Új privát üzeneted érkezett!

Etus,
Húúúúúú, szegény Bercel!!! Panthenol-nál jobb tippem nekem sincs. Vagy talán Fenistil gél is jó ilyen esetben. Bercelnek gyógypuszikat küldünk a kis kezére!!!
Nekem is az a tapasztalatom, hogy Blankát is inkább akkor érik nagyobb koccanások, balesetek, amikor többen is "figyelünk" rá. :roll: :oops:

Ági,
nagyon édes Zita ezzel a huncut pofival!!! Megzabálom!!! :D
És milyen ügyes Zita-apa, jó kis keretet csinált a taxihoz!
Sajnálom, hogy ennyire nem tetszik Zitának a babakocsi, de legalább a bébitaxit szereti. :)
mary74
 
 


Az ajtóra akasztott hintával kapcsolatban nekem nagy parám van. Az egyik barátunk kislányának is így volt a hinta a lakásban, imádta, főleg ha kicsit magasabbra is lökték. Aztán egyszer kihajolt oldalra és lendületből nekifejelt az ajtófélfának. Iszonyatos lett a homloka, képzelhetitek. :cry: De szerencsére nem lett komyolyabb baja.
Bocsi, nem akarlak elriasztani benneteket, de azért vigyázzatok!
mary74
 
 


Ezt alkottam tegnap: :)

Kép

De az igazi szülinapi zsúrt majd vasárnap tartjuk.
mary74
 
 

 
 

Az ananászból nem kapott Blanka, de a többit megkóstolta. :)
mary74
 
 


Hat csodaval hataros modon nagyon jo volt az ejszakank, csak 2szer kelt Bercel, de ivas majd eves utan rogton vissza is aludt, mosolyogva ebredt... Most mar sokkal jobban nez ki a kis keze, a mutatoujjan eleg nagy a holyag, meg meg 2 ujjan van egy pici, mashol mar nem is piros. De azert fajhat neki... mondjuk egy hos, arra szamitottam, hogy majd ma amikor jatszik, es hasznalja a kezet, sirdogalni fog, de nem... most epp alszik, gyorsan befujtam a kezet panthenollal, es bekotottem, hogy ha felkel, nehogy belenyomja a szemebe vagy vmi...

Agi: tenyleg de jo ez keret! Lehet hogy nekunk is kene vmit csinalni a bebitaxihoz, bar Oliver nem ilyen kreativ... emlekszem Mary parja is milyen szuper labtartot csinalt a babakocsihoz... (jol emlekszem, ugye? :roll: )

MAry: huuu, jol nez ki igy kep alapjan a torta, biztos fincsi is volt! Nekem meg tobb mint egy honapom van kiokoskodni, hogy milyen tortat csinaljak! :D

Kepzeljetek, MA RANDIZNI MEGYUNK Oliverrel, mar ugy varom! Elvisz egy vegetarianus etterembe, utana setalunk a Duna parton... hmmm... :)) A hugom fog vigyazni Bercelre, remelem jol ellesznek. Bar ha nagyon sirna, akkor atviszi a szomszedba, imad ott lenni, van egy 4, meg 7 eves kisfiu, nagyon szeret veluk jatszani.

Na megyek kiteregetek...

zetus8
 
 


Bea: hat jo, 80 par cipoje nincs, de olyan 25 biztos van... orokoltuk... :) Es tok jo allapotban vannak, van ami 2szer volt unokatesom fianak a laban... szoval mi valogatunk a cipokben, farmerhez bor narancssarga cipo, melegitohoz sport-adidas vagy nike, Istentiszteletre fekete... es meg sorolhatnam... :lol:

zetus8
 
 


Mary, azért köszi a figyelmeztetést! mi egy dupla ajtós ajtófélfa közepére tettük a hintát, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget. Én attól paráztam, hogy nem esik-e majd le? :shock: :oops: :roll: mondjuk nekem ez parám mindennel ami fel van fúrva, karnis, lámpák, Apáját ezzel szoktam kiidegelni, mikor felfúr valamit, hogy nagyobb csavarral csinálja már, stb...De ez elég masszív lett, jó nagy kampó van betekerve az ajtófélfába, s teszteltük is, úgyhogy remélem nem lesz baj. Más nem tudom, a falba szokta-e fúrni??

