehet csinálni. Sajnos pont a 3 napos ünnapre jött ki az egész, annak is örülök, hogy egyátalán megcsinálták.

Monic,
neked is köszi a köszöntést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Melyik intézetbe jársz?
20150601134430
 
 


Szép jó reggelt!

Viki,
maradt husi, de mi nem hoztunk haza. Szóval sajna nem tudok küldeni.
Nagyon sz@r lehet, ha nem tudod kipihenni magad. De miért?

Linácska,
hajrá 1. inszem! :lol:

Évi,
szegény tüszőidnek tényleg össze kell szedniük magukat,mert jó nagy szívás lenne ilyen nevekkel élni egyéleten át :wink:

Monic,
hasonló löttyöt én is ittam párat egy szilveszteri bulin. Csak az vodka + red bull volt. Nagyon durva... Szerintem azóta nem is ittam egy pohár piánál többet semmiből egyszerre.

i.kata
 
 


Némóka,
nem tudom most mi lesz a stimuval, mert gyógyszerem nincs és csak a 4.cn-en megyek a dokihoz. Ha akkor is el lehet kezdeni, akkor folytatjukaz inszemeket, ha nem, akkor még egy kis pihi is belefér.

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Linácska: Üdv itt!

Itt teljesen borult az idő, pedig mi délután bográcsolni szerettünk volna.... :(

Annyira együtt tudok érezni veletek, a tüszőleséssel meg az aggodalommal teli várakozással kapcsolatban, de valahogy én most nem vagyok annyira rákattanva a témára... biztos a passzív hónap az oka, de kicsit úgy érzem mintha az inszemek csak meddő próbálkozások lennének nálam. Mintha valami még hiányozna a képből.
Tudom le fogtok szidni a pesszimizmusom miatt, de ha kisüt a nap, biztos nekem is jobb kedvem lesz...

hofeherke
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

jó ideje fent vagyok már, csak a net szórakozik mostanában és csak most tudtam feljönni.

Évi,

én nagyon drukkolok a tüszőidnek, és ezek a nevek :lol: :lol: :lol:

Kata,

én a kerti sütögetős ételeket szeretem a legjobban, meg a salátákat... Persze a jó majonézeseket, nem a kalóriaszegény zöldeket...
De nem panaszkodhatom, mert mióta nem eszek hormonokat 4 kg lerepült rólam, és tegnap rámjött egy olyan farmer ami márrág nem.
Ja, és elhiheted, hogy én sem kívánom a piát... Sajnos ritkán iszom és nem bírom tartani a lépést azzalakiállandóan bulizni jár...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,

megértem a pesszimizmusodat,nekem is szokott ilyen lenni, de szerencsére egyszer csak kilábalok belőle...
Úgyhogy nem szidlak le hanem együtt érzek veled. :wink: ÉS fela fejjel :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: Köszi: de még nem sütött ki a nap :roll:

hofeherke
 
 


Egyébként jó reggelt... :) Kialudtad a tegnapi napot ?

hofeherke
 
 


Monic,
nem mondod, hogy ezalatt a pár nap alatt lement 4 kg???
Ez gyalázatos!!! Csak irigykedem :oops:

i.kata
 
 


Sziasztok Mindenki!

Attól,hogy sokszor passzív vagyok és nem írok,mindig visszaolvaslak Titeket és jókat derülök vagy veletek szomorkodom. Mostanában szerencsére nem történik semmi különös. A "nem kell rá gondolni" dumáktól én is behalok , körülöttem is sokan lettek terhesek és mostanában erre én is sokkal érzékenyebb lettem.
Egyébként a NONI egy Tahitiről származó növény,ami az Aloéhoz hasonlóan "mindenre "jó,mindenesetre kaptam egy üveggel,kipróbálom.
ÉVI,
én is ezeket a gyogyókat kaptam,szerintem rendben leszel.Kívánom,hogy sikerüljön!
Szép Pünkösd hétfőt kívánok Nektek és pihenjetek sokat!
f.ancsi
 
 


El is felejtettem, hogy szombarton gyomlálás közben találtam egy 4levelű lóherét. Gyorsan el is tettem magamnak, hátha...

