Sziasztok!
Na, tényleg, Etus "leleplezett"!
Doo, szerintem Zita mindkettőnkre hasonlít, és mindenki mást lát meg benne
szerintem is hasonlít valamennyire rám, de gyerekkori képeimen én úgy látom, hogy nem. Ha mosolyog, akkor a szeme tiszta Apájáé, egyébként a vágása is, de Zitának naagy szemei vannak, Apának pedig kisebb, de a vágása mégis nagyon hasonló. De Ő a legszebb a családban
Szerintem ez hülyeség, nekem is mondta ezt már valaki, hogy egy év után már nem kell szoptatni, mert az már csak arra jó, hogy kötődjön a gyerek meg az anya, (de ez kb úgy tálalva mintha negatív lenne) és akkor már nincs tápértéke a tejnek
no komment.
Mé a tegnapi taliról: Bercel ahogy megérkezett elkezdett játszani az idegen terepen, Zita meg bújt hozzám, rendesen meg volt szeppenve. Aztán feloldódott, de kellett egy kis idő Neki. Ma viszont barátainknál voltunk, 5 gyerek volt, de ott hamarabb ment az oldódás, pedig pont fordítva várnám
Furcsa is volt a nap végére, hogy ma alig jött utánam, hogy annya annya és kapaszkodott a lábamba. Jól eljátszott.
Szemtanui lehettünk ahogyan Bercel beburkolt 2 üveg bébiételt, Bea, Doo ezt Ti is emgcsodáltátok volna
ült és tátogott, és dobolt a lábával, Etus meg hipphopp bekanalazta
Ma megkérdeztem Apát, ha Zita is ÍGY enne, kkor etetné-e. Erre: persze
Szerettem volna már kérdezni, kinél eteti Apa is a csöppséget? nálunk nem vállalja, pedig minden mást csinál, pelenkázás, stb, de ehhez nincs türelme 8pedig türelmes alapjábanvéve)
Ma kipróbiztuk a KÉK etetőt
és nagyon bevállt! Bea, ha gondolod visszacserélhetjük, ha lesz rá alkalom, de én ezzel is meg vagyok elégedve. Rajtad múlik. Kedves vagy, hogy a pisztolyod ellenére meghagyod Etus életét
Babakocsitémához még annyit, hogy múltkor a zöldségesben megjegyezte egy anyuka, hogy neki akárhogy ordított a gyereke a kocsiban, ő nem vette ki, mert ő megmondta hogy nem fogja cipelni.
Hát lelke rajta, én azt mondom. Az én lelkem meg így nyugodtabb és ezerszer boldogabb, mintha hagytam volna sírni.
Ma is a barátokkal lementünk, két kicsi a babakocsikban a harmadik kicsi (Zita királynő) kendőben.
elküldöm..