Kép
ági_bp
 
 


ma almavajat gyártottam. fini, azt eszem éppen :) (recept: egy kis sült alma egy kis felolvasztott ligával elkeverve, kenyérre rákenve)

szegény Bercel ujjacskák :? szegény Vikó hányszor balesetezett már az én hibámból... :oops: :roll: :( de néha ilyenkor azzal vígasztalom magam h és hányszor mentettem már meg!! :wink:

ma megint komolyan elgondolkodtam azon h vajon hiperaktív csemetét nevelek-e... :roll: esküszöm h ő az egyetlen, akivel EGYETLEN mondókát v dalt sem lehet úgy végigjátszani a zbölcsiben h ne hagyjon ott, forduljon ki az ölemből, stb. ha egyáltalán hajlandó odajönni. :roll: persze, lehet h csak nem szereti az erőteljes gesztikulációt :wink: :lol:

Mary, gyönyörű lett a tortád!! :D nagyon mutatós lett ananásszal.
Vendég
 


Ma nem tudtam jönni, sok dolgom volt.

Etus, Bercel kezecskéjét én is nagyon sajnálom, szegénynek nagyon fájhat. :( jobbulást neki.

Mary, nagyon mutatós lett a tortád, azta de ügyes konyhatündér vagy. :lol:

Doo, kajára jutott eszembe sült csirkecomb, meg sült karaj esetleg kolbásszal töltve, ezeket hidegen is lehet enni.

Én köretnek szoktam ilyen rizssalátát készíteni és ezt hidegen kell elfogyasztani, és a színek miatt még mutatós is.
Hozzávalók:
1-1,5 bögre rizst megfőzni és kihűteni,
1 dob. csemegekukorica konzerv,
1 db kígyóuborka kockára vágva,
1 db piros kaliforniai paprika kockára vágva,
kevés apróra vágott vöröshagyma,

Ecet, cukor, só, morzsolt petrezselyemzöld és olivaolaj keverékéből öntetet készítünk rá, összekeverés után 3-4 órát állni hagyjuk.

Nagyon finom, próbáljátok ki.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Doo, mostmár nagyon kíváncsi vagyok hogy zajlik egy ilyen zenebölcsi. Ott minden gyereknek ül kell, az anyukák meg elmutogatják a dalokat? Komolyan elgondolkodtál a hiperaktivitáson?

Szegény Bercel, az nagggyon tud fájni. Jobbulást. Ne hibáztasd magad, képtelenség mindent megakadályozni. Irigyellek a sok cipőért Etus, nem küldesz át néhány belőle nekünk? :wink: Mi is holnap megünk venni másikat, mert az én az kicsi lánykám már kinőtte az első méretét. Meg amúgy is mostmár szandi kell.

Mary, ügyes vagy!

Vissza kell lapoznom, mert nem sikerült az ahogy Szilvi leírta. Pontosabban hülye vagyok és nem értettem.
Vendég
 


Zita nagyon aranyos, imádom a huncut nézéseket. Milyen jó lesz ezeket pár év múlva visszanézni. :lol:
Vendég
 


ül kell :oops: = ülnie kell
Vendég
 


nem végig ülni! csak egy-egy dal v mondóka kedvéért. fél óra az egész és ebben van hangszeres játék, lovagoltatós, óriás sátor/kendő alatt bújkálás (tudod, a reccshez :wink: ) ÉS az elején néhány dal (csip-csip csóka, lepkés, stb), ami alatt az ölembe kellene venni és vele csip-csipezni, tapsolni, sodorni-tekerni, ilyenek, biztosan el tudod képzelni. de eddig EGYET SEM tudtam vele SOHA végigcsinálni. nem úgy értem h egy ilyen blokkot, hanem szó szerint egyetlen mondókát sem bír ki. az csak hagyján h nem engedi megfogni a kezét és nem tapsoltathatom v csipizhetem, de azt se várja meg h én mutogassam neki ezeket. :roll:
és akkor még ehhez jön ugye h evés közben is képtelen egyhelyben maradni. nálunk hetek óta (de lehet h lassan már hónapokban kell mérni) nem volt olyan étkezés h ne kellett volna kivennem az etetőszékből és úgy dugdosni a szájába a falatokat, miközben járkál ide-oda. persze, lehetne azt gondolni h nem éhes és hagyjam. de sztem éhes, csak nem képes nyugton maradni. meg így is tök sokat a cicimen lóg, ha nem adnék neki szilárdat h mondván evés csak ülve - amire ugye nem hajlandó - és akkor biztos nem elég éhes, akkor sztem inkább szopizna, aztán jól van. és a súlya sajna nem 8800g volt Ági, hanem 8300... ami azért fél kiló mínusz. a hossza pedig 76 cm. sztem ilyen törpe méretben azért 2 cm is számít. jellemző pl h ő egyetlen pelust sem nőtt ki soha keresztben, csak hosszában. gyakorlatilag minden pelenkáját mindig egészen össze kell h kapcsoljam a pociján. és ami gatyót ajándékba kaptunk a tescoból 12-18 hós méretben, az hosszban jó, de derékban olyan bő h ha hordani akarjuk, muszáj lesz belőle bevetetnem, mert kb 5 cm-mel bővebb a szükségesnél, ami még nadrágtartóval sem áthidalható... :shock:
az egyetlen helyzet, amiben néhány percig elücsörög, az az újságlapozás.

Szilvi, köszi a receptet! :D elmentem.

Ági, most h így mondod, tényleg volt vmi huncut-Bodrogi is :lol:
Vendég
 


Doo,
Ringató-ra jártok vagy ez valami más?
Almavaj, nyamm... Jól hangzik!

Már nem tudom melyik topic-ban írtad, Doo, hogy ki akarod próbálni a nadrágpelenkát. Kipróbáltad már? Ha igen, milyen sikerrel?
Vagy van esetleg valami tuti tippetek hason fekvő gyermek pelenkázására? Tudom, ez itt volt már téma, de nem emlékszem, mire jutottatok. :oops: Csak gyanítom, nincs erre jó módszer. :roll:
Mostmár nálunk is kezd nagyon idegesítő lenni a pelenkázás egy ideje. Eddig még tűrhető volt, mert valahogy kihúztam, hogy legalább a peluscseréig eljussunk hanyatt fekvő helyzetben, az öltözést meg megoldottuk valahogyan. De mostmár a pelenkacserét se bírja ki, anélkül hogy ne fordulna hasra és ne kezdene virgonckodni. :evil:
Mostmár én is gondolkodom a nadrágpelenkán....
mary74
 
 


Mary, hajjjaj hasrafordulás - és az még csak hagyján! :roll: enyém feláll közben, ha fekszik, akkor meg mind a két lábával rúg :shock: a nadrágpelenkát (már ha az up&gora gondolsz) szintén lerúgja. ha egyértelműen hasra fordul és úgy marad, akkor azt adom rá, ha áll, akkor hol ezt, hol azt. de tényleg nincs tuti módszerem :? azért mindig van rajta pelus :wink: én már nem is tudom h mikor öltöztettem utoljára fekve... :roll:

a ringató, az egy módszer v mi? sünizenére járunk :lol: ld www.sunizene.hu, ha vkit érdekel.
Vendég
 


Igen, a Ringató az egy módszer, de úgy látom ez a sünizene is nagyon hasonló.
www.ringato.hu
Ezt a Ringató-t nemrég ajánlotta egy ismerősöm, de itt nálunk nincs ilyesmi, a környéken se. Énekelni mondjuk, nem vágyok nagyon, de a mondókázás tetszene. Persze szoktunk itthon is, de az mégiscsak más lehet, ha nagyobb társaságban lehet ezt tenni.

Nadrágpelenkát asszem én is be fogom mostmár vetni. Blanka pelenkázás közben még nem állt fel, ez még nem jutott eszébe, de ami késik, nem múlik, gondolom... :roll: :twisted:
mary74
 
 


itt van, aki énekel, van, aki nem. én szoktam, már amit ismerek. különben én is a társaság miatt viszem Vikit - nagyon szociábilis: számára a terem felfedezésén kívül a másik nagy szenzáció h mindenkihez odamegy és rávigyorog, aztán várja a hatást :lol: rajta kívül még nem láttam ennyire barátkozós gyerkőt. legalábbis a zbölcsis csapatban nincsen, az biztos. még ha álmos is (többnyire :roll: ), akkor is felélénkül, ahogy meglátja a "pajtásokat" és még inkább az anyukákat.
Vendég
 


Doo, tudom én, hogy nem 8800 volt Viki, csak azt írtam, hogy nem sokkal kevesebb, vagy valami hasonlót...nincs kedvem pontosan visszakeresni :oops: Persze, számít fél kg is, meg 2 cm is. csak fura, hogy ilyen "sokat" :shock: :shock:

a sült csirke nekem is eszembe jutott :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Bea,
akartam már kérdezni, Rozinak rendbejött már teljesen a popója?
mary74
 
 


Doo,
Blanka is ilyen kis ismerkedős. (Legalábbis az esetek kb. 95%-ában.) Ha bemegyünk valahová, ahol sok ember van (lehet ez az orvosi rendelő várója is, vagy akár a piac) teljesen felvillanyozódik. Azt hiszi, hogy a sok ember mind miatta van ott. :lol:
mary74
 
 


Sziasztok!
Ágibp:nem azért mondták,hogy balerina a lányom mert olyan vékonykának tűnik,hanem mert a korabeliekhez képest 1kg-val (kb)mindig kevesebb!Szerdán voltunk mérni:9350g és 78cm.

Hú az én lányom is ilyen mozgékony mindenlébekeanál...ismerkedős-kezdegetős fajta!De aranyos nagyon ilyenkor!

Blanka nagyon szép a képeken!És a torta is jól néz ki!

Szegény Bercel :cry: remélem már semmi fájdalom!

KépKép
vicuska
 
 


Hajni:szegény Hanga apu :cry: biztos nem esik jó neki,nekününk se esne jó :? Biztos nehéz lehet így,de majdcsak túl lesz rajta!


Még a nadrág pelenkára akrtam reagálni:szerintem még rosszabb mint a sima!alig vártam,hogy elfogyon :roll: (j)

KépKép
vicuska
 
 


ági, bcsak a védőnő is így gondolná h az a fél kiló nem számít túl sokat! ;) :lol: sőt, múltkor az volt a baja h 20 dekával kevesebb, mint az eddigi tempója alapján várható lett volna :shock: :? most érzem h nehezebb lett, de nem hinném h ez 20-30 dekánál többet fog jelenteni... vszeg kedden fogom megméretni, majd kiderül. biztos már náluk is vannak olyan különbségek is h csontozat, meg egyebek, nem?
Vendég
 


Doo már annyiszor megjegyeztem, de most is csak az jön le, hogy a mi gyerekeink egyívásúak :lol: Zenebölcsit ugyanezért hagytam abba , amit írtál. Én a 2. után úgy voltam vele, hogy azért nem fizetek egy rakás pénzt, hogy jól elénekelgessek magamba a gyerekem, meg megrágjon minden játékot, de láthatóan a kultúrális része nem izgatta a dolognak. A Kolpingban is csődbe ment a ringató, ugyanis annak pont a testközelség, ölben ülés a lényege. Egy mondókát nem tudtam vele ölben végigcsinálni. Bezzeg a furulya meg egyéb hangszerek nagyon érdekelték, meg akarta fogdosni őket.

Ági a babakocsizás nálunk is gáz továbbra is. Tegnap már annyira üvöltött, hogy muszáj volt kivennem és miután ölbe vettem együtt toltuk a bkocsit és nagyokat vigyorgott, szép volt a világ. Ez nálunk tutira akaratnyilvánítás , de nincs szivem bőgnihagyni. Lehet itt rontottam el már az elején :?: Zita egy kis tündi-bündi, de olyan huncut a szeme (még a szeme sem áll jól :lol: ).

Mary a torta szuper én is kipróbálom. Bemásolnád ide a receptet nincs erőm visszakeresni.

Rozipopó alakul, de még nem tökéletes. Fogalmam sincs mennyi idő is kell egy ilyen gombás izé eltünéséhez, de úgy sejtem sok.

A pelenkázásról nem is írok, mert egy agyrém. Nem elég , hogy nem hagyja magát és mindenhogy ellenáll

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, íme a tortarecept Doo tollából:

"búzadarát főztem asszem rizs v zabtejben, de lehet simán vízben is. utóbbi esetben sztem egy kis víníliáscukker elkél bele, a növényi tejekhez nem feltétlenül kell, mert azok édesek. de ízlés dolga. szal ez az alapja a "tortának". a teteje pedig vaníliapuding - by DM, ami tul.képpen csak kukoricakeményítő és bourbon vaníila, szal ha vkinek van ilyesmije otthon, akkor nem kell drága pízért megvenni a zacskós keveréket. ezt is növényi tejben főztem, kicsi nádcukorral és ebbe reszeltem bele a gesztenyemasszát (teljesen hagyományos, cukros, aromás bolti, de lehet venni aromamenteset is, ami nádcukorral készült, sőt lehet előre reszelt, teljesen ízesítetlent is kapni. én ünnepi eledel esetében nem vagyok olyan szigorú h no cukor. hétköznap úgysem eszik ilyesmit!) mivel a gesztenyemasszában van cukor, meg a tej is édeskés, ezért a zacskón írtnál kevesebb cukrot tettem a pudingba. ja és egy kevés étkezési zselatint is kevertem a pudinghoz (előre elkészítve). na és persze magozott, fagyi meggy (kiolvasztva) került még bele!! tupperes desszertes gyűrűbe tettem az egészet, szal a puding kerül alulra, rá a gríz, mert kiborításnál fordul a kocka (bocs, az esetleg redundáns infókért, csak próbáltam basic szinten leírni). a tetejét pedig puffasztott amaranttal díszítettem.
most hasonlót fogok készíteni, csak nem lesz benne gesztenye, hanem a tetejére őszibarcit szeletelek, meg meggyet rakosgatok és azt vonom be zselatinnal. legalábbis így tervezem. de még lehet h megszavaztatom a rokonságot ezügyben "

Én végül kapcsos tortaformában csináltam, így nem kellett fordított sorrend.
Alulra került a tejbegríz (rizstejjel), fölé a szintén rizstejjel készült vaníliapuding, amibe belereszeltem a gesztenyemasszát. Aztán a tetejére gyümik és étkezési zselatin.

Mennem kell, egyrészt Blanka szét akarja szedni a laptop-ot, másrészt mennünk kell vásárolni a hétvégére.
Sziasztok!
mary74
 
 


Köszi Mary!

Még annyit akartam,hogy közben üvölt. Mármint pelenkázás közben. Fürdés után a legdurvább a helyzet, akkor egészen addig ordít míg le nem fekszünk és cicit nem kap. Ettől teljesen kész vagyok, mert este már én is fáradt vagyok és idegesít, hogy emiatt abírkózás miatt kimaradnak dolgok mint pl. fültisztítás, hintőporozás vagy valami már. Mikor melyik. Hiába szeretném én precízen, nem megy.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni Te mit csinálszmostanában reggel? Hiába várlak???!!!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Hajni: tenyleg, hol vagy?

Bercel keze gyogyuloban, mar "csak" a mutatoujjan van egy nagy holyag, a tobbi pici rendbejott ugy nez ki hala a jo egnek...

Pelenkazas: egy tipp (lehet hogy mar probaltatok, akkor bocsi) nalunk csak es kizarolag az mukodik, ha valami olyan dolgot adok pelenkazaskor Bercel kezebe, ami egyebkent "tilos". Ilyen pl. a D-vitaminos kis uveg. - az ilyen kis pici uvegcsek a gyengei... Vagy egy idoben csinaltam azt is, hogy a kedvenc jatekat elraktam, es csak akkor jatszhatott vele, mig pelenkaztam, igy kibirta azt a kb. 30 mp-et amig bepelenkaztam... :)

zetus8
 
 


Etus jó 5let, de már túl vagyunk rajta. A tanulókutyát csak ott kapja meg és még pár más játékot + bevetettem minden tiltott dolgot ,de minden csak másodpercekig köti le.

Kép anyáknapi tulik

Kép

Bea

Kép[/url]
június
 
 


jaj, de kis tündérpofi az a Rozi!! A tulik gyönyörűek :D
Egyébként Rozi sem néz kis alultápláltnak :wink: éljenek a nemevő kerekarcú csemeték! :lol: :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Zita és Bercel ma találkoztak :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 14:09-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Zita imádta Bercel babakocsiját :shock: :shock: :lol: :lol: Etus pedig nem hisz nekem többé... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 14:09-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Bea, Agi: annyira szegyellem magam, hogy osszekevertem az utazo-etetok szinet... pedig direkt meg egyszer megneztem mielott elindultam otthonrol, hogy ki melyiket kerte... :( annyira de annyira szerencsetlen vagyok, meg egyszer ne haragudjatok, jooo?
Bea: Huuu, ez tenyleg nagyon szep csokor!!!!!!!!! Es milyen szep Rozi! Imadom! :)

Doo: merre csaszkalsz?? Ma meg nem i irtal... na jo, reggel egy keveset... de mikor volt az mar?? :wink:

Hajni: te is eltuntel, pedig te voltal a legbiztosabb reggeli pont! :roll: Remelem minden okes!

Voltunk Zitaeknal, Bercel nem nagyon zavartatta magat, rogton birtokba vette Zita jatekait... :) Zita ollllllyan cuki! Meg pozolt is, amikor fenykepeztem, kar, hogy nem sikerult elcsipnem, hiaba,lassu vagyok... :) De azert en is csinaltam kepeket, majd mindjart rakok fel parat!

zetus8
 
 


Kép Útban Zitáékhoz Kép Ági-Zita Kép Bercel Zita telefonjával-nagyon tetszett neki Kép Huncut Zita Kép Zita a labdával Kép Két kópé :)

zetus8
 
 


Szoval jol ereztuk magunkat, es TENYLEG nem hiszek tobbe Aginak, Zita ugyanis babakocsi-manias! Hehhe :wink:

zetus8
 
 


Etus, velünk van tele az oldal :lol: :lol: Én meg olyan bunkó vagyok, utána jutott eszembe, hogy meg sem kérdeztem Bercel ujjacskáit.. :oops: :oops: azt olvastam itt, hogy elég jól van, de azért megnéztem volna...szóval bocs.

Kép
ági_bp
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 14:11-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Előző hsz-emet Etus, ugord át, Te már úgysem hiszel nekem...és ahogy Zita viháncolt a babakocsitokban ma, ezt meg is értem :lol:

Fúú, de jó, én is akartam újra kérni a torta receptjét :lol: :lol:

Közben olvastam újra a délutáni hozzászólásomat: na, szal, az a Rozi=ez a Rozi és nem kis alultápláltnak, hanem ki alultápláltnak :oops: azért remélem érthető volt.

Tényleg Hajni?? :shock: :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Agi: Atugrottam a babakocsis hozzaszolasodat... hehhe :lol: Na viccet felreteve, miert lenne baj, ha Zita kendoben akar "utazni", amig birja a hatad-derekad? Egyebkent tenyleg lehet szoktatas kerdese, de olyan ertelemben, hogy: vmi nem tetszik neki (babakocsi), de kap egy alternativat (kendo). Hozzaszoktattad, hogy van valasztasa, hogy ugy legyen, ahogy az neki jo...
Bercel pl. pontosan tudja, hogy mikor tudom kivenni a babakocsibol, es mikor nem. Hozzaszokott ahhoz, hogy a HEV-en kiveszem, ezert ott koveteli is, hogy vegyem ki. Viszont a metron nem szoktam, mert csak 1 megallot megyunk, es erdekes modon, ott nem is akar kiszallni, szepen eluldogel. De a HEV-en nekem meg nem faj, hogy kivegyem a babakocsibol, (pedig neha neznek ram furan mas kisgyerekes anyukak, akik nem veszik ki a gyerekuket) akkor miert ne vennem? Remelem erted hogy mire gondolok :D Ha nem tudnad vmiert kendoben vinni Zitat, akkor ugyis kenytelen lenne a babakocsiban ulni, de ha megteheted, akkor miert ne tenned?


Bercel keze mar tok jol van, csak a mutatoujjan van holyag, az is kissebbedik. :lol: (nekem anyosom volt "vicces", aznap keso este, amikor tortent a baleset, felhivtam, hogy masnap reggel hozzon mar a gyogyszertarbol vmit a gyerek kezere, mert elegette - jott hozzank reggel 9-re. Mikor odaert hozzank, kerte, hogy mutassam meg Bercel kezet, megmutattam, erre o: jaaaaa csak ennyi? Azt hittem sokkal jobban megegette! :twisted:

Na befejeztem, mert tenyleg velunk tellik meg az oldal... :shock: :D :roll: :oops:

zetus8
 
 


Haromnegyed 9 es meg sehol senki??? Hajni, most mar kezdek aggodni... :roll:

Doo: te merre vagy??

zetus8
 
 


Hajniék szerintem ezerrel lakástújjítanak! Legalábbis remélem csak emiatt hanyagol minket!

Etus, mondtam már, hogy nem nyírlak ki :lol: ha Ági meghagyta az életedet akkor én is (pedig nekem pisztolyom is van) :lol:

Ági én hiszek neked a bkocsival kapcsolatban. Rozi is tapsikol örömében amikor beleteszem és mondom, hogy megyünk tátá, csak az a baj, hogy a lelkesedés hamar alábbhagy, aztán üvöltésbe fajul (kb 10 perc után).

Zita és Bercel tündériek együtt (Bercelről már régen láttunk képet)olyan jók a fotók.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Tegnap köszönteni voltunk, a Gergő meg sem állt, annyit ment és szaladgált, és elesett a betonjárdán vérzett az arca, most ott díszeleg neki a piros karcolás és a folt rajta, de nem fájlalja.

Biztos nagyon elfáradt vagy túlfáradt mert fürdés és evés után nem aludt el, hanem üvöltött és dobálta magát, én sem, a férjem se tudott vele mit csinálni, ez kb. 30 percig tartott :twisted: valami idegtépő volt hallani és látni és nagy nehezen nyugodott csak meg és aludt el, 4 óra múlva volt felsírása.

Estétől ma délig nem volt internetünk. :twisted: :twisted:

Ági és Etus, nagyon aranyos Zita és Bercel együtt a fotókon, meg a babakocsis képek jók lettek. :wink:

Hajni tényleg rég volt, de Kata még régebben jelentkezett be.
Tudtok róluk valamit? Katáékon a hátha ennyire kifogott volna? :?

A hétvégére beterveztünk egy tatai tóparti kirándulást/sétát remélem jó lesz az idő. :D

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Köszi az aggódást, minden oké, de részletesebben majd később. Mostanában eléggé lóti-futi a program, már nagyon várom hogy kész legyünk.

Aranyosak a képek és a két kis kópé. :lol: Ági, Te is jól nézel ki :lol: .
Vendég
 


Bocsi, nem csak a két kis kópé, mert Rozinak is szólt. Gyönyörű ebben a kis ruhában.
Vendég
 


mi ma vagyunk 1.1.1! 8) :lol:

nekünk is sűrű napunk volt tegnap is, ma is... :roll:
asszem, nekünk is át kell állni az egy alvásra. sztem még talán jól jönne neki 2 is, de a du-i már egyre inkább estefelé tolódik (5-6) és szinte korábbi evés/fürdés/fekvés időben ébred és persze h akkor már elég későn (9 után) alszik el újra, akkor meg már én is hulla vagyok :? de ha délben alszik egyet, az jobban jön ki az esti fekvéshez. vhogy úgy kell majd csinálnom h a de-it kitolom délre. lőttek az időnkénti de-i főzésnek... :roll:
Vendég
 


Etus, Ági, jó h taliztatok - így legalább végre láthattuk Ágit is! :D Ági, nekem úgy tűnik, Rád hasonlít Zita, nem? igaz, párodat még ennyire sem "ismerem" :lol:

sztem SEM SZOKTATÁS kérdése a babakocsi-rajongás. feltéve h vki nem a hagyjuk üvölteni, majd megszokja úgyis-elv szószólója :roll: utólag persze h könnyű átírni a "történelmet" :? :evil: ilyet én is kaptam anyutól bár nem durván, de akkor is rosszul esett. mégis azt mondom, a jelen engem igazol, mert Viki nagyon barátságos, nem félénk, a világban bízni tudó gyerek lett. nem hiszem h uez lenne az eredmény akkor is, ha hagyom ordítani a babakocsiban v egyáltalán bhol máshol.

ma egy orvos kolléganőm mondta (már többedszerre :? biztos azt hiszi, süket vagyok :x ) h le kéne már szoktatnom Vikit a szopiról, mert - ezt figyeljétek :!: - túlságosan fog hozzám kötődni :shock: és kérdeztem is tőle h ha így is lenne, akkor az MIÉRT BAJ? nem az a normális, ha VANNAK pozitív kötődéseink? megjegyzem, pont azt látom h mivel biztonságban érzi magát, ezért épp h MER ELTÁVOLODNI - azt kell h mondjam, ezen a téren a tapasztalatom messzemenőkig alátámasztja a pszichológiai elméleteket.
Vendég
 


Sziasztok!

Na, tényleg, Etus "leleplezett"! :wink: :lol: :lol: Doo, szerintem Zita mindkettőnkre hasonlít, és mindenki mást lát meg benne :wink: szerintem is hasonlít valamennyire rám, de gyerekkori képeimen én úgy látom, hogy nem. Ha mosolyog, akkor a szeme tiszta Apájáé, egyébként a vágása is, de Zitának naagy szemei vannak, Apának pedig kisebb, de a vágása mégis nagyon hasonló. De Ő a legszebb a családban :D

Szerintem ez hülyeség, nekem is mondta ezt már valaki, hogy egy év után már nem kell szoptatni, mert az már csak arra jó, hogy kötődjön a gyerek meg az anya, (de ez kb úgy tálalva mintha negatív lenne) és akkor már nincs tápértéke a tejnek :shock: :shock: no komment.

Mé a tegnapi taliról: Bercel ahogy megérkezett elkezdett játszani az idegen terepen, Zita meg bújt hozzám, rendesen meg volt szeppenve. Aztán feloldódott, de kellett egy kis idő Neki. Ma viszont barátainknál voltunk, 5 gyerek volt, de ott hamarabb ment az oldódás, pedig pont fordítva várnám :shock: Furcsa is volt a nap végére, hogy ma alig jött utánam, hogy annya annya és kapaszkodott a lábamba. Jól eljátszott.
Szemtanui lehettünk ahogyan Bercel beburkolt 2 üveg bébiételt, Bea, Doo ezt Ti is emgcsodáltátok volna :wink: ült és tátogott, és dobolt a lábával, Etus meg hipphopp bekanalazta :lol: Ma megkérdeztem Apát, ha Zita is ÍGY enne, kkor etetné-e. Erre: persze :D
Szerettem volna már kérdezni, kinél eteti Apa is a csöppséget? nálunk nem vállalja, pedig minden mást csinál, pelenkázás, stb, de ehhez nincs türelme 8pedig türelmes alapjábanvéve) :roll:
Ma kipróbiztuk a KÉK etetőt :lol: és nagyon bevállt! Bea, ha gondolod visszacserélhetjük, ha lesz rá alkalom, de én ezzel is meg vagyok elégedve. Rajtad múlik. Kedves vagy, hogy a pisztolyod ellenére meghagyod Etus életét :shock:

Babakocsitémához még annyit, hogy múltkor a zöldségesben megjegyezte egy anyuka, hogy neki akárhogy ordított a gyereke a kocsiban, ő nem vette ki, mert ő megmondta hogy nem fogja cipelni. :roll: Hát lelke rajta, én azt mondom. Az én lelkem meg így nyugodtabb és ezerszer boldogabb, mintha hagytam volna sírni.
Ma is a barátokkal lementünk, két kicsi a babakocsikban a harmadik kicsi (Zita királynő) kendőben. 8)

elküldöm..

Kép
ági_bp
 
 


Doo, és a kolleganőd szerint pl az milyen, ha a cumihoz kötődik egy gyerek túlságosan és mondjuk 3-4 évesen még a szájában lóg?? Az nem gáz gondolom :evil: :evil:
A két alvás nálunk pontosan így volt , hogy egy 11 körül, aztán a du-i későn, 5 után, néha még 6-kor altatgattuk (volna), s aztán 11ig ébren volt. csak egy kicsi átbillenés kell szerintem, s innen már ügyesen átáll az egy alvásra. Bár nálunk ez teljesen spontán alakult, de ha ki tudod húzni délig, akkor valószínű jó lesz.

Kép
ági_bp
 
 


Most látom már 11 :shock: :?

Jó éjt! És szép hétvégét! Szilvi érezzétek jól magatokat a kiránduláson.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 14:14-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Ági Etus kinyírásásnak az a története, hogy felhívott telefonon és mondta, hogy biztosan megölöm a csere miatt. Annyira aranyos volt. Asszem már nem kérem tőletek vissza a kéket, főleg hogy megbarátkoztatok vele. Nem akarok kavarni.
Sajna a lánykérdés még mindig középkori, én is találkoztam ezzel. A páromnak már van egy nagyfia, és ő nagyon boldog a kislánya miatt (mint szerintem a legtöbb lányos apuka), de én is megkaptam már idegenektől, hogy azért még egy kislacika is kell ugye??? Miért kellene? Amúgyis mi a garancia, hogy fiú lesz? Na mind1 szóvel totál megértelek Ági!

Doo, ez a kötődés félremagyarázás annyira gáz. Tudod én is orvostól kaptam meg, hogy egy - két éjszakára tegyem külün a gyereket. Azt majd végigüvölti, de utána MEGTANULJA, hogy NE keljen fel éjszaka, mert egy ekkor gyereknek már végig KELL aludnia az éjszakát. Sőt azt is orvos mondta, hogy a tejnek már nincs tápértéke egy éves korban és fölösleges a szoptatás, inkább NORMÁLIS kaját kellene ennie.
Doo nekem emberileg és szakmailag is TE vagy hiteles ebben a témában és igaz, hogy eleinte csak ösztönösen csináltam így, most már tudatosan is, de nem bánom. :lol: Remélem kamatozik majd!

Hajni, légyszi szánj ránk egy kis időt és mondd el mizujs! Hiányzol ám!

Szilvi nagyon jó időt kívánok a kiránduláshoz! Esti üvöltös, túlpörgés nálunk is ismerős jelenség :?

Kata????????

Bea

Kép[/url]
június
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?