i.kata
 
 


Mara,

Már nyolckor fent voltam, és szerencsére semmi bajom. Azért tartottam tőle, hogy lesz másnaposság, de nem lett. Ígygyors meghívtam anyukámékat és a testvéreméket ebédre :wink:

Nálunk eddig el volt borulva, de egy pár perce kisütött a nap. De hát 300 km van közöttünk, így nem lehet egyforma az időjárás sem. De küldöm arra a napocskát ok? :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

nekem is van egy 4 levelű a pénztárcámban :wink:
Én nagyon fel voltam pumpálva hormonokkal, és most hogy nem kapom őket a szervezetem kezd leengedni szerencsére.Szerintem a legtöbb hormont evett címet kiérdemelném ebben a topicban. :oops:
Én is meg vagyok lepődve a gyors fogyáson. De étvágyam sem annyira van mostanában, lehet, hogy közrejátszottak ebben az elmúlt hetek eseményei is...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nálunk reggel óta süt a nap. De ma nemkérek a napocskából, mert tegnapjól megégetett.

Évi,
amúgy tesóm tegnap végig napszemüvegben volt, na neki az maradt meg :lol: Marha jól nézett ki :roll:

i.kata
 
 


Monic,
az is lehet, hogy megviselt a múlt hét. Amúgy tényleg tiéd lenne az a cím. :roll:
Majd kíváncsi vagyok, mit fogsz kapni a Kaáliban.

i.kata
 
 


Kata,

a napszemüveg helye tényleg rosszabb, mint V kivágás... :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

arra én is kíváncsi vagyok :wink:
Engem nagyon feldob, hogy nem kell szednem hormont,és lelkileg is egyre erősebbnek érzem magam.
Nagyon szorítok a szerdai dokihoz. MOst rndesen megjött a mensid, vagy megint 1 napos?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,

ezek szerint mégsem ügyesen olvasok vissza, mivel fogytál most ilyen sokat? Gratulálok a négy kilóhoz!!!!!
Kata,
honnan veszed azt a lúgosító zöld lötyit? Az az ,amit a Pokri Móni iszogat?
Mara,
én pár napja voltam az érzelmi hullámvasút alján, adj erre időt Magadnak és utána könnyebben fogsz kijönni. Fel a fejjel!!!!!!!!!! :lol:
f.ancsi
 
 


Monic,
rendesen megjött. Röpke 23 napos volt a ciklusom. Tegnap elég erősvolt, baromi fájt is a hasam, de ma már jobb azért és nem is olyan esős szerencsére.

Ancsi,
én a Poki M-tól vettem. Nem tudtam, hogy ezt ő árulja is, azt hittem, hogy annak az oldalnak ő a reklámarca, amiről rendeltem. A hét második felében felfüggesztettem az ivását, mert rosszul voltam tőle, mondjuk mindentől rosszul voltam már. De a héten folytatom.

i.kata
 
 


Monic: Ideért a napocska :)

hofeherke
 
 


Kata,

mennyibe kerül és hogy lehet hozzá jutni? Köszi!
f.ancsi
 
 


Ancsi,
én felhívtam a http://www.zoldlotty.hu oldalon található számot és kb.18e volt. Nekem még nincs igazán tapasztalatom vele kapcs, de a Zsuzska issza már 1 éve és szerinte negyon jó.

i.kata
 
 


Hát ezt nem hiszem el, kicsit félrenézek és annyit írtok, hogy egy csomó időmbe került mire visszaolvastam, arról nem beszélve, hogy milyen sokáig fog tartani mig reagálok.
Amúgy van rá egy tízezresem, hogy most itt vagyok, mindenki más már eltűnt.
Hiába az itthoni net, mindig lemaradok mindenről. :twisted: :twisted: :roll:

Egyébként sziasztok! :oops:

Linácska!
REmélem sikerül az első inszem, mint ahogy nekem is sikerülni fog majd a nyáron. Ezt most már úgy belebeszélem magamba, hogy muszály lesz neki. :roll:

Kata!
Kertyparty jeeeeeeh, Kész lesz végre a kert itt is lesz, aki szeretne jönni, szívesen látom! Bár egy kicsit messze lakom mindenkitől, viszont negyed órára van a Balaton, sütögetés után jól esik egy-egy csobbanás a vízbe!

Egy csomó mindenkinek szerdára kell drukkolni, én már el is kezdem.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Évi! Tüszőkre ráparancsolni, ne ficánkoljanak annyit. Jó kis virgonc babák lesznek belőlük!

:wink:

Monic
Most ágyazódik be a bébid, te meg alkohollal itatod?
Én csak akkor merek inni (megj. egy évben vagy 2-3 alk.) amikor a ciklus első hete van utána már nem! Tiszta hülye vagyok? Kicsit parás az bizti!

Viki
Sajnálom, hogy nem tudsz jókat aluszkálni. Kérjél CSibitől egy kis álomkórt, mindkettőtök örömére. Lehet, hogy Lackó hamarabb kipiheni magát mint te és nem bírja elviselni, hogy te még aludnál, ő meg már sétálni szeretne, vagy épp focizni. :roll:

dita75
 
 


Itt hajnal óta hétágra sütik a napik!
Mindjár megyek is egy kicsit napocskázni, mert tegnap csal előlről sikerült most a hátamat fogom barnítani.
Ma a melegszendvics sütőben fogok fűszeres pipicicit kiflekkenelni.
Tök jó szakszavaim vannak!

4 levelű lóherék remélem mindenkinek cseresznyét, öööööööö szerencsét hoznak!

Monic
a te 4 kilód rámrepült legközelebb másfelé irányítsad léccike.... köszi!

dita75
 
 


Sajnos ma is hízókúra lesz délután mert elterveztem, hogy csinálni fogok a speckó csintalanjaimból néhányat. A csokiöntetesből. Már előre rá vagyok hangolódva.
Nyami-nyami!
Ablakokat tárja ki aki szereti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Le mertem fogadni, hogy bomlasztom a társaságot, úgyhogy akkor távozom is a konyhába, akkor nyugodtan tovább beszélgethettek!

Ja és mindjárt megadom a számlaszámomat, hányan is vagytok összesen? Jó sok tízezres kerül majd hozzám tőletek, mert megnyertem a fogadást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A babakocsi ára legalább már meglesz! :wink:

dita75
 
 


Dita: Ki én aztán nem fizetek :)
Nem tehetek róla, hogy mire ideérek mindíg lelépsz! Te nem vagy elég kitartó :D

hofeherke
 
 


Egyébként a többségünk szerintem tesz-vesz erre-arra, és néha ránéz a gépre, hogy történt-e valami (legalábbis én így csinálom :) ) Közben párhuzambam sütöm a kenyerem, főzöm a bolonyaim, és javítom az érettségiket :) És már ráhangolódtam a délutáni bográcsolásra.. Fincsi pöri lesz nokedlivel :) Nyami...

hofeherke
 
 


Dita,

ablak kitárva :lol: :lol:
A bébi most készül és ágyazódni csak 1 hét múlva fog. :wink:
Én így, hogy a 4 kg-ot leadtam értem el a szokásos súlyomat. Az utóbbi két hónapban rekordot döntöttem mert ennyi kg még soha nem voltam :oops: Úgyhogy elhihetitek a 4 kg mínusztól nem ettem sovány :oops:

Kata,

sajnálom, hogy fájt a pocid, de legalább most jólkitisztul minden odabent és jövet a következő inszem :wink:

Ancsi,

úgy fogytam, hogy nem szek semmilyen hormont és az utóbbi időben nagyon sokat idegeskedtem ami iatt lecsökent az étvágyam.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

Marának igaza van, mivel az egész családra főzök nem akkor tudok ideülni amikor én szeretnék, hanem amikor a kaja megengedi, hogy 5 percre ott hagyjam.
Remélem most kimagyaráztam magam és nem kell fizetnem neked :wink:

Mara,

pörkölt nokedlivel, nyami nyami... Én nokedlifüggő vagyok :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na tessék! Most meg Dita tűnt el!?

